Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-01-01 15:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten jeden mistrz ma chyba spore plecy. nie można się przenieść na inna zmianę do innego mistrza bo jest tam sporo osób. przydałaby się kontrola z PIPu to może coś by zrobili, a tak to pracownik popracuje ten okres próbny i ma dość mobbingu i akordu, choć tego nie ma w umowie.
zdjecie uzytkownika
OLEOFARMA - 2015-01-24 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak można coś zmienić :) atmosfera na produkcji jest w końcu miła. DZIĘKI:)
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-01-27 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy na Mazowszu pracuje jeszcze ktoś z zeszłego roku? Podobno jeszcze nikt tam roku nie wytrzymał. Czy to wina kierownictwa czy są inne powody?
zdjecie uzytkownika
babaloo - 2015-02-05 07:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-01-27 18:35:35]:
Jeszcze się taki pH nie znalazł
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 12:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-19 13:19:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-03-04 08:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-03-10 22:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy to typowi konformiści. Szkoda że nie wiedzą co to znaczy :-)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-14 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
No tak ... a swistak zawija sreberka...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-04-14 23:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ameryki nie odkryłeś...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-24 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się tylko czy właściciele firmy czytają te posty i czy wiedzą co się dzieje i jak ta firma jest postrzegana na zewnątrz... Trudno znaleźć (nawet dogłębnie szukając) drugą firmę w branży która miałaby tyle negatywnych wpisów...
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-04-30 13:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poruszony tu problem alkoholowy, powinien być zbadany..nas się przeszukuje, sprawdza...a...
zdjecie uzytkownika
Ferdek Kiepski - 2015-05-11 08:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alkoholik ma styl, ten jest tylko pijakiem. Zresztą jak 90% Polaków... Więc dajcie już spokój z tym oczernianiem, osądzaniem i oskarżaniem. Nieładnie, bardzo nieładnie. A jak ktoś uważa, że jest źle traktowany niech o tym powie osobiście lub anonimowo, zgłosi swoje uwagi przełożonym oraz właścicielom. Firma nie jest pozbawiona wad jak każda inna, ale trzeba o tym rozmawiać wspólnie i z zachowaniem zasad. Szczucie tutaj niewiele wnosi. Pamiętajcie, że jak się nie podoba, to droga wolna i sprawdźcie, czy uda wam się po 10 latach od założenia własnej inicjatywy dojść choć w połowie do tego co osiągnął Oleofarm startując z niczym, z zerowej pozycji, bo wyczuwam nutkę zazdrości. Śmiało, podejmijcie ryzyko kredytów, ryzyko zatrudnienia pracowników i wypłacania im należności w terminie, takich jakie sami chcecie zarabiać, stańcie po drugiej stronie mocy. Wpisy pokazują, że wielu z was to ambitni i bardzo pracowici ludzie. Bez wad i nałogów, więc na pewno podołacie. Więcej szacunku dla innych i mniej bezpodstawnych oskarżeń. Dla obu stron: właścicieli i pracowników. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2015-05-14 08:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda jest taka, że nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, zawszę można zmienić pracę, bo prawda jest taka, że nigdy nikomu nie dogodzisz, zawsze są przeciwnicy i zwolennicy, w każdym zakładzie pracy!!! a niektórzy niech pomyślą jakie głupoty piszą bo aż żal
zdjecie uzytkownika
peter - 2015-05-14 09:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak negatywnych komentarzy, na temat mierności kierownictwa produkcji nie spowoduje poprawy.
zdjecie uzytkownika
Co się dzieje - 2015-05-14 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowniczka jest wredna dyro nie słucha w ogóle nie chcą słuchać ludzi tylko robią swoje. NAJLEPSI SIĘ ZWALNIAJA. pracownika traktują jak śmiecia. A Prezesi nic z tego sobie nie robią, myślę, że albo nie mają zielonego pojęcia co się dzieje na produkcji, albo mają wszystko głęboko.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-16 10:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [peter - 2015-05-14 09:02:10]:
Witam,
jak słyszę teksty że nikt nikogo nie trzyma na siłe to niedobrze i się robi. Nie to było sensem moich wypowiedzi. Oczywiście że nikt nikogo nie trzyma na siłę bo czasy realnego komunizmu odeszły w niepamięć. Chodzi tylko o ostrzeżenie innych żeby nie pakowali się w firmę która nie szanuje pracowników. Przykładem na to jest opisana powyżej rotacja ludzi - niespotykana w żadnej innej firmie farmaceutycznej. Kolejny argument w stylu: "podejmijcie ryzyko i załóżcie firmę a zobaczycie jak będzie" jest również nietrafiony. Nie w tym rzecz żeby na znak protestu otwierać firmę. Chodzi o to, żeby nie pchać sie w kłopoty tzn żeby móc wybrać firmę, która dba o ludzi, prezentuje wysoki poziom szacunku, odpowiednie zarobki, nie potrąca za wszystko i ma wysoką kulturę pracy. Taka też była intencja powstania portalu - wyrażenia opinii i przekazania jej potencjalnie zainteresowanym. To że firma jest młoda niczego nie tłumaczy. Znam firmy które powstały 2-3 lata emu a zupełnie inaczej traktują pracowników. Te wpisy to również przestroga dla zarządzających, którzy powinni zrozumieć , że " jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu. Przypuszczam, że gdyby ludzie byli odpowiednio traktowani to i rotacja byłaby mniejsza. W konsekwencji firma byłaby lepiej postrzegana na zewnątrz a co za tym idzie mogłaby liczyć na lepszą kadrę, która dobrze zmotywowana zrobiłaby lepszy wynik itd itd... NIe trzeba być omnibusem żeby to rozumieć.
zdjecie uzytkownika
pryk - 2015-05-16 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Bardzo dobra odpowiedz, chociaż słowa nikt nikogo nie trzyma nabierają realnej formy. Exodus rozpoczęty...ostatni gasi światło p. "dyrektorze"
zdjecie uzytkownika
exkier - 2015-05-26 21:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy dalej w tej firmie kierownicy odbierają faktury marketingowe za fikcyjne zamówienia które nigdy apteki nie widziały. Czy dalej pan dyrektor wszechwiedzący udaje że jest wszystko ok i myśli oczy pseudozyskaki i pseudosprzedaza właścicielom. Oj ja kto wszystko wypłynie to się właściciele zdziwią że po 10razy za to samo płacą hurtowniami i apteka.
zdjecie uzytkownika
co sie dzieje - 2015-05-28 11:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Exkier nic nie wyplynie.On wie co ma robic.ale dobrze by bylo gdyby mu sie ukrocilo bo to czlowiek wredny ciagle bredzi ze mu zalezy na czyms a w firmie z dnia na dzien coraz gorszy syf.w ogole juz nie warto co kolwiek o tej firmie pisac bo i tak to nic nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
info - 2015-06-02 19:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy to prawda,ze znów zmiany? Podobno dyrektora produkcji zwalniają na dniach. Zeby następny nie byl gorszy, bo ten wyjątkowo marny.
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2015-06-10 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Czy są tu osoby pracujące w dziale UR? W internecie jest oferta na stanowisko mechanika i zastanawiam się czy nie aplikować. mogę prosić o jakieś opinie o tym dziale?
zdjecie uzytkownika
MaXMo - 2015-06-18 09:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie cos na temat pracy na pakowaniu? jakie zarobki, ile zmian, co i jak.... jaka szansa rozwoju. THX za odp.
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-07-05 10:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, musisz tylko wiedzieć, że wode do picia dostaniesz tylko wtedy, kiedy temperatura przekroczy, musisz wiedzieć, ze sikać możesz w wyznaczonych godzinach, ze premie zabiorą ci za byle co. Musisz tez wiedzieć, ze temperatura na sięga 25 stopni.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert