Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No lipa lipa... Ale jakby praca się spodobała to może ja z chłopakiem wynajmiemy jakieś mieszkanie :) a coś widziałam wcześniej (w opiniach),że jakaś dziewczyna napisała,że przyjechała z chłopakiem i mieszkali osobno a później razem ...
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 18:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj. Mi link na fb swojego to ci napisze
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 18:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/ela.masiarz
czekam :)
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestes napisałam:)
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 19:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie przyszlo ... :/
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 19:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od razu ci mowie ze jest ciężko i dlatego zastanawiam sie czy jechać. Mi siostra odradza tam jechać. Zarobki sa tam różne ale pracuja po 12 GODZ. WIEC NIE JEST WESOŁO. Z mieszkaniem tez jest roznie to nie jest tak ze dadza was w tej samej miejscowosci moze byc roznie . Poprostu nie jest tak kolorowo jak sie wydaje ale napewno lepiej niz u nas w Polsce z zarobkami.
zdjecie uzytkownika
eM19 - 2014-11-20 20:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jechać i zobaczyć... Jedzie się zarobić i tak się trzeba nastawić...
Jak się nie spodoba zawsze można wrócić... W Polsce na pakowni też każą robić po 10-12 godzin a płacą o połowę mniej...
A możesz napisać c jak wyglądają warunki mieszkalne? I czy płacą za nadgodZiny??




















































































































































zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 20:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego nie wiem
zdjecie uzytkownika
mariola22 - 2014-11-20 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy kiedy jedziecie i czym
zdjecie uzytkownika
lililianka19 - 2014-11-21 08:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam tez tam mam byc 1 na miejscu, jade z chlopakiem. Jedzie moze ktos z lodzkiego? Piszecie ze jest ciezko a jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-11-21 11:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, my również mamy być 1.12. jadę z chłopakiem. Czy jedzie ktoś z okolic województwa Opolskiego ?

Po za tym żadnego info na temat lokum nie widać na forum, zastanawiamy się jak będzie to wszystko wyglądać z noclegami. Wiemy tylko, że osobno faceci i kobiety... Czy ktoś ma taką wiedzę, by mógł nas uświadomić co i jak..?
zdjecie uzytkownika
lililianka199 - 2014-11-21 11:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam, tez tam jadę z chłopakiem, mamy byc na mniejscu 1.12. Jedzie ktos z łódzkiego? Piszecie ze nie jest lekko a jak z zarobkami, wie ktos?
zdjecie uzytkownika
kazio - 2014-11-21 21:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-11-18 13:20:13]:
Witam ja także mam wyjechać 1.12 czy ktoś może jedzie samochodem to chętnie bym się zabrał prosił bym o odpowiedż
zdjecie uzytkownika
lililianka199 - 2014-11-22 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eM19 - 2014-11-20 20:08:11]:
Witam, jedziemy z chłopakiem autem z łódzkiego, czy ktoś chciałby się zabrać? Chętni proszę pisać na mo882@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kazio - 2014-11-23 11:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja też mam być na 1-go tyle że jestem z pomorza czy ktoś może stąd jedzie?
zdjecie uzytkownika
BENIO - 2014-11-27 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek139 - 2014-11-18 22:10:29]:
ja mam być 1 grudnia jestem z wielkopolski powiat pilski szukam kogoś kto mógłby mnie zabrać
zdjecie uzytkownika
Krytya - 2014-11-28 01:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak długo załatwialiście pracę w MEAT i gdzie docelowo jedziecie? Zastanawiałem się swojego czasu nad opuszczeniem ojczyzny w celach zarobkowych, ale nie mam przekonania stuprocentowego do wyjazdu, Ktoś już z MEATem jeździł na zarobke za granicę i mógłby się podzielić opinią na ten temat? Jak należałoby się przygotować?
zdjecie uzytkownika
kamil1609 - 2014-11-29 14:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazio - 2014-11-23 11:23:43]:
Tez tam mam jechać ale mam jedno pytanko dostaliście jakieś skierowanie na badania profilaktyczne i epidemiologiczne, bo mam takie zaświadczenia wziać ale żaden lekarz medycyny pracy nie chce mnie przyjąć bez skierowania prosze o odpowiesz
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2014-12-08 12:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade 15 grudnia z okolic nowego sącza czy jedzie ktos tam jeszcze ??
zdjecie uzytkownika
grzechottttnik - 2014-12-12 17:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, oni wymagają jakich zaświadczeń epidemiologicznych, a wiecie skąd takie zaświadczenia sobie wziąć? słyszałem tez plotki że podobno sprawdzają też u nowych pracowników zaświadczenia o niekaralności, czy ten proces da się obejść jeśli oczywiście plotka jest prawdziwa? będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
mat89 - 2014-12-16 17:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie tam ktoś ze śląska? 5 stycznia mam wyjazd zabral bym sie z kims:)
zdjecie uzytkownika
polmost - 2014-12-16 18:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś po nowym roku ? Jak z zamieszkaniem czy w pracy jacyś konkretni brygadziści ?Lepiej jechać własnym autem? Proszę o prawdziwe informacje ;-)
zdjecie uzytkownika
polmost - 2014-12-16 18:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjj - 2014-12-08 12:20:23]:
Witam Jadę po nowym roku możemy być w kontakcie Ciekawe jak tam jest. jack n sącz
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
BEATA - 2014-12-16 19:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-04 09:47:30]:
ja 5 stycznia jadę ze Śląska jeśli jest więcej osób może grupą wyjedziemy ?
zdjecie uzytkownika
BEATA - 2014-12-16 19:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli jest ktoś chętny mój mail: carmen68@wp.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x