brak logo

Opiekun osób starszych

Wilmslow

Opinie o Opiekun osób starszych

Maria 2009-02-02 13:50:48
Sluszalam że straszny dom opieki najgorszy w UK.
jadę do BUPA, ma bardzo dobrą opinie w Anglii chwalą ich sobie polacy na forach brytyjskich
Beata 2009-02-11 20:03:56
Pracowała w Four Season rok. Z całego serca odradzam te domy!!! Nie znam nikogo z Polaków kto byłby zadowolony z pracy w tej firmie. Koszmarna atmosfera, niskie wynagrodzenie, [usunięte przez admina]. Brak prywatności. Problemy z administracją, ciągłe błędy w naliczaniu wynagrodzenia i oczywiście na korzyść firmy. Jeśli masz wybór to nie jedź tam. Są inne domy opieki!
anka 2009-03-31 12:39:08
to chyba zalezy od regionu. ja pracowałam w four seasons przez 12 miesięcy i w sumie jestem zadowolona. pracowalam w glasgow, natomiast dwojka moich znajomych pracowala w aberdeen. nie ma co mowic, ze jest to latwa praca, bo zalezy od tego,na jakich ludzi trafiasz. u mnie bylo ok, obsluga mila i pacjenci pozytywnie nastawienie. znajomi z aberdeen mieli troche latwiej, bo personel nie byl az tak wymagajacy jak moj. i byla to para, ktora mogla wyjechac i pracowac razem w tym samym miejscu, wiec byli bardzo zadowoleni. a pieniadze odlozyli wszyscy, wiec nikt nie narzekal.
w takiej pracy sa lepsze i gorsze dni, ale firma jako taka raczej pozytywna.
pozdrowienia
anka 2009-03-31 12:39:08
to chyba zalezy od regionu. ja pracowałam w four seasons przez 12 miesięcy i w sumie jestem zadowolona. pracowalam w glasgow, natomiast dwojka moich znajomych pracowala w aberdeen. nie ma co mowic, ze jest to latwa praca, bo zalezy od tego,na jakich ludzi trafiasz. u mnie bylo ok, obsluga mila i pacjenci pozytywnie nastawienie. znajomi z aberdeen mieli troche latwiej, bo personel nie byl az tak wymagajacy jak moj. i byla to para, ktora mogla wyjechac i pracowac razem w tym samym miejscu, wiec byli bardzo zadowoleni. a pieniadze odlozyli wszyscy, wiec nikt nie narzekal.
w takiej pracy sa lepsze i gorsze dni, ale firma jako taka raczej pozytywna.
pozdrowienia
jarek 2009-04-22 07:42:07
Naprawde odradzam Four Season w Halifaksie.To koszmar!!!!!
anonim 2009-05-10 00:38:35
ja pracuje od 11 miesiecy w Sutton Valance i nie da sie ukryc ze jest ciezko chociaz jestem zwykla hostessa. Czasami mam ochote uciec z tamtad, atmosfera niby przyjazna a tak naprawde jak by mogli to by zabili... Filipinczycy sa na 1 miejscu pracuja 7dni w tyg czasem dzien noc i tak miesiacami... chora sytuacja chodza na urlopy i pracuja w tym samym czasie-Polacy nie moga?? Wynagrodzenie 5,77 zart... ale coz trzeba gdzies pracowac... pozdrawiam
llklkl 2010-10-31 17:18:04
odradzam tam pracowax!!!!!!
anonim 2011-06-17 13:39:09
FOUR SEASON NAJGORSZA FIRMA SZCZERZE ODRADZAM......
nik 2012-07-17 12:30:09
home and care z Poznania to [usunięte przez admina]. NIe wyplacaja pieniedzy, telefon milczy
inga 2015-01-16 16:59:14
Pewne centrum poszukuje do pracy na terenie Warszawy opiekunów/opiekunki do osób starszych. Mile widziane doświadczenie w pracy z osobami starszymi, ukończony kurs opiekuna osoby starszej itd. Ja wymagania spełniam natomiast chciałabym wiedzieć na jakie wynagrodzenie taki opiekun może liczyć. z wykształcenia jestem po administracji więc papierkową praca również mogę się zająć np. w siedzibie jakiegoś biura.
aga79 2015-03-22 18:35:14
Witam.Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy jako opiekunka ale jest tutaj tyle opinii o firmach pośredniczących i to dużo negatywnych.Nie mam doświadczenia w opiece i z językiem też kiepsko a nie chciałabym trafić do firmy która chce tylko wysłać człowieka do pracy, zarobić na nim a potem go zostawić samemu sobie. Mieszkam w południowej wielkopolsce , może mógłby mi ktoś polecić rzetelną i uczciwą firmę.
julka 2016-05-18 10:35:46
nie widizalam zadnych nowych ofert pracy jakie by psiiadali do niemiec na wyjazdy
Zostaw swoją opinię o Opiekun osób starszych - Wilmslow
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opiekun osób starszych