logo OLEOFARM Sp. z o.o.

OLEOFARM Sp. z o.o.

Pietrzykowice

Opinie o OLEOFARM Sp. z o.o.

Ktoś 2016-10-27 13:01
Cześć! Bylem na rekrutacji jakis czas temu na pracownika produkcji pani miazga kompletnie nieogarnieta nie miala mojego cv dobrze ze mialem swoje 2 to jej dalem strzelala stawkami netto ze pracownik zarabia 2000 do reki a operator 2600 plus fajny socjal multisport doplaty do wakacji itp ale ciezko mi w to wierzyć bo zgadalem sie z ziomkiem i mowi ze 2000 to z premiami o ile sa a multisport w ogóle nie ma i jest slaby dojazd do oleofarmu a kasy za dojazdy nie zwracaja jak w firmach sasiadujacych.. jaka jest prawda ?
5
Jadzia 2016-10-29 16:44
No wszystko tu jest I multisport I luxmed, bony na swieta I doplaty za dojazd do pracy..a I wczasy pod grusza....refundowane okulary I wszyscy mamy umowy okresowe. A I wode dostaniesz...
6
sumaczek 2016-11-06 23:47
jakos 2000zl na reke przy dobrych wiatrach multisport nie ma,sojcalu ani zadnych doplat.zrobia laskawie raz w roku tzw jak oni to twierdza Wigilie na ktora nikt raczej nie chcial isc,firma nie szanuje pracownikow .zlecaja rzeczy niemożliwe coraz wiecej i wiecej ,zwalniaja pracownikow a inni maja robic za kilku ..Odradzam naprawde chyba ze masz mocne nerwy,ale na rynku jest duzo ofert pracy wiec i pewnie sie lepsza znajdzie.
11
Kicia 2016-11-08 22:55
Dali by ludziom pieniądze za te weekendy pracujące. A nie za dzień wolny. Karta multisport i 2600 ??Zabawne ... CIEKAWE kto z produkcji ma taka wypłatę ...chyba mistrz zmianowy... Ludzie zalosni walczą i ścigają się jakby kupę kasy zarabiali. Zal mi tej firmy i tych wszystkich "szczurow"którzy myślą ze sa niewiadomo kim.Banda imbecyli która nie zna znaczenia słowa "odpowiedzialność "ponieważ jeden zwala na drugiego i nikt nie umie wziąść winy na siebie.
5
Destresan 2016-11-09 15:53
Nie wiem skąd ktoś bierze info o socjalu w tej firmie? Jakieś bzdury. Multisport, karta zdrowotna, paczki, bony na święta. Hehe zapomnijcie. Zero. Jedyny socjal to woda z dystrybutora. Nie no sorry byłam na wigilii firmowej gdzie najważniejsze było to, żeby głośno śpiewać kolędy i nie nażreć się za dużo na koszt firmy bo prezesi patrzą. Żeby było śmieszniej to duża część pracowników produkcji nie poszła na tę szopkę. Do tego kasa marna biorąc pod uwagę nocki i weekendy pracujące za które nikt nie płaci tylko trzeba odbierać wolne. Szczerze odradzam. Rzuciłam już tam pracę i nie żałuję. Z tego co wiem to nikogo nie mogę mogą znaleźć teraz do pracy. Słyszałam coś o Ukraińcach i o tym, że połowa produkcji przynajmniej ta kumata szuka nowej pracy. Tak więc miejsce na kolejnych naiwnych się znajdzie ;)
7
Mała 2016-11-09 19:13
Nie wiem skąd się biorą te sumy pieniędzy i informacje o socjalu w Oleofarmie. Jakieś bzdury. Multisport, karta medyczna, bony, paczki na święta, wczasy pod gruszą ... możecie zapomnieć ;). Jedyny socjal to woda z dystrybutora i jeszcze słynne wigilie pracownicze, na których najważniejsze jest głośne śpiewanie kolęd i unikanie zbytniego objadania się bo prezesi patrzą ;). Zwolniłam się z tej pseudo firmy. Biorąc pod uwagę całkowity brak socjalu, zmianowy system pracy, kiepski dojazd i pracujące weekendy, ze które co najwyżej można odebrać wolne nie polecam nikomu tam pracy. Do tego fatalna organizacja pracy na produkcji, kierowniczka, która miota się, co chwilę jakieś afery, zgrzyty między ludźmi, porażka. Szkoda zdrowia. Słyszałam, że nie mogą znaleźć ludzi do pracy i będą zatrudniać Ukraińców ;).
4
Tomcio 2016-11-13 19:26
Po pierwsze, nie samym chlebem człowiek żyje, wspólne śpiewanie, opłatek to ważny element budowania wzajemnego zaufania. Po drugie mistrz zmianowy zarabia 3800 netto..Po trzecie należy docenić wysiłek Pani Dyrektor w organizowaniu wigilii.
Tomcio 2016-11-13 22:14
Po piewsze - nie samym chlebem czlowiek zyje, po drugie-zmianowy zarabia 3800 netto. Po trzecie trzeba docenic forme budowania zaufania po przez oplatek.
ktos 2016-11-22 12:16
Czyżby byłaby to firma WABCO???
Z 2016-11-23 21:06
Ok..miałem na myśli Gestamp.
1
gość 2016-11-24 11:03
Różne już bzdury czytałem ale komentarz że OLEO jest rewelacyjny śmierdzi na kilometr. Przede wszystkim w firmie nie można się rozwinąć ponieważ nie inwestuje w ludzi. Po drugie firma powinna mieć w nazwie demotywator gdyż sposób motywowania dalece odbiega od standardów. Po trzecie to również firma windykacyjna która czerpie satysfakcję z potrąceń pracownikom z wypłaty. Można powiedzieć że niemal za wszystko. Prym wiedzie dział floty i osoba zarządzająca tym działem. Po czwarte firma oferuje najgorsze na rynku tej branży narzędzia. Mam na myśli narzędzia dla handlowców i najniższe uposażenie podstawowe. po piąte ogólnie pracownicy są źle traktowani. Zero szacunku i partnerskiego podejścia.
Reasumując: polecam wszystkim dla których własna samooocena i godność nie mają znaczenia
5
Tomcio 2016-11-26 13:52
Takie gadanie...są ludzie ,którzy lubią mniej zarabiać niż ich koledzy, lubią być poniżani, niepotrzebne im są jakieś wymysły jak luxmed, multisport..czy wczasy pod gruszą. Ale za to mają okazję raz w roku śpiewać kolendy z Zarządem - pokaż mi taką drugą firmę.
ktoś 2016-11-27 16:17
Owszem znam taką firmę w której można zaśpiewać razem kolędy i dostać przy tym niemałe bony na święta oraz co roku imprezy integracyjne.To DSV z Nowej Wsi Wrocławskiej
2
Były pracownik 2016-12-09 20:48
Witam,
Miałem okazję pracować w firmie kilka lat temu. Dobre miejsce na start jeżeli chodzi o zarządzanie dla młodych ludzi zaraz po studiach. Dalsza kariera zawodowa jest niestety blokowana przez nepotyczne nadawanie stanowisk przez Zarząd Firmy. Idea Bierny, Mierny ale Wierny jest na piedestale i w DNA przedsiębiorstwa.
Niestety w codziennej pracy pomija się rozwój pracowników i zasady ciągłego doskonalenia. Warto wdrożyć zasadę: Zarządzać znaczy uczyć !!!
Mimo to życzę powodzenia ponieważ w firmie poznałem wiele wartościowych osób.
Pozdrawiam
1
ihaha 2016-12-10 02:03
Tomcio To ten co.......... kierowniczce????
2
Ela 2016-12-18 11:36
Słyszałam, że będą podwyżki od nowego roku dla pracowników produkcyjnych, te które obiecał dyrektor, ze wlasciciele sie zgodzili. A wam cos wiadomo ?
Kicia 2017-01-02 12:50
No to pojechales hahahaah no przecież to on...
Kicia 2017-01-02 12:52
Ozywiscie komentarze ja zawsze są usuwane . Pozdro dla Wszystkich wazeliniarzy i kapusiow
prawdomowny 2017-01-12 13:08
Dobrze słyszałaś - będą podwyżki - waszych norm produkcyjnych, bo na wynagrodzeniowe to raczej nie liczcie :D
2
Ktoś nowy 2017-01-16 11:12
I jak tam? Podwyżki były warto się zatrudniać? Jak wyglada praca na produkcji ciężka? Ile wychodzi wypłaty do reki? Bo jak wiadomo dojazd do firmy fatalny czy warto marnować czas z centrum.
Nowa 2017-01-19 12:22
Szukam pracy w firmie ponieważ słyszałam, że są ok. Bardzo proszę o kilka informacji. Ile można zarobić? Czy są jakieś dodatki do zasadniczej pensji?
Młoda 2017-01-20 23:38
Witam, czy w dziale kontroli/zapewniania jakości jest system pracy 3-zmianowy? Oraz czy działa w weekendy? Jak wygląda praca w tym dziale i ile można zarobić? ;) Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Młoda 2017-01-20 23:39
Witam, czy w dziale kontroli/zapewniania jakości jest system pracy 3-zmianowy? Oraz czy działa w weekendy? Jak wygląda praca w tym dziale i ile można zarobić? ;) Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
.... 2017-01-22 15:49
Jaka opieka medyczna?? Jakie bony na święta?? HJahaha!!!!! Chyba, że myślisz o wigilii pracowniczej.... żenua....
2
Cooooo 2017-01-27 09:59
Pracuję w Oleofarm-ie i nie mogę narzekać na firmę. Wynagrodzenie jest w porządku zawsze wypłacane w terminie.
3
Prezes 2017-01-31 22:36
Tych co chcą napisać coś o firmie proszę napiszcie też i do mnie. Podaję adres chrzanowski@oleofarm.com Prezes firmy Marek Chrzanowski " Do odważnych świat należy"
5
Muńka 2017-02-04 09:58
Witam, mam pytanie czy firma ma nowe oferty pracy dla konsultantów dietetycznych najlepiej w Krakowie? Słyszałam , że to dobra i solidna firma i chcę tu pracować.
Nowaczek 2017-02-12 19:44
Szukanie dziury w całym. Dobra firma, dobrze prowadzona.
Słupek 2017-02-19 16:47
Każdy taki delikatny a samemu obraża się innych. Jak firma sobie dobrze radzi to trzeba jej dokopać?
pracownik 2017-02-23 17:39
w tej firmie brak jakichkolwiek benefitów niestety... Nie polecam!
2
Ninka 2017-02-25 12:49
Świetna firma i nie ma co tu dużo sie rozpisywać.!!!!
1
ktoś 2017-02-25 20:18
taa...
1
Maja 2017-02-27 13:19
@pracownik mógłbyś opowiedzieć coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę OLEOFARM Sp. z o.o.? Na co może liczyć pracownik firmy?
Roman 2017-02-28 07:26
Na wypłate 10 -go, żeby mogla starczyc do konca miesiaca.
2
ktoś 2017-02-28 15:01
Zgadzam się w pełni,a ode mnie napiszę że jeszcze można spodziewać się masy obowiązków.
1
Maja 2017-03-01 10:13
Widzieliście już aktualne oferty pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.? Obecnie poszukują osób na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Weryfikacji Rynku w dziale HR. Zamierzacie aplikować?
Maja 2017-03-07 09:22
@ktoś chętnie usłyszymy na temat Twoich wrażeń z pracy oraz warunków zatrudnienia oferowanych przez firmę.
1
Maja 2017-03-08 08:56
@inny pracujesz w OLEOFARM? Chętnie bliżej poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie.
1
Iza 2017-03-17 10:35
Witam, mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds.kadr i płac. Wcześniej chciałabym dowiedzieć się coś o firmie, atmosferze w pracy. Jeśli ktoś ma wiedzę proszę się podzielić.
Zainteresowany pracą 2017-04-12 09:44
Witajcie Recenzenci!

Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego / farmaceutycznego w firmie OLEOFARM? np.
- Jak duży region oni obsługują?
- Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym?
- Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie?
- Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu?

Mam też kilka innych pytań:
1. Czy 3500zł brutto podstawy, to wszystko co może zaproponować firma OLEOFARM na początek?
2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy?
3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy, cz raczej to co dostaniesz na początku zostaje na wieki (3500 brutto)?
4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy)
5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne?
6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PF?
7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie?
8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie?

Pozdrawiam,
Zainteresowany pracą
3
Julita 2017-04-12 12:03
Co nowego słychać w firmie OLEOFARM ? Tak mało wpisów a chętnie bym się czegoś chciała dowiedzieć ponieważ złożyłam cv i czekam na odzew. Jak się pracuje, jaka jest załoga?
bltr 2017-04-18 16:55
witam,

JAk wygladają warunki finansowe na stanowisku PH PF. Jakie narzedzi apracy, czy mozna jezdzić prywatnie autem??
Maja 2017-04-19 08:51
@m.k rozumiem, że uważasz, że Twoja rozmowa kwalifikacyjna nie przebiegła w sposób profesjonalny. Rzeczywiście, pytania o których wspominasz nie powinny podczas niej paść. Czy o nieprawidłowościach jakie wystąpiły podczas procesu rekrutacyjnego poinformowałeś firmę?
m.k 2017-04-19 19:14
Tak, poinformowałam firmę mailowo i czekam na reakcję w tej sprawie!
1
m.k 2017-04-19 19:17
Tak, poinformowałam firmę mailowo i czekam na reakcję!
3
BYŁY 2017-04-22 13:53
No kandydacie aleś pojechał. Tam wszystkie wyższe stołki już pewnie zajete. Szukaj miejsca gdzieś w kontrwywiadzie, bo tylko tam dowiesz sie tego co byś chciał wiedzieć np. informacji o zarobkach. No i może dadzą Ci zwolnić kogo chcesz. Powodzenia!
Ja już nie pracuję w tej firmie ale chwile spędzone tam wspominam dobrze i ludzi tam pracujących, dlatego czasami odwiedzam tą stronę.
2
m.k 2017-04-23 12:52
NIKT CIĘ NIE PROSIŁ O ZDANIE! A JA MAM PRAWO NAPISAĆ CAŁĄ PRAWDĘ O ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ! A TOBIE NIC DO TEGO!!!!
3
m.k 2017-04-23 12:57
DO BYŁY : Jeśli uważasz , że normalnym jest przychodząc na rozmowę gdzie szanowne starsze panie wypytują o moje życie prywatne, stan cywilny itp to JESTEŚ W BŁĘDZIE! Grubo nie na miejscu jest zadawanie tego typu pytań bo nic nikomu do tego! Jeśli mają kompleksy to już nie mój problem! A na rozmowie mam prawo dowiedzieć się jakie oferują zarobki na danym stanowisku! Więc nie udzielaj się bo ja nie pytam cię o zdanie!!!
3
Aldona 2017-04-25 10:58
Widziała, że OLEOFARM poszukuje referenta ds. finansowych i jestem bardzo zainteresowana. Słyszałam dobre opinie o firmie tylko może ktoś podpowiedzieć jak sie tu pracuje?
Maja 2017-05-12 08:43
@Anty co rozumiesz mówiąc, że w firmie dzieje się coraz gorzej? Jakie zmiany istotne dla pracowników oraz potencjalnych pracowników nastąpiły? Chętnie poznamy dowiemy się więcej o tym jakim pracodawcą jest OLEOFARM.
Zostaw swoją opinię o OLEOFARM Sp. z o.o. - Pietrzykowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.