Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo M.S.

Opinie o M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
*GW* - 2015-03-13 15:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [camel - 2015-03-13 11:10:12]:
O CZYM TY MARZYSZ,JAK SOBIE KUPISZ MODEM ITP. TO MASZ INTERNET.JA TAM BYŁEM TYLKO KILKA DNI I JAK BY MNIE ZMUSIŁO TO WRÓCIŁBYM NAWET NA PIECHOTĘ. TAM JEST MASAKRA...ALE DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. JA (I NIE TYLKO) JUŻ SPRÓBOWAŁEM I PODZIĘKOWAŁEM,MIMO,ŻE TU ZWOLNIŁEM SIĘ Z PRACY I TERAZ SZUKAM CZEGOŚ INNEGO,A NA UTRZYMANIU MAM RODZINĘ.
LUDZIE CZYTAJCIE CO PISZĄ TU TO UCHRONICIE SIĘ PRZED STRATĄ CZASU I PIENIĘDZY NA WYJAZD. DOMYŚLAM SIĘ,ŻE POZYTYWNE OPINIE PISZE KTOŚ Z BIURA BY ZACHĘCIĆ DO PRZYJAZDU.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-03-14 18:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE jedżcie tam.Po co mi konto w polsce skoro umowa ma być na warunkach niemieckich
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-15 12:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁYSZAŁAM ZE NIE JEST ZLE WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAC .JA JADE 18 Z PODKARPACIA CZY JEDZIE KTOS W TYM TERMINIE
zdjecie uzytkownika
mrowka - 2015-03-15 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ---jak jest tam z kasa do reki czy na konto walutowe i co jesli ktos ma komornika w pl??czytalem ze kasa przechodzg przez polski urzad skarbowy
zdjecie uzytkownika
kinya - 2015-03-19 18:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYBIERA SIĘ KTOŚ 30.03. Z LUBELSKIEGO . OKOLIC ?
zdjecie uzytkownika
tomekk - 2015-03-22 10:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [camel - 2015-03-13 11:10:12]:
Tam trzeba robic a nie siedziec na necie. Musisz sobie kupic stika i internet bedziesz mial ale niemieckiego
zdjecie uzytkownika
łodzianka - 2015-03-25 11:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolicy Łodzi wyjeżdża 30 marca, chętnie dołączę. A jeśli pojadę autem to zabiorę lub zabiorę się z kimś autem.
zdjecie uzytkownika
łodzianka - 2015-03-25 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinya - 2015-03-19 18:48:42]:
Jadę z Łodzi
zdjecie uzytkownika
E e - 2015-03-26 00:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd 29 03 z łodzi zabiorę 1-2 osoby do samochodu.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-26 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E e - 2015-03-26 00:22:32]:
ja muszę być 30 marca na miejscu w rhedzie mogę się z kimś zabrać wrocław
zdjecie uzytkownika
E e - 2015-03-27 12:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-26 15:16:15]:
NAPISZ DO MNIE edytappl@wp.pl też tak muszę dojechać jadę samochodem.
zdjecie uzytkownika
loku - 2015-03-28 19:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hhmm
zdjecie uzytkownika
grzesko - 2015-04-05 17:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade po swietach podpisac umowe . ktoś tez sie wybiera ? chetnie bym sie złozył na paliwo (: okolice nowego sącza grzesiek304@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-08 21:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś do Rhedy na 20 kwietnia na 8.00?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-04-19 16:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wybiera się ktoś do parcy po majówce dokładnie 4 maja? Będe miała 4 wolne miejsca, także jakby ktoś był by chętny proszę o kontakt. inucha13@interia.pl
zdjecie uzytkownika
rafal - 2015-04-29 16:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy to ogłoszenie jest aktualne jestez z kujawsko pomorskiego jeżeli tak proszę o odpis
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-04-29 18:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafal - 2015-04-29 16:24:07]:
Tak ogłoszenie co do wyjazdu na 4 maja jest aktualne, proszę napisać na meila inucha13@interia.pl
zdjecie uzytkownika
HADES - 2015-05-04 13:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcecie trochę prawdy o ms meat ? i o pracy w niemczech w Tunisie? wysyłają ludzi i zapewniają ubezpieczenie niemieckie mieszkanie i umowe ..... na tym dobre sie konczy na godzine zarabia sie tam 5 euro na godzine pracuje sie od poniedziałku do niedzieli po 12 godzin wywoza cie na kwaterunek od 8 do 18 kilometrów od zakładu jak do pracy na czas dojedziesz ich to nie obchodzi .... osobiscie mieszkałem w miejscowosci Herzebrock w warunkach polowych ... karaluchy robacto ubustwo i za sąsiadów rumunów i bułgarów 10 kilom miałem do zakładu i codziennie trzeba było sobie radzic .... jakos po miesiącu pracy odebrałem 350 euro ... ogólem zarobilem 750 euro ale dostalem 350 bo dwie zaliczki po 100 euro wziałem i dostalem jakas nieuzasadniona kare w wysokosci 200 euro
zdjecie uzytkownika
Teo - 2015-05-04 19:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HADES - 2015-05-04 13:07:22]:
pewnie sie popilo i do pracy nie chodzilo.Cos tu nierozumie tyle godzin i tak malo pieniedzy, musza placic 8 euro dlateo cos krecisz kolego a sasidztwo rumuni tez pewnie nie cieszyli sie z twojego tyle co polacy to nikt nie wypije i imprezy nie zorganizuje.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-05 10:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na 11.05 do rheda mam tam być o 7:30 mam wolne miejsce z okolic szczecina
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-05-05 23:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam w ogóle jest na rozładunku wołowiny? Proszę o odp.
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
slawek - 2015-05-12 12:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy na 18.05 jedzie ktoś z okolic torunia
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-05-21 15:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,moze mi ktoś powiedzieć ile zarabia się na rękę w zakładzie mięsnym w Rhedzie????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: PODPISANIE DOKUMENTÓW,WYMIJAJĄCE ODPOWIEDZI NA SZCZEGÓŁOWE PYTANIA ODNOŚNIE WARUNKÓW LUB ODP. "TO WSZYSTKO NA MIEJSCU POWIEDZĄ"
Pytania:
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-05-27 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos do pracy na 1.06 czerwca sa nas 2 osoby i chcieli bysmy sie zabrac z Leszna albo okolic numer.kon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2015-05-28 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktoś z okolic Koła konina turku na 1 czerwca do rheda wiedenbrück tönnies to chciałbym z kimś się zabrać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert