Tan-Viet INTERNATIONAL Ltd. Sp. z o.o.
1 37 5 1

Opinie o Tan-Viet INTERNATIONAL Ltd. Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Iwo
 Opinia

Mam mieszane uczucia po lekturze opinii. Podpowiedzcie czy warto starać się?

Pomocna?
Tak1Nie
Zupka
 Opinia
@Iwo 25.03.2019 18:43

Wszystko zależy na jakie stanowisko polecam pracę jako PH fajni ludzie,stała ekipa

Pomocna?
TakNie
mac
 Opinia
@Zupka 26.03.2019 11:29

stała Ekipa?! dobry żart. Dosłownie kilka osób i rodzina. Ciągłe zwolnienia z dnia na dzień, nigdy nie wiesz czy będziesz pracował kolejny miesiąc, a poza tym obcinanie kasy bez powodu, minimalne płace i tragiczne zarządzanie. Szczera dobra rada: jak najdalej od tego czegoś.

Pomocna?
Tak8Nie
Karol
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@mac 26.03.2019 22:59

To prawda. Nie trać czasu. Ci którzy nie są po znajomości to szukają czegoś nowego.

Pomocna?
Tak6Nie
Takaja
 Opinia
@Iwo 25.03.2019 18:43

Nie polecam!! Starzy pracownicy nie dopuszczają nikogo nowego stąd taka rotacja. Piszą o wszystko donosy do przełożonych nie pomagają,nie wdrażaja. Szkoda czasu!

Pomocna?
Tak6Nie
........
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zupka 26.03.2019 11:29

Ludzie jak najbardziej fajni......tylko szkoda że sami odchodzą ......??????!!!!

Pomocna?
Tak1Nie1
burger
 Opinia
@........ 08.05.2019 21:46

odchodzą bo wszędzie jest lepiej.

Pomocna?
Tak4Nie
kebab
 Opinia
@........ 08.05.2019 21:46

bo to firma dla chętnych powielać schematy i działać pod dyktando kierowniczek z przypadku i bez doświadczenia.

Pomocna?
TakNie
max
 Opinia

Pare lat temu było dużo lepiej, ale niestety to już nie wróci. Ciągła inwigilacja, brak przeszkolenia, fatalna atmosfera i beznadziejne zarobki. Szkoda, bo praca byłaby fajna, gdyby nie ci ludzie.

Pomocna?
Tak7Nie
zupki
 Opinia

Trzy słowa: prostactwo, przekręty i wyzysk. Lojalnie ostrzegam - jak najdalej od tej firmy i od tych ludzi. Prymitywna rodzinka bez kwalifikacji. Wymagania z kosmosu. Pieniądze minimalne, ledwo starczy na paliwo do pracy. Premia ciągle zabierana bez powodu, więc nigdy nie wiesz ile zarobisz. Zwalniają ludzi z godziny na godzinę - wstajesz i wychodzisz bez pracy. Naprawdę nie warto.

Pomocna?
Tak6Nie
Taka sobie ja
 Opinia
@zupki 25.04.2019 00:23

Zgadzam się w 100%. Szkoda czasu na to miejsce. Z resztą nie tylko góra tej firmy jest do (usunięte przez administratora)pracownicy też, A kierownicy to pożal się Boże (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
bobby
 Opinia
@Taka sobie ja 25.04.2019 22:48

cała prawda.

Pomocna?
Tak2Nie
OtoJa
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nie polecam!!! Zupełnie nie wdrażają nowych pracowników, nawet więcej twierdzą ze nie musza tego robić. Wymagania bardzo wysokie, choć sami nie mają kultury pracy. Donosy wszystkiego do kierowników!! Ogólnie totalny zacof pracy i brak jakiejkolwiek kultury

Pomocna?
Tak10Nie
Anonimowo
 Opinia

Firma może i nie zapewnia stabilności i dzieje z nią coś dziwnego: rotacje, zwolnienia czy brak rąk do pracy, ale - jeśli szukać pozytywów - wielkim plusem tej firmy są w większości świetni ludzie, którzy tam pozostali. Rozpoznawalne brandy też mogą być lepszym wpisem w CV niż jakaś pseudofirma albo żałosna instytucja.

Pomocna?
Tak8Nie1
T.Rakso
 Opinia
@Anonimowo 26.12.2018 18:30

Lepiej żałosna instytucja niż brandy których trzeba się wstydzić. Co z tego że są rozpoznawalne zdecydowanie mają negatywny odbiór. Rozpoznawalne nie znaczy ze dobre

Pomocna?
Tak9Nie
Idzi
 Opinia
@T.Rakso 10.01.2019 15:23

Bzdury, jak pracodawca widzi w CV Tan-Viet i brandy to od razu się tym jara. Taka prawda

Pomocna?
Tak3Nie
Tu
 Opinia

Ile jest tych kont opinii Tan Vietu?

Pomocna?
Tak2Nie
Miś
 Opinia

Nie polecam!!! Pracuje na magazynie, i Panie które tam pracują to porażka, nie pokażą nowemu pracownikowi co jak robić, odzywiają się jak do osoby bezimienia "ani na Pani ani po imieniu" tylko ona. To jest masakra. Przeklinaja między sobą, stać nie można bo odrazu wydzierają się. Nie polecam naprawdę..

Pomocna?
Tak9Nie
Sabina
 Opinia

Właśnie zastanawiałam się żeby złożyć CV do TAN-VITU ale po tych kometarzach co czytając to aż strach wgl myśleć o tej pracy !!! A mój partner z chęcią by poszedł tam do pracy spotkać się z tymi prowadzącymi egoistami nie szanującymi ludźi i pokazał im ze godność człowieka jest na pierwszym miejscu!!! I wysypał by im te kartony zupek na te puste głowy :-)

Pomocna?
Tak14Nie
Przemysław
 Opinia

Co sądzicie aktualnie o firmie? Coś się zmieniło od ostatnich komentarzy? Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w Tan-Viet mógłby przedstawić konkretnie warunki zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi?

Pomocna?
Tak3Nie
PIOTR CZ.
 Opinia
@Przemysław 12.04.2018 15:54

Wczoraj zwolniono całą księgowość ( 8 osób , tych , które zostały , bo nie które czuły , że coś się święci i same złożyły wypowiedzenia wcześniej ). Dostały wypowiedzenia , bez okresu wypowiedzenia , bez słowa dziękuje . Pewnie posypią się pozwy do sądu pracy . Nie szanuje się pracownika , a prezes Wietnamczyk to złotówa , która nie uznaje sprzeciwów i gardzi ludźmi.

Pomocna?
Tak28Nie
Janusz
 Opinia
@PIOTR CZ. 29.08.2018 21:47

Smutne , bardzo smutne .

Pomocna?
Tak1Nie
Regina
 Opinia
@PIOTR CZ. 29.08.2018 21:47

To prawda. Został tylko RB (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Przemysław
 Opinia

@PIOTR CZ., jeżeli informacje, które opisałeś są prawdą, to są one niepokojące. Czy zwolnienia są związane ze zmianą profilu firmy Tan-Viet INTERNATIONAL? Czy słyszałeś coś o planach rozwoju tej firmy na przyszłość? Jak oceniasz swój dotychczasowy przebieg zatrudnienia w tej firmie? Te informacje mogą być pomocne dla przyszłych kandydatów do pracy. Twój wpis może być pomocny dla innych.

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Odpowiadając na pytania użytkowników na forum powinniście mieć świadomość, że pomagacie komuś w znalezieniu nowego miejsca zatrudnienia

Pomocna?
TakNie
vifon
 Opinia

Przestroga dla wszystkich chcących pracować w Tan-Viet : OMIJAJCIE JĄ SZEROKIM ŁUKIEM! Fatalna atmosfera(stwarzana przez przełożonych),brak umiejętności motywowania natomiast silnie rozwinięta umiejętność zastraszania.Pełna inwigilacja,fatalne zarobki,oszukiwanie na wypłatach premii.

Pomocna?
Tak28Nie
Alina
 Opinia
@vifon 28.05.2014 19:25

Potwierdzam w 100%. Strata czasu omijać z daleka.

Pomocna?
Tak11Nie
bpbek
 Opinia

nie polecam pracy w tan viet na stanowiskach sprzedazowych

Pomocna?
Tak6Nie
Enzo
 Opinia

Czy Tan-Viet INTERNATIONAL Ltd. Sp. z o.o. daje umowę o prace od pierwszego dnia czy jakoś inaczej tutaj jest?

Pomocna?
TakNie
tru
 Opinia

Żal mi wszystkich co tam pracują, łącznie z prezesem. Atmosfera w pracy jest niezwykle ważna, a trudno stworzyć ją przy takim "zastraszaniu". Naprawdę w pracy może być normalnie, ale chyba nie wszyscy to wiedzą. Nawet ludzie tam pracujący nie są fajni, poza nielicznymi wyjątkami, może się boją... aż przykro mówić. Tak czy inaczej sposób działania Tan-Vietu jest taki, że eliminuje jednostki interesujące i może dlatego jest tam jak jest ;-). Nie polecam! Atutem jest to, że łatwiej docenić pracę w innym miejscu.

Pomocna?
Tak14Nie
jaaa
 Opinia

zgadzam sie!! atmosfera jest okropna !!! zarobki...to porażka totalna! ludzie ktorzy tam pracuja pare lat maja za nic nowych pracownikow! nie widziałam bardziej nie przyjemnego miejsca pracy. nie polecam nikomu tam pracowac!! jednym słowem masakra!!

Pomocna?
Tak9Nie
zygmunt
 Opinia

ZDECYDOWANIE !!!!! zgadzam się z powyższą opinią. Atmosfera zastraszania przez przełożonych, ciągła inwigilacja nie tylko poprzez system GPS zamontowany w autach , ale również poprzez systemy mobilnej sprzedaży. Menadżerowie powinni przejść szkolenia dotyczące motywowania, zwłaszcza motywowania GODNOŚCIOWEGO. Polecam im książkę prof.. Andrzeja Blikle, którą pisał przez 17 lat. Informacja o niej na stronie www.moznainaczej.com.pl . Kiedyś taka atmosfera panowała. No cóż , wszystko co dobre kiedyś się kończy.

Pomocna?
Tak12Nie

Zostaw opinię o Tan-Viet INTERNATIONAL Ltd. Sp. z o.o. - Łęgowo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tan-Viet INTERNATIONAL Ltd. Sp. z o.o.