KRESKI Spółka Jawna

Warszawa

Opinie o KRESKI Spółka Jawna

Kreski 2016-04-14 15:13:04
Jesteśmy prężnie rozwijająca się Polską firmą obecną na rynku od 2004 roku. Swój sukces zawdzięczamy zgranemu zespołowi inteligentnych ludzi.
Zajmujemy się serwisem, wsparciem technicznym oraz sprzedażą urządzeń i oprogramowania do automatycznej identyfikacji (Auto ID) oraz szeroko pojętym przemysłowym sprzętem IT. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie zaoferować usługi oraz obsługę klientów na najwyższym poziomie. Stawiamy na uczciwość, profesjonalizm, pracowitość i lojalność. Z klientami i pracownikami wiążemy się na długie lata. Będąc liderem dbamy o wysoką jakość, nieustanny rozwój oraz kompetencje.
1
nan 2016-04-18 15:26:05
a gdzie jest reszta wypowiedzi?
Pracownik 2016-04-18 18:41:19
Pracuje już w firmie Kreski na tyle długo, aby moc wyrobić sobie opinie na temat wspomnianego pracodawcy.
Zacznę od rzeczy, która wymaga szczególnego podkreślenia - uczciwość pracodawcy. Każdy pracownik już pierwszego dnia otrzymuje do podpisania umowę o prace, nie ma żadnych umów zlecenie, o dzieło itp... Wynagrodzenia ZAWSZE wypłacane są terminowo! Nigdy nikt nie kazał mi zostawać po pracy, przychodzić do pracy w sobotę lub też pracować na urlopie, zwolnieniu lekarskim etc.!! Co więcej, nigdy nie ma problemu, aby załatwić ważne, prywatne sprawy w czasie pracy, np. wizyta u lekarza. Atmosfera jak najbardziej w porządku, nie widzę wokół siebie zestresowanych, zastraszonych czy sfrustrowanych osób. Co do szefostwa... każdemu życzę tak empatycznego szefa :) Oczywiście, nigdzie nie jest idealnie - możliwość awansu, ze względu na strukturę organizacyjną firmy, jest raczej niewielka.
2
Nick 2016-05-10 07:42:48
Zarobki - większość osób w tej firmie pracuje dlużej niż 2 czy 3 lata i jakoś z głodu nie umarli - także nie są takie złe. A jeżeli ktoś się przyłoży mocno do pracy to są całkiem solidne. W dziale handlowym premie są na prawdę sowite.
Atmosfera - jeden nadaje się do korpolandii inny woli taką firmę jak Kreski - wszyscy się znają, pożartują. Ten bzdurny przykład ze szklanką do połowy pustą. Ja powiem, że jest pełna do połowy - z szefami jak najbardziej można załatwić każdą sprawę. Są wyrozumiali i co najważniejsze potrafią oddzielić życie zawodowe od prywatnego. Są imprezy firmowe, są integracje, jest firmowa wigilia i miły dodatek na święta - co przy dzisiejszych warunkach na rynku nie jest zawsze oczywiste.

Ze swojej strony uważam, że firma Kreski jest solidną, prężną firmą, rozwijającą się z roku na rok.
Zawsze można znaleźć jakieś minusy, ale po co się rozdrabniać - ogólna ocena 4+/6.
1
Nick 2016-05-10 07:43:28
Zarobki - większość osób w tej firmie pracuje dlużej niż 2 czy 3 lata i jakoś z głodu nie umarli - także nie są takie złe. A jeżeli ktoś się przyłoży mocno do pracy to są całkiem solidne. W dziale handlowym premie są na prawdę sowite.
Atmosfera - jeden nadaje się do korpolandii inny woli taką firmę jak Kreski - wszyscy się znają, pożartują. Ten bzdurny przykład ze szklanką do połowy pustą. Ja powiem, że jest pełna do połowy - z szefami jak najbardziej można załatwić każdą sprawę. Są wyrozumiali i co najważniejsze potrafią oddzielić życie zawodowe od prywatnego. Są imprezy firmowe, są integracje, jest firmowa wigilia i miły dodatek na święta - co przy dzisiejszych warunkach na rynku nie jest zawsze oczywiste.

Ze swojej strony uważam, że firma Kreski jest solidną, prężną firmą, rozwijającą się z roku na rok.
Zawsze można znaleźć jakieś minusy, ale po co się rozdrabniać - ogólna ocena 4+/6.
pracownik 2016-06-16 11:55:27
firma się rozwija cały czas. Z tego, co wiem, to ostatnio były dawane ogłoszenia i jeszcze rekrutacja się nie zakończyła. Możesz spróbować.
pracownik 2016-06-16 12:13:27
firma się rozwija cały czas. Z tego, co wiem, to ostatnio były dawane ogłoszenia i jeszcze rekrutacja się nie zakończyła. Możesz spróbować.
toaoa 2016-06-17 11:47:00
nadal przecież rekrutują! teraz jako Pracownik biurowy działu handlowego.
Zostaw swoją opinię o KRESKI Spółka Jawna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRESKI Spółka Jawna