Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-12-19 11:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na produkcji i nie jest tak super jak obiecują na rozmowie, miała być cała premia a dostaje się częściowo albo wcale. Dwie zmiany są w porządku tylko na jednej zmianie mistrz się wyżywa na pracownikach a dyrekcja nic z tym nie robi i umywa ręce. Jeśli ktoś ma mocne nerwy to może tam pracować.
zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
kanik - 2014-12-25 20:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
no dobra , ale to w takim razie największy problem jest w tym jednym mistrzu który ma złe podejście do sswoich pracowników ? bo jeśli tak to zwolnienie i wymiana jednego człowieka nie jest tak wielkim problemem. Gorzej jeżeli cała polityka firmy sprowadzałaby się do tego , że niestety , ale pracownicy nie byliby z niej zadowoleni
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-01-01 15:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten jeden mistrz ma chyba spore plecy. nie można się przenieść na inna zmianę do innego mistrza bo jest tam sporo osób. przydałaby się kontrola z PIPu to może coś by zrobili, a tak to pracownik popracuje ten okres próbny i ma dość mobbingu i akordu, choć tego nie ma w umowie.
zdjecie uzytkownika
lusia - 2015-01-03 17:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu dział Hr zadbał o usunięcie postów. Z tego co naliczyłam usuniętych w 2014 było ok. 60 postów
zdjecie uzytkownika
oleofarma - 2015-01-08 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Szkoda nerwów i zdrowia wyzysk poniżenia ludzi mobbing na porządku dziennym szkoda ludzi którzy zmuszeni sytuacjami życiowymi pracują jak zbite psy ja po 3 miesiącach pracy czuje się jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co do samej pracy przedmówcy mają racje. Brak szkoleń maszyn i niestety wiedzy nadzieja jest dyrektor produkcji może coś zmieni.
zdjecie uzytkownika
OLEOFARMA - 2015-01-24 20:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak można coś zmienić :) atmosfera na produkcji jest w końcu miła. DZIĘKI:)
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-01-27 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy na Mazowszu pracuje jeszcze ktoś z zeszłego roku? Podobno jeszcze nikt tam roku nie wytrzymał. Czy to wina kierownictwa czy są inne powody?
zdjecie uzytkownika
biała - 2015-01-31 22:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy poprawę warunków pracy na produkcji zawdzięczamy Dyrektorowi Nowaczykowi? Sympatyczny człowiek.
zdjecie uzytkownika
babaloo - 2015-02-05 07:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-01-27 18:35:35]:
Jeszcze się taki pH nie znalazł
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-07 11:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę, że nic się nie zmieniło i w firmie i na tej stronie. Kiepskie opinie są usuwane, a te super pisane przez prezesów lub innych dyrektorów. Cóż firma, nazwałbym to szkołą życia, każda kolejna powinna być lepsza i raczej będzie. Miałem to nieszczęście, że akurat w tej firmie skończyłem swoją karierę jako PM/PF. Może jakbym od niej zaczynał i przechodził to innych to byłbym mile zaskoczony, że można inaczej. A tu, przynajmniej w czasach 2000-2011 to była pełna prowizorka. A co do badań produktów, suplementy diety (każdej firmy) nie potrzebują i zazwyczaj nie mają badań co do skuteczności i ilości odpowiednich substancji. Jeśli masz kupować to kupuj tylko to co jest nazwane LEKIEM - powiedzmy że masz gwarancję, że to co na opakowaniu jest i w środku.
zdjecie uzytkownika
czerwony - 2015-02-10 12:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadaliśmy pytania preziowi a gdzie odpowiedzi. Co za kit.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 12:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon - 2014-10-19 13:19:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-03-04 08:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-03-10 22:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownicy to typowi konformiści. Szkoda że nie wiedzą co to znaczy :-)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-14 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-12-19 11:06:19]:
No tak ... a swistak zawija sreberka...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-14 09:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma, ktora potraca z wynagrodzenia pieniadze za wszystko co sie da nie powinna oczekiwac lojalnosci w zamian. Nie polecam, chyba ze ktos jest zdesperowany.
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-03-18 09:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-03-14 09:53:48]:
Całkowicie zgadzam się z powyższą opinią. Pracowałam w tej pseudofirmie prawie rok i nie pamiętam wypłaty bez potraceń. Przede wszystkim za samochód potrącane są trzykrotnie wyższe koszty niż wynosi faktycznie przejechany kilometr. Zupełnie jakby firma zamiast zarabiać na lekach zarabiała na flocie. Kierownik floty pracował chyba wczesniej w providencie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-19 08:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2015-03-18 09:30:16]:
Pan "providenciarz" zna się chyba tylko na potrąceniach bo z pewnością nie na flocie samochodowej. Wpakował Przedstawicieli Medycznych, któyzy niemal w każdej tego typu firmie stanowią trzon sprzedaży do samochodów typu skoda citigo. Ludzie przemierzają w tych konserwach setki km dziennie. Tylko pogratulować. Pomijając wstyd jaki temu towarzyszy kiedy zetkną się z PM z innej firmy kiedy podjeżdżają VW Golfem jest jeszcze coś takiego jak bezpieczeństwo i komfort pracy. Gratuluję Panie providenciarzu.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-20 16:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-03-19 08:51:12]:
Czy ktoś może potwierdzić powyższe posty dotyczące potraceń? Czy tak jest?
zdjecie uzytkownika
oleofarma - 2015-03-22 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na produkcji cały czas zmiany i potrącenia ludzie pracują po 9 godzin i nie otrzymują za to wynagrodzeń pracujemy w weekendy i obiecane są pełne premie i umowy o pracę , a 10 okazuje się że premii nie ma lub dostajemy 20% sprawą powinna zająć się inspekcja pracy,lub prokuratura bo to jest jawne nadużycie że strony pracodawcy. PANOWIE PREZESI WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-23 09:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-03-20 16:04:03]:
Tak jest. Jako PM nie otrzymałam nawet jednej wypłaty bez potrącenia. Pomijając absurdalne cięcia za samochód dochodzą jeszcze obciążenia za każdy dzień urlopu, L4, opieki nad dzieckiem etc... Myślę że Państwowa Inspekcja Pracy powinna się tym zainteresować
zdjecie uzytkownika
olegistoria - 2015-03-24 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na produkcji,straszy tam bałagan, mistrzowie pogubieni,nikt nic nie wie,kierownictwo niekompetentne, szkoda czasu i nerwów.
zdjecie uzytkownika
oleistoria - 2015-03-24 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-23 09:39:04]:
Nieporadność kierownictwa, bałagan a później praca po 9 godzin i w soboty i niedziele, a Panowie Prezesi tolerują i płacą za tą niekompetencje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-26 12:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oleistoria - 2015-03-24 20:52:58]:
pan prezes (przez małe p) już właśnie żegna się z firma. Moze będzie lepiej...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie