Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Komplex Torus

Pracowałeś w firmie Komplex Torus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
terror - 2014-01-24 22:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko ze magazyn ursus
zdjecie uzytkownika
yadovic - 2014-02-07 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego(usunięte przez administratora) skoro pracowales jeden dzien to znaczy ze wcale nie pracowales 60 lini w 8 h to zalosne. Nie raz i nie dwa przychodza takie miernoty zyciowe i mysla ze im sie cos poprostu nalezy bez pracy bez niczego. Zal czytac twoje wypociny zalosny kolego jestes.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-03-05 21:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję już od jakiegoś czasu i jest raz lepiej i raz gorzej.Kasa dla miejscowego co ma blisko to jeszcze ujdzie.(1500-1800zł).
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-06-16 05:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten gość terror to chyba jakiś analfabeta nawet bez podstawówki a wnioskuje to z jego wypowiedzi wyżej bo nawet pisać poprawnie nie umie po prostu człowieczek ułomny pewnie mu się w życiu nie powiodło i myślę że już nie powiedzie
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2014-06-16 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator: wiecej zrozumienia, moze ma dysleksje. mój synek też tak pisze i to jest choroba. co ty na to?
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-07-04 16:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoba na dyspozytorni ubrana jakby szła na ulicę pracować.To jest wizytówka firmy,gdzie przychodzą klienci.Panie dyrektorze czas coś z tym zrobić.Wstyd na całą Warszawę.
zdjecie uzytkownika
oto ja - 2014-08-10 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam codziennie przez pół roku, wcześniej dorabiając, pracując na stawce godzinowej da radę cokolwiek zarobic (1500 zl niecale), pracując na akord... najlepiej zarabiający akordowiec ma 1600-1700 zł, przeciętnie masz 900-1200, pracując 8h i więcej, pamiętam jednego gościa co go nie było 2 moze 3 dni w miesiącu, robił po 12 godzin, chodził szybko jak głupi, bez błędów robił i przyszedł dzień w którym wywieszali zestawieni kto i ile zrobił i wyszło mu 1100 zł... kilku stały pikerów dostaje dobre zlecenia a i tak robią je jak chcą i sie cieszą, a jak upomnisz gościa ze robi coś zle to jeszcze cie pobije...
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-09-05 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z opinią @Klient, każdy pracownik to wizytówka firmy i powinni szefowie zwracac uwagę na to co noszą ich podwładni, wprowadzic jakis minimalny dress code, zasady ubioru, tak jak w normalnych firmach biurowych jest, nawet na budowie pracownicy mają określony strój, jakieś standardy mają narzucone.
zdjecie uzytkownika
sp.. - 2014-10-06 18:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kogo chodzi paru ja miało nawet,ale najlepszą to była taka blondyna Agnieszka czy jakas tam taka z tatuazem na ramieniu,dawała i prowadzała sie z jakims dziadem 50 letnim,patologia po całosci w tym magazynie,
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-10-10 15:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no każdy wg swojego uznania wybiera partnerów życiowych, co zrobisz, a tutaj chyba nie po to jest forum o pracodawcach, żeby poruszać tego typu problemy, zgadza się? ja chętnie się dowiem jakie macie obowiązki, bo mówicie, że ciężko i z wyrobienie jakiegoś planu, a nie wiem czym konkretnie się zajmujecie tak naprawdę.
zdjecie uzytkownika
opserfator - 2014-10-23 13:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie tylko, że każdy narzeka a i tak pracuje. Zwolnić się i w domu siedzieć obiboki.
zdjecie uzytkownika
Yadovic - 2014-11-17 18:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym magazynie mozna pracowac o ile masz cierpliwosc i checi do pracy.Na poczatku owszem jest trudno ale jak wpadniesz w rytm to odrazu lepiej sie dzieje.Wielu traktuje te prace jako dorywcza inni stala jeszcze inni przychodza i odchodza.Jest to praca dla desperatow.
zdjecie uzytkownika
witold - 2014-11-28 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jeśli można traktować tę pracę jako stałą, to wydaje mi się, że nie jest tak, że jest to praca dla desperatów na pewno.. poza tym nie wiem czy zauważyliście, ale dobrze całkiem u nich płaca, więc ja na pewno bym został u nich chocciażby z tego podstaowego i w sumie najważniejszego powodu tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
lubiacy - 2015-01-23 11:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo polecam firme szczególnie osoby z kadry dyrektorskiej trktuja wszystkich tak jak ojciec traktował je przez okres dzieciństwa od tylu w dodatku liczy się każdy kto lubi szepnąć slowko na drugiego jeszcze raz polecam na pewno będziecie zadowoleni :)
zdjecie uzytkownika
kingston - 2015-01-28 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio dowiedziałem się , że Komplex - Torus to największy dystrybutor chemii, kosmetyków i higieny na naszym rodzimym Polskim rynku. Nie spodziewałem się , że sklepy takie jak Alma, Hebe, MarPol, Topaz czy superpharm zaoatrują się właśnie w tym miejscu. Praca u nich musi być chyba cąłkiem przyjemna
zdjecie uzytkownika
Kasik - 2015-02-13 14:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, a przeciez firmy które wymieniasz są dosyć znane więc myślę że czeka ich długa przyszłośc. Co do zarobków to może zmieniło się coś w tym roku bo moi znajomi którzy pracują na produkcji dostali małą podwyżkę więc mam nadzieję że i tu już nie narzekacie; dobrze że wogóle jest ta praca. A na jakich warunkach pracują nowozatrudnieni?
zdjecie uzytkownika
Waniliowa - 2015-02-23 01:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WARUNKI LIPNE ALE JAK KTOS CHCE POKAZAĆ KLASĘ TO POLECAM SIĘ ŚCIAGAĆ!! lICZYSZ LINIE, SZYBKA ZBIÓRKA I JAZDA ;) PRACOWAŁEM TAM HEH SAM SIĘ DZIWIE ;P ŻE TYLE WYTRZYMAŁEM. CHCESZ ZAROBIĆ?? MUSISZ WYDAĆ 10.000-12.000 TYS. LINIJEK MIESIĘCZNIE.Wątpię że są tam jeszcze takie osoby.Początki są cięzkie ale jak udowodnisz że jesteś dobry to akordzik jest opłacalny ale trzeba dojść do perfekcji ;) Nie wiem jak jest teraz ale i taj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firmę.Pracy z Zimę nie polecam heheh POZDRO CZARNUCHY !!!
zdjecie uzytkownika
klarens - 2015-02-27 19:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waniliowa - 2015-02-23 01:39:05]:
nie polecasz ponieważ jak pisałeś/pisałaś powyżej nie miałaś szans na wyrobienie odpowiednich norm. Mi sprawiało to na początu duże problemy , ale potem wraz ze stażem pracy udawało mi się już bez większych problemów wyrabiać normy, a wtedy jak to pewnie wiadomo sytuacja z kasą również znacznie się poprawiała
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-03-07 21:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to kpina. dostarczam to gówno już rok. ale juz mam na oku lepszy transport wiec nic tylko się zwijać
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-16 09:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
mMimi - 2015-03-16 09:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z nimi jest nie tak? Jeżeli finalnie w Warszawie można się przyzwyczaić i podciągnąć do wyrabiania wszelkich norm to chyba w porządku? Chyba, że oferują jakieś beznadziejnie niskie stawki, na które ludzie mimo braku środków do życia się godzą - ale pytanie czy to już tylko i wyłącznie wina pracodawcy, że takie słabe wynagrodzenia są - no raczej nie.
zdjecie uzytkownika
klon2 - 2015-03-22 21:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta cała firma
zdjecie uzytkownika
karolinka - 2015-03-30 13:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo widzę się tu pisze o wynagrodzeniach ale niestety w tej dyskusji do tej pory nie padły żadne konkretny. czas to najwyższy zmienić więc niech ktoś proszę wreszcie poda informacje ile na początku chociażby będe w stanie zarobić w Komplex Torus bo nie wiem czy mi się opłaca do nich cv wysłać wogóle
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-04-17 17:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka klika i oszustwo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: "chce pracować na folii" - "dobra"
Pytania: musisz zapie**alać - czyli brak pytań
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-24 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-24 13:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dyro z krzysiem kreca lody(gdzie sa saszetki persila?) o papierze nie wspomne i asortymrncie henkla swarzkopf tyle lat wyjezdza bokiem ale to sie odrobi ludziom kase zabiorą i braki wykupią
zdjecie uzytkownika
Sann - 2015-06-18 17:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@koko Dlaczego tak przedstawiasz sprawę bo zastanawiam się czy jest sens w ogóle z nimi podejmować współpracę. Pierwszy raz mam do czynienia z firmą, która ma podejrzenie nie bycia szczerą w swoich zachowaniach co na pewno psuje ich pozycję na rynku a przede wszystkim utrudnia współpracę z kontrahentami. Pewnie szans na pozytywne rozwiązanie tematu nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komplex Torus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Komplex Torus?
Zadaj pytanie
alert