brak logo

KFB POLSKA SP. Z O.O.

Wrocław

Opinie o KFB POLSKA SP. Z O.O.

stazysta009 2014-12-30 10:28
Firma mała, biedna, rodzinna i źle zarządzana. Duża rotacja - co zwykle źle świadczy o kulturze pracy w danym miejscu. Nie polecam nawet na początek drogi zawodowej - strata czasu.
16
krystian123 2015-01-10 20:25
Masz rację słabiutko brak konkretnych umów, jacys dziwni ludzie...nie wiem może mafia?
7
filip 2015-01-20 19:01
brak umów bo chcą przeorać jak najwięcej pracy darmowymi stażystami :)
8
milczek66 2015-02-21 09:01
Pracowałem tam przez rok nie mogłem dłużej bo się wyprowadziłem z Wrocławia ale praca tam była fajna ciekawa umowę podpisałem w pierwszym dniu pracy.
Ja nie mogę tam pracować ale innym polecam.
1
Mateusz 2015-04-25 16:52
Pracowałem tam od założenia firmy (2010r). Firma rodzinna Pan Filip i Pani Kasia bardzo fajni ludzie (kulturalni, konkretni, pomocni). Mało która w Polsce firma ma takie wyposażenie (Najnowszy sprzęt komputerowy, najlepsze oprogramowanie, najnowszy sprzęt pomiarowy). Umowa próbna na 3 miesiące(duże pieniądze jak na start). Pan Filip stara się jak może i załatwia bardzo ciekawe zlecenia najczęściej z Niemiec. Rynek akustyki jest ciężki (4 lata doświadczenia i tułania się po całej Polsce)
3
kostek2007 2016-01-07 14:04
Właśnie dostałem propozycję pracy u nich.I mam do Was pytanie jakich pieniążków można się od nich spodziewać?Teraz mam 3300 brutto.Będzie tutaj lepiej?Pozdrawiam.
6
Mariusz 2016-05-13 11:12
Witam dziś dostałem poproszony na rozmowę w sprawie pracy do P.Wieszcza.
Czy ktoś rzeczowo może napisać czy warto w tej firmie pracować?
Czy zarobię na rachunki(mam dość duże)myślę tutaj o kwocie 3500brutto
Jaka to jest praca,jacy ludzie,jaki zarząd,
z przeczytanych opisów wnioskuję że delegacje-tak?
co w końcu z tymi umowami są czy ich nie ma ?
Napiszcie swoje doświadczenia coś tam wywnioskuję lub na priv mariuszbednarek@interia.pl
4
obeznany 2016-06-28 11:36
Atmosfera w pracy jest w porządku. Dobre udogodnienia - parking, ładna kuchnia i biuro. Czasami zdarzają się wyjścia firmowe. Male możliwości rozwoju przez ograniczony budżet. Mocny i konkretny dział akustyczny. Zarobki dobre, umowa o prace ale ze względu na jej typ zapomnij o jakimkolwiek kredycie :-(
4
szyszka andrzej 2016-07-31 18:36
Były
Firma jest fajna ,szefostwo tez reprezentuje wysoki poziom na 5 z plusem.Sa w tej firmie ludzie do odstrzelenia ,ale jak się z szefem robi misia to nie ma mocnych.Zarobki sa wporzo .Jeśli cos kumasz w konstrukcjach i wykonawstwie to warto u niuch zacumować na pewien czas.
1
młody 2016-08-07 08:12
miałem kontakt z Wrzeszczem i Bieniarzem wyjatkowe BURAKI i znam opinie z Volvo o gburze Wrzeszczu ..nie polecam!!!
3
Dawid 2016-08-07 09:20
Jakie porównanie @mo ciekawi mnie tylko na jakim kontrakcie z nimi jestem na takim stanowisku?
lonejustice 2017-01-21 14:49
NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY ! Kierownik jełop i burak jakich w sk...Polsce wielu - machacz łapami i głupkowaty krzykacz, który lubi słuchać swojego głosu. Towarzystwo takie sobie ale ogólnie polskie świnie - często spotykane w sk...Polsce. I ten pseudo majster czy to technolog nazywający siebie "jednostką niezależną" sprawiający wrażenie głupkowatego cwancyka polskiego (młody cymbał dziwnie podniecony) - gościu śmiech na sali jest. Zakład raczej bandycki - płacą minimum z minimum a reszta w formie (nieopodatkowanej) premii, jak to pan kierownik powiedział "żeby już tego ZUSu nie płacić". Jeśli chodzi o inżynierów to trąci amatorką ale nie zawsze. Brak profesjonalizmu, mało maszyn - jedna krawędziarka i irytujący do granic możliwości dyletant - jej pan i władca. Firma zarządzana kiepsko, dużo biurwy wszelakiej i kolesi prezesa, pieniądze przeciekają jak z sita. Marnotrawstwo na materiale okrutne aż żal patrzeć na to i się odechciewa jak ktoś przyzwyczajony do czegoś innego. Na tak mały zakład to skandal. Inne kwiatki też się tam znajdą. Rozwój - zapomnijcie. Wytłumaczeniem może być chyba tylko to, że to młoda firma jest. Ogólnie - STRATA CZASU !
3
dawnoinieprawda 2017-01-23 11:55
ten kierownik to jakiś pomyleniec. bałaganu i krzyku tylko narobi. gościu się nie nadaje do tej roboty.
3
Kacper16 2017-02-03 18:18
Miałem okazję jakiś czas temu pracować w KFB, czy firma jeszcze istnieje? Jaka kondycja finansowa?
arni 2017-02-03 20:39
lonejusstice masz racje!!!wrzeszcz bieniarz wyjatkowe cymbały ..co sie dziwisz buractwo ze wsi ,wiem na pewno , zadnych konkretów tylko sciema!!
1
allahuakbar 2017-02-09 12:15
Finansowo podejzewam ze nizezle skoro istnieja i jakos sie to ciagnie ale zarzadzanie w wykonaniu wrzeszcza wola o pomste do nieba. Wprowadza za duzo zamieszania i generuje za duzo kosztow a potem rznie na umowach, godzinach, ubran roboczych tez nie kupi. Sciemniacz i oszukaniec.
2
Zostaw swoją opinię o KFB POLSKA SP. Z O.O. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KFB POLSKA SP. Z O.O.