Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-29 23:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to w takim razie rzeczywiście potrafią zwolnić człowieka z dnia na dzień? ostatnio coś takiego miało miejsce?
zdjecie uzytkownika
asiulka - 2014-07-27 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma - (usunięte przez administratora) kontrola za kontrolą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaga - 2014-07-28 02:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asiulka - 2014-07-27 22:13:37]:
Skoro Oleofarm zajmuje się sprzedażą, produkcją oraz badaniami wysokiej jakości suplementów diety czy surowców farmaceutycznych to nie ma co się dziwić, że kontrole w firmie są częstym zjawiskiem. To czym się zajmują brzmi dość poważnie, więc pewnie nie ma zbyt wiele miejsca na pomyłkę. Jeżeli wszystko nie będzie dobrze dopilnowane to mogą stracić na tym naprawdę spory hajs. Po za tym o powadze chociażby badań, którymi zajmuje się Oleofarm świadczy fakt, iż badania właśnie nie są prowadzone jedynie w laboratoriach, które należą do Oleofarm, ale również w laboratoriach zewnętrznych . Przede wszystkim tych, które znajdują się na Uniwersytecie Przyrodniczym oraz Akademii Medycznej. Także stąd wydaje mi się, że kontrole są uzasadnione
zdjecie uzytkownika
Roket - 2014-08-16 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Śpieszmy się czytać posty - tak szybko znikają...
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-24 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co tam u świnki gigi? nadal mydli wszystkim oczy że zna się na swojej pracy?
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-08-25 13:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2014-08-24 22:03:14]:
mnie zainteresowała oferta pracy z Oleofarm na stanowisko grafika. Czy możecie mi powiedzieć czy na tego typu stanowiskach praca wygląda równie źle i ciężko jak to opisujecie w powyższych postać? czy to jednak po prostu specyfika stanowiska? bo chyba grafik w szanowanej firmy powinien mieć dobre warunki do pracy
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2014-09-25 16:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj bardzo szybko znikają posty - szczególnie te negatywne
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-07 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sytuacja farmaceutycznego na Warszawę? ile wizyt? duże ciśnienie? jak kierownictwo i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-13 03:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franek kimono - 2014-09-25 16:25:27]:
Oj znikają znikają, dane osobowe się sypią to usuwają :P A co do pracy w Oleofarm to warto iść będąc studentem? (studia zaoczne) Jakiś socjal zapewniają po okresie próbnym? I ogólnie jak z finansami? Myślałabym o pracy w dziale dietetyka. Kwestia czy przyjmą żółtodzioba bez dyplomu (ale w wiedzą !) ;)
zdjecie uzytkownika
prymuska - 2014-10-14 16:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-07 17:08:18]:
Sytuacja wygląda tak w Warszawie że nikt tu nie pracuje dłużej niż kilka miesięcy
zdjecie uzytkownika
prymuska - 2014-10-14 16:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownictwo nawet danych nie umie czytać , a o IMS nawet nie słyszeli
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-14 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prymuska - 2014-10-14 16:33:04]:
coś więcej? może opiszesz sytuacje...
Byłem ostatnio na rozmowie i jestem ciekawy jak się pracuje na tym terenie. Dużo zależy od bezpośredniego przełożonego. Moje spostrzeżenia po rozmowie są takie że regionalna miała problem że złożeniem paru prostych zdań.
zdjecie uzytkownika
magdalena - 2014-10-15 14:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-14 17:42:29]:
A jaki rejon Ci zaproponowali dokładnie ? Jaka część województwa
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-17 17:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magdalena - 2014-10-15 14:21:33]:
prawostronna część warszawy + ościenne: Kozienice, Mińsk itp
zdjecie uzytkownika
dzoana - 2014-10-19 12:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli R. traci prace bo to jego teren. Gratulacje dla regionalnej. najwyższa rotacje we wszystkich firmach farmaceutycznych w polsce w tej części kraju. nie dziwne z takimi kompetencjami i doświadczenem
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-19 13:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzoana - 2014-10-19 12:53:49]:
to nie firma farmaceutyczna tylko spożywczo-suplementowa
zdjecie uzytkownika
Alla - 2014-10-24 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja tez bylam na rozmowie i wiem co nieco. Płaca niewiele, wymaganie baaardzo duze. Praktykuja naloty, niespodziewane wizyty, zycza sobie by wszystkie wizyty były w 100% umówione. Ilosc wizyt 12-15. Kto pracuje w branzy to wie, jak to jest mozliwe (z umawianiem):) Praca na umowe na czas okreslony! Wymieniaja pracowników jak chca i kiedy chca. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-27 14:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alla - 2014-10-24 22:27:59]:
Za co zwalniają? Ktoś wcześniej pisał że akurat rejon Kozienice i Mińsk to najwięcej zmian. Więc może mają jakiś system zwolnień? Czyli jak dla mnie przestroga że mogę iść tylko się poduczyć ale na stałe to jednak niekoniecznie... A chociaż ludzie z którymi się pracuje są w porządku? Bo z nimi w końcu spędza się najwięcej czasu ;)
zdjecie uzytkownika
Kmiotek - 2014-11-13 09:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że z zewnątrz firma wygląda bardzo okazale. Mając całkiem nieźle zbudowaną stronę internetową gdzie są chyba wszystkie potrzebne informacje. W razie czego można też złożyć swoją aplikację - gdyby ktoś myślał o zatrudnieniu. http://oleofarm.pl/kontakt/dane-kontaktowe/ Ciekawe swoją drogą czy nowi pracownicy dostają takie same pieniądze jak ci pracujący już x lat?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-20 13:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a za razem ostrzegam przed firma Oleofarm!
Mialem okazje tam pracowac nie powiem z reka na sercu szkoda waszego czasu.
Przygotowanie pracownika do pracy zadne....sami bedzie musieli sie ksztalcic w wielu obszarach i do tego jak wam nie pojdzie to opiernicz.... Samachody skoda citigo..... Ludzie szkoda ze tico nie dali... I do tego powrot poprzez blaganie prezezow przez pańia Fatyge ktora zatrudnila sie znow po to aby brac pieniadze za nic......ktora wczesniej zostala zwolniona przez oleofarm a jeszcze potem przez 2 kolejne firmy bo sie na niej poznali.... Smiech na sali szukajcie innego pracodawcy bo zmarnujecie tylko czas....
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-20 23:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-11-20 13:34:18]:
A supeł jeszcze tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-23 20:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bardzo proszę o konkretną odpowiedz. Bo te wasze wywody tutaj nic nowego nie dają i nic sensownego nie wnoszą.
Ile zarabia netto na podstawie i jakie są premie przedstawiciela medycznego?
zdjecie uzytkownika
mmatylda - 2014-11-23 22:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może coś więcej napisać na temat firmy i szczegółów finansowych? W tym tygodniu mam drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej. Czego można się spodziewać? Nie mam doświadczenia jako przedstawiciel. Czy to dobra firma żeby zdobyć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
nella - 2014-11-26 00:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos wie moze czy juz dzwonią na rozmowe na to stanowisko pracownik produkcyjny bardzo mi ta praca pasuje ale nie wiem czy warto jak faktycznie zwalniają z dnia na dzien to moze nie warto sie godzic zeby szukac mieszkania i potem wracac do domku a ja chce do wrocławia wyjechac na stałe i własnie taka praca mi pasi kto doradzi gdzie jakie zakłady inne ciekawe
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-11-27 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno szukaja magazynierow do magazynu. tak widzialem an ich stronie internetowej. moze powiecie mi cos o pracy tam czy jest jakas specjalnie rozna iod innych tego typu prac w innych miesjcach ? powiem szczerze, ze nie chce juz jakiejs ambintnej pracy bo to nie ma sensu. a praca na magazynie jest taka spoko
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x