brak logo

Andoria-Mot

Andrychów

Opinie o Andoria-Mot

koles 2016-03-12 18:15:39
zarobki marne,ale ma byc podwyzka podobno
2
spzoo 2016-03-12 18:20:25
to się okaże jaka będzie i ile
koles 2016-03-13 09:56:43
oby tylko nie obcieli,bo tak pokombinuja pokombinuja ze wyjdzie obnizka
2
spzoo 2016-03-13 18:43:42
obniżać już nie majom co jak tak zrobią to dobrych fachowców starcom zostaną nieroby i ci co patrzą od wypłaty do wypłaty ludzie maja dość tego syfu
2
kozak1 2016-03-13 23:51:09
zgadzam sie,mlodzi sie podszkalaja i odchodza do lepszych warunkow a starsi wyjscia nie maja chca juz dorobic do emerytury,tyle lat tam przetrwali zimno,brak wyplat itp.
1
misiek 2016-03-17 21:22:37
Niestety nastepnego Energetable nie bedzie bo nie bedzie co pokazac z powodu zakonczenia produkcji agregatow
1
Lewak 2016-03-19 15:12:11
CWNP calkowicie w...ebane na PIS PPs rzadzi
1
spzoo 2016-03-20 17:35:11
zobaczymy jak długo nowi zostaną,rewelki nie ma, jak na razie praca jest a co dalej czas pokaże
2
kozak1 2016-03-20 21:44:24
podobno podwyzka miala byc a teraz ze nie bedzie,nic nowego,graja na czas jak zwykle.
1
spzoo 2016-03-21 19:55:53
jak na razie to obiecanki cacanki tylko normy i normy ale kasy zero
1
zaiteresowany 2016-03-22 11:45:51
Witam chciałbym się dowiedzieć na jaką kwotę można liczyć na stanowisku technolog konstruktor i jak wygląda sytuacja w pracy (najlepiej na podobnym stanowisku) ? Mam 1,5roku doświadczenia w przemyślę przy obrabiarkach CNC
3
Widz 2016-04-04 17:46:17
Witam
mam pytanie bo czytałem posty o tej firmie z przed kilku miesięcy i pisaliście że jest niewypłacalna i że pisany jest pozew o uregulowanie pensji etc. a tutaj teraz mówicie że na start dla osoby z 2 letnim stażem jest 4tys. zł na rękę. Kto ma rację bo nie wydaje mi się żeby w kilka miesięcy nastąpił aż taki cud że z jednej skrajności w drugą wpadli .
2
spzoo 2016-04-09 21:52:47
a lipa jest zwykły robol ma 12 brutto nowi spawacze tez tak majom wiec jak ktoś ma okazje to ucieka z stąd
2
prezes 2016-04-13 15:56:33
a co z tymi podwyżkami???
3
GJL 2016-05-03 20:42:41
Jacy spawacze? czy aby piszesz o Andorii?
1
spzoo 2016-05-05 16:59:22
owszem o Andorii kumpel tam robi jako spawacz jak by nie weekendy to by miał grosze
2
GJL 2016-05-07 17:17:30
Jak nie pracujesz to po co piszesz?
1
spzoo 2016-05-09 20:55:13
a ze byś wiedział ze pracuje...
prezes 2016-05-09 20:56:55
gówniana robota i gówniana kasa i tyle coraz gorsze warunki...
2
bodzio 2016-05-09 21:06:06
No co zrobić starzy emeryci robią bo muszą a młodych maja w d...e
1
maruder 2016-05-10 20:04:14
A co Andoria Mot daje?
4
bodzio 2016-05-11 21:31:58
ale dużo dostaje od andorii hehe ,jak na razie to nie ma nic sypneli pare groszy i tyle!!!
2
sssss 2016-06-08 20:17:06
i co zadowoleni z podwyżek
1
misiek 2016-07-06 20:20:05
super w takim tempie osiągniemy płace minimalna
2
misiek 2016-07-18 20:38:07
jaka firma taka strona internetowa he he
3
antek 2016-08-11 17:28:23
piec stawiaja
2
antek 2016-08-11 17:29:00
piec stawiaja
misiek 2016-09-03 21:07:48
kokoszka do zwolnienia po tym co zrobił z 4c
3
olek szlifierz 2016-09-04 22:02:29
Syf syf syf
3
GJL 2016-09-05 20:47:44
a do których samochodów te silniki produkowano, bo chyba nie honkera bankruta
Student 2016-09-05 22:20:31
Na co może liczyć osoba świeżo po studiach na agh po odlewnictwie ? z tytułem inżyniera wyłącznie
olo 2016-09-07 00:10:25
nie chodzcie do tej firmy.wszystko co tu pisza to prawda
2
olo 2016-09-07 00:10:50
nie chodzcie do tej firmy.wszystko co tu pisza to prawda
2
KOS 2016-09-07 08:36:22
Zarobki marne,wymagania coraz większe-związki są bo są -fikcyjne,nic nie robią.
3
zup 2016-09-07 08:43:19
Nie polecam tej firmy.Jest tyle miejsc pracy w innych zakładach, to decyzja należy do was.
3
KOS 2016-09-08 08:49:52
NA START 12-13ZŁOTYCH BRUTTO,A STARY PRACOWNIK 14-15 BRUTO-to są nie marne zarobki?,jak od nowego roku stawka minimalna ma być 13 zł.
5
robol 2016-10-02 00:05:00
Na początek 12zł po 3 miesiącach 13 zł premia jakieś 40-70 zł !! ( nie brakuje zera naprawdę :) ) jak nie pykniesz żadnej soboty to jakieś 1500 z premią a na zrobienie fuchy po pracy by cos dorobić nie będziesz miał siły . pozro
4
-- 2016-10-07 18:56:12
Wyżej piszę że 12-13 zł brutto
1
andrychowianin 2016-10-14 21:34:13
Lepiej iść do Lidla niż do tej padaki.
3
kolacja 2016-10-14 21:51:36
Hej, wiecie czy wypłata jest na czas? Dzięki za odpowiedź
1
pracownik niestety póki co 2016-10-25 22:11:00
Kompletny syf, zarobki marne, ludzie fałszywi. Management to socjopaci, szczególnie ten najwyższy
10
marekz 2016-10-29 10:31:12
Jest nowy Prezes?
1
misiek 2016-10-29 12:45:09
jest nowy prezes zobaczymy czy uda mu sie poprawić byt załogi ale tej na dole bo góra ma sie całkiem dobrze
4
Adam 2016-11-22 10:22:32
Pomagamy odzyskać należności, tel. 14 670 41 26, mail adamkancelaria@poczta.fm
kisio 2016-11-22 19:25:23
Misiek zapomniałeś chyba, że produkcja dostaje premie w przeciwieństwie do ludzi pracujących w biurach :)
1
zup 2016-11-24 11:53:20
Premia na produkcji--a to dobre,chyba dla wybranych.
3
Gróby 11 2016-11-24 11:59:01
Bony mają być po 500zł,to sytuacja w zakładzie wygląda na dużo lepszą }
1
giewont 2016-11-26 20:00:49
kiedy maja byc podwyzki dla wszystkich
2
kadry 2016-11-28 11:53:31
Wszyscy pracownicy na produkcji dostana podwyzke 2 zl od 1stycznia
1
nowy 2016-11-28 12:46:23
2 zł do godziny czy na miesiąc???????
4
Zostaw swoją opinię o Andoria-Mot - Andrychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Andoria-Mot