Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-27 09:29:17 odpowiedz | cytuj
a na jakim stanowisku pracowałaś ?
anonim - 2009-05-31 12:08:27 odpowiedz | cytuj
Mozecie cos napisac jescze o tej firmie, to dzwonili do mnie w sprawie pracy i nie wiem czy sie fatygowac i umawiac na spotkanie...?!!
Vectra Agencja Promocyjno-Reklamowa - 2009-06-10 11:23:13 odpowiedz | cytuj
W przypadku jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt z biurem:

e-mail: sekretariat@agencjavectra.pl

tel.: 061 657 94 54

Adres korespondencyjny:
Vectra Agencja Promocyjno-Reklamowa
ul. Trójpole 3, 61-693 Poznań

Godziny otwarcia biura: poniedziałek - piątek 08:30 - 16:30
anonim - 2009-06-27 14:09:16 odpowiedz | cytuj
firma nie rzetelna pieniądze po długich upomnieniach panie siedzące w biurze nie fatygują sie aby powiadomic o czymkolwiek mają ludzi za nic nie polecam
anonim - 2009-06-28 22:45:19 odpowiedz | cytuj
nie polecam....ludzie którzy tam pracują są okropni,maja nas za nic.ciagłe kontrole nawet z samego poznania sie fatyguja....wiecznie coś im się nie podoba choć harujesz jak wół i starasz się jak możesz najlepiej,jakieś szkolenie heh z kasą też oszukują.żyjesz w ciągłym stresie jak ci kordynatorka nie wyskoczy z zaa regału to w każdym kliencie widzisz kontrolę z zew...mogli by wyluzoważ w końcu kazdy podpisuję umowę i stara sie z niej wywiązywać,nie trzeba nas wiecznie pilnować,trochę zaufania
DeVille - 2009-07-04 11:30:25 odpowiedz | cytuj
Witam
ja bylem zadowolony z tego pracodawcy , całkiem fajna praca i ekipa, oraz ludzie którymi współpracowałem.... moze zaropbki nie były za duże i ten czas oczekiwania jaki był w umowie ale nie było zbyt wielkich problemów z przelewami jak dopełniło się wszystkie formalnosci....
tak wiec moja opinia jest pozytywna ....
pozdrowienia dla szefa i pracowników z którymi miałem kontakt
były merchandiser z rejonu ROW ( żory, wodzisław , jastrzębie).
ANOM - 2009-07-21 20:14:40 odpowiedz | cytuj
NIE POLECAM NIKOMU
Anna - 2009-08-08 20:58:21 odpowiedz | cytuj
Nie rozumie jak odebrac 40%pensji:O
a jezeli chodzi o ta akcje tesco club card to co jesli nie wyrobie targetu?mam zaczac prace od poniedzialku
Joanna Kozlowska - 2009-08-18 20:53:07 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie pracuje w Biurze Vectra i gwarantuje iz zalatwiamy wszystkie tematy zwiazane z problemami dotyczace platnosci.
PS. Proponuje osobom ktore nie maja odwagi sie podpisac z imienia i nazwiska aby skontaktowały się z biurem.

były pracownik - 2009-08-19 22:38:22 odpowiedz | cytuj
Tak?? a to ciekawe.... coś wam powiem Vectra to złodzieje żerujący na młodych ludziach. Oszukują koordynatorów, merchandiserów i hostessy pracujesz po 16 godzin na dobę i co? przyjeżdża wielki Pan Mariusz i wywala ci kilka hostess z marketów a potem dzwoni i pyta jak sobie radzisz...
oszukali mnie na ponad 600zł i żadna laleczka z biura Vectry nie przekona mnie że to uczciwa firma. Nikomu nie polecam tej firmy.
minona - 2009-08-20 15:28:54 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z powyższymi i cieszę, że nie mam już z nimi nic wspólnego.
LDZ - 2009-08-25 19:39:22 odpowiedz | cytuj
Prawda niestety jest taka, że jeśli pracujesz solidnie i uczciwie nigdy nie zostaniesz źle potraktowany. Każde z osób , które wygłosiły negatywne opinie o firmie zapewne ma wiele na sumieniu. Znam tą firmę bardzo dobrze ponieważ pracowałam w niej kilka lat najpierw jako merchansiser dalej jako koordynator i musze przyznać, że mimo przykrego rozstania bardzo dobrze wspomninam Vectrę. Prawda również jest taka, że jest to "ostra tyrka" ale decydując się na tą pracę zostajesz o tym poinformowany-sam decydujesz więc nie powinno byc do nikogo pretensji. Wiesz rówież za ile pracujesz-wiec po co narzekania na zarobki, trzeba było upomnieć się o podwyżkę albo na początku zgłaszac zastrzeżenia co do pensji. Co do kontroli...słuchajcie każde z nas posiadając własny biznes dbałby o jak najlepszy poziom usług świadczonych przez swoją firmę, to jasne, że są częste kontrole. Fakt, że sam Pan Mariusz kontroluje np. hostessy świadczy tylko o tym , że sam prezes rusza do pracy w teren-tego chyba nie można mu wyrzucać. Pieniądze dostajesz w terminie-jesli oczywiscie wywiążesz się ze wszystkich obowiązków-masz los w swoich rękach. Zasady współpracy są określane na początku wiec miejmy pretensje tylko do siebie. Dodam jeszcze, że rozstałam się z tą firmą tak naprawdę na życzenie, z własnej winy. Nie znam osoby, a znam ich wiele, która pracowała uczciwie, solidnie i została źle potraktowana przez Vectrę. Prawda jest taka, że każde z nas ma coś na sumieniu a plotkowanie i wystawianie negatywnych opinii przychodzi nam nad wyraz łatwo.
Polecam firmę bez obaw, ale ludziom, którym chce się pracować a nie narzekać. Pozdrawiam wszystkich.
xxxx - 2009-08-27 23:48:24 odpowiedz | cytuj
Nie idź na tą akcję!!! Jak nie wyrobisz targetu to będziesz miała wypłatę taką jaki wyrobiłaś target. 100% target to 8zł. /h
80% target to dostajesz 6,40zł. /h
Życzliwa - 2009-09-20 21:08:53 odpowiedz | cytuj
Złodzieje! o pieniądze trzeba się prosić, a pracownicy są nieuprzejmi!! Zdecydowanie nie polecam współpracy z tą firmą!
gosc - 2009-10-09 23:27:14 odpowiedz | cytuj
uważajcie na tą firmę! Oszukują ludzi i nie wypłacają pieniędzy! Nie polecam
anonim - 2009-10-12 14:29:47 odpowiedz | cytuj
Joanna Kozlowska - 2009-08-18 20:53:07

?
anonim - 2009-10-12 14:32:52 odpowiedz | cytuj
Joanna Kozlowska - 2009-08-18 20:53:07

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wojtek Wojnowski - 2009-10-12 15:17:52 odpowiedz | cytuj
To może ktoś z agencji odpowie mi gdzie jest moja wypłata? Pracowałem, w sierpniu w tesco przy akcji tesco club card, byłem jednym z lepszych pracownników w moim zespole, więc myślę, że jakość mojej pracy nie powinna wpływać na to kiedy dostanę pieniądze za wykananą usługę. Dzisiaj mamy 11 października, minęły prawie dwa miesiące od momentu kiedy przestałem pracować dla tej agencji, codziennie sprawdzam stan swojego konta w banku i... póki co z każdym dniem rośnie moje rozczarowanie związane z pracą z tą firmą. Może to i lepiej, że rozwiązałem umowę z nimi już po tygodniu pracy...
andrzej - 2009-10-16 13:17:54 odpowiedz | cytuj
zlodzieje
lbn - 2009-11-03 13:35:03 odpowiedz | cytuj
Zobacz sobie w umowie. 45 dni po koncu miesiaca w ktorym pracowales. czyli jak pracowales w sierpniu to kasa jest do 15 pazdziernika. ja pracuje w tej firmie od 3 lat i bardzo ja sobie chwale. polecam wszystkim;)
lbn - 2009-11-03 13:35:06 odpowiedz | cytuj
girl - 2009-11-04 15:01:49 odpowiedz | cytuj
ja pracuje w agencji vectra od ponad roku. obsluguje 4 sklepy. zajmuje mi to ok 2-3 h w tygodniu. mam ok 250 zl na miesiec. ucze sie jeszcze, wiec jak na kieszonkowe wystarcza. :)
Joanna - 2009-11-16 22:55:46 odpowiedz | cytuj
Pani Kozłowsko, gdyby każdy się podpisał z imienia i nazwiska firma nałożyła by sankcje na te osoby, które piszą o Club Card-zie więc się nie podpisują. A to że biuro jest czynne pod wskazanym przez Panią numerem i w takich godzinach to wszyscy wiedzą. TYLKO ŻE NIKT TAM NIE ODBIERA!!! Kazaliście nam wysyłać raporty codziennie do godz. 21.45 a sami je czytaliście dwa dni puźniej. I kogo wy chcieliście mieć pod kontrolą!? Rzuciliście się z motyką na słońce i Vectra się na tym przejechała. Niestety trzeba się było liczyć ze stratami, więc komu je zabrać? Najlepiej HOSTESSOM!!! Parodia by dostać 2.25/h. nie? Z 8 stów dostałam dwie i pół stówy. Jak wjedzie tam PIP to suchej nitki na was nie zostawi, jużtak było nie! Duża kara była ! Pani Aneto, kariery Pani już chyba tam nie zrobi, więc po co pracować w stresujących warunkachi jeszcze sie angażować. W domu by Pani z mężem i córcią posiedziała.
Pozdrawiam
Ps. Ciekawe czy siusiu Pani dopiero w domu robi, czy odrabia Pani ten czas, który spędziła w toalecie? Ale przecież da się wytrzymać nie!
hostessa z Katowic - 2009-11-20 15:32:12 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się! Ta firma to złodzieje. Nie wypłacają wypłat w terminie i jeszcze przez 2 tygodnie trzeba się o nią prosić. a jak za często dzwonisz już do firmy to po prostu odbierają telefon i cię rozłączają. Ktos powinien z nim zrobić porządek i to jak najszybciej! Nikomu nie polecam tej firmy
red - 2009-11-27 09:19:09 odpowiedz | cytuj
takżenie polecam.Pozytywne opinie na temat tej firmy nie sa obiektywne. Wypłata pomniejszona nie wiadomo za co,a gdy już chcesz sie dowiedzieć,to albo nikt nie odbiera,albo nagle ktoś ma urlop. Ciekawe gdyby tak te Panie z biura musiały czekać na wypłate 45 dni (co jest oczywiście niezgodne z kodeksem pracy),a poźniej ja dostały okrojoną. Mam nadzieje, że kiedyś sie skończy oszukiwanie pracowników w tej firmie, bo jak widać,nie tylko ja jestem poszkodowana. Myśle, zejak sie ktos porządkie wkurzy,to zrobi z tym porządek. Umowa jest niewiele warta,bo w wielu przypadkach można ją podważyc. Konkludując - NIE dla tej firmy,NIE dla Vectry.
x