Poznański i Wrocławski oddział to totalna katastrofa... w przeciągu 0,5 roku kierownik oddziału (usunięte przez administratora):
1. zwolnił brygadzistę montaży z Poznania bo podobno były na niego "skargi od klientów" - faktycznie był specyficzny ale uczciwy, rzetelny i zawsze można było na niego liczyć
2. zwolnił magazyniera/montażystę z Poznania - tutaj nie wiadomo o co do końca chodziło ale poniekąd też się do tego przyczynił - podejrzewam, że chłopak wystraszył się, że też czeka go los brygadzisty i uciekł na l4
3. przyczynił się do odejścia 2 pracowników z Wrocławia - magazyniera i serwisanta tutaj wiem tylko ze chłopacy uciekli na l4
4. naobiecywał nowemu brygadziście "cudów na kiju" - kłamał na rozmowie jak to nie będzie pięknie a później się tego wypierał - chłopak dodał 1 do 2 i sam odszedł bo zrozumiał jaki to jest (usunięte przez administratora)
Teraz wszędzie wiszą ogłoszenia o pracę na Wrocław i Poznań... powiem tak firma jak firma spoko ale praca pod (usunięte przez administratora) to strzał we własne kolano - pełno obietnic i zero szans na ich realizacje.
A jak wygląda tam praca? zależy na jakim stanowisku wiec opisze ogólny zarys prac w danym temacie:
- praca na magazynie: wydawanie + przyjmowanie zamówień, sprzątanie placu, naprawa igłofiltrów, węży itd
- montażysta - mówi samo przez się ale nigdy nie wiesz kiedy jest montaż, o której wyjedziesz i o której wrócisz... np. w poniedziałek się dowiadujesz ze we wtorek jedziesz do szczecina ale sama trasa w 2 strony poznań-szczecin to już ok 6h a na budowie masz być na 9 wiec wyjazd z bazy o 6 na miejscu jesteś o 9 tam okazuje się ze nic nie jest gotowe wiec faktyczną robotę zaczynasz o 10/11, która zajmuje ci 6/7h później 3h powrotu i na bazie jesteś ok 21 a najlepsze jest to jak w trakcie pracy dowiadujesz się ze następnego dnia jedziesz pod Wrocław i na budowie masz być na 8 - i jak tu się wyspać i coś zaplanować...
Dodatkowo praca sama w sobie jest ciężka bo kierowniczek chce jak najwięcej zarobić i zamiast wysłać 3 osoby na montaż to wysyła 2 i pracujecie jak mu... żeby się wyrobić bo przecież chcecie wrócić normalnie do domu...
Nie wiem jak jest w innych oddziałach ale nie polecam pracy w Poznaniu i Wrocławiu dopóki kierownikiem jest (usunięte przez administratora)