logo agencja promocyjno-reklamowa Vectra

agencja promocyjno-reklamowa Vectra

Warszawa

Opinie o agencja promocyjno-reklamowa Vectra

natala 2009-08-04 11:23:53
ta agencja to masakra.
Stawki są normalne jak w innych agencjach ale vectra ma nienormalne zasady jak mozna oczekiwac od pracownika ,że przez 6 godzin nie pojdzie do toalety.Ostatnio dowiedzialam sie ,że na 6 i 7 h nie ma przerwy dopiero na 8 jest 15 min;/Nie chodzi o to,ze chce sie obijac w pracy ale to jest przegiecie moje agencje ustalaja mi godziny przerw i nawet na 5 h mam 20 minut odpoczynku w polowie czasu pracy a vectra nie pozwala prze 6h isc do toalety;/zalosne pracowalam dla tej agencji 1 i ostatni raz ich szkolenia tez sa bezmnadziejne zapraszaja na nie ponad 100 osob i wgl nie sa profesjonalni.Mam porownanie z inymi agencjami zdecydowanie polecam V&P i GOH.
natala 2009-08-04 11:24:07
ta agencja to masakra.
Stawki są normalne jak w innych agencjach ale vectra ma nienormalne zasady jak mozna oczekiwac od pracownika ,że przez 6 godzin nie pojdzie do toalety.Ostatnio dowiedzialam sie ,że na 6 i 7 h nie ma przerwy dopiero na 8 jest 15 min;/Nie chodzi o to,ze chce sie obijac w pracy ale to jest przegiecie moje agencje ustalaja mi godziny przerw i nawet na 5 h mam 20 minut odpoczynku w polowie czasu pracy a vectra nie pozwala prze 6h isc do toalety;/zalosne pracowalam dla tej agencji 1 i ostatni raz ich szkolenia tez sa bezmnadziejne zapraszaja na nie ponad 100 osob i wgl nie sa profesjonalni.Mam porownanie z inymi agencjami zdecydowanie polecam V&P i GOH.
hostessa 2009-08-04 14:12:59
Vectra i preludium nie wiem czy są gorsze ale w mojej karierze hostessy o tak, nie wiem gdzie jeszcze sie czeka tyle na pieniądze ze dbają o stroj okej preludium moze i tak a vectra sorka ale chodzilam trzy dni w podartym smierdzacym po kims stroju Vectra po tym gigantycznym czasie oczekiwania na pieniądze mi je wyplaciła z preludium sram sie do dziś a te stawki musialm pojsc bo mnie z sianem przydusilo ale tak naprawde nie bierze sie hostessowania za mniej niz 8 netto to i tak swiadczy o tym ze agencja jest kiepska z preludium bylam na alkoholu za 9 brutto przecierz to jakas smiechawa wogole a te szkolenia z vectry w warszawie za potem te smieszne stawki laski powiem tak jesli was pieniężnie nie przydusi to odpuscie sobie i vectre i preludium tyle!
hostessa 2009-08-05 00:28:32
Czy ja wiem. Owszem raz mi sie trafiło, ze pracowałam w nieupranym stroju. Owszem ble.. ale jakoś przeżyłam. Nie da się wszystkiego dopilnować jak koordynator ma 5 miast do objechania. Może i inne firmy sa lepsze, bo płacą więcej tylko, że problem rodzi sie w tym. że tam jest mało roboty. W tej agencji zawsze się coś znajdzie. Jeżeli sie boczy na koordynatora to sorry, po co ma Ci pomagać.. dla mnie zgoda to podstawa. Ludzie sa tam oki. Szefostwo już tym bardziej. Dla mnie nie marudźcie tylko bierzcie firmę dzięki której możecie cos w zyciu osiągnąć ;) A tak na sam koniec. Jeżeli cos jest z pieniędzmi nie tak wystarczy zadzwonić a dokładniej pościć szczałke koordynatorowi oddzwoni i za 10 minut wiesz czemu jest problem. Jeżeli chodzi o późne zgłoszenia.. czesto to nie wina VECTRY tylko tym którym sie do fax-u podejsc nie chce ...
hostessa 2009-08-05 09:51:02
Vectra jeszcze jakiś czas temu miała dobre stawki ale teraz już nie płacą lepiej niż inni ! Szkolenia są ok tylko zawsze w środku tygodnia i jeżeli ktoś pracuje lub studiuje to nie ma szans na wyjazd na szkolenie a tym samym nie chcą dawać zleceń...mają jednak zbyt duże wymagania i nie zapowiedziane kontrole co jest stresujące i to bardzo bo nikt mi nie powie że przez 8h jest miły, uśmiechnięty i zadowolony.Co do przerw to masakra ja miałam problemy ze zdrowiem i musiałam często chodzić do toalety a koordynator powiedział że go to nie interesuje bo przy 6h nie ma przerw. Pracując 8h masz 20min przerwy a przy 12h jest 25min...za to ja pieniądze zawsze miałam w miarę szybko no i generalnie kontakt z koordynatorem jest zawsze bardzo dobry.
nastka 2009-08-06 18:50:06
GOH mają dużo zleceń tak samo V&P tylko, że mają stałe hostessy i akcje długoterminowe np po 3m-ce ta sama akcja bo lecą marketami np najpierw 2tyg tesco potem kolejne2 real, carrefour itd.
A z Vectrą nie mam zamiaru wspólpracoiwać , chyba ze w pampersie bo 7 h bez wyjscia do wc napicia się czegos zjedzenia to masakra wiadomo, że pracownik jest bardziej wydajny po przerwie ale dla nich 15 minut to juz kilku straconych klientow ŻALL i tyle!!!!!
I stroje na jedno kopyto w rozmiaerze L :/ w ktorych hostessa wygląda bardzo atrakcyjnie.
wgl szkolenia są bezplatne nawet za dojazd nie zwracaja
natomiast V&P i GOH placa od 50-90 hostessą za dzien szkoleniowy i dowoża na miejsce.
anonim 2009-08-07 09:07:19
W Vectrze musisz powiadamiać koordynatora o każdym przypadku opuszczenia stanowiska pracy...czyli jak zachce Ci się iść do toalety musisz wysłać esa koordynatorowi:/ No żal i tyle...
Zgłoszenia, to ogromny problem...i to nie jest wina pracowników marketu, że którym się nie chce podejść...wiem, takie sytuacje się zdarzają, ale akurat na moje województwo przypadła koordynatorka, która poprosru ich nie wysyłała...masakra...
Zleceń w Vectrze nie ma...jak nie pójdziesz na szkolenie nie chcą Ci dawać zleceń, a szkolenia są w tygodniu, więc osoba studiująca nie zawsze ma czas by się na nie wybrać, ponad to jak koordynatorka ustalala grafik na miesiąc przed to sorry...a potem wychodzą różne dziwne sytacje, że hostessy rezygnują z dnia na dzień z promocji:/
jednym słowem MASAKRA
nie polecam
anonim 2009-08-07 09:09:22
hostessa - 2009-08-05 00:28:32

Czy ja wiem. Owszem raz mi sie trafiło, ze pracowałam w nieupranym stroju. Owszem ble.. ale jakoś przeżyłam. Nie da się wszystkiego dopilnować jak koordynator ma 5 miast do objechania. Może i inne firmy sa lepsze, bo płacą więcej tylko, że problem rodzi sie w tym. że tam jest mało roboty. W tej agencji zawsze się coś znajdzie. Jeżeli sie boczy na koordynatora to sorry, po co ma Ci pomagać.. dla mnie zgoda to podstawa. Ludzie sa tam oki. Szefostwo już tym bardziej. Dla mnie nie marudźcie tylko bierzcie firmę dzięki której możecie cos w zyciu osiągnąć ;) A tak na sam koniec. Jeżeli cos jest z pieniędzmi nie tak wystarczy zadzwonić a dokładniej pościć szczałke koordynatorowi oddzwoni i za 10 minut wiesz czemu jest problem. Jeżeli chodzi o późne zgłoszenia.. czesto to nie wina VECTRY tylko tym którym sie do fax-u podejsc nie chce ...

"Bierzcie firmę dzięki której możecie coś w życiu osiągnąć"
Sorry, a jakie możliwości rozwoju daje Ci Vectra?
Co możesz w życiu osiągnąć dzieki pracy jako hostessa?
Moim zdaniem
Niewiele
xxx 2009-08-27 23:43:00
Zawsze możesz dostać dyplom z akcji Toil.. Du.. i dopisać je do CV. A anonim dwie strofy wyżej to pacownik. Ja jako hostessa nie miałam nigdy kontaktu z szefostwem i nie mogę na ich temat nic kompletnie powiedzieć, a pracowałam w firmie 3 lata. Szkolenia do bani, ciągle to samo. Kiedyś podczas szkolenia były przerwy, na których częstowano nas kawą herbatą i ciastkami ( wolałam swoje kanapki, bo po 6h niejedzenia jak bym zjadła ciastko to bym chyba zwymiotowała) a teraz nie dają nic, nawet wody!!! Vectro!!! Gdzie tu jest profesjonalizm??? Zamiast na szkolenie wolałam stać na promocji i zarobić jeszcze wtedy 7zł. /h
ona_20 2009-09-08 17:20:31
Vectra to porazka... na kase trzeba dlugo czekac, robiom kontrole i niepotrzebne problemy a do tego trzeba im oddawać koszulki które dostałyśmy do pracy... no smiechu warte... nie zwrocenie koszulki zagrozili wstrzymaniem wyplaty...a z jakiej racji?? sąd pracy to rzeczywiscie chetnie sie taka firma zainteresuje
taka_jedna 2009-09-09 11:16:57
hm, ja pracowałam dla tej firmy kilka lat temu. Widzę, że trochę się zmieniło. Po za stawką :) Naprawdę nadal płacą 7zł/h? przez te 3 czy 4 lata chyba stawki wszędzie się nieco podniosły, nie mówiąc już o zwykłej inflacji... no ale cóż.

Sms-ów nie było. Absolutny zakaz zabierania komórki "na sklep", jak by ktoś zobaczył hostessę z komórką w sklepie...
Strój - gdy przyszłam na moją pierwszą najpierwsiejszą akcję i gdzieś na dyżurce dostałam odłożony dla mnie strój to się załamałam. Przedziwna koszulka ze sztucznego materiału, za duża oczywiście, ale to nic - Spódniczka - absolutnie za duża, po prostu nie miała szans się trzymać na ciele, a nie miałam szansy przeszycia zaczynając za 3 minuty pracę, Potem w domu przeszywałam cały strrój na maszynie, spódniczka była z jakimś tiulem i usztywaniana, tak długa, że po zwężeniu zakładałam sobie ją jak sukienkę od biustu... to znowuż wychodziła spod koszulki, która miała dekold (oczywiście za duży).

Kiedyś przyszłam na jakąś akcję, na którą w ogóle zgodziłam się na szybko. Na moje miasto było dwóch koordynatorów - "on" zadzwonił, tłumacząc szczerze, że jest akcja na szybko no i czy nie mogę postać, po czym 10 minut później mam telefon od "niej", że miała umówioną hostessę, ale jej zrezygnowała (czyli wielka ściema), no ale to już kwestia koordynatorów. Generalnie nie byli źli. Robili zdjęcia, ale nie z ukrycia. Z każdej akcji mieli mieć zdjęcie więc kazali się uśmiechnąć, ew. wiedziałam, że są obok i jak podszedł klient to cykali z klientem. Ale to chyba też bardziej firma, żeby sprawdzić czy byli faktycznie, czy nie odpucili sobie kontaktując się tylko telefonicznie. Przyjechałam na tę akcję, jesień już była, więc w polarku jakoś "codziennie".... dostaje obiecany "strój" - biały cieniutki t-shirt - akcja była na lodówkach...a ja w jeansach i jakimś kolorowym polarze... no ale chyba nie myślicie, ze stałam 8h na lodówce w samym t-shircie. Zaciągnęłam ten "strój" na polar... no i na pewno zajebisty to wizerunek był.

Generalnie dużo zależy od koordynatora... ale też taki koordynator nie jest mocno związany z firmą, kokosów nie dostaje, a też ma trochę zamieszania... no ale różni ludzie są nie da się wszystkich lubić.

A jeszcze na koniec współpracy nie dostałam wszystkich pieniędzy. Po wielu obliczeniach doszłam, że brakuje za jeden 4-dniowy weekend 160zł. Piszę mejla. Nic. Piszę wezwanie do zapłaty z rozpisanym przeze mnie grafikiem wszystkich akcji. Dzwonią, że oni nie mieli załącznika z tą jedną akcją i żebym im przesłała pocztą. W końcu wypłacili... no ale sorrry....

No to tyle...
hostessa 2009-09-11 10:56:16
hosstessa powiem wam jedno dziewczyny jezeli chodzi o preludium oni zarabiaja na kazdej godzinie waszej pracy jakis pajac jezdzi sluzbowa honda poniewaz wy pracujecie za 7 a carlsberg placi okolo 30 zl za waszaka kazda prace niedajcie sie oszukiwac ta agencja to dno umowaa po akcji wiec czesto was moga oszukac
hosstessa 2009-09-11 11:00:04
Jezeli chodzi o praludium zgadzam sie smierdzaca firma ludzie smieja sie z hostessa i ich nieszanuja no i ten wspomniany pajac janek ze wsi owsze jedzi sluzbowym autem i sie popisuje jak by niby co a to wszystko zanasza ciezka prace niepracujcie dziewczyny dlanich niech zbankrutuja i dopiero zaczna szanowac ludzi (usunięte przez administratora)
hosstessa 2009-09-11 11:03:08
wogole niepracuje w preludium najfajnieszy kordynator z ktorym pracowalam ta firma to wielki burdel stawki kiepskie umowa po akcji wogole orpucz kordynatora to straszyny syf niepolecam i jak kolezanka wczesniej wspomniala niepracujcie na ich wygody dorabiaja sie na waszej naiwnosci
******** 2009-09-11 11:07:29
preludium straszny syf omijajcie duzym lukiem
mloda 2009-09-12 22:04:22
niepracowalam jeszcze dla preludium ale widze ze niecieszy sie najlepsza opinia wiec niepojde do nich na spotkanie dzieki dziewczyny
sylwus 2009-09-13 19:22:36
a co powiecie o firmie dema?????
Pan X 2009-09-16 17:35:06
PRACUJE W TEJ FIRMIE JUZ 5LAT I NIGDY NIE MIALEM PROBLEMOW Z WYPLATA ITP , NIEWIEM O CO WA TY WSZYSTKIM CHODZ
K 2009-09-23 14:57:22
Solidny pracownik nie musi sie niczego obawiac
dzasta 2009-10-03 14:23:59
jak czytam to wszystko o preludium to i tak was dziewczyny podziwiam ze takie kometarze piszecie mi brak slow na ten [usunięte przez admina],..... tam jeszcze ta kordynatorka nowa buahahaha niedosc ze jeden pajac ze wsi to jeszcze jeje tam brakowalo ktortko mowiac ta szefowa i jej wspolpracownicy sa siebie warci omijajcie ta agencje bo niejest nic warta ci ludzie i tak skoncza na ulicy to niejest agencja
kamila 2009-10-03 14:28:44
chociaz preludium niejest takie zle mozna ich oszukac zawsze nikt niesprawdza wiec chociasz tak mozna zeby niebylo ze oni sa fajni bo zwykle smieja sie z dziewczyn wiec my tez sie znich smiejmy i niech sami stoja za takie podejscie i takie stawki
apolonia 2009-11-20 23:13:37
Pracowałam dla Agencji Vectra wiele lat temu jako koordynator, skończyło się w sądzie bo o ile hostessom jeszcze jako tako płacili - to koordynatorów mieli gdzieś..... Powymienialiśmy się pismami przedprocesowymi bo myśleli że mają do czynienią z (usunięte przez administratora)...... No cóż.... Sprawę przegrali.....
zadowolona hostessa 2009-11-27 10:19:50
DEMA ? POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!! tam zaczęłam pracę i mimo różnych innych akcji gdzie indziej- zostałam. Mam świetną koordynatorkę, pieniądze dostaję na czas albo nawet PRZED CZASEM!!! NIGDY nie zdarzyło mi się, żebym nie dostała za coś pieniędzy :) naprawdę polecam :)
patii 2010-01-17 11:42:44
podziwiam was dziewczyny bo ja juz dawno z tym skonczylam co do agnecji preludium to omijajcie ten pier $$$ dolnik ci ludzie zeruja na pracy biednych dziewczyn i zarabiaja na tym duze pieniadze
ks 2010-01-17 21:24:32
co do Demy to najgorsza agencja- płaca 6 zł a dodatkowo nowy koordynator jest tak kiepski ze brakuje mi słów. co do wypłat ostatnio są opoznione o 15 dni i dodatkwo trzeba sie upominac (oczywiscie jak szanowny koordynator odbierze łaskawie telefon) bo czasami pomijaja lub za mało płacą. Agencja PMT natomiast jest ok na ich stronie generuje mi sie rachunek wiem za co dostaje i ile stawki niezłe bo powyzej 7 zł netto wiec naprawde super bez zastrzezen
hostessa 2010-01-28 21:02:46
Agencja Promocji Preludium- jestem zdziwiona waszymi doświadczeniami z tą agencją....
Ja pracuje na sląsku - zaglebiu dla tej firmy pracuje od kilku lat koordynatorka, opoznienia w pieniążach to czasami kilka dni , ale są miesiące ze wypłaty są kilka dni przed czasem, zawsze mam umowe która się zgadza, chodze na spotkania i dostaje pieniądze bez problemu.
wiec ja zlego slowa na ten region nie powiem
anonim 2010-02-21 10:16:51
anonim - 2009-06-09 12:01:02

Vectra...dużo wymagają, jak na proponowaną stawkę. Stawka, którą oni proponują możliwa jest w polowie agencji promocyjnych...a oni każą sobie przychodzić na szkolenia, które trwają straaasznie długo, mega duża ilość kontroli, jedna koordynatorka nawet potrafi przyjść do sklepu i robić z ukrycia zdjęcia, no żałosne:/

no cuz;) moja droga taka praca, robią zdjecia z ukrycia bo widocznie mają ku temu powody, idąc do pracy wiesz jaką masz stawke i masz pracować a nie obijać sie!
Aleksandra Śląskie 2010-02-24 23:44:49
Ja pracowa�am dla Preludium i wam powiem nie oplaca sie tam pracowac ciulaja i to niezle;/;d
1
anonim 2010-05-24 13:21:59
anonim - 2010-02-21 10:16:51

anonim - 2009-06-09 12:01:02

Vectra...dużo wymagają, jak na proponowaną stawkę. Stawka, którą oni proponują możliwa jest w polowie agencji promocyjnych...a oni każą sobie przychodzić na szkolenia, które trwają straaasznie długo, mega duża ilość kontroli, jedna koordynatorka nawet potrafi przyjść do sklepu i robić z ukrycia zdjęcia, no żałosne:/

no cuz;) moja droga taka praca, robią zdjecia z ukrycia bo widocznie mają ku temu powody, idąc do pracy wiesz jaką masz stawke i masz pracować a nie obijać sie!

Po 1 - skąd wywnioskowałaś, że się obijam?
Po 2 - jaka praca - taka płaca. Jak na to, co oni wymagają powinni dawać więcej.
Po 3 - robienie zdjęć z ukrycia jest strasznie dziecinną sprawą
Po 4 - Większość koordynatorów to spoko ludzie, którzy jak robią kontrole, to po prostu do Ciebie podchodzą i da się z nimi normalnie pogadać. A nie ukrywają się przed Tobą zrobią parę zdjęć i pójdą. Co to jest zabawa w detektywa?
Po 5 - Widać, że na promocjach nie stoisz. I cóż chyba reprezentujesz poziom ludzi z Vectry pisząc "cuż"
mietek 2010-06-22 11:04:51
ile ta firma placi na stanowisku Doradca ds. sprzedaży
(firma chemiczna) do hal: Makro Aleje oraz Makro Bielany -KTOS WIE
CHODZI O STAWKI BRUTTO I ILOSC GODZIN, PRACA W WEEKENDY- BEDE WDZIECZNY
ho 2010-06-29 10:59:08
Vectra prowadzi akcje S&C Johnsonn oferujac rzetelnym hostessom premie.
Tak tylko kontroler jest osoba, ktora jest juz na sklepie gdy Wy zaczynacie prace.
W zwiazku z tym zeby Wam nie uciac stawki badz zabrac premie przychodzcie do pracy godzine wczesniejBo zanim Was w marketach obsluzy ochrona recepcjazanim sieprzebierzecie, przygotujecie stend itd, toaleta+ jakas kanapka bo na 6h juz nie ma przerwy.
A kto Wam zaplaci za ta godzine wczesniej?

Zwykle wykorzystywanie ludzi...
anonim 2010-06-29 11:01:19
anonim - 2010-05-24 13:21:59

anonim - 2010-02-21 10:16:51

anonim - 2009-06-09 12:01:02

Vectra...dużo wymagają, jak na proponowaną stawkę. Stawka, którą oni proponują możliwa jest w polowie agencji promocyjnych...a oni każą sobie przychodzić na szkolenia, które trwają straaasznie długo, mega duża ilość kontroli, jedna koordynatorka nawet potrafi przyjść do sklepu i robić z ukrycia zdjęcia, no żałosne:/

no cuz;) moja droga taka praca, robią zdjecia z ukrycia bo widocznie mają ku temu powody, idąc do pracy wiesz jaką masz stawke i masz pracować a nie obijać sie!

Po 1 - skąd wywnioskowałaś, że się obijam?
Po 2 - jaka praca - taka płaca. Jak na to, co oni wymagają powinni dawać więcej.
Po 3 - robienie zdjęć z ukrycia jest strasznie dziecinną sprawą
Po 4 - Większość koordynatorów to spoko ludzie, którzy jak robią kontrole, to po prostu do Ciebie podchodzą i da się z nimi normalnie pogadać. A nie ukrywają się przed Tobą zrobią parę zdjęć i pójdą. Co to jest zabawa w detektywa?
Po 5 - Widać, że na promocjach nie stoisz. I cóż chyba reprezentujesz poziom ludzi z Vectry pisząc
W Kielcach, Ostrowcu,Radomiu- jest taka koordynatorka:P
gość 2011-05-06 11:23:08
ile może zarobić tam koordynator jaki ma samochód itd jaki czas pracy?
Z góry dzięki za odp.
anonimka 2011-05-06 11:48:21
jako KR możesz wyrwać 1500 netto na umowie zlecenie, a później własna działalność, samochody z tego widziałam teraz są ople vectra combi, wcześniej toyota yaris i skody. Jeżeli chodzi o czas pracy to nie ma sztywnych reguł będziesz zaiwaniać jak osiołek od świtu do nocy (rano najpóźniej 8-9 musisz stawić się w hali, a wieczór nie jest na odpoczynek tylko po to żeby klepać raporty) o ile się nic nie zmieniło to są kary za nieterminowe wysłanie raportu np. 100zł. Szczerze odradzam poszukaj sobie czegoś mniej wysysającego z energii i chęci do życia, bo w tej pracy na pewno czasu prywatnego nie będziesz miał (praca 7 dni w tygodniu tego nie ma w ogłoszeniu).
anonim 2011-05-06 16:53:19
anonimka - 2011-05-06 11:48:21

jako KR możesz wyrwać 1500 netto na umowie zlecenie, a później własna działalność, samochody z tego widziałam teraz są ople vectra combi, wcześniej toyota yaris i skody. Jeżeli chodzi o czas pracy to nie ma sztywnych reguł będziesz zaiwaniać jak osiołek od świtu do nocy (rano najpóźniej 8-9 musisz stawić się w hali, a wieczór nie jest na odpoczynek tylko po to żeby klepać raporty) o ile się nic nie zmieniło to są kary za nieterminowe wysłanie raportu np. 100zł. Szczerze odradzam poszukaj sobie czegoś mniej wysysającego z energii i chęci do życia, bo w tej pracy na pewno czasu prywatnego nie będziesz miał (praca 7 dni w tygodniu tego nie ma w ogłoszeniu).

ulala to normalnie szał jak 1500 (na działalności jest więcej? ) za 7 dni pracy to bajer nie ma co... i to jeszcze wyrwać, czyli rozumiem że 1500 to taki jakiś maks?
gość 2011-05-07 11:11:24
ulala to normalnie szał jak 1500 (na działalności jest więcej? ) za 7 dni pracy to bajer nie ma co... i to jeszcze wyrwać, czyli rozumiem że 1500 to taki jakiś maks?
anonimka 2011-05-10 20:11:08
tak, to jest maks jaki dostaniesz, potem na działalności jest większa kasa.
anonim 2011-07-08 22:48:55
a i tak znajdzie sie mase rzeczy ktore beda chcieli Ci potracic masz 200 zl na miesiac na telefon jak przekroczysz limit to pech placisz za swoje:) oczywiscie w biurze mysla ze HO bija sie o prace u nich i same dzwonia i prosza o prace:) a prawda jest taka ze jest duza rotacja bo na kase nikt nie chce miesiacami czekac zeby i tak nieterminowo zaplacili
anonim 2011-11-02 00:03:18
Ja pracowałam i Vectra jest jak dotąd najlepsza. Wcale nie narzekam, mają fajnych koordynatorów, z którymi można się dogadać, pieniądze zawsze dostaje w terminie. Raz się zdarzyło, ze coś się nie zgadzało, ale zostało to natychmiast wyjaśnione.
beata 2011-11-02 19:53:12
anonim - 2011-05-06 16:53:19

anonimka - 2011-05-06 11:48:21

jako KR możesz wyrwać 1500 netto na umowie zlecenie, a później własna działalność, samochody z tego widziałam teraz są ople vectra combi, wcześniej toyota yaris i skody. Jeżeli chodzi o czas pracy to nie ma sztywnych reguł będziesz zaiwaniać jak osiołek od świtu do nocy (rano najpóźniej 8-9 musisz stawić się w hali, a wieczór nie jest na odpoczynek tylko po to żeby klepać raporty) o ile się nic nie zmieniło to są kary za nieterminowe wysłanie raportu np. 100zł. Szczerze odradzam poszukaj sobie czegoś mniej wysysającego z energii i chęci do życia, bo w tej pracy na pewno czasu prywatnego nie będziesz miał (praca 7 dni w tygodniu tego nie ma w ogłoszeniu).

ulala to normalnie szał jak 1500 (na działalności jest więcej? ) za 7 dni pracy to bajer nie ma co... i to jeszcze wyrwać, czyli rozumiem że 1500 to taki jakiś maks?

opel astra jak cos... i nie gadaj bo jak ktos szybko potrafi pracowac to i szybko "wyklepie raporty"...
anonim 2011-11-02 20:00:07
zalosne to jest to jak sie wypowiadacie... zdjecia z ukrycia sa robione po to zeby nie byly sztucznie pozowane... poza tym to tez dobry moment do zlapania hostessy jak polki podpiera... a przeciez jak zobaczy kogos z vectry to od razu jej sie plecki wyprostuja... ot co. pieniadze sa wyplacane w terminie... pracuje z nimi od 3 lat nigdy mi sie nie zdarzylo dostac kase z poslizgiem... pracowales tam 2-3 miesiace to po prostu mieczak jestes i tyle... to jest praca dla ludzi ktorzy lubia to robic a nie marudza tylko ile jeszcze czasu zostalo do konca bo nie chce mi sie juz stac albo ile jeszcze hal do sprawdzenia... do hostess: zaczepiaj kazdego klienta, badz aktywny/a to zobaczysz jak szybko czas leci ;) i przede wszystkim nie patrz na ludzi co sobie pomysla...
beata 2011-11-02 20:01:09
nizej tez ja pisalam tylko nick sie zrobil anonimowy ;]
gwiazda:) 2011-11-02 20:41:45
Co za dziwni ludzie tacy jesteście odważni przez neta a nikt nie potrafi buźki otworzyć jak trzeba HO cisną na Vectre a jakim prawem?? Bo zrobily 2-3 akcje?? Pieniądze wam się nie zgadzają?? zadzwońcie do biura.. KR wam nie pasuje?? To mu to możecie powiedzieć a nie cisnąć na forum i robić przypał..A jak KR coś nie pasuje to niech zmieni prace, ja tu jestem HO od 2 lat i nie narzekam, jesteście śmieszni bo tylko przez neta mocni, a do "koleżanki" która mówiła o poziomie intelektualnym ludzi pracujących dla Vectry to spójrz na siebie bo jak na tą chwile pokazalaś tylko, że toniesz w brodziku intelektuanum. Dziękuję:)
hostessa 2013-02-18 19:03:01
Szkolenia nie są obowiązkowe, jest to tylko warunek do dostania premii. W umowie jest napisane że wypłatę się dostaje 45 dni od ostatniego dnia miesiąca-trzeba czytać co się podpisuje, ale zgodzę się mimo to nie płacą w terminie. Jeżeli ktoś pracuje tak jak trzeba to nie boi się kontroli, więc nie rozumiem w czym macie problem.
Niezadowolona 2013-11-19 14:44:55
Pracowałam dla Vectry 2 tygodnie, dali mi umowę do podpisania a Pani od rekrutacji wpisała stawkę 7zł, po czym odesłali mi moja podpisaną umowę z kwotą 5 zł, tłumacząc się opłatami i innymi ponieważ nie jestem uczniem. Mimo to koordynator regionalny zapewniał mnie że dostanę taką stawkę jaką wpisała na początku. Minęło ponad 46 dni a wciąż wypłaty nie ma, czytałam sporo furum na temat tej firmy i zgodzę się z każdą osobą która narzeka na nich pod względem finansowym, ponieważ terminy są długie a i tak się ich nie trzymają.
1
sasanka 2013-11-29 15:34:29
dokładnie!!!
Omijać szerokim łukiem!
Szczególnie w Bielsku, stwaka marna, dodatkowo oszukują, wypłata nie taka na jaką się umawiamy. Ogólnie praca do bani
dia 2014-06-05 12:04:38
Witam, poszukuję osób pracujących dla firmy Vectra, którym nie wypłacono należytego wynagrodzenia, bądź nie wypłacono go w odpowiednim terminie. W obu przypadkach dobrym dowodem jest druczek z historii konta bankowego.
dia005@wp.pl
Ann 2014-06-24 19:54:19
Ostatnio szukając pracy na wakacje natknęłam się na ogłoszenie agencji Vectra. Przypomniała mi się żenująca sprawa, jak jakieś 2 lata temu przez weekend miałam okazję pracować dla nich. Stawka 8zł/h , jednak jak przyszło do zapłaty to okazało się ,że otrzymałam 7 zł/h. Argumenty były żałosne. Nigdy więcej w tej agencji!! A na pieniądze długo się czeka, to fakt.
niezmiennie robert 2015-02-17 15:32:20
stawki się znowu zmieniają? nie wiem już w sumie czy iść do nich do pracy bop nie wiem już totalnie ile płacą, a to dla mnie najważniejsza sprawa - hajs się musi zgadzać jak mawia mój kolega. ale nie mogę jakoś uwierzyć że stawki nagle się zmieniają po podpisywaniu umowy - może ewentualnie to ktoś jakoś potwierdzić?
bb 2016-05-20 21:30:35
dla neidoswiadczonych 2000 zł? To na początek nieźle
Zostaw swoją opinię o agencja promocyjno-reklamowa Vectra - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie agencja promocyjno-reklamowa Vectra