Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coroplast-Dylaki

Pracowałeś w firmie Coroplast-Dylaki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karamba - 2012-09-14 08:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja moglem pracowac w tym syfie chyba juz sam nie wiem,z doswiadczenia wiem ze nie ma gorszego zakladu na SWIECIE ,zaklad dla umyslowo chorych
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-10-01 12:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ogolnie w zakladzie Coroplast nie jest taka najgorsza w zalezosci gdzie sie trafi- na jaki wydzial. Ci mozna ciekawego powiedziec to to ze pracownicy jacy sa w biurze to przechodzi ludzkie pojecie. Wiekosc osob pracujacych w biurze jest bezczelna nie uprzejma i bez kultury. Nic nie robia tylko sie obrzeżają ciastem. Jak chce sie cos zalatwic to jest ciezko bo przeciez czasu nie maja bo maja cos wazniejszego do roboty czyli obżeranie sie ciastem i tak jest caly czas ciasto kawka. Jak mozna wogole takich pracownikow trzymac ja to bym na zbity pysk wyrzucil!! Maja okropny balagan w papierach! Poprostu zenada!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-11-30 11:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie do tych co tam pracowali.Czy WAM też kazano czekać na umowe o prace tak długo po jej rozpoczęciu?Mnie powiedziała niemiła osoba z kadr że czeka się trzy dni do tygodnia, co jest wg mnie głupie.Proszę o informacje!!
zdjecie uzytkownika
coro - 2015-03-31 15:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałem do Coroplastu w Strzelcach Opolskich na stanowisko Specjalisty Jakości. Oczywiście przez telefon zapewniania w stylu, ze mam super doświadczenie itp i bez problemu można u nich dostac stawke taką jaką chcę. No rozmowa na miejscu trochę dziwna była ale to szczegół... Oczywiście zapewniania że odpowiedź zwrotna bedzie krótkim terminie... Minęło szmat czasu i do tej pory brak oficjalnej odpowiedzi ze strony firmy.... W sumie po poszukiwaniu info o corpoplascie mozna znaleśc ogloszenia ze szukają inz za 3 brutto a tutsaj ktos pisze o tym ze oferuja 2500 masakra...
zdjecie uzytkownika
Mewa - 2015-07-22 14:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni oszukują jak umia zwolnili mnie bo dużo chorowała a tonze odwalalam ciężką pracę to nic brygadzistki nic nie robią INO kawę piją ludzie nie idźcie tam
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2015-07-22 15:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wezcie się za brygadzistki źle traktują ludzi byłam świadkiem maja też nielegalną produkcję chowali nas przed kontrolą w małych halach i kazali być cicho tam coś jest nie tak niech ktoś się tym zainteresuje
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-09-22 18:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Sowa/Mewa, już nie przesadzaj, wiadomo, ze możesz czuć się rozgoryczona, bo Cię zwolniono, ale pewnie powód był inny niż ciągłe L4. Nie musisz pisac tylu komentarzy na siłę, a jeśli już chcesz to chociaż pozostac przy jednym nicku, bo patrzac po godzinie posta nie ma wątpliwości, że pisałas pod kilkoma.
zdjecie uzytkownika
Wojti - 2016-04-22 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dawno nikt nie pisał, to może ja napiszę kilka słów o firmie Coroplast-Dylaki. Osobiście współpracowałem z nimi ok roku. Warunki zatrudnienia były jasne i klarowne. Nie rozumiem skąd jakieś złe opinie o brygadziście? Jak dla mnie super.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Coroplast-Dylaki!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coroplast-Dylaki

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert