brak logo

MDS Systems

Wrocław

Opinie o MDS Systems

pracownik 2014-10-20 10:15:19
Jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadaowolony i z wynagrodzenia,(usunięte przez administratora) i z atmosfery jaka panuje w firmie. Jeżeli ktoś był niekompetentny i niezorganizowany to musiał pracować
po godzinach aby zrobić to co miał wykonać w ciągu 8-godzin pracy, trudno za to płacić.
2
praby 2014-11-09 22:12:37
widze ze jestes bardzo kompetentny w wykonywaniu swojej pracy rozpoczynajac tydzien pracy od wizyty na stronie opinii o MDS :) pozdrawiam i zycze wiecej szczerosci w tym co piszesz (usunięte przez administratora)
2
ja 2015-04-09 19:15:15
jakie zarobki czy opłaca się tam pracować
1
adam 2016-03-16 18:12:01
A jak tam praca w biurze konstrukcyjnym,czy terminy są na wczoraj?
Stefan 2016-03-24 21:55:29
heh.. ;)
2
xyz 2016-06-30 10:33:39
Bardzo niesłowna firma, co innego obiecują a co innego wychodzi w praktyce. Przykre, bo te dobre opinie mało pokrywają się w rzeczywistości.
3
fergo 2016-07-03 20:05:35
myslę ze jest gorzej niż piszecie nikt z poprzednich zleconiodawców nie chce dać roboty a opinia w Polsce
się rozniosła
- niesłownosć
- niesolidnosć , poprawki
i to daje ambaras
no i nikt nic nie sprzeda firmie boją sie że nie dostaną forsy to też się roznosi
a elegancik trze nuszki i opowiada szefowi koszałki opałki a chala stoi prawie
1
ryzy 2016-07-08 07:44:34
opinia w Guardian jest a nikt nic nie zamówi bo maszyny dostarczone to nie wypał i stoją w magazynie jako eksponat
obecny 2016-07-09 20:34:43
co opowiadacie jest zle i nie ma żadnych kroków do rzodu tylko wsteczny widze cosię dzieje szkoda opowiadac
nowy 2016-07-14 22:39:59
pokj słuchaj przeciez wiesz co sie dzieje
- troche grosza wpadlo to cos robi ale
odeszło dużo wartościowych chłopaków bo nie ma płynnosci finasowej oraz nie ma obłożenia produkcji
i to zle wygląda
zasiedziały 2016-07-17 20:54:39
ale nie w MDS narazie to firma balansuje zostawiając to co tam się dzieje istotne jest że na dzień dzisiejszy nie ma stablności finasowej i zabezpieczenia produkcji to jest najważniejsze a z prezesem idzie sie do niego przyzwyczić cos palnie pózniej przeprasza i jest ok
Headshot 2016-09-30 21:27:58
Nie jest tak źle. Praca ciekawa i pełna wyzwań. Niektórzy ludzie sympatyczni i zaangażowani , inny bezproduktywni i lizodupy :) czyli jak wszędzie . Firma ma naprawdę duże możliwości rozwoju , kilku konkretnych ,doświadczonych kierowników .. Szef jak to szef ma sporo na głowie i czasami jest nerwowy ale to akurat da sie zrozumieć . Szału nie ma jeżeli chodzi o wynagrodzenie , zależy jak sie dogadasz.
Jak jesteś ambitny , chcesz się rozwijać i poznać ludzi z branży to w sumie polecam.
dziś 2016-10-02 18:51:02
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz podstawy dorzucają jeszcze premie co znacnzie urozmaica zatrudnieie.
lepiej nie zaczynać 2016-11-04 21:23:13
wszystkie złe opinie sa prawdziwe - bałagan i opoźnienia w wypłatach
bierz ta robote jesli nie masz wyjścia
lepiej nie zaczynać 2016-11-04 21:23:39
wszystkie złe opinie sa prawdziwe - bałagan i opoźnienia w wypłatach
bierz ta robote jesli nie masz wyjścia
solidny 2016-11-20 21:01:47
lepiej mówi prawde
nie masz wyjscia to pracujesz w bałaganie i haosie jakos płaci
ale jest nie komfortowo
marian 2016-11-26 00:43:37
bajzel, chaos, prezes zmienia zdanie 10 razy na minute (o jego kulturze osobistej nie wspomne), część zalogi to spoko ludzie a reszta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wszędzie, premia to jest wlasciwie po to zeby bylo co zabrac przy wyplacie, bo jak to mowia "nie ma sprzedazy" wyplaty oczywiscie zawsze spoznione, nadgodzin masa (wymuszane presja), wszystko pod stolem i nigdy w terminie, zreszta po samej siedzibie i jej lokalizacji widac co to za firma. Nie POLECAM
Zostaw swoją opinię o MDS Systems - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MDS Systems