Duna Polska

Rekrutacja

Praktyki studenckie

Regulamin i polityka prywatności
Kraków - Mota Engil Central Europe

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Duna Polska S.A.

Opinie o Duna Polska Kraków

ReviewUserIconNo name

22.04.2020 21:49

Beznadziejnie pod każdym względem
    ReviewUserIconKamila

21.04.2020 12:09

Czy ktos orientuje sie jak wyglada teraz sytuacja na Opolskiej? Czy ludzie pracuja w biurach? Czy szukaja kogos do dzialu finansowego/ksiegowego?
    ReviewUserIconAnonim

13.03.2020 17:27

Czy orientuje się ktoś ile zarabiają w tej firmie prawnicy ?
    ReviewUserIconPracownik

21.03.2020 17:42

Witam nie polecam żenada nie dbają wcale o pracownika czym dojedziesz ani za paliwo nie zwracają brak auta służbowego brak delegacji! W sezonie charujesz po 12h teraz jeszcze jakieś śmieszne banki godzin przy takich stawkach w delegacji moze 3.5 tyś zarobisz. Lepiej pracować na miejscu to już nie te czasy co kiedyś!!!!!!

02.02.2020 13:25

ReviewUserIconBasia

05.02.2020 13:30

A o której szefowej piszesz?
    ReviewUserIconKate

23.02.2020 13:58

Masz na myśli szefową finansów czy księgowości?
    ReviewUserIconPytanie

16.01.2020 09:05

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Mota Engil Polska S.A.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    ReviewUserIconJustyna

31.01.2020 23:52

Tak, zwłaszcza jak się jest kobietą na budowie. Można wtedy dobrze rozwinąć obsługę arkusza kalkulacyjnego.

20.12.2019 09:34

ReviewUserIconmoloch

07.01.2020 21:36

Można przynajmniej wykorzystać 100 dni zaległego urlopu.
    ReviewUserIconKierowiec

14.12.2019 00:15

Witam. Ktoś wie czy przyjmują na wywrotki?
    ReviewUserIconMajor

18.12.2019 16:43

Nie ponoc swoich maja sciagnac
    ReviewUserIconFahrer

16.08.2019 19:15

A wie ktoś coś czy przyjmują tam bez doświadczenia na wywrotce?? Ogólnie jeżdżę plandeka i nie wiem czy warto cv składać.
    ReviewUserIconFahrer

15.12.2019 11:34

A ktoś Cię człowieku prosił o komentarz??
    ReviewUserIconPracownik

18.12.2019 16:36

Ciezko ja tez jezdzilem na plandece i babka pow przez tel ze wola z doswiadczeniem bo maja auta po 600 tys
    ReviewUserIconKierowiec

16.12.2019 10:46

Też słyszałem że będą przyjęcia na wywrotki. Z kim trzeba się skontaktować żeby dowiedzieć się czegoś więcej?
    ReviewUserIconQQ

20.11.2019 22:32

Czy w firmie używa się angielskiego? Czy faktycznie projekty są międzynarodowe i trzeba bardzo dobrze znać angielski?
    ReviewUserIconKej

06.12.2019 08:30

W niektórych działach szefowie są anglojęzyczni więc nie ma wyjścia, a jak pracujesz w innym to i tak trzeba się umieć zrozumieć ze wszystkimi. Projekty w języku angielskim - tak, zdarzają się. Powiedziałbym B2 minimum.
    ReviewUserIconKamila

19.11.2019 13:26

Proszę o opinie jak pracuje się w Dziale Ksiegowosci, teraz okazala się oferta pracy...I zastanawiam się czy wyslac CV.
    ReviewUserIconoper

02.10.2019 14:36

Skad ta aukcja wynika? uonauctions.com/equipamento.aspx?lang=PL Robota sie konczy
    ReviewUserIconJanek

17.09.2019 17:00

Witam jakie są teraz zarobki na stanowiskach biurowych..?.. Mają kilka wolnych etatów a ja chciałbym złożyć swoje CV do nich..
    ReviewUserIconMOTEK

20.09.2019 06:30

Jak Ci się uda to dostaniesz 2200 do ręki.. Śmiech na sali..
    ReviewUserIconKasia

20.09.2019 07:46

Czy ktoś wie jaka atmosfera panuje w Dziale Księgowości?
    ReviewUserIconandrzej

16.09.2019 00:04

W kilku słowach: wyzysk, głodowe pensje, pieniądze, brak szacunku do pracowników.
    ReviewUserIconRobotnik

15.09.2019 17:40

Szału nie ma, jak ma się lepszą propozycję pracy w innej firmie to nie ma co się rozczulac i lepiej iść. Dużo obiecanek, mało realizacji tych obiecanek. Delegacji nie płacą w zamian za to dają aneks do umowy ze zmianą województwa. Na podwyżkę nie ma co liczyć ewentualnie czasem w kwietniu przyjdzie 200brutto więcej lub jak się złoży wypowiedzenie to ktoś się budzi i proponują więcej. Starzy doświadczeni ludzie odchodzą albo na emeryturę albo gdzieś bliżej domu. Młodych nie ma bo słabe zarobki. Socjal nie jest tragiczny mieszkanie płacą, obiady dają w zależności jaka budowa, na Boże Narodzenie wpadnie jakiś dodatek. Za to kadra kierownicza na kontraktach drogowych jest tragiczna 1 lub 2 kierowników ogarnietych na 10. Byle tony i kasa, a jak coś byle jak zrobione to po cichu ukryć i liczyć że wytrzyma gwarancję.
    ReviewUserIconZbyszek

24.08.2019 09:06

Ma ktoś informację na temat współpracy Moty z podwykonawcami interesuje mnie głównie infrastruktura .
    ReviewUserIconbyła

09.07.2019 23:54

Jeżeli zastanawiacie się czy w ogóle podjąć pracę w tej firmie to lepiej zostańcie na bezrobociu albo podejmijcie pracę w innej firmie. Janusz korporacji, który posiada wszystkie jej wady, ale nie posiada za to żadnych zalet. Bezsensowna biurokracja, niesłowność przełożonych, obiecują coś co gdzieś indziej jest standardem nie wywiązując się później z tego. Jak chciałam raz odejść błagali abym została, określiłam swoje oczekiwania i co? Nic z tego nie dostałam. Z tego co koledzy z kontraktów mówili, z dnia na dzień mogą Cię rzucić na drugi koniec Polski i nic ich nie obchodzi, że ma się rodzinę, małe dzieci. Podwyżki, premie - można zapomnieć. Całe szczęście to już moja przeszłość. Serdecznie więc odradzam podejmowanie pracy w tej firmie.
    ReviewUserIconMichał

31.07.2019 15:05

tak jak Artur też bym proponował celować wyżej, bez uprawnień mam tyle i nie pracuje po 11 godzin.
    ReviewUserIconInżynier

12.08.2019 11:18

Michał, w ME tyle można zarobić? Wszyscy znajomi inżynierowie budowy mniej niż 4 tys. zarabiają :(
    ReviewUserIconRenia

14.03.2019 10:06

Czy ktoś orientuje się jak wygląda praca w Księgowości? Jaka atmosfera, szef, lider? Proszę o szczerą opinię, ponieważ zastanawiam się nad wysłaniem CV.
    ReviewUserIconKucharz

05.06.2019 22:38

Nie w tej firmie , jak już zostałeś zatrudniony do czegoś to nie licz na to ,że ktoś pomoże Ci się rozwinąć ... no może w przypadku, że ktoś się zwolni i fartem zostaniesz zaklej dziurą + to co robiłeś do tej pory bez bonusu w postaci podwyżki ... Czyli witaj Osiołku
    ReviewUserIconPatrycja

10.07.2019 19:51

napiszcie proszę jak traktuje lider pracowników w dziale ksiegowosci, jaka jest ogolnie atmosfera?
    ReviewUserIconBoryna

03.07.2019 20:54

Ja w ciągu trzech lat z łopaty na operatora równiarka mnie wyszkolili kurs opłacili ja jestem zadowolony z tej pracy

19.03.2019 22:03

ReviewUserIconpracowałem z nim

28.03.2019 22:52

Potwierdzam, ten Kierbud to prawdziwy (usunięte przez administratora), bez kompetencji do pełnienia tej funkcji. Powinni mu odebrać uprawnienia.
    ReviewUserIconBOB... PW

26.06.2019 20:42

Po żenującej budowie jaką była inwestycja MOTY przy al. 29 listopada w Krakowie myślałem, że gorzej być nie może. A tu jednak niespodzianka!. Budowa MOTY -> SELVITA przy ul. Podole bije ją na głowę. Totalna partyzantka. K(usunięte przez administratora) Na budowie nie ma prądu - agregat prądotwórczy wyłączany na noc ze względu na oszczędność paliwa, nie ma wody na cele socjalne, ludzie nie mają się gdzie umyć, brak wody zdatnej do picia, pytanie kiedy zainteresuje się tą budową PIS i PIP ? (usunięte przez administratora)Ambitny termin na realizację inwestycji jaką jest SELVITA jest mrzonką! ha ha ha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Duna Polska?

Kontakt - Duna Polska S.A.

Opolska 110 31-323 Kraków

Branże: Infrastruktura transportowa

10.06.2019 19:09

ReviewUserIconxxx

13.06.2019 10:26

zgadzam się firma zalega wiele miesięcy za dostarczenie sprzętu. Nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy dostana opłacone faktury.
    ReviewUserIconMm

24.06.2019 18:26

Jest dużo ogłoszeń bo duża rotacja która z czegos wynika. Kto doświadczony i nie może liczyc na wyższe zarobki i traktowanie go jak trzeba to ucieka.

17.06.2019 21:21

Na wydziale elektromechanicznym w Piasecznie jest młody inżynier 28 lat chyba ma albo 29. Lubi się podniecać do pracowników na innej budowie dyżurni się z niego śmiali że jest gamoń...... Wiadomo młody chce zrobić kariere a w rzeczywistości jest czarny jak jego włosy i oczy......
    ReviewUserIconZdziwiony

04.01.2019 10:28

Nie polecam! Wysyłają mnie na delegację do innego województwa i każą podpisać aneks do umowy, że praca obejmuje to województwo. Chcą uniknąć płacenia delegacji w wysokości 30zł / dzień. To już zakrawa na Janusz - Engil.
    ReviewUserIconTy

29.05.2019 21:30

Premie to dyrektor chyba dostaje. Szary człowiek (usunięte przez administratora) po to żeby elyta dostała
    ReviewUserIconKucharz

05.06.2019 22:34

Standardowa procedura aby nie wypłacać delegacji
    ReviewUserIconrodo

29.05.2019 12:19

Jak W Mota w płatnościami za faktury?
    ReviewUserIconpotencjalny pracownik prawie

24.04.2019 20:58

Firma z niskim budżetem dla pracowników. Rozmowa o pracę, na takim poziomie że w trakcie już żałowałem i wiedziałem że tylko strata czasu. Osoba reprezentująca firmę to Dyrektor - brak jakichkolwiek predyspozycji do piastowanej funkcji, do tego spostrzeżenia wystarczy mniej niż jedna minuta rozmowy. Firma moim zdanie dno, jak nie masz alternatywy to jako ostateczność. Najgorszy i najmniejszy podwykonawca moim zdaniem rokuje lepiej niż ten twór. Opinia oczywiście negatywna - nie polecam, nawet kliknięcie aplikuj to dużo za dużo niż są warci.
    ReviewUserIconcalówka

24.04.2019 23:29

Żałuj, że nie spotkałeś się z Kierownikiem budowy z SELVITY - budowa MOTY. To dopiero jest ameba. Wyszedłbyś max po 5 minutach ... i miałbyś czas wolny, bua ha ha , bua ha ha. Poza tym potwierdzam to co napisałeś o poziomie firmy - DNO.
    ReviewUserIconGregory

26.03.2019 01:15

Witam a jak wygląda sytuacja w laboratorium?
    ReviewUserIconPW

11.10.2018 16:57

Oszukują na wielką skalę podwykonawców Nie radzę nic z nimi robić Moje sugestie dla Mota Engil Polska S.A.: Omijać z daleka
    ReviewUserIconRR

10.03.2019 20:02

hej witam, mam od nich zlecenia i zapytania mozesz jakoś wskazac czym problem, nie odbieraja robót, protokołow, zawyżają normy . Przyda mi sie kazda informacja
    ReviewUserIconAsiaasia

26.02.2019 13:41

Jak sie z nimi mozna skontaktowac? Na numery podane na stronie nikt nie odbiera?
    ReviewUserIcon:)

09.03.2019 21:23

I nie odbiorą, taka polityka.
    ReviewUserIconZdziwiony

14.01.2019 12:01

Właśnie dodali ofertę na inżyniera budowy, 2400 netto/m-c. Brawo za poważne podejście!
    ReviewUserIconinżynier

10.02.2019 13:34

Ale więcej niż w Krakowie.
    ReviewUserIconPd

18.02.2019 21:19

Bo to zależy od tego czy jesteś Janek czy Grzesiek, czy Aśka. Jedni więcej zarabiają bez doświadczenia nic Ci co je maja i doświadczenie i wyższe stanowisko. Ot taka firma. Życzę powodzenia z podwyżkami - 100 zł haha

11.02.2019 18:04

W tej firmie ci co chodzą dwa razy do roku na L4 to dostają podwyżki ,a ci co pracują i się nie opiepszają nie dostają nic. Ogólnie non stop kłótnia między pracownikami.
    ReviewUserIconans

18.02.2019 12:23

to idź dwa razy na L4 = dostaniesz podwyżkę, albo idź 4 x L4, to dostaniesz dwie podwyżki!
    ReviewUserIconPodwykonawca

28.12.2018 14:40

(usunięte przez administratora) Nie polecam współpracy.
    ReviewUserIconadamp

20.12.2018 18:35

czy ktoś wie kiedy oni ruszają z S19 Lublin - Krasnik?
    ReviewUserIconKris

16.12.2018 22:00

Firma nie płaciw terminie podwykonawcą!!! A umowy bronią tylko firmę Mota. Ludzie nie wykonujcie zleceń tej firmie (usunięte przez administratora) mi zalegaj 59 000 zł. Już umówiłem się z prawnikiem jeszcze przed świętami sprawa trafia do sądu. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwykli (usunięte przez administratora) nie płaca podwykonawcą.
    ReviewUserIconKwaku

05.12.2018 13:17

od 1 grudnia awansik! 5500 netto :) Jednak Mota Engil to solidna firma, która dba o swoją wykształconą kadrę.
    ReviewUserIconGołąb

05.03.2018 13:13

Czy może się ktoś wypowiedzieć jak tam mają kosztorysanci? Jakie zarobki, jaka atmosfera i jaka z nadgodzinami?
    ReviewUserIconAres

24.09.2018 07:56

A jakie zarobki?
    ReviewUserIconqa

14.10.2018 00:11

Zalezy, jak będziesz za mądry to słabiutko ;)
    ReviewUserIconSuperKabanosBulwy

24.09.2015 11:14

Nie rozumiem biadolenia niektórych.. Jak się jest świeżakiem to należy na swoją pozycję ciężko zasuwać. To nie poczta czy państwowa posadka gdzie siedzisz 8h i masz wszystko gdzieś. Tutaj trzeba zasuwać nie raz i po 10h/dziennie, ale sama praca, a właściwie jej owoce dają satysfakcję. Jeśli chodzi o warunki pracy to wiadomo nigdy nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej, ostatnio coś się ruszyło tj. jakieś podwyżki i premie (przynajmniej na kontraktach), a jak to będzie w przyszłości to się okażę. Pozdro :)
    ReviewUserIconSs

21.09.2018 22:54

Bo dla moty Moty nie liczy się pracownik, który już zna zasady firmy, wie jakie są procedury. Lepiej tego zwolnić niż dać podzwyzke tylko nowego zatrudnić i znowu szkolić. Zamiast mieć kadrę już wyszkolona z doświadczeniem To o nich nie dbają a biorą młodzików- bo mniej kosztują.
    ReviewUserIconNick

05.10.2018 22:24

A po jakiemu, po hiszpańsku?
    ReviewUserIconKaska

06.12.2017 20:51

Jeśli chodzi o Dzial Ksiegowosci, swietne miejsce, żeby od razu zajść w ciaze i siedzieć na l4. księgowanie po 700-900 faktur miesięcznie, trudno mieć czas na rozwój.
    ReviewUserIconMadzia

02.02.2018 19:21

dokładnie ! nie polecam pracy w księgowości, na początku wydaje się wszystko ok, każdy niby miły, a potem chce ci dać noz w plecy. Magda Sz i Aneta W - parszywe osoby
    ReviewUserIconAnonim

24.09.2018 21:04

Hej, Od 2015 pracuję w księgowości w Mocie i nie ma u nas takiej osoby jak Magda Sz, to po pierwsze, po drugie co byście chciały robić w księgowości jak nie księgować?
    ReviewUserIconZbrojarz

27.08.2018 22:33

W mota engil jedyne co majstry potrafią to kraść ropę, deski, kantówki, sklejki i złom sprzedawać którego nie wybudowali w obiekty. To oni potrafią.
    ReviewUserIconanonymous

21.08.2018 09:00

@SuperKabanosieBulwiasty. Ile zapłacono ci za takie pisanie?

09.08.2018 22:36

Jak nadgodzin pierdoln............ to zarobie nawet 4500 na rękę. A jak 168 to 2200 tylko. Majstrowie to sami konfidenci i nieroby.

Zostaw merytoryczną opinię o Duna Polska S.A.

Nie przegap nowości o Duna Polska S.A.!