Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - 2010-08-20 17:53:28 odpowiedz | cytuj
to jest skandal co się dzieje w akwie i że szefostwo tego nie widzi że najlepsi pracownicy im odchodzom jak tak długo będzie to zakład wiosny nie doczeka
;(((((( - 2010-09-15 12:39:16 odpowiedz | cytuj
maruda - 2010-09-15 13:08:52 odpowiedz | cytuj
rysiu - 2011-01-31 22:11:03 odpowiedz | cytuj
szanuj swojego pracodawce tak jak on ciebie szanuje popatrzcie na opinie konkurencji tzn( usunięte przez administratora )I jak z nimi ma akwa ma konkurowac .
rysiu - 2011-02-01 20:17:15 odpowiedz | cytuj
po prostu umiem czytac i jakos nie widze aby w necie ktorakolwiek z tych firm miala ponad sto negatywnych opini i to sa fakty a nie jakies tam spekulacje urazonego karierowicza
prezes - 2011-02-06 00:40:30 odpowiedz | cytuj
Mam wasze dane parobki. Zwolnienia w najblizszym czasie.
enter - 2011-02-08 22:37:37 odpowiedz | cytuj
"Jak się nie podoba to się zwolnij " jest to najczęstsza odpowiedz kierownictwa na niezadowolenie pracowników.Idąc dalej tym tokiem myślenia,jak się nie podoba to zmień kraj, jak się dalej nie podoba to zmień kontynent,jak się jeszcze nie podoba zmień planetę( usunięte przez administratora )Nie tędy droga panowie.
a - 2011-03-02 22:52:01 odpowiedz | cytuj
gratulacje dla firmy EFEKT za zdobycie statuetki HIT 2010 i wyrazy szacunku ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-10-17 21:01:23 odpowiedz | cytuj
a od nas z urzedu jeden sie zwolnil bo w akwie zarobki 3400 na reke.
anonim - 2011-11-15 23:59:05 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ).Nie polecam nikomu tam pracować
x