Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.


Oceniono 304 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OLEOFARM Sp. z o.o.
Pietrzykowice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-02-21 19:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co wystawiać opinie. Przecież i tak nikt jej nie zdąży przeczytać .
zdjecie uzytkownika
Sisiek - 2014-02-24 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja nie pracowałem w tej firmie i teoretycznie nic bym o niej nie wiedział, gdybym nie znalazłem superstronkę gdzie jest wszystko o tej firmie i o jej bossach .Warto przeczytać - same ciekawe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-28 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Misia, nie przesadzaj, Twoją zdążyli wszyscy, bo nie łamała regulaminu, oleofarm przeciez nie usuwa tu komentarzy, bo nie ma takiej władzy. Jak komentarz spełnia regulamin gowork to zostaje.
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-03-03 08:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko można jak się chce. Żyjemy przecież w wolnym kraju który nazywa się
P O L S K A
zdjecie uzytkownika
Logistyka - 2014-03-05 23:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś aplikował do LOGISTYKI na (usunięte przez administratora)? Bo nie można się doczekać obiecanej odpowiedzi, już ponad miesiąc ;)
zdjecie uzytkownika
a.p - 2014-03-07 14:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarabia pracownik produkcji-kobieta?Bardzo proszę odpisać.Czy jest socjal-bony,wczasy pod gruszą,pakiet medyczny?
zdjecie uzytkownika
japis - 2014-03-07 17:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wczasach pod gruszą to już dawno nie słyszałem w firmach. A co do reszty to nie jest to ujęte w ich ofercie
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-03-17 23:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polemizowałbym, ale ok ;). No i gdyby oleofarm mógł takie rzeczy zrobić, to i naszych postów by nie było. Ty w ogóle pracujesz w nich, polecasz?
zdjecie uzytkownika
Heniu - 2014-03-21 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłaniają się zasady pisowni. Stylistycznie brzmi to: pracujesz u nich a nie w nich.
zdjecie uzytkownika
diler - 2014-03-23 11:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz zacznijmy dyskusje o zasadach języka polskiego... wróćmy może do samej rozmowy o pracy w OLEOFARMIe
zdjecie uzytkownika
kit - 2014-03-31 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry pomysł diler, to jakbyś mógł zacząć i napisać jakie warunki obecnie proponuje oleofarm, byłbym zobowiązany.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - kadra kierownicza - 2014-04-06 07:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Polecam do złapania doświadczenia i dzielenia się nim w dalszej karierze zawodowej ale u innego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
'... - 2014-04-15 13:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i wróciliśmy do punktu wyjścia. Nie otrzymasz Kolego pozytywnej odpowiedzi na swoje pytanie.
zdjecie uzytkownika
szuwarak - 2014-04-30 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się stało z Oleofarm, że poszukuje, aż tak wielu nowych pracowników? rozwój firmy czy jakieś zwolnienia były?
zdjecie uzytkownika
JEDREK - 2014-05-01 11:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wiesz? Kto by chciał pracować w Obecnych czasach w takiej nietolerancji.W pracy spędzamy połowę życia a w związku z powyższym szkoda zdrowia.
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-21 13:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale Tobie póki co udało się utrzymać w tej pracy ? czy też piszesz już jako były pracownik Oleofarm ?
zdjecie uzytkownika
dzoana - 2014-06-24 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze pracuję
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-28 01:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzoana - 2014-06-24 11:09:18]:
ale w takim razie rozumiem przynajmniej , że chyba nie jesteś zbyt przekonana do swojej mocnej pozycji na stanowisku w firmie ;)?
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-29 23:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to w takim razie rzeczywiście potrafią zwolnić człowieka z dnia na dzień? ostatnio coś takiego miało miejsce?
zdjecie uzytkownika
asiulka - 2014-07-27 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma - (usunięte przez administratora) kontrola za kontrolą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-07-28 02:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asiulka - 2014-07-27 22:13:37]:
Skoro Oleofarm zajmuje się sprzedażą, produkcją oraz badaniami wysokiej jakości suplementów diety czy surowców farmaceutycznych to nie ma co się dziwić, że kontrole w firmie są częstym zjawiskiem. To czym się zajmują brzmi dość poważnie, więc pewnie nie ma zbyt wiele miejsca na pomyłkę. Jeżeli wszystko nie będzie dobrze dopilnowane to mogą stracić na tym naprawdę spory hajs. Po za tym o powadze chociażby badań, którymi zajmuje się Oleofarm świadczy fakt, iż badania właśnie nie są prowadzone jedynie w laboratoriach, które należą do Oleofarm, ale również w laboratoriach zewnętrznych . Przede wszystkim tych, które znajdują się na Uniwersytecie Przyrodniczym oraz Akademii Medycznej. Także stąd wydaje mi się, że kontrole są uzasadnione
zdjecie uzytkownika
Roket - 2014-08-16 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Śpieszmy się czytać posty - tak szybko znikają...
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-24 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co tam u świnki gigi? nadal mydli wszystkim oczy że zna się na swojej pracy?
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-08-25 13:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2014-08-24 22:03:14]:
mnie zainteresowała oferta pracy z Oleofarm na stanowisko grafika. Czy możecie mi powiedzieć czy na tego typu stanowiskach praca wygląda równie źle i ciężko jak to opisujecie w powyższych postać? czy to jednak po prostu specyfika stanowiska? bo chyba grafik w szanowanej firmy powinien mieć dobre warunki do pracy
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2014-09-25 16:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj bardzo szybko znikają posty - szczególnie te negatywne
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x