Let's GoCook

4 Dodaj merytoryczną opinię

ORGANIZACJA EVENTÓW

 

Nasze wieloletnie doświadczenie szkoleniowe podpowiada nam, że najlepsza cześć imprezy zaczyna się w kuchni. Wszak, nic tak nie buduje więzi, jak wspólne przygotowywanie przystawek i tworzenie drinków. Szykowanie kolejnych potraw sprzyja prowadzeniu nieformalnych rozmów, dzięki czemu wszyscy uczestnicy mogą poznać się bliżej. Sami Państwo widzicie, że wspólne gotowanie to doskonała forma integracji. Warsztaty kucharskie prowadzone w Akademii Kulinarnej GoCook to połączenie krótkiego, lecz intensywnego szkolenia, eventu oraz spotkania integracyjnego. Dzięki tak przygotowanym zajęciom, nie tylko miło spędzimy czas, ale także nauczymy się nowych technik gotowania oraz poznamy sekrety oryginalnych przepisów z najróżnorodniejszych kuchni świata.

 

Organizacja spotkania

Terminy i godziny spotkania ustalane są indywidualnie z Klientem.

 

Materiały szkoleniowe

Oferujemy Państwu możliwość wyboru wersji standard lub wersji rozszerzonej:

  • Wersja standard – cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci wdrukowanych przepisów, fartuszków kucharskich z logo Akademii GoCook lub innych materiałów, w zależności od ustaleń.
     
  • Wersja rozszerzona – cena zawiera materiały oraz gadżety przygotowywane według indywidualnych ustaleń. Nasza propozycja zawiera m.in. wdrukowane przepisy, książki kucharskie, spersonalizowane fartuszki kucharskie z logo Akademii GoCook oraz imieniem uczestnika, alkohol, a także inne gadżety, w zależności od sugestii Klienta.

 

Program spotkania

  1. Spotkanie w miejscu realizacji warsztatów.

  2. Przywitanie gości.

  3. Wspólne przyrządzenie dań przez uczestników spotkania. Standardowe menu obejmuje: przystawkę, danie I, danie główne oraz deser. Każde menu ustalane jest indywidualnie z Klientem, najpóźniej na 3 dni przed zaplanowaną datą eventu.

    Przykładowe menu jakie jest przygotowywane podczas warsztatów kuchni włoskiej:

  • Przystawka: chrupiące crostini z szynką parmeńską i brzoskwiniam
  • Danie I: minestrone – tradycyjna zupa warzywna podawana z orzeźwiającym pesto z pietruszki
  • Danie II: Kurczak Beaune w sosie z brandy podawany z ryżem jaśminowym i sałatą lodową
  • Deser: Semifreddo z sosem czekoladowym i borówkami
  1. Wspólna degustacja przygotowanych dań.
Let's GoCook