Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-18 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez mam byc 1 na mniejscu z kad jedziesz
zdjecie uzytkownika
darek139 - 2014-11-18 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawy jak z dojazdem? warunkami pracy/mieszkania? internetem? i co ile można zjeżdżać?
zdjecie uzytkownika
hj9989 - 2014-11-20 12:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos juz podpisał umowe? Ile godzin dziennie i ile dni w tygodniu jest tam wpisane???
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez man wyjazd 1.12 umowe man podpisac do 25.11 I nie wiem co dalej mam umowę. Jako pakowacz selekcjoner mam ktos tez tak? . Jedzie ktos może w tym terminie z podkarpacia
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 16:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mariola22 ja jeszcze nie mam umowy.dopiero zobacze ją do 26.11 mam czas .I tez jade z chlopakiem na 1 grudnia... wysłałabyś mi wzór tej umowy na e-mail?? Chciałabym wiedzieć czy jest tam napisane ile godzin dziennie trzeba pracowac i ile dni w tygodniu? I co tam w umowie jeszcze jest?? Na tym samym stanowisku będziemy :) Wyślesz mi tą umowę na e-mail??
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2014-11-20 17:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam byc na 1 grudnia umowe podpisuje 24 jako selekcjoner pakowacz okolice tarnów jedzie moze kto w tym terminie z okolic tarnowa email
akborki115@amorki.pl
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 17:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znaczy ja tez tej umowy nie mam ale moja siostra tam jest na pakowaniu z tej firmy i mam jej umowę. A mogę wiedzieć skąd z chlopakiem jedziesz tez mam jechac z chlopakiem
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jedziemy/mieszkamy w lubuskim. Koło Świebodzina.
I do Łodzi(by podpisac umowe) będziemy jechac 25 ...
Endriu trochę daleko mieszkasz ;)
Mariola22 : To fajnie,że z chłopakiem :) a też Wam powiedzieli,że mieszkanie osobno będziecie mieli? Tzn. faceci mieszkają z facetami a kobiety z kobietami :) A Twoja siostra chwali sobie tą pracę?? Jak mieszkanie wygląda? Mogłabyś napisac to co ona Ci mówiła,ile godzin pracuje ?? Ja tam mam kolegę,który pracuje już tam dosyc długo i mówi,że lekko nie jest,ale płacą dobrze... Ciekawa jestem jak jest właśnie na pakowaniu... A tak poza tym jak wyglądają mieszkania?? Ile osob jest w pokoju,jakie sprzety ze sobą wziąc??
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 18:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem okolice Rzeszowa wiec nie daleko Tarnowa:)em19 podaj mi swój nr Tel jak możesz to ci wszystko mniej więcej napisze moja siostra jest tam na pakowaniu na sb brygadzistka dwa lata tam jest i mówi ze lekko. Nie jest ale można wytrzymać
zdjecie uzytkownika
mariiola22 - 2014-11-20 18:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez nam powiedzieli ze osobno to troche lipa
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefon mi coś nawala ostatnio i nie wiem czy doszedłby do mnie jakikolwiek sms :/ Masz może fejsa?? Lub e-mail.. Mój e-mail to chudzinka09@o2.pl
Jakbyś mogła mi napisać właśnie... a jak tam jest z traktowaniem przez brygadzistów i kierowników?? I jak mieszkania wyglądają? Czy budynek mężczyzn jest w miare blisko od budynku z kobietami? Jak wyglądają pokoje,kuchnia? Czy to prawda,że można się myc tylko 2 razy w tygodniu?? :o Mogłabyś mi napisac mniej/wiecej wszystko co wiesz ...
Bo chcę tam jechac,ale troche się boję....
A co to znaczy "sb" ??

Czekam na e-mail od Ciebie ;)
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No lipa lipa... Ale jakby praca się spodobała to może ja z chłopakiem wynajmiemy jakieś mieszkanie :) a coś widziałam wcześniej (w opiniach),że jakaś dziewczyna napisała,że przyjechała z chłopakiem i mieszkali osobno a później razem ...
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 18:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj. Mi link na fb swojego to ci napisze
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/ela.masiarz
czekam :)
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestes napisałam:)
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 19:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie przyszlo ... :/
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 19:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od razu ci mowie ze jest ciężko i dlatego zastanawiam sie czy jechać. Mi siostra odradza tam jechać. Zarobki sa tam różne ale pracuja po 12 GODZ. WIEC NIE JEST WESOŁO. Z mieszkaniem tez jest roznie to nie jest tak ze dadza was w tej samej miejscowosci moze byc roznie . Poprostu nie jest tak kolorowo jak sie wydaje ale napewno lepiej niz u nas w Polsce z zarobkami.
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 20:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jechać i zobaczyć... Jedzie się zarobić i tak się trzeba nastawić...
Jak się nie spodoba zawsze można wrócić... W Polsce na pakowni też każą robić po 10-12 godzin a płacą o połowę mniej...
A możesz napisać c jak wyglądają warunki mieszkalne? I czy płacą za nadgodZiny??




















































































































































zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 20:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego nie wiem
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy kiedy jedziecie i czym
zdjecie uzytkownika
lililianka19 - 2014-11-21 08:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam tez tam mam byc 1 na miejscu, jade z chlopakiem. Jedzie moze ktos z lodzkiego? Piszecie ze jest ciezko a jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-11-21 11:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, my również mamy być 1.12. jadę z chłopakiem. Czy jedzie ktoś z okolic województwa Opolskiego ?

Po za tym żadnego info na temat lokum nie widać na forum, zastanawiamy się jak będzie to wszystko wyglądać z noclegami. Wiemy tylko, że osobno faceci i kobiety... Czy ktoś ma taką wiedzę, by mógł nas uświadomić co i jak..?
zdjecie uzytkownika
lililianka199 - 2014-11-21 11:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam, tez tam jadę z chłopakiem, mamy byc na mniejscu 1.12. Jedzie ktos z łódzkiego? Piszecie ze nie jest lekko a jak z zarobkami, wie ktos?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
kazio - 2014-11-21 21:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-11-18 13:20:13]:
Witam ja także mam wyjechać 1.12 czy ktoś może jedzie samochodem to chętnie bym się zabrał prosił bym o odpowiedż
zdjecie uzytkownika
lililianka199 - 2014-11-22 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam, jedziemy z chłopakiem autem z łódzkiego, czy ktoś chciałby się zabrać? Chętni proszę pisać na mo882@wp.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x