brak logo

Prexpol

Wałbrzych

Opinie o Prexpol

XBOX 2014-02-25 23:22:04
5 lat pracy w ZEPPOLSKA. Klasa i fajny klimat. Pozdrowienia dla lasek z BOK ;)
Latarnik 2014-03-21 22:17:34
Dla mnie super. Kasa solidna. Ponad przeciętna. Zajefajne preparaty. Atmosfera super. To nie praca, to własny biznes, pasja !!!
sama prawda o prexpolu 2014-04-08 23:18:49
*Warunki:
każdy ma działalność, sam płaci zus, paliwo, telefon i pozostałe koszty, próbki preparatów płatne już od drugiego zamówienia,
*Atmosfera:
wydaje się przyjazna, raczej można sobie ufać, jednak pozory to tylko pozory
*Rotacja:
oferty pracy wiszą na Pracuj.pl bez przerw, a handlowcy uciekają lub są usuwani
*Raporty:
dzień w dzień, mają na celu budowanie bazy pod następnego handlowca (podobno przy stałych wysokich obrotach nie trzeba pisać, ale do końca nie wiadomo)
*Targety:
liniowe, nie dostosowane do obsługiwanego rynku (zasada wszyscy mają tyle samo)
*Rozwój zawodowy:
to nie koncern :-)
*Premie i konkursy:
premii brak (nawet za osiąganie 100% targetu), konkursy nie osiągalne dla nikogo, kto dopiero zaczął (prawie wszyscy z tego co zauważam pracują max rok, więc wszyscy zaczynają)
*Wynagrodzenie:
Zawsze na czas, a co do kwot - wiadomo ile sprzedaż tyle masz, i z tego opłacasz gratisy, ZUS, paliwo, ksero, telefon
*Podsumowanie:
Jeśli procowaliście w branży i macie swoich zaprzyjaźnionych odbiorców, ZUS opłacacie tak czy siak to można liczyć na fart. Umowy Cywilno-Prawne to śmieci, w które nie warto przesiadać się z etatów.
1
underground 2014-06-18 20:29:44
Świetne produkty, jedyni w Polsce. Trzeba pracować. Prezesi uczciwi i konkretni. Własna działalność ale jak ktoś pracuje idzie zarobić. Co do Łysego prezesa to moe i koloryzuje ale taka jego rola PREZESA HANDLOWEGO. Oceniani jesteśmy po konkretach. Praca klientem przemysłowym jest ciekawa i intratna. Polecam tego pracodawcę. Tylko się dostań. Aaaa, dużo konkursów i nagród i to pieniężnych lub wartościowych. Nawet po 5 tyś nagrody.
bzdura 2014-06-18 20:52:24
Czytam tę opinię powyżej i się za głowę łapię.
Pracuję już 4 lata i polecam tę firmę tylko osobom, które chcą zarobić pracując uczciwie.
Raporty jak wiadomo trzeba pisać wszędzie w handlu. To w jakiś sposób kapitał firmy i baza danych także dla doradcy. Z pewnością nikt nie dzwoni po klientach i nie pyta czy spotkanie się odbyło. Są po to by móc zareagować gdy ktoś nie ma wyników a pracuje.
Firma daje pomocowe przez 5 m-cy. Trzeba tylko robić 3, 5, 8 progresywnie zamówień w m-cu.
Prowizja jest tak skonstruowana aby pracownik zarobił i opłacił wszystkie swoje koszty. Traktuję tę pracę jak własny biznes. Na początku ostry zap... przez rok, a potem wolniej i milej "na koncie"
Osób pracujących powyżej roku jest 6 czy 7 reszta około roku bo firma się rozrasta itp.
Ci najlepsi wystawiają faktu ponad dychę, a ściemniacze lub jak ktoś działa na dwa fronty no to zawsze podzielić to prze ilość frontów.
Co do targetów to... wszyscy planują, nie można dzialać bez planu z pewnością we własnym biznesie.
Produkt MISTRZOSTWO ŚWIATA ceny przystępne. Magazyn, dostawy, dziewczyny profeska i jeszcze PIERWSZY SORT. Zakochać się można.
Prezesi rzeczowi z klasą z kasą i po 50-ce i nie zabawa im w głowie. Dbają o ludzi. Zaliczki, pożyczki, leasingi, zawsze wyciągają rękę oczywiście gdy to ma sens.
Polecam tego pracodawcę przynajmniej można coś w tym kraju osiągnąć pracując normalnie bo wszędzie trzeba pracować.
I jeszcze jedno. Próbki pierwsze gratis za 2000 zł, a reszta z 50% rabatem bo jakiś cwaniaki handlowali próbkami darmowymi i się prezesi wkurzyli. Poza tym pakiet startowy próbek wystarcza co najmniej na rok. Kasa zawsze na czas, a i bonusy, laptopy, tablety, wczasy.
Wiadomo na początku jest wszędzie ciężko ale jak komuś nie pasuje to na etacik, autko, kom, laptop i 3,5 na rękę. Wybór należy do nas.
1
cel 2014-07-07 08:16:34
Cele są tak skonstruowane byś zarobił bo inaczej cała praca na marne, szkolenie, REKRUTACJA,M zas managera itd itd. Wiadomym jest że masz własną działalność i prawie natychmiast musisz zarabiać na 100% kosztów no i za coś trzeba żyć, chyba że masz 50 tyś na koncie by pobawić się w doświadczenia czy wyjdzie czy też nie.
rot 2014-07-30 22:22:57
Dobra robota. Polecam
PROMO 2014-09-05 22:20:10
Stabilna normalna firma. Zarząd sprytny na poziomie. Dla żółtodziobów odpada chyba że ktoś ma talent. Znowu robią rekrutację. Zamykają dywizję przemysłową. Polecam.
spoko beret do góry 2014-09-22 13:28:28
Nowy, jak nie jesteś żółtodziobem, to dobrze wiesz jakie atuty powinien mieć handlowiec. W każdej branży funkcjonują te same cechy, i nie martw się już nikt poważny nie zatrudnia CV na handlowca. Widziałem wielu z papierami co nie sprzedawali nic.
1
sebko 2014-09-24 13:06:30
SOLIDNA FIRMA
1
byłem i zmarnowałem czas 2014-09-25 12:09:47
Uwaga, Panie i Panowie, jakie są prawdziwe intencje kogoś kto chciałby byś zbudował dla niego rynek zbytu, robiąc to na własnej działalności. Wszystkie koszty : paliwo, zus, telefon itp są po Twojej stronie. W zamian dostajesz produkt i wyłączność w danym regionie. OK brzmi super! Dla mnie to uczciwe i normalne, ile sprzedasz tyle zarobisz, jesteś Panem swojego Królestwa. I tutaj STOP. Dlaczego w takim razie wymagają dziennie 5 spotkań + codzienny raport z kontaktów handlowych inaczej rozwiążą umowę agencyjną. Dlaczego chcą jeździć z Tobą po Twoich klientach niby wprowadzając Cię w specyfikę branży :). Czy czasami nie chcecie mieć Panowie wyrobnika, ale na własnej działalności by na niego przełożyć wszystkie koszty i ryzyka? Coś tu śmierdzi, dlaczego u Was taka duża rotacja? I niech ściemniacz, który podpina się pod różne nicki nie opowiada bajek, że domykają dywizję itp. Jakie są wasze prawdziwe intencje? Potencjalny wpółpracowniku tej firmy, jak jeszcze nie czujesz i nie szkoda Ci Twojego czasu to idź na rozmowę i odkryj to sam.
2
X-DORADCA 2014-10-06 21:59:54
Kolega pisze wyżej, że zmarnował czas. No niestety i tak bywa. Bycie handlowcem wyższego szczebla i zarabianie powyżej krajowej to nie zabawa w bieganie jak FMCG lub Call Center. Do tej pracy trzeba mieć charakter, osobowość, determinację no i szczęście. A jak mawia mój kolega z Poznania... cyt;"Szczęście sprzyja lepszym" ;)
A propos, firma nie chce wydawać kasy na uczenie handlu etc. Chce handlowców, którzy mają trochę pojęcia o tej pracy i tu kolejny cytat; " Najcięższej z najlżejszych prac"
Co do reszty to też się nie zgodzę. Raporty, paliwo itd. Na to wszystko zarabiasz z prowizji.
Co do rotacji to kiedy ktoś się wdroży to nie słyszałem aby odchodził.
Nie odszedł z tej firmy jeszcze NIKT kto miał wyniki. Zapewniam.
Dodam jeszcze że ryzyko jest także po stronie firmy. Rekrutacja, szkolenia, zjazdy, praca managerów w rynku z NEW handlowcem to kilka tysięcy złotych każdorazowo.
Aaaa, i nie jestem PREZESEM żeby sobie ktoś nie pomyślał. Codziennie wstaję rano i z uśmiechem sprzedaję chemię ZEP.
Przyznaję, że bardziej intratnej pracy nie miałem nawet w latach 90-tych to chyba coś mówi niedowiarkom.
Pozdrawiam i zachęcam.
? 2014-12-01 15:21:42
X-Doradca sam siebie nakręca, sam siebie przekonuje, sam sobie tłumaczy, nie jest jeszcze prezesem, ale ciężko pracuje od świtu do zmroku, nie lubi NEW handlowców, bo sam od razu urodził się najlepszy i najbardziej doświadczony ( jego dziadek sprzedawał śnieg na Antarktydzie, więc ma dobre DNA po nim ), sypie cytatami jak z rękawa, a sam z siebie ma coś do powiedzenia ? X - Doradco nie martw się zawsze znajdziecie kogoś kto da się wkręcić we współpracę, nie musisz śledzić tego forum by czujnie prostować innych wypowiedzi. Aha i lata 90 się skończyły i takie "biznesy" też umierają. Budujcie firmę na ludziach i dla ludzi. Czy myślisz, że Twój potencjalny współpracownik ma inny żołądek niż TY?
2
X-DORADCA 2014-12-02 20:57:13
Cieszę się, że ktoś próbuje nawiązać kontakt ze mną. Pozdrawiam.
po rozmowie 2014-12-13 18:19:14
Wszystko OK - praca do wykonania.

Jednak pieniądze na początek przy własnej działalności to żenua.. Niestety.

Może jak znajdą kilku desperatów, umoczą 30 tyś zł to zrozumieją że lepiej te pieniądze włożyć w konkretnego człowieka i dać mu czas na zbudowanie rynku, nikt nie będzie zapieprzał za darmo przez pół roku.

Niemniej życzę Panom powodzenia, ponieważ rozmowa była sympatyczna.

KOKOS 2015-01-01 16:59:48
Rozmowa z pozoru przyjemna ja w Amway-u żeby pokazać jak jest fajnie. Pod koniec podano kwotę 1500 zł pomocowego kto potrzebuje pomocowego chyba panowie z pod budki z piwem na kacu. Mówili o europejskich zarobkach 10 -12 tys tylko po opłaceniu kosztów pozostaje od 3000 do 3500 może 4000 tys a tj 1000 Euro przyzwoite europejski zarobki to 2500 Euro Panowie rektutujący :) Pozdrawiam
Wielka rotacja na stanowiskach
4
śmiechu warte 2015-05-15 11:26:04
Rozmowa wyglada jak każda inna, generalnie kluczowa sprawa to to czy zgodzisz się pracować za 1500 zł. To główne kryterium. Ci co uwierzyli w zyski w przyszłości odchodzą po kilku miesiącach, to dlatego non stop kogoś rekrutują.
przeWałkiewicz 2015-05-18 20:52:03
Pierwsza sprawa: podają nieprawdę już w ogłoszeniach rekrutacyjnych - "Zep Polska poszukuje...".( usunięte przez administratora )prawda, nie ma Zep Polska. Jest Prexpol, który prowadzi dystrybucję Zep w Polsce. Sama rozmowa kwalifikacyjna o wszystkim i o niczym - sondują czy masz gadane, czyli czy będziesz w stanie nawijać makaron na uszy klientom. Opowiadają jakie to wspaniałe produkty - normalne, o konkurencji - jest, ale my jesteśmy debeściaki itepe.. Jeśli masz niefart i zostaniesz wybrany czeka Ciebie wycieczka do centrali ZEP Polska - czyli firmy Prexpol.... W kilka godzin opowiadają o dziesiątkach super produktów, technikach sprzedaży, dostajesz super/extra/hiperprodukty na próbę i.... - do roboty!Aha, WAŻNE! Zwracają Ci za koszty wycieczki do "Zep Polska" - do wysokości ceny biletu PKP w 2 klasie oczywiście :). Z próbkami nie szalej - pierwsze masz bezpłatnie, za następne bulisz niezależnie czy zarobiłeś czy nie.
Na starcie jeśli robisz plany dorzucą Ci się do kosztów - ale max przez 5 m-cy... Powodzenia z planami....
Klientów wyszukujesz sam, stukasz od drzwi do drzwi. O ile wcześniejsze rzeczy są do zaakceptowania ( czarno na białym masz na kwitach ile, co za co, umowa jest normalna, bez haczyków - wiesz na co się decydujesz)to tu zaczynają się schody. JEŚLI NIE MASZ UKŁADÓW W ( najlepiej państwowych ) DUŻYCH FIRMACH PRODUKCYJNYCH - nie zarobisz na swoje koszty. Produkty może są fajne i skuteczne, ale cena skutecznie ogranicza sprzedaż. Nie polecam również jeśli nie masz na swoim terenie dużego przemysłu.
5
hej 2015-06-12 06:08:24
Pracuję od 6 lat. Czytam niektóre wpisy i sporo w nich niefajnych plotek i przekłamań. Wnioskuję, że autorami są być może koledzy, którym po prostu się nie powiodło z różnych powodów w ZEP-ie. I tak bywa, ale zawsze zostaje żal.
Gdyby ktoś chciał zapoznać się z rzetelną opinią i drobnych szczegółach, co? jak? ile i kiedy? to zapraszam mobile: 592-69-757. Zawsze to trochę bliżej prawdy.
OKOCIM 2015-07-14 22:34:42
Jest ok jak dla mnie. Ciężko lecz warto. Zachęcam do podjęcia pracy, ale jeśli chcesz przezimować odradzam.
w*t*f* 2015-07-23 10:48:22
Cześć, jeśli chcecie otrzymać właściwą opinie na temat pracy z Prexpolem proszę o kontakt pod numerem( usunięte przez administratora )
czterydychy 2015-08-13 12:14:46
Ja wystawilem rekordową fakturę na 45 tyś. Czego można chcieć więcej. Polecam
zaraz znikam 2015-09-03 19:55:13
Pozdrowienia dla nowego koordynatora ds. PKP
Wszyscy uważają Wasze Prexpolowskie awanse za sprawiedliwe i zasłużone ;).
Wszyscy trzymamy kciuki za Twoje dalsze ścieżki rozwoju...
Może następnym razem będziesz np. koordynatorem ds. wojska, albo mengerem ds. kościołów? Co ty na to?

Tak tylko podpowiadam
3
robi 2015-09-11 11:19:08
powiedzcie proszę jakie prowizje od sprzedazy w %, jakie srednio handlowiec robi obroty wiem że zależy to do handlowca i rejonu ale jakas srednia ?
wtemacie 2015-09-21 17:17:08
miedzy 2 tys a 4tys :) jeśli by tak było to nawet bym z domu nie wyszedł i zwolnił miejsce innym. Ale do początku, gdybym ja się sugerował co jest tutaj napisane nigdy bym nie pojechał na rozmowę, ale pojechałem i na własnej skórze sam wypracowałem sobie zdanie którym teraz się podzielę. Nie jest to praca dla biednych ludzi tych intelektualnie i finansowo, żeby zarabiać tyle co wyżej kolega napisał (45 tyś)potrzeba jest ludzi którzy zrozumieją że to nie etacik, gdzie dostanę śmieszną podstawę i będę mówił jak to źle na rynku i tak jakoś przetrwam parę miesięcy. To nie tutaj, jeśli wiesz co to znaczy własny biznes że najpierw trzeba wydać by zarobić że najpierw trzeba mięć odpowiednią wiedzę (którą firma Ci zapewni) ale przede wszystkim mieć osobowość nie tuzinkowego człowieka. Zadaj sobie pytanie czy zrobiłem coś fajnego lub nie fajnego ale czy to co zrobiłeś sprawiło że jesteś osobą która wzbudza emocje nieważne czy pozytywne czy negatywne a jeśli negatywne to czy umiałeś je w życiu przełamać. Doświadczenie nasze życiowe buduje naszą osobowość, jeśli ją masz i widząc siebie w lustrze uśmiechasz się do siebie, to bez wahania staraj się dostać nie tą pracę ale możliwość współpracy która da ci w perspektywie czasu zarobki takie jak będziesz chciał, bo tylko od Ciebie zależy ile będziesz zarabiał. Kończąc marudom i miałkim ludziom proszę nie zawracajcie sobie i innym głowy, szkoda waszego czasu na pisanie komentarzy i myślenie czy się opłaca, a tym którzy mają coś do udowodnienia sobie lub innym i maja to coś w sobie to jeśli macie okazję to warto. Ludzie mający to coś to czują tylko czasami jeszcze tego nie odkryli. powodzenia
Mariusz Pieprzyk 2015-10-02 01:52:39
Manipulacje,które stosują nadają sie tylko dla tych co lubią syrzelać z (usunięte przez administratora) pracował tam kiedyś taki (usunięte przez administratora)co własną matkę by sprzedał. Ale prokurator się nim zajoł i może już jest inny.
super firma 2015-10-20 17:49:25
ehhhh i znowu rozpoczęli kolejną turę rekrutacji :) pokażcie mi drugą taką firmę gdzie co 3 , 4 miesiące jest wymiana ludzi w siłach sprzedaży. Przemiał jak na dworcu w Pekinie.
1
Cocacola 2015-10-20 20:49:04
Chciałbym tylko nadmienić ze kolejne rekrutacje świadczą o tym ze kilku handlowców z dwudziestu kilku się nie sprawdziło bo nie pracowali właściwie bądź mieli inne sprawy lub zajęcia, a tak sie nie da właściwie wykonywać tej pracy. Taka kolej rzeczy. Tylko zmarnowany czas i jakieś pieniądze. Dywizja przemysłowa ma ponad 20 ekspertów wstajacych codziennie rano i wykonujących tę pracę, najcięższą z najlżejszych z wielką pasją. Średniaków nie przyjmujemy do ZEP
cezar 2015-10-21 08:39:53
Przyjęli w ostatnich miesiącach 4 nowych doradców, pokazali, nauczyli, poprowadzili za rączkę ale 2 z nich nie pracowało wg. wskazówek i widać to było po wynikach. Rozmowy, prośby i treningi nie pomogły. Ja pracuję już ponad 2 lata i nie narzekam. Super praca, a i zarobki wyśmienite nie mówiąc o innych profitach. Piętnastu z dwudziestu robi plany i wyniki nie narzekając :) Pozdrawiam Kasię i Kornelię :)
cezar 2015-11-25 15:52:16
Oooo, forum się ożywia. A propos są tacy co i 7 lat pracują. Kto pracuje ten zarabia i nie mąci szukając dziury w całym. Taka prawda. Już niedługo dywizję domykają.
psik 2015-11-30 20:05:01
mhm już niedługo dywizję domykają, więc spieszcie się robaczki, bo się nie załapiecie na wspaniałą posadę :). Swoją drogą, o żadnym innym pracodawcy próżno szukać tylu komentarzy, co o Was. Mnie, to zastanawia. Sądzę, że pozytywy są na zamówienie, tak to wygląda niestety. Ja dziękuję. Powodzenia.
Cezar 2015-12-01 07:52:01
My też Tobie dziękujemy
zep mccaine 2015-12-22 14:44:13
Cezar, a ty jesz, czy roztrząsasz, klakierze za 1500 PLN ?
2015-12-22 14:50:01
Czaruś, to Ty? Najlepszy menago pod tą szerokością geograficzną? Czaruś, pamiętasz nasz wyjazd integracyjny, ale żeś ostro poszedł. Masz moralniaka?
kalkin 2016-03-16 21:44:50
Pierwsza 10-tka doradców zarabia powyżej 6 tyś na czysto po odliczeniu wszystkich kosztów, ale są i tacy co poniżej 10 tys nie schodzą nigdy.
Shadov 2016-04-26 20:23:24
Cześć,
W zasadzie wczytałem się we wszystkie opinie i stwierdzam, że przeczytane informację kierują ze skrajności w skrajność...
Jestem bardzo ciekawy co mnie spotka w firmie ZEP, ponieważ za chwil kilka zaczynam tam pracę na stanowisku handlowca.
Możecie podpowiedzieć nad czym mam się koncentrować w pierwszych dniach pracy?
Ile czasu dziennie zajmuje 5 wizyt?
Jak jest postrzegany produkt wśród klientów?
tornado 2016-05-16 19:09:27
Najlepsi prezesi z jakimi kiedykolwiek przyszło mi pracować. Szacun!
Oracz 2016-05-17 10:58:30
Fajna firma. Zgrana załoga. Polecam
KOSA 2016-07-06 11:49:30
Czy Ty jeszcze tam pracujesz? Jeżeli tak to podaj jeszcze raz nr tel. Dzieki
Lupa 2016-07-06 13:17:49
Podaj swojego emaila bo numeru nie przyjmuje goowork
gość 2016-09-08 12:21:03
na jakim terenie pracujesz bo szukam dobrych przedstawicieli do przemysłu ( konkurencja)
1
Krzysztof 2016-09-30 12:17:18
Przykro mi czytać pozytywne opinie o tej firmie, chociaż rozmowa kwalifikacyjna była przyjemna.
Problem w tym, że w tej firmie nie jest się przedstawicielem czy handlowcem a zwykłym akwizytorem, który codziennie pisze raporty i zbiera zamówienia.
Byłem na rozmowie i otrzymałem pracę, jednak podziękowałem po przesłaniu wzoru umowy tzw. agencyjnej, która jest jednostronnie korzystna dla zlecającego.
Przestrzegam wszystkich przed podpisaniem tej umowy, jest to wyrok na własną osobę. Zachęcam również do wydania tych kilku złotych na poradę prawną przed podjęciem zatrudnienia.
Pozdrawiam!
3
tekken 2016-10-04 13:02:12
5 spotkań dziennie, raporty oraz inne niby utrudniacze są po to by Ci się udało i aby firma nie traciła czasu i pieniędzy na nierzetelnych opowiadaczy
James Bond 2016-10-04 13:15:30
No nie wiem czy akwizytor jeździ 2 razy w roku na wakacje do ciepłych krajów i jeździ czarnym autem z 200 konnym silnikiem patrząc na zegarek np: dzisiaj omega seamaster planet ocean. Raczej mi to Jamesa Bonda przypomina. Mógłby się obrazić. Niech Pan będzie ostrożny w nazewnictwie. Chyba że Pan coś pił mieszanego zamiast wstrząśniętego ;)
Stary wyga 2016-10-04 13:36:16
Ciężko znaleźć solidnego handlowca co chce coś zrobić dla siebie i rodziny.
Oooo... Mamy następny kwiatek, przyjechał na zaproszenie Prexpol. Najadł się dobrze do syta bo Prezesi są nad wyraz gościnni, posiedział, wyspał się w hotelu. Wyszkolili , dali narzędzia do pracy, pokazali. Manager popracował z nim dwa dni u starych najlepszych klientów by miał od czego zacząć. Po prostu szklarniowe warunki dostać żywe i tłuste portfolio. Dostał jeszcze buziaka na szczęście.
No i Pan stwierdził, że to nie dla niego bo on pieniędzy potrzebuje już i teraz. Najchętniej to zaliczkę bo ma długi i kredyty. Czy ktoś słyszał żeby płacono przed rozpoczęciem pracy? Ręce opadają. Piszę o tym chodź nie jestem z regionu dolnego śląska ale wkurza mnie taka płycizna i próżność. Krowy doić, a nie ludziom czas marnować!
Konkurencja 2016-10-07 09:52:58
Akurat kogoś dobrego z woj Pomorskiego potrzebuję. Jeśli chcesz zarobić więcej -daj znać
Podstawa 2016-10-16 22:04:33
Czytam niektóre wpisy i co róż ktoś pyta o podstawę. Odpowiem może zuchwale jako DT ze sporym stażem. Nikogo podstawa nie interesuje bo jej po prostu nie ma. Zarobki pierwszej 10 tki DT kształtują się powyżej 10 netto średnio więc o jakiej podstawie mówimy. A i soczyste bonusy oraz wczasy za granicą dla całych rodzin i fundusz emerytalny. Niestety trzeba przez 2 lata podbić rynek przemysłowy. Niektórzy mają już sporą bazę do przejęcia na regionach w których leniuchom nie powiodło się. Powoli kończą się wolne miejsca. Polecam pracę/biznes ale tylko wytrwałym. Produkt NAJWYŻSZYCH LOTÓW dla profesjonalistów i sam się broni przed konkurencją. Firma w Polsce już 10 lat na rynku.
wedkarz 2016-10-20 02:17:49
Wspominając rozmowę z tymi łepkami stwierdzam że strata czasu . Szukaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy na stanowisko doradcy technicznego . Wszystko jest słabe co maja do zaoferowanie własciwie to nic nie gwarantują .
jestescie marni - marnisze . 2016-10-20 02:27:48
Uwaga !!!! piszą te komentarze coche którzy rekrutują , miernoty życiowe.
Nawet nie marnujcie czasu dobrze Wam radzę .
Podkreslam jeszcze raz firma bardzo słaba , sciemniacze .
Chodzi mi o sposób zatrudnienia , srodki pracy i podgląd marży własnego zysku.
2
Roztropny 2016-10-20 07:34:05
HeHe
3/4 tych wpisów to dzieło Jerzego W, największego ściemniacza i mitomana. Podczas interview przez półtorej godziny tylko on nawijał i roztaczał swoje chore wizje, a to chyba ja powinienem się wykazac. Dziękuję, nie interesuje mnie to
7
Zostaw swoją opinię o Prexpol - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prexpol