Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Komplex Torus

Pracowałeś w firmie Komplex Torus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Najlepszy z najgorszych !!! - 2013-03-22 22:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Complex to pajace haha Pan Lipiński to nawet '' żabki'' nie poprowadzi heh logistyk który zwalnia stałych pracownikow co zarabiają połowe od niego !! Raport mniejszości się kłania lamusie,chciwość Cię dopadnie zobaczysz !! 18 GROSZY AHAHAH zatrudnisz podobnych do siebie to będą pracować i pamietaj ludzie są mściwi to do Ciebie wróci !!!
zdjecie uzytkownika
romek - 2013-03-22 23:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wyrzuciliscie najlepszych ludzi ,ktorzy robili dla was najlepsza robote [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poswiecalem sie dla was pracujac po 14-16 godzin.[usunięte przez moderatora] brakuje mi paru osob z komplexu ktore mi przypisywaly zlecenia ,kierownikow niektorych ,ktorzy mi dopisywali godziny. Dyrektorze nie na miejscu jest przyjmowanie ludzi z ulicy i okradanie ich.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-05-03 19:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio przyjeli nowego kierownika,przyznam że prezentuje się nieżle,ale nie samą prezencją się żyje
zdjecie uzytkownika
ms - 2013-06-20 14:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są takie w tej firmie co za [usunięte przez moderatora] miały obiecany awans i nic im z tego nie wyszło .
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-06-20 15:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno [usunięte przez moderatora] już nie ogarnia .Chodzi po firmie plotka jakoby błagał na korytarzu jakiegoś pacjenta aby przyszedł do pracy. Ciekawe czy to ten nowy [usunięte przez moderatora] szwendający się po biurze .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 17:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś/pracował w Komplex Torus jako konsultant IT? Bo widze na stronie oferte pracy, ale nie mogę jej otworzyć, czego wymagają?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-23 05:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się zarobić normalne pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Jeden z najlepszych z najlepszej ekipy!!! - 2013-06-27 20:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo tego Komplex to [usunięte przez moderatora] ale stała ekipa juz nie wymieniając bo każdy wie jakby nie patrzeć!!!Robili prace zarabiali tyle co połowe zarabia sweetaśny [usunięte przez moderatora] i doszło do tego ze brak wiedzy i poruszania sie po magazynie wzieło góre.To sie nigdy nie zmieni zostali Ci co się zgodzili na obciecie wynagrodzenia.Jak nigdy pozdrowie tych najlepszych których nie ma zostali nie liczni ale oczywiscie na łasce szkoda troche bo za grosz honoru nie mają te osoby zostając w tym [usunięte przez moderatora]!! Nie żałuje ze zmieniłem prace mam lesze warunki a tym bardziej Mnie szanuja i nie traktuja jak smiecia chodz nigdy nie zwracałem na to uwagi bo robiłem tam temat w postaci [usunięte przez moderatora] wynagrodzenia !!! Co tu duzo mowic odradzam wszystkim tam pracy bo jak chcesz zostac wykorzystanym a nie masz głowy do tego to Cie zjedzą .... Pozdrowienia dla [usunięte przez moderatora] Babic !!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 21:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda była to frma w ktorej chciało się pracować. Stara kadra jest uswana przez [usunięte przez moderatora] za krytyke.[usunięte przez moderatora] Jak horągiewka aby jemu i braciszkowi było dobrze . Sa odpowiedzialni za atmosfere na magazynie. Pozostały tylko osoby które wchodzą im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na sprawach w sądzie za bony są gotowe wszystko potwierdzić
zdjecie uzytkownika
123" - 2013-07-22 16:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jak wygląda praca w tej Firmie na stanowisku PH? Kasa (podstawa + system premierowy), atmosfera, przełożony, narzędzia pracy, limity itd. Jest rekrutacja na woj. lubelskie.

Z góry dzięki za każde info :-)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-22 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bedziesz podlegał pod oddział Siedlce to masz super regjonalnego .
zdjecie uzytkownika
koncernowy - 2013-09-13 15:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokòj w Warszawie są dwa nieroby siedzą tylko w biurze i z tego co wiem nie ma z nich pożytku . Paru przedstawicieli ogòlnych przez nich odeszło z ktòrymi można było się porozumieć i wiele spraw załatwić .
zdjecie uzytkownika
zurek - 2013-12-19 07:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2 minuty zajela mi rozmowa na magazynie, nie dosc ze gosc w zajebistym czerwonym sweterku cicho gadal to niewyraznie. A ze macie tam zimno jak w psiarni zakrecilem sie na piecie i tyle mnie widzieli. Dwoch studenciakow zostalo, pewnie beda( usunięte przez administratora )w zimnie za grosze, a pozniej plakac ze jak maja robote to za mala kase ;) trzeba miec nierowno pod sufitem zeby sie godzic na taka prace, ale widac studenciaki spod radomia i innych wioch nawet( usunięte przez administratora )za pare zlotych :)
zdjecie uzytkownika
yadovic - 2013-12-22 14:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to prawda na magazynku nie jest idealnie ale to fajna zabawa jesli zalezy ci na pracy.Oczywiscie kierownik w czerwonym sweterku to buc i czlowiek ktory mysli ze jest tam najwazniejszy ale to naprawde pikus. Dobra atmosfera nie ma pospiechu siedzisz ile uwazasz za sluszne masz swoje tempo przerwy robisz kiedy chcesz ogolnie jedyne wady to zimno i stawka ktora jest zalezna od twoich wynikow pracy.Oczywiscie mozesz przejsc na prace godzinowa gdzie masz 9zl do reki za godzinke ale wtedy przerwy wyjscia i przyjscia masz juz odpowiednio regulowane. No i dobre sa soboty. Nie wazne ile zrobisz czy co bedziesz robil za sobote jest sto zlotych do kieszeni wyplacane 10 nastepnego miesiaca. Praca akordowa polega na wydawaniu towaru dla danej firmy przy pomocy skanera. Ile zrobisz tyle zarobisz. Srednia placa za jedna zrobiona linie to 25groszy ale im wiecej zrobisz sztuk tym ta stawka moze sie podniesc. Praca dla wytrwalych ktorzy chca zarobic poprzez prace a nie lenistwo.
zdjecie uzytkownika
terror - 2014-01-24 22:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem dzis 1 dzien w tym magazynie i ostatni obecnie jest 27 gr za linijke towaru to jakas kpina przez 8 godzin nie bedac na przerwie udalo mi sie zrobic okolo 60 lini.Dlaczego tak malo?Dlatego ze towar czesto schodzacy nie jest usupelniany a na sciagniecie przez operatora czesto czeka sie 20-40min....to raz a 2 przy -5 stopniach na magazynie skanery wieszaja sie dosc czesto warunki zatrudnienia i warunki pracy nadaja sie do zgloszenia PIP co tez uczynie z samego poniedzialku.(yadovic) odrazu widac ze podobna Ci sie praca to pracuj sobie zapewne czeresniaku z Lublina i nie wprowadzaj tu ludzi w blad ze tam jest tak kolorowo.9zl na godzine to nikt tam na oczy nigdy nie widzial i nigdy nie zobaczy z tego co rozmawialem z dorobiajacymi tam.Ogolnie to wyglada tak ze kazdy sie zatrudnia na chwile i spada jak znajdzie normalna prace osobiscie nie polecam.Chyba ze masz tylko podstawowke jak kolega wyzej i brak perspektyw na normalna prace.Nie dziwie sie juz ze szafek nie daja 1 dnia po przyjciu do pracy bo jak kazdy normalny policzy sobie ile zarobil i ile moze zarobic to s....lalal po 1 dniu.A zeby bylo smieszniej kierownika na oczy nie widzialem.Info dla zlodzieji jest kontrola ale sprawdzaja tylko kieszenie nie macaja po spodniach bluzach etc prosza o wyjecie wszystkiego z kieszeni na magazynie nie ma zbyt wielu kamer tazkze tasmy w dlon panowie i panie bo chyba tylko w tem sposob da sie tam miec 9zl na godzine hahahahaha.
zdjecie uzytkownika
terror - 2014-01-24 22:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko ze magazyn ursus
zdjecie uzytkownika
yadovic - 2014-02-07 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego(usunięte przez administratora) skoro pracowales jeden dzien to znaczy ze wcale nie pracowales 60 lini w 8 h to zalosne. Nie raz i nie dwa przychodza takie miernoty zyciowe i mysla ze im sie cos poprostu nalezy bez pracy bez niczego. Zal czytac twoje wypociny zalosny kolego jestes.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-03-05 21:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję już od jakiegoś czasu i jest raz lepiej i raz gorzej.Kasa dla miejscowego co ma blisko to jeszcze ujdzie.(1500-1800zł).
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-06-16 05:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten gość terror to chyba jakiś analfabeta nawet bez podstawówki a wnioskuje to z jego wypowiedzi wyżej bo nawet pisać poprawnie nie umie po prostu człowieczek ułomny pewnie mu się w życiu nie powiodło i myślę że już nie powiedzie
zdjecie uzytkownika
do obserwator - 2014-06-16 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator: wiecej zrozumienia, moze ma dysleksje. mój synek też tak pisze i to jest choroba. co ty na to?
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-07-04 16:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoba na dyspozytorni ubrana jakby szła na ulicę pracować.To jest wizytówka firmy,gdzie przychodzą klienci.Panie dyrektorze czas coś z tym zrobić.Wstyd na całą Warszawę.
zdjecie uzytkownika
oto ja - 2014-08-10 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam codziennie przez pół roku, wcześniej dorabiając, pracując na stawce godzinowej da radę cokolwiek zarobic (1500 zl niecale), pracując na akord... najlepiej zarabiający akordowiec ma 1600-1700 zł, przeciętnie masz 900-1200, pracując 8h i więcej, pamiętam jednego gościa co go nie było 2 moze 3 dni w miesiącu, robił po 12 godzin, chodził szybko jak głupi, bez błędów robił i przyszedł dzień w którym wywieszali zestawieni kto i ile zrobił i wyszło mu 1100 zł... kilku stały pikerów dostaje dobre zlecenia a i tak robią je jak chcą i sie cieszą, a jak upomnisz gościa ze robi coś zle to jeszcze cie pobije...
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-09-05 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z opinią @Klient, każdy pracownik to wizytówka firmy i powinni szefowie zwracac uwagę na to co noszą ich podwładni, wprowadzic jakis minimalny dress code, zasady ubioru, tak jak w normalnych firmach biurowych jest, nawet na budowie pracownicy mają określony strój, jakieś standardy mają narzucone.
zdjecie uzytkownika
sp.. - 2014-10-06 18:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kogo chodzi paru ja miało nawet,ale najlepszą to była taka blondyna Agnieszka czy jakas tam taka z tatuazem na ramieniu,dawała i prowadzała sie z jakims dziadem 50 letnim,patologia po całosci w tym magazynie,
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-10-10 15:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no każdy wg swojego uznania wybiera partnerów życiowych, co zrobisz, a tutaj chyba nie po to jest forum o pracodawcach, żeby poruszać tego typu problemy, zgadza się? ja chętnie się dowiem jakie macie obowiązki, bo mówicie, że ciężko i z wyrobienie jakiegoś planu, a nie wiem czym konkretnie się zajmujecie tak naprawdę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komplex Torus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x