"Sun-Power"

Grubbenvorst

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o "Sun-Power"

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Sun-Power"

kris

Radze sie 100000 razy zastanowic znim zaczniecie tam prace. Kombinuja jak moga zeby nie ponosic odpowiedzialnosci za kradziez.e i oszustwo.

Byly pracownik

Pracowalem przez ta agencje kilka miesiecy w szklarni na pomidorach ogulnie praca nie jest zla ludzie ok nie na kazdej szklarni . Co do zarobkow to zalerzy ile godzin tygodniowo jest taki okres ze zarobisz a jest tak ze nie oplaca sie siedziec . Co do wyplat sa tygodniowki . Eyglada tak za 35.42 godz pszepracowantch wychodzi I teraz naj lepsze :))) podsumowanie tygodniowki juz mowa o potraceniu za hotel itp a wiec za 35,42 godz wychodzi 339,50-16,77- 30,65-1,53-56,30-21,49=212,76 Euro :))) I z 212,76-60Euro na jedzenie ZOSTAJE 152,76 euro wyplaty na czysto 152,76 razy 4,1 = 624zl na tydzien jak na ta agencje to wstyd I porazka totalna . A I dodam ze do pracy jest ok 10-12km do pracy transport rower ktury jest drogi w utszymaniu kary jakie wala za rower to kleska totalna . Ogulnie nie polecam . Jak mi nie wiezycie ZAPRASZAM DO SUN POWER :)))) powodzenia dla osob kturzy podieli decyzje zpulpracy z ta agencja na szklarni

Bruno
@Byly pracownik 23.09.2017 16:47
Pracowalem przez ta agencje kilka miesiecy w szklarni na pomidorach ogulnie praca nie jest zla ludzie ok nie na kazdej szklarn...

Ponadto Sun Power nie odprowadza wszystkich naleznych skladek, wiec liczcie sie z tym, ze przy rozliczeniu z Belastingdienst, bedziecie musieli jeszcze doplacac i to wcale nie male sumy.

Hanna

@Krzychu rozumiem, że Twój kolega miał inne doświadczenia z pracy w firmie. Rzeczywiście możliwe, że dużo zależy od lokalizacji. Jednak z tego co widzę na stronie firmy zakwaterowanie spełnia wszelkie normy mieszkalne i agencja posiada certyfikaty SNF i że jest nawet możliwość miejsca w pokoju jednoosobowym. Ktoś jeszcze może powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z Sun-Power?

NICK
@Hanna 31.08.2017 14:19
@Krzychu rozumiem, że Twój kolega miał inne doświadczenia z pracy w firmie. Rzeczywiście możliwe, że dużo zależy od lokalizacji...

mozliwosc miejsca w pokoju jednoosobowym, chyba dla pracownikow biura hahahahhahahahahahahhahaha

Paweł

To jest agencja pracy nie dla wszystkich ,tylko dla Rumunów.tak powinien się ogłaszać

johan45

Złodzieje którzy dorabiaja sie na ludzkiej krzywdzie...takie biura powinni zamykac a ludzi ukarac...

Hanna

Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z Sun-Power, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam o tym, że opinie nie mogą naruszać regulaminu portalu. Przed zamieszczeniem wpisu należy zapoznać się z jego treścią.

ODRADZAM

Absolutnie nie polecam. Warunki w hotelu tragiczne, syf, smród, przy wysokiej temperaturze jak w piekarniku ("hotel" jest skonstruowany z metalowych baraków), pokoje 4-6os, miejsca jak w więzieniu. Cotygodniowe kontrole, czy w pokoju czysto - wystarczy, że jedna osoba np. nie zaścieli łóżka - kara dla wszystkich po 30-50e od osoby. Pracownicy biura nie mają pojęcia o swojej pracy, koordynatorzy wyżywają się na pracownikach a jeśli im na to nie pozwolisz będą się czepiać i szukać problemów tak długo, aż nie wylecisz. Dalej idąc - zwolnienia za byle co, albo w ogóle pracy brak - poznałem przypadki, że ludzie po tygodniu od przyjazdu wracali, bo pracy dalej nie było. Poza tym spore opóźnienia w wypłacaniu środków - nawet tygodniowe (W moim przypadku), generalnie kołhoz a na wejściu zamiast "werkt samen" powinno być &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, już nie wspomnę o samej pracy po 10h a płacą za 8, w warunkach polowych nawet bez toalety. Nawet miesiąca nie wytrzymałem, a pracowałem w różnych krajach UE przez ostatnich kilka lat, nigdzie nie było tak źle.

Krzychu
@ODRADZAM 25.07.2017 17:32
Absolutnie nie polecam. Warunki w hotelu tragiczne, syf, smród, przy wysokiej temperaturze jak w piekarniku ("hotel"...

a już chciałem jechać, kolega pracował i chwali, ze tygodniówki płacą etctera..,a może zalerzy gdzie trafisz? niewiem, polećcie jakieś normalne biuro! Jak nie jeden z Nas, potrzebuje zarobić, ale w normalnych warunkach i bez szarpania o kase

Ika

Wyjeżdżam niedługo do pracy w Tienray czy po otwarciu nowego budynku nadal są takie warunki i nadal nie polecacie tam jechać???

Pracownik Sun-Power
@Ika 02.06.2017 22:55
Wyjeżdżam niedługo do pracy w Tienray czy po otwarciu nowego budynku nadal są takie warunki i nadal nie polecacie tam jechać??...

Tak, nie przyjeżdżaj trzymaj się z daleka od tego biura.

Hanna

@mały84, myślisz o aplikowaniu? Korzystałeś już kiedyś z usług "Sun-Power"?

mały84
@Hanna 23.03.2017 12:22
@mały84, myślisz o aplikowaniu? Korzystałeś już kiedyś z usług "Sun-Power"?

no właśnie się zastanawiam bo wiem ze teraz jest wyjazd 27 na truskawki i 10 kwietnia na szparagi, nigdy nie wyjezdzalem z sun power , masz moze jakies informacje ? pozdrawiam

mały84

jak wyglada praca z sun power w holandii przy truskawkach albo szparadze ??

Gunia

Czesc wszystkim! Czy warto wyjechac z tym biurem do pracy? Nie widze za pozytywnych opinii, ale czy naprawde jest tak fatalnie? Czy jest tam teraz i moze powiedziec jak sytuacja wyglada? Wielkie dzieki za pomoc! Pozdrawia, Gunia

Gunia

Czesc wszystkim! Czy warto wyjechac z tym biurem do pracy? Nie widze za pozytywnych opinii, ale czy naprawde jest tak fatalnie? Czy jest tam teraz i moze powiedziec jak sytuacja wyglada? Wielkie dzieki za pomoc! Pozdrawia, Gunia

S

Na pewno nie jest tak źle, bo w końcu mieli dorzucić od tego jakieś premie do zarobków. Przecież nie ma co narzekać, zwłaszcza, że dbają o swoich pracowników. Każdy wie co ma robić, a na szkolenia też się czasem znajdzie czas. Ale czy wypłata jest na czas?

karolcia

hej proponujecie mi jechac z posrednika sun power czy odradzacie.a moze innego posrednika zaproponujecie.pozd

njbh

Pracowałam przy zbiorze papryki - zostałam potraktowana fatalnie. Nie było dla mnie pracy, prawie cały czas siedziałam w hotelu (o ile tę norę można tak nazwać). Mimo braku pracy ciągle ściągali nowych ludzi. Jedyne co mile wspominam to moment w którym zerwano ze mną umowę i wysłano do domu.

hujjjj

chada tylko potrafi kary wpierdalac a reszta nie słucha ludzi tylko pojebanego menagera pozdrawiam was skurwiele jebani !!!

ahaa

skur... jebane tylko potrafia kary dawac i ludzi wyzywac od brudasow i arkocholikow nie jedzcie tam bo po kilku miesiacach was wyrzuca i nawyzywaja oszusci zajebani :)

wiolka.

Czy aktualnie sun power ma duo pracy? O co chodzi z karami?

ania 57

moja opinia o Sun-Power koszmar totalna porazka kary kary KARY!!!!! PRACY NIE MA SCIAGAJA LUDZI LUDZIE IDA DO PRACY NA 1-3 DNI JA TAK SIDZIALAM 21 LAT TO OSOBA ZASTARA NAPRZYKLAD DO ZBIORU POMIDOROW PARANOJA ZEBY ZROBIC PRANIE TRZEBA CZEKAC DO 18 ABY WZIASC ZETON BO P MENAGER NIE MA WSZCZESNIEJ CZASU ZEBY COS ZALATWIC TO TRZEBA SIE UMOWIC KOSZMAR

ania57
@ania 57 03.06.2016 16:17
moja opinia o Sun-Power koszmar totalna porazka kary kary KARY!!!!! PRACY NIE MA SCIAGAJA LUDZI LUDZIE IDA DO PRACY NA 1-3 D...

to biuro to koszmar nie mozesz chorowac bo dostajesz kare zaslabniesz w pracy zjedziesz na hotel dostajesz kare 130 euro pokoje kontroluja podczas nieobecnosci to koszmar traktuja ludzi okropnie za zerwanie umowy kara 200 euro ludzie maja siedziec cicho i tolerowac to co tu sie dzieje

Konrad

APEL DO TECHNICZNYCH W TYM I SPAWACZY , TRZYMAJCIE SIE Z DALA OD SUN POWER ! JEŚLI MACIE INNE PROPOZYCJE TO RADZĘ Z NICH SKORZYSTAĆ . JAKO SPAWACZ DOSTAŁEM OD NICH PROPOZYCJĘ ....ŚMIECH NA SALI JAK TAM PRZYJECHAŁEM OBIECYWALI PRZEZ TEL. NAWET WYJAZD DO DUBAJU :) SUN POWER TRUDNI SIE W WIĘKSZOŚCI ZBIERCTWEM PIECZAREK KWIATÓW ITP CHWASTÓW . TO NIE FIRMA DLA TECHNICZNYCH BOWIEM STAWKI SPAWACZY TAM SA PORÓWNYWALNE Z TYMI Z PRODUKCJI . ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! POZDROWIENIA DLA TEGO WIATRAKA CO REKRUTUJE I TEJ NIE ATRAKCYJNEJ POLKI , POPRZEWRACAŁO SIĘ W GŁÓWKACH !! śMIECH NA SALI ALE STAWKI !! POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZCIWYCH LUDZI

Bartas

Wybiera się ktoś w tym miesiącu do pracy przez SUN-Power? pozdrawiam

Jacol
@Bartas 10.04.2016 08:39
Wybiera się ktoś w tym miesiącu do pracy przez SUN-Power? pozdrawiam

Siemanko, ja się wybieram i w ten weekend mam się już zameldować na hotelu, pozdro:)

ania 57
@Bartas 10.04.2016 08:39
Wybiera się ktoś w tym miesiącu do pracy przez SUN-Power? pozdrawiam

jezeli moge ci doradzic to nie jedz do pracy z sun-power albo wez sobie dodatkowa gotowke na kary a lista jest dluga wlasni z tamtad odeszlam a pracy nie ma

koza

Witam. Wybieram się przez tą firme do pracy przy pomidorach. Karza przyjechac na hotel.Tam sie wszystko okaze. Ktoś wie jak to teraz tam wygląda? jakie są warunki?Czy są wyplacalni? czy to nie sciema? czy na miejscu nie okaze sie, ze nie ma pracy? prosze kogos o odpowiedz

podlasianka

Co jest z Sun-power?Zniknela ich strona internetowa,a gdy sie dzwoni na ich nr NL to wlacza sie automatyczna sekretarka ktora po polsku mowi aby zarejestrowac sie na stronie. Stronie,ktora nie istnieje.

skok

Witam.Nie polecam wyjazdu na truskawki do szklarni, mało godzin, nie opłaca się.Warunki w hotelu Tenrain-ubogie,trzeba sprzątać,w nocy alarmy,swobody żadnej traktowanie jak dzieciaków.Słabo.

Xenon

Juz Cie wyrzucili?Hahahaha

amin
@Xenon 24.08.2015 15:53
Juz Cie wyrzucili?Hahahaha

Najgorszemu wrogowi bym nie polecila tej firmy najgorsza w calej holandi

Xenon

Pracowalem i dale sobie spokoj, co jest nie tak? Im wiecej godzin tym wiekszy podatek wiec moze ci wyjdzie 7-8 na 1h, brak odciagow od dymu ze spawania (jak chcesz pozyc), Przyjebany brygadzista, Tam masz non stop spawac , zgodnie z przepisami vca powinienes miec co chwila przerwe (oni nie wymagaja vca) wiec to praca dla frajerow za ta stawke. o wszystko trzeba sie prosic, reszte sam zobaczysz

Przemek

Ja własnie tam bede pracować od 24.08, kolego pracowałeś tam juz? jak Dlugo ? jakieś problemy większe czy tylko to ze czasami więcej godzin ale to akurat dla mnie atut. Moj kolega juz tam pracuje i mówi ze praca jest jak najbardziej ok, i tylko odpadają cwaniaki i obiboki.

Xenon

Witam Jezeli jedziesz jako spawacz aluminium to odradzam. Brak wyciagow wentylacyjnych i non stop spawanie kanalow aluminiowych. Czesto od 6-20 !!!!!!

lukas

Rekrutują bo ktoś musi opłacać zakwaterowanie.... cała tajemnica ,wiekszość biur tak robi,wyslą Cię do pracy abyś zarobił na opłaty a o reszte się martw sam

adam
@lukas 17.07.2015 22:14
Rekrutują bo ktoś musi opłacać zakwaterowanie.... cała tajemnica ,wiekszość biur tak robi,wyslą Cię do pracy abyś zarobił na op...

Dziwne bo Ja wiem, ze akurat ta firma nie wymaga byś mieszkał na ich zakwaterowaniu i spokojnie możesz mieć swoje prywatne. To samo tyczy sie ubezpieczenia, można miec swoje. Ja polecam to firme.

tymek

kuszą bardzo do tej pracy, też widizałem tę stronę, ale bardzo chętnie bym sięchciał doweidzieć na temat jak to na prawdę wygląa od was. mam nadzieje, że ktoś się podzieli konkretnymi wypoweidziami na temat tej pracy za granicą w holadnii. Możecie mi powiedzieć coś na ten temat? proszę o wypowiedzi tylko osoby dobrze poinformowane.

amin
@tymek 22.03.2015 20:51
kuszą bardzo do tej pracy, też widizałem tę stronę, ale bardzo chętnie bym sięchciał doweidzieć na temat jak to na prawdę wyglą...

ja bym polecila inna firme dla ciebie zebys sobie poszukal

nick
@amin 08.05.2015 19:32
tak kusza opowiadaja niestworzone historie ze jest praca a na miejscu co innego okazuje sie pracy nie ma hotel w Tienray warunk...

Nie polecam tej firmy robia ludzi w balona zachecajac zeby ktos przyjechal do ich firmy a puzniej sie okazuje ze pracy nie ma zwalniaja ludzi za nic rotacja non stop w Tienray som skandaliczne warunki i ci park menadrzer co tam nic nie robia jeszcze raz nie polecam tej firmy mozna z niczym z tamtad przyjechac

czarny

Pracował ktoś w 2014roku bo chciał bym się zapytać czy coś się zmieniło jakie umowy dają ile wychodzi na godzinę itp z góry dziękuje

kargul542

Mam 14 lat i chce spytać czy przyjeliby mnie do sun power na lato akurat mam blisko i chce sie dowiedziec

KAMIL

WITAM chcialbym skorzystac z tej firmy oferty i nie wiem czy sie oplaca...

anonim

Witam. Czy moze ktos powiedziec czy po wysłaniu zgloszenia do sun power lepiej czekac aż się odezwą czy zadzwonic do nich?

El

Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??

El

Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??

Marcin

Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć jak było po zakończeniu stażu? Czy wszystko Wam wyrównali tak jak mówią, czy ktoś mógłby mi napisać na meila jak to wyglądało po zakończeniu stażu (usunięte przez administratora) pozdrawiam

Bbbbb

Gal anonim - 2013-03-27 07:35:41 Witam! Na początku opowiem o początkowej fazie pracy tzn. praca od marca... Jeżeli ktoś chce jechać pracować przez sun-power od marca to nie polecam. Dlaczego? ponieważ nie pracujesz po 38 godzin tygodniowo np. na pomidorach,ogórkach czy truskawkach. Byłem niedawno w Holandii i ludzie pracują po 2 godziny dziennie. Z tego co zarobią pobierają 67.47 euro za domek i 20,02 za ubezpieczenie. Owszem dofinansowanie do mieszkania jest, ale po przepracowanych godzinach. Prosty rachunek, jeżeli masz 20 lat to twoja stawka za godzinę wynosi 6,47 i jeżeli pracujesz przy pomidorach i w tygodniu masz 12 godzin to masz 77,47 euro. Dodatku do mieszkania masz wtedy 17,44euro czyli do 77,47 musisz dodać to 17,44 i odjąć 67,47 oraz ubezpieczenie 20,02 12 godzin razy stawka 6,47= 77,47 Dodatek do miszkania: 12 godzin razy 1,47=17,47 77,47+17,47=94,94 euro-67,47-20.02=7,45 7,45euro- to jest wypłata za jeden tydzień pracy przez sun-power. Jeżli ktoś dobrze pomyśli to uświadomi Sobie że po przepracowaniu 3 tygodni zarobi 22,35 euro. I tak może zarabiać nawet przez 3-5 tygodni, dopiero później zacznie minimalnie zarabiać więcej. Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które się zdecydowały wyjechać lub jechać pracować przez sun-power.Boze,co za bzdury....W kazdej pracy bywa tak ,ze nie ma godzin,ale nie przesadzajmy,ze po trzech tygodniach pracy dostaniesz 22,35 euro ! Prosze cie !!!

anrska

Do Adusia Zależy gdzie sie trafi raz jest gorzej raz jest lepiej ale chodzi mi o to że nie powinno się płacić za mieszkanie całej kwoty nawet jak jestes na urlopie, powinno sie placic przynajmniej połowe, jeśli nie zaplacisz a w pokoju jestes z partnerem i on zostaje bedziecie rozdzieleni poniewaz nie placisz za lokum, popieprzone, wiem ze dobry jest prywatny lokum z tym że musi cie na to stac a czasami niektorych nie stac na to.Bo zarobki na to nie pozwalaja,W innych firmach ktorych pracowalam gdy jest sie na urlopie to placi sie polowe za mieszkanie ale na czyms innym sie traci i to duzo pieniedzy

Adusia

Witam zgłosilam się tam na zbiór truskawek wysłałam cv wypełniłam formularz . Jeżeli ktoś był nie dawno i pracował przez to biuro niech napisze jak tam jest . Bo czytam tutaj z opini i każdy coś innego mówi . A chciałabym tam pojechać tylko nie wiem czy się opłaca

anrska

witam,gdy zaczęlam pracować przez tą firme bylo wszystko dobrze,pozniej wiadomo byla likwidacja i coraz mniej pieniedzy zarabialam a teraz to jest totalna porazka,niechce mi sie tu siedziec ale jeszcze poczekam,zarobilam 156 euro i wszystko mi zabrali,za zaliczke pobieraja oplate w wysokości 10%,koszmar,tego nie powinno byc,za mieszkanie pobieraja za calość,to jest chore(usunięte przez administratora)

ewa

zawsze mozesz znalezc sobie inne lokum,wtedy Ci Sun Power za nie nie odciagnie i dostaniesz normalna wyplate.Woda,prad,gaz i inne media tez kosztuja wiec niby dlaczego Sun Power mialby placic za to,co zuzyles.

Gal anonim

Witam! Na początku opowiem o początkowej fazie pracy tzn. praca od marca... Jeżeli ktoś chce jechać pracować przez sun-power od marca to nie polecam. Dlaczego? ponieważ nie pracujesz po 38 godzin tygodniowo np. na pomidorach,ogórkach czy truskawkach. Byłem niedawno w Holandii i ludzie pracują po 2 godziny dziennie. Z tego co zarobią pobierają 67.47 euro za domek i 20,02 za ubezpieczenie. Owszem dofinansowanie do mieszkania jest, ale po przepracowanych godzinach. Prosty rachunek, jeżeli masz 20 lat to twoja stawka za godzinę wynosi 6,47 i jeżeli pracujesz przy pomidorach i w tygodniu masz 12 godzin to masz 77,47 euro. Dodatku do mieszkania masz wtedy 17,44euro czyli do 77,47 musisz dodać to 17,44 i odjąć 67,47 oraz ubezpieczenie 20,02 12 godzin razy stawka 6,47= 77,47 Dodatek do miszkania: 12 godzin razy 1,47=17,47 77,47+17,47=94,94 euro-67,47-20.02=7,45 7,45euro- to jest wypłata za jeden tydzień pracy przez sun-power. Jeżli ktoś dobrze pomyśli to uświadomi Sobie że po przepracowaniu 3 tygodni zarobi 22,35 euro. I tak może zarabiać nawet przez 3-5 tygodni, dopiero później zacznie minimalnie zarabiać więcej. Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które się zdecydowały wyjechać lub jechać pracować przez sun-power.

asd

Nie radze tam jechać,oszukują. Nie płacą tyle ile mówią. Mieszkanie jest płatne odciągają pieniądze za wszystko. Za mieszkanie co tydzień 67 euro i 20 euro za ubezpieczenie. Warunki mieszkalne sa fatalne 4 pralki na ponad 100 osób jedna kuchnia i toaleta jedna na 2 pokoje w których są po 4 osoby . Mój znajomy przepracował tydzień a wcześniej tydzien nie pracował i pobrali mu za mieszkanie i wypłaty ma na minusie. Syf w pokojach,mała lodówka w pokojach na 4-5 osób,w kuchni w zamrażalnikach "pożyczają" co jest w niej zawarte. Także banda (usunięte przez administratora) i nic więcej. Nie polecam tam jechać jeśli ktoś się wybiera. Kraty na oknach także żadne pozytywne opinie nie są realne wszystko kłamstwo. W umowie jest że 70 euro dofinansowania jest do mieszkania a to nie prawda ponieważ my płacimy 67 euro. Co innego piszą w umowie co innego podpisujemy i co innego jest z nami robione,potrzebują taniej siły roboczej i nic więcej. Tyrają ludzie jak nie wiem a płacą krocie.

anonim

Jak w temacie,opinia o firmie Sun-power,niewiem jak jest w innych miejscowościach w których pracują ludzie i jak jest na domkach ale ja mieszkam w Hotelu Tienray i jest koszmar,mam swój pokój także łazienke mam swoją,ale jest poważny problem z kuchnią i z pralnią,na szczęście mam swoją prywatną suszarke i mam ją w pokoju. Jest masakra jesli trzeba w weekend wyprać ubrania robocze po całym tygodniu,są kolejki bo są 3 pralki a czwarta jedynie tylko dla pracowników hotelu.Z tym że przez pare dni pralnia była zamknięta od 9 do 14 bo panie z hotelu musiały skorzystać z pralek z sun power,jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawem jak my nie mozemy prac w tej jednej. A jeśli chodzi o kuchnie,to jest jeszcze gorzej bo wiecznie syf i trzeba dosłownie po ludziach sprzątać.Przez 3 dni stały garnki i talerze nieumyte,starzyści przyszli na hotel i po co myć,inni umyją,a kartki wiszą,regulaminy,bóg wie co jeszcze a tu dalej syf,ludzie jeśli chcecie iść do tej firmy to oczywiście proszę bardzo ale nie na ten hotel Tienray bo zaniedługo tutaj bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

nicki

Hej Kostek, a ile czekales na odp i o jaka prace sie starales? Jesli mozna wiedziec? Dzwoniles do nich czy czekales na telefon? Pozdrawiam.

Kostek

Do mnie się odezwali ;D

nicki

ok, Ty tez daj znac.

aqa23

Nicki - 2013-01-15 13:16:15 Hej, ja też wysłałam do nich swoje dane i czekam na kontakt od nich...zobaczymydaj znac jak sie do Ciebie odezwa ;)

Nicki

Hej, ja też wysłałam do nich swoje dane i czekam na kontakt od nich...zobaczymy

Zostaw opinię o "Sun-Power" - Grubbenvorst

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Sun-Power"