brak logo

Sodexo Polska Sp. z o.o. - Aleksandrów Łodzki

Aleksandrów Łódzki

Opinie o Sodexo Polska Sp. z o.o. - Aleksandrów Łodzki

jenny 2010-04-07 14:37
Dziwię się Centrali że wybrała tak młodą(niedawno jeszcze była kasjerką)i niedoświadczona service manager.Nasza szefowa zwykle"nie wie"zapyta centrale itp.Atmosfera pracy jest kiepska ,często dostajemy sprzeczne polecenia.Szefowa całe swoje nieporozumienia z klientem przenosi na nas[usunięte przez moderatora],musimy często pracować ponad czas pracy.Kiepskie zarobki
pracodawca 2016-05-05 09:11
cały czas szukają pracowników, składaj CV nie czekaj
kucharz 2016-10-04 17:58
negatywnej opini o p.Walczak nie można zostawić bo cenzura kasuje.spróbujcie z nią pracować.
ja 2016-10-25 05:31
Może nie ma sensu mówić o tej nadetej paniusi z kompleksami.widocznie centrali pasuje brak kompetencji i taki stosunek do podwładnych .
menager 2016-11-05 21:30
Pracowalem przy kalibraci w p.g..Zlecenie przez Sodexo. Zenada . P. Walczak bez pojecia . Nie odbiera telefonow .Paraduje w szpilkach . Bywa tylko na stolowce.Ciągle nadeta.Pytania techniczne nie do Niej . Ona tylko faktruje.Jej pracownicy odsylaja do :brygadzistki; A niby Sodexo to super firma?
cierpiący 2016-11-27 18:29
My tylko chcemy pracować w spokoju. Nie zarabiamy krocie.A naszą podtstarzala jkierownik Asia tylko nam utrudnia . A powinna organizować pracę. Na fb. robi sobie foty z cudzym dzieckiem . Czy to normalne?. W Sodexo są rotację .Dajcie ją gdzieś. Niech inni cierpią.My mamy ją dosyć.
technik p.G. 2016-11-27 18:54
Atak narzekala na Sodexo .
sulim 2017-01-20 17:42
Sodexo przyjmując do pracy na obiektach wymaga 3 lat doswiadczenia.Menager w aleksie nie miala nawet roku.Pracowalem z Nią calkowita ignorancja .O co chodzi ?Co zrobila zeby dostac ten etat? W p.g.kazdy narzeka ale jest dobrze .Jest uklad .Nic nie poradzisz.Dziewczyna musiala się wykazać.Ale jak?Bez makijażu i szpilek ...?
szef 2017-02-01 19:26
Potwierdzam te opinie .Na utiliti jest podobnie kobita nie wiele ma do powiedzenia .Przeważnie patrzy i głupio się uśmiecha A nosi się ...że ho,ho.Wspolpraca do latwych nie nalezy .Pustak i tyle.
Dorota 2017-02-17 22:50
zapytajcie Ja co ta firma produkuje . nie będzie wiedziała .zacznie zadawać głupie pytania .na drugi dzień nie przyjedzie do pracy .Sodexo gratulacje.
Zostaw swoją opinię o Sodexo Polska Sp. z o.o. - Aleksandrów Łodzki - Aleksandrów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sodexo Polska Sp. z o.o. - Aleksandrów Łodzki