Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG Innotek Poland

Pracowałeś w firmie LG Innotek Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-06-25 15:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę zarobki kształtują się w granicach 1600 zł i to jeszcze brutto? wiadomo, że inżynierowie zarabiają więcej, ale 4 tys to moim zdaniem taka średnia stawka. A jak wygląda praca, jest codziennie kontrola czy z czasem mozna zaskarbić sobie zaufanie i tylko co jakiś czas jest się rozliczanym z ewentualnych błędów?
zdjecie uzytkownika
technik - 2014-06-25 15:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marysia - 2014-06-25 15:14:08]:
do dio, jak Tobie placili 1750 na techniku, to cienias jestes i tyle, ja za tyle bym palcem nie kiwnal, pracuje w innoteku i nie narzekam, sa technicy co odeszli i wracaja do nas, wiec nie pisz glupot
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-25 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla kobiet jako opiekunka . Nie jest łatwo ale też bezpiecznie, wymiana co 2 miesiące nawet młode osoby mogą jechać. Pracowałam w jednym z LG i po 2 latach pracy byłam zadłużona. Od 4 lat jeżdżę. Nie płacą składki emerytalnej , to wada, niemieckie sąsiadki pomagają. Do tych pań najskromniej żyjących. Warto pojechać nawet bez języka. Wiek też nie gra roli . Agencję pracy należy wybrać dużą, stosować się do wskazówek i odwagi. Nawet raz zarobić 4000 i mieć później urlop? W warunkach LG osoba przy linii do 65 roku ??? Ubezpieczenie prywatne w Niemczech tanie.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-25 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To reklama a nie forum?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-25 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok myślałam ,że moderatorka nie doda tego postu
zdjecie uzytkownika
dio - 2014-06-25 19:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeskanować Ci moją umowę o pracę ! 1600 zł brutto to jest stawka którą ta firma uważa za wystarczającą. Może i technicy wracają ale tak jak piszesz palcem nie kiwną za takie pieniądze. Rozumiem że nie narzekasz ludzie bez żadnych ambicji i bez potrzeby rozwoju tak mają. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-06-25 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, czyli do firmy konkurencyjnej wszyscy się przenieśli, a raczej przenoszą, jeśli rezygnują z pracy w LG, tak? chyba w większych firmach cały czas jest taka tendencja, przynajmniej ja tak słyszałam
zdjecie uzytkownika
skaner - 2014-06-26 07:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zeskanuj ta umowe na 1600, ja tez moge poskanowac archiwalne umowy.
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-06-26 12:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tylko co tak naprawdę dadzą te skany? i umowy to raczej dość poufny dokument, nie wiem czy od tak można go udostępniać komu się chce...
zdjecie uzytkownika
dio - 2014-06-26 17:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie dadzą. I nie mam zamiaru się z jakimś cieciem sprzeczać , dobrze Ci tam to siedz mały nędzny człowieczku bez ambicji. Masz szanse do popisu teraz bo z tego co wiem to najlepsi już odeszli zostało tylko to co jedynie można nazwać technikami widząc ich czepek nic więcej.
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-06-27 18:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy może przecież zmienić pracę kiedy chce, to nie jest przymus pracowania, ale jeśli najlepsi sami odchodzą to to musi coś znaczyć, ciekawe jak na dłuższą metę dyrekcja na to zareaguje, bo warto wyciągnąć wnioski
zdjecie uzytkownika
fjyhug - 2014-06-27 19:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki liderow?
zdjecie uzytkownika
technik - 2014-06-30 10:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fjyhug - 2014-06-27 19:22:24]:
najlepsi odchodza? ze o sobie piszesz dio? jakbys byl najplepszy to by cie zatrzymali
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-06-30 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w każdej firmie chcą zatrzymywac najlepszych..moze gdzieś dostali po prostu lepszą ofertę, a firma wie, że np. nie przebije stawki i ludzie odchodzą...Widzę, że jest ogłoszenie nowe na lidera zmiany..jeśli ktoś ma 3 letnie doświadczenie w branży, to myślicie, że poradzi sobie czy jednak nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-30 19:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie cos jest na rzeczy! Za 3 tygodnie odchodzi z innoteka prawdziwy technik z krwi i kosci z zmiany A na blu 2 kazdy chyba wie o kogo chodzi. Chlopak jest ogarniety rozsadny kulturalny mily zawsze pomoze. Moze nie zawsze od razu bo jest zajety gdyz wszystkie maszyny na jego glowie ale zawsze podejdzie i kazdego kazda traktuje z szacunkiem. Dzien dobry prosze dziekuje to u niego standard. Pracuje na tej zmianie prawie 6 miesiecy i nie wyobrazam sobie zmiany bez niego to koniec zmiany A jesli ten facet odejdzie. On pracuje tam juz kilka lat ale na blu 2 od roku. Czesto tez chodzil na inny dzial aby maszyny naprawiac. Sam chyba zaczne cos szukac bo bedzie pieklo bez niego :-)
zdjecie uzytkownika
zm.A - 2014-06-30 19:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateusz nie odchodz ! Firma bez Ciebie nie istnieje . Inzynierowie sobie bez ciebie nie poradza . My Cię potrzebujeny . Twoja zm.A
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-30 20:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Post powyżej o najlepszym techniku prawdziwy!!!!!! Pani Menadzer niech Pani cos zrobi zeby nie odchodził jedyny ogarniety technik ktory potrafi wiecej niz nie jeden inzynier!!!!!
Pozdrawiaam .
zdjecie uzytkownika
poleczka - 2014-07-01 16:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma znana w branży, potrzebowałam danych dla siebie, wiec swojego czasu zrobiłam mały wywiad środowiskowy i przeprowadziłam reserch. Zajmują się inżynierią, elektroniką no i generalnie całą produkcją. Jestem ciekawa jak wygląda praca u nich, bo odnoszą spore zyski. Ja zainwestuje w nich, mam nadzieje, że się opłaci.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 19:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderka Ma... najfajniesza osoba na produkcji :) kto sie zgadza
zdjecie uzytkownika
zazenowany - 2014-07-02 22:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki dla poszczegolnych stanowisk? operator 1200 wiadomo a team leader, shift leader i wyzej orientuje sie ktos? czytam tyle stron i zadnych konkretow.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-29
Żródło: infopraca.pl
Kobierzyce
(dolnośląskie)
Zakres obowiązków:   naprawa produktów wadliwych powstałych produktów w procesie montażu lutowanie układów elektronicznych diagnoza poszczególnych modułów po przeprowadzonej naprawie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
xy - 2014-07-03 09:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zazenowany - 2014-07-02 22:54:40]:
a kto ci się przyzna. liderzy i tak nie sa lubiani w firmie bo prawie kazdy awansował z operatora. a to wiadomo zazdrosć, a jakby wiedzieli o zarobkach lidera to byłaby już nienawisć to potęgi entej
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-07-06 11:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lider zarabia od 1600zł.i guzik prawda,z tą zazdrością.Większość przed awansem już była nie lubiana bo wiadomo,że najlepszy lider to zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci co są bardziej przychylni dla ludzi nie "poliderują" zbyt długo bo to nie wpływa korzystnie na produkcje.
zdjecie uzytkownika
halo - 2014-07-09 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załamka nie mogę przełamać lęku do pracy w LG te Wasze opinie przerażają. Spotkam znajome, które tylko czekają żeby się pokazać jak awansowały. Nie chce mi się już rywalizować, swoją wartość znam ale pracować na was koleżanki już nie będę.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wojtas walu spejson ( blok ekipa) - 2014-07-10 14:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym proponował zrobić protest w celu wywalenia Przewoźnika. Bo nas pozabija kiedyś tymi szrotami. Zatrudnia dziadolfów co nie potrafia jezdzić i autobsy do rowu wpadają.Autobusy szroty, kierowcy się skarżą na te padła , o połowie usterek wolelibyśmy nie wiedzieć. Gołym okiem widać jakie to są szroty jakie mają opony ,wycieki olejów. Zawsze jakiś problem z tymi autami.Auta są niesprawne Jesteśmy ludźmi a nie burakami panie Kondracki. Mam nadzieje ,że wkrótce zmieni się przewoźnik na Nowej Rudzie i Wałbrzychu. Wiecznie człowiek sie zastanawia czy dojedzie do domu. Jak nie rów , to awaria to pożar. trzeba patrzeć czy kierowca nie przyśnie za kółkiem jak miało to miejsce ostatnio z dziadolfem.
zdjecie uzytkownika
Radler - 2014-07-16 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiecie co ja juz tam nie pracuje.To jest firma tylko przejsciowa ci co nie maja ambicji i niepotrafia nic innego robic pisza jak tam jest kolorowo przepracowlem tam dlugo i teraz moge powiedziec ze kazda inna firma bedzie lepsza od innoteka ta firma to dno. Zero szacunku dla pracownika noi ten prezent na dzien kobiet pumeks i myjka haha w ich oczach to chyba kobiety tam chodza brudne ze sugeruja takie prezety ktorych i tak czesc kobiet nie odebrala.Zarabiałem tam po roku 1850 brutto a na reke i tak dostalem 1300zl przy dobrych wiatrach.Teraz pracuje w innej firmie i tam na dziedoby dostałem wiecej jak w innoteku i pracuje normalnie bez wlazenia w tyłek jak to nie ktorzy roba w innoteku tam mnie doceniaja i wiedza ze maj dobrego pracownika.Pzdrowienia dla Shifta zm D ona kazda grupe wyciagnie z dna i potrafi ludzmi pokierowac najlepszy SHIFT innoteka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG Innotek Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x