Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OLEOFARM Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
exkier - 2015-08-19 11:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi drodzy od jakiegoś czasu robię zrzuty z ekranu z tego portalu i mam udowodnione na jaką skalę usuwane są posty. W końcu udostępnię to na fb picassie Twitterze itp. Wtedy i firma i ten portal stracą jeszcze więcej. Ja na zarzutami mam wszystkie posty. Usuniętych są setki!!!wszyscy byli pracownicy na innych portalach z chęcią udostępnią to co wrzucę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Soczek - 2015-08-19 11:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak tylko co to Tobie da ze przelejesz szale goryczy.
W firmie są osoby zadowolone z tej pracy i nie zadowole.
Patrząc na ten portal to naprawdę widać ze są tu tylko osoby które są mocno zranione bo cos im nie wyszło.
Teraz najlepiej sie odgrywać i pokazać co to nie ja.
Mam nadzieje ze osoby chcące pracować nie beda tego czytać bo tu tylko pretensje i pretensje.
Pocieszające jest to ze ten portal praktycznie wszystkie firmy pokazuje od złej strony.
Wczoraj czytałem o innej firmie gdzie wszyscy jadą jak nie wiem co.
Medal ma dwie strony.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-08-19 17:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wiele jest tu prawdy, zwłaszcza ta o Kierowniku Utrzymania Ruchu, który kłamie i nie można na nim polegać. Winna jest jednak produkcja.
zdjecie uzytkownika
Alojzy - 2015-08-19 19:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to skoro masz z nim problemy to idź wyżej i powiedz co sie dzieje.
Jeżeli masz taka sytuacje to porostu trzeba rozmawiać i mowić.
Czytając widzę ze pracujesz wiec udaj sie do władz wyżej.
Czasy w firmach sie zmieniły i nie ma już bezprawia.
Teraz każdy boi sie o mobing itp itd wiec każdy już musi uważać nawet ten Twój kierownik .
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-08-19 22:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, super jest, brak funduszy socjalnego,wczasów pod grusza, multisportu, pakietów medycznych. Ludzie maja juz tego dosyć, każdy szuka pracy, ostatnio słyszałem , ze ludziom chca założyć związki zawodowe.
zdjecie uzytkownika
inder - 2015-08-21 01:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale osoby, które gdzieś potrzebują zdobyć doświadczenie to raczej mogą się z tego cieszyć, bo też osoby młode nie mogą zdobywać doświadczenia w wielkich firmach bo nikt ich tam nie przyjmie - to jest trochę paradoksalna sytuacja, ale przynajmniej chwilowa praca w takim miejscu będzie trochę w pracowniku wyrobić nawyków etc.
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-21 08:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość widzę że cwaniaczek z ciebie jest niezły nabrałes doświadczenia i poszłes sobie gdzieś indziej ,jeżeli chodzi o szkolenia to jest ich tutaj bardzo dużo bo są to szkolenia w terenie ,merytorykę masz w firmie teraz Firma Oleofarm nie zatrudnia doświadczonych ponieważ w 95% były to osoby wyłącznie ktore miały jedna zasadę jak nie robić żeby się nie narobić a zarobić.
Dodatkowo dla Kierownika najważniejszym atutem jest żeby wychować sobie czlowieka od podstaw bez złych nawyków i złych przyzwyczajeń z poprzedniej firmy.
Pamiętaj że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
zdjecie uzytkownika
gowork - 2015-08-21 08:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Większość komentarzy tutaj odwołuje się do konkretnych osób, a w tej firmie pracuje nas dobrze ponad 200. Więc jako obecny pracownik chciałabym powiedzieć, że nie życzę sobie generalizowania, że całą firma to, to i siamto i tamto. Pracują tutaj ludzie jak w każdej innej firmie, a to ludzie tworzą klimat i zdecydowana większość z nas mogłaby z wami konie kraść. Niekompetencja jednego czy drugiego nie może rzutować na całokształt. Firma jest młoda, wielu z nas jest zaraz po studiach i nie łatwo im znaleźć pracę. Gdzieś muszą zaczynać, wy też gdzieś zaczynaliście. W żadnej firmie nie jest idealnie. Zobaczcie sobie wpisy na profilach innych firm, w tym farmaceutycznych. Zawsze wypisują gorzkie żale ci, których zwolniono lub odeszli. Bo wtedy gorycz największa.
Zastanawia mnie tylko jedno. Skoro tak było wam źle, niedobrze, marnie, bez szkoleń, bez możliwości, to czemu o tym nie mówiliście otwarcie gdy pracowaliście? Może nawet anonimowo, ale w trakcie i na bieżąco aby poprawiać warunki pracy swoje i innych? Czemu nikt nie podjął takiej próby? Chcecie mieć zawsze wszystko na tacy podane?

Słyszałam, że nawet w UK Polacy chcą strajkować bo jest im źle.
Zawsze źle, niedobrze, za mało płacą, kierownik to świnia, zima była za zimna a lato za gorące.
Widać, taki nasz los. Nawet Kmicic z Potopu by nie uradził. Ale to były inne czasy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-21 10:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIK - co Ty piszesz? ...żeby wychować sobie człowieka od podstaw bez złych nawyków i złych przyzwyczajeń z poprzedniej firmy...

To Wasza firma wpaja w ludzi złe nawyki ucząc nieufności, wrogości i podejrzliwości. Pracują u Was tylko Ci którzy nie mają innego wyboru. Jeżeli komuś trafia się okazja do przejścia do innej firmy nawet na tych samych warunkach finansowych przechodzą w ciemno bo wiedzą że gorzej być nie może. Czy to nie jest wystarczający argument, że coś ku...wa u Was nie gra. Co się musi wydarzyć żeby Wasze puste głowy to zrozumiały???
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-21 11:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej wychować sobie osobę od podstaw i nauczyć a nie wybrać osobę z doświadczeniem i kombinującą.
Jak widzę ze pisze tu osoba po 7 firmach to ładny skoczek.
W naszym zespole przerabiana była już osoba która była po paru firmach i była mistrzynia kombinatorstwa, zamówienia niezrealizowane w hurtowniach nawet hurtownie nic o tych zamówiniach i apteki nie widziały.
Co do działu HR to narzekają tylko ci co mają coś do ukrycia i codziennie tylko doczekują się informacji gdzie jest dział HR ,osoby które pracują nigdy nie miały się czego obawiać zawsze jeździły i zawsze wszystko było w porządku.
Natomiast jeżeli się jedzie na wizytę i się okazuje że apteki są nieobdzwonione to sytuacja pokazuje prace takiej osoby.
Jak można pracować i rozwijać człowieka jeżeli podstawowe rzeczy w ciągu dnia nie chodza,jeżeli jest nie przygotowany wchodzimy na aptekę a pani mówi że nie dzwonił pan wjęc dzisiaj nic nie zrobimy.
W innych firmach w tej chwili już dzwonią i pytają co dany przestawiciel zrobił podczas ostatniej wizyty jakie preparaty były omawiane.
Dobrze że Firma nie pisze źle na temat pracowników którzy pracowali w tej firmie bo można byłoby książki napisać.
Jest to nieetyczne i nie niemoralne natomist jak widać po raz kolejny portal służy tylko do załatwiania swoich prywatnych boleści nic więcej.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-21 13:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIK - co Ty bierzesz? Podziel się...

Mam 40 lat więc mogę pracować w 7 firmach. To raczej nie stanowi problemu jak na 17 lat doświadczenia zawodowego popartego wieloma sukcesami.
Nigdy nie byłem Waszym pracownikiem i nie zamierzam być. Uczestnicze w tym cyrku pośrednio. Szkoda mi Was.
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-21 16:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nic nie biorę w tym problem tylko po prostu pracuje i cieszę się z tego co robię.Nie mam nic do ciebie ale 7 firm i 40 lat to wiek nie jest duży ale film za to bardzo dużo. Mimo jak wspomniałeś że masz mega osiągnięcia.Ja tez mam bardzo duże osiągnięcia i pragnę wyrazić tylko że Firma jest godna do polecenia ale trzeba po prostu robić swoje i nic więcej.Cała reszta to jest tylko i wyłącznie kwas wylewany przez osoby albo zwolnione lub które same odeszły.
Dziwię się że skoro jesteś pośrednikiem to piszesz takie rzeczy, co ktoś cię zatrudnił że weź tam pisz co popadnie zeby utruć ,żeby pokazać ,żeby się zemścić??
Dziwię się w ogóle że chce wam się siedzieć na tym portalu i takie pierdoły pisać, tylko osoby mocno czujące się jako skrzywdzone mogą Siedzieć i pisać takie rzeczy.
Mogę zgodzić się tylko i włącznie z 1 rzeczą że każdy ma prawo przejść do innej firmy sobie polepszyć lub pogorszyć,nie zgodzę się znowu z tym bo są też osoby które odeszły bo nie pracowały i są teraz skrzywdzone ktoś to zauważył i już nie pracują .
Hejter to dobre określenie tych którzy tu siedzą i takie rzeczy piszą.
zdjecie uzytkownika
pepa - 2015-08-23 20:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kik - 2015-08-21 16:11:52]:
Ty kik rzeczywiscie cpasz jak ktos slusznie zauwazyl... Moga byc jedynie dwie kwestie: albo jestes jednym z wlascicieli, albo masz nóż na gardle i musisz tam pracowac dla dobra swojej rodziny. Nie dopatruje sie innej przyczyny aby pozytywnie wypowiadać sie na temat tej firmy. Oczywiscie nie polecam tam pracy, szczegolnie na stanowisku PM...
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-24 08:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pępka nic z tych rzeczy i których napisałeś i nie martw sie nie jestem szefem i nie muszę tu pracować.
Wszyscy są tacy teraz na tym portalu mądrzy ale jak rozmawiałem ze swoją kierowniczka to każdy na rozmowę przychodzi wręcz na kolanach aby dać mu szanse.
Potem nauczy sie i cwaniaczy i kozaczy jaki to on mądry teraz to on już świat zwojuje.

Polecam firmę bi idzie zarobić


Dla osób nowych nie polecam czytania tego portalu lub zachęcam do poczytania tez o innych firmach bo takich cwaniaczków jest więcej w innych firmach tez.
Wszyscy maja pretensje do wszystkich ale nie do siebie.
Przecież nie wiemy kto to pisze .
Moze jakiś łepek który został zwolniony i teraz tej firmy nie poleca.
A moze medyczna która uważa sie za "dobra" tylko jak przyjrzeć sie głębiej to już wtedy szkoda pisać.
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-08-24 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ciekawości :))))
zdjecie uzytkownika
soczek - 2015-08-24 13:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ciekawości niechcący :)
zdjecie uzytkownika
info - 2015-08-24 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
angela - 2015-08-25 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kik, piszeszeże idzie zarobic? Na pewno masz na myśli prace w Oleofarm? Na stanowisku przedstawiciela medycznego w kazdej innej firmie farmaceutycznej dostaje sie co najmniej taka podstawe na starcie ile w oleofarm z dobra premia i to dla doswiadczonych pm... Kasa jest marna, wiec nie wiem po co takie bzdury pisac...
zdjecie uzytkownika
Pakowacz marzeń - 2015-08-25 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komuś zarobki przedstawiciela śmierdzą, niech wdepnie na produkcję. Przy rozlewie lub pakowaniu Paniusiu dostaniesz 1/5 tego i zobaczymy jak zaczniesz doceniać, to co możesz zarobić jako PM. I nie jest tak, że kiepsko zarabiacie bo 4 czy 5 z przodu możecie przytulić. Kasa marna? To trzeba było się uczyć na prawnika. Albo starego bogatego poszukać. I pokaż mi, ile to więcej w innych firmach medyczny dostanie? A może słaba jesteś i negocjować warunków swojej pracy nie umiesz? Przepraszam, a może wyniki nie zostały docenione?
Każdy kij ma dwa końce a wy mogliście siedzieć w dziurawym pontonie płynącym z Afryki.
Troszkę pokory, bo 50% Polaków dyma za mniej niż połowę tego co macie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 09:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
angela - 2015-08-25 09:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pakowacz marzeń - 2015-08-25 09:09:14]:
No cóż pakowaczu, kazdy aspiruje wedlug swoich ambicji i umiejetnosci... Jezeli dla Ciebie 4 tys w Polsce to super luksus to nawet nie chce wiedziec jak ty zyjesz a raczej " wegetujesz"... Po tym co piszesz i jaki jest twoj tok rozumowania,domyslam sie ze zawodowki nie skonczyles nawet więc praca pakowacza to i tak szczyt Twoch marzen i umiejetnosci. Gratuluję.
zdjecie uzytkownika
"Vegetarianin" - 2015-08-25 10:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bacznie przyglądając się tworzonym przez Ciebie zdaniom (interpunkcja, składnia i "to coś"), padam do nóżek tak wyedukowanej i jakże ambitnej ekscelencji.
Luksus jest dla Ciebie najważniejszy oraz pieniądz go reprezentujący? Fakt. Moje marzenia nie dorosły do Twoich. Wybacz.
Skończyłaś rehabilitację zaocznie, zostałaś marnym przedstawicielem i rżniesz kozaka? Mizeria. I Ty piszesz o ambicji i umiejętnościach? Zero.
Bo w przeciwnym przypadku to praca szukałaby Ciebie, a nie Ty pracy
i nie marudziła byś, że źle i za mało bo inni mają więcej.
Znalazła się ambitna do granic możliwości.
Powodzenia w szukaniu luksusów, zapewne 1000 złotych więcej zakopie te Twoje ambicje na długie lata nim obudzą się ponownie.
Przepraszam: 1500, bo przecież jesteś oczytana bardziej niż ja po zawodówce.
Należy się Tobie. Aspirujesz do super luksusów przecież.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-26 12:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oleofarm to firma windykacyjna a nie farmacetyczna
zdjecie uzytkownika
oleofarma - 2015-08-26 22:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko ole ole ja was Wszystkich wypierdole powiedzonko brzozowskiego. Ogólnie rzecz biorąc brzoza dla Polski nie kojarzy Nam sie dobrze pamietamy przecież Smolensk. Może w tej firmie to brzoza jest problemem. Może trzeba ta brzozę wykosić albo zrobić z niej Miazgę. Życie Dyrektorku kolejny post masz do usuniecia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Kaziu - 2015-08-26 22:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam slyszałem ze firma posiada nowoczesna suszarnie chcialbym wysłuszyć gacie proszę o podanie ceny i szybką realizację
zdjecie uzytkownika
Kawaler - 2015-08-26 23:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co czuje właściciel czytajacy te Posty ? Może przełamie się i wypowie publicznie na forum. Nie zapomnij o destresanie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OLEOFARM Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert