Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 12:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-19 13:19:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-03-04 08:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-03-10 22:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy to typowi konformiści. Szkoda że nie wiedzą co to znaczy :-)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-14 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
No tak ... a swistak zawija sreberka...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-04-14 23:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ameryki nie odkryłeś...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-24 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się tylko czy właściciele firmy czytają te posty i czy wiedzą co się dzieje i jak ta firma jest postrzegana na zewnątrz... Trudno znaleźć (nawet dogłębnie szukając) drugą firmę w branży która miałaby tyle negatywnych wpisów...
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-04-30 13:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poruszony tu problem alkoholowy, powinien być zbadany..nas się przeszukuje, sprawdza...a...
zdjecie uzytkownika
Ferdek Kiepski - 2015-05-11 08:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alkoholik ma styl, ten jest tylko pijakiem. Zresztą jak 90% Polaków... Więc dajcie już spokój z tym oczernianiem, osądzaniem i oskarżaniem. Nieładnie, bardzo nieładnie. A jak ktoś uważa, że jest źle traktowany niech o tym powie osobiście lub anonimowo, zgłosi swoje uwagi przełożonym oraz właścicielom. Firma nie jest pozbawiona wad jak każda inna, ale trzeba o tym rozmawiać wspólnie i z zachowaniem zasad. Szczucie tutaj niewiele wnosi. Pamiętajcie, że jak się nie podoba, to droga wolna i sprawdźcie, czy uda wam się po 10 latach od założenia własnej inicjatywy dojść choć w połowie do tego co osiągnął Oleofarm startując z niczym, z zerowej pozycji, bo wyczuwam nutkę zazdrości. Śmiało, podejmijcie ryzyko kredytów, ryzyko zatrudnienia pracowników i wypłacania im należności w terminie, takich jakie sami chcecie zarabiać, stańcie po drugiej stronie mocy. Wpisy pokazują, że wielu z was to ambitni i bardzo pracowici ludzie. Bez wad i nałogów, więc na pewno podołacie. Więcej szacunku dla innych i mniej bezpodstawnych oskarżeń. Dla obu stron: właścicieli i pracowników. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2015-05-14 08:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda jest taka, że nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, zawszę można zmienić pracę, bo prawda jest taka, że nigdy nikomu nie dogodzisz, zawsze są przeciwnicy i zwolennicy, w każdym zakładzie pracy!!! a niektórzy niech pomyślą jakie głupoty piszą bo aż żal
zdjecie uzytkownika
peter - 2015-05-14 09:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak negatywnych komentarzy, na temat mierności kierownictwa produkcji nie spowoduje poprawy.
zdjecie uzytkownika
Co się dzieje - 2015-05-14 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowniczka jest wredna dyro nie słucha w ogóle nie chcą słuchać ludzi tylko robią swoje. NAJLEPSI SIĘ ZWALNIAJA. pracownika traktują jak śmiecia. A Prezesi nic z tego sobie nie robią, myślę, że albo nie mają zielonego pojęcia co się dzieje na produkcji, albo mają wszystko głęboko.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-16 10:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [peter - 2015-05-14 09:02:10]:
Witam,
jak słyszę teksty że nikt nikogo nie trzyma na siłe to niedobrze i się robi. Nie to było sensem moich wypowiedzi. Oczywiście że nikt nikogo nie trzyma na siłę bo czasy realnego komunizmu odeszły w niepamięć. Chodzi tylko o ostrzeżenie innych żeby nie pakowali się w firmę która nie szanuje pracowników. Przykładem na to jest opisana powyżej rotacja ludzi - niespotykana w żadnej innej firmie farmaceutycznej. Kolejny argument w stylu: "podejmijcie ryzyko i załóżcie firmę a zobaczycie jak będzie" jest również nietrafiony. Nie w tym rzecz żeby na znak protestu otwierać firmę. Chodzi o to, żeby nie pchać sie w kłopoty tzn żeby móc wybrać firmę, która dba o ludzi, prezentuje wysoki poziom szacunku, odpowiednie zarobki, nie potrąca za wszystko i ma wysoką kulturę pracy. Taka też była intencja powstania portalu - wyrażenia opinii i przekazania jej potencjalnie zainteresowanym. To że firma jest młoda niczego nie tłumaczy. Znam firmy które powstały 2-3 lata emu a zupełnie inaczej traktują pracowników. Te wpisy to również przestroga dla zarządzających, którzy powinni zrozumieć , że " jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu. Przypuszczam, że gdyby ludzie byli odpowiednio traktowani to i rotacja byłaby mniejsza. W konsekwencji firma byłaby lepiej postrzegana na zewnątrz a co za tym idzie mogłaby liczyć na lepszą kadrę, która dobrze zmotywowana zrobiłaby lepszy wynik itd itd... NIe trzeba być omnibusem żeby to rozumieć.
zdjecie uzytkownika
pryk - 2015-05-16 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Bardzo dobra odpowiedz, chociaż słowa nikt nikogo nie trzyma nabierają realnej formy. Exodus rozpoczęty...ostatni gasi światło p. "dyrektorze"
zdjecie uzytkownika
exkier - 2015-05-26 21:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy dalej w tej firmie kierownicy odbierają faktury marketingowe za fikcyjne zamówienia które nigdy apteki nie widziały. Czy dalej pan dyrektor wszechwiedzący udaje że jest wszystko ok i myśli oczy pseudozyskaki i pseudosprzedaza właścicielom. Oj ja kto wszystko wypłynie to się właściciele zdziwią że po 10razy za to samo płacą hurtowniami i apteka.
zdjecie uzytkownika
co sie dzieje - 2015-05-28 11:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Exkier nic nie wyplynie.On wie co ma robic.ale dobrze by bylo gdyby mu sie ukrocilo bo to czlowiek wredny ciagle bredzi ze mu zalezy na czyms a w firmie z dnia na dzien coraz gorszy syf.w ogole juz nie warto co kolwiek o tej firmie pisac bo i tak to nic nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
info - 2015-06-02 19:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy to prawda,ze znów zmiany? Podobno dyrektora produkcji zwalniają na dniach. Zeby następny nie byl gorszy, bo ten wyjątkowo marny.
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2015-06-10 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam. Czy są tu osoby pracujące w dziale UR? W internecie jest oferta na stanowisko mechanika i zastanawiam się czy nie aplikować. mogę prosić o jakieś opinie o tym dziale?
zdjecie uzytkownika
MaXMo - 2015-06-18 09:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie cos na temat pracy na pakowaniu? jakie zarobki, ile zmian, co i jak.... jaka szansa rozwoju. THX za odp.
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-07-05 10:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, musisz tylko wiedzieć, że wode do picia dostaniesz tylko wtedy, kiedy temperatura przekroczy, musisz wiedzieć, ze sikać możesz w wyznaczonych godzinach, ze premie zabiorą ci za byle co. Musisz tez wiedzieć, ze temperatura na sięga 25 stopni.
zdjecie uzytkownika
Zajebisty - 2015-07-06 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
przestrzegam wszystkich przed pracą w firmie Oleofarm na stanowisku w utrzymaniu ruchu . Kierownik UR kompletna niedojda człowiek niekompetentny nieznający sie na zadnej maszynie .Chce byc najmadzejsza osoba w firmie i najlepiej jak każda informacja z kazdego działu bedzie przez niego przechodzić.Mobbing na kazdym kroku Praca w ciągłym stresie niewiadomo co za 5 min bedziesz robic nie wspominając o konserwacjach ktore sa w przeciągu tygodnia po 3 razy tych samych maszyn z tym ze kierownik produkcji i dyrektor nic o nich nie wie. Jesli sie chcesz Pchać w go... to ta firma jest dla ciebie. Pracujesz za śmieszna stawkę 1900+ premia O zapłacie za nadgodziny można zapomnieć (dostaniesz dzien wolny) , a zarobić więcej można w pierwszym lepszym supermarkecie bez żadnego wykształcenia i wielkich wymagań. Awantury na porządku dziennym. Mają wielkie wymagania wobec pracowników a sami oferują bardzo niewiele. Cieszyliby się gdyby pracownik zasuwał po 24h na dobę. Nie polecam.




Ps. Nie kasować SZCZERA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-17 15:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
REASUMUJĄC: nie idźcie do tej firmy chyba, że nie macie innego wyjścia
zdjecie uzytkownika
korni - 2015-07-21 20:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, a możesz napisac jak to było w Twoim przypadku, bo ja teraz szukam pracy i akurat oleofarm poszukuje do Wrocławia, szukają zastepcy kierownika utrzymania ruchu. Ogłoszenie nie wygląda źle w sumie, zwłaszcza, że oferuja umowę o pracę, a nie wymagają doświadczenia, nawet może być osoba w trakcie studiów.
zdjecie uzytkownika
korni - 2015-07-21 21:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, a możesz napisac jak to było w Twoim przypadku, bo ja teraz szukam pracy i akurat oleofarm poszukuje do Wrocławia, szukają zastepcy kierownika utrzymania ruchu. Ogłoszenie nie wygląda źle w sumie, zwłaszcza, że oferuja umowę o pracę, a nie wymagają doświadczenia, nawet może być osoba w trakcie studiów.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-22 07:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@korni, to już powinno Cie zastanowić dlaczego nie chcą ludzi z doświadczeniem, to da argument do placy minimalnej, a umowa o prace jest i owszem, ale na czas określony - taka polityka. Szczerze nie polecam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-29 10:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA! Nie ma to znaczenia o jakie stanowisko sie ubiegasz. W Oleofarm szukaja ludzi niedoswiadczonych dlatego, aby placic grosze, lac po glowach i wymagac cudow. Oprocz tego pranie mozgu zostanie zafundowane przez kierownika.... Odradzam wszystkim prace w tej chorej firmie... chyba ze chcesz aby odarto Cie z godnosci i pozostawiono bez poczucia wlasnej wartosci. Takie zdolnosci ma np dzial HR... Ja to juz przezylem, mam to za soba ale do dzis praca tam odbija mi sie czkawka...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert