Wczytuję się w ofertę dla agenta nieruchomości sprzed pół roku, bo chyba aktualnie nie szukają. Zastanawia mnie (cytuję): brak opłat na starcie (nie płacisz za szkolenie, rozwój, marketing, biuro). To by sugerowało, że po "starcie" są jakieś opłaty. Czy nadinterpretuję?
Czy w INVESTORiUS Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
Szczerze nie polecam tej firmy, śmieszne podejście szefa do pracowników. Zachwalają, że uczą od zera, a tak naprawdę dają narzędzia i działaj sam. Zero pomocy. Lepiej wybrać inne biuro
Absolutna bzdura napisana na kopanie przez jakiegoś frustrata. Nasze szkolenie podstawowe trwa miesiąc, jest darmowe i nie podpisujesz cyrografu. Dzisiaj o 12:00 poprowadzę osobiście warsztaty z nowi pośrednikami z pozyskiwania ofert (na nieruchomości). Szef
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w INVESTORiUS Sp. z o.o.?
przebiegło pomyślnie. pelen profesjonalizm, miła atmosfera
pytają o własny rozwój, plany i marzenia. jak wyobrażam siebie w tej pracy jakie zalety i wady
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Krótko. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko git.
Witajcie. Mam pytanie, mianowicie chodzi o to, że jestem zainteresowany ofertą pracy jako agent ds. nieruchomości. Niestety jestem całkowicie zielony, czy po szkoleniach można oczekiwać realnego wsparcia od doświadczonych osób przy pierwszych transakcjach?
Dobra kadra szkoleniowa, polecam. 4 lata pracowałem. Zarobiłem już swoje
Jaką podstawę dają miesięczną stałą a jaką prowizję? trzymają dział marketingu telefonicznego czy sam muszę oddzwaniać za darmochę oferty? Jakie środki transportu zapewnia mi na mieście? jakie dodatkowe narzędzia otrzymam abym mógł być bardziej konkurencyjny i zawierać więcej umów na wyłączność?
1. Podstawa od 10.000 netto 2. Wszystko za ciebie robią, ty tylko bierzesz kasę. 3. Do wyboru masz Bentleya lub S63 AMG tyle, że w kolorze czarnym. 4. Wszystkie dodatkowe narzędzia plus po pracy masaż tajski (jednakże bez szczęśliwego zakończenia - to już we własnym zakresie)
Bardzo dobre biuro nieruchomości. Indywidualnie podchodzą do każdego klienta. Polecam
Szybko i sprawnie, zdecydowanie firma zasługuje na 5 gwiazdek.
Współpraca z tą firmą przy wynajmie mieszkania przebiegła bezproblemowo i sprawnie. Bardzo polecam
Było mi dane współpracować z Panią Aneta i jej podejście do klienta było bardzo profesjonalne. Zobaczyłyśmy wiele mieszkań, pomimo moich uwag Pani Aneta ani na chwilę nie straciła entuzjazmu i dalej pokazywała mieszkania w pełni zrozumiała co do moich obiekcji. Podane mi oferty zostały dopasowane pod wszystkie potrzeby i wiedziałam, że transakcja przebiegnie bez problemu.
Profesjonalna i bardzo miła obsługa w zakresie pośrednictwa nieruchomości.
Świetna, profesjonalna współpraca z Panem Adrianem Paczkowski, sprzedaż mieszkania przebiegła bardzo szybko i korzystnie. Polecam serdecznie usługi świadczone przez P.Adriana. Pozdrawiam cały skład Investorius wraz z działem prawnym.
Polecam, załatwione wszystkie formalności związane z wynajmem mojego mieszkania perfekcyjnie. Współpracuje już 3 rok i jestem zadowolona.
Polecam biuro
Polecam biuro, transakcja poprowadzona poprawnie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i za to dziękuje. Nie musiałam się niczym martwić. Świetny dział prawny, pomogli mi z cała dokumentacja.
Czy w INVESTORiUS Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
Polecam Specjalistę ds. Nieruchomości Panią Annę Szwaiger. Sprzedaż mieszkania przeprowadziła bardzo sprawnie, zawsze przygotowana, profesjonalna i bardzo kulturalna. Niezwykle skuteczna w działaniu osoba.
Polecam! W szczególności agenta Adriana Paczkowskiego. Jest niezmiernie zgodny zaufania!
Jak się pracuje w INVESTORiUS Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy INVESTORiUS Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.
Jakie są opinie pracowników o pracy w INVESTORiUS Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 22 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy INVESTORiUS Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w INVESTORiUS Sp. z o.o. napisali 8 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.