brak logo

DUET

Józefów

Opinie o DUET

anonim 2011-02-22 13:43:34
Ostrzegam wszystkich przed tym pracodawcom. Zatrudnia osoby do pracy a po jakimś czasie wyrzuca..Obojętnie czy ma ktoś umowę ważną jeszcze przez parę miesięcy czy mu się ta umowa kończy..Wyłożysz mu towar na święta a potem pa pa..Nikt z pracowników nie ma umowy na stałe..Pracodawcę tego nie interesuje fakt że masz na utrzymaniu małe dziecko i że wyrzucając cię nie będziesz mieć np przez jakiś czas pracy..Sklep jest na przeciwko stacji Michalin..
2
ania 2011-05-13 19:00:30
Dla mnie jeden z gorszych sklepów. ceny wcale nie najniższe obsługa tez niezbyt miła. i nie raz trafiłam na przeterminowany towar a kiedy powiedziałam o tym pani ekspedientce to ta z wielka łaską to ode mnie wzięła. nigdy wiecej nie bede robiła tam zakupów.
Paulina 2011-11-15 10:43:41
Miałam nieszczęście krótko tam pracować, warunki do pracy są okropne, śniadanie spożywa się w "towarzystwie"pojemników z krwią, które o odpowiedniej godzinie zostają dopiero myte przez z reguły nową osobę.
Brak ogrzewania,dziewczyny pracują tam nawet po12godzin wbrew własnej woli tak po prostu mają wpisane, umowy nawet najstarsi pracownicy mają podpisane na krótko, zwolnienia są na porządku dziennym, [usunięte przez moderatora] to słowo, które doskonale tam pasuje.
Aneczka 2011-11-16 09:57:42
Jesteś tak inteligentna, że nie rozumiesz co znaczy opinia o pracodawcy,ludzie tu szukają oceny miejsca pracy, a Ty wyskakujesz ze swoimi żalami na przeterminowany jogurcik,kogo to obchodzi?tylkoCiebie
2
anonim 2011-11-16 10:00:10
ania - 2011-05-13 19:00:30

Dla mnie jeden z gorszych sklepów. ceny wcale nie najniższe obsługa tez niezbyt miła. i nie raz trafiłam na przeterminowany towar a kiedy powiedziałam o tym pani ekspedientce to ta z wielka łaską to ode mnie wzięła. nigdy wiecej nie bede robiła tam zakupów.<[usunięte przez moderatora]
ania 2015-08-27 01:11:32
Z tą pracą po 12 h nie do końca się zgodzę. Praca tam jest po 8 h, wyjątkiem są dni przedświąteczne gdzie wtedy rozpisany jest grafik i na to już wpływu nikt nie ma. Wtedy pracuje się po więcej godzin. Nie wiem jak jest teraz ale ja pisze jak było kilka lat temu gdzie jeszcze na górze w sklepie była chemia i kosmetyki. Wtedy ogrzewanie było ale i tak jakoś zimno zawsze było w tym sklepie dlatego kazali chodzić w polarach hihi. Ktoś jeszcze zapomniał dodać że jak włazisz w tyłek to masz lepiej.. tak jak jedna (usunięte przez administratora)
Aneczka 2015-12-30 22:49:05
Witam..a ja pracowalam tam jak zyl Pawel to bylo ok.Ale puzniej gdy juz stalo sie nieszczescie to jego siostra przejela biznes i z łakomstwa tak wredna sie zrobila ze wytrzymac sie niedalo.i z tym wlazeniem w dupe to sie zgodze.kto wlazi ten dalej tam pracuje.pewnie do tej pory sa tam te co w dupe wlaza.niewiem kto teraz tam jest wlascicielem bo slyszalam ze sie wszystko pozmienialo.ale zeby nie jedna taka to pewnie i jeszcze bym tam pracowala ale do glowy uderzyla wladza..
anonim 2016-02-07 12:46:15
witam. spoko da się normalnie pracować ale praca jak praca wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.trzeba tylko chcieć, teraz szukają do pracy można przychodzic i składać cv
wedrfg 2016-05-14 19:20:16
@tomek teraz widze ze caly czas poszukuja kierowcy miedzynarodowego C+E w kilku wojewodztach oferuja stabilną pracę w renomowanej firmie na podstawie umowy o pracę,możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,atrakcyjne warunki wynagrodzenia, terminowość wypłat
Zostaw swoją opinię o DUET - Józefów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUET