Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jacus Powiedz jak tam jest mam w polsce male dziecko i chca zebym tam jechal za pare tygodni tylko nic o kasie i wogole niemowili ile tam sie zarabia tak szczeze ile godzin czy praca w wekendy POMOCY
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-07-22 20:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam sie wydaje na lpg bo mam auto w gazie ile na jedzenie pomocy bo niewiem co robic a mam male dziecko ...
zdjecie uzytkownika
adass - 2014-07-22 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto kolwiek moze mi pomoc ???
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-01 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam wyjazd 11 sierpnia , jeżeli ktoś ma wolne miejsce i zabrałby mnie to bardzo bym sie cieszył.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-02 11:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wyjazd do Rhedy 11.o8 muszę tam już tam być dojadę autem jak bendze potrzeba 150km woj dolnośląskie tel 665894068
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-02 12:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-08-01 18:42:37]:
ja tez szukam daj mi znać jak znajdziesz możne bendze miesce wolne
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-04 09:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-04 09:47:30]:
ma ktoś wolne miejsce na wyjazd ? a dokładnie to na 11 sierpnia , prosze w razie czego napisac na email adrian943@vp.pl
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-08-04 17:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje wolnego miejsca z kim co można się zabrać kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-08-05 15:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafał - 2014-08-04 17:57:04]:
mozecie napisac cos wiecej o tej ofercie pracy na wykrawacza? Nie pracowalem nigdy jako rzeznik, ale pracowałem przy jedzeniu w restauracji w Niemczech wiec cos tam nozem potrafie sie poslugiwac jakby co.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-07 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są dwa wolne miejsca na wyjazd na 11.08 . kontakt adrian943@vp.pl
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-12 09:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 wole miejsca na 18.08 (Podkarpackie) wyjazd w niedziele 17 godz do ustalenia. suchy_1988@wp.pl
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-08-12 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do jakich miejscowości jezdzicie? pytam z ciekawosci czy jest kilka czy do jednej
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-12 19:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rheda
zdjecie uzytkownika
trombone - 2014-08-14 20:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 wole miejsca rheda na 18.08 (Podkarpackie) wyjazd w niedziele 17 godz do ustalenia kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-21 19:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam miejsca wolnego rheda w poniedziałek musze byc na 8rano pod zakładem okolice konin-koło tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
margrabia - 2014-08-22 18:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystian - 2014-08-21 19:58:31]:
@trombone, @Krystian: są jeszcze przyjecia, nie wiecie? Dajcie znać, bo praca przy prośkach w Polsce mnie trochę zaczyna irytować. Pojechał bym do niemiec bo tam mozna wieksza kaske z tego wyhapać. pozdro.
zdjecie uzytkownika
SZAKAL - 2014-08-29 14:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JADE 15 WRZEŚNIA DO REDY I NIE WIEM CZEGO MAM SIE TAM SPODZIEWAC I CO POWINIENEM TAM ZABRAC. PODEJŻEWAM ZE CHARÓWA JEST TAM NIE ZIEMSKA ALE CO NIC ZA DARMO. CHODZI MI O WARUNKI MIESZKALNE I OCZYWIŚCIE JAKIE JEST WYNAGRODZENIE. PROSZE O JAKIE KOLWIEK WSKAZÓWKI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Marcin łódzkie - 2014-09-11 17:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, jestem już po podpisaniu umowy i mam się wstawić na miejscu (Rheda) 15 wrzesnia. Szukam osoby z którą mógłbym się zabrać w niedzielę. Bardzo proszę o kontakt - podanie swojego maila - żebym mógł się skontaktować i uzgodnić szczegóły. Mój mail napior84@interia.pl
zdjecie uzytkownika
interesant - 2014-09-22 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam ja tak samo jestem ciekawy jak to tam jest pewnie juz pojechaliscie tego 15 wrzesnia i moglibyscie napisac jak to jest z warunkami mieszkalnymi i tego jak tam z kasa ? wszysto jest na czas czy trzeba sie dopraszac o wynagrodzenie... to wazna sprawa dla mnie najwazniejsza. piszcie i nie obawiajcie sie
zdjecie uzytkownika
no nie rpzesadzajmy. - 2014-10-10 16:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no panie @Nick ja bym nie przesadzał bo to co opisałeś to chyba jakieś ekstremalne zjawiska, przecież nie mozliwe żeby takie rzeczy się działy non stop. jakby się to działo cały czas to an pewno jakieś służby by siętym zajęły i coś by z tym zrobiły. a to, że polacy za granica i w polsce lubia sobie wypic to zadna nowosc...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-16 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie namiary do tej firmy. MS MEAT RHEDA
zdjecie uzytkownika
pik - 2014-10-16 19:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-16 14:44:27]:
Sokolniki - 62 7832895 - masz Telefon dzwon teraz potrzebuja nowych moze sie zalapiesz.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
  M. S. „MEAT” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SERVICE Sp. k. zatrudni pracowników na stanowiska: rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego i wołowego, przyuczenie do rozbioru mięsa wołowego, pakowac Miejsce pracy: Niemcy   Zapewniamy atrakcyjne warunki pracy i płacy, a także bezpłatne zakwaterowanie.   Telefo
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-24 14:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa tam zarobki
zdjecie uzytkownika
duzy - 2014-10-24 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2014-10-24 14:24:06]:
Placa srednio 1200-1500 euro ale wyplata jest na koncie na koniec miesica.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x