H2Stamping Poland

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o H2Stamping Poland Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o H2Stamping Poland Legnica

Nie przegap nowości o H2Stamping Poland Sp. z o.o. Sp.k.!

Rozczarowani

06.02.2020 10:15

To prawda na montażu nie da się pracować atmosfera straszna

06.02.2020 18:09

... nie martwcie się nie tylko na montażu tak jest.. od dłuższego czasu obserwuje progres pod względem atmosfery ...tzw.gonitwa szczurów trwa ....
    Cichy

26.01.2020 10:09

Witam,pracuje u was dość długo nienarzekam na zarobki ,ale atmosfera która panuje na montażu jest okropna może tak porozmawiać z pracownikami na osobności? Bo każdy na zebraniu boi się odezwać bo potem...sami się domyslcie

27.01.2020 09:01

Dzień dobry Cichy, jesteśmy otwarci na rozmowy z pracownikami, także te indywidualne. Problemy można zgłaszać w dziale personalnym osobiście lub wrzucić zgłoszenie do skrzynki, która znajduje się przy drzwiach działu personalnego. Gwarantujemy, że żadne zgłoszenie nie pozostanie bez rozpatrzenia. Przyjrzymy się uważnie wszelkim zgłaszanym uwagom. Z pozdrowieniami Dział personalny Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.

28.01.2020 16:24

Cichy nie martw się nie tylko u was jest taka atmosfera ...

16.01.2020 17:51

Atmosfera w firmie jest ok wszyscy są mili sympatyczni powiedzą część ..tyle na temat atmosfery teraz ta mniej miła rzecz chodzi o szkolenia przez doświadczonych pracowników na stanowiska tutaj już tak miło i kolorowo nie jest trochę więcej empatii i zrozumienia nie wszyscy odrazu wszystko są w stanie ogarnąć jeden łapie szybciej drugi łapie wolniej ale jeśli słyszy się różne epitety to odechciewa się pracować tak jakby się obawiali o swoje stanowiska narzekacie na brak operatorów ale co takiego robicie żeby osoby szkolące się były zadowolone i chciały przychodzić do pracy z uśmiechem na twarzy a nie ze smutkiem i strachem i wytrzymywało dłużej niż trzy miesiące próby po której dziękują za współpracę .... fakt są osoby szkolące (całe 2) o których słyszałem które potrafią na spokojnie podejść do pracownika i rozmawiać tłumaczyć dopóki dopóty nie zrozumie ...pisze jako anonim bo różnie bywa ...powodzenia dla nowych szkolących się

17.01.2020 12:40

Hi hi no i bardzo dobrze bo jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli nie tylko dwie prasy ale cztery a nawet pięć pras pracuje u was już trochę czasu i widzę w jaki sposób są szkoleni nowi pracownicy więcej empatii zrozumienia i spokoju dla nowych pracowników a zobaczycie że będziemy mieli operatorów pozdrawiam

17.01.2020 12:49

P.s przyjrzyjcie się dużej tłoczni bo tam się nikt nigdy nie nadaje a idzie na małą tłocznie do innego szkolącego i nagle okazuje się że jednak coś z tego pracownika będzie ....gdzie jest problem na to pytanie mam nadzieję znajdziecie odpowiedź ...pozdrawiam
    Kamila

15.01.2020 09:53

Może ktoś słyszał o ewentualnej rekrutacji? Słyszałam, że tu się fajnie pracuje.

15.01.2020 11:01

Dzień dobry Kamilo, obecnie poszukujemy pracowników na stanowiska: Operator maszyn i urządzeń Ustawiacz maszyn i urządzeń Narzędziowiec form wtryskowych Jeśli Ty lub ktoś z Twoich znajomych jest zainteresowany pracą na tego rodzaju stanowiskach prosimy o przesyłanie aplikacji na adres [email protected]. Pozdrawiamy Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.
    Gringo

18.12.2019 16:01

Na jakich prasach pracujecie na tałoczni, macie prasy krawędziowe CNC ?

19.12.2019 10:23

Dzień dobry Gringo, na naszej tłoczni pracują prasy mimośrodowe. nie mamy krawędziowych. Prowadzimy cykl szkoleń dla pracowników, którzy nie mają doświadczenia na tego rodzaju prasach. Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Pozdrawiamy Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.
    XYZ

29.10.2019 14:01

Najlepszą rekomendacją dla firmy są pracownicy, którzy zwolnili się i po kilku tygodniach pracy w sąsiednich przedsiębiorcach postanowili jednak wrócić do Härter. Nie ma lepszych referencji.
    Cacek

30.10.2019 17:55

Bredzisz. Nie wachaj już olejów z pras.

31.10.2019 10:59

Dzień dobry CACEK, sytuacja o której pisze XYZ jest jak najbardziej prawdziwa. Tylko w miesiącu październiku wróciły do nas 3 osoby. Wszystkie zgodnie twierdzą, że takich warunków pracy i atmosfery jaka panuje w naszej firmie nie znaleźli u nowych pracodawców :). Nas to bardzo cieszy i z chęcią przyjmujemy powroty sprawdzonych, zaangażowanych pracowników. Pozdrawiamy Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.
    Jonasz

21.08.2019 19:41

Wiecie może czy firma rekrutuje? Warto szukać szczęścia w firmie?

31.10.2019 08:33

Dzień dobry KL9CEK, wynagrodzenie 3.100,00 zł brutto oferujemy dla pracowników na podstawowych stanowiskach na których nie wymagamy doświadczenia zawodowego tylko zaangażowania i chęci do pracy. Na stanowiskach wymagających kwalifikacji zawodowych oferujemy wyższe wynagrodzenia odpowiadające poziomowi kwalifikacji i doświadczenia zawodowego. Z pozdrowieniami Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.

31.10.2019 08:54

Dzień dobry KIJ, każdy zatrudniony w HTW pracownik ma na umowie wynagrodzenie w wysokości co najmniej 3.100,00 zł brutto, i takie też wynagrodzenie jest wypłacane. Warunków o których wspominasz nie ma żaden z naszych obecnych pracowników. jeśli chodzi o premie to pracownik zna zasady ich wypłacania i jeśli przepracuje, wraz ze swoim obszarem, z zaangażowaniem cały miesiąc takie właśnie lub wyższe wynagrodzenie otrzymuje. Oczywiście wynagrodzenie to, jest wynagrodzeniem brutto - wyraźnie piszemy to w ofercie, jak zresztą wszystkie inne firmy. Nikt nie jest w stanie podać konkretnego wynagrodzenia netto, ponieważ jest to uzależnione od indywidualnych obciążeń podatkowo składkowych każdego pracownika. Mamy nadzieję, że wystarczająco wyczerpaliśmy Pańskie wątpliwości. Jeśli coś jeszcze pozostało niejasne prosimy o zgłoszenie tematu do działu personalnego lub zgłaszanie wątpliwości podczas comiesięcznych spotkań pracowników z dyrekcją firmy. Jesteśmy otwarci na rozmowę i zależy nam na jak najlepszej, transparentnej komunikacji z naszymi pracownikami. Pozdrawiamy Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.

Kontakt - H2Stamping Poland Sp. z o.o. Sp.k.

ul. Jaworzyńska 291c 59-220 Legnica

07.10.2019 12:32

Na jakie benefity można liczyć w Haerter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.?

07.10.2019 15:31

Dzień dobry, naszym pracownikom oprócz atrakcyjnego wynagrodzenia oferujemy: 1. Pracowniczy Program Emerytalny finansowany w całości ze środków pracodawcy, 2. Prywatna opiekę medyczną, 3. Ubezpieczenie grupowe, 4. 30 minut przerw wliczane do czasu pracy 5. Premię 1000 zł za polecenie pracownika, 6. Szeroki pakiet socjalny, 7. Karty Multisport, 8. Kawę, herbatę itd. Dodatkowo dla osób chętnych do podnoszenia swoich kwalifikacji oferujemy szkolenia i awans zawodowy w ramach rekrutacji wewnętrznej. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. Z pozdrowieniami Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.

25.11.2009 11:17

Magda

21.05.2019 14:39

Z tego co mówią na spotkaniach z załoga szykuje podwyżki mocne od lipca. Zobaczymy. Atmosfera zawsze była dobra bez wyzysku. Dali nam PPE . W sobotę impreza dla rodzin????

21.05.2019 16:05

Droga Magdo, zgodnie z kilkuletnią praktyką w Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k. pracownicy odbywają corocznie, w miesiącu czerwcu, rozmowy oceniająco-rozwojowe ze swoimi przełożonymi. Wyniki tych rozmów maja wpływ na proponowane od miesiąca lipca zmiany wynagrodzeń pracowników. W tym roku także zostanie przeprowadzona taka procedura. Dodatkowo od miesiąca czerwca rozpocznie funkcjonowanie Pracowniczy Program Emerytalny Härter. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z atmosfery panującej w naszej firmie i oczywiście zapraszamy na organizowany w dniu 25.05.2019 r. piknik rodzinny. Podczas pikniku zaplanowaliśmy wiele atrakcji dla naszych pracowników oraz ich rodzin. Bardzo cieszymy się, że będziemy mogli pokazać naszym rodzinom (szczególnie najmłodszym :)) miejsca pracy ich rodziców. Zachęcamy do odwiedzania naszego profilu (więcej informacji o firmie na naszym facebook) a w przypadku szczegółowych pytań do kontaktu bezpośredniego na adres e-mail: [email protected] Serdecznie pozdrawiamy, Härter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k.
    Ireneusz

17.01.2019 16:37

Dlatego własnie Haerter ma opinię dobrego pracodawcy bo dba o swoich pracowników.
    Dżunia

17.01.2019 22:24

Przerwy bez odpracowywania to strzał w dziesiątkę brawo za decyzję, do witryny obok czytnika wszyscy się ślinią, ostatnio worek prezentów się rozwiązał nie spuszczajcie z tonu. Pozdrowienia dla Montażu :*
    Mala

17.01.2019 11:47

Od kilku lat pracuje w firmie. Po pracy u największych w LSSE widzę ze tu traktują ludzi po ludzku. Firma daje 3 przerwy łącznie pol godziny i kawę gratis . Nie jak w (usunięte przez administratora)????. Ciekawe akcje, pomagają Lubię atmosferę w Haerter Technika Wytłaczania Sp. z o.o. Sp. k. za: Fajni ludzie, imprezy, kawa, klima latem. Wszystko jest na Facebooku.
    byłypracownik

24.05.2017 18:14

Atomsfera w firmie dobra, kierownictwo też nie jest najgorsze patrząc na inne firmy na strefie, praca też sama w sobie nie jest zła. Minusami są zarobki(Dość niskie), perspektywy rozwoju(brak, w przypadku awansu brak podwyżki lub niewielka), brak miejsc parkingowych mimo obietnic dyrekcji( fatalny dyrektor) -nic firma z tym nie robi. Miejsce dobre do zdobycia doświadczenia, fajni ludzie. Polecam jako pracę "tymczasową".
    monti

15.06.2016 11:55

teraz harter to nie ta sama firma zarobki w stosunku do firm sa male brak podwyżek po okresie probnym nie wspomne o parkingu w firmie ciagly problem z jego brakiem
    F

24.10.2014 16:29

Najspokojniejsza firma na Legnickiej Strefie

Zostaw merytoryczną opinię o H2Stamping Poland Sp. z o.o. Sp.k.