Edge One Solutions
3 677 6 1

Opinie o Edge One Solutions

MASAKRA

Jak już chcecie prowadzić rekrutacje techniczne, to przynajmniej wyślijcie na rozmowy ogarniętą osobę, a nie Panienkę w okularach, która urwała się niewiadomo skąd. Udzieliłem poprawnej odpowiedzi na jeden z tematów Javy, a Panienka mówi, że to zła odpowiedź. Już nie chciałem się wdawać w dyskusję. Widać jaki poziom ma firma...

Bartek
@MASAKRA 15.12.2017 09:19

Znany problem. Firma wybrała taką politykę, że na team leadów nie muszą być osoby techniczne (z wiedzą w swoim obszarze), a mogą być najzwyklejsi juniorzy. Problem jest taki, że HR wysyła ich na większość rekrutacji (prawdopodobnie tego nie wie?) i ludzie z zewnątrz zaczynają sobie wyrabiać złe zdanie o profesjonaliźmie tej firmy jak widzą z kim rozmawiają na rekrutacjach.

Zaciekawiony
@Bartek 16.12.2017 08:33

Czy możesz powiedzieć jaki junior został teamleaderem? Albo w jakim zespole? Nie bardzo mi się chce w to wierzyć...

Nick
@Zaciekawiony 05.12.2018 17:35

W każdej firmie zdarzają się takie sytuacje, sam byłe team leaderem z 2 letnim doświadczeniem w jednej z lubelskich firm bo jako jedyny znałem projekt... Ale czy w edge tak jest? Nie wiem, choć niedługo się dowiem :)

BB

Jeśli chodzi o Edge to trzeba wziąć na pół wszystkie opinie - zarówno pracowników jak i pracodawcy. Prawdą jest, że: 1. Outsourcing, oursourcing i jeszcze raz outsourcing. 2. Jeśli złapiesz dobry pokój to jest fajnie(jak wszędzie) 3. Sponsorują kursy(idziesz się prosić o dofinansowanie i zazwyczaj nie ma z tym problemu) 4. Są imprezy firmowe(raz na jakiś czas), serki i owoce 5. Są uczciwi jeśli chodzi o umówione pieniądze(inna sprawa, że warunki zatrudnienia jak i sama umowa jest bardzo agresywna) 6. Im więcej wiesz tym więcej zarabiasz - prawda, ale i tak więcej zarobisz na przejściu do innej firmy. Częstotliwość podwyżek, jak i sama kwota, jest uzależniona od tego jak bardzo jesteś potrzebny w danym momencie. Nieprawdą jest: 1. Łatwe zmienianie projektów - bzdura, wsadzają tam gdzie potrzebny jest człowiek; klasyk firm outsourcingowych 2. Ciekawe projekty - bzdura, w firmie są tak jakby "trzy oddziały", gdzie jedna z nich zatrudnia studentów, którzy klepią po kosztach apki. Czasami trafia się coś ciekawego, ale zazwyczaj wsadzani są tam doświadczeni programiści z dłuższym stażem. O utrzymaniu nie będę się wypowiadał, bo wszystko zostało już powiedziane. 3. Niekompetentne rozmowy techniczne - na rozmowę techniczną zazwyczaj chodzą doświadczeni programiści, a przynajmniej ja tak trafiłem. Z opinii znajomych podobne spostrzeżenia. Co do HR'ki zgadzam się w 100% z wypowiedziami poprzedników. 4. Firma pomaga w rozwoju osobistym - połowiczna bzdura, raz na jakis czas rzucane jest szkolenie, ale jest ono wybierane z góry. Zazwyczaj jest ono uzależnione od aktualnej potrzeby firmy, więc jest to raczej narzucane, aniżeli pomoc. Oczywiście, można zrezygnować, ale mam wrażenie, że jest to brane pod uwagę przy podwyżce. 5. W firmie jest fajna atmosfera - też połowicznie prawda. Uzależnione jest to od siedziby(Lub > Waw) oraz ludzi z pokoju. Ponadto ludzie znający się osobiście z szefostwem "mogą więcej", więc trzeba uważać co się do kogo mówi. No cóż, zalety i wady typowego korpo. 6. Firma słucha pracowników - bzdura, słucha tych z długim stażem oraz na dany moment potrzebnych. Niestety, czasami trzeba wsadzić swoje kompetencję w buty i zacisnąć zęby. Czy polecam Edge'a? Dla osoby, która chce się kształcić firma jak znalazł. Można się naprawdę wiele nauczyć patrząc na sam kod jak ktoś coś pisał. Jest tam wiele ludzi, których z czystym sumieniem mogę nazwac jako eksperci. Niestety, jest to typowe korpo, więc trzeba mieć świadomość, że jest się tylko narzędziem robiącym dla firmy pieniądze, co - jak widać po komentarzach - nie każdy znosi.

Nick
@BB 12.11.2018 15:40

Twoje doświadczenia odnoszą się której siedziby? Czy nie ma znaczenia?

ZenekZKlemensowa
@BB 12.11.2018 15:40

Można się naprawdę wiele nauczyć patrząc na sam kod jak ktoś coś pisał. W sensie czego konkretnie? Encja-Dao->Service->Controller? Podstawy SOLID? Coś więcej możesz podać przykłady? 6. Firma słucha pracowników - bzdura, słucha tych z długim stażem oraz na dany moment potrzebnych. Niestety, czasami trzeba wsadzić swoje kompetencję w buty i zacisnąć zęby. ---- No to o co chodzi, że nowo zatrudniona osoba jest ignorowana, chyba raczej ciężko wyobrazić sobie taką sytuacje i ciężko w to uwierzyć. Co do HR'ki zgadzam się w 100% z wypowiedziami poprzedników. --- Konkretnie? W sensie jakim? Okłamali Cię czy co? Przecież chyba w EoS jest mała rotacja ludzi - programistów. 1. Łatwe zmienianie projektów - bzdura, wsadzają tam gdzie potrzebny jest człowiek; klasyk firm outsourcingowych. --- No dobra ale na imprezie integracyjnej możesz się coś dowiedzieć na temat tego, od kolegów. Co to oznacza, że są jakieś projekty nie napisane w zasadach clean code, javie 6, jakiś EJB... Nie czaje... Co oznacza dla Ciebie nieciekawy projekt? Zawsze można pisać wszędzie standardowe wartswowe architektury, nie chcę rzucać słowami jak DDD, BDD, CQRS, EVENT SOURCING itp. bo dla niektórych co nie mieli z tym doczynienia to buzzword, a kto pracuje z tym od jakiegoś dobrego czasu, to ma inne spojrzenie na serwisiki... Ponadto ludzie znający się osobiście z szefostwem "mogą więcej", więc trzeba uważać co się do kogo mówi. --- To co są donosiciele? Ale tak szczerze skąd te opinie o EoS? Jest tak naprawdę źle, czy może po prostu coś się od pewnego czasu zepsuło, czy może kierownictwo nie widzi problemów, albo po prostu kaprysy programistów,bo nie rozumieją, że pieniądze są najważniejsze dla firmy.

BB
@ZenekZKlemensowa 23.11.2018 20:06

Nie, myślenia. Jak pisać kod tak, aby w przyszłości nie było z nim problemów. 6. No właśnie nie jest to normalne. Proponujesz coś w projekcie i mają cie gdzieś, bo wyżej postawiona osoba wie lepiej, gdzie nie raz kończyło to się problemami 1. Wiele projektów jest "po kimś" i to co napisałeś to często abstrakcja. Dłubiesz w czymś co ciężko nazwać kodem często w starej technologii bez jakiegokolwiek refactora, bo nie ma czasu. Poza tym - co ci to da, że dowiesz się czegoś na temat danego projektu? Przygotujesz się psychicznie? I nie, w EOS nie jest tak źle. A czym jest problemem idealnie podsumowałeś ostatnim zdaniem.

Robk

Pracowałem w życiu w kilku kontraktorniach i E1S jest najsprawniej działającą z nich. Raportowanie czasu jest wygodne i bez politykowania, a opłata za fakturę jest zawsze w terminie. Niestety to nadal outsourcing. Bardzo ważne jest aby zadbać o sprawdzenie docelowego projektu, bo potem zmiana będzie bardzo trudna. Wiadomo, kontraktornia traci na każdym przesunięciu. Firma promuje się dbaniem o kulturę i rozwój pracowników. Ja tego mało widziałem. Atmosfera i tak dyktowana jest u klienta docelowego. Potwierdzam, że warunki umowy b2b są agresywne. Może warto negocjować? Nie słyszałem, żeby kierownictwo próbowało wykorzystywać niekorzystne zapisy.

roaasa

Trzeba się zastanowić, czy chce się być kontraktorem czy kimś więcej... Klient najważniejszy, na końcu jesteś Ty....

Ktoś mniej ????
@roaasa 13.10.2018 12:27

Myślę, że ktoś rzucający garścią buzzwordow z ostatniego Devoxxa jako jedynym wyznacznik wartości projektu i tak pewnie deprecjonujący wszystko po za nimi to nawet kontraktorem dobrym nigdy nie będzie. Także ja bym tam się nie przejmował jakoś strasznie na twoim miejscu czy zostaniesz kimś więcej ????

twojkoszmar
@Ktoś mniej ???? 22.10.2018 20:45

Buzz word? Hmm, nie chodzę i nie oglądam devoxów itp, ludzi którzy przychodzą i rozkminiają filozoficzne problemy.

Nick
@twojkoszmar 23.10.2018 19:45

O widzę @twojkoszmar i @roaasa to te same osoby :)

Przebaczenie
@Nick 23.11.2018 15:12

Tak jak niektóre wpisy HrOwe :)

twojkoszmar

Czy ktoś może powiedzieć, kto pracuje i np. opowiedzieć o 5 wadach samego Edge lub klienta?

Programista 15k :P

Szczerze nie wiem skad informacje biora ludzie piszacy "najciekawsze" opinie na tej stronie. Pracuje tu juz dluzszy czas. Czy firma jest idealna? Nie. Czy firma zawsze w 100% procentach na wczoraj spelnia kazda zachcianke i potrzebe pracowika? Tez nie. Ale ze wszystkich "kontraktorni" jakie znam z doswiadczenia wlasnego i opowiesci licznych znajmoych z branzy Edge robi na prawde w kwestii dbania o zadowolenie pracownika duzo wiecej niz reszta. O ile tylko komus starczy odwagi, zeby powiedziec, ze cos go gryzie w dowolnym aspekcie codziennej pracy (nawet nie musi sam wychodzic z inicjatwa, bo z rozna czestotliwoscia, ale regularnie jest przez firme pytany, jak tam sytuacja u niego), to firma reaguje zawsze i robi co moze w granicach realnych mozliwosci, a czasem i lekko je przekraczajac zeby jego problem rozwiazac. I nie chodzi mi tu o obiecywanie przez rok co dwa miesiace, ze juz za dwa miesiace bez hiper projekt w Javie 15 od zera w TDD (co jest de facto wlasnie standardem w wielu "kontraktorniach") tylko rzeczowa otwarta rozmowe co, jak i na kiedy moze byc ogarniete teraz albo jakie sa realne szanse, ze cos lepszego bedzie jesli sie jeszcze chwile poczeka. Co do benefitow to jest angielski i na prawde spoko. Szkolenia, sa zrobione najprosciej i najuczciwiej jak sie da: czyli masz swoj portfel, ktory sie tym wiekszy im Ty jestes bardziej "seniorowaty" i sobie nim waść dysponuj. Nie musisz sie nikogo prosic, pisac lojalek, czy stawac na kancie bo jest Was 20 chetnych a wiesz, ze na konferencje firma wysle 10 w tym roku... O sferze "rozrywkowej" nie mowiac... bo jest na prawde udana ;P Szczerze mi sie wydaje, ze te kwieciste opinie to albo zyczliwy zza plota donosi, a biura w Edgu nigdy nie powachal nawet... Albo ktos kto co prawda byl, ale nie starczylo mu dojarzalosci zeby wprost porozmawiac, ze cos mu nie pasuje tylko sie w tym gotowal jak zaba robiac dobra mine do zlej gry, zmienil robote, okazalo sie ze to nic nie zmienilo i chce sobie humor poprawic... A tych rewelacji o tym jak wygladaja rekrutacje techniczne to mi sie nawet komentowac nie chce... Farmazony level hard...

wefwa
@ Programista 15k :P 11.10.2018 16:08

Dobra to jak kozak jesteś napisz co Ci się nie podoba... Czy można trafić na uj...wy projekt? Co wtedy? Czy można powiedzieć. NIE nie podoba mi się i tam ni idę...

Programista 15k :P
@wefwa 11.10.2018 22:16

Nie bardzo wiem po czym w wypowiedzi wnioskujesz zem jest "kozak" (chyba ze chodzi Ci o nick, ktory jest powszechnym smieszkiem na poratlu ze smiesznymi obrazkami) chcialem aby sprostowac jakies dziwne mity co tu padaja. Co do trafnienia na "uj...wy" projekt. To jak mniemam mowisz o sytuacji kiedy sie rekrutujesz, przedstawiono Ci projekt, byles na rozmowie u klienta gdzie tez mogles sie dopytac o co chcesz i mimo tego wszystkiego okazalo sie, ze cos jest nie halo w temacie. Bo ktos sie z kims nie zrozumial czy zaszly jakies okolicznosci, ktore nie byly poruszone w rozmowach i jest slabo. Tak jasne, ze mozesz powiedziec "NIE" i ze tam nie idziesz. Ale tez wiadomo, ze jak tak powiesz, ale nikt Ciebie nie wprowadzil w blad w calym procesie (bo gdyby tak to inna rozmowa, ale nie slyszalem nigdy o takim przypadku), tylko sam czegos nie przemyslales to wina nie lezy po stronie firmy. Wiec jesli powiesz brutalnie "NIE" i nie pojdziesz to jest to raczej postawa zamknieta i srednio dorosla, nie pozostawiajaca wiele pola do manewru firmie. Ale jak powiesz, wprost ze cos Cie zaskoczylo negatywnie, co jest dla Ciebie "dilbrejkerem" w temacie tego prjektu i bedziesz sklonny pogadac. To tak jak pisalem wczesniej, jesli problem bedzie do rozwiazania bez zmiany projektu to firma Ci go rozwiaze, a jak nie to zaleznie od sytuacji w danym projekcie dogada sie z Toba, ze projekt zmienimy, ale fajnie jakbys dal rade zrobic tam jednak troche roboty zeby dac czas tak na znaleznie podmianki jak i zrobienie rotacji z mozliwie malym negatywnym impaktem na relacje z klientem. To jest tak proste jak to. Z tym, ze dostaniesz konkretna odpowiedz na starcie co i na kiedy da sie zrobic, a nie jakies czarowanie. Tak jak pisalem wyzej. Co mi sie nie podoba, bo ja wiem. Na samej plaszczyznie "obslugi" mnie jako kontraktora przez firme, czyli sfere gdzie to Edge ma pelna kontrole to ja sie czuje w pelni ogarniety. Hajsy na rozwoja sa, opieka medyczna (usunięte przez administratora) z msporta nie korzystam to w sumie fajnie jakby byly jakies jeszcze benefity ktore by mnie interesowaly, ale w sumie nie mam pomyslu jakie. Jak mowie ze firma nie jest idealna to mam na mysli, ze jak kazda kontraktornia ma lepsze i gorsze projekty. Ale osobiscie nie wiem o istnieniu jakiegos ktory jest przyslowiowa "czarna dziura" gdzie wrzuca sie ludzi na sile, ze swiadomosci ze jest zle i trzyma ile wlezie, az sie przepala. Ot projekty jak projekty, gdzies mniej fajne technologie, gdzies mniej ciekawa domena, gdzies wieksze cisnienie, gdzies miejsze... itd. Ale zeby mnie po latach pracy jakos to szczegolnie emocjonowalo jeszcze to nie powiem. Plus mozesz wierzyc lub nie ale te "gorsze" i tak maja duzo lepszy poziom niz to co sie rozumie przez "gorsze" w kontraktorniach, a te lepsze sa na prawde spoko i wymagajace, jak ktos sie czuje "kozakiem". Fajnie jakby byla wieksza ilosc produktow wlasnych, bo sa i takie ale nie ma tego duzo, a to zawsze przyjemniej cos wyrzezbic "na wlasny rachunek". Takze tak o. Nie mialem zamiaru tu agitowac nie wiadomo jak, ale no ktos mi pokazal te strone, poczytalem i sie zaczalem zastanawiac, ze moze to ja zwiariowalem... bo na prawde te komentarze plomienne to nijak przystaja do rzeczywistosci i podziwiem kazdego kto bierze je na serio... jak 20% z tego to byla prawda to na dzisiejszym "rynku pracownika" Edgy by zbankrutowal w 2 miesiace do zera... A sie nie zanosi na to w tego co ja widze wkolo siebie...

roaasa
@Programista 15k :P 12.10.2018 11:18

Wiesz dla mnie te lepsze projekty to np. Hexagonal Architecture, Domain Driven Design, CQRS, Even Driven Architecture, Spock, Microservices, zadnej architektury warstwowej.... Bo to dla zacofancow

anonim

(usunięte przez administratora)

damia

Czyli firmy jak cestt, jcommerce, j-labs, britenet są lepsze?

Jasiek

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem. Może wiecie coś o nowych etatach wolnych?

Edge One Solutions
pracodawca
@Jasiek 03.08.2018 17:55

Zapraszamy do zapoznania się aktualnymi ofertami pracy na https://www.edge1s.com/jobs/

Nermay
@Edge One Solutions 08.10.2018 11:12

Jasiek lepiej poszukaj pracy, gdzie możesz być zatrudniony bezpośrednio u klienta. W EoS zarabiają na Tobie i masz niższą pensje.

conor

Chciałem dodać opinię na temat tego "pracodawcy", ale niestety administracja usuwa niewygone wpisy. NIGDY W ŻYCIU NIE PODPISUJCIE umowy skonstruowanej przez Edge'a bo jesteście wtedy ubezwłasnowolnieni, nie macie nic do gadania, musicie spełniać wszystkie zachcianki klienta firmy, ponieważ tak jest skonstruowana umowa, iż pozwala na świadczenie obowiązków poza tymi, które są wypisane: np. - wyjazdy służbowe, pełnienie dyżurów klient, może sobie zmienić miejsce pracy, biura i musicie się dostosować, może wprowadzić sztywne godziny pracy - nie macie nic do gadania. (usunięte przez administratora) Stawiamy przede wszystkim na osoby otwarte na zmiany i nastawione na rezultat. W naszej działalności główną miarą sukcesu jest zadowolenie klienta końcowego. Zarówno klienci, jak i projekty mogą być różne, mieć różny stopień zaawansowania technologicznego, różny czas realizacji i różną strukturę. Rola konsultanta wymaga zatem inicjatywy, zaangażowania i elastyczności. Jesteś po prostu zwykłym konsultantem, który nie ma nic do gadania, trafia się stary projekt do utrzymania i nie masz nic do gadania, pewnie musisz iść i popracować tam z 3 miesiące, za nim znajdą coś dla Ciebie. UWAŻAJCIE CO PODPISUJECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edge One Solutions
pracodawca
@conor 07.10.2018 10:59

Witaj CONOR. Każda osoba decyzdująca się na współpacę z Edge1S ma czas i możliwość na zapoznanie się z zapisami umowy i, jeśli zajdzie taka potrzeba, wyjaśnienie wszelkich wątpliwości z nimi związanych. Na rozmowie rekrutacyjnej nasi rekruterzy przedstawiają szczegóły projektu, którego dotyczy proces. Całość procesu jest transparentna. Ostateczną decyzję o współpracy podejmuje kandydat. Jeżeli w trakcie realizacji danego projektu okaże się, że nasz pracownik jednak nie jest z niego zadowolony, istnieje możliwość złożenia wniosku rotacyjnego, czyli wniosku o zmianę projektu. Przyjęcie zadowolenia klienta za miarę sukcesu jest naturalne w relacjach B2B. Równie ważne jest dla nas zadowolenie naszych konsultantów ze współpracy z nami.

Karolina

Witam serdecznie, widzę, że nikt nadal nie odpowiedział na moje pytanie odnośnie tego jak pracuje się w Edge One Solutions w Warszawie. Czy ktoś jest w stanie polecić tego pracodawcę? Jaka panuje tam atmosfera? NA rzecz jakich projektów i klientów można pracować? czy to prawda, że mają głównie projetk dla klienta S@bre ?

WUWUnIO
@Karolina 05.10.2018 16:10

Hej Karolina rekrutowałem się do nich właśnie, miałem podpisać umowę, ale ze względu na zapisy jakie są w niej zrezygnowałem w ostatniej chwili.Ciężko mi powiedzieć, ale myślę, że nie jest kolorowo, skoro ze mną nie chcieli negocjować warunków umowy. Jest to typowy outsourcing idziesz do klienta, np. jakiegoś gdzie pracujesz na open space, gdzie jest zła atmosfera, zły dojazd, stary projekt i no i co masz zrobić, jak w umowie masz napisane, że musisz się do tego dostosować (ubrane w inne słowa), Twój zakres obowiązków, też może być zupełnie inny niż wynika to ze stanowiska, jak klient zażyczy sobie wyjazdy służbowe to musisz się zgodzić, jak klient zażyczy sobie certyfikaty to będziesz po pracy w swoim prywatnym czasie je robić. NIE POLECAM, ZAWIODŁEM SIĘ NA NICH>>>>>>

Piotr
@Karolina 05.10.2018 16:10

Ciezko okreslic jak pracuje sie dla Edge. Tak na prawdę wszystko sprowadza się do klienta. Jeśli chodzi o pracę w Edge to firma zapewnia komputer i biuro. W biurze jest chillout room z konsola. W kuchni są dostępne dla każdego serki jogurty kawa herbaty płatki śniadaniowe i mleko. Jeśli chodzi o pracę to Edge nic nie każe i nie zabrania. Praca jest wykonywana dla klienta. Jeśli klient wymaga pracy stacjonarnej (informacja ta zostanie przekazana podczas rekrutacji) to biuro Edge zobaczymy tylko na angielskim lub jeśli będzie się odbywał zdalnie to raz na parę miesięcy. Edge zapewnia jeszcze fundusz szkoleniowy który możemy wykorzystać na szkolenia certyfikaty kursy itp. Atmosfera w pracy, tryb pracy, metodologie, godziny pracy zależą od klienta. Wszystkie te informację dowiemy się podczas rekrutacji.

gnup

Karolina Z chęcią bym się podzielił swoją opinią ale niestety usuwane są one lub nie dopuszczane do publikacji.

Karolina
@gnup 07.10.2018 12:59

daj znać jaką masz opinię. nie usuną. z jakimi klientami pracują? czy ciekawe projekty mają? czy szanują ludzi?

nilo

Administracja usuwa niewygodne wpisy?

Karolina

@Piotr, dziękuję za Twoją odpowiedź. Oferta, w której wszyscy pracownicy mają możliwość uczęszczania na darmowe lekcje angielskiego może brzmieć bardzo zachęcająco dla potencjalnych pracowników. Czy ktoś z obecnych tu osób będzie w stanie zweryfikować informacje odnośnie tego, czy oferta zajęć z języka jest dla wszystkich czy jedynie dla konsultantów? Czy testy poziomujące są trudne?

Karolina

@Ciekawski, @N, z tego co rozumiem firma Edge One Solutions oferuje swoim pracownikom kursy z języka angielskiego? Czy program ten obejmuje wszystkie osoby pracujące w tej firmie czy tylko te, które spełniają określone wymagania? Jeśli tak to co trzeba zrobić by móc korzystać z lekcji angielskiego? Na jakim są one poziomie?

Piotr
@Karolina 21.09.2018 11:18

Program z tego co wiem obejmuje wszystkie osoby pracujące w firmie (tutaj mogę się mylić), na pewno obejmuje wszystkich konsultantów. Lekcje angielskiego nie są potrącane z budżetu szkoleniowego na dany rok, są dostępne za darmo. Aby skorzystać z angielskiego trzeba przepracować 3 miesiące, wziąć udział w sprawdzeniu poziomu (30 minutowa rozmowa z nauczycielem i test) i umówić się odnośnie terminu zajęć. Lekcje są indywidualne i dostosowane do poziomu uczestnika.

MMM

MMM, to zależy jak długo Edge One będzie czekał na odpowiedź od firmy do której jesteś rekrutowana. Zajęcia z języka angielskiego są bezpłatne dla pracowników.

N
@MMM 15.09.2017 10:18

Nie do końca, bo koszt angielskiego był potrącany z budżetu na dany rok. No chyba że coś się zmieniło ale "za moich czasów" pojawiło się coś takiego

Ciekawski
@N 23.08.2018 15:39

Zajęcia z języka są w godzinach pracy? Czy trzeba zostać/odpracować?

Karolina

Witam serdecznie, widzę, że nikt od dawna nie odpowiedział na moje pytanie odnośnie tego jak pracuje się w Edge One Solutions w Warszawie. Czy ktoś jest w stanie polecić tego pracodawcę? Jaka panuje tam atmosfera?

Karolina

@Jasiek, niestety nigdzie nie znalazłam informacji odnośnie nowych etatów do firmy Edge One Solutions. Myślę, że skoro doszły Ciebie informacje na temat tego, że firma ta jest dobrym pracodawcą, myślę, że warto byś wysłał bezpośrednio swoją aplikację na interesujące Ciebie stanowisko. A może już to zrobiłeś i jesteś teraz w stanie wyrazić swoje zdanie na temat tej firmy?

axd

Firma promuje hasła, których w ogóle nie przestrzega. Nie obchodzi ich rozwój pracownika, ważne by robił i wierzył, że kiedyś dostanie to co mu "obiecano". Brak feedbacku, brak informacji co dzieje się z kandydatem, procesy przeciągają się znacznie dłużej niż u konkurencji, co chyba też świadczy o tym, że ich "partnerzy biznesowi" nie traktują ich poważnie. Jedyny plus to zajęcia z angielskiego. Atmosfera w biurze też panuje taka, że można ją kroić nożem. Dramat. Współczuję wszystkim, którzy wpadli w ich sidła...

Osełka
@axd 25.10.2017 14:01

Byłam zainteresowana pracą w Lubelskim oddziale, ale brzmi to alarmująco! Co oznacza "atmosfera którą można kroić nożem"?

Maciej
@Osełka 09.11.2017 23:30

Atmosfera w biurze akurat moim zdaniem jest dość luźna. Ale jak ktoś jest ambitny i chce się rozwijać i samodoskonalić to ta firma będzie dla niego stratą czasu. Pracowałem tam pół roku. Z moich osobistych spostrzeżeń to management jest mocno oderwany od rzeczywistości i potrafią bardzo ładnie kłamać, swoim klientom jak i pracownikom. Nie wspominając o tym, że wszystko w tej firmie jest tajemnicą. Za twoimi plecami załatwiają podwyżkę dla Ciebie u klienta a ty dostajesz z tego jakieś ochłapy (doslownie 200 zł mimo że wynegocjowali 2000 zł). Lepiej będzie jak poszukasz sobie normalnej firmy zamiast takiego ***** pośrednika.

axd
@Maciej 10.11.2017 09:53

@Osełka nie wiem jak w oddziale w Lublinie, ale w Warszawie atmosfera była straszna. Nie mogliśmy ze sobą rozmawiać na open space. Luźna atmosfera była, ale w kuchni, gdzie nie wolno było siedzieć nigdy więcej niż 20 minut. Krzywe spojrzenia i obrażanie się, psucie atmosfery między pracownikami, nastawienie ich przeciwko sobie (abstrakcja)

ObecnyPracownik
@axd 20.11.2017 11:36

Hahaha serio? No nie wierzę... W kuchni nie można siedzieć więcej niż 20 min? Atmosfera straszna? Mam wrażenie, że pomyliły Ci się firmy :-) Pracuje w Edge już ok 1,5 roku i nigdy, ale to nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego. Więcej niż 20 min potrafię siedzieć w Chillout Room'ie i nigdy nikt się do mnie nie przyczepił. Wszyscy wiemy jak wygląda teraz świat i ilu hejterów krąży w necie. Najlepiej przekonać się na własnej skórze, zamiast słuchać wypocin osób, które nie wiedzą, co mówią :-)

Dawid

Zastanawiająca jest ta cisza!!

Karolina

@Majkel, wypowiadać się mogą zarówno obecni, jak i byli pracownicy firmy, a także osoby, które na przykład brały udział w procesie rekrutacyjnym. Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w Edge One Solutions? Czy pracownikom stwarzane są realne możliwości rozwoju? @Ziom, a Ty jesteś związany z Edge One Solutions? Pracujesz lub pracowałeś w tej firmie? Jeśli tak, to zachęcam do wyrażenia swojej opinii na temat tego pracodawcy.

Majkel

Ciekaw jestem jak to możliwe, że firma mająca 200 (jestem pracownikiem) pracowników, posiada ponad 455 ocen :) Po jakości wpisów widać, że to sam hejt i żenada (pewnie naszej konkurencji). Żaden z nich nie odzwierciedla prawdy. To naprawdę fajna i rozwojowa firma.

Ziom
@Majkel 29.01.2018 17:34

Może po prostu jest duża rotacja tychże pracowników?

Karolina

@Angelo, czy pracujesz w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w Edge One Solutions? Czy w firmie istnieje możliwość podnoszenia swoich kompetencji na przykład poprzez dodatkowe szkolenia? @Majkel, może oceny pochodzą również od byłych pracowników oraz klientów firmy? Obydwie te grupy często wypowiadają się na forum :) Piszesz, że firma jest naprawdę fajna i rozwojowa - czy możesz napisać coś więcej na ten temat?

Angelo

Dostałem się do tej firmy i dołączyłem do zespołu w którym myślałem, że będą jacyś wymiatacze (są w innych), jednak ja się zawiodłem. Jak tu ktoś napisał "Tam niestety nie liczy się wiedza, ale umiejętność nawijania makaronu na uszy".

Angelo
@Angelo 13.02.2018 22:41

Podczas rekrutacji mówiono mi, że zespół tworzą seniorzy, ale jak się później okazało...

xz
@Angelo 13.02.2018 22:49

Jakiego poziomu się spodziewałeś po lubelskiej kontraktorni? Edge specjalizuje się w dobrej gadce. Ekspertów to oni nie zatrudniają, a bardziej rozgadanych nawijaczy.

Angelo
@xz 21.02.2018 12:53

Po warszawskiej ;-)

MB

Bardzo profesjonalna firma, która się dynamicznie rozwija wspierając killudziesięciu międzynarodowych klientów. Super warunki pracy dla developerow. Polecam!

szok_w_trampkach

Takiego chamstwa, arogancji, samouwielbienia i braku podstawowej etyki dawno nie przeżyłem. Kubuś W** celebrytuś TV to przy nich skromny, dobrze wychowany, inteligentny i wycofany człowiek. Rekrutacja to nie dno, bo sie urwało i spada wciąż w głąb oceanu. @Kandydat jeśli chcesz być obrażany przez niedouczoną zadufaną pannicę to atakuj śmiało. Moim zdaniem szefostwu to zwisa, a powinno dyscyplinarnie wywalić toto coś.

Młody Dynamiczny
@szok_w_trampkach 22.12.2017 03:18

Brzmi przepysznie! Serdecznie prosimy o szczegóły: jak wygląda rekrutacja, jakie obuwie nosi rekrutująca kobieta? Jakie pytania zadaje? Na czym polega aroganckie podejście?

ciekawy typ
@szok_w_trampkach 22.12.2017 03:18

Brzmi tak, jakbyś aplikował kilka razy ? Nie przyjęli Cię i wylewasz żale na forum hehehe

ciekawszy typ
@ciekawy typ 24.01.2018 13:18

Lubelska kontraktornia szczytem aspiracji zawodowych? błagam. Tam niestety nie liczy się wiedza, ale umiejętność nawijania makaronu na uszy.

MiBor

Bardzo profesjonalna firma, która się dynamicznie rozwija wspierając wielu kluczowych klientów. Duże doświadczenie w zarządzaniu projektami wyniesione z największych wdrożeń. Polecam na każdym szczeblu kariery.

Heheszek
@MiBor 30.12.2017 09:48

Borny nie pij tyle.

Kandydat

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Czy rekrutacja jest tym słabym ogniwem w firmie? może trzeba porozmawiać z szefostwem?

Fullstack

Czy istnieje możliwość zmiany projektu - pracując na rzecz różnych Klientów Edge One Solutions?

xz
@Fullstack 09.12.2017 12:37

Tak, składasz wniosek o przeniesienie i czekasz. Obecnie może się to przedłużać bo sporo osób je złożyło a projektów nie ma wiele.

Ninja

Miałem okazję współpracować z tą firmą i szczerze mówiąc, bardzo dziwię się niektórym negatywnym komentarzom. Edge ma naprawdę bogate portfolio klientów dzięki czemu zapewniają stabilność zatrudnienia i ciągłość projektowa. Ja bezproblemowo zmieniłem projekt dostodowany w pełni do moich oczekiwań Mega fajną opcją jest ten ich indywidualny program rozwoju PDP spora kasa do wykorzystania na rozwój zawodowy Spoko atmosfera w biurze, możliwość wynegocjowania naprawdę atrakcyjnej stawki. Jednym słowem polecam Edge One Solutions

Edge3DS
@Ninja 24.11.2017 01:24

Obawiam sie, ze po prostu miales szczescie i wstrzeliles sie w sytuacje, gdy zmiana projektu byla mozliwa. Pracuje niemalze od poczatku i historycznie po utnieciu w przestazalym projekcie bywaly przypadki ze jedynie grozba zwolnienia pomagala. Kontraktornie jak edge1s to są obozy pracy. Jedne maja lepszy PR, inne gorszy. PS. tylko wydaje Ci sie ze masz atrakcyjna stawke. Pamiętaj, ze E1S to firma ktora tobie da "500 podwyzki a u klienta wynegocjuje 2000".

Fryo
@Ninja 24.11.2017 01:24

Ten Ninja to jeden z rekruterów edge. Nie ma innej opcji. Powtarza takie slogany jak mówili mi w trakcie rekrutacji. PDP to jakaś bzdura ale od tego jest uzależnione czy dostaniesz podwyżkę czy nie. W każdej normalnej firmie jest to uzależnione od efektów twojej pracy. W tej firmie nie ma znaczenia czy klient jest super zadowolony. Pracujesz bardzo efektywnie I solidnie. Podwyżka jest uzależniona od spełnienia punktów PDP. W ramach tego PDP masz raz w miesiącu rozmowę z managerem na której on decyduje jak idzie Ci spełnianie tych punktów (żaden z nich nie dotyczy wiedzy technicznej a raczej umiejętności miękkich). Przysługuje Ci raz do roku jakieś szkolenie ale z reguły manager narzuca Ci temat albo zawęża Ci go do dwóch, trzech. Nie jest to najgorsza firma na świecie bo pracowałem w jednej gorszej ale raczej poniżej średniej jak na rynek Lubelski.

Bartek
@Fryo 06.12.2017 21:06

Mi najbardziej przeszkadzało, że pomimo tego, że klient decydował się płacić za mnie znacznie więcej to było mi bardzo ciężko wyegzekwować od firmy podwyżkę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mętna Sylwia

Nie ufajcie nawijanemu makaronowi na uszy podczas rekkrutacji. W kontraktorni, outsourcingu ciekawe projekty istnieją, ale szansa ze do takiego traficie to 1 na 20, moze mniejsza. Każdy mysli ze to on trafi do takiego, a pozniej jest placz na gowork. Glownym klientem E1S jest Sable, a o jakosci ich projektow kazdy wie. O szacunku do pracownika rowniez: https://www.thelayoff.com/t/Pz7cuWI Czy cos jeszcze trzeba dodac?

Zostaw opinię o Edge One Solutions - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edge One Solutions