Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ALAB laboratoria Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie ALAB laboratoria Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-19 20:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
borixon - 2015-11-08 18:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-06-19 20:43:14]:
Hej ho. Nie wiem czy też słyszeliście o tym , ale ostatnio podobno można było liczyć w firmie na jakieś dodatkowe pieniądze . Prawda to? Co do opinii powyżej to oczywiście się nie zgadzam. Ja mam zupełnie inne informacje na temat ALAB. Sam zresztą chce aplikować w najbliższym czasie na przedstawiciela medycznego u nich
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-10 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nooo @borixon na tym stanowisku wiem ze oferuja stałe wynagrodzenie oraz system premiowy uzależniony od wyników pracy
zdjecie uzytkownika
filika - 2015-11-13 01:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
system premiowy jest bardzo korzystny dla pracowników, tylko naprawdę trzeba chcieć pracować, to bardzo ważne, właśnie ta ambicja
zdjecie uzytkownika
misiakowy - 2015-11-15 04:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, że nei jest prosto się do nich dostąć, ja bynajmniej nie miałem odpowiednich kwalifikacji te 5-7 lat temu jak próbowałem, teraz druga próba będzie
zdjecie uzytkownika
erty - 2016-01-11 22:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@misiakowy no najwaznieszje to sie nie poddawac i wierzyc w siebie, mam nadzieje ze teraz Ci sie uda, ja sam myslalem nad aplikowaniem jako magazynier..
zdjecie uzytkownika
technik analit. - 2016-01-20 23:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka harowka za male pieniądze
zdjecie uzytkownika
technik analit. - 2016-01-20 23:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka harowka za male pieniądze
zdjecie uzytkownika
bunt - 2016-01-21 11:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt się nie spodziewa w Laboratorium ALAB łatwej i przyjemnej pracy @technik analit. Wiadomo jednak, że taka praca opłaci się w przyszłości, można zdobyć dużo warte doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
towir - 2016-01-28 15:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei myslę, czy nie zaaplikowac tutaj jako Specjalista ds. przetargów i konkursów. Wymaganej jest w sumie tylko doświadczenie, office i wykształcenie wyższe - preferowane medyczne lub pokrewne. @bunt, to racja, z tym, że ALAB raczej szuka już specjalistów z doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-30 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezka praca owszem, ale czy małe pieniądze to bym nie powiedział, bo jako zwykły magazynier zaorbisz tutaj spokojnie te 2300 zł z tego co widze jednak.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-12-27
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
ALAB laboratoria sp. z o.o. poszukuje kandydatów do pracy: Pracownik Działu Windykacji Opis stanowiska: bieżąca windykacja przeterminowanych należności ( listowne i telefoniczne działania upominawcze, negocjowanie warunków spłaty zadłużenia). potwierdzanie sald, wyjaśnianie niezgodności, uzgadnianie kont. telefoniczna windykacja należności określonej grupy dłużników, zgodnie z przyjętymi w firmie standardami i procedurami. p
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-02-01 20:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli na magazynie dają 2300 zł to rzeczywiście dobre są to pieniądze. Zazwyczaj jest to jakaś najniższa krajowa. A jak patrzę na ogłoszenie to oprócz tego, że trzeba mieć rok doświadczenia w takiej pracy to nie wymagają jakoś dużo. Chociaż trzeba znać się na obsłudze komputera.
zdjecie uzytkownika
czekoo - 2016-02-04 11:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie magazynier nie wykonuje tylko poleceń brygadzisty, ale ma dostęp do komputera, zamówień i na bieżąco sam wie, co robić powinien. Według mnie to dobra organizacja pracy w ALAB @qwerty

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ALAB laboratoria Sp.z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALAB laboratoria Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert