Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.


Oceniono 301 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OLEOFARM Sp. z o.o.
Pietrzykowice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Katherina - 2014-01-14 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała ja - 2011-01-31 22:43:39]:
Jestem ciekawa ile zarabia PM? powyżej 2000 zł ?
zdjecie uzytkownika
les25 - 2014-01-18 13:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś był na rozmowie na Przedstawiciela Med-Farm 15.01.2014 we Wrocławiu? Czy dostał jakąś informację zwrotną ?
zdjecie uzytkownika
JÓZIU - 2014-01-21 12:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cholewka czy to możliwe? (usunięte przez administratora) Chciałbym się dowiedzieć czegoś o firmie konkretnego ale niestety.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-01-21 13:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam ja pracowalem w tej firmie w Pietrzykowicahc i bylo ok ale juz dojadu chyba nie ma do Wroclawia więc szkoda pracę dobrze tam wspominam
zdjecie uzytkownika
znawca bab - 2014-02-04 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystkie kaśki tak juz mają więc sie nie przejmuj
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-02-21 19:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co wystawiać opinie. Przecież i tak nikt jej nie zdąży przeczytać .
zdjecie uzytkownika
Sisiek - 2014-02-24 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie pracowałem w tej firmie i teoretycznie nic bym o niej nie wiedział, gdybym nie znalazłem superstronkę gdzie jest wszystko o tej firmie i o jej bossach .Warto przeczytać - same ciekawe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-28 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Misia, nie przesadzaj, Twoją zdążyli wszyscy, bo nie łamała regulaminu, oleofarm przeciez nie usuwa tu komentarzy, bo nie ma takiej władzy. Jak komentarz spełnia regulamin gowork to zostaje.
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-03-03 08:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko można jak się chce. Żyjemy przecież w wolnym kraju który nazywa się
P O L S K A
zdjecie uzytkownika
Logistyka - 2014-03-05 23:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś aplikował do LOGISTYKI na (usunięte przez administratora)? Bo nie można się doczekać obiecanej odpowiedzi, już ponad miesiąc ;)
zdjecie uzytkownika
a.p - 2014-03-07 14:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia pracownik produkcji-kobieta?Bardzo proszę odpisać.Czy jest socjal-bony,wczasy pod gruszą,pakiet medyczny?
zdjecie uzytkownika
japis - 2014-03-07 17:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wczasach pod gruszą to już dawno nie słyszałem w firmach. A co do reszty to nie jest to ujęte w ich ofercie
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-03-17 23:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polemizowałbym, ale ok ;). No i gdyby oleofarm mógł takie rzeczy zrobić, to i naszych postów by nie było. Ty w ogóle pracujesz w nich, polecasz?
zdjecie uzytkownika
Heniu - 2014-03-21 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłaniają się zasady pisowni. Stylistycznie brzmi to: pracujesz u nich a nie w nich.
zdjecie uzytkownika
diler - 2014-03-23 11:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz zacznijmy dyskusje o zasadach języka polskiego... wróćmy może do samej rozmowy o pracy w OLEOFARMIe
zdjecie uzytkownika
kit - 2014-03-31 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry pomysł diler, to jakbyś mógł zacząć i napisać jakie warunki obecnie proponuje oleofarm, byłbym zobowiązany.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - kadra kierownicza - 2014-04-06 07:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Polecam do złapania doświadczenia i dzielenia się nim w dalszej karierze zawodowej ale u innego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
'... - 2014-04-15 13:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i wróciliśmy do punktu wyjścia. Nie otrzymasz Kolego pozytywnej odpowiedzi na swoje pytanie.
zdjecie uzytkownika
szuwarak - 2014-04-30 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się stało z Oleofarm, że poszukuje, aż tak wielu nowych pracowników? rozwój firmy czy jakieś zwolnienia były?
zdjecie uzytkownika
JEDREK - 2014-05-01 11:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiesz? Kto by chciał pracować w Obecnych czasach w takiej nietolerancji.W pracy spędzamy połowę życia a w związku z powyższym szkoda zdrowia.
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-21 13:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale Tobie póki co udało się utrzymać w tej pracy ? czy też piszesz już jako były pracownik Oleofarm ?
zdjecie uzytkownika
dzoana - 2014-06-24 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze pracuję
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-28 01:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzoana - 2014-06-24 11:09:18]:
ale w takim razie rozumiem przynajmniej , że chyba nie jesteś zbyt przekonana do swojej mocnej pozycji na stanowisku w firmie ;)?
zdjecie uzytkownika
kempes - 2014-06-29 23:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to w takim razie rzeczywiście potrafią zwolnić człowieka z dnia na dzień? ostatnio coś takiego miało miejsce?
zdjecie uzytkownika
francuzeczka - 2014-06-30 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że po raz kolejny negatywne opinie od kwietnia do lipca zostały usunięte jakieś 20 postów . niesamowowicie podważa to wiarygodność strony
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x