Meron Tadeusz Meronk

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Meron Tadeusz Meronk
3 19 6 1

Opinie o Meron Tadeusz Meronk

Ferdek

Ludzie tu pracują. Pytanie czemu jeżeli jest tak zle? Wiem z doświadczenia, że najwięcej narzekają młodzi zaraz po szkole co doświadczenia nie mają z innymi pracodawcami. Nie ma idealnych firm, więc po kiego szczekać Panowie. Pamiętajcie, że firmę tworzą ludzie, między innymi tacy jak Wy. Więcej optymizmu i szacunku do innych. Myślę, że jak ktoś jest uczciwy i normalny to zawsze można się dogadać z szefostwem. Ja nie mam z tym problemu, więc zacznijcie od siebie. Pozdrawiam Lubię atmosferę w Meron Tadeusz Meronk za: Uważam firmę za prorodzinną, elastyczną, zawsze można się dogadać, ale trzeba rozmawiać

Były
@Ferdek 12.10.2018 19:07

Bylo sie przedstawiac na rozmowie o prace jako zlodziej i prywiaciarz idiota. Tej, Ferdek, pracuje pare lat w tej firmie, a nie kojarze nikogo o Twoim imieniu badz pseudonimie. Panie Karolu, pora sie zastanowic jak bardzo lecicicie sobie w ciula z monterami i czy gra jest swieczki warta, bo predzej czy pozniej was trzasna oszusci i zlodzieje.

Franciszek
@Były 17.10.2018 22:43

Były, to, że Ferdek posłużył się pseudonimem na forum, nie oznacza, że nie może być pracownikiem firmy Meron. Podejrzewam, że jesteś monterem w tej firmie i nie jesteś zadowolony z warunków pracy. Czy możesz napisać coś więcej na ten temat. Co powinno zostać twoim zdaniem poprawione?

Pracownik
@Franciszek 22.10.2018 09:55

No więc Franciszku,twoje pytanie jest smieszne,pytasz co powinno zostac zmienione,otóż po pierwsze,wyplata płacona w żetelny sposób,nie pod stołem jak do tej pory gdzie nie można sprawdzic nawet ile człowiek zarobił bo papierki dotyczące wyplat podpisujesz i nie masz czasu przeczytac dokladnie ile zarobiłes bo pani ksiegowa natychmiast to zabiera .Niema czegos takiego jak całosciowa rozpiska gdzie czarno na białym masz wypisane czego to dotyczy.Jednym słowem beznadziejna firma rodzinna, gdzie kazdy rządzi jak chce.A zwykly robol zawsze wychodzi na tym do tyłu,choćby niewiem jak sie starał ,no chyba ze jest przydu...em któregos szefa????

Trol
@Pracownik 06.11.2018 11:40

Uważaj w jaki sposób piszesz bo tu niewygodne posty są usuwane Taka strona Chyba sam Karol prowadzi Gowork Był Snake niema Snake-a Tu trzeba tylko pozytywnie Ktoś wyslal żale z którymi większością można się zgodzić było niewygodne poszła cenzura Adminie brawo ile do łapki poszlo

Snake
@Trol 08.11.2018 05:42

Nie boj sie przyjacielu, czuwam ;) Skarga poleciala, jak nic nie da, wstawie ponownie opinie o tych zlodziejaszkach i przekretowiczach.

Snake
@Ferdek 12.10.2018 19:07

Panie Karolu, jest Pan zlodziejem, oszustem i przekretowiczem. Oby karma Pana dopadla szybciej, niz inni oszukani byli pracownicy. Poczekam na odpowiedz do poniedzialku, chyba, ze wczesniej podplacony administrator usunie opinie. Mam tylko nadzieje, ze finski i szwedzki fiskus dobiora sie do was, szybciej niz wam sie wydaje ;) Pozdrawiam serdecznie i zycze sukcesow w sądach za granica z wasza znajomoscia języka ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Biuro

Pozdrawiamy Panie(usunięte przez administratora). Szkoda, że zabrakło Panu obiektywizmu.

Ex pracownik

Zapomniałeś napisać o mistrzu organizjacji Pomarańczu i geniuszach z Niemiec. Generalnie trafnie opisałeś całą sytuację, może trochę zbyt delikatnie. Firma krzak.

Snake

A ja sie pytam z jakiej paki usuniete? Czyzby Karolek podplacil Admina? Prosze o wstawienie informacji, ktore punkty regulaminu strony goWork zostaly naruszone.

Obcy

Księgowość tragedia. Gwiazda za biurkiem z którą trzeba bawić się w podchody Totalny brak kultury i chęci bycia normalna osobą O własne pieniądze trzeba się prosić umawiać smsa mi i łaskawie czekać aż królowa będzie miała chęć

Pracownik
@Obcy 16.10.2018 10:47

Dokładnie tak jest. Gwiazda chyba paracuje tam za kare.

Trol
@Pracownik 23.10.2018 08:04

A kasa zarobiona zamiast pracować na waszych kontach gdzieś się buja Dostaniesz chwilę przed kolejnym wyjazdem i nawet do sklepu z rodziną nie zdążysz a nie każdy ma nazbierane coś na ruchy

Franciszek
@Obcy 16.10.2018 10:47

Negatywnie oceniłeś postawę pracownika księgowości. Wspomniałeś o pieniądzach, czy miałeś na myśli wypłatę wynagrodzenia? Może warto porozmawiać na ten temat w szerszym gronie lub zapytać tego pracownika o przyczyny takiej postawy.

Edyta

@Bartek, na forum zawsze będą opinie negatywne jak i pozytywne. Jeżeli twoje informacje pochodzą z pierwszej ręki, to może warto spróbować przynajmniej na okres próbny? Czy byłeś kiedyś pracownikiem firmy Meron i teraz zdecydowałeś się wrócić?

Bartek

Czy coś się zmieniło w warunkach pracy? Czy dalej (usunięte przez administratora) ? Bo dostałem informacje z 1 ręki, że niby jest ok ?

Pracownik

Wszędzie są przekręty ale ta firma bije wszelkie rekordy.Przykre to.

Jacek

Meron to bardzo dobra firma ale niestety nawet najlepsi maja swoich hejterów. Osoby nie potrafiące dobrze pracować i skaczące zn jednego miejsca na drugie.

anonymous
@Jacek 04.10.2018 11:26

Meron dla tych, co im zycie uratowal, to najlepsza firma, bo zlapali pana boga za piete. Za to dla osob, ktore maja jakiekolwiek doswiadczenie, jest to dno i porazka. Darujcie sobie wstawianie klamliwych opini panowie z biura ;)

Edyta

Wiadomo coś o nowych miejscach pracy w firmie Meron w Gdańsku? Zachęcam was do nowych opinii w temacie tego pracodawcy, chętnie dowiemy się najnowszych wieści dotyczących rozwoju tej firmy oraz kwestii związanych dodatkami pracowniczymi. A może ten pracodawca planuję otworzyć nowe oddziały swej firmy? Zapraszam was do odpowiedzi! Proszę was też, by przestrzegać regulamin serwisu gowork, wpisy wulgarne i obraźliwe są niedopuszczalne na forum! Każdy taki wpis będzie usunięty przez administratora.

Administrator

Proszę o merytoryczne wypowiedzi na wątku firmy Meron Tadeusz Meronk, ponieważ wchodzą tu osoby zainteresowane pracą i chciałyby się dowiedzieć informacji o firmie.

Merony

A nawiazuja do andrzejka jak bys baranie pisal wiarygodnie to twierdzisz ze tobiasz pracuje w meronie twoj post jest z 8.2017 a baranie tobiasz zwolnil sie maju 2017 wiec ludzie nie czytajcie postow tego barana bo nie pisze prawdy jest po prostu slaby i bezsilny pozdrowienia dla cio....!

Pracownik
@Merony 02.01.2018 14:38

Merony ty cw...lu. Naucz się poprawnie pisać a potem wyrażaj swoja opinię.

Merony

Nawiazujac do wypowiedzi andrzejka tak zwanego pracuje w tej firmi i nie jest dobrze i nie jest zle ale jak czytam jego post to wydaje mi sie ze ty nie jestes monterem tylko ciota zarabiajac 4 tys haha smiech znalem bardzo dobrze Tobiasz i powiem wam szczeze to byla jedyna osoboa ktora zawsze miala cos do powiedzania i walczyla swoje nie jak te pizd.....y co zostaly i nie pracowal po 20 godzin tylko po 9 bo mial wiedze i mozg i sam wywalczyl zjazdy po 3 tyg na weekend a wy co przydupasy bedziecie dalej jeba.... c za psie pieniadze on chociaż sie zwolnil i pracuje dalej w swoim fachu tak ze andrzejku jedyne co mozesz mu zrobic to wyczyscic buty do pracy i marzyć zeby miec chociaż 10% jego wiedzy

Edyta

@ktośrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Możesz powiedzieć dlaczego? Co sprawia, że jest to dobre miejsce pracy? Jak oceniasz tego pracodawcę? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które na wątek trafiły szukając opinii o Meron, by dowiedzieć się czegoś więcej zanim prześlą swoje CV.

kis

wystarczy ze wyszukasz ich w wyszukiwarce i od razu ci wyskocza jako pierwsi, produkują windy dla niepełnosprawnych, mało jest takich firm na rynku, bardzo szlachetnie z ich strony ,że robią coś dla ludzi

anonim

(usunięte przez administratora)

ktoś

widać po takim komentarzu tylko twoją słabość, jezeli masz z nim problem to zobacz czy moze problem nie lezy po twojej tez stronie. Jak dla mnie Adam to spoko gość i mam dla chłopa szacunek --

elo

A gdzie te firmy!? Jak je znaleźć?

xxx

praca ta firma żyje na wyzysku innych sam to wiem rodzina itd to tylko dla przydupasów reszta jak kto uważa zarobić dają tylko jakim kosztem? sam szeryf? spoko facet ale reszta nie wiem troche go przerobili bo sam On jest oki

weryfikacja

Pracowalem tam dlugo bite 8 lat na poczatku tak nie bylo z warunkami tylko od 2,3 lat umowe masz polska najnirzsza krajowa polski.Uwierz mi to nie jest pare miesiecy jak juz zaczniesz jezdzic to praktycznie caly rok tak siedzi a do domu przyjezdzasz na krutkie wakacje na tydzien po 6 tygodniach powiem szczerze zygac sie chce pamietaj najwarzniejsza jest rodzina jezeli ja posiadasz zrozumiesz to szybko a ja ci dobiora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prowadzacego to lepiej zstan w polsce bo nie oszukujmy sie nie zarobisz a bylo takich w hu...osob .ziolo procenty balangi

Montero

Pracujemy w parach - monter prowadzący, pomocnik. Stawka z gory okreslona za windę, więc motywacja sama przychodzi. Pomocnik uczy się i przygotowuje czesto elementy, nosi, podaje, pomaga w pomiarach. Są czynności trudniejsze fizyczne i łatwiejsze, nie jest najgorzej. Biuro daje znać kiedy wyjazd i się pakuje człowiek. Zazwyczaj wyjazdy do 6 tygodni. Niedziele wolne.

Montero

Do pracy nie jest zla: na wyjazdach - dobra kasa. W Polsce jak w Polsce, ale jak ktos musi zostać w kraju to i tu jest dosyc roboty. Im lepsze umiejetnosci tym lepsza kasa - akord. Dobre dla tych co nie boja sie skrecac wind i nie boja się spocić! Mnie tam nigdy nie zrobili na szaro, wiec czesc opinii troche chyba na zlosc zrobione...

Dzidek
@Montero 30.06.2015 18:51

Szkoda pisać i się denerwować.Pracowałem rok z hakiem początek (usunięte przez administratora) zdawało się że w końcu to jest to czego szukałem ale czym dłużej tym gorzej no i te nieszczęsne rozliczenia (usunięte przez administratora) myśli że można każdym pomiatać a nierozumiana że to każdy z nas robi na nią i resztę bandy jest jeden koleś według mnie uczciwy tak (usunięte przez administratora) jeśli toczytasz to o ciebie chodzi tylko z tobą można było coś ogarnąć pozatym jeśli szukasz roboty to raczej omijaj tą firmę bo dostaniesz pod stołem 50 zł tak jak ja i to na same święta trochę wstyd tak traktować ludzi niestety ale przekręty są wszędzie

LSD

chyba w biurze dobrze zarabiaja

hdx

dobre zarobki chyba sam szef to pisal

xanderh

Szef to dobry pracodawca,wypłaty na czas i dobre zarobki.

Zostaw opinię o Meron Tadeusz Meronk - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meron Tadeusz Meronk