Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-12 20:33:34 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Oleofarm Sp z o.o. - Pietrzykowice k. Wrocławia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
*** - 2009-04-28 17:57:50 odpowiedz | cytuj
fatalne warunki pracy,
*** - 2009-04-28 17:57:56 odpowiedz | cytuj
fatalne warunki pracy,
xxx - 2009-05-20 21:11:04 odpowiedz | cytuj
Beznadzieja, niepolecam.
szkoda czasu - 2009-05-29 10:30:40 odpowiedz | cytuj
Nie polecam! To co mówią a jak jest w rzeczywistości to 2 różne sprawy. Obiecywali złote góry a okazało się że to była ściema. Po okresie próbnym zwolniłem się .

Darujcie sobie pracę w tej firmie.
szkoda czasu - 2009-05-29 10:30:43 odpowiedz | cytuj

Darujcie sobie pracę w tej firmie.
anonim - 2009-06-09 14:21:05 odpowiedz | cytuj
powiedz cos blizej nt firmy, warunkow, podejscia do pracownikow itd
ex - 2009-07-02 10:25:51 odpowiedz | cytuj
firma przekret, podzielona na dwie społki, cywilną i z o.o., los w sumie decyduje do ktorej sie trafi(choc to tylko sprawy formalne bo pracuje sie w jednych halach), praca z poczatku na umowe zlecenie, zaplecze socialne slabe, non-stop czegos brakuje bo "góra" wczesniej nie zamowi itp itd
omega - 2009-07-30 23:10:35 odpowiedz | cytuj
teraz już podzielona na trzy części wiele produktów importowanych nalewaliśmy jako własną produkcję
... - 2009-10-01 18:56:39 odpowiedz | cytuj
Firma zarządzana tragicznie. Mnóstwo decyzji, zmienianych co chwilę i często sprzecznych ze sobą. Na początku miło i dużo obietnic, nigdy niestety nie spełnianych. Trzymajcie się z daleka.
ooo - 2009-11-06 11:02:14 odpowiedz | cytuj
Dziwię się że jest ktoś kto o własnej firmie wypisuje takie informacje. Czy to szczyt odwagi cy głupoty?
zadowolony - 2009-11-06 11:06:12 odpowiedz | cytuj
Pracuję tam ponad rok i stwierdzam, że jest to najlepsza firma w jakiej pracowałem.
boryna - 2009-11-06 11:21:28 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z opinią kolegi, ja pracuję dopiero czwarty miesiąc i dla mnie wszystko ok.
Pracuś - 2009-11-06 12:02:33 odpowiedz | cytuj
pracowałem w Oleofarmie 6 miesięcy, sam się zwolniłem ponieważ znalazłem pracę bliżej domu. Rozstałem się z firmą z żalem, a do teraz utrzymuję kontakty z kolegami z oleoframu. Wiem, że rozwijają się dynamicznie i stale zatrudniają nowe osoby. Polecam wszystkim zainteresowanym pracę w Oleofarmie, a szczególnie młodym mamom, ponieważ firma jest bardzo pro rodzinna.
BETI - 2009-11-14 15:01:43 odpowiedz | cytuj
Widocznie to nie była firma dla Ciebie.
Firma inwestuje wlojalnych i rzetelnych pracowników.
x - 2009-11-23 18:15:23 odpowiedz | cytuj
zauwazyliscie ze pozytywne opinie dodane sa tego samego dnie w malych odstepach czasowych? czyzby zarzad pracowal nad ociepleniem wizerunku internetowego, bo przeciez rzetelni pracownicy chyba nie maja na to czasu w godzinach pracy....
OKULISTA - 2009-11-29 18:10:49 odpowiedz | cytuj
Strasznie spostrzegawczy jesteś, ty się chyba ogromnie nudzisz!!!!!!!!!!!!!!
Mam wrażenie, że jesteś bezrobotny a z oleofarmu cię wylali i biedaczku nikt cię nie chce. ŻAL MI CIĘ ,ale głowa do góry przeciez masz czas serfowac po necie. Napisz jak jeszcze coś zaobserwujesz hahahaahaaa
Gall - 2010-01-01 19:16:21 odpowiedz | cytuj
ale pieprzysz
Gall - 2010-01-01 19:16:28 odpowiedz | cytuj
ale pieprzysz
janek - 2010-02-06 21:11:22 odpowiedz | cytuj
widac jesteś skończonym kretynem jeśli tobie się tam podoba,pracowałem tam rok i uważam tą firme za jedną wielką ścieme począwszy od wypuszczenia Ventro z bakt. coli po nadgodziny których teoretycznie tylko nie ma itd......
janek - 2010-02-06 21:11:36 odpowiedz | cytuj
janek - 2010-02-06 21:11:56 odpowiedz | cytuj