Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-10-19 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia do zakładowej Wewnętrznej Służby Ochrony znowu ruszyły (na stanowiska operatorów ochrony), czy ktoś coś wie na temat warunków zatrudnienia? Wiem że pracują w systemie trzy zmianowym po 8 godz. w "cztero-brygadówce". Wiem że premie mają tak samo jak pracownicy produkcji i strukturę organizacyjną też-słyszałem że mają sub-leaderów i shift-leaderów oraz specjalistów.

Czy ktoś wie coś na temat płacy, zarobków? Bo różnie słyszałem, a jestem zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
RAMBO - 2014-10-23 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TERZ JESTEM
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-24 00:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to się dzieje na zm. C, niektóre operatorki na F/I to za niedługo będą uprawiały sex pod kotarami. Lizanie, obściskiwanie już jest, więc ciekawe co jeszcze się wydarzy.
zdjecie uzytkownika
ten co widzi - 2014-10-24 12:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE NIEKTÓRE TYLKO JEDNA. BRAK JEJ WOGOLE WSTYDU. MASAKRA....
zdjecie uzytkownika
żaden - 2014-10-24 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już nigdy nie będzie tak samo...bo swoimi zachowaniami doprowadzacie do tego
zdjecie uzytkownika
lelulucu - 2014-10-24 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema pytanie do zmiany c prosze was zabierzcie kukurydze do siebie z powrotem on nam zatruwa zmiane
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-10-25 20:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Która to taka ruchliwa na tej zmianie C?
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-10-26 11:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto pracuje na tej,zmianie ten wie o kogo chodzi....
zdjecie uzytkownika
VERNON - 2014-10-26 19:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska wszystko to nie ważne . Ważne jest ABY LINIA SZLA :):):)
zdjecie uzytkownika
kaz - 2014-10-26 19:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w piątek na 2 zm co impreza była
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-10-26 19:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co widzi - 2014-10-24 12:19:30]:
Moja dobra rada to zanim zaczniesz myc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus to najpierw umyj swoja bo smierdzisz i zajmij sie praca wtedy mniej cie bedzie kuło w oczy :D a jak takie odwazne jestescie to czemu sie nie podpiszecie tchorze!!!
zdjecie uzytkownika
ten co widzi - 2014-10-26 21:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-10-26 19:33:57]:
to nie tchórze tylko, stwierdziłem fakty.....a kogoś chyba prawda zabolała, mimo że nie padło tu z imienia
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-10-27 04:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad biora sie te tępaki w lg masakra...chyba taka polska mentalnosc...
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2014-10-27 17:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja jestem rodowitym polakiem i tego sien ie wstydze wrecz jestem dumny, ale co do samej mojej wypoweidzi to chcialbym dowiedziec sie czegos znaczacego o pracy w LG display - wywalili mnie z poprzedniej roboty i teraz szukam pewnego zatrudnienia dadzą mi go tutaj? czy nie ? Na prawdę liczę na waszą pomoc i opoinie w tym temaacie
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-10-27 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj czepiacie się kukurydzy co zrobić?? taki typ człowieka wystarczy,go lekceważyć...;p
zdjecie uzytkownika
en - 2014-10-27 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolo - 2014-10-19 22:11:37]:
Najlepiej spróbuj sam, to się przekonasz. Znam "na cześć" paru operatorów ochrony LG Display i wydają się być naprawdę zadowoleni ze swojej roboty. Minus może być na pewno taki, że idzie zima, a pracownicy ochrony jednak muszą przemieszczać się po terenie firmy, więc pewnie warto zainwestować w kalesony. ;) Ale ja ogólnie polecam pracę w LG Display, warto przekonać się na własnej skórze, które opinie są prawdą, a które są naciągane.

Polaczek, jeśli potrafisz uczciwie pracować i jesteś solidną osobą (nie przychodzisz na rauszu do pracy, nie olewasz sprawy itd.), to myślę, że LGD jest w stanie zapewnić stabilną robotę.
zdjecie uzytkownika
* - 2014-10-29 18:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co widzi - 2014-10-26 21:26:12]:
ty tez najwyraźniej jesteś tchórzem bo się nie pidpisałas..
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-10-29 18:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co widzi - 2014-10-24 12:19:30]:
dokładnie bez zachamowan az człowiekowi wstyd patrzec... od tego jest dom.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-29 18:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje na zmianie C na F/I to masakra... wystarczy jedna taka by namieszać żeby dziewczyny miedzy sobą się kłóciły i wzajemnie się... "pilnowały".
zdjecie uzytkownika
dokogopretensje - 2014-10-30 09:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co widzi - 2014-10-26 21:26:12]:
Przeszkadza Ci, że ludzie piszą pierdoły w internecie? To nie rób takich rzeczy! Mentalności ludzkiej nie zmienisz. Bądź konsekwentna i albo przestań jak Ci przeszkadza albo rób dalej i lej na komentarze.
zdjecie uzytkownika
boliniapusta - 2014-10-30 09:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dokogopretensje - 2014-10-30 09:46:02]:
lepiej pusc na pass
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-10-30 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-10-29 18:59:25]:
Wez sie za prace to nikt nie bedzie musial Cie pilnowac ani Ty nie bedziesz miala czasu zajmowac sie plotami!Kolo gospodyń wiejskich ha ha bidulki jak mi was szkoda...strasznie wam musi zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciskac :D
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-30 18:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic .... nie ściska tylko nie jest to miłe do oglądania nawet przez przechodzących.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-30 19:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy jednym zespołem i powinniśmy wspólnie budować miła atmosferę oraz kurtularnie się zachowywać tak jak w pracy przystało. A przez pewne osoby się tak nie da bo choćbyś stała 8h i pracując do nikogo nie odzywała to i tak Cie obgadają i będziesz najgorsza.....
zdjecie uzytkownika
tw - 2014-10-31 10:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie mozna skladac wnioski o przyjecie do ochrony lg display?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x