brak logo

Mediacore Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mediacore Sp. z o.o.

kojot 2016-01-19 10:23:19
Nie polecam tej firmy jako pracodawcy. Dobre wrażenie jakie robi zarząd szybko przemija. Zarobki słabe. Ilość pracy i nadgodzin za to pokaźna.
kojot 2016-02-08 17:06:35
całościowo.
wermut 2016-02-16 13:52:24
nie. pensja niezależna od ilości projektów. bez prowizji.
man2 2016-05-20 19:38:24
Nie polecam. Strasznie bardzo oszczędzają na pracownikach, będziesz pracował za 2ch:) a i tak na koniec oskarżą cię o lenistwo. plus nadgodziny i słaba niestabilna umowa.
1
Mediacore 2016-06-29 13:39:19
Cześć,

Piszę jako jeden z właścicieli firmy Mediacore.

Moi mili, do odważnych świat należy.

Jeżeli chcecie się coś dowiedzieć o firmie i możliwościach rozwoju i zarabiania, zapraszam do kontaktu.

k.piekarski@mediacore.com.pl

p.s. powyższe teksty są opiniami na temat faktów, nie są faktami ;-)


Gosc 2016-07-01 15:31:29
Proponują umowę zlecenie i na dodatek pensje głodową jak na Warszawę (na poziomie kasjerki w hm z prowizja) przy sporych wymaganiach. Aczkolwiek panowie z zarządu bardzo mili i atmosfera wydawała się okej. Biuro tez przyjemne mimo średniej lokalizacji.
gosc 2016-07-03 01:08:58
Pieniążki zbyt niskie do stawianych wymagań. Pracujesz za najniższą krajową x 2, tyle że dajesz z siebie tyle co dwóch pracowników. wszytko przemyślane.
adhd 2016-07-13 00:05:03
Jako klient Mediacore mogę powiedzieć jedno kompetencje i obsługa są bardzo dobre.

Odnośnie pracowania w Mediacore nie wiem dokładnie jak to jest ale osoby z którymi pracuje wydają się być zadowolone ze swojej pracy i atmosfera pracy również wydaje się być ok.

Na koniec jedna kwestia (moje osobiste nastawienie do tematu płacy), która niezależnie od firmy w jakiej ktoś pracuje wydaje się być niezmienna - jeżeli mówisz że pracodawca mało płaci to sorry ale widać twoje kompetencje nie są warte na rynku pracy więcej. Z jakiś powodów każdy z nas podjął pracę za taką a nie inną stawkę i zgaduję że nikt nie wybrał najgorzej płacącego pracodawcy tylko tego który oferuje najwięcej.
:) 2016-10-14 16:59:23
dynamiczny rozwój firmy polega na pozyskiwaniu klientów, większej liczbie projektów i udziale w wielu przetargach. oznacza to coraz więcej pracy w coraz większym chaosie i coraz więcej nadgodzin dla ciągle takiej samej ilości pracowników, bo nie ma budżetu na zatrudnianie potrzebnych dodatkowych rąk do pracy
ertro 2016-10-14 21:05:09
Cześć! Aktualnie poszukuję zatrudnienia i zastanawiam się czy jest możliwe załapać się do nich chociażby na technical manager, wiecie może? Doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne, dlatego ta kwestia mnie najbardziej interesuje. Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Mediacore Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mediacore Sp. z o.o.