brak logo

Knauf Industries

Kwidzyn

Opinie o Knauf Industries

anonim 2010-08-26 16:10:08
Pracuje w Knaufie od dłuższego czasu i jestem bardzo niezadowolony z tego zakładu.W poprzednim miesiącu Dyrektor zabrał wszystkim pracownikom produkcyjnym premie za to że była słaba sprzedaż, a ja nie rozumiem co ma pracownik produkcyjny wspólnego ze sprzedażą jak od tego jest handlowiec i inne osoby.Zarobki są bardzo małe, gdy dostalismy podwyżki to były one w wysokości od 10 do 30 groszy do godziny.Dyrektor nie docenia pracowników i zabiera premie za byle co. Dla
niego najważniejsze jest żeby na stanowiskach pracy
i na hali był pożądek. Ludzie robią ponad swoje siły i nic z tego nie mają.Operator nie pracuje na jednej maszynie tylko na dwóch,czasami musi robic za dwie osoby i nic z tego nie ma. Staży pracownicy mają mniejsze stawki niż nowo przyjęci pracownicy.Ludzie pracują ponad swoje obowiązki i nie maja za to zadnej nagrody. Wielki minus dla tego zakładu i omijajcie go jak największym łukiem.Koledzy nie bójcie sie i wyrażajcie swoje opinie. Nie mozemy nic wskurac rozmowa
z dyrektorem to moze w taki sposób cos wywalczymy i cos zyskamy
anonim 2010-08-26 16:28:13
dodam jeszcze że nie mamy płaconego dodatku systemowego gdzie pracujac w systemie powinno byc płacone. Nie mamy kadrowej w kwidzynie tylko w warszawie i z wszelkimi problemami zwiazanymi z wypłatami musimy kontaktowac sie z kadrowa w warszawie. Ogólny [usunięte przez administratora] ludzi. Ogólnie syf totalny
pan kształtka 2010-11-11 17:36:59
Nie polecam tej firmy..panuje [usunięte przez administratora] i syf.Finansowo to szkoda gadać.Ludzie trzymajcie się z daleka od tej firmy...nie zarobicie!Ewentualnie garba dostaniecie.
Predator 2012-07-29 04:15:57
No i pierwsza padaka w grupie Knauf Pack (Polska) ZAKŁAD ZAMKNIĘTY.
Powody:
- \"Dyrektor Ddebil nie zatrudni kierowników o wyższym IQ niż 20 (zagrożenie)
- kierownik jeżeli ma IQ (bardzo rzadki ewenement) powyżej 80 nie jest w stanie nic zmienić i udaje że jest głupkiem, pozostaje marionetką dyrektora
- najczęściej kwalifikacje kierownika (dyrektora) pozwalają mu na pracę w warzywniaku byle nie przy wadze (to za trudne)

- bez względu na szczebel (dyrektor, kierownik) podwładni to dla nich hołota - dosłowny cytat \"ludki do roboty, motłoch, pospólstwo\" są to wyrazy używane w mowie codziennej \"kierowników\"
-itp

TERAZ PUENTA:
pkt. 1
Prezes o niczym nie wie jest oszukiwany przez \"dyrektorów\" (co jest faktem znam parę przykładów)
[usunięte przez administratora]


Proszę o wysyłanie przykładów marnotrawstwa (zdjęcia mile widziane) ukrywanego przez kierownictwo na adres [usunięte przez administratora]
ex pracownik 2012-08-21 00:03:38
Hej koledzy z byłego zakładu w Kwidzynie ostatni wpis jest na rzeczy to co teraz się dzieje to naprawdę nie jest czysta sprawa jakby Francja się dowiedziała to by głowa poleciała tego co zamyka naszą fabrykę a otwiera filię nieopodal Kwidzyna,to nie jest normalny biznes tylko typowe działanie na szkodę Knaufa,dodajcie swoje opinie.
kolega z Kwidzyna 2012-12-13 14:59:07
Koledzy dla pocieszenia ,wywalili [usunięte przez administratora]na bruk za naszą krzywdę,za zdewastowanie zakładu w Kwidzynie myślał ,że wywożąc prasy i resztę sprzętu z Kwidzyna do Adamowic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] l mu dadzą ,a tu zonk stołek zabrali troszkę za późno się dopatrzyli ,że facet robi nie to co powinien,ale lepiej późno niż wcale super decyzja Prezesa tylko o pół roku za późno bo facet zdążył zdewastować wieloletnią pracę ludzi szkoda ,że tylko taka kara go spotka(zabranie stołka),gdyby to był zakład państwowy to by miał sankcje prawne za decyzje nie mieszczące się w głowie z marnotrawieniem pieniędzy.Facet pozbawił ponad dwudziestu ludzi pracy dla własnych interesów.
mawashi :) 2013-01-04 18:52:32
lepiej otworzyć nową fabrykę niż wrócić do kwidzyna do starych bardzo dobrych pracowników. Teraz to im wstyd przed nami bo popełnili największy błąd zamykając nas
cozjek 2016-05-20 14:20:59
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Chociaż patrząc na to co piszecie nie zaryzykowałbym. Niemniej szukają obecnie głównie operatorów do pracy w okolicach żyrardowa czy też wrocława ...
Zostaw swoją opinię o Knauf Industries - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knauf Industries