Myślę o staraniu się tam o pracę Montera - powie ktoś, na jakie wynagrodzenie można liczyć?
Jak się pracuje na Dębogórzu,jaka panuje tam atmosfera wśród pracowników i jak wygląda praca jest spokój czy bardziej praca w stresie? Warto starać się tam o pracę czy lepiej odpuścić?
W Dębogórze Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Gdyni poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista. Wziąłeś udział w procesie rekrutacji? Daj znać, jak on wyglądał. Te informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.
Mechanik urządzeń przemysłowych swoim autem ma jeździć czy daje firma? Bo prawa jazdy wymagają, zazwyczaj to piszą firmy w ogłoszeniach, czy jest służbówka, a tu nic. Może tu się dowiem chociaż.
Wielkim plusem tej firmy są ludzie - szczególnie Ci "starzy" pracownicy. Ogólnie firma dba o swoich pracowników- jest socjal , premie i opieka lekarska. Na wielkie możliwości awansu nie ma co liczyć. Pracuje się spokojnie , choć ostatnio znaczyna się zmieniać na gorsze- wiadomo wszędzie szukają oszczędności. Jeśli ktoś ceni stabilną pracę to jak najbardziej, jeśli chce robić karierę proponuje poszukać czegoś innego.
Ł.G dowidzenia
Na stronie widziałam że szukają specjalisty ds informatycznych. Niestety nic nie napisali o stawkach, ktoś wie ile proponują? Piszą o możliwościach rozwoju zawodowego, co to właściwie w praktyce znaczy? Posyłają na jakieś kursy fajne, faktycznie można jakoś rozwijać skrzydła u nich?
Jak się pracuje z kierownikiem który w Elgruncie narobił bałaganu i uciekł do Pewiku? Kwestia czasu i będzie to samo
Czy nowo zatrudnione osoby w Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Gdyni otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Witam,czy dalej trwa rekrytacja na stanowisko Asystenta ds. rozliczeń, sprawozdawczości i administracji w Gdyni?
Jestem ciekawa, czy składałaś CV na to stanowisko i jak Ci poszło? Teraz w PEWiK-u w Gdyni nie ma akurat żadnych naborów. Klienci podają odczyty swoich wodomierzy przez BOK, więc póki trwa pandemia, ludzie do realizacji odczytów mają pewnie inne wyznaczone zadania.
A wie ktoś jakie warunki są jako asystent ds rozliczeń?
Podpowie mi ktoś czy firma rekrutuje aktualnie? Może coś jeszcze?
Czy to z powodu tej dobrej pracy nikomu nie zależy na pisaniu opinii na forum, bardzo niedobrze.
Firma stabilna, pracuje się dobrze, pensje na godnym poziomie ... nie ma co narzekać, oby tak dalej.
Jak sądzicie, warto starać się o pracę w firmie PEWiK? Czy to pracodawca godny polecenia? Zatrudnia ludzi na umowę o pracę? Macie dostęp do benefitów, kursów?
Bardzo dobra firma, może trochę trąci komuną, ale ogólnie fajne miejsce do pracy, biorąc pod uwagę to co się dzieje aktualnie w firmach na rynku. Polecam!
Kierownikiem działu technicznego jest gość o fizjonomi Macierewicza. Gbur i kawał @#$¥@ O ile babka w kadrach jest spoko, to gość jest zdecydowanie klinicznym przypadkiem. Od takich ludzi należy się trzymać z daleka. Bardzo daleka...
Firma ogólnie ok. Kuleje zarządzanie. Firma utknęła w głębokiej komunie. Przerost biura nad fizycznymi. Rekawów nikt sobie nie urywa, a pensja adekwatna do tego co się robi. Szkoleń praktycznie nie ma. Wyjazdów na konferencję również. Jeszcze sporo wody upłynie, aż kadra zarządzająca zrozumie co to znaczy mieć lojalnych pracowników. Generalnie nie ważne co się zrobi to nie zwalniają bo kierownicy boją sie, że nie dostaną zgody na zatrudnienie kolejnej osoby.
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Gdyni?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Gdyni tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Gdyni?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!