Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Flexspecisalisten.nl


Oceniono 146 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Work Force Flexspecisalisten.nl
Krakowska 53
45-075 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-31 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xx_Blazej_xX - 2014-07-31 18:28:44]:
Wlasnie ja tak samo mam umowe jechac podpisac. A powiedz mi.blazej jak.wyglads umowa podpisywana w polsce? Sa jakies haczyki, jak.z ubezpieczeniem? Mieszkania w jakim.stanie? Dzieki z gory za info
zdjecie uzytkownika
Xx_Blazej_xX - 2014-07-31 20:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa ogólnie oparta jest o CAO. Można znaleźć w necie szczegóły. Ja tutaj przyjechałem z zamiarem pobytu na 2 miesiące, ale wracam za 3 tyg. Domki ogólnie w stanie średnim/dobrym zależy jak trafisz. Pierwszy tydzień to chyba nie ma co liczyć na wypłatę powyżej 50€. Tutaj bardzo chętnie przyjmują ludzi w wieku 18-23. Bo ci najmniej zarabiają. Zdarza się, że są przestoje tak jak teraz. Że niektóre firmy zawieszają działalność na około 2-3 tyg. To wszystko zależy do jakiej firmy traficie itp. Są tutaj ludzie i pracują już pół roku i więcej. Mi jednak taka praca oraz cała sytuacja nie odpowiada, bo po odliczeniu wszystkich kosztów itp. na czysto wypłata nie różni się o wiele niż wypłata w Polsce.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-31 20:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumie.dzieki.za informacje!
Wszystko by bylo dobrze gdyby nie te przestoje.
Wyjezdzamy tam pracowac a nie siedziec w domku.
Wiec nie rozumiem.po co.zatrudniaja ciagle ludzi jak przesyoje maja;/
zdjecie uzytkownika
wkurwiony - 2014-07-31 23:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mac! Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co to za kaizen z ta firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obruchali mnie z kasy jak dziwke a miało byc tak pięknie !obiecali kokosy a teraz co ? pożyczyłem u rodziny a tu taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem przepracować 160 h a co ledwie w 100 sie zamknąłem i te ceny za ten domek nosz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 90 euro za tydzien za te klitke .Ni jedzcie tam bo nic nie zarobicie i będziecie mieli jeszcZE długi u rodziny ODRADZAM !!!!
zdjecie uzytkownika
Nat - 2014-08-01 18:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2014-07-30 20:21:48]:
Tak dostalam wzor umowy, i mam ja podpisac na miejscu, jade jutro, prawdopodobnie po poludniu, czekam na telefon zeby umowic sie z przewoznikiem. Czy ktos rowniez jutro jedzie?
zdjecie uzytkownika
magdakl - 2014-08-01 20:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę kogoś kto wrócił z holandii lub tam jest o jakikolwiek kontakt do siebie, chcialabym zadac pare pytań, bo mam jechac do holandii w niedziele ale nie wiem czy jest sens :(
zdjecie uzytkownika
Komodore - 2014-08-02 01:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jedzie ktos moze 9.08.2014 na sortowanie odziezy?
zdjecie uzytkownika
dorcia - 2014-08-02 16:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czytamy czytamy te wszystkie opinie i widze ze rozne tutaj sa opinie... Powiem szczerze ze ja z chlopakiem trafilismy dobrze :) podpisywalismy umowe w Lublinie i tak jak nam pracujące KObiety przekazały tak i mieliśmy.. praca od razu przy czekoladkach 40 godz zapewnionych bez zadnych komplikacji... szczerze mowiac zalezy gdzie kto trafi, akurat my nie mamy co narzekac... teraz mamy przestuj u siebie w firmie to na ten przestuj 3 tyg firma zapewnila nam prace tymczasowa w innych firmach...
zdjecie uzytkownika
Emem - 2014-08-05 12:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś tam w ta niedziele do hurtowni odziezowej? Jest tam dostep do internetu ? Czy Ci co pojechali w tamtym tygodniu sa zadowoleni jest tu tai ktos ?
zdjecie uzytkownika
Emem - 2014-08-05 12:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komodore - 2014-08-02 01:04:10]:
Ja jade 10.08
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-06 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komodore - 2014-08-02 01:04:10]:
Ja z kolezanka tez wyjezdzam w niedziele 10.08
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-08-06 17:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i ja także dostałem ofertę na 10.08, czy nie za dużo ludzi potrzebują tego 10/08?
zdjecie uzytkownika
cyprian - 2014-08-06 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem ofertę na 10.08. Jak podpisujecie umowę to jest napisane, że będziecie pracować przy odzieży?
zdjecie uzytkownika
Fame - 2014-08-07 17:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś czy dalej są te przestoje w wenlo i czy ma ktoś moze wyjazd 16stego
zdjecie uzytkownika
Patrycja1994 - 2014-08-08 12:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś do Venlo 10.08 ? ;)
zdjecie uzytkownika
Patrycja1994 - 2014-08-08 12:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cyprian _ - Jedziesz na odzież czy na warzywa ?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-08-09 10:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fame - 2014-08-07 17:42:18]:
ja z chłopakiem też mamy wyjazd 10.08, to juz jutro, a ja czytając te opinie ciągle mam wątpliwości, no ale kto nie ryzykuje ten nie ma na co liczyć. W umowie nie ma nic o odzieży, jedynie 'pracownik produkcyjny'. Pani w Opolu powiedziała nam, że jeżeli nie będzie wystarczająco dużo zamówień przy pakowaniu odzieży pracodawca ma obowiązek zapewnic nam coś innego i najpewniej będzie to sortowanie owoców, więc na umowie nie podają nic konkretnego.
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-08-09 11:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może jutro (10.08) do miejscowości Maarssen? A może jest tu ktoś kto już tam był i mógłby się podzielić swoimi wrażeniami? :)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-15 00:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wybiera się ktoś do Heijen na sortowanie owoców 17.08?
zdjecie uzytkownika
kolorowoNam333 - 2014-08-16 01:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolorowo Nam ... Przeczytawszy powyższe opinie zarówno na tym portalu jak i wielu innych nie trudno zauważyć, że Firma Work Force nie należy do rzetelnych.
Już po samym zbliżonym wstępnym kosztorysie można zwrócić uwagę na rozbieżność podawanych informacji odnośnie opłat, wypłat, gwarantowanego minimum jak i mocno
zawyżonej płacy za zakwaterowanie, która wynosi 90 euro tygodniowo podczas, gdy inne agencje gwarantują nocleg bezpłatny bądź w przedziale od 4 do 6 euro za dobę, co daję od 28 do 42 euro za tydzień. Paradoksem jest wsparcie koordynatorów na miejscu na które de fakto nie ma co liczyć.
Wyjeżdżając przez tą firmę nie jedziesz zarabiać dla siebie, a na agencje z racji braku gwarancji 40 godzinnego tygodnia pracy , ciągłych stand by ( czyli dni bez pracy )- zarabiasz niewielkie pieniądze za które musisz pokryć koszty utrzymania. Z pozdrowieniami dla wszystkich którzy wyjeżdżają 19 sierpnia oraz 25 sierpnia z oddziału w Bydgoszczy :)
Nie dajcie się wykorzystać . I pozdrówcie Aldoncie
zdjecie uzytkownika
szkoda - 2014-08-18 10:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadac lipa i tyle. kary co chwile za auto , słąbo z kasą, omijac
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-08-25 15:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te opinie to mega odstraszają przynajmniej mnie...naprawde firma mogłaby się zastanowić co tutaj zmienic w poszczególnych kwestiach, na które narzekają pracownicy, bo innego wyjścia nie widze za bardzo z tej sytuacji, koło bedzie sie zapętlac coraz bardziej i bardziej, zmiany s,a konieczne i chyba każdy to potwierdzi
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-08-26 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce z kolezanka tam wyjechac chce cos wiecej na temat agencji.
zdjecie uzytkownika
KasiaIza - 2014-08-27 16:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej słuchajcie mam wyjechac przez tą agencje w ten weekend jednak mam pewne obawy co do wyjazdu po waszych opiniach. możecie mi coś więcej powiedziec.?
Mój e-mail: izabela1994r@gmail.com
zdjecie uzytkownika
An - 2014-08-28 12:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KasiaIza - 2014-08-27 16:25:48]:
Hej.Ja się zastanawiam ,bo jak poczytałam tu te opinie to masakra nwm czy wogole ryzykować ;/a jakies cv pisalas tam do nich?,w prawzie znajoma była i nie narzekala twierdzila ze nie robili w przy jednym tylko dawali ich tam gdzie było trzeba,a pojechala do pakowania kosmetykow,wiec nwm ,a co do pracy to długo czekalas na odp od nich?Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Flexspecisalisten.nl
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski