brak logo

I.V.G White

Burton Latimer

Opinie o I.V.G White

anonim 2009-05-10 14:09:30
Praca jest ciezka, a pieniadze male. Ale najgorsze jest to jak tam ludzi traktuja. Najgorsza praca jaka mi sie trafila, ale bywa gorzej stad mierny.
aleee 2010-07-26 19:58:17
Ja pracuję tam . Praca jak praca ,gdyby było tak źle ludzie nie pracowali by tam . A jeżeli chodzi o traktowanie to jeszcze nie odczułam na swojej skórze aby potraktowano mnie nie godnie , poniżająco .
ANONIM 2 2010-08-19 23:32:46
JA POWIEM TAK TO NAJGORSZA FIRMA JAKA ZNAM W UK LUDZI TRAKTUJA JAK BYDLO BO CI CO PRACUJA NA UMOWIE TO SIE PANOSZA JAKBY WSZYSTKIE ROZUMY ZJEDLI
Terisza 2010-11-03 00:27:16
Pracowałam tam prawie 3 lata na kontrakcie. Praca nie była taka zła, nawet ją polubiłam. Ale pracownicy, relacje między ludźmi i stosunki jakie tam panują pozostawiają wiele do życzenia i zarobki też nie rewelacyjne. Mam co wspominać ale w negatywnym świetle!
julka 2011-01-24 22:08:08
I.V.G Wite to nie praca,[usunięte przez administratora]!!! Pracowalam tam dosc dlugi czas. Zero poszanowania, dla drugiego czlowieka,dyskryminacja wszystkich narodowosci. Polacy to dla nich tania sila robocza. Najgorsze, ze polacy ktorzy tam pracuja robia pod gore innym polakom. Uklady, plecy, lub nawet "blizsze kontakty z menagerem" tylko to sie tam liczy.Jezeli chodzi o zarobki -marne. Atmosfera -do [usunięte przez administratora] Nie polecam.
szkoda gadać!! 2011-02-21 18:39:43
jestem byłą pracownicą tej firmy najgorszy zakład w jakim pracowałam menadżerzy to szowinistyczne Angole traktuja polaków jak bydło do [usunięte przez administratora]ak to robi wiekszość naszych rodaków,każdy każdego tam [usunięte przez administratora]aby tylko zarobić plusa i patrzeli na niego inaczej(polacy w tej firmie to Polskie świnie!!!!!!!!!!!!).Nie polecam pracy w tej firmie chyba,że ktoś lubi robić za grosze wysłuchiwać obelg pod swoim adresem itp.Mam nadzieje iż zamkną ten [usunięte przez administratora] jak najszybciej!!!A tych co tam pracuja wyrzuca na zbity pysk bez grosza przy [usunięte przez administratora]!!!!!!
1
anonim 2011-08-27 11:17:51
Jak mozna polubic ta prace ? Chyba ludzie bez zadnych wiekszych ambicji sa zadowoleni z tej pracy, ale to dobrze, im wiecej takich ludzi w uk tym mniej w Polsce. W uk polak polakowi świnią i tak bylo w ivg a Ci ktorzy juz tam pracuja po 3 lata to czuja sie jakby byli ponad wszystkich a pewnie nawe gimnazjum nie skonczyli. Pozdrawiam polskich roboli.
2
jjjjjjjjjjj 2011-10-05 10:08:58
Pracowałem tam ponad 3 lata i wcale tak źle nie było jak wszyscy piszą, pewnie część z nich przyjechała do UK bo myśleli że pieniądze do można na ulicy zbierać. Praca jak wszędzie może tylko stawki słabe. Pracują tam również ludzie po studiach i ci którzy mają ambicje to w IVG mają lepszą pracę za lepszą stawkę.
magdalena 2013-08-28 17:13:36
pracuję tam od 2 tygodni ale już zdążyłam poczuć jaka to jestem głupia bo nie umiem nakleić porządnie naklejki(:(: i nie tylko....rządzą tam sfrustrowane idiotki i tyle..one swoje ja swoje i najlepiej mieć je gdzieś,wiem,że to trudne znosić takie uwagi,ale ja przyjechałam zarobić a to czy jakaś [usunięte przez administratora]w różowej kamizelce czy tam zielonej bebla coś pod nosem ..nallepiej to zlac....
maaa 2014-02-28 13:32:38
asia ja tam pracuje od 3 lat wiec jak chcesz cos wiecej wiedziec pytaj to odpowiem
ktos 2014-03-18 12:07:02
wypowiada sie ten co chyba sam tylko gimnazjum skonczyl i tam pracowal... jakbys nie wiedzial tam wiekszosc ludzi ma pokonczone odpowiednie szkoly w swoich zawodach ale za lepsza kase niz w polsce daja sie szmacic... wiec najpierw zrob rozeznanie a potem sie wypowiadaj
Witek 2014-03-24 12:45:08
Czesc,co tam sie robi w tej pracy,ze tak jest zle?Czy za nadgodziny placa wiecej czy tyle samo.Jak wyglada placa za niedziele i swieta tyle samo co normalna stawka godzinowa czy wiecej.Pozdrawiam:))
2
blablabla 2014-09-14 09:00:01
Firma jak firma. Czasami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czasami spokój. Jako pracownik warehouse nie ma na co narzekać, poza stawka i tym ze więcej niż 1100 do reki pracując przez agencje nie zarobisz chocbys z ivg nie wychodzil
pan magister piotr k 2015-01-29 18:20:18
nie ma co ukrywać że 1100 zł to nie jest jakaś bajeczna suma, jednakże jeżeli ktoś jest przypartu bezrobociem do muru to i za 900 pójdzie harować. ja jestem akurat w takiej sytuacji chociaż mam skończony uniwerek i tytuł magistra. czy może w związku z tym znajdę jakieś lepsze stanowisko pracy w I.V.G White ?
maxmaxmario 2015-02-16 13:57:01
hey, a jakie sa stawki przez agencje?
Smiechy z 'polaczkow kochajacy Polske za granica' 2015-04-02 14:58:53
A na czym praca tam polega? BTW Nie jestescie Polakami mieszkajac i pracujac w Anglii.
1
Anonim.2. 2015-04-02 15:14:15
Ponad polowa 'polakow' siedzacych za granica puszcza sie i ma 'wieksze' zarobki dlatego uwazaja ze'sa alfa i omega'. Szkoda ze zarobki duze w pszeliczeniu na PLN a nogi bola od ciaglego rozkraczania ich ;D Znam 23 polakow ktorzy wyemigrowali i pracowali wlasnie w tej firmie. Trafiles w dzieciatke z wyksztalceniem: tylko 2 z nich ma liceum skonczone(stary rocznik z matura kiedy pisano w szkolach a to 'najlepsze zawodniczki sportowe w szkole' wiec wiadomo dlaczego skonczyly), reszta albo gimnazjum(9 z nich przed podzialem na sp. i gim.) albo niepelna zawodowke(jeden gim niepelne). A tacy madrzy i jak to tam dobrze nie maja. Tylko im zazdrosc i zaluj ze nie jestes tam. Wielki plus ze nie tylko ja widze oblude i debilizm tych 'wielich ludzi z wartosciami i bogactwem'. A jak prosisz ich o pomoc by cie przyjeli na miesiac czy dwa bys dorobil skoro tak lepiej to nagle sie przeprowadzaja i maja kredyty ;p W tylkach im sie przewraca. Swinie myslace o wlasnych tylkach i pieniadzach, wcale nie pomoga tylko swinie podkladaja.
1
dkao 2016-05-14 15:27:12
może wyjaśnisz swój komentarz @xyz? Jesteś czy może byłeś pracownikiem nich? Ja zastanawiałem się nad aplikowaniem do nich na stanowisko przedstawiciela handlowego ale nie zdążyłem i dlatego ciekawi mnie Twoja opinia
Zostaw swoją opinię o I.V.G White - Burton Latimer
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.V.G White