Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2014-09-25 16:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
oj bardzo szybko znikają posty - szczególnie te negatywne
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-13 03:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franek kimono - 2014-09-25 16:25:27]:
Oj znikają znikają, dane osobowe się sypią to usuwają :P A co do pracy w Oleofarm to warto iść będąc studentem? (studia zaoczne) Jakiś socjal zapewniają po okresie próbnym? I ogólnie jak z finansami? Myślałabym o pracy w dziale dietetyka. Kwestia czy przyjmą żółtodzioba bez dyplomu (ale w wiedzą !) ;)
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-14 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś więcej? może opiszesz sytuacje...
Byłem ostatnio na rozmowie i jestem ciekawy jak się pracuje na tym terenie. Dużo zależy od bezpośredniego przełożonego. Moje spostrzeżenia po rozmowie są takie że regionalna miała problem że złożeniem paru prostych zdań.
zdjecie uzytkownika
magdalena - 2014-10-15 14:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-14 17:42:29]:
A jaki rejon Ci zaproponowali dokładnie ? Jaka część województwa
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-19 13:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to nie firma farmaceutyczna tylko spożywczo-suplementowa
zdjecie uzytkownika
Kmiotek - 2014-11-13 09:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że z zewnątrz firma wygląda bardzo okazale. Mając całkiem nieźle zbudowaną stronę internetową gdzie są chyba wszystkie potrzebne informacje. W razie czego można też złożyć swoją aplikację - gdyby ktoś myślał o zatrudnieniu. http://oleofarm.pl/kontakt/dane-kontaktowe/ Ciekawe swoją drogą czy nowi pracownicy dostają takie same pieniądze jak ci pracujący już x lat?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-23 20:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bardzo proszę o konkretną odpowiedz. Bo te wasze wywody tutaj nic nowego nie dają i nic sensownego nie wnoszą.
Ile zarabia netto na podstawie i jakie są premie przedstawiciela medycznego?
zdjecie uzytkownika
mmatylda - 2014-11-23 22:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czy ktoś może coś więcej napisać na temat firmy i szczegółów finansowych? W tym tygodniu mam drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej. Czego można się spodziewać? Nie mam doświadczenia jako przedstawiciel. Czy to dobra firma żeby zdobyć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
nella - 2014-11-26 00:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos wie moze czy juz dzwonią na rozmowe na to stanowisko pracownik produkcyjny bardzo mi ta praca pasuje ale nie wiem czy warto jak faktycznie zwalniają z dnia na dzien to moze nie warto sie godzic zeby szukac mieszkania i potem wracac do domku a ja chce do wrocławia wyjechac na stałe i własnie taka praca mi pasi kto doradzi gdzie jakie zakłady inne ciekawe
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-11-27 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno szukaja magazynierow do magazynu. tak widzialem an ich stronie internetowej. moze powiecie mi cos o pracy tam czy jest jakas specjalnie rozna iod innych tego typu prac w innych miesjcach ? powiem szczerze, ze nie chce juz jakiejs ambintnej pracy bo to nie ma sensu. a praca na magazynie jest taka spoko
zdjecie uzytkownika
piky - 2014-12-11 17:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oleofarm jest wspierany przez pracowników, którzy dążą do wprowadzenia nowatorskich rozwiązań łącząc kreatywność z systematyczną pracą. Przedsiębiorstwo odnotowuje dużą dynamikę wzrostu sprzedaży na rynku farmaceutycznym, a koncepcje rozwojowe firmy przewidują dalsze poszerzanie działalności o nowe produkty i ich dystrybucję do różnych segmentów rynku.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-12-19 11:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na produkcji i nie jest tak super jak obiecują na rozmowie, miała być cała premia a dostaje się częściowo albo wcale. Dwie zmiany są w porządku tylko na jednej zmianie mistrz się wyżywa na pracownikach a dyrekcja nic z tym nie robi i umywa ręce. Jeśli ktoś ma mocne nerwy to może tam pracować.
zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-01-01 15:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten jeden mistrz ma chyba spore plecy. nie można się przenieść na inna zmianę do innego mistrza bo jest tam sporo osób. przydałaby się kontrola z PIPu to może coś by zrobili, a tak to pracownik popracuje ten okres próbny i ma dość mobbingu i akordu, choć tego nie ma w umowie.
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-01-03 17:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu dział Hr zadbał o usunięcie postów. Z tego co naliczyłam usuniętych w 2014 było ok. 60 postów
zdjecie uzytkownika
oleofarma - 2015-01-08 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Szkoda nerwów i zdrowia wyzysk poniżenia ludzi mobbing na porządku dziennym szkoda ludzi którzy zmuszeni sytuacjami życiowymi pracują jak zbite psy ja po 3 miesiącach pracy czuje się jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co do samej pracy przedmówcy mają racje. Brak szkoleń maszyn i niestety wiedzy nadzieja jest dyrektor produkcji może coś zmieni.
zdjecie uzytkownika
OLEOFARMA - 2015-01-24 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak można coś zmienić :) atmosfera na produkcji jest w końcu miła. DZIĘKI:)
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-01-27 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy na Mazowszu pracuje jeszcze ktoś z zeszłego roku? Podobno jeszcze nikt tam roku nie wytrzymał. Czy to wina kierownictwa czy są inne powody?
zdjecie uzytkownika
biała - 2015-01-31 22:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy poprawę warunków pracy na produkcji zawdzięczamy Dyrektorowi Nowaczykowi? Sympatyczny człowiek.
zdjecie uzytkownika
babaloo - 2015-02-05 07:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-01-27 18:35:35]:
Jeszcze się taki pH nie znalazł
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-07 11:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę, że nic się nie zmieniło i w firmie i na tej stronie. Kiepskie opinie są usuwane, a te super pisane przez prezesów lub innych dyrektorów. Cóż firma, nazwałbym to szkołą życia, każda kolejna powinna być lepsza i raczej będzie. Miałem to nieszczęście, że akurat w tej firmie skończyłem swoją karierę jako PM/PF. Może jakbym od niej zaczynał i przechodził to innych to byłbym mile zaskoczony, że można inaczej. A tu, przynajmniej w czasach 2000-2011 to była pełna prowizorka. A co do badań produktów, suplementy diety (każdej firmy) nie potrzebują i zazwyczaj nie mają badań co do skuteczności i ilości odpowiednich substancji. Jeśli masz kupować to kupuj tylko to co jest nazwane LEKIEM - powiedzmy że masz gwarancję, że to co na opakowaniu jest i w środku.
zdjecie uzytkownika
czerwony - 2015-02-10 12:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadaliśmy pytania preziowi a gdzie odpowiedzi. Co za kit.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 12:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-19 13:19:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-03-04 08:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie