brak logo

Godan Serwis Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Godan Serwis Sp. z o.o.

andrzej bielany wrocławskie 2014-08-23 00:45:43
lepiej...-byłem po pierwszej zmianie[do16ej],a o19-ej.mam telefon,czy zrobię nockę od 21-ej,po czym rano nainny market...[dojeżdzam 24 km.]...suuuuper
adrzej bielany wrocławskie 2014-09-25 00:48:01
płacą ci za te teksty...?!
andrzej bielany wrocławskie 2014-11-06 23:18:56
Norbert,-życzę Ci powodzenia,ja się przejechałem...,przypominam,że nie tyle czepiałem się firmy samej w sobie,co koordynatorów.narka.gf
kitel 2015-02-05 22:32:02
Ja tez słyszałem, że bałagan jest w organizacji - ale jak zawsze czynnik ludzki, nic nowego. Każdy sie może pomylić. Ogólnie jak piszecie to stawki takie jak wszędzie, chociaz bez rewelacji. Przynajmniej mają sporo zleceń bo marka jest rozpoznawalna, a że dzwonią w ostatniej chwili, cóż taka specyfika pracy, nic na to nie poradzi.
Nie polecam 2015-03-24 12:54:28
Uważajcie na tę niekompetentną firmę, będziecie mieli same kłopoty, stres! Firma jest niepoważna, babka która pracuje na infolinii to tak jakby jej sie nie chciało, każą dzwonić na drugi dzień bo koleżanka wyszła sobie o godzinie 12:30 z pracy :) i z kim tu rozmawiać? Nie chce im się, a na umowę trzeba długo czekać by móc ją przeczytać na co się piszemy, z wypłatą to samo, opóźnienia i lekceważenie człowieka. Szanujcie się, omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Ja żałuję, że pracowałam tam 3 dni, najgorsze w moim życiu, chciałam sobie dorobić a przez to mam same kłopoty z ZUS'em, bo GodanService kłamią, że w innym terminie u nich pracowałam. Na szczęście mam listę obecności i może to mnie uratuje przed ich bałaganem.
1
Kasia 2015-03-24 13:56:12
Dzień dobry, czytam Wasze opinie, smutne jest to jak reklamujecie firmę Godan Serwis...
Byłam koordynatorem, doświadczyłam pięknego roku pracy, a dlatego rok ponieważ musiałam zrezygnować z przyczyn osobistych. Uwielbiałam tą prace jak i moich serwisantów, których sobie dobierałam, w których widziałam potencjał i chęć do pracy. Wierzcie mi, ciężką jest praca bycia koordynatorem :( bardzo odpowiedzialna, bywały momenty, że sama podwijałam rękawy i pomagałam, bo terminy były i są ważne.
Jeśli dana osoba na stanowisku zatrudniona przez godan pracowała uczciwie i sumiennie bez tzw. (sciem), to była doceniona.
Administracja jak w każdej innej firmie MA DUŻO FORMALNOŚCI, zastanawiam się co Wy byście zrobili będąc na ich miejscu- jest Was tysiące. A niektóre komentarze są przesadzone. Pieniądze, rzecz WAŻNA, były poślizgi, ale Prezes najpierw patrzył na serwisantów później na biuro.
A jeśli chodzi o Dyrektorów, są Kompetentni - jeśli by nie byli to nie było by Godan Serwis.. to tyle,
a moja rada to spotkanie z koordynatorem ( opiera się na wzrokowym kontakcie ), ustalić wszystko od podstaw i nie będzie nie-domówień. Tak robiłam z moimi serwisantami.Pozdrawiam Kasia
1
Edzia 2015-04-12 21:47:36
Witam,nie polecam firmy godan,poniewaz spóżniaja się z wypłatami jak podpisywałam umowę to też miałam naciąganą date rozpoczecia pracy,a jeśli w miesiacu przypadało 120 godzin do przepracowania,to w następnym miesiacu juz ukracali godziny pracy,bo w poprzednim za dużo pracowałeś.
1
andrzej bielany wrocławskie 2015-04-16 02:51:41
pozdrawiam P.Kasiu odwiedzamn tę stronę po dobrym pół roku.wczesniej nie pisałem konkretynie o co mi chodzi,atylko wyrażałemn opinię,-dziś ujmę to tak:byłem serwisantem rowerowym,a tak tylko;przy okazji..???" robiłem wszystkon inne ,tylko nien to copowinienem.umowa zgodanem brzmi konkretnie-,dlaczego,więc szlachta wyższa wmarketach pozwala sobie na wrecz samowolkę w dysponowaniu pracownikiem???.tesko wrocław,ul.długa jest wtym mistrzem.mqam odczucie,żegodan dobrze wie o różnicy popmiedzy umową,a pracą faktyczną,-soś tu jest grubą nicią szyte...
Kasia 2015-04-16 08:07:50
Witam, długo mnie nie było, po odczytaniu wiadomości, uważam ze wina leży po stronie koordynatora- nie spełnia obowiązków. Ta praca jest dla osób zorganizowanych. Koordynator powinien walczyć o prawa pracownika, a pracownik powinien robić to co jemu zlecono w swoim dziale a nie bieganie i pracownie przy innych! Wykorzystywany byłeś przez market ponieważ nie walczyłyles o swoje stanowisko ( wszystko jest w rękach koordynatora ) to od niego Zależy jak Cie traktują pracownicy marketu to od niego zależy cała organizacja pracy. Powodzenia życzę Tobie w znalezieniu ciekawszego miejsca pracy. Zycie mamy jedno i nie stresujący sie ludźmi którzy nie maja kompetencji w dziedzinie koordynacji.
1
andrzej bielany wrocławskie 2015-04-18 02:24:40
dzięki za dobre słowa,jest to rzecząpomocną,lecz chyba tylko dla ducha przetrwania w swojej godności przypisanej wobec dobrzewykonywanych obowiązków.przepraszam,-nie odrzucam życzliwości,lecz w życiu codziennym większą siłę przebicia ma autentyczność zdarzeń,wraz z reakcją na nie-bo dlaczego???:nie mogłem zadbać o przydzielone mi obowiązki,skoro 3/4 dniówki robiłem przebvudowy,wyspy,uzupełnianie-ogólnie sezon-nawszelakich działach.---powolutku dopiszę więcej,mam jeden epizod udokumentowany namoją "korzyść",-powinien tozobaczyć zleceniodawca[godan]-warto???
1
zawiedziona 2015-09-21 10:53:50
Wszystko fajnie brzmi. Ale okazuje sie że nie jest kolorowo . Godan oferuje umowę zlecenie na 3 miesiace potem niby przedłużają na kolejny rok . Może i doczekasz sie umowy o pracę . Dają 1800 do 1900 na początek brutto . I to wszystko jako koordynator. Praca po 10 godzin dziennie plus soboty a więc robisz za 5 zł na godzinę . No jest plus masz auto służbowe. Nie polecam
Joga 2015-09-21 12:30:30
Cos sciemniasz w soboty sie nie robilo brali 2tys netto jakis czas temy
Joga 2015-09-21 14:05:57
DokladniePatyk zgadzam sie
fideo 2015-09-24 15:31:43
mam takie pytanie, pracowałem w tesco w Poznaniu jako merchandiser firmy godanserwis pod koniec sierpinia, umowę dostałem po kilku dniach pocztą po czym ją odesłałem podpisaną do Warszawy, podczas spotkania z koordynatorką poinformowała mnie, że wypłata powinna być około 25 września na moim koncie, jak to jest z tymi wypłatami czy trzymają się terminów czy nie mam co się łudzić że dostanę wypłątę w okolichach 25?
zibi 2015-09-26 16:16:16
długo trzeba się upominaac nie warto pracować dla tych pajaców
Zibi 2015-10-21 20:19:36
Merchandiser i koordynator bez umowy bo nie chcieli dac doswiaczenie ale nie udokumentowane
Pyra 2015-11-01 10:46:31
Frajerska firma a najbardziej chodzi o to aby napchać kieszeń panu prezesowi, który ma gdzieś zwykłych serwisantów, jego motto to "nie ma ludzi niezastąpionych" zwolnić, wymienić, zatrudnic za 5zł a on będzie tylko samochody zmieniał. rozmawiałem z kimś z bliskiego otoczenia to wiem. Zaraz się zwolniłem nie będę go dorabiał jak nie szanuje ludzi.
Jaro 2015-11-01 11:07:14
Nie polecam tej firmy ze względu na ludzi tam pracujących. Między innymi Daniel Li.....cz jest jakąś chodzącą pomyłką.
kaboom 2015-11-30 20:10:37
Zgadzam się. Ja pracowałem tam miesiąc czasu, a kiedy dowiedzieli się, że chcę się zwolnić, to dopiero wtedy wysłali mi umowę! Pod koniec następnego miesiąca po przepracowanym dostałem połowę wypłaty, a kolega, z którym pracowałem - tylko 1/4. Wysłałem wiadomość z prośbą o wypłatę reszty pieniędzy. I co? Cisza. Będę musiał skontaktować się z nimi telefonicznie. Żenada.
2
Oszukany 2015-12-05 20:44:10
Mnie oszukali i nie zapłacili a ich pracownik i mój szef Liniewicz to chodząca porażka i nieudacznik który wymaga a sam nic nie potrafi.
1
k 2016-02-06 08:09:57
Pracowałem w tej lipmej firmie kilka dni nie polecał za marny grosz i w dodatku zaczęła sie na umowę ale jak co do czego to kwestionariusze trzeba skanem wysłać na króla i potem dwa tyg na umowę do dnia dzisiejszego nie mam umowy ją i dwie koleżanki próbowali Amy się kontaktować z koordynatorem to już tego koordynatora nie ma masakra czuje że spotkamy się gdzie Indziej nie polecam.
Arturoo 2016-02-12 11:36:59
Witam jest jak jest wiem coś o tej pięknej pracy. 98 procent to czyjeś obowiązki
kibic 2016-02-13 12:53:58
Witam czekam 3 tydzień na umowe śmieszne bo kontaktuje się z koordynatorem nagle gdy miała dotrzeć umowa zwolnił się i jest jakąś inną kobieta niby opóźnienia są przez zmiany w umowach jak to pani powiedziała przez rząd z tego co wiem potrzebują cały czas obiecują że praca nastałe a co do czego to kilka dni za pare gorszy i czeka się miesiąc czasu
ktoś 2016-02-14 02:32:11
pracuje dla GoDan Serwis 1.5 roku i :
-Fakt na umowę czekałem około tygodnia ale doszla.
-co do wypłaty zazwyczaj jest na czas i nie bylo sytuacji żeby nie wyplacili.
-pracowałem na różnych stanowiskach w różnych marketach,czasami w kilku na raz ale nigdy nie odczuwałem presji a kordynator traktowAl nas jak ludzi.
- co do stawkitragedi nie ma a jak praca byla ciężka np sezon na karpia to dawali więcej.

Podsumowując jestem zadowolony z pracy chodź umowa zlecenie nie do końca zadawala i z uśmiechem przepracuje 2016rok

Ps. To jest moja własna opinia a to że firma ma poślizg w wyplaceniu wynagrodzenia nie znaczy że są oszustami
2
Arczi 2016-02-17 01:33:52
Witajcie, zastanawiam się nad pracą jako koordynator w tej firmie. Natomiast czytam wasze komentarze i zastanawiam się czy to aby na pewno dobry wybór. Pracuję jako koordynator ale dla innej firmy i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie, żeby pieniądze nie były wypłacane na czas. Opinie ludzi, którzy piszą, że poślizg o niczym nie świadczy są dosyć dziwne. Tych pieniędzy nikt nie wypłaca następnego dnia miesiąca tylko jest na to aż 25 dni i nie dotrzymanie takie terminu jest sprawą karygodna !
Moje pytanie - wiecie może jaka jest forma zatrudnienia koordynatora ?
Ktoś 2016-02-17 23:13:11
Jak pracuje Wypłata na czas zawsze była;0 i ogólnie jestem zadowolony więc nie rozumiem tych negatywnych komentarzy być może to wina koordynatorów
1
Ktoś 2016-02-17 23:16:28
Arci jeden dzień bym wybaczył, 2 dni zaniepokoił a trzy dni odmówił pracy, niestety nie wiem jak to wygląda wobec koordynatorów ale spróbuj
1
ja 2016-02-19 13:27:09
Dokładnie za 3 dni minie miesiac odkąd skończył em współpracę z ta firma i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej umowy a umowa podobno 2 tygodnie temu została wysłana a odkąd się dopominamo umowę to słyszę od nowego kordynatora że umowa została wysłana bo mój kordynator podobno się zwolnił ...smieszna firma ciekawe czy między 21 a 29 lutego będą pieniądze śmieszne
Ktoś 2016-02-23 00:45:00
Czyli winna koordynatora Zadzwoń do warszawy, wysyłają Pocztą Polską a jak wiadomo oni słyną z gubienia przesyłek i listów a w Awizowaniu mają Diamentowy medal
Nickname 2016-02-23 17:53:46
Wszyscy będący przy zdrowym rozsądku - Trzymajcie się od tej firmy z daleka. Wiem co mówię. Przekonałem się na własnej skórze. Gorąco nie polecam - pracowałem jak merchandiser i ocena ogólna - brak słów. A mój koordynator również ciągle narzekał, że zapiernicza po 14 h za 2 koła...Pozdrawiam.
nirt 2016-03-22 20:30:44
siemano kumpel robi w Godan, skręca rowery itd miech minął, 15 miał dostać kase i nic ani widu ani słychu a na czarno robi miał ktoś tak? bo coś mi się wydaje że go w bambuko zrobią a skręcił od podstaw 120 rowerów
Daniel 2016-03-29 13:15:03
Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmarnowałem 2 miesiące życia. Pracowałem dla nich cały luty i marzec kontakt z Kordynarorem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wypłata za luty miała być 25 marca jest 29 na koncie dalej nic nie ma. Umowa? podobno podpisując informacje o wykonywaniu to jest umowa w której zadnej stawki nic. Wszystko załatwiane telefonicznie by zobaczyć kordynatora chyba musiałbym sam się udać do niego do domu na pogawędka. Nie polecam firmy! A jeśli kotoś tam pracuje to niech przemyśli czy warto. Praca fajna ale osoby u góry mało rzetelne.
1
kiki sosnowiec 2016-03-30 08:17:34
Witakj ja pracuje z miesiac i kasy niemam ani umowy na razie;/A z ta babka sie widziec graniczy z cudem
Kajka 2016-04-05 17:56:00
Pracowałam dla nich przez trzy miesiące. Za grudzień dostałam pieniążki, ale za styczeń i luty nie dostałam do dzisiaj. Koordynator się zmienił i kolejny raz powtarza, że pieniądze będa dziś albo jutro bo zamieszanie maja w firmie. Tylko że te jutro jak narazie nie nastąpiło. I nie wydaje mi się żeby mailość nastąpić....
Beebebe 2016-04-06 11:52:59
Od ponad 6 miesięcy upominam się o zaległe 500 zł i mimo kilkakrotnego upominania się i zapewnień koordynatora dalej pieniędzy nie ma. Żenada
1
bakus 2016-04-11 08:42:33
Cześć. Jeśli chodzi o firmę to ma wiele minusów, ale ja nie miałem nieprzyjemności jeśli chodzi o nią. Stawka pozostawia wiele do życzenia, 7zł/h to stosunkowo mało, umowa o dzieło, która nie gwarantuje nic, kontakt z koordynatorem raczej niezły (bo to od niego zależy czy Ci się wypłata spóźni), jeśli chodzi o mnie kasa zwykle była na czas, oczywiście trzeba czekać miesiąc, ale takie jest rozliczenie w tej firmie. Nie płacą najmniej, ale mimo wszystko praca mało opłacalna
pracownik 2016-04-12 11:06:52
Witam jak wam wyplacaja, kase mi powiedziano ze po 1,5 m dostane przelew minol miesiac a umowy niemam , pracuje w jednym w cerrfurow w scu kordynatorka mi poidziala ze ok 25 mi beda wyplacac bo niby oni tak wyplacaja tz wawa.. wy tez tak mieliscie?
Greta 2016-04-16 23:10:05
Pracuję jako koord.
Poślizg w wypłatach jest tez Waszą wina jako serwisantow ponieważ nie przesyłacie umowy i zalacznika na mejla koordynatora! Albo przesyłacie po czasie albo niekompletne, albo karty pracy wysylacie po 10 kazdego miesiaca,podczas gdy macie termin DO 10!
Koordynator nie ma jednego sklepu pod opieką ale np.8 z czego w kazdym nie ogarniętego serwisanta a to zdjecia nie zrobi, a to zrobi źle albo wcale, a to nie ma aparatu to nie zrobi zdjecia, a to nie ma internetu. A to przy podpisywaniu umowy zapominacie wpisac numer konta.
Spóźnia się Wam wypłata? Proszę dzwonic do księgowości a nie brak z Wami kontaktu az nagle Was oswieca po miesiacu,dwóch a nawet trzech i wez coś znajdź jak masz archiwizowane i zapomniane.
Stawkę godzinową powinien wpisac koord na karcie pracy, prawda jest taka ze jest ona do negocjacji, ale zeby miec więcej trzeba byc ogarniętym i umieć ułożyć towar zgodnie z planogramem i zrobić dobre zdjecie. Powodzenia :)
Ktoś 2016-04-25 22:46:32
Na pewno 15 bo z tego co ja wiem od swojej pani koordynator wypłata dla serwisantów nie tylko rowerowych jest pod koniec miesiąca i teraz jakoś w tym tygodniu ma być wypłata. Co do umowy to Pocztą Polską trochę idzie ale w końcu dochodzi. Najlepiej niech zadzwoni
miko 2016-05-07 16:49:02
Nie polecam. Umówiłem się na rozmowę jako serwisant. Zależało mi na pracy więc zostałem po rozmowie na miejscu bo koordynator zaproponował że mogę zacząć od razu i że będzie mi to wliczone jako dzień pracy, aby przygotować się do pracy na przyszłe dni wypracowałam 6 h zamiast 4. (nie płacą za nadgodziny)
Dostałem potrzebne materiały, oraz dokumenty do wpisania danych które miałem przesłać do firmy.
I co, nic. Brak kontaktu. Koordynator nie odpowiada.
Mój błąd że zaufałem i pracowałem za darmo bez umowy.
2
ona 2016-05-08 09:40:12
Ja miałam podobną sytuację ale po pierwszym dniu powiedziałam że nie mam umowy więc do pracy nie przyjdę i na tym się zakończyła nasza współpraca.
ktoś ten sam pozytywny 2016-08-05 23:28:45
z tego co wiem serwis rowerowy jak serwis wypłatę dostaje pod koniec miesiąca :) czasami warto słuchać co koordynator mówi, twój kolega wysłał kartę pracy do koordynatora bez tego nie dziwota że nie ma wypłaty
ktoś ten sam pozytywny 2016-08-05 23:35:06
Dokładnie,ja jakoś wysyłam na czas i nie mam problemu a jak jest się ogarniętym to można dostać większą stawkę;)
1
maciek 2016-09-07 08:57:08
Widzę że nie tylko mnie oszukali. Ja natomiast pracowałem przez cały maj, a wypłaty do dnia dzisiejszego nie widzę...
abcd 2016-09-07 20:14:52
można wiedzieć z jakiego miasta jesteś? próbowałeś dzwonić do siedziby firmy żeby wyjaśnić sprawę?
Oszukany pracownik 2016-10-15 11:43:12
Firma nie ujawnia swojej siedzby, bo sprawdzalem na google maps i nic tam niema tylko biedronka, aktualnie zajmuje się sprawą odzyskania pieniędzy których nie chcą mi wypłAić tłumacząc się że jest winna systemu bankowego który jest w trakcie modernizacji termin byl do 10-tego a ja czekam już 5 dni i rosnę w dŁugi pniewaz wziąlem kredyt z banku a termin juz minąŁ pomyślałEM że wybiore sie do nich osobiscie bo procedura udowadniania swoich racji w sądzie jest dluga i mozolna w kazym razie NIE POLECAM jezeli nie wiecie kim jest pracodawca nie dajcie się skusic ich ofertom bo źle na tym wyjdziecie ja się o tym przekonalem i zaluje tego
aaa 2016-10-16 15:19:06
jak to nie ujawnia swojej siedziby? przeciez to nie tajemnica, a poza tym jak podpsiujesz umoe to muszą w niej zawarte byc informacje o aresie twoim i pracodawcy to samo z nich nipem i regonem, wiec to nic dziwnego
12 2016-10-28 23:20:00
a mi się podoba, wszystko fajnie i profesjonalnie
Nie polecam 2016-11-08 12:38:19
Pracowałam z GoDanem ponad pół roku, najpierw jako promotor później wykladanie towru. Wszystko było ok, wypłaty w terminie czasem kilka dni wcześniej, koordynator najpierw jeden - super babka, później została zmieniona na innego koordynatora. W porządku facet wszystko można było załatwić. Przyszedł moment, że ze względów zdrowotnych musiałam odejść z pracy. Będąc ostatni dzień w markecie dowiedziałam się, że kierownicy sklepu robią sobie ze mnie tzw pachołka (wcześniej już były z nimi konflikty). Robiłam dużo więcej niż to co było w moich obowiązkach ale ja nieświadoma wykonywałam to. De facto. Wszystko było ok, do czasu. Mamy listopad a ja nadal nie dostałam wypłaty za sierpień (800 zł) rozumiem, że było zamieszanie związane z zwolnieniem koordynatora ale to juz jakaś kpina. Dzwoniłam do nowego koordynatora - nic nie wie, dowie się. Bez odzewu. Dzwoniłam do centrali - to samo. Rozumiem, że jestem młodą osobą, które czesto są wykorzystywane itd ale jeśli firma chce mieć dobrą opinie to niech coś z tym zrobią, ponieważ kilku znajomych mieli podobną sytuację u nich.
Paula0771 2016-11-16 09:09:04
Nie polecam! Na umowę czeka się długo i na pieniądze! Nie po to pracowałam żeby czekać miesiąc na wypłatę!
1
Zostaw swoją opinię o Godan Serwis Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Godan Serwis Sp. z o.o.