Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LG

Pracowałeś w firmie LG i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-05-02 19:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci tak dobrze to po co dorabiasz?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-05-02 23:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do leon - 2016-05-02 16:06:41]:
nie chodzi o znaki interpunkcyjne piszesz tak jakbys polskiego uczyl sie w afryce...
co do dorabiania to zapytaj sie swojego ojca dlaczego nie dorobil ciebie?
zdjecie uzytkownika
Do leon - 2016-05-03 00:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak poprawiać innych, a samemu nie używać znaków interpunkcyjnych. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2016-05-03 01:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2016-02-26 06:58:37]:
Szkoda że jesteś taki żałosny ty wykształcony prostaku. Tacy jak ty mogą mieć 10 fakultetów a i tak będą prostakami.
zdjecie uzytkownika
roki - 2016-05-03 23:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba 10 000 groszy
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-05-04 12:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator srator
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-05-04 17:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafal k - 2016-05-02 14:12:06]:
ten smród nastle puriny nieźle ci mózg wypalił [jeżeli go miałeś ,w co wątpie }a dorabiać to możesz na lizaniu rowa i wora swym nowym przełożonym .
zdjecie uzytkownika
Ano - 2016-05-04 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki klan masz na myśli???
zdjecie uzytkownika
Artur - 2016-05-05 06:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę niezłą zazdrość w stosunku do byłych współpracowników, którzy obecnie pracują w innej firmie i im się powodzi. Radzę być milszym, bo któryś z nich może być Waszym przełożonym jak to LG zamknął. Niektórzy chyba cicho liczą na nagłe uzdrowienie sytuacji finansowej (na marginesie to jest dopiero brak mózgu). Nie wiem też dlaczego tak bronicie LG, skoro zarobki są dużo mniejsze niż w innych firmach np. Amazon, UPM).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-05-05 08:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co tam jeszcze na linkach stoją trzęsą się i liczą na cud,że manna na LGD spadnie,a gdzie to pójdzie jak to jedna z drugą z wioski przyszła zostawiła krowy i świnie,boją się,przecież oprócz tej formy one świata nie widzą,tu się odbiły od dna i przykre to jest,że takich pozostawiali i pracują co mają hektary i inne źródła utrzymania oprócz etatu w LGD,a takich uczciwych pracowitych co tylko z tej wypłaty żyli dawno wywieźli bo przełożonym im uczciwe twarze się nie podobały,ale może niedługo jak widać koniec dla wszystkich tam nadejdzie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-05 08:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujesz @Artur w firmie LG??? Bo ja wchodząc na tę stronę liczyłem na informacje o pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-05 11:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do aaaa bo zycie sie pozmienialo moja rodzina ma piekarnie od strony ojca i jestem tak jakby wspolwlascicielem to co w tym zlego pieniedzy nigdy nie jest za duzo i czegos sie ucze
zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-05 11:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do michala tam nie ma smrodu gdzie robie a po drugie przelozonych nie widze czesto bo sie nie kreca tak jak u was
zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-05 11:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do leon dobrze ze mnie twoj stary nie dorobil swoim bo ma wszawego i po 3 operacjach na prostate to bym byl taka porazka lg jak ty
zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-07 22:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nestle purina upada chyba ale i tak bylo swietnie jak mi saszetka jebnela jak bomba na twarz
zdjecie uzytkownika
Do Rafał k - 2016-05-08 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek prawdopodobnie mają zwalniać w nestle purina tych co krótko pracują ☺
zdjecie uzytkownika
rafal k - 2016-05-09 10:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty co pisales o zwolnieniach chyba wiem kim jestes bede dobry i napisze tylko ze trudno ale ja sie ciesze a ty dalej tu robisz i pewnie dostaniesz 16 tys odprawy jak zburza zaklad ale wy pewnie nadal bedziecie tu zyc choc widac byly czarne dymy nad wasza fabryka
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-05-09 21:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie to prawdziwe brawo swietna wypowiedz
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-10 11:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam na zbiornik.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-10 16:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alkoholu idioto
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-05-10 23:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mój ulubiony shift Szymon dalej pracuje? Pozdrawiam byłych kolegów.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-12 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ekster - 2016-05-10 16:48:24]:
a co tam takiego ciekawego?:)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-05-12 15:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A nic czerwcowi lecą
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-05-12 19:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowno ciekawego tam jest :))zgłoszono juz na policje i napewno znajdzie sie mądrala która zamiast zająć się swoim nudnym życiem wpieprza sie w czyjeś :)))
zdjecie uzytkownika
Atos - 2016-05-14 18:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niestety pada...
Moze to i dobrze.
Ciekawe czy ta falszywa ruda sub/l z assy wkoncu dostanie za swoje podejscie do ludzi
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-16 06:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie Gosia C. jest na tym zbiorniku ? Podobna
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-05-17 17:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo wlasnie chorzy ludzie ktorzy nie maja sowjego zycia tylko wchodza brudnymi buciorami w czyjes hahaha zalosni sa :))))
zdjecie uzytkownika
jej - 2016-05-17 17:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zreszta policja zajmuje sie juz tym co jest tutaj wypisywane i napewno dojdzie kto i co pisze predko :)
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-18 06:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się dodaje zdjęcia swojej waginy do Internetu to trzeba się z tym liczyć, że ktoś je kiedyś prędzej czy później znajdzie. A ja tylko pytałem czy to nie ona, bo podobna. A policją nie strasz, bo ona sama dodała swoje zdjęcia na jakiś zboczonych portalach. Ciekawe co na to jej rodzina. Wstyd !
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-05-18 08:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a cos Ty chlopie sie tak jak czepij? moze zajmij sie wlasnie swoja rodzina a nie weszysz po nocach na jakis portalach erotycznych, no chyba ze prace reczne wykonujesz:):), nawet jezeli to ona to nie twoj za..... ny interes, kazdy ma prawo zyc tak jak chce i kazdy ma prawo robic to co chce,
zdjecie uzytkownika
leon - 2016-05-18 10:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my mamy w nestle przestoj na euro
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-05-19 09:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazynie dalej układziki rządzą ,typowo polskie dziadostwo ,co nie było już miejsca w żadnej Task grupie jak dla wybranych .
zdjecie uzytkownika
Ekster - 2016-05-19 18:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ja nic nie wesze, ktoś dał link to zobaczyłem.
zdjecie uzytkownika
do expert - 2016-05-19 18:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 miesiace w rabenie niewiem jak sie nazywam:)norma i wydajnosc przeslonilo mi zycie:)wyplata pierwsza cala za kwiecien 2350zl przez agencje,magazyn w lg to nawet nie przedszkole a żłobek dla dorosłych :)w sierpnniu przenosza caly ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do legnicy:)experci jak zgasicie swiatlo w Lg zapraszam do rabena :)
zdjecie uzytkownika
do expert - 2016-05-19 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha zapomniałem dodac zaglebie to potega:)
zdjecie uzytkownika
st - 2016-05-19 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do expert - 2016-05-19 19:15:56]:
dokładnie zagłębie to potęga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ląsk te cioty
zdjecie uzytkownika
bryndek - 2016-05-20 17:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a miedż legnica to nie jest polski klub to jest cygański klub i za to ciul im w dziób
zdjecie uzytkownika
żydek - 2016-05-20 18:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bryndek - 2016-05-20 17:27:46]:
ja kocham miedżianke
zdjecie uzytkownika
Operator - 2016-05-21 06:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lg display i eleckronics maja albo do konca roku przeciagnac albo do postojowego w zaleznosci od sytuacji, lg display powtala bardzo duza fabryka w chinach, tutaj wygaszaja a tam beda produkowac, po drugiej strony w ulicy w Heesungu tez nie wesolo,nie chca placic odpraw-wisi tez tez ogloszenie u nich na cantynie ze przyjma osoby do pracy do amazona, przejscie z firmy do drugiej ale przez agencje....brak slow, likwiduja kierunki, zabrali premie, oszczedzaja na wszystkim, w dongseo zwalniali ludzi a teraz przyjmuja, oczywiscie za najnisza stawke w systemie 4 brygadowym po 12 godz, szukaja na wtryskarki
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-21 08:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zeszłym tygodniu pozwalniali czerwcowych a teraz ponoć nowych zaczynają przyjmować Paranoja jakaś !!!! Ludzi uczyć tylko po co ja się pytam mieli wyszkolonych to pozwalniali bo nowe umowy na stałe by musieli dać. Padnie na ryj w grudniu najpóźniej ten cały display.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-05-21 08:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heesung ponoć nieźle stoi. Wynajmują jeszcze hale dla LG chem...
zdjecie uzytkownika
Operator - 2016-05-21 09:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta ruda sub/l Olęd*** dalej będzie leaderką to ja ide do sądu pracy podać tą panią.... wróć nie panią ale to coś. Mobbing jest karany
zdjecie uzytkownika
kurs - 2016-05-21 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaglebie przestancie sie omieszac i te cale lg tym lubinem chyba to lubin to wiocha czy miasto musze poczytac ale tego nie powinno byc na naszej ziemi
zdjecie uzytkownika
achilles - 2016-05-21 19:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurs - 2016-05-21 16:35:50]:
ty potrafisz czytać pacanie wrocławski, łoimy was w dupe ćwoki i dalej będziemy lać !!!
zdjecie uzytkownika
Jjk - 2016-05-22 10:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat ja podasz do sądu:)
Jest wredna bo jest i nic nie potrafi.miala isc na linie .ale dzieki temu ze maciek sie zwalnia to zostala dalej
zdjecie uzytkownika
ego - 2016-05-22 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosciu znajdz sobie innego nicka. Bo zla opinie mi robisz.
zdjecie uzytkownika
bbtv - 2016-05-23 10:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Operator - 2016-05-21 09:54:00]:
A ja mam pytanie jak długo przełożeni będą tolerować podłe zachowania tej'pani'i tu przytoczę kilka kilka pytań jekie zadałbym tej bezwartoścjowej funkcyjnej operatorce.1 kto panią uczył tego że podstawą zarządzania jest mobbink,że najlepszym poleceniem jest krzyk i obrażanie operatorów,podejmowanie bardzon dyskusyjnych decyzji bardzo dłędnych a wręcz śmiesznych.Za wyjątkiem kilku donosicieli opiera pani swoje rządy na ich zachćiankach imam wrażenię że to oni ustawiają operatorów na linkach,dbając oto aby sami mieli najlepsze stanowiska-kolesiostwo.2Dlaczego każdy operator ma dbać o dobry wizerunek firmy,nie tylko w relacjach pracowniczych ale i na zewnątrz.To co pani wyprawia nie przynosi chwały zakładowi.Proszę policzyć iluż to bardzo dobrych operatorów musiało się zwolnić tylko przez panią,i to sa świadkowie w każdej sprawie Sądowej.I już na koniec pytanie kierownictwa LG displaj ratując się przed upadkiem przynajmniej teraz zadbajcie o pozytywną opinię o firmie i nie pozwólcie aby taka ruda pani niszczyła to co dla wielu operatorów jest chlubą i sa z tego dumni że pracują j e s z c z e w LG display.Moja ocena pracy pani mobbingowej jest zerowa.
zdjecie uzytkownika
uważny - 2016-05-23 10:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odsyłam do LG zwolnienia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wizja świetlanej przyszłości i możliwości w firmie dla przyszłych pracowników, krótka pogadanka wstępna w jednej z sal treningowych w HR, informacje dla wszystkich, była mowa o wynagrodzeniu, ile brutto, premie i dodatki, czyli ogółem to co lubię, bez owijania w bawełnę, po czym była właściwa rozmowa kwalifikacyjna, która przebiegała w luźnej, kulturalnej atmosferze.
Były również testy manualne, nie wiem jakim trzeba być baranem, żeby to oblać, bo testy były łatwe i przyjemne :)
Pytania: Standardowe pytania w stylu proszę coś o sobie opowiedzieć, dotychczasowe zatrudnienie, zajmowane stanowisko, edukacja itd.
zdjecie uzytkownika
była operatorka - 2016-05-23 13:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Operator - 2016-05-21 09:54:00]:
Masz rację to coś to specjalistka od mobbingu i chaosu jaki panuje na lini.Nie daj Boże aby z byle powodu zawiesiła na tobie oko to masz przechlapane.Wykończy cię na amen sama tego doświadczyłam.I jeszcze jedna uwaga na psy gończe rudej,są to panie wargata,swinka piggy i jeszcze jedna są to prowokatorki które będą wam podkładać defekty,i robić wszystko aby pozbyć się waz linki na której pracują-udają.Ja to man już za sobą pozdrawiam mądrych i wytrzymałych-bądzcie sobą.
zdjecie uzytkownika
Qwerty - 2016-05-24 12:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie ci menagerzy mają oczy, że zostawiają rudą E**. Nie mało że na niczym się nie zna i bez pomocy ludzi już dawno by nie była subem to jeszcze płytki pcb i t/c wyrzucane przez nią do kosza byle by defektu nie było. No ale widać układy układziki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LG!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LG
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert