euro raf

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 44 ocen.

euro raf
4 44

Opinie o euro raf

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro raf

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak ważne dla pracowników mogą być benefity pozapłacowe. Czy euro raf jest takim przedsiębiorstwem?

   
Miro

Jak robisz swoje i się nie lenisz to na pewno źle na tym nie wyjdziesz. Pojawiły się premie pracownicze za efektywność, bo co do jakości nie ma od klientów żadnych zastrzeżeń. Teraz trzeba zwiększyć tempo przy jednoczesnym zachowaniu jakości. Powoli to nam przyspiesza i idzie w dobrą stronę.

   
szacher macher

Dużo wykwalifikowanych i porządnych pracowników, którzy mają długi staż w naszej firmie. Mi akurat się pracuje dobrze. Praca jest specyficzna, jak to na produkcji. To moja druga praca i pewnie zostanę tu długo, bo nie dostrzegam jakichś większych minusów.

   
Zły

Znowu nie ma kasy gdzie miałem rozum żeby w takie (usunięte przez administratora) wejść!!! Przechodzę do cassy .

   
Natalia

Bardzo dużo tu pozytywnych opinii, z pewnością pomogą one tym, którzy wahają się nad przesłaniem CV. Możecie powiedzieć coś jeszcze na temat atmosfery? Czy pracodawca oferuje szkolenia podnoszące umiejętności? Czy pracownicy mają dostęp do benefitów pozapłacowych?

   
Marco
@Natalia 11.05.2018 00:28

Atmosfera jest dobra, nie ma jakiś złej atmosfery, dużo jazd jest więc w sumie nie ma czasu na kłótnie, ja np. jestem w rozjedzie i teraz mam przerwę bo nie wolno długo jechać i stwierdziłem że napisze opinie na temat tej firmy.

   
Natalia

@another, dlaczego zdecydowałeś się na zatrudnienie w firmie? Co najbardziej sobie cenisz w pracy w tym miejscu? Rozumiem, że opowiada Ci atmosfera panująca w firmie? Opowiesz nieco więcej o procesie rekrutacji, czy było ciężko? @Wąą, jesteś pracownikiem euro raf? Opowiedz proszę, jakie są Twoje wrażenia dotyczące firmy. Czy pracownicy mają szansę na rozwój, awanse?

   
Ja
@Wąą 09.05.2018 16:02

Cass płaci lepiej

   
Dino

Zacznijcie już przelewać wypłaty żeby do 10 dotarły na konta bo będą wam ludzie uciekać

   
ido

Firmę mogę opisać jako solidną, profesjonalną i rozwojową. Nie stoimy w miejscu, stale się rozwijać. Praca nie jest jakoś mega stresująca, można się przyzwyczaić.

   
Sław
@ido 25.04.2018 12:05

To prawda firma należy do solidnych firm jakich mało, po za tym, dobrze się pracuje w niej i nawet ja nie mam co do niej żadnych zastrzeżeń, choć dużo roboty jest.

   
akita

pracuje na montażu, powiem że bardzo odpowiedzialna praca, bo trzeba dobrze wszystko zmontować, po za tym firma dobra , nie ma opóźnień wypłat i to mnie bardzo zadowala.

   
Gienio
@akita 26.04.2018 13:24

To prawda odpowiedzialna praca , ale dobra praca, wypłata na czas więc tu nie mam zastrzeżeń a kipa dobra.

   
Mateusz

Tutaj musisz mieć fach w ręku i wiedzieć - co, gdzie i jak. Od starszych stażem możesz się dużo nauczyć, ale jest pewna kwestia - musisz chcieć.

   
red
@Mateusz 20.04.2018 15:21

oj to prawda musisz się znać na robocie. Ale ogólnie praca jest dobra.

   
ElPolako

Dostałem nową umowę na czas nieokreślony, po krótkiej pierwszej umowie. Dotrzymali słowa i zarobki też poszły w górę.

   
Szwagier

Z tego co słyszałem z opowieści szwagra to nowi pracownicy mogą liczyć na dobrą wypłatę i konkretną umowę. Szwagier pracuje już trzeci rok i chyba mu to odpowiada, bo nie zanosi się na to żeby szukał czegoś nowego.

   
another

Dobra ekipa pracuje tam teraz. Ja jestem akurat od niedawna, bo dopiero trzeci miesiąc, ale idzie się dogadać, żeby nie było spin. Jak się spędza współnie 8h albo i więcej dziennie to trzeba jakoś funkcjonować wspólnie.

   
Wąą

Mi sie bardzo podoba to, że jak widać że ktoś się leni i nic nie robi to jest zwalniany w trybie natychmistowym. W mojej poprzedniej pracy, zetknąłem się z sytuacją, gdy ludzie musieli pracować za innych, a oni dostawali normalnie wypłatę i premie...

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
prawdziwy rzeźnik

Co to za podszywanie się pode mnie??! ŻAŁOSNE

   
rzeźnik

Trzeba wybrać zakład, który dba o pracownika. W tym , w którym teraz pracuję właśnie tak jest. Polecam!

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
jestem emeryt a pracujEM

potwierdzam, zero mozliwosci rozwoju i nauczenia się czegos nowego, kierownictwo zatrzymalo się w swoim mysleniu, srednia wieku załogi 65 lat - petroremont bis

   
er.

Co ja mogę powiedzieć? Pracowałem tam 6 miechów, kasę odłożyłem i było ok. Zrezygnowałem, bo to po prostu praca nie dla mnie, ale ogólnie praca jest w porządku. Robisz godziny i za nie Ci płacą na czas. Konkretny keirownik, ale da się z nim jakoś porozumieć.

   
Wojo
@er. 07.02.2018 12:05

Kierownik kto co? He ha hihhehehe

   
cichy wąż

Śmiało mogę polecić tą firmę, bo mimo kilku wpadek z mojej strony nie wywalili mnie na zbity pysk tylko dali szansę. Dziękuję!!!

   
Płock

Nie chcę ich jakoś wybitnie wychwalać ani nic w tym stylu. Mój komentarz jest neutralny, bo praca powinna tak wyglądać - idziesz na określone godziny, pracujesz i dostajesz za to pieniądze. Tak powinno być normalnie a u nas jak ktoś tak robi to jest nie wiadomo jaim Bogiem. Dlatego mają tak dobre opinie, bo szanują siebie i swoich pracowników.

   
NICKO

UWAGA UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE NIE CZYTAJCIE TEGO TE OPINIE PISZĄ LUDZIE Z BIURA WSZYSCY WIEDZĄ CO TO ZA FIRMA!!!!!!

   
FF.
@ŻAL 22.02.2018 09:45

Moim zdaniem zarząd firmy daje radę. Ogarniają wszystko dobrze, na czas informują o wszelkich zmianach i tego typu atrkacjach. Nie ma czegoś takiego, że zaskakują czymś z dnia na dzień.

   
Posejdonnn heheh

Jak jesteś przedsiębiorczy i dbasz o jakość swojej pracy to na pewno sobie poradzisz. Z marszu po liceum nie pyknie, bo musisz mieć podstawowe umiejętności. Nie muszą to być jakieś kursy. Po prostu musisz mieć "łeb na karku".

   
Tomasz

Nowy system czasu pracy - inne godziny, nowe ekipy - to mega pomogło wszystkim jakoś się zorganizować, bo wcześniej było za bardzo chaotycznie. Porządna kasa i dobre warunki pracy.

   
Daaabu dabu dibu

Nie narzekam. Pracuję już kolejny rok i daję radę. Trzeba zrobić swoje i tyle. Przydaje się umiejętność "niesłuchania" wszystkiego i zajmowania się swoim zajęciem :)

   
PT

Dbają o swoich pracowników. Cokolwiek się dzieje to nie zostawiają na pastwę losu tylko pomagają. Moge ich polecić jako dobrgo pracodawcę, zdecydowanie

   
Sławo

Nawet ok. Praca nie jest jakimś fenomenem, ale idzie się przyzwyczaić. Najpierw jest ciężko, potem dopiero się człowiek ogarnie i na taśmie sobie spokojnie radzi.

   
Sławo
@Sławo 24.01.2018 10:05

O Jezuśku, pomyliłem firmy :D hahahahahhahahaha

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
pitbul

Cooo??? Przecież była normalnie, wszyscy dostali :// Czemu piszesz nieprawde??? Chcesz zaszkodzic firmie???

   
Miszo

Robota ogarnięta i poukładana na czas elegancko. Pieniądze na czas i godziny też normalne. Jeśli ktoś planuje próbować się zatrudnić to śmiało zapraszam :)

   
anonymous

Pracuję w tej firmie od jej samego początku i z upływem lat jest o wiele lepiej niż na początku. Można się rozwijać, a każdy przejaw kreatywności jest dobry. Wcześniej trzeba było zrobić swoje i tyle, jak chciałeś coś dodać od siebie to szefostwo patrzyło na tym krzywym okiem. Także w porównaniu do dawnych czasów - niebo i ziemia

   
rudy

hej a kolos masz rację polowe najlepszych chłopakówodeszło do innych firm samo przykłady tylko tam zostali co z ucha walą i kasę na czas dostają oszukał ludzi na święta za badania kasy nie zwracal daleko od tej firmy w kasynie za wodór instalacje premie przejechał nasze co mieliśmy dostac

   

Zostaw opinię o euro raf - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro raf