Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M.S. "MEAT" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-02-04 22:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam z dziewczyna możliwość wyjechać do pracy w Niemczech w miejscowściRheda-Wiedenbrück,może ktoś tam pracował proszę o opinie jak tam jest.I czy to jest ta firma o której tu piszecie Tonis?.Z góry dziękuję za informacje
zdjecie uzytkownika
markus - 2015-02-05 16:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest ta firma. No cóż, byłem i mogę powiedzieć że to prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania , można zdrowiem przepłacić.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli przyjezdzajac tam bez wlasnego auta moze byc tak ze nie beede mial czym dojechac do pracy???
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prace zaczynem od 16 stycznia czy osoby ktore przyjada w tym samym terminie beda mialy zakwaterowanie w ty samym miejscu co ja?pytam bo rozchodzi mi sie o dojazd do pracy i ile przecietnie mieszka osob w jednym miejscu zamieszkania?
osoby dojezdzajace do pracy wlasnym transportem maja zwracane pieniadze za paliwo?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam o prace przy wykrawaniu-pakowaniu miesa
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 21:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prace zaczynam od 16 lutego nie stycznia:)
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-02-06 22:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2015-02-06 21:17:03]:
Też mam zacząć pracę w tym samym czasie ale po tych wszystkich opiniach trochę się obawiam ale co świat do odważnych należy
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-06 23:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miśka - 2015-02-06 22:58:30]:
a skad jedziesz?? i czy wlasnym transportem??
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-02-07 00:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Jastrzębia Zdroju prawdopodobnie busem. Jeśli chcesz podaj meila
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-02-08 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu tu wszystkich komentarzy zrezygnowałem wraz z dziewczyną z wyjazdu do tego zakładu.Jak mam jechać i dawać się wykorzystywać za psie pieniądze to ja dziękuję.Wyjazd miałem 16 lutego dziwię się wszystkim którzy po tych wszystkich komentarzach decydują się mimo wszystko na wyjazd.Tak w ogóle dziękuję wszystkim za te opinię i pomoc w podjęciu decyzji.
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-02-15 10:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej! Chcialbym się dowiedzieć , czy jak jestem chora . Mogę mieć zwolnienie/ chorobowe polskie ? Czy w NIEMIECKIM BIURZE TO PRZEJDZIE ?
zdjecie uzytkownika
mój - 2015-02-17 22:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat - 2015-02-15 10:52:50]:
witam.przejdzie zwolnienie z Polski przynajmniej ja tak mialem bo tam nikt Ci zwolnienia lekarskiego nie wypisze chyba ze na dwa gora trzy dni dlatego wiele osob do Polski przyjezdza i zalatwia sobie taki urlopik lub gdy naprawde choruje.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-02-18 09:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Czy ktoś wybiera się na 2 marca na rozbiór do Redy ,szukam transportu z Polski ,oczywiście dotrę na miejsce ,najchętniej woj.łódzkie.Proszę o kontakt sebastiangrzywacz1989@gmail.com ,We wiadomości prosiłbym o pozostawienie numeru kontaktowego.POozdrawiam
zdjecie uzytkownika
*SK* - 2015-02-21 16:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM. CZY KTOŚ JEDZIE NA 2 MARCA DO RHEDY JESTEM Z MAŁOPOLSKIEGO I POSZUKUJĘ TRANSPORTU.
zdjecie uzytkownika
*SK* - 2015-02-21 17:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [*SK* - 2015-02-21 16:50:40]:
aska_k85@op.pl proszę o kontakt na ten adres. POZDRAWIAM *SK*
zdjecie uzytkownika
alina440 - 2015-02-23 17:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy ktos jedzie na 2marca do Rhedy.Jestem z kujawsko pomorskiego ...poszukuje transportu...alinaprzybyszewska1@wp.pl...
zdjecie uzytkownika
0n20 - 2015-02-23 22:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez jade na 02.03 z WLKP KOŁO
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-02-25 10:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę na 2.03 z KOŁA (usunięte przez administratora) Proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-02-26 11:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ci co tam są napisza jak wygląda kwestia mieszkaniowa,ile osób na mieszkaniu,co z pralką i netem? Czytam,ze za 9h pracy z przerwa 800 euro-wiadomo przerwy odliczaja jak wszedzie,czy za wieksza ilos godzin i w soboty sa nadgodziny?Jaka temperatura na hali?
zdjecie uzytkownika
stor - 2015-02-27 09:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tesz tu pracowałem na sb i morze wruce spowrotem
zdjecie uzytkownika
gingers - 2015-03-02 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie wiem jak jest teraz z zarobkami bo od 2 lat jestem w małym Tonisie. Ale warunki mieszkaniowe nie są złe. Mam porównanie z innymi firmami i wiem co pisze. Wszystkie inne firmy pobierają już opłaty za zakwaterowanie w Rhedzie macie za free. Mieszkania w miarę też są wyposażone, narzędzia pracy też się dostaje. A pracować trzeba wszędzie nigdzie za leżenie wam nie zapłacą. No a jeśli zbierze się grupa ochlajmordów(pijaków) na mieszkanie to sami sobie pogarszają warunki mieszkaniowe, tak. To jak wygląda wasze zakwaterowanie zależy od was samych. Jak ktoś chce normalnie mieszkać to potrafi po sobie ogarnąć i dogadać się z innymi w kwestii porządku.
zdjecie uzytkownika
precedens - 2015-03-03 13:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczyna ktos prace od 9.03.2015 i bedzie jechal z podkarpacia??? a co do placy to 800e na miesiac czy na 2 tyg???
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-03-04 11:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [precedens - 2015-03-03 13:38:54]:
NA MIESIĄC!!!W SOKOLNIKACH W BIURZE WCISKAJĄ KIT,ŻE TO PRZED SKARBÓWKĄ TYLE WYSTAWIAJĄ A RZECZYWIŚCIE TAK JEST PRACUJĄC NORMALNIE CZYLI PO 9GODZIN. PRACUJESZ PO 12 GODZIN 7 DNI W TYGODNIU TO MASZ TROCHĘ WIĘCEJ. ZA MIESZKANIE OBIJAJĄ 250E
zdjecie uzytkownika
*GW* - 2015-03-04 11:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2015-03-04 11:45:05]:
LUDZIE TAM GDZIE JA TRAFIŁEM I INNI TO NIE MIESZKANIE TYLKO NORA.BRAK OGRZEWANIA, GRZYB NA PÓŁ ŚCIANY I SYPIE SIĘ NA GŁOWĘ. NA WYPOSAŻENIU KUCHENKA NA PRĄD I JEDNO GNIAZDKO. BRAK KLUCZY OD POMIESZCZEŃ I KAŻDY TAM MOŻE WEJŚĆ. SĄ WOLNE MIEJSCA W MIESZKANIU W NORMALNYCH WARUNKACH I BLIŻEJ ZAKŁADU-4 KM, ALE NIE POZWOLĄ SIĘ TAM PRZENIEŚĆ. W PN PRZYJECHAŁO 70 OSÓB I WIĘKSZOŚĆ WRACA Z POWROTEM.TAKIE TU WARUNKI STWARZAJĄ
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-03-04 16:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2015-01-31 22:18:40]:
Dostałam ofertę na 16-03-2015 po czytaniu Waszych opinii mój entuzjazm do wyjazdu już spadł, pracy się nie boję i chcę zarobić uczciwie , nie w głowie mi imprezowanie tylko zarabianie dlatego proszę o info jeżeli jest tam ktoś obecnie, zadowolony lub nie :) nie mam samochodu więc jak z dojazdami? czy mobilny internet działa czy są problemy z zasięgiem, czy domki są podzielone na męskie i żeńskie. w jakich godzinach są zmiany no i ile minimum na rękę zostaje kasy. Proszę o info bo muszę podjąć decyzję
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy M.S. "MEAT" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie