brak logo

KILOUTOU Polska Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o KILOUTOU Polska Sp. z o.o.

cycu 2016-05-17 14:36
a macie jakieś informacje na temat warunków pracy w tej firmie ?
pyrex 2016-11-08 17:38
Mocno się rozwijają, od stycznia przejmują Tytanium. Coraz bardziej widoczni na rynku.
Świechu 2017-01-22 13:01
Mocna ekipa. Współpraca na najwyższym poziomie. Polecam.
3
Mimi 2017-02-15 21:16
Jakoś strasznie tu cicho, może to cisza przed burza, może ktoś zdobędzie się na odwagę i powie jak mu się w firmie zaczął błogo 2017 r. Ps. Chyba wiecie byli ewpiacy o co pytam:)
4
Triki 2017-02-15 22:02
Heh mimi dobre, w grupie siła to my oramy na obroty w tej firmie nie prezesy ani dyrektory, często w błocie, mrozie itp. Nie dajmy sobie wmówić że inni wiedzą co jest dla nas dobre a co złe, pozdrawiam
competitor 2017-02-20 14:36
co ja czytam... :) a już myślałem, że może dla odmiany w tej firmie jest trochę lepiej niż w konkurencji, ale widzę, że też słabo. No cóż, taka branża, chyba lepiej uderzyć w kierunku sprzedaży. Doświadczenie z tej branży robi z Ciebie twardziela i nic już w życiu zawodowym Cię nie zdziwi :) Dziwią mnie tylko cyrografy do podpisu, bo gdzie ten pracownik operacyjny mógłby uciec, tylko dwie firmy się liczą w PL. pozdro od konkurencji!
2
Łódź 2017-02-22 18:52
A jak się pracuje na takim stanowisku jak pracownik zaopatrzenia budów?
łower 2017-02-23 03:50
Do Łódź: pracownik zaopatrzenia budów to inaczej kierowca, praca polega na dostarczaniu i odbiorze sprzetow i maszyn od i do klienta.
Kacy 2017-04-06 13:37
Powiedźcie proszę PH otrzymuje jaki samochód służbowy ?
Jak wygląda sprawa z użytkowaniem prywatnie?
Dziękuję za info
Fryderyk 2017-04-09 07:26
Peugeot partner/nie ma jeżdżenia prywatnie.
1
Jaro 2017-04-15 15:16
Po pracy jeździsz gdzie chcesz w granicach rozsądku oczywiście
2
Kier 2017-04-24 20:45
No jeśli granice rozsądku rozumiesz przez powrót z pracy i dojazd do pracy, to zgadzam się z tobą.
1
Imperator 2017-04-27 13:49
Samochodu można używać tylko na dojazdy do pracy i jeszcze za to trzeba zapłacić. Za darmo to tylko możesz skorzystać z WC jeżeli występuje na oddziale.
3
Rum 2017-05-04 16:21
Był ktoś na rozmowie w tej firmie? Było ostatnio tyle ogłoszeń a teraz zero, jeśli tak to co oferują na start doradcy? Może ktoś wie jakie widełki finansowe na tym stanowisku?
Świechu 2017-05-06 21:20
Jeżeli posiadasz doświadczenie i robisz wyniki to zostaniesz doceniony.
Jeżeli nie posiadasz doświadczenia i masz chęć do nauki, pracy a porażki cię mobilizują do działania, nie poddajesz się i walczysz, to też stanowisko dla ciebie.
Podstawa jak wszędzie, przy stanowisku doradcy sam pracujesz na wypłatę, robiąc wynik, otrzymujesz premię.
Profesjonalne podejście.
Narzędzia do pracy ok.
Bardzo fajna ekipa.








4
nik 2017-06-26 10:30
a jak tam gdańsk?
Leszek 2017-07-10 11:59
Cześć, Na jaką podstawę można liczyć na stanowisku Doradca Techniczno - Handlowy? a jakie premie można wyciągnąć przy sumiennej pracy dla tej firmy?
Apollo 2017-07-12 21:13
Wyciągnąć to możesz kopyta, dosłownie i w przenośni, pozdro od już byłego dth.
2
DAREK 2017-07-13 00:02
Witam,
Jak wygląda praca na stanowisku kierowcy w Lublinie? Prowadzą rekrutacje i zapraszają na rozmowy.
Warto ?
Marta 2017-08-12 09:10
@DAREK, czy aplikowałeś na stanowisko Windykatora? Widziałam, że jest obecnie prowadzona rekrutacja na to stanowisko. Może wypowie się ktoś z obecnych pracowników, jakie panują warunki zatrudnienia? Na jaką umowę można liczyć? Konieczne jest posiadanie doświadczenia?
Mico50 2017-08-29 10:30
Witam! Czy ktoś mógłby się podzielić opinia na stanowisko windykatora? Z góry dziękuję!
Marcin 2017-08-30 18:00
Witam.

Jak warunki w Łodzi w tej firmie? Słyszałem, że zarobki są dość dobre na wyższych stanowiskach. Są realne szanse na rozwój w tym oddziale? Ogólnie może ktoś mógłby przedstawić sytuacje jeśli wie więcej.
stick 2017-09-11 15:39
Dobrze że wzięli się za ciebie.
1
Wilku 2017-09-19 17:32
O a co to za czystki na goworku, ktoś się wstydzi opinii zamieszczanych przez ludzi o firmie? Hmm gowork tracisz w moich oczach, lubię czytać wszystkie opinie a nie te tylko ocenzurowane przez firmę. Z 44 wpisów nagle 23,cenzura jak w pis-ie, wstyd!!!
1
Fryderyk 2017-09-19 17:53
Czyszczą bo rekrutuja a siła gowork jest duża:) a czego rekrutuja? Bo ludzie uciekają z tej firmy.
Zostaw swoją opinię o KILOUTOU Polska Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KILOUTOU Polska Sp. z o.o.