Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
pepa - 2015-08-23 20:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kik - 2015-08-21 16:11:52]:
Ty kik rzeczywiscie cpasz jak ktos slusznie zauwazyl... Moga byc jedynie dwie kwestie: albo jestes jednym z wlascicieli, albo masz nóż na gardle i musisz tam pracowac dla dobra swojej rodziny. Nie dopatruje sie innej przyczyny aby pozytywnie wypowiadać sie na temat tej firmy. Oczywiscie nie polecam tam pracy, szczegolnie na stanowisku PM...
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-24 08:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pępka nic z tych rzeczy i których napisałeś i nie martw sie nie jestem szefem i nie muszę tu pracować.
Wszyscy są tacy teraz na tym portalu mądrzy ale jak rozmawiałem ze swoją kierowniczka to każdy na rozmowę przychodzi wręcz na kolanach aby dać mu szanse.
Potem nauczy sie i cwaniaczy i kozaczy jaki to on mądry teraz to on już świat zwojuje.

Polecam firmę bi idzie zarobić


Dla osób nowych nie polecam czytania tego portalu lub zachęcam do poczytania tez o innych firmach bo takich cwaniaczków jest więcej w innych firmach tez.
Wszyscy maja pretensje do wszystkich ale nie do siebie.
Przecież nie wiemy kto to pisze .
Moze jakiś łepek który został zwolniony i teraz tej firmy nie poleca.
A moze medyczna która uważa sie za "dobra" tylko jak przyjrzeć sie głębiej to już wtedy szkoda pisać.
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-08-24 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ciekawości :))))
zdjecie uzytkownika
soczek - 2015-08-24 13:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ciekawości niechcący :)
zdjecie uzytkownika
info - 2015-08-24 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
angela - 2015-08-25 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kik, piszeszeże idzie zarobic? Na pewno masz na myśli prace w Oleofarm? Na stanowisku przedstawiciela medycznego w kazdej innej firmie farmaceutycznej dostaje sie co najmniej taka podstawe na starcie ile w oleofarm z dobra premia i to dla doswiadczonych pm... Kasa jest marna, wiec nie wiem po co takie bzdury pisac...
zdjecie uzytkownika
Pakowacz marzeń - 2015-08-25 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komuś zarobki przedstawiciela śmierdzą, niech wdepnie na produkcję. Przy rozlewie lub pakowaniu Paniusiu dostaniesz 1/5 tego i zobaczymy jak zaczniesz doceniać, to co możesz zarobić jako PM. I nie jest tak, że kiepsko zarabiacie bo 4 czy 5 z przodu możecie przytulić. Kasa marna? To trzeba było się uczyć na prawnika. Albo starego bogatego poszukać. I pokaż mi, ile to więcej w innych firmach medyczny dostanie? A może słaba jesteś i negocjować warunków swojej pracy nie umiesz? Przepraszam, a może wyniki nie zostały docenione?
Każdy kij ma dwa końce a wy mogliście siedzieć w dziurawym pontonie płynącym z Afryki.
Troszkę pokory, bo 50% Polaków dyma za mniej niż połowę tego co macie.
zdjecie uzytkownika
angela - 2015-08-25 09:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pakowacz marzeń - 2015-08-25 09:09:14]:
No cóż pakowaczu, kazdy aspiruje wedlug swoich ambicji i umiejetnosci... Jezeli dla Ciebie 4 tys w Polsce to super luksus to nawet nie chce wiedziec jak ty zyjesz a raczej " wegetujesz"... Po tym co piszesz i jaki jest twoj tok rozumowania,domyslam sie ze zawodowki nie skonczyles nawet więc praca pakowacza to i tak szczyt Twoch marzen i umiejetnosci. Gratuluję.
zdjecie uzytkownika
"Vegetarianin" - 2015-08-25 10:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bacznie przyglądając się tworzonym przez Ciebie zdaniom (interpunkcja, składnia i "to coś"), padam do nóżek tak wyedukowanej i jakże ambitnej ekscelencji.
Luksus jest dla Ciebie najważniejszy oraz pieniądz go reprezentujący? Fakt. Moje marzenia nie dorosły do Twoich. Wybacz.
Skończyłaś rehabilitację zaocznie, zostałaś marnym przedstawicielem i rżniesz kozaka? Mizeria. I Ty piszesz o ambicji i umiejętnościach? Zero.
Bo w przeciwnym przypadku to praca szukałaby Ciebie, a nie Ty pracy
i nie marudziła byś, że źle i za mało bo inni mają więcej.
Znalazła się ambitna do granic możliwości.
Powodzenia w szukaniu luksusów, zapewne 1000 złotych więcej zakopie te Twoje ambicje na długie lata nim obudzą się ponownie.
Przepraszam: 1500, bo przecież jesteś oczytana bardziej niż ja po zawodówce.
Należy się Tobie. Aspirujesz do super luksusów przecież.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-26 12:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oleofarm to firma windykacyjna a nie farmacetyczna
zdjecie uzytkownika
viola - 2015-09-08 14:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w Oleofarm. Niczego tam nie doswiadczysz oprócz stresu, nerwów i ciągłych strachow ze strony kierownika, że masz robic tak jak on mówi, bo jak nie to HR nie da Ci żyć... Jednym słowem: mobing.
zdjecie uzytkownika
lilka - 2015-09-10 12:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rowniez potwierdzam powyższe opinie. Ciągłe straszenie Przedstawicieli przez RKSa działem HR. Osobiscie do chłopaków z hr nic nie mam, ale jak rks ciągle powtarza: "uważaj na dział hr" to przy wizytach strach pali czlowieka, na dłuższą metę nie do wytrzymania... atmosfera baaardzo gęsta...
zdjecie uzytkownika
PROF MIODEK - 2015-09-17 10:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kik - 2015-08-21 08:26:58]:
PISZE I MÓWI SIĘ POSZEDŁEŚ
zdjecie uzytkownika
Jagodziński.K - 2015-10-16 07:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam i w zupelnosci sie zgadzam
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-10-20 17:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiecie ale Oleofarm nie tylko sprzedaje suplementy diety ale i je bada i produkuje. Poza suplementami diety w swojej ofercie mają także dietetyczne środki specjalnego przeznaczenia medycznego i zdrową żywność. A co ciekawe sprzedają też oleje na zimno tłoczone. Ta branża ma naprawdę przyszłość.
zdjecie uzytkownika
oleo - 2015-10-20 18:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Każdemu polecam prace w Oleofarmie, można dużo się nauczyć , jeszcze więcej zarobić, każdy może liczyć na pomoc swojego Kierownika. Nie bez znaczenia jest również to,że każdy może awansować.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-10-25 15:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z noto - czyli gdzie się podziały wcześniejsze komentarze???
zdjecie uzytkownika
były - 2015-10-26 15:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gdzie jest mój komentarz? Dlaczego niepochlebne komentarze są kasowane? I to ma być portal opiniotwórczy???
zdjecie uzytkownika
Oleofarm - 2015-10-27 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Uprasza sie wszystkich o pisanie tylko pozytywnych opinii, negatywne będą kasowane, ponieważ z pewnością są nieprawdziwe i maja charakter pomówienia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-27 18:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna to firma. Najbardziej przerażające jest to, że działem utrzymania ruchu, który w firmie produkcyjnej jest chyba najważniejszy kieruje całkowicie pozbawiony kompetencji i wiedzy człowiek. Niestety jest to najlepszy przykład jak nepotyczne nadawanie stanowisk potrafi zdezorganizować pracę firmy. Na szczęście nie pracuję w Oleofarmie tylko mam wątpliwą przyjemność współpracowania z działem utrzymania ruchu. Pozdrowienia dla zarządu ... może najwyższy czas coś z tym zrobić.... wstyd i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Dekanceral - 2015-11-17 23:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety wszystkie produkty to suplementy z setna ilością gram witaminy procedura wytwarzania oraz oraz jakos wyrobow produktu przypomina dojenie krowy w stodole. Dyrektor oraz prezes kłamią.... Moze dla tego ze pod moherowa czapą moja nadzieje ze nowy lek przyniesie fortune.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-11-18 22:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, po pewnym okresie pracy i własnych doświadczeniach zdecydowanie odradzam pracę w firmie Oleofarm. Komentarz dotyczy zakładu produkcyjnego we Wrocławiu przy ulicy Mokronoskiej 8. Wstawiam go jednak tutaj, ponieważ nie ma możliwości jego oceny gdzie indziej (przypadek?), a uważam że potencjalni zainteresowani mają prawo wiedzieć co się dzieje w firmie przed ewentualnym podjęciem zatrudnienia. A dzieje się…

Pracownicy nie są traktowani przez przełożonych równo. Ludzie wobec siebie są nieżyczliwi. Tworzą się grupy tak zwanych cwańszych pracowników trzymające się razem przeciw innym pracownikom – mam tu na myśli głównie osoby z zewnętrznych agencji pracy. Wobec pracowników z zewnątrz pracownicy etatowi są aroganccy i niemili. Proszeni o wytłumaczenie jak obsługiwać konkretną maszynę, mówią pogardliwie że trzeba się domyślić, trzeba samemu wiedzieć i tak dalej. Bardzo niechętnie dzielą się wiedzą dotyczącą pracy, być może z obawy, że nowy pracownik okaże się lepszy.
W firmie nie ma żadnego przeszkolenia ani instruktażu wprowadzającego do pracy na konkretnym stanowisku, do wszystkiego trzeba dochodzić samemu, ewentualnie zaznajomić się z wcześniej wspomnianymi cwaniakami.

Ponadto w firmie panuje powszechne donosicielstwo. Trzeba uważać na kilku pracowników, nie mówić zbyt wiele, uważać do kogo co się mówi bo ściany mają uszy. A co do mówienia – pewna bezczelna pracownica usiłowała wypytywać jednego z pracowników zewnętrznych o rzeczy prywatne takie jak czy ma dziewczynę, na kogo głosował, jakie ma wykształcenie. Chłopak opowiadał niechętnie i ogródkami (usłyszałam przypadkiem), jak zapytał się po co chce to wiedzieć odpowiedziała niby wesoło „a bo ja książkę piszę, hahaha”. I nie dziwię mu się – nie miała prawa o to pytać, jest to niezgodne z kodeksem pracy i na to jest paragraf.

I żeby skończyć chociaż trochę lepszym akcentem wymienię parę plusów. Pensja jest zawsze na czas, nie robi się nadgodzin (nieskończone zadania kończy następna zmiana, to praca prawie że w ruchu ciągłym) a wewnątrz firmy jest czysto – praca w sterylnych warunkach. Pracę mogę polecić jedynie osobom chcącym się zaczepić na chwilę, do paru miesięcy, odpornym psychicznie, potrzebującym szybko jakiegoś dochodu. Pozostałym odradzam i dziwię się, że pomimo panującej tam złej atmosfery firma nadal działa.
zdjecie uzytkownika
tadm - 2015-11-21 12:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktos napisal prawde Tylko czepie się ,,praca w sterylnych warunkach'' hahahaha Tylko tak skomentuje tę wypowedz .Jest żle. o dziwo jezcze nikt nie wykasował tej wypowiedzi,pewnie zajmą się tym wkrótce
zdjecie uzytkownika
viki - 2015-11-22 16:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się z przedmówcami dodam tylko,że zmianowi oczywiście nie wszyscy, większość robią pod dyktando starszych pracowników,bojąc się tylko czego...? Ogólnie panuje chamstwo i fałsz. Jeżeli stoisz po stronie dominujących jest ok, ale gdy masz własne zdanie to jesteś wróg.Dziwię się dyrekcji że pozwalają na tak panującą atmosferę, na używanie nie cenzuralnych słów co drugie słowo. Nie słyszą czy też nie chcą słyszeć??? Dodam jeszcze tylko że żaden zakład niema tylu negatywnych opinii co OLEOFARM
zdjecie uzytkownika
bosik - 2015-11-25 17:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę się zdziwiłem tymi opiniami, szczególnie opisywaną przez Was atmosferą. Zazwyczaj jest tak, że atmosfere tworza ludzie, to może warto zaczac ją zmieniac od siebie, czasem komuś pomóc, a nie tylko chamsko się odzywac i obgadywac za plecami. Zastanawia mnie w ogóle co trzyma tutaj ludzi, skoro jest tak nieprzyjemnie, czyżby wysokie zarobki?
zdjecie uzytkownika
my name is Earl - 2015-11-25 21:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Pracuje w tej firmie jako handlowiec (mam 8 lat doświadczenia na w/w stanowisku) jeżeli chodzi o poziom zarobków oraz atmosferę pracy to jest jak w każdej innej korpo. praca=kasa :)

pozdrawiam
Earl
zdjecie uzytkownika
my name is Earl - 2015-11-25 21:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S. Tak polecam pracę w tej firmie , oczywiście leniwym świniom odradzam (szkoda waszego cennego czasu) ;)

Earl
zdjecie uzytkownika
smiechu_warte - 2015-11-26 18:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bosik - 2015-11-25 17:28:06]:
Wysokie zarobki?!?!? buahahaha :D Masz na myśli minimalne możliwe wynnagrodzenie na produkcji? Człowieku, ta firma to typowy kapitalista-krwiopijca, co każe Ci zrobić przykładowo 300 opakowań suplementu diety w godzinę, jak zrobisz 297 to będzie szczekał że nie wyrabiasz normy i groził wywaleniem, a stawki godzinowej zapłaci Ci tyle, że nawet na zakup takiego jednego Ci nie wystarczy. Jeszcze jakieś uwagi?!?
zdjecie uzytkownika
Tru - 2015-11-28 02:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiechu WARTE A OD KIEDY NA UMOWĘ O PRACĘ PŁACĄ ZA GODZINĘ.przez firme TERAZ PISZESZ O AGENCJI PRACY, POMYLIŁEŚ/AŚ Sie
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-05 21:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamietam że całkiem niedawno firma Oleofarm sp. z o. o. szukała pracowników na stanowisko kierownika marketingu..ciekawe czy niedługo znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
lidl - 2015-12-09 20:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bez systemu zmianowego, 2850 brutto, opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, bony na święta, szkolenia - a co Wy macie? Lidli.pl/kariera
zdjecie uzytkownika
masz - 2015-12-12 14:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@trtr no i pojawiło się nowe ogłoszenia, a mianowicie poszukują teraz Grafika to Wrocłowia, wymagania standardowe jak na to stanowiska ale plusem jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
iko - 2015-12-14 19:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie o duzej liczbie przepracowanych godzin w pracy, zastanawiam sie czy to sa nadgodziny czy macie jakis nienomrowany czas pracy, wiec chyba musicie miec dobre pensje
zdjecie uzytkownika
kempes - 2015-12-17 01:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie ,głównie jednak ludzie sobie ich chwalą
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-12-19 06:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaz o tyle dobrze, ze zorganizowali wam wigilię, moja obecna firma tego nie robi. Powiedzcie, czy dali wam jakieś premie albo chociaz paczki slodyczy dla dzieciaków, bo u konkurencji nic z tych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
ssoli - 2016-01-21 20:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roger, tak to często w prywatnych firmach się nie zdarza. A czy oferta do nich na mechanika w dziale utrzymania ruchu jest godna uwagi, bo słyszałem, że tylko zlecenie dają.
zdjecie uzytkownika
234 - 2016-02-02 11:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ssoli no ale wiesz co nie ma teraz co myslec o tych ofertach pracy, poneiwaz ich juz niestety nie ma..widoczenie szybko kogos znalezli na te miejsca..
zdjecie uzytkownika
kola - 2016-02-12 15:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale nawet jak są tylko negatywan opnie to jednak z jakiegoś powodu tu pracowaliście.. a podobno jako pracownik produkcji można od 2 tys wzwyż zarobić.
zdjecie uzytkownika
Re leila - 2016-02-12 15:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że nie pracujesz lub nie pracowałaś w firmie już dawno.Albo pracujesz i próbujesz coś sobie załatwić.
Dział HR zmienił się bardzo od tamtej pory,a region zachód o którym tak piszesz jest w tej chwili najlepszym regionem w Polsce i ludzie którzy w nim pracują to najlepszy zespół jaki może być .
zdjecie uzytkownika
Cebiko - 2016-02-14 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również słyszałem, że Zachód dobrze sobie radzi i z pewnością przoduje. Ciekawe jak to będzie gdy zatrudnią osobę na pracownika produkcji, bo widzę, że szukają na to stanowisko i oferują umowę o pracę i 3 zmianowy system.
zdjecie uzytkownika
filip - 2016-02-16 20:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 lata stażu to dość sporo, można już się upewnić co do firmy. Według mnie godziny pracy nie są złe, byłbym gotowy na to, zwłaszcza, że są placówki, które mogą wad przyjąć po południu. Zastanawiam się jak dokładnie z zarobkiem na PM
zdjecie uzytkownika
inka - 2016-02-19 10:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, ale jednak wszędzie wymagają tych 2 do 3 lat doświadczenia, no a pracując na produkcji to jednak jest troche - poza tym oferta nadal aktualna ta do Poznania oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-02 20:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik produkcji ciągle poszukiwany, dziwne, że oferta nadal jest aktualna. Może zapomnieli zdjąć, choć spróbuję i doślę CV. 2 lata doświadczenia to żaden wymóg :)
zdjecie uzytkownika
ika - 2016-03-19 15:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie 2 lata @kuba na produkcji to jednak dużo ale to ogłoszenie już na pewno nieaktualne..ale może coś w tym jest chociaż pracują tam ludzie, którzy już coś potrafią
zdjecie uzytkownika
vicks - 2016-04-16 20:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na stanowisku operatora można liczyć na jakieś benefity poza pensją na czas? Jak wygląda sytuacja oczekuje rzetelnej odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
kola - 2016-04-18 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś szukali u nich kogoś jako Mechanik w dziale Utrzymania Ruchu, ale obecnie nie prowadzą już rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-06 13:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę przesadzacie z tego co czytam?
Wiecie że takie traktowanie ludzi może zwiększyć prawdopodobieństwo samobójstw?
Radziłbym szanować ludzi, dawać szansę, bo często ci którzy są zbyt pewni siebie w firmach już długo, ci najczęściej kombinują i ich nikt nie kontroluje.
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-05-06 20:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba z tymi samobójstwami przesadzasz.. jeszcze od złego traktowania w firmie nikt nie podciął sobie skrzydeł. Może wystarczy zmiana nastawienia. Firma znana jest, więc negocjacje odnośnie warunków pracy na pewno są możliwe.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2016-05-22 17:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,a takich niestety nie brakuje i mistrz zadowolony
zdjecie uzytkownika
Lulusia - 2016-05-30 13:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marian - 2016-05-06 20:47:34]:
Witam. Czy w oleofarmie pf i pm w mazowieckim zmieniają się tak samo jak kiedyś. Czy może coś się zmieniło. Ps. Proszę o nie usuwanie postu przez dział pseudo HR tej firmy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OLEOFARM Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert