Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-12 10:06:32 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o DARMAR LTD - Londyn. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2010-03-21 17:28:38 odpowiedz | cytuj
stosowany mobing,liche zarobki,brak ekwiwalentu za urlop i dietę.NIE POLECAM!!!
or 1234 - 2010-04-06 22:10:36 odpowiedz | cytuj
Też tam pracowałem!Majstrem był TERROR brat właściciela!Co on wyrabiał z ludzmi!Obóz koncentracyjny.Uważajcie!!!
or 1234 - 2010-04-06 22:10:41 odpowiedz | cytuj
ok - 2010-04-10 10:27:12 odpowiedz | cytuj

Pracowalem tam i sobie chwale ,dobre zarobki ,tylko niemozna byc alkocholikiem, ani zlodziejem zato sie wylatuje
wali mi to - 2010-04-11 11:15:38 odpowiedz | cytuj
co ty baranie muwisz jakie dobre zarobki nieznam nikogo kto tam dobrze zarabja chyba że oderwali cię od gnoju i zarabiasz 6000 za 260 godzin to są kpiny ,napewno nie jesteś fachowcem bo jest ich tam bardzo mało a reszta to z łapanki na sztukie
anonim - 2010-04-12 11:26:20 odpowiedz | cytuj
Nie wiem zkad wy jestescie ani kto ani gdzie pracowaliscie.W kazdym razie prowadza te firme od 2 Lat mam na dzien dziszejszy 100 osob i nikt nie narzeka.praca jest placa zawsze puktualne i od 2 lat zwolnilem tylko dwie osoby. moze znajdzie sobie inne portale lub przestaniecie klamac bo to az zalosne. Tak jak juz pewien pan napisal unas sie pracuje a nie pije i kradnie na budowie.Widocznie wypowiadaja sie osoby co tylko za alkohol lub kradzie lub lenistwo zostali wyrzuceni przed moim czasem w tej firmie.
jestesmy w kazdej chwili zainteresowani nowimi pracowanikami.
prosze o cv na adress:
mathias.gaffke@darmar-ltd.com
anonim - 2010-04-24 21:35:15 odpowiedz | cytuj
Złodziej to majster co kradnie pracownikom narzędzia a póżniej trzeba za nie płacić!!!Banda
anonim - 2010-04-25 16:48:39 odpowiedz | cytuj
Jaka praca jak macie prace to na gwałt szukacie ludzi i to beznaczenia czy się znają czy nie ma być komplet na budowie.A co jak niema pracy to tacy jak ja siedzą w domu po kilka miesięcy bez pracy,tylko mateusz dzwoni że za dwa tygodnie jest wyjazd a potem za kolejne dwa tygodnie i tak mija kilka miesięcy człowiek czeka z dnia na dzień ale są osoby kture odchodzą bo mają dosyć takiego traktowania i mateusz nierub z siebie takiego dobrego wujka bo wszysty wiedzą w firmie że tak niejest.Co do tych pijaków i zlodzieji to cię poniosło tam nawet majstrowie kradną i piją zrzucają wine na pracowników panowie naprawdek nie polecam tej firmy chyba że na przetrwanie bo oni wezmą każdego
???? - 2010-05-17 17:58:59 odpowiedz | cytuj
Gdzie te wypłaty na czas??? Dzisiaj 17 ,a wypłaty jak nie było tak nie ma!!! Powinna być 15 i co ???
zuzannateresa - 2010-05-17 22:41:42 odpowiedz | cytuj
Faktem jest ,że Pan Mateusz nie jest słowny .
Obiecuje i nie dotrzymuje słowa , a tak nie postępuje prawdziwy pracodawca . Obiecana stawka za roboczo-godzinę nijak się ma do wypłaty , i chodźbyś liczył niewiem jak , to i tak się nie zgodzi z ustnymi ustaleniami.
Zastanawia mnie jedna rzecz , co się stanie kiedy wszyscy fachowcy nie będą chcieli pracować w tej firmie ?
anonim - 2010-05-18 10:41:57 odpowiedz | cytuj
No w�snie wyp�at nadal nie ma!?
xxx - 2010-05-18 22:05:36 odpowiedz | cytuj
Co wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje w tej firmie juz dosyc dlugo i jest wszystko w pozadku jestem zadowolony
CBŚ - 2010-05-19 17:12:02 odpowiedz | cytuj
Witam, po przeczytaniu waszych opini oraz obserwacji dodam i swoją.
Dla mnie ta firma jest koszmarem iż, wpłaty powinny przychodzić w kilka godzin a nie w kilka dni !
Urlopy powinny być płatne !
Pracownicy przychodzą pijani na budowę - trzeba z tym zrobić porządek.
Ostrzegam jeżeli się nie zmieni coś z wyżej wymienionych spraw skutki będą katastrofalne względem firmy !!!
budowlaniec - 2010-05-19 18:31:55 odpowiedz | cytuj
Niestety ale muszę zgodzić się z moimi przedmówcami. Jest to firma zarejestrowana w Anglii, według której ustalona jest całkiem przyzwoita stawka za godzinę niemniej jednak na payslipie widnieje najniższa krajowa obowiązująca w UK plus premia która nie wiem na jakich zasadach jest wyliczana. W każdym razie liczba przepracowanych godzin przemnożona przez ustaloną stawkę nie ma prawa się zgodzić. Poważne firmy doskonale dokumentują każdy grosz. Wydaje mi się że na tym polega polityka firmy. Zwyczajnie ludzie nie są świadomi swoich możliwości zarobkowych za swoją pracę, firma zapłaci 5-7 tyś i ludzie są zadowoleni a pracują po 250h. Uważam że jest to bardzo niesprawiedliwe względem niewielu prawdziwych fachowców którzy tam pracują i znają się na swojej robocie, szkoda mi ich. Każdy budowlaniec znający swoją wartość i fach wie ile zarabia się w normalnej angielskiej firmie na angielskich zasadach. Ludzie którzy zarządzają tą firmą nie mają pojęcia o czymś takim jak overtime czy holiday. Urlop powinien być płatny. Ludzie którzy jadą odpocząć ciągle myślą o tym że w przyszłym miesiącu będą kuleć finansowo bo według tej firmy urlop płatny im się nie należy. Następną sprawą są przestoje w pracy. Nie rozumiem jak po zakończonej budowie można kierować ludzi do kraju i skazać ich na czekanie tygodniami na telefon w sprawie kolejnej budowy nie płacąc im przy tym ani grosza (ustawowo należy im się określona część wynagrodzenia). Rzecz jasna każdy budowlaniec zdaje sobie sprawę że różnie to bywa z budowami ale traktowanie ludzi w tej sposób jest zupełnie niepoważne. Kolejną sprawą jest atmosfera na budowie. Każdy kto pracował w tej firmie zna osobę o pseudonimie Terror co jest zupełnie adekwatne do poziomu pracy tego człowieka. Dla tych ludzi którzy nie wiedzą jest to rodzina właściciela firmy. Facet nie ma za grosz podejścia do ludzi. Jego metoda mobilizacji pracowników polega na ciągłym ich zastraszaniu powrotem do kraju. Człowiek nie ma pojęcia o budownictwie nie wspominając o odpowiednim wykształceniu technicznym. Alkoholizm jest zmorą pracowników, co tydzień chodzą pijani po weekendzie. Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego prezes firmy nie potrafi zrobić z tym porządek i zadbać o poziom pracowników w swojej firmie. Generalnie nie polecam, zwłaszcza fachowcom którzy znają się na swojej pracy bo zwyczajnie są niedoceniani.
anonim - 2010-05-19 22:44:28 odpowiedz | cytuj
Ty baranie ja też pracóję dość długo i jest mi dobrze jest bynajmniej porządek i dyscyplina,a tobie w żadnej firmie nie było dobrze .
anonim - 2010-05-19 22:44:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-06-06 21:46:11 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-04-24 21:35:15

pracowalem w tej firmie faktycznie sa wybierane osoby przez ludzi co nie maja nic do gadania ale sa ich pupilkami gdzie wlasciciel tej firmy...on nic ni ma co do wyjazdu......................................
anonim - 2010-06-19 11:15:16 odpowiedz | cytuj
Ta firma to koszmar!!!
kasa - 2010-07-11 21:26:42 odpowiedz | cytuj
ten kto to pisz to majster albo jakiś przydupas który nic nie potrafi i chce zabłysnąć to jest cała prawda ta firma to dno ,wiem bo tam pracuje ale mi to odpowiada bo mogie pozwolić sobie na wszystko ,opisy o firmie są prawdziwe fachowców brakuje ludzie są na sztukie jeden robi a kilku ściemnia jedynym plusem jest to że nietrzeba się znać na robocie a i tak będzie się pracowało i niema co wieżyć panu mateuszowi jest to osoba która nie dotrzymuje słowa
kadra - 2010-07-15 21:52:50 odpowiedz | cytuj
Panie Michalski kiedy zacznie pan płacić nam uczciwie za naszą pracę???Uciekniemy Wszyscy!!!
Z poważaniem
PRACOWNICY
kadra - 2010-07-15 21:52:52 odpowiedz | cytuj
Z poważaniem
PRACOWNICY
obecny pracownik... - 2010-07-16 12:16:34 odpowiedz | cytuj
też lada moment uciekam, ludzie nigdy tu nie wruce,kpina i wyzysk a do tego poniżanie... banda złodziei, nic nie na czas ... ten co pisze dobrze o tej firmie to jakiś przydupas który chce zwabić kogoś nowego do tej firmy,następnego jelenia do ponizania... naprawde odradzam wszystkim którzy maja jakas dume, bedziecie załowac po pierwszym dniu pracy
xxx - 2010-07-16 12:28:08 odpowiedz | cytuj
ps. a wyplaty jak nie bylo pak nie ma ... wszystko na czas-akurat,kpina!!!
szczery... - 2010-07-16 12:37:56 odpowiedz | cytuj
jedynym alkocholikiem i zlodziejem jest majster i jego przydupas...
x