brak logo

Knauf Industries

Jarocin

Opinie o Knauf Industries

pracownik 2012-04-01 18:18:28
powiem tak ja jeszcze z takim czymś się w firmie nie spotkałem że l4 zamienili na ddw ale jakby była taka sytuacja to na pewno poruszy się zus bo kopia l4 jest u lekarza i przede wszystkim inspekcję pracy bo kodeks pracy na to nie zezwala. a poza tym skąd ty masz takie informację może Pani kadrowa się pomyliła trzeba to wyjaśnić a nie czekać za samo się rozwiąże
anonim 2012-04-27 16:27:10
Według mnie,to większość osób które maja tam władze,zaczynając od brygadzistow,kończąc na szefostwie powinno troche spuścić z tonu. Bo prawda taka,ze każdemu z nich władza nad ludźmi z taśmy uderza do głowy,żaden z nich nie traktuje nas na równi,a wręcz przeciwnie,jeśli ma zly dzień,albo widzi ze ktoś dzień ma lepszy,to trzeba go wbić w podłogę ciężkim stanowiskiem,bo przeciez on jest od wydawania poleceń,a my jak pieski na każde pstrykniecie palca,mamy merdac ogonami,nikt nie ma szacunku,nikt!
anonim 2012-04-28 10:04:21
No to w końcu fajnie będzie, Piotruś objął prowadzenie i nie będzie się czepiał jak [usunięte przez moderatora]. Sweterek nic mu nie może zrobić, więc Piotruś nie będzie się czepiał i ludzie na produkcji odetchną.
anonim 2012-04-30 13:18:05
hehehehe bedzie lepiej??? siedzielismy po pachy w [usunięte przez moderatora]......, teraz wleje nam sie do geby!!!!
Generalnie news do gazet, chyba niewielu jest w polsce kierowników produkcji po zawodówce, bez znajomosci jezykow obcych, wlasciwie to bez znajomosci czegokolwiek ale za to ze znajomosciami.
No coz juz chyba niewiele moze nas zaskoczyc
paranoja 2012-05-12 09:35:27
Naprawdę nic się w tej firmie nie zmieni,tylko na gorsze.
1
aaaaaaaaaa 2012-05-12 18:34:50
Może ktoś napisac coś więcej o Piotrowskim??
Jaki jest i porównać go z Cabanem??
jksajkdask 2012-05-19 10:46:53
witam mam pytanie jak jezdzi autobus knaufowy o ktorej jest w katach??
xxx 2012-07-04 19:37:39
http://www.infopraca.pl/praca/operator-maszyn/wroclaw-biskupice-podgorne-nowa-wies-wroclawska/7330673

narazie praca jest 3- zmianowa, weekendy i wszystkie święta wolne
ludzie wieżcie - naprawdę warto!
były pracownik 2012-07-21 20:50:24
Jacy starzy pracownicy na wtrysku zostali jeszcze w tej firmie??
przyjaciel brygadzisty eps 2012-08-14 11:04:18
nie czepiajcie się brygadzisty z epsu przeciez on jest spoko gość a żonka jego pracę dostała za wysokie doświadczenie zawodowe przeciez
brygadzista 2012-09-06 08:34:15
a brygadzista Darek z EPS pracuje jeszcze
kenjiro 2012-09-09 16:16:31
Hej

Darka brygadzisty z EPS-u już nie ma od dawna.
kolo 2012-10-04 09:35:19
a brygadzista magazynu Wojtek jeszcze pracuje?
anonim 2012-10-17 19:46:54
a ktoś jeszcze tu pracuje?
anonim 2012-10-21 18:48:46
A przyjęcia dalej są na produkcję na wtryski?
O ile tym razem kroją pensje?
Niech ktoś ze starych pracowników się wypowie,kto znał pensje przeszło od roku..
zonka 2012-10-23 21:31:11
jak naprawde sie pracuje w tym knaufie?i jakie zarobki ma pracownik tymczasowy?umowe przedłużają?
1
hhh 2012-10-24 22:33:05
Skoro mamy zdjeta czterobrygadowke to chyba powinnismy miec w koncu zwykle umowy ze stala pensja a nie stawka godzinowa. Moze ktos zawiadomi pip bo na swieta znowu bedzie lipa.
zonka 2012-10-26 23:01:52
pracownik tymczasowy dostanie cos na swieta-ma 2dzieci?bony?
anonim 2012-10-27 13:47:18
Pracownicy tymczasowi dostawali zwykle jakąś kasę od Knaufa przez agencję.
Bony tylko dla pracowników zatrudnionych przez Knaufa były
pracownik 2012-12-20 12:39:54
i jak fajnie było na wigilii ?
anonim 2013-01-12 14:24:48
Jak tam po wypłatach??
ktos 2013-01-16 17:17:50
Hej ludzie z Knaufa, mam niedługo rozmowę na inspektora jakości, czy moglibyście napisać jakie są warunki pracy dla IJ (chodzi mi głównie o warunki finansowe) i czego się można spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej w zakładzie?
knauf 2013-01-20 17:05:12
nie polecam tej firmy
były 2013-01-20 19:34:58
To naucz się 2 słów - brak standaryzacji. bedziesz to często słyszał hehehe
Były pracownik 2013-01-22 02:01:22
Ja też się zastanawiam kto tu po jakim układzie idzie.. Dobrze że już nie pracuje w tej firmie,bo od patrzenia na te "układy" oczy bolały gorzej niż od oświetlenia ;-)
anonim 2013-01-22 08:29:52
chodzi ci o kontrolę jakości?
Były pracownik 2013-01-23 00:52:05
Nie,nie o kontrole,tylko o produkcję.
pierwszy 2013-01-27 21:07:49
Co jest z brygadzistami na wtrysku. Chciałem pójść do toalety, poprosiłem o zastąpienie brygadzistę i wiecie co on powiedział, że nie wie. Porażka, w poprzednim miejscu pracy brygadzista dawał przykład i uczył a tu jak się zorientowałem, to żaden z nich nic nie potrafi.
Panie Dyrektorze niech pan postawi wszystkich brygadzistów tylko na pięć minut przy maszynie. Emocje gwarantowane.
zet dance 2013-02-05 11:46:23
tak samo(usunięte przez administratora). jak to wpływa na ogólną atmosferę pracy?
byly pracownik 2013-02-08 19:12:55
a co takiego sie wydarzylo w wigilie
1
anomim 2013-02-10 17:12:54
nie wiem co się wydarzyło ale to jest jej sprawa a nie całego zakładu i takich rzeczy nie piszę się na stronie,
ŻONAnieŻONA 2013-02-11 13:34:48
wchodzi do burdelu każdego ranka...bo inaczej na ten zakład pracy nie da się powiedzieć...a wy jesteście bezrozumnymi tępymi zwierzętami skazanymi na 1400 zł netto do końca życia i nigdzie indziej nie ma dla was miejsca (usunięte przez administratora)
Mi 2013-02-13 21:41:25
Nie ma problemu, taka jest prawda.
Pracujący w Knaufie 2013-03-07 19:46:04
Powiem wam tak. Nie jest źle tak jak to piszą, tylko trzeba mieć jaja.
Praca ciężka, zarobki nie najgorsze. Na magazynie z premią ponad 2tys.
Zmiany brygadowe po 8h. 7-15, 15-23, 23-7.
Zawsze pracuje się z tymi samymi ludźmi. Polecam, choć jak piszecie ekipa zarządzająca potrafi uprzykrzyć życie, szczególnie podczas audytów.
1
daro 2013-06-28 08:41:33
Witam / Szukam i czekam na prawdziwe opinie o waszej firmie ,piszcie nt produkji , montażu szczerą prawdę Pozdrawiam
korbus 2013-08-10 12:05:50
Bylem tam i powiem tak zwykli pracownicy ok robia co moga , a duzo nie moga ale ten ich caly kierowniczek to zwykla gnida i kompletny nieuk. Bylem tam wczoraj na zaladunku i po prostu rece mi opadly koles debil i ignorant wielki (usunięte przez administratora). Ta gnida najlepiej zaladowala by na zestaw 36 ton byle tylko wyjechac za brame i nie jego problem.
xyz. 2013-08-16 18:27:50
Totalna paranoja jeden wielki syf i nikt nic nie wie. zostalam zwolniona z dnia na dzien bez podania powodu pracujac ostatni tydzien przez 12 godzin przymusowo. nikt nie liczy sie z pracownikami i wszystko maja gdzies.
2
anonim 2014-02-12 23:11:30
Czy ktoś wie kiedy jest zamknięcie?
1
zyx 2014-02-13 00:23:42
Już niedługo. Zaproszenie w drodze.
4
Mechanik 2014-02-21 19:55:42
Ludzie narzekacie ale trzeba robić co do nas należy ja jako mechanik nie narzekam 3.700 na rękę Knauf Bełchatów
Czarek ;] 2014-02-26 00:01:35
3.700 na UR, operator połowa z tego...
ja 2014-03-11 02:32:42
(usunięte przez administratora)niespełna 900€ to jakaś głodowa pensja (usunięte przez administratora) zobaczymy kiedy sie dorobisz . 2000€ pozdrawiam były pracownik (usunięte przez administratora)
1
nicpon 2014-10-24 10:19:48
Zamykają juz powoli zakład, niektórzy mówiąc ze do grudnia inni do konca roku. Praca byla fajna. Klimat w porządku i nie bylo bardzo dużego wysiłku. Szkoda ze tak wyszło.
były 2014-10-26 15:57:07
nikt chyba nie jest tym zaskoczony?? Przecież już 2 lata temu mówiło się o tym, że zakład będzie najprawdopodobniej do końca okresu najmu. A co u naszego ulubionego kierowniczka :-) ???
stasz 2014-11-26 21:00:59
Jedno mozna mowic czy pisac, a rzeczywistosc moze byc zdecydowanie inna, bardziej zaskakujaca dla wszystkich. Pracujac w firmie mozna zdobyc calkiem niezle doswiadczenie, oczywiscie jesli osoba tylko chce dalej poznawac tajniki pracy. Firma wydajd sie byc prowadzona przez takie osoby, ktore potrafia o wszystko zadbac. O pracownikow podejrzewam, ze tez.
Bibli 2015-01-26 09:29:30
Jeżeli ktoś nie jest w stanie udowodnić tego czy owego, to po co wprowadzać jakieś plotki? Jasno z tego wynika, że firma nie myśli o tym aby się zwijać z rynku. Na pewno nie w ten sposób by to mogło wyglądać. Zastanawiam się tylko czy obecnie poszukują specjalistów do swoich szeregów i na jakie wynagrodzenie średnio można liczyć.
tymon 2015-02-09 13:50:47
naprawde macie po 3.700 na rękę w Knauf? no to dla mnie jest nawet dobra stawka, tylko pytanie czy teraz też takie umowy oferują czy już nie? bo ten komentarz o takiej kwocie znalzałem z zeszłego roku jeszcze i mam nadzieje, ze to jest jeszcze atualne, jak sądzicie? Dajcie koniecnzie znac jeśli wiecie.
damiano 2015-02-23 16:56:57
Wiecie, że są największym przetwórcą polistyrenu na świecie. Projektują i wdrażają do masowej produkcji indywidualne rozwiązania dla najważniejszych branż przemysłowych: sektora AGD RTV, samochodowego, spożywczego i budowlanego. jeśli stawka wynagrodzeniowa wynosi 3700 zł to genialnie, ja składam papiery do pracy
pchełka 2015-11-10 10:08:02
pracuje tam i wiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to szczera prawda
mikołaj 2016-05-16 20:41:01
też wydaje mi się, że Twoje określenie nie jest adekwatne do realiów @pchałka. Knauf zatrudnia na umowę o pracę na pełny etat i daje tez pakiet medyczny.
Zostaw swoją opinię o Knauf Industries - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knauf Industries