Euro Raf

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

Euro Raf
4 50 6 1

Opinie o Euro Raf

Mariusz G.

Nie wiem skąd tu tyle negatywów. Również polecam Euro-Raf bardzo dobrze wspominam współpracę. Wszystko w terminie słowni i rzetelni

Adee

Polecam pracę w Euro-Raf. Wynagrodzenie adekwatne do Twojego zaangażowania w pracę, szansa awansu bardzo duża no i wynagrodzenie zawsze w terminie

MAti88

Jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie. Fajna atmosfera, szefostwo "ludzkie" no i wynagordzenie dobre. Polecam

Szukasz pracy?

Mich

A wie ktoś czy sa jakieś przyjecia

Lolek

Gdzie jest kasa???? Już trzeci miesiąc czekam na zaległą wypłatę!!!!

@@@

nie ma się co nakręcać pozytywne opinie pisze 1 osoba.. Firma uciekła w postępowanie układowe jak się nie uda to finito

nickpracownik

Zdecydowanie polecam :) Fakt - miejsce gdzie o pracę musisz się postarać, bo jak już się uda to dają korzystne warunki i jak masz głowę do tego to dbają o pracownika.. Pozdrawiam

Były
@nickpracownik 12.10.2018 08:43

Chyba żeby wypłaty nie dostał a to dobre za październik jeszcze wiszą

mateo97

Nie mam się do czego przyczepić, warunki pracy dobre i socjal też ok

Były
@mateo97 07.11.2018 15:35

Jaki socjal???? Ha ha na wypłaty nie mają

Tomci_oo

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) Mi w Euro Raf było bardzo dobrze. Stała praca, wynagrodzenie ekstra. Są ludzie którzy pracują tam parę ładnych lat i raczej się nigdzie nie wybierają :)

Były
@Tomci_oo 09.11.2018 13:43

Ha ha z ponad 100 pracowników zostań kilku bzdury piszecie napewno szefostwo

kon79

Bardzo fajna firma, generalnie wszystko ok no i kasa megaaa

ja 81
@kon79 13.11.2018 08:43

Chyba do oddania byłym pracownikom

Były
@kon79 13.11.2018 08:43

Ha ha jakie bzdury

Kick

Nie wiem kto pisze te pozytywy ale musi mieć na prawdę nie równo w głowie. Pracowałem sam ale szybko ucieklem bo oszikiwali na wszystkim. Każdy kto orientuje się trochę na plockim rynku pracy wie co to za firma. Nie polecam nie wysylajcie tam CV i nie dajcie się nabrać bo możecie się wpakować tylko w długi. Jedna wielka klika kwestia czasu aż się to posypie. Mam nadzieję że go Work tego nie usunie bo tą opinią można komuś zaoszczędzić tylko kłopotów.

ja 81

Ktoś z szefostwa ma mega ścieme dodaje fałszywe opinie trzymajcie się z daleka od tej firmy są niewypłacalni

klient1

Firma uczciwa, bardzo pomocna. Są naprawdę uczciwi, bo zupełnie bezinteresownie pomogli mi załatwić tańsze materiały mimo, że wcale nie musieli. Polecam!

jaaaa87

Współpracuję z Euro Raf już kawał czasu i mogę polecić. Słowni i terminowi. Nie miałem z nimi nigdy najmniejszego problemy. POLECAM!

jajo339

Najlepsza firma w jakiej mi było dane pracować! Nie wiem czemu niektórzy takie głupoty wypisują, widocznie są bardzo rozgoryczeni

xxb80

Generalnie całościowo ok, pracowałem tam trochę czasu- szef w porządku, płaca też ok. W Euro Rafie największym plusem jest to, że dotrzymują słowa w 100%. Pozdro :D

ja79

Współpracuje z firmą Euro Raf dopiero od 3 mies, jak na razie wszystko bez zarzutów :)

gabigabi

Kiedyś miałem wrażenie, że jest mega słabo, ale jak poszedłem do innej pracy to się moje myślenie zmieniło się diametralnie. Naprawdę było ok. Umowa dobra - nie ma kruczków, ani innych atrakcji. Kasa też w porządku. Całkiem spoko ludzie. Zdarzały się czarne owce, ale to raczej pojedyncze przypadki.

meuuuuuuszek

Polecam, polecam, polecam!! Takiego pracodawcy w dzisiejszych czasach to ze świecą szukać. Każdy jest traktowany na równi a to jest bardzo ważne

szefunciooo

Cała firma i pracownicy są godni poelcenia. Przystępne ceny - nie zdzierają z Ciebie na materiałach :D Wszystko na plus

Damian_ek

Ogólnie ok :) Hajsik jest, obsunięć nie ma co do wypłaty. Praca jak praca.

Michael

Praca spokojna, jak ktoś jest sumienny to może zostać doceniony przez szefa dodatkową nagrodą (pieniężną lub łatwiej dogadać się co do wolnych dni).

beja99
@Michael 18.12.2017 09:31

Podajcie jakiś nr tel do szefa , umowię się n rozmowe

lidia
@beja99 18.12.2017 13:24

hehe to nie tak łatwo, tutaj się ludzie starają o pracę po kilka miesięcy....

baxu
@lidia 11.07.2018 15:12

Również polecam!! Jak to mówią solidna praca się opłaca ...

Taki ja
@lidia 11.07.2018 15:12

Starają się po kilka miesięcy o prace żeby potem kilka miesięcy starać się o wypłatę g

ja

(usunięte przez administratora) co za beznadzieja !!!!

ja

do tej pory (usunięte przez administratora) w takim razie nigdzie nie wyjeżdżamy lada dzień posypią się wypowiedzenia

XxxxK

Nie ma co gdybać.. tu na robocie trzeba się znać i być pewnym, że umie się robić to dobrze... Są tacy którzy nie podłapią, ale większość raczej ogarnia.. ja na początku sam byłem niezdecydowany, a teraz wyrabiam się praktycznie najlepiej..

Jarek

Ja jeszcze nigdy nie miałem problemów co do wypłacalności firmy.. wszystko na czas. Praca bywa ciężka, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto.. Widać efekty pracy i to najważniejsze

bax

Może i roboty jest czasem dużo, ale czego wy oczekujecie???! Za takie pieniądzee to i trzeba swoje wybracować

zainteresowanyyyy
@bax 06.08.2018 12:42

Są może jakieś premie do wypłat czy tylko podstawa ? Zastanawiam się nad złożeniem CV tam i chciałbym poznać więcej szczegółów..

anonim

(usunięte przez administratora)

pozdro

ja jakoś tego nie zauważyłem.. pracuję tu już długo i wiem jak jest..

Nowy

Firma rzetelna, a o pracę musiałem się trochę postarać. Było warto

azy

Czasami więcej pracy, ale i wynagrodzenie lepsze. Ogólnie dobrze podchodzą do pracownika, a teraz ciężko o to przeważnie, nie ma żadnych niedomówień.. ogólnie jest dobrze i nie mam zamiaru zmieniać pracy

Zostaw opinię o Euro Raf - Płock

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Raf