3.6/5

Procedura aplikacji

3. Opinie o pracodawcach Stahnsdorf
  5. Opinie o LPS GmbH

Opinie o LPS GmbH Stahnsdorf

Nie przegap nowości o LPS GmbH!

Tom

25.10.2023 06:07

Pieniądze są na czas to najważniejsze, godzin pracy jest u nas bardzo dużo pracuje na magazynie Rossmann i nie narzekam jak jest pracy więcej to szybciej czas leci
    @Tom

26.10.2023 20:45

W której miejscowości się znajdujesz? Zastanawiam się nad pracą w magazynie Rossmann tylko są różne opinie o potrzebuję dowiedzieć się paru rzeczy. Pozdrawiam
    Anka

02.11.2023 16:34

Czy kobieta się sprawdzi w tej pracy? I jakie są mieszkania, da się mieszkać?

27.12.2022 22:07

14.10.2023 09:20

Dziwi mnie ta opinia, bo pracowałam jakiś czas temu i właśnie tego koordynatora bardzo dobrze wspominam, pomocny nie tylko dla kilku osób, ale dla całej grupy. Gdyby tak nie było to napisałabym negatywną opinię, pamiętam jednak, że miał obowiązków ponad normę, może po prostu ma teraz więcej, tego nie wiem
    Damianeczq

22.08.2023 16:55

witam, ktoś pracował przez tę agencję na magazynie Momox w Lipsku? jakieś opinie?
    koleżanka

24.08.2023 14:17

Tak, lekka praca, kwatery też spoko. Ogólne polecam, jedyny minus- to praca sezonowa, zazwyczaj do końca grudnia
    Malgosia

25.09.2023 13:10

Fajna praca. Choc na krotko. Dlatego lepiej przez inne firmy - bo wtedy mozna przejsc bezposrednio. A w LPS za to ma sie dojazd do pracy. Ale wazne kto koordynatorem bedzie. Bo na koordynatorow to oni chyba castingi w areszcie robia. Pijesz, cpiasz, kradniesz - jestes naszym bohaterem dnia :)
    Koleżka

04.08.2023 15:21

Czy pracuje ktoś lub pracował na magazynie w Kauflandzie w Barsinghausen ? Jestem dość zainteresowany wyjazdem, a nie chce jechać w ciemno
    Xxx

18.08.2023 11:54

Tak pracowałem wszystko było Ok
    Misia

05.09.2023 18:11

dużo godzin, kwatery ok. Przyjechało się do pracy a nie na wakacje, ja byłam zadowolona z projektu :-)
    Lukiiwroo

18.08.2023 11:53

Cześć pracuje ktoś na magazynie DHL w Kolonii? Jakieś uwagi / opinie ? Pozdrawiam
    DOBRYll2

20.08.2023 12:08

Po za tym stawka śmiechu warta. DHL płaci agencji za godzinę pracy jednego pracownika 22e a pracownikowi płacą 13e. Śmiech na sali. Większość ucieka po 1 dniu pracy.

04.08.2023 13:47

07.08.2023 16:23

Dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. Prosimy zatem o wiadomość e-mail na adres [email protected] z dokładnym opisem sytuacji. Dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej wyjaśnić sprawę. Biorąc pod uwagę treść opinii tylko oficjalne zgłoszenie pomoże nam wyjaśnić i odnieść się do niej kompleksowo. Pozdrawiamy.
    Krystian

26.07.2023 12:08

Orientuje sie ktos o ofercie pracy w Munster ? Pracowal tam juz ktos,jaka praca i kwatery? Co za firma? Jakiekolwiek informacje?
    Jannn

01.08.2023 12:20

Mieszkania w miarę ok, trochę zależy jak sie trafi, ale mozna się dogadać. Praca lekka taka sam raz na kilka miesiecy
    Krystian

04.08.2023 00:05

O dzieki za odpoeiedz. A co to za Firma?? Duzo jrst tam polakow zatrudnionych? I jak daleko sa zakwaterowania od miejsca pracy ?? Pozdrawiam
    zainteresowana

02.08.2023 16:33

Cześć Czy ktoś pracuje na magyzaynie w Unna (okolice Dortmundu) na magazynie z odzieżą, art. tekstylnych itd ? Jakie są warunki pracy oraz warunki mieszkaniowe ?

29.07.2023 11:42

Maciej

31.07.2023 14:13

A gdzie planujesz wyjechać, na jaki projekt?
    Ewela

24.07.2023 15:02

Czy ktoś wie jakie są warunki na magazynie w Malsfeld?
    Gimbii

25.07.2023 08:46

nie ma tragedii, zakwaterowanie mogło by być lepsze, ale nie narzekam. Godziny są, wypłata się zgadza, wyjechałem na kilka miesięcy. W przyszłym roku również zamierzam tam znowu uderzyć
    M

29.06.2023 21:06

Orientuje się ktoś jakie są warunki na magazynie Kauflandu w Hanowerze?
    anonym

30.06.2023 22:22

Pracowałam tam, jest spoko. Fajne warunki zakwaterowania, ale i ludzie normalni pracują. Trzeba podstawy języka znać bo są słuchawki. Z zarobków też byłam zadowolona. Można się łatwo dostać pod firmę. Wiem to ponieważ mam dobre kontakty z ludźmi, z którymi pracowałam. Jeden z lepszych projektów LPS. Choć opinie nie są zbytnio rewelacyjne.
    yaaltgf

24.06.2023 11:02

Jeszcze jakieś miesiąc/dwa ta firma byla do zniesienia, jednakże od końca maja początku czerwca jest bardzo na minus. koordynator nie wie, co się dookoła niego dzieje, nie patrzy nawet na pracownika. Trzeba się prosić o urlop nawet będąc pracownikiem, który systematycznie i dobrze wykonuje swoją pracę.
    Nick6

17.06.2023 19:28

Hejka, kto jest teraz w LOKALIZACJA: GROSS PANKOW Praca: Operator maszyn Chciałabym się dowiedzieć jak jest na miejscu zakwaterowanie, wypłata czy naprawdę jest 1,5km do pracy, czy są jakieś nadgodziny itd

Oferty pracy - LPS GmbH

Operator wózka widłowego wUnnaiBergkamen od 06.07.2026r.

Dortmund

15.69 - 15.69 EUR / h

Pracownik Centrum Przesyłkowego w Hannover

Hanower

14.96 - 18.7 EUR / h

Komisjonowanie art. drogeryjnych wBurgwedel od zaraz!

Hanower

15.69 - 15.69 EUR / h

Komisjoner art. wielobranżowych k.Dortmund

Bönen

13.9 - 13.9 EUR / h

Komisjoner art. wielobranżowych w ok.Dortmund od zaraz!

Dortmund

2100 - 2100 EUR / m

Komisjoner art. spożywczych k.Drezna!

Thiendorf

14.96 - 15.33 EUR / h

Maciej

16.06.2023 11:42

Dzień dobry, oferta pracy na komisjonera art. drogeryjne w Koloni jest aktualna?

08.06.2023 10:39

Stefan

09.06.2023 13:42

Jeżeli zaczynasz prace przed 20 dniem miesiąca dostajesz jednorazowo 200€ a jeśli później to możesz wziąć 100€ po tygodniu pracy i kolejne 100€ później. Jest to tylko jednorazowa opcja
    LPS

09.06.2023 15:28

Tak tylko jednorazowa na aklimatyzację po przepracowaniu 2tyg. w wysokości 200€ ,oóźniej trzeba sobie radzić samemu z wypłaty otrzymanej .
    Zuzia

09.06.2023 13:51

Hej, z czystym sumieniem napiszę, że podoba mi się to, że załatwiają pracę od zaraz. Byłam w ciężkiej sytuacji, inna agencja mnie (usunięte przez administratora) i potrzebowałam pracy, powiedzmy za 3/4 dni i się udało. Dzięki rzetelnej rozmowie, i po wypełnieniu formalności przez internet, pojechałam na zakwaterowanie i na następny dzień zaczęłam pracę. Mi się udało i jestem zadowolona. A negatywne komentarze zawsze się znajdą, nie dogodzi się każdemu. Pozdrawiam
    Jackkk

05.06.2023 15:56

Byłem z nimi w niemczech 3 razy. Różne ekipy się trafiały, ale zawsze spoko kasa i wszystko załatwione. Za miesiąc znowu jade
    Orzeszek

02.06.2023 17:18

Szczerze pracowałam i miałam dosyć praca ciężka daleko do pracy i w dodatku byłam kierowcą gdzie po Nocnej zmianie musiałam kierować zakwaterowanie dużo do życzenia za ta cene...
    #Szukampracy

01.06.2023 11:39

Jak oceniacie firmę LPS? jak jest z klasami podatkowymi? Czy z kadrami idzie się dogadać?
    Pablo

02.06.2023 10:06

Mialem troche obawy przed wyjazxdem ale sytuacja życiowa mnie zmusiła i nie żaluje. Praca mi odpowiada wiadomo lekko nie jest. Dojazd do pracy darmowy , mieszkania spoko trafiłem na fajnych wspollokatorów Biuro zajęlo sie papierami, hajs sie zgadza a to najwazniesjze, polecam i pozdrawiam dobrych ziomkow!!!!
    #Szukampracy

01.06.2023 13:53

Czy ktoś pracował przez tą firmę na magazynie DHL Nauen i mógłby podzielić się rzetelną opinią?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LPS GmbH?

JANINA

01.06.2023 11:45

Jestem zadowolona z pracy dla LPS. Wszystko zgodnie z umową. Mieszkania czyste, zakwaterowanie po 2 osoby. Darmowy dojazd do pracy.
    Nikola

25.05.2023 16:05

Witam czy ktoś pracuje lub pracował w Bingen w Globus Frische manufaktur .Jak praca i zakwaterowanie
    Gargi

12.05.2023 17:20

Kto trzeba

25.04.2023 09:52

Czy ktoś posiada wiedzę z ofertą pracy w Geodis pod Berlinem na temat zakwaterowania oraz zarobków? Z góry dzięki
    anonym

02.05.2023 14:57

rozładunek/załadunek palet, produkty do sklepów Lidl i nie tylko. Zakwaterowanie spoko, dwie lokacje, jedna i druga to mieszkania. Fajne warunki. Kasa też się zgadza, był problem na początku z 6 klasą podatkową, ale po miesiącu mi wyrównali
    Whisbera

02.05.2023 13:51

Ogólnie nie narzekam, teraz i tak problem z miejscami w pracy, a tu szybko dostałem ofertę i wyjechałem do pracy. Kasa się zgadza, mieszkanie normalne jak za taką cene, plus dojazdy do pracy ZA DARMO. Zdarzają się delikwenci co przyjeżdżają chlać, ale takie osoby z miejsca są zwalniane, co mnie się bardzo podoba, bo przyjechałem do pracy a przez takich ludzi nie mogłem w spokoju sie wyspać, tylko imprezy im były w głowach. Pracuje już 4 miesiąc
    Mark

28.04.2023 16:39

Pracowałem z dziewczyną na projekcie w Hanower. Kasa niezła, mieszkanie też i przede wszystkim darmowy dojazd, co było super. Polecam

Kontakt - LPS GmbH

Ruhlsdorfer Straße 95/H101 14532 Stahnsdorf

Elka

26.04.2023 22:31

Ja polecam. Praca jak praca. Pieniądze na czas, zaliczkę też dali jak poprosiłam, mieszkanie ok, transport do pracy też ok. Najwięcej narzekają te osoby, które chleją na potęgę a potem wielki lament, że ich wyrzucili.
    Agata

21.04.2023 19:24

3 miesiące pracy dwie wypłaty normalne z 1 grupy podatkowej a ostatnia wypłata już po zwolnieniu 6 grupa podatkowa i marne grosze do wypłaty nie polecam praca średnia mieszkanie beznadziejne łóżka połamane koordynator pani Beta spoko i Zbyszek też no i Ewa super
    Daritta

01.04.2023 01:50

A jak jest z pracą na magazynie Rossman?
    Chrisu

20.04.2023 14:22

Nie jest najgorzej, czasami masz tydzien bezplatnego urlopu bo nie ma pracy, no i ja z kolezanka dostalismy pokoj z wszami polamanymi lozkami bez kluczy i ogolnie niejedna melina wyglada lepiej ale ogarneli nam nowy pokoj wiec niby OK. problem taki ze zostalismy zwolnieni za to ze zaspalismy do pracy i napisalismy o 5:30 rano menagerowi o tym... wiec sama zdecyduj.
    Paul

17.04.2023 15:51

Tak o to wszystko ok. kasa na czas zaliczki też, warunki mieszkaniowe zależy od lokalizacji tylko za mieszkanie nie powinni brać i byłby luksus.
    Dawid

13.04.2023 09:52

Pracowałem przez agecje lps i jednym słowem nic nie mogę powiedzieć pieniądze na czas zakwaterowania dobre polecam
    #Były pracownik

31.01.2023 13:47

Pytania można zadawać mi teraz, tutaj.By ludzie mieli zobrazowane co zapewnia LPS zatrudniając w Mytheresa
    JK

18.03.2023 19:40

Dlaczego oszukujecie ludzi jeżeli ktoś u was pracuje lub pracował i posiadał numer identyfikacji podatkowej to i tak nie otrzymał 100% wypłaty nie wykazują nadgodzin lub pracy w dniach wolnych od pracy wasi koordynatorzy (usunięte przez administratora) nie tylko na wypłatach ale też pod byle jakim pretekście zwalnia inaczej mówiąc wyrzuca ludzi z pracy a do was przesyłają kłamliwe informacje. Potrafią tylko oczerniać pracowników. Mam nadzieję że tym zainteresuje się Policja nie tylko Niemiecka ale również polska odnośnie waszego biura rekrutrów we Wrocławiu. Przyjmujecie bez weryfikacji czy to jest prawda czy nie oczernianie byłych pracowników.
    Byly Pracownik

30.03.2023 12:43

Zgadzam sie w 100 % z Panem JK ktorego pozdrawiam !!!! przestancie oklamywac ludzi i niech ktos sie zjamnie tymi koodynatorami , ktorzy pieniadze biora zanic i tylko potrafia zwalniac i ganiaja wprowadzajac mobbing razem z tym Regionalnym ala koordynatorem, ktory nic nie robi, kase bierze i tylko potrafi zwalniac ludzi. Unikajcie AGRAVIS- magazyn w munster tam jest (usunięte przez administratora), MyTherese, Frankfurt tam jest produkcja,- (usunięte przez administratora), gdzie wiecznie szybko szybko i ciagle dla nich zle jest i wola zwonic ludzi. przez rok dwie powyzki czynszu byly, ostatnia na 280 euro a wyplaty coraz mniejsze. Solaris nie zrozumialy. Duzo ludzi dobrych zwalniaja, a przyjmuja patologie, ktora nie chodzi do pracy itp, a teraz ciagle poszukuja nowych ludzi do pracy. Pozdrawiam ludzi, ktorzy tam pracuja i zycze wytrwalosci i powodzenia.
    Ewa

18.03.2023 15:23

Pracuję w tej firmie już ponad pol roku, każda wypłata mi się zgadza za każdym razem i często jest nawet kilka dni przed terminem, ubezpieczenie zdrowotne tez mam i nigdy nie miałam z nim problemu. Jak ktoś chce pracować i nie przepija każdego centa to nie narzeka, najwiecej do powiedzenia mają ci co są lewi do roboty i nie potrafią dysponować wypłatą. A co do warunków w domkach to dużo zależy od lokatorów bo jak ktoś zostawia po sobie (usunięte przez administratora) to nic dziwnego że się robaki lęgną do zepsutego jedzenia
    jhnkjhbvk

23.03.2023 12:10

Bzdury .jak możesz mieć ubezpieczenie zdrowotne nie mając meldunku. Jestes jako pracownik sezonowy . Masz 6 klase podatkowa i nie masz meldunku.
    ;))

25.03.2023 06:07

Osoby zatrudnione w Niemczech, które są ubezpieczone w państwowej kasie chorych, nie muszą posiadać meldunku na terenie tego kraju.. Klase podatkowa każdy ma taka jaka wyznaczył urząd , ja jakoś mam 1 i meldunek oraz kartę ubezpieczeniowa z która można chodzić do lekarza itp. ;)
    Marta

02.02.2023 11:19

Jak konkretnie wygląda rekrutacja zdalna na stanowisko Komisjoner art. drogeryjnych? Obecnie trwa rekrutacja na tę pozycję i tam napisali, że jest zdalna. Ile jest etapów? Jaki czas trwa i jakich pytań można się spodziewać?
    Mała

16.03.2023 16:28

Nie można zerwać umowy 250 euro odciągną z wyplaty
    hewjfgy

23.03.2023 12:06

kłamstwo.Osoby pytały w firmie bezpośrednio i praca była. Wy kłamiecie.

Wywiadu udzielił/aJK

22.03.2023 21:05

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chciałbym opowiedzieć o mojej współpracy z firmą. Rekrutrzy LPS GmbH we Wrocławiu już na samym początku nie komunikują się jasno z kandydatami. Pracując miałem zawarte kilka umów o pracę. Pierwszą z nich była umowa polska o pośrednictwo pracy, zawierana z rekruterami we Wrocławiu. Drugą była umowa niemiecka, zawarta o świadczenie usługi pracy dla firmy w Monachium. W późniejszym czasie podpisywałem także inne umowy, które były zawierane, a po kilku dniach anulowane, poprzez zawarcie innej umowy. W momencie rozpoczęcia pracy wcale nie miałem jednak pewności, że obiecana praca będzie. Dodatkowo w moim przypadku, w momencie złożenia wypowiedzenia z winy koordynatora, firma LPS GmbH nie przyjęła go. Narzuciła natomiast zerwanie umowy za porozumieniem stron. Końcowo prowadziła działania, które miały zmusić mnie do tego, żebym to ja zerwał umowę.

Na jakim stanowisku pracowałeś/aś i na czym ono polegało?

Pracowałem jak komisjoner/order picker/pakowacz. Do moich obowiązków należała obsługa towarów na magazynie, rozdzielanie ładunków, przygotowywanie towaru do wysyłki i kontrola produktów.

Czy miałeś/aś możliwość pracy zdalnej? Jeżeli nie, z czego wynikała ta decyzja?

Nie pracowałem zdalnie, ponieważ wykonywałem pracę fizyczną na magazynie.

Co było powodem zakończenia współpracy z firmą?

Powodem mojego odejścia była nieprzyjemna sytuacja związana z koordynatorem, który zaatakował mnie na parkingu na terenie zakładu pracy. Świadkiem tego zdarzenia były inne osoby. Koordynator nie chciał mnie wysłuchać, podszedł do mnie lekceważąco i odnosił się do mnie wulgarnie. Nie chcę dokładnie przytaczać sytuacji i słów, które wtedy usłyszałem. Mogę powiedzieć, że wszystko zaczęło się od wprowadzenia mnie w błąd przez rekruterkę LPS GmbH z Wrocławia. Twierdziła ona, że na wyjazd nie trzeba zabierać ze sobą żadnych naczyń, bo w hotelu są one zapewnione. Na miejscu okazało się, że tak nie jest. Pewne osoby z pracy zadeklarowały się, że będą pożyczały nam naczynia i było tak na początku. Problem pojawił się w momencie, gdy osoby te po wzięciu zaliczki na pracę spożyły za dużo alkoholu. Wtedy zaczęły się ze mną sprzeczać. Gdy zgłosiłem tę sytuację do koordynatora wynikła między nami kłótnia.

Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?

W ofercie pracy obiecywane było, że przy normalnej liczbie godzin można zarobić około 1900/2000 Euro. W rzeczywistości miesięczne zarobki wynoszą góra 1200 Euro. Dużo zależy także od progu podatkowego. Ja sam posiadam numer identyfikacji podatkowej od 2004 roku, ponieważ w tym okresie mieszkałem na terenie Niemiec.

Jak długo pracowałeś/aś w tej firmie?

Współpracowałem z firmą dwukrotnie. Za pierwszym razem po dwóch miesiącach pracy musiałem zrezygnować i zjechać do kraju z powodu choroby w rodzinie. Za drugim razem po przepracowaniu około 2,5 miesiąca i zrezygnowałem z pracy z powodu konfliktu z koordynatorem.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź

Firmy nie polecam przede wszystkim, dlatego że po podpisaniu umowy pojawia się wiele nieścisłości związanych z zarobkami i warunkami mieszkalnymi. Koordynatorzy nie pomagają pracownikom. W momencie, kiedy pojawiają się problemy, starają się zwolnić jak najwięcej pracowników. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w tej branży wszyscy doskonale się znają. Po odejściu z tej firmy nie mogę znaleźć innej pracy. Przypuszczam, że przez to, że nie dałem się zniszczyć i walczyłem o swoje, zostałem w środowisku "zablokowany", jako pracownik. Obecnie nie mam pracy oraz środków do życia.

Jakie były możliwości rozwoju na Twoim stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynikało?

W pracy nie było możliwości rozwoju.

Jak wyglądały szkolenia w Twojej firmie? Czy były zaplanowane i jak często się odbywały? Jakich obszarów/ tematyki dotyczyły? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynikało? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?

Szkoleń w pracy praktycznie nie było. Na początku było krótkie wyjaśnienie zakresu obowiązków, a później trzeba było już radzić sobie samemu.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynikało?

Atmosferę w pracy oceniam na bardzo złą, głównie ze względu na osoby, z którymi współpracowałem. Każda osoba nastawiona była na to, żeby samemu zyskać jak największe korzyści. Współpracownicy potrafili kłamać do przełożonych, tylko po to, by zaszkodzić innym.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzegał warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodziło i co nie było przestrzegane.

Zapewnienia związane z warunkami mieszkalnymi w rzeczywistości mijały się z prawdą. Koordynatorki z Wrocławia twierdziły, że kuchnia jest wyposażona i nie trzeba zabierać ze sobą żadnych naczyń. W rzeczywistości brakowało podstawowych elementów wyposażenia mieszkań. Dodatkowo w mieszkaniu były prusaki i inne robaki. Osoby, z którymi się mieszkało, często nadużywały alkoholu i innych substancji psychoaktywnych.

Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu byłemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?

Jeżeli chodzi o warunki pracy, to ogólnie nie było tak bardzo źle. Mimo tego uważam, że firma od początku powinna uczciwie informować, jak wygląda praca. Przed podpisaniem umowy twierdzili, że jest to praca bez akordu i wyśrubowanych norm. Niestety nie jest to prawda. Normy są bardzo często podwyższane i niedostosowane ani do możliwości pracowników, ani do oferowanej stawki. Firma nie powinna żądać od osoby zatrudnionej pracy w dni wolne, twierdząc przy tym, że zostaniemy dodatkowo rozliczeni. Jest to oczywiście nieprawda.

18.03.2023 11:09

Ogłoszenie na Operator Wózka Widłowego do LPS GmbH pojawiało się w GoWork.pl, polecacie aplikować?

21.03.2023 19:08

A w jakim mieście?
    Czesiek

17.03.2023 17:25

Kasa się nie zgadza-wciskają człowiekowi klamstwa,6 klase podatkową i przycinają na wypłatach,zakwaterowanie to trochę rzeź(sporo robaków,które biegają po pokojach i kuchni(dokarmiałem je podczas przygotowywania obiadu xd),ogólnie praca łatwa i przyjemna(Mytheresa-Monachium) problemy natury finansowej(wina leży po stronie biura).
    Stachu

11.03.2023 11:00

Ciekawe kiedy LPS zmieni swoją politykę wypłat firma dla której pracowałem wypłacała pensję ostatniego każdego miesiąca a LPS 20 go to jakaś porażka poza tym jeżeli kończy się projekt to powinni wszystko wypłacić a nie jeszcze miesiąc trzeba czekać
    Ina

23.01.2023 11:00

Hej napisze mi ktoś jak wygląda praca w firmie Rosmann w Malsfeld??
    Orlrrr

01.03.2023 14:40

Tez jestem ciekawy co do pracy na magazynie rosmana jak to wyglada i kwatery
    DariaMaria

02.03.2023 21:19

A o jaki Rossmann chodzi bo z tego co wiem mają kilka na terenie Niemiec, mu jesteśmy na Bürstad jest spoko. Zakwaterowanie w hotelu pokoje dwuosobowe. Praca też w porządku ????
    Monika

21.02.2023 14:50

Kwestia jednej kordynatorki p Ewy kora stosuje (usunięte przez administratora) wobec pracowników.upokarzq przy innych pracownikach.warunki w hotelu tak jak piszą .w pracy wyścigi szczurów.kasa się nie zgadza.ludzie którzy chcą się przypodobać kupują i donoszą

Zostaw merytoryczną opinię o LPS GmbH