brak logo

alnor

Wola Mrokowska

Opinie o alnor

niezatrudniony 2009-10-04 10:34:20
Jak w Nick'u nie zostałem zatrudniony, natomiast mogę powiedzieć o rozmowie kwalifikacyjnej.
Niby taka sama jak w innych firmach a jednak inna, dostałem jasne informacje czego oczekują od pracowników i co mogą zaproponować. Nie było to sztampowe gadanie, ale wiele ciekawych pytań nastawionych na to że pracownicy tam długo pracują. Chyba tak jest bo rozmawiałem z ludźmi którzy tam długo pracują i awansowali od zera. Wspominali też że stawiają często na awanse wewnętrzne także poziome. W porównaniu do innych firm jest tam duży ruch ludzie non stop coś robią, czasami się spieszyli ale miny mieli pogodne.
Ja nie dostałem pracy, ale oceniam ich bardzo pozytywnie - dlatego zachęcam do próbowania.
1
nick 2010-06-13 16:28:55
pracowałem tam 3 dni.. po trzech dniach już nie pojechałem do pracy bo to [usunięte przez moderatora].
3 dni spawałem metalowe kolanka, zero zabezpieczenia na ręce, ręce miałem popalone odpryskami od spawania. kolega wytrzymał jeden dzień, musiał przerzucić jednego dnia parę ton blachy, pociął sobie tym ręce.
jednym słowem szambo.
nie polecam.
7
nick 2013-11-13 18:47:10
Syf syf syf. !! tony śmieci na każdym rogu, niezdyscyplinowana załoga, niemili ludzie.
2
taaa 2014-01-09 11:10:12
chyba coś w tym jest...ciągle szukają nowych do pracy, średnio raz na kwartał
3
gość 2014-03-14 08:20:00
Jakie są tam zarobki na magazynie na wózku ..
2
gosc 2015-09-20 16:23:56
kiedys bylem na rozmowie i wszystko ok ale za te marne 1700 sami niech pracuja a na magazynie totalne dno
4
Witkowski 2015-10-12 13:03:05
Trafiłem na zgraną ekipę, którą trzymaliśmy się razem. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Nie miałem problemu z wynagrodzeniem, ani z samymi warunkami, praca nie taka ciężka, miałem cięższe doświadczenia, można się przyzwyczaić i polubić to miejsce. Z Alnora odszedłem w tamtym roku na rzecz interesu rodzinnego, ale jestem przekonany, że gdyby nie to, to siedzałbym z nimi do tej pory.
Kaliniak 2015-10-13 11:30:32
Uczciwi, porządni ludzie! Z firmy jestem bardzo zadowolony, atmosfera zawsze była przyjemna, nigdy nie miałem powodu, by rzucić zwolnieniem na blat, a tym bardziej kopać pod kimś dołki. Do Alnora wpadłem na chwile zarobić na wyjazd, ale mógłbym zostać i dłużej.
Michal 2015-10-15 12:50:14
Wydaje mi się, że przez ostatnie lata warunki pracy zmieniły się tam o 180 stopni. Mam porównanie, bo sam kiedyś tam pracowałem i nie bylam zbyt zadowolony, a teraz siedzi mój znajomy, który opowiada mi czasami różne sytuacje i nie mogę w nie uwierzyć. Za moich czasów nie było takiego 'dobrego' traktowania, chyba w końcu ktoś się zajął tą firmą od wewnątrz. Rąk do pracy nie brakuje, ludzie zadowoleni. Alnor nabiera sił ;)
2
Olaf 2015-10-16 11:22:19
Myślicie, że w innych firmach tego typu nie ma rotacji? Teraz ludzie przychodzą z doskoku, nauczą się czegoś i odchodzą albo się nudzi praca i zmieniają... takie podejście. Pracowałem tam 17 miesięcy i spore doświadczenie z Alnora wyniosłem.
1
tartak 2015-10-27 03:09:16
Powiedzialbym, że praca w porządku Jest ok, ale mogłoby być lepiej. Na pewno plus atmosfera w pracy i ludzie. Dobrze się pracuje w takich warunkach. Minus to zarobki, ale to cała branża ma podobne, więc tu wyjątków nie ma. 10 tyś na ręke na początku się nie dostaje.
1
robson 2015-10-28 03:09:19
Pracowałem ponad rok. Praca ok, kasa adekwatna do doświadczenia i umiejętności. Ludzie też mogą być, czasem ktoś Cię wkurza, ale to jak wszędzie. Na początku zajmowałem się prostymi pracami, później po szkoleniu spawaniem. Generalnie byłem zadowolony.
1
Leon 2015-10-29 00:00:31
Pracowałem w paru firmach budowlanych, więc mam trochę pojęcia. Ogólnie całkiem przyjemnie się tam pracowało. Jak wszędzie są czasem zgrzyty, ale generalnie ok. Przede wszytskim podobało mi się podejście do pracownika. Nie traktowali Cię z góry. Po prostu ludzkie podejście. Dużo też można się nauczyć.
1
tomasz 2015-10-29 00:06:18
Praca jak praca. Sporo ludzi tam mieliśmy. Przychodzili i odchodzili. Ogólnie było ok. Załoga ok. Jak ktoś nie chce pracować i nie czego szuka to nigdzie mu sie nie spodoba. Mi się w Alnorze podobało.
Walker 2015-10-29 00:48:43
Wypłaty na czas - to ważne :) Atmosfera zawsze była przyjemna. Zgrany zespół, po pracy też można z nimi pogadać. Szefostwo na poziomie, bardzo pomocne. Szkoda bylo odchodzić, ale takie zycie....
zabawne 2015-11-15 14:47:05
Widzę że ALNOR postawił na dobry PR. Ale z tą systematycznością wpisów co 5 minut po godzinie 12 w nocy to przesadziłeś. Ja osobiście nigdy tam nie pracowałem, ale wnioski dość łatwo można sporządzić: od dobrze ponad roku czasu ogłoszenie na OPERATORA MASZYN jest ciągle aktualne, czyżby firma szukała tak długo tego jedynego najlepszego, opinia wśród ludzi o tej firmie też nie najlepsza. Także uważam że taka propaganda a'la Joseph Goebbels raczej wam zbytnio nie pomoże, nie sztuka jest zwabić pracownika lecz umieć z nim współpracować.
4
Buli 2016-09-02 13:05:32
Zastanawiam się czemu wszystkie opinie są pozytywne skoro z doświadczenia wiem że nikt nie chce pracowsć w tej firmie , osoba rekrutująca ma ogromny problem z naborem bo nie ma chętnych do pracy , jestem bardzo ciekawy czy Pan prezes Bartek wie o wszystkim co się dzieje za jego plecami rozumiem że ważne jest to ile firma zarabia i ma się zgadzać cyfra na koniec miesiąca ale cały bałagan wydawanie pieniędzy w błoto na coś co nie funkcjonuje , dziwne decyzje dyrektora operacyjnego i jego zastawianie się ludźmi tylko po to aby nikt nie widział jego winy woła o pomste może wreszcie nadejdzie odpowiedni moment i Pan Prezes zainteresuje się co tak naprawdę się tam dzieje i osoby odpowiedzialne na wysokich stanowiskach będą odpowiadały za swoje błędy , osobiście odradzam pracę w alnorze no chyba że wreszcie ktoś tam zrobi to trzeba aby pracowało się w normalnych warunkach.......
8
Stary pracownik 2016-10-08 11:24:21
Z całym szacunkiem, jeśli wam zdrowie miłe, jeśli nie chcecie być poniewierani za wyimaginowane przewinienia, co również oznacza utratę premii,nie idźcie tam pracować!
Szykanowanie przez kadrę kierowniczą to norma, dużo osób zostało zwolnionych za pomówienia, fałszywe donosy albo po prostu bo pochorował się na ok miesiąc i po powrocie podziękowali bo oni potrzebują ludzi co w chorobie będą pracować, każde pójście na chorobowe zawsze kończy się awanturą, zarzucają ci oszustwo itd, kadra kierownicza wręcz mści się na pracowniku za to, choćby szykanami i wprowadzaniem nerwowej atmosfery,.
Wiele złych decyzji w tej firmie zaowocowało tym że praca stała się uciążliwa, wymagają abyś wszystko robił szybko i dokładnie, a w tej firmie się tak nie da, ogólnie jeden wielki organizacyjny bałagan, kierownicy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kilku wybitnych konfidentów czuwa nad tym aby przełożeni wiedzieli o twoich czynach i słowach, co drugi ćpa, strach wejść na magazyn bo nie wiadomo czy ci regał za chwile nie spadnie na głowę czy naćpany wózkowy nie rozjedzie , jedna wielka patologia, nie polecam !
3
krys 2016-10-19 23:14:20
Ważne dla mnie są odpowiednie zarobki, ale jak dorzucają odpowiednie premie do podstawy to jeszcze lepiej.
Zostaw swoją opinię o alnor - Wola Mrokowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie alnor