Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lg Display

Pracowałeś w firmie Lg Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-12 11:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie vMasterzy jestescie inteligentni za takich tez wielu z nas Was uwaza ,zrobcie porzadek z tym naduzywaniem wladzy przez sub/l ,zacznijmy wspolpracowac .Operatorow zrobi cos nie tak zwroc mu uwage sub/l na spokojnie bez nerwow i zastraszen ,czasem dobrze zwrocona uwaga wiecej zdzila niz krzyk i zastraszanie a przede wszystkim wez sie sub/l sam do roboty i daj przyklad innym ,jesli ty bedziesz nienaganny to i ludzie w twoim otoczeniu tez zaczna sie starac by lepiej pracowac badz fer w stosunku do nich a oni beda fer w stosunku do ciebie .Czlowiek to przewrotna natura zlosc czyni zlosc ,dobro czyni dobro.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-12 12:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze troche za sprawa subliderow bedziemy popierdzelac jak w amazonie ze stoperem na rece robic za siebie i za sub.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-12 20:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sub/l ocenia przełożony a o ile mi wiadomo operator takowym nie jest, najważniejsze jest obstawienie linii i zapewnienie ciągłości produkcji a pilnowaniem tego zajmuje się m.in.sub/l operator jest od tego aby pracował a nie wchodził w kompetencje shift/l czy managerów.
zdjecie uzytkownika
sd - 2014-12-12 22:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak i znowu wszystkich sub/l daliscie do jednego worka... dlaczego?? znasz kazdego sub/l?? ze oceniasz ich prace itp?? byles na kazdej zmianie?? zgadzam sie ze sa tacy jak opisales, ale sa tez i ci normalni.
zdjecie uzytkownika
lidia - 2014-12-14 00:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-12 20:45:45]:
nikt nie chce wchodzić w kogoś kompetencje.Sub/l to nikt inny jak operator więc niech nie zachowuje sie jakby byl nie wiadomo kim.tymi ankietami moze pomozemy przełozonym zobaczyc wiecej niz widza i wiedza
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2014-12-14 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-12 20:45:45]:
Operator nie świnia i swoje prawa zna.
zdjecie uzytkownika
wrzatek - 2014-12-14 13:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani jutro mamy wigilie to jest moja 3 wigilia prosze was zeby zostawic troche ciasta dla innych bo ja ani razu ciasta niewidzialem na wigili
zdjecie uzytkownika
opc - 2014-12-14 18:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wigilia to jest zawsze 24 grudnia a jutro to bedziesz miał koreanska szopke głodomorze ...
zdjecie uzytkownika
Wolne - 2014-12-15 16:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo coś więcej do kiedy robimy ? Bo ja nie w temacie Electronics ponoć ostatni dzień robi w piątek.
zdjecie uzytkownika
Wolne - 2014-12-15 18:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na pewno nie :) Ewakuacja z tej strefy to obowiązkowa pozycja dla ambitniejszych osób no chyba że ktoś naprawdę lubi ... a tak na poważnie nie było mnie jakiś czas, dopiero co wracam i chcę wiedzieć od kiedy do kiedy mamy postojowe ? Czy tego nawet Sz. P. Prezes nawet jeszcze noe wie ?
zdjecie uzytkownika
duch_sniety - 2014-12-15 18:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wolne - 2014-12-15 18:25:28]:
Postojowe jest od 24 do 28 grudnia i potem 31 grudnia. 22-23 idziemy na 100%, 29-30 to wielka niewiadoma, zapewne część ludzi pójdzie, ale czy "wybrańcy" czy wszyscy obowiązkowo to ciężko powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-12-15 19:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po jaką cholerę ten grafik na kwartał mydlenie oczu ludziom !!!
zdjecie uzytkownika
nana - 2014-12-15 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
31 grudnia mamy baranie odrobiony.
zdjecie uzytkownika
duch_sniety - 2014-12-15 19:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nana - 2014-12-15 19:41:02]:
Fajnie jakbyś nauczyła się czytać ze zroumieniem. Przecież napisałem, że jest wolny. Piszesz głupotę wyzywając przy tym rozmówcę, przestań się ośmieszać.
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-12-16 10:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
„Szczególne potrzeby pracodawcy” - nie jest to wykonywanie normalnych zadań produkcyjnych. W uzasadnieniu do wyroku z 26 maja 2000 r. (I PKN 667/99; OSNP 2001/22/662) Sąd Najwyższy podkreślił, iż chodzi tu o potrzeby specjalne, niecodzienne, odróżniające się od zwykłych potrzeb związanych z prowadzoną przez pracodawcę działalnością. Oznacza to, że praca w godzinach nadliczbowych może być bowiem zarządzona jedynie w sytuacjach wyjątkowych, wcześniej nieprzewidywanych.
zdjecie uzytkownika
opc - 2014-12-16 14:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2014-12-16 10:35:25]:
czyli wesołych swiat dla wszystkich operatorow lgd
Alleluja i do przodu !!!
zdjecie uzytkownika
dodooce - 2014-12-16 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nagrody rozdane przydupasy nie zadowoleni tysiaka nie ma
zdjecie uzytkownika
meko - 2014-12-16 23:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2014-12-16 10:35:25]:
Tyle w teorii, w praktyce Państwowa Inspekcja Pracy patrzy na to trochę inaczej, zdecydowanie bardziej przychylnie dla pracodawcy. Gdybyśmy złożyli pozew zbiorowy przeciwko firmie może by to coś dało, zgłaszanie tego do PIP czy pojedyncze pozwy są bez sensu. A szczerze wątpię by się zebrało "kilku" odważnych na pozew zbiorowy. Jakby nie było, LGD nie jest jedyną firmą naciągającą przepisy o nadgodzinach do bólu, bym rzekł, że większość tego typu firm to robi.
zdjecie uzytkownika
meko - 2014-12-16 23:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kali - 2014-12-16 10:35:25]:
Druga rzecz: grafik. Z tego co pamiętam wg Kodeksu Pracy nowy grafik musi zostać przedstawiony pracownikom co najmniej 2 tygodnie przed pierwszym zmienionym dniem. Inaczej pracodawca nie może poprzestawiać sobie dni wolnych i pracujących, może co najwyżej zlecić nadgodziny. Jak to bywa w tej firmie każdy pracujący wie: grafik zmienia się czasami co kilka dni i jak sobie coś zaplanujesz no to sorry, powiedzą Ci parę dni przed imprezą/wizytą u ciotki, że idziesz do pracy w dzień który miał być wolny i już, nie masz nic do gadania.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-12-19 04:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ta firma to klasyczny wyścig szczurów, im szybciej pracujesz tym więcej będziesz miał do zrobienia, aż w końcu padniesz na pysk wykończony psychicznie i fizycznie niezdolny nawet do pracy jako parkingowy, a na twoje miejsce przyjdą następne szczury, bo w tym wyścigu nie ma linii mety...
zdjecie uzytkownika
pan X - 2014-12-20 23:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich... jako były pracownik mogę powiedzieć, że nie żałuję odejścia od LGD... byłem na zmianie D. Odszedłem bo denerwowało mnie już to co się wyprawiało na assach... a tymbardziej niepewne premie kwartalne, to że od paru miesięcy trąbisz o tym że potrzebujesz danego dnia wolne i niby wszystko jest ok a przychodzi co do czego to i tak musisz iść do roboty... i słyszysz że nie ma wyjścia, bo nie ma ludzi i bla,bla,bla... co do tych nadgodzin czy przymusowego dobrowolnego przyjścia do pracy kiedy masz wolne to też jest chore... w obecnym zakładzie porozmawiałem z kierowniczką i bez problemu dała mi w tym miesiącu dwa dni pracy w wolny dzień gdzie będę miał zapłacone (jak to już bywało we wcześniejszym miesiącu) a nie do odbioru w dni... no właśnie jakie dni?...fakt siedzieć na tyłku i kręcić śrubki każdy potrafi, lecz chodzący sub co chwila i opieprzający cię bo nie wkręciłeś/aś jednej śrubki i robiący aferę na skalę utraty połowy zysków firmy jest co najmniej żałosne... każdemu zdarzy się nie wkręcić... a robienie z tego bóg wie jakiej afery tylko pogarsza sytuację... no ale cóż ja się tym zbytnio nie przejmowałem bo na te 4 tyś wkręconych śrubek, jedna to kropla w morzu...tak samo z ocenami kwartalnymi... jak ludzie mają żyć w zgodzie gdy jeden drugiemu wrogiem bo ten dostał lepszą ocenę za tą samą pracę (albo lizanie odbytu) od innych... twardo widać faworyzowanie pupilków... ja osobiście miałem tego dość... mówiłem, mówiłem aż wykrakałem i zmieniłem pracę... i nie żałuję, mając na świadomości wynajem mieszkania i opłaty oraz niepewną sytuację na początku w nowej firmie i tak zaryzykowałem i choćby proponowali mi 2x tyle co teraz zarabiam w życiu do tego syfu bym nie wrócił... tutaj na dzieńdobry dostałem tyle co w LGD zwykły operator może maksymalnie zarobić razem z obecnościówką, więc to już mówi samo za siebie a do tego zrobić z 2-3 setki to już pod czwóreczke z przodu brutto dobija i to jako zwykły operator pracujący przez pod firmę, bo przy przejściu na firmę to i zapewne subliderzy będą mogli mi pozazdrości kasy i spokoju na stanowisku pracy... ludzie naprawde obudźcie się i rozglądajcie się za czymś innym i nie bójcie się zaryzykować... piszę to gdyż naprawdę mi Was żal jak jesteście traktowani ale też chce Wam powiedzieć że jeśli tylko się chce to można znaleźć lepiej płatną pracę... LGD nie jest bóg wie czym i z bóg wie jakimi zarobkami... Mam nadzieje że Was kiedyś docenią... ja w każdym bądź razie często wracam myslami do LGD - co tam się dzieje i jak sobie przypomne to aż mnie ciary przełażą... Trzymajcie się i się nie poddawajcie i róbcie swoje a przełożonych polecam mieć głeboko w...
zdjecie uzytkownika
nwnw - 2014-12-21 11:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczego dwoje sub/l dostało wolne od 19.12 do 4.01 a operatorą się odmawia wolnego.to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak tu nie pisać o układach ,wchodzeniu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-21 16:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na układy nie ma rady...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona w trzy osobowym gronie ze strony LG oraz interesant. Przedstawiono przełożonych z działu Security. Wszystko w miłej i kulturalnej atmosferze, bardzo profesjonalnie - krótko i zwięźle. Rozmowa bazuje przede wszystkim na podstawie CV kandydata. Pytania padają na temat poprzednich miejsc zatrudnienia i doświadczeń z tym związanych.

Rozmowa nastawiona głównie na mówieniu o osobie kandydata, jego oczekiwaniach, doświadczeniu i szczegółowym opisie stanowisk zajmowanych u poprzednich pracodawców.

Zauważalne jest, że bardzo istotna dla zakładu jest kultura, prezencja i wygląd kandydata na stanowiska biurowe i w Służbie Ochrony. Prezencję pracowników produkcji przemilczę ;-)

Generalnie rzeczowo, krótko, zwięźle i na temat. Rozmowa bardzo przyjemna, bez zbędnego ciśnienia. Ludzie nastawieni na wysłuchanie, co oferuje swoją osobą kandydat.
Pytania: Proszę powiedzieć coś o sobie (doświadczenie, poprzednie miejsca pracy, opis stanowisk, czym się zajmowałeś?).
Wymienić swoje zalety i wady.
Jakie są pańskie oczekiwania?
zdjecie uzytkownika
repi - 2014-12-21 17:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było kupić prezent ja teraz dołożę się do wędki
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-12-22 15:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Badanie WorkForce 2020 pokazuje dobitnie, że pracownicy nie rozpoznają wśród swoich menadżerów przywódców i prawdziwych liderów. Przywództwo okazuje się być dość słabe. Myślę, że to zagadnienie, któremu działy personalne powinny poświęcić więcej uwagi – podkreśla Katarzyna Rusek, dyrektor ds. personalnych w SAP Polska, firmie, która dostarcza systemy m.in. do zarządzania zasobami ludzkimi.

W Polsce większość pracowników uważa swoich przełożonych za przeciętnych i bezbarwnych. Badanie jednak wskazuje, że problem ten ma wymiar globalny – podobne odpowiedzi stanowiły większość również w innych krajach. Jak podkreśla Katarzyna Rusek, zapotrzebowanie na silne przywództwo jest w ostatnim czasie silniejsze, ponieważ otoczenie ekonomiczne i geopolityczne, w którym funkcjonują firmy, jest mniej przewidywalne niż w przeszłości.

Poza radzeniem sobie z kryzysem przywództwa wyzwaniem dla działów personalnych jest rzetelna wiedza na temat potrzeb zawodowych pracowników.

– Z badań wynika, że podwładni to wielki znak zapytania dla organizacji oraz działów personalnych. Niestety, mało wiemy na ich temat. Problemy często wynikają z braku komunikacji. Działy personalne za mało rozmawiają z pracownikami, a oni niewiele nam mówią o sobie – wyjaśnia dyrektor ds. personalnych w SAP Polska w rozmowie z agencją Newseria.


Brak komunikacji powoduje, że pracodawcy niewiele wiedzą o oczekiwaniach i potrzebach pracobiorców. Dowodem na to jest fakt, że niecałe 40 proc. pozapłacowych świadczeń, które firma oferuje, odpowiada na zapotrzebowanie zatrudnionych w niej osób. Można z tego wnioskować, że pozostałe 60 proc. benefitów nie spełnia swojej roli, czyli nie motywuje pracowników do lepszej pracy.

BIZNES
Polska: kraj biznesu z przymusu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lg Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lg Display?
Zadaj pytanie
x