brak logo

Obstgut Kotlowski und Sohn

Wolkau

Opinie o Obstgut Kotlowski und Sohn

krzychu 2013-03-20 13:31:03
Częstochowa ochotniczy hufiec pracy , pytaj o sezonowa prace u kotlowskiego .
basia 2013-05-22 23:28:44
nie wiem jak jest tam teraz, bo jednak dwa lata minęły. ale znajomi tam dalej pracują i nie narzekają. Polaków nie traktuje się źle, no chyba że samemu się jest wrednym i dwulicowym.. praca ok, codziennie, Klaus wypłacalny :) pozdrowionka
basia 2013-06-05 16:34:51
musisz znaleźć na internecie stronę biura MBP ( Młodzieżowe Biuro Pracy) w Częstochowie i zadzwonić do Pań które tam pracują i się upewnić. 2 lata temu płacił Szef 4,06 euro/h jeśli była godzinówka a jak był akord to zarabiało się tyle ile kto był w stanie. a innego sposobu na współprace z nimi niestety nie znam. pozdrawiam.
AGUSIA 2013-10-08 14:57:41
witam czy moglby ktoś mi powiedzieć w jaki sposób można się zapisac do pana klausa na prace sezonowe lub podac nr bo jestem zainteresowana będę bardzo wdzieczna
basia 2013-10-24 08:30:43
ładnie się w tym roku porobiło .. 6 euro, od kiedy tam tyle się płaci ? i co się stało ,że tyle mocnych słów pada ?
1
mateusz 2013-12-03 21:52:03
Czesc
Basia czy ty jesteś z Częstochowy ??
basia 2013-12-04 11:32:01
no z okolic raczej ale tak ;)a czemu pytasz?
mati 2013-12-06 12:08:33
aha to juz jasne ;);).CZESTOCHOWA I OKOLICE;);)
basia 2013-12-06 14:02:26
tylko co jasne ?! bo nie bardzo ogarniam :) podejrzewam że mam do czynienia z(usunięte przez administratora)?! zgadłam ?;)
solidarny 2013-12-15 11:15:37
to jest bzdura. zarobki marne, ludzie ktorzy tam robia to dwulicowe swinie, a trzeba zapierdalac od switu do samego wieczoru, byłem tam w 2009r i załuje ze tam wogole pojechałem, byłem tam tylko na wisniach i troche na sliwkach, ale to juz pod koniec.ludzie ktorzy załatwiaja tam robote obiecuja duże pieniadze a w cale tak nie jest,za takie pieniadze to robota jest w polsce, chocby na tartaku
NIGDY WIECEJ 09 2013-12-28 20:12:18
wszystkie pozytywne opinie na temat firmy (usunięte przez administratora)sa nie prawda, poniewaz na pewno sa pisane przez tylko jedna osobe.byłem tam i wiem jak jest : (usunięte przez administratora) niskie zarobki,fałszywi ludzie.kontynery mieszkalne sa takie brudne jak by tam swinie mieszkały, a smrud niesamowity.zero wolnych niedziel, ale to juz rozumie jesli chce sie tam przynajmniej na bilet powrotny zarobić (usunięte przez administratora)ludzie nie czytajcie tych bzdetow,tam sie nie da zarobic, tam jedynie idzie sie dorobic garba,albo dopaść jakaś inna chorobe.NIKOMU NIE POLECAM TAM WYJEZDZAC BO SIE NIE KALI!!!!!!!!!!!!!!!
zle 2013-12-29 11:55:14
ja tez podzielam zdanie z nigdy wiecej, tam nie ma po co jachac jest beznadziejnie, a sylwek agiel tam jeszcze jezdzi bo onim tez szkoda gadac
1
basia 2013-12-29 17:55:03
Głupoty:) komu sie robić nie chciało to nie zarobił, a kto pojechal w celach zarobkowych, to zarobil :)
cigano;) 2013-12-30 17:57:44
Tez mam wrazenie,ze pozytywne rzeczy pisze tu ta sama osoba.Prawda jest taka,ze kontenery sa normalne i wcale nie sa brudne,kup w sadach tez nie ma,a czystosc lazienek we wlasnym zakresie,wiec jak sobie ktos posprzata tak ma.Praca po dziewięć godzin dziennie,żadnej wody,dojazd na pace w busie,atmosfera bardzo niefajna.Placą akord,nie daja umowy, jest jakies dziwne ubezpieczenie grupowe,straszą karami przy chęci wczesniejszego wyjazdu.Mlody szef gwizdze na ludzi,popycha przy wsiadaniu do auta...zero szacunku i chamówa na najwyzszym poziomie.
I najwazniejsze:w nowej grupie zarobki w tym roku za 7 tygodni! tyrania,wyniosly miedzy 700-800 euro.
Do myślenia dają też zdarzające się tam notorycznie strajki i inne dziwne sytuacje.
makow 2013-12-30 19:09:48
chłopei masz u mnie szacun, w koncu normala osoba co mowi jak jest i jak bylo,to sa marne zarobki a trzeba jebac 9 do 12 h i wszystke soboty i niedziele, nigdy bym tam juz nie jechal,tam moga pracowac rumuni bo maja ina walute
uciekac 2014-01-01 09:56:41
przestroga dla wszystkich, nie dajcie sie namowic na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] unikajcie tej firmy bo to najgorsza firma jaka znam, kierownik niby w polsce urodzony( usunięte przez administratora )
basia 2014-01-01 12:22:42
Ja przynajmniej nie jestem anonimowa i mowie to co przezylam :)
pawel 2014-01-04 17:30:05
ludzie mam pytanie tam naprawde jes tak zle jak tu pisza, bo miale tam zamiar jechac, ale z tego co widze to nie ma po co skoro jest tam tak fatalnie, prosil bym o odpis
makow 2014-01-04 18:40:27
to jes prawda, unikaj tej firmy bo sie jedynie garba dorobisz, ja tam byle i wiem jak jest, a (usunięte przez administratora)nie suchaj jak i pozostalych bo oni glupoty gadaja chyba im za to ktos placi, tam nie ma zarobkow, (usunięte przez administratora)i praca non stop za marne grosz taka jest prawda
basia 2014-01-04 19:13:09
Pawel podaj maila to pogadamy :)
pawel 2014-01-05 14:53:47
dzieki makow, jak bym sluchal innych to bym chyba najwiekszy blad popelnil w zyciu, jeszcze raz dzieki.
pracownik 2014-01-05 16:25:17
żalowi ludzie na tym forum . ;] ciekawe ile ludzi stąd tam pracowało że sie negatywnie wypowiada, chyba te pijoki ktore przepijały całą kase :)
paulina 2014-01-06 18:25:17
hej, ma pytanie kiedy w tym roku jest wyjaz na wisnie?
makow 2014-01-06 19:22:51
ty chcesz tam jechaj, kobieto zastanow sie zebys se krzywdy w zyciu nie zrobilas, przeczytaj se pozostale komentarze,tam jest bez nadziejnie
uśka 2014-01-07 10:25:00
zazwyczaj w czerwcu
paulina 2014-01-07 15:53:20
dzieki usiu, a mozesz tak dokladniej?
makow 2014-01-07 16:22:52
w tym roku nie ma zbiorow, upadla firma bo nikt nie jedzie (usunięte przez administratora)
makow 2014-01-07 17:05:11
(usunięte przez administratora) reszcie pozostawiam rozum do myslenia, nie badz naiwna na ta bande
basia 2014-01-08 11:06:57
słuchaj Paulina, chcesz pogadac to podaj emaila, ja Ci opowiem jak wyglądał moj sezon i mojego narzeczonego tam 2 lata temu. nie mam zamiaru pisac na tym forum bo szkoda tylko nerwów. pozdrawiam.
makow 2014-01-08 15:08:27
tak jest, powiesz prawde a nozyce sie same odezwa
kuba 2014-01-09 15:19:46
oj widze ze tu rozne poglady piszacy maja, ja tez mam skrajne przezycia z niemiec
makow 2014-01-09 16:27:03
oj chlopie zebys widzial, ja tez mam przykre wrazenia ale jedna taka osoba proboje takim naiwnym ludziom kit wcisnac, niby co ona nie przezyla, zobacz se poprzednie wpisy, powiem ci tak brak juz slow, zenada totalne zero
makow 2014-01-10 19:26:15
widzicie pewna pani sie obrazila na prawde to co so sie pisalo co jest i jak jest, prawda w oczy boli , pamietajcie , pozdrawiam
sebastian 2014-01-11 13:22:36
czesc, mam pytanko,kiedy sie jedzie na wisnie bo pierwszy raz w tym roku jade,a i na jablka bo kolega jedzie, pozdro:)
makow 2014-01-13 19:56:01
popatrz wyzej a jabka jak znam to koniec wrzesnia
sebastian 2014-01-13 20:37:50
dzieki makow
kasia 2014-01-15 20:01:35
moze mi ktos powiedziec jak tam jest bo trudno zrozumiec, prosze
makow 2014-01-17 18:12:28
kasiu jest tak jak ja wczesniej pisalem, pozdro
kasia 2014-01-17 19:11:24
makow to jednak to wszystko prawda , bo inni mi tez tak mowili, sama ciekawa jestem jak tam jest , ale to sie jeszcze zobaczy, dzieki
lukasz 2014-01-22 13:09:23
czesc, jestem lukasz i jade w tym roku na zbiory,pisze do tych ktorzy sie tam wybieraja poraz pierwszy,czytaliscie te posty tam jest podobno do (usunięte przez administratora), prosze o odpis:)
makow 2014-02-07 11:52:16
spytaj sie baski bo ona wszechwiedzonca jest, pozdro
basia 2014-03-09 09:35:50
kto w tym roku jedzie?
marcin 2014-06-26 20:22:40
zycze powodzenia tym ktorzy sie tam wybieraja w tym roku na zbiory, brak zarobku mimo ze sie robi wszystkie dni nawet niedziele, bylem tam kiedys i zaluje juz nigdy wiecej tam
Dewota 2014-07-01 16:26:19
W ZESZLYM ROKU CO NIEKTORZY POZARABIALI : 600-700-800 EURO ZA 2 MIESIACE ZAPIERD. SMIECH NA SALI ZAGRANICA CI KTORZY NIGDZIE NIE PRACOWALI JESZCZE NIGDY NIGDZIE TO TAKI KIT TO DLA NICH!!!
pawel 2014-10-19 12:58:18
witam, jak w tym roku wyszly srednio zarobki na wisniach, moze ktos odpisac?
marcin 2015-01-07 12:17:25
szczeze nie polecam bylem tam kedys obiecywali duza kase i nic pare grosz zarobilem a robilem po 12 13 godzin wiecej w polsce bym zarobil
marcin 2015-01-07 12:19:12
aha polakow dos duzo robi tylko ze same menele
marcin 2015-02-03 09:30:16
4tys zl za 2 miechy z sobotami i niedzielami
marcin 2015-02-14 09:54:45
jedz to sie przekonasz, tam tylko białe murzyny robia i menele
Najsik 2016-05-20 18:50:48
Mi się wydaje kolegą, że oczywiście, że by dała, pytanie tylko kiedy i jak to ma wyglądać. Ale o co pytasz apropos rotacji bo to temat na inną i dłuższą rozmowę chyba w sensie spoko, tylko nie ogarniam co się dzieje za bardzo teraz w firmie i będzie lepiej
Zostaw swoją opinię o Obstgut Kotlowski und Sohn - Wolkau
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Obstgut Kotlowski und Sohn