Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
Misio - 2011-02-12 15:52:35 odpowiedz | cytuj
O widzę że Michałek zrobił porządek z forum
:D Hahaha śmiechu warta jest ta "firma"
Młody - 2011-02-12 19:18:00 odpowiedz | cytuj
Czemu nie ma już opinii o firmie?
A co Cie to ? - 2011-02-12 20:37:08 odpowiedz | cytuj
Biuro napewno się postarało o wyczyszczenie forum, a co? dziwicie się? Wszystko zeszło potem na psy w Waszych wypowiedziach
.... - 2011-02-13 20:50:34 odpowiedz | cytuj
Jest wolnosc slowa :D i ja bede pisal caly czas jak jest , moze dotrze to na górne stanowiska . Jesli sie kogos zatrudnia bierze sie za niego jakąś odpowiedzialność , więc tak ja Wy drodzy szefowie tak i My mamy rozne zobowiązania wieksze badz mniejsze które musimy finansować więc pomyślcie jak sie czujemy pracując 2 tyg w ciągu miesiąca i dostając 700 zl ?? Wielu z Nas studiuje , ma różne sytuacje życiowe podejdzcie do Nas jak do ludzi a nie maszyn na których zamierzacie robić nie małe pieniądze. Wprowadżcie jakiś system motywacyjny , dla pracowników z wysokimstażem aby mieli poczucie że doceniacie ich za fachowość i wkład w prace !! Licze na odp ze strony biura , rozpocznijmy więc dyskusje na poziomie !!!
Gość - 2011-02-14 12:30:13 odpowiedz | cytuj
Do misia

Śmiechu wart to sa tacy ludzie jak Ty
Pracownik - 2011-02-14 13:09:58 odpowiedz | cytuj
Popieram wypowiedź poprzednika:) Forum służy do wyrażania opinii a nie do obrażania siebie nawzajem przy użyciu nazwisk pracowników, to tylko tacy debile jak Wy tego nie rozumieją - dlatego bardzo zrobili, że się pozbyli tego chamstwa i obłudy bo to już było przegięcie.
Co do firmy to spoko, młodzi, kreatywni ludzie, zarobki też dobre. Oby więcej było takich pracodawców z normalnym podejściem do człowieka.P.S. Obsługa w biurze super, polecam tę firmę:)
anonim - 2011-02-14 14:37:53 odpowiedz | cytuj
Ocena subiektywna w/w firmy: warunki płacowe są w miarę ok. Pracownicy: większość pomocna, koleżeńska. Kariera i awans: praktycznie niemożliwe. Kadra kierownicza oraz niektórzy koordynatorzy: niekompetentna. Firma nie wyróżniająca się z pośród innych tego samego rodzaju na rynku, z którą nie radzę wiązać się na stałe. Jeśli interesuje Cię tego rodzaju praca to radzę poszukać firmy z większym doświadczeniem i ugruntowaną pozycją.
Dedektyw - 2011-02-14 15:23:18 odpowiedz | cytuj
Pracownik - 2011-02-14 13:09:58

Ten tekst ktoś z kierownictwa napisał! Uważać! I nie wierzyć!
Tekst dnia dzisiejszego to -"obluga w biurze super" - bez żartów prosze pana/pani. Byłem u was w biurze nie raz, i pani raczej nie była ani pomocna ani zbyt miła. Wszysko robiła z "łaską".
pracownik - 2011-02-14 23:45:08 odpowiedz | cytuj
Powiem tak, zarobki małe, nie pracuje tu najdluzej natomiast juz zdazylem sie przekonac, ze wynagrodzenie nie jest przeszkodą a jest nią to ze niecodziennie jest praca, w praktyce wyglada to tak ze dostaje sie sms ze dzis nie ma roboty okolo 2 godz przed planowanym czasem pracy. szkoda czasu i nerwow na tę firmę
pracownik - 2011-02-14 23:49:12 odpowiedz | cytuj
dodam tylko do mojej poprzedniej wypowiedzi ze taki sms oznacza ze dzis nie pracujemy co w polaczeniu z umową zlecenie powoduje ze tego dnia nic nie zarobisz a wiec caly dzien stracony bo jezeli o 14 mialo sie isc do pracy to o 12 przychodzil sms. jezeli ktos szuka pracy na stale to radze zapomniec o tej firmie ktora co miesiac pisze umowe z pracownikiem, swoja droga ciekawe zabezpieczenie, jezeli nie maja zlecenia to nie narazaja sie na zadne koszty.
pozdrawiam
anonim - 2011-02-17 21:55:55 odpowiedz | cytuj
kiedy wyślecie pity do rozlicznia?
A co Cie to ? - 2011-02-18 10:29:30 odpowiedz | cytuj
Chyba osoby, które juz nie pracują będą miec rozsylane do domow.A te co pracuja do odbioru w biurze. Wszystko po 20 lutym.
ktoś - 2011-02-18 14:23:59 odpowiedz | cytuj
A co Cie to ? - 2011-02-18 10:29:30

Chyba? Oni mają obowiązek przesłać pit.
A dlaczego po 20 lutym?
Do końca lutego mają czas.
A co Cie to ? - 2011-02-18 16:05:48 odpowiedz | cytuj
chyba bo nie jestem pewny, zresztą napisz sobie meila do Pani sekretarki... a po 20 lutym bo mają kupę roboty z przygotowaniem pitów
ktoś - 2011-02-18 17:16:46 odpowiedz | cytuj
A co Cie to ? - 2011-02-18 16:05:48

To jeszcze mam prosić o przesłanie pit'a? Chyba żart!
Dla twojej wiadomości to pit'y wystawia księgowa. A do przygotowania pit'ów mieli dużo czasu, bo o tym że muszą je wstawić i rozesłać wiedzieli jak zakładali firmę. Jakoś inni pracodawcy mogą przesłać pit w styczniu a Nego zaś ma problem...
devil12355 - 2011-02-18 17:24:22 odpowiedz | cytuj
No nic dziwnego, że mają problem z wysłaniem pitów skoro co kilka dni są nowi pracownicy....
A co Cie to ? - 2011-02-18 17:34:18 odpowiedz | cytuj
Koleś nie dym, grzecznie Ci przedstawiłem sprawę jakie plotki chodzą... Także czekaj w domu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pita... Skoro nie chcesz sie prosic...I wiem ze ksiegowa to przygotowuje i ona tez ma troche pracy, sami wiecie jakie roszady u nas byly...
ktoś - 2011-02-18 19:45:15 odpowiedz | cytuj
A co Cie to ? - 2011-02-18 17:34:18

Ty mi nie bedziesz mowil co mam robic!
Chyba cie zlekka ponosi fantazja
a co Cie to ? - 2011-02-19 13:17:08 odpowiedz | cytuj
Przepraszam, poniosło mnie. Wybacz, to dlatego, że nie mam pracy i powoli wpadam w depresje :/
ktoś - 2011-02-19 16:21:38 odpowiedz | cytuj
a co Cie to ? - 2011-02-19 13:17:08

Spoko. Brak pracy jest przygnębiający...
A co Cie to ? - 2011-02-19 16:54:45 odpowiedz | cytuj
nie podszywaj sie za mnie... !! sam umie pisać za siebie...
anonim - 2011-02-22 23:14:54 odpowiedz | cytuj
od nastepnego tygodnia ma juz byc robota jak co to dzwońcie wszystko wam powiem co sie dowiedzialem
anonim - 2011-02-22 23:15:42 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-22 23:18:27 odpowiedz | cytuj