Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
kit - 2014-03-31 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry pomysł diler, to jakbyś mógł zacząć i napisać jakie warunki obecnie proponuje oleofarm, byłbym zobowiązany.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - kadra kierownicza - 2014-04-06 07:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Polecam do złapania doświadczenia i dzielenia się nim w dalszej karierze zawodowej ale u innego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
'... - 2014-04-15 13:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i wróciliśmy do punktu wyjścia. Nie otrzymasz Kolego pozytywnej odpowiedzi na swoje pytanie.
zdjecie uzytkownika
szuwarak - 2014-04-30 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co się stało z Oleofarm, że poszukuje, aż tak wielu nowych pracowników? rozwój firmy czy jakieś zwolnienia były?
zdjecie uzytkownika
JEDREK - 2014-05-01 11:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wiesz? Kto by chciał pracować w Obecnych czasach w takiej nietolerancji.W pracy spędzamy połowę życia a w związku z powyższym szkoda zdrowia.
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-21 13:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale Tobie póki co udało się utrzymać w tej pracy ? czy też piszesz już jako były pracownik Oleofarm ?
zdjecie uzytkownika
dzoana - 2014-06-24 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze pracuję
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-28 01:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzoana - 2014-06-24 11:09:18]:
ale w takim razie rozumiem przynajmniej , że chyba nie jesteś zbyt przekonana do swojej mocnej pozycji na stanowisku w firmie ;)?
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-29 23:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to w takim razie rzeczywiście potrafią zwolnić człowieka z dnia na dzień? ostatnio coś takiego miało miejsce?
zdjecie uzytkownika
asiulka - 2014-07-27 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma - (usunięte przez administratora) kontrola za kontrolą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-07-28 02:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asiulka - 2014-07-27 22:13:37]:
Skoro Oleofarm zajmuje się sprzedażą, produkcją oraz badaniami wysokiej jakości suplementów diety czy surowców farmaceutycznych to nie ma co się dziwić, że kontrole w firmie są częstym zjawiskiem. To czym się zajmują brzmi dość poważnie, więc pewnie nie ma zbyt wiele miejsca na pomyłkę. Jeżeli wszystko nie będzie dobrze dopilnowane to mogą stracić na tym naprawdę spory hajs. Po za tym o powadze chociażby badań, którymi zajmuje się Oleofarm świadczy fakt, iż badania właśnie nie są prowadzone jedynie w laboratoriach, które należą do Oleofarm, ale również w laboratoriach zewnętrznych . Przede wszystkim tych, które znajdują się na Uniwersytecie Przyrodniczym oraz Akademii Medycznej. Także stąd wydaje mi się, że kontrole są uzasadnione
zdjecie uzytkownika
Roket - 2014-08-16 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Śpieszmy się czytać posty - tak szybko znikają...
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-08-25 13:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie zainteresowała oferta pracy z Oleofarm na stanowisko grafika. Czy możecie mi powiedzieć czy na tego typu stanowiskach praca wygląda równie źle i ciężko jak to opisujecie w powyższych postać? czy to jednak po prostu specyfika stanowiska? bo chyba grafik w szanowanej firmy powinien mieć dobre warunki do pracy
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2014-09-25 16:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj bardzo szybko znikają posty - szczególnie te negatywne
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-13 03:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franek kimono - 2014-09-25 16:25:27]:
Oj znikają znikają, dane osobowe się sypią to usuwają :P A co do pracy w Oleofarm to warto iść będąc studentem? (studia zaoczne) Jakiś socjal zapewniają po okresie próbnym? I ogólnie jak z finansami? Myślałabym o pracy w dziale dietetyka. Kwestia czy przyjmą żółtodzioba bez dyplomu (ale w wiedzą !) ;)
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-14 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś więcej? może opiszesz sytuacje...
Byłem ostatnio na rozmowie i jestem ciekawy jak się pracuje na tym terenie. Dużo zależy od bezpośredniego przełożonego. Moje spostrzeżenia po rozmowie są takie że regionalna miała problem że złożeniem paru prostych zdań.
zdjecie uzytkownika
magdalena - 2014-10-15 14:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-14 17:42:29]:
A jaki rejon Ci zaproponowali dokładnie ? Jaka część województwa
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-19 13:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie firma farmaceutyczna tylko spożywczo-suplementowa
zdjecie uzytkownika
Kmiotek - 2014-11-13 09:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że z zewnątrz firma wygląda bardzo okazale. Mając całkiem nieźle zbudowaną stronę internetową gdzie są chyba wszystkie potrzebne informacje. W razie czego można też złożyć swoją aplikację - gdyby ktoś myślał o zatrudnieniu. http://oleofarm.pl/kontakt/dane-kontaktowe/ Ciekawe swoją drogą czy nowi pracownicy dostają takie same pieniądze jak ci pracujący już x lat?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-23 20:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bardzo proszę o konkretną odpowiedz. Bo te wasze wywody tutaj nic nowego nie dają i nic sensownego nie wnoszą.
Ile zarabia netto na podstawie i jakie są premie przedstawiciela medycznego?
zdjecie uzytkownika
mmatylda - 2014-11-23 22:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może coś więcej napisać na temat firmy i szczegółów finansowych? W tym tygodniu mam drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej. Czego można się spodziewać? Nie mam doświadczenia jako przedstawiciel. Czy to dobra firma żeby zdobyć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
nella - 2014-11-26 00:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos wie moze czy juz dzwonią na rozmowe na to stanowisko pracownik produkcyjny bardzo mi ta praca pasuje ale nie wiem czy warto jak faktycznie zwalniają z dnia na dzien to moze nie warto sie godzic zeby szukac mieszkania i potem wracac do domku a ja chce do wrocławia wyjechac na stałe i własnie taka praca mi pasi kto doradzi gdzie jakie zakłady inne ciekawe
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-11-27 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno szukaja magazynierow do magazynu. tak widzialem an ich stronie internetowej. moze powiecie mi cos o pracy tam czy jest jakas specjalnie rozna iod innych tego typu prac w innych miesjcach ? powiem szczerze, ze nie chce juz jakiejs ambintnej pracy bo to nie ma sensu. a praca na magazynie jest taka spoko
zdjecie uzytkownika
piky - 2014-12-11 17:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oleofarm jest wspierany przez pracowników, którzy dążą do wprowadzenia nowatorskich rozwiązań łącząc kreatywność z systematyczną pracą. Przedsiębiorstwo odnotowuje dużą dynamikę wzrostu sprzedaży na rynku farmaceutycznym, a koncepcje rozwojowe firmy przewidują dalsze poszerzanie działalności o nowe produkty i ich dystrybucję do różnych segmentów rynku.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-12-19 11:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na produkcji i nie jest tak super jak obiecują na rozmowie, miała być cała premia a dostaje się częściowo albo wcale. Dwie zmiany są w porządku tylko na jednej zmianie mistrz się wyżywa na pracownikach a dyrekcja nic z tym nie robi i umywa ręce. Jeśli ktoś ma mocne nerwy to może tam pracować.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x