G. Poland

• Siedziba i showroom
  • Nasze marki
  • Poszukiwane profile i proces rekrutacyjny
  • Social media

Siedziba i showroom

Nasze marki

Poszukiwane profile i proces rekrutacyjny

Social media

• Ciechanów
Warszawa - GPoland Sp. z o.o

5. Opinie o G. Poland Sp. z o.o.

Opinie o G. Poland Warszawa

Nie przegap nowości o G. Poland Sp. z o.o.!

Ona

03.08.2022 18:40

Czy ktoś pracował w siedzibie na Połczyńskiej czy w sklepach ? Jak się pracuje, jak wiele jest pracownikow w biurze ?

Ex-współpracowni

18.11.2025 13:16

Na Połczyńskiej jest babiniec. Biurowiec pełen kobiet i niewielu facetów (zarząd, fizyczni, techniczni i kilku ludzi od brandów).

Zainteresowany

02.03.2026 09:38

A o kim tu mowa ? Pytam ponieważ nie dawno wysłałem CV i ta opinia mnie zmartwiła. Proszę o szczerość ,ponieważ nie chciałbym trafić do toksycznego miejsca .
    Gość

17.10.2025 19:48

Ukazało się ogłoszenie o pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego tej firmy. Może ktoś podpowie jak ta praca u nich wygląda, jakie trzeba mieć kompetencje i czy warto do nich aplikować ?

29.10.2025 14:02

Pracowałem na tym stanowisku jakiś czas, więc mogę coś podpowiedzieć. To praca zdecydowanie dla osób, które lubią działać samodzielnie, są dobrze zorganizowane i nie boją się kontaktu z klientem. Sporo jeżdżenia, bo teren jest dość rozległy, ale firma zapewnia niezbędne narzędzia – samochód, telefon, laptop. Najważniejsze to umieć rozmawiać z ludźmi, budować relacje i myśleć trochę strategicznie – nie tylko “sprzedać i jechać dalej”, ale naprawdę zadbać o dłuższą współpracę. Duży plus za to, że można mieć realny wpływ na wyniki i zarobki. Jeśli masz doświadczenie w sprzedaży i dobrze czujesz się w terenie, to zdecydowanie warto aplikować. Fajny zespół, normalna atmosfera.

Ana

21.10.2025 14:14

Przedstawiciel handlowy,ktoś pracował? Jakie wynagrodzenie? Atmosfera?
    Tak, tak...

22.08.2025 14:46

Czy firma wie co się odjaniepawla przy rekrutacjach do Boggi Milano, Galeria Mokotów? Skrajnie nieuczciwi lub głupi? ludzie zawiadują tym procesem. W konsekwencji kandydaci kompetentni nie są zapraszani na rozmowy. Czasy kolesiostwa i wciskania po znajomości ponoć są passe, ale chyba nie dotyczy to tego salonu. Czas najwyższy zrobić gruntowne wietrzenie, bo tam się mafia wytworzyła lub inaczej - prywatny folwark...

29.08.2025 11:31

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy, że brak zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną może budzić frustrację, szczególnie gdy profil kandydata jest zgodny z opisem stanowiska. Chcielibyśmy zapewnić, że każdy proces rekrutacyjny w naszej firmie opiera się na starannej analizie profili kandydatów, z uwzględnieniem zarówno doświadczenia, jak i dopasowania do konkretnego zespołu i potrzeb danego salonu. W przypadku wielu rekrutacji otrzymujemy dużą liczbę aplikacji i często zdarza się, że musimy wybierać spośród kilku bardzo dobrych kandydatur — wybór nie świadczy o braku kompetencji pozostałych osób, a jedynie o tym, że inne zgłoszenie okazało się lepiej dopasowane na danym etapie. Doceniamy wszystkich kandydatów i szanujemy ich czas. Jeśli pojawią się kolejne oferty pracy, zachęcamy do ponownego aplikowania.
    Just

22.01.2024 19:50

Mam pytanie,o co chodzi w gpoland że oni non stop szuka nowego vm. Co 3msnc nowe ogłoszenia. Tam jest tak źle?

22.02.2025 13:53

Tak, bardzo źle.
    do Just

22.08.2025 14:36

Ej, VM-ie, myślisz, że jak napiszesz taki tekst, to ci na górze zaczną się wstydzić i cię nie wyrzucą? Hahaha, słabe.
    K.

14.12.2024 22:14

Miałem przyjemność pracować w GPoland - samą pracę oceniam i wspominam pozytywnie. Jak w każdej firmie, także tu występują obszary wymagające mniejszego lub większego rozwoju, natomiast warto docenić podmiotowe, a nie przedmiotowe podejście do zatrudnianych pracowników. W firmie panuje dobra atmosfera, a osoby na stanowiskach managerskich w dużej mierze są kompetentne i proaktywne - z naprawdę nielicznymi wyjątkami. Jako były pracownik zdecydowanie polecam, a samej firmie życzę realizacji zamierzonych celów i dalszego rozwoju.

11.09.2024 13:50

Bardzo szkoda że firma GPoland nie inwestuje w żaden sposób w swoich pracowników którzy pracują w sklepach. Firma nie oferuje żadnych benefitów dla ludzi którzy dla nich zarabiają. Za to na na stanowiskach w biurze masz wszystko, pakiet taki i owaki. Osoby z serwisu sprzątającego którzy pracuje w biurze mają lepiej niż ludzie którzy dla nich zarabiają. Bardzo słabe podejście firmy.

05.08.2024 18:17

Zdecydowanie nie polecam pracy tutaj, jako były pracownik wiem doskonale jak to wszystko wygląda, szczególnie zarząd firmy i szczerze odradzam wiązanie z tą firmą większej przyszłości
    zniesmaczona

15.05.2024 21:57

Witam. Miałam ostatnimi czasy wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rekrutacji do jednego z salonów. Nie dosyć, że musiałam czekać ponad pół godz (regionalna spózniła się ) to rozmowa była grupowa (na stanowisko kierownika i sprzedawcę jednocześnie ). Totalne nieporozumienie. Brak profesjonalizmu. Szkoda było mojego cennego czasu. Na dodatek zero odzewu po rozmowie-choć miał być telefon z decyzja nawet jeśli miałabyć negatywna. Tak wiec nie polecam a wręcz odradzam.

04.08.2023 11:53

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w G. Poland Sp. z o.o. na stanowisko Asystent/-ka?

19.10.2023 11:29

Jeżeli pytanie dotyczy pracy w jednym z naszych sklepów, (Salony Sprzedaży prowadzą działalność w ramach Spółki GPoland Retail) będziemy pytać czy kandydat ma doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, za co był odpowiedzialny, czy pracował z markami premium, dlaczego zdecydował się odpowiedzieć na naszą ofertę, jakie są jego oczekiwania finansowe, jak radzi sobie w komunikacji z klientem. Jeżeli natomiast zapytanie dotyczy oferty pracy w showroomie( spółka GPoland) , to w zależności od działu (handlowy, marketing, administracja) będą to również pytania o dotychczasowe doświadczenie, zakres obowiązków, powody poszukiwania pracy, oczekiwania finansowe a także, co ważne – poziom kompetencji językowej. (praca w showroomie wymaga praktycznej znajomości j. angielskiego lub włoskiego na poziomie minimum B2.)
    Pracownica

22.03.2023 23:09

Niestety miko tego że nadal tu pracuje muszę przyznać racje. W tej firmie rządzi brak kompetencji, nepotyzm w zatrudnieniach oraz totalne zadowalanie szefostwa, które bardzo źle traktuje pracowników. Większość kadry nie ma żadnych umiejętności wiec jest to totalna spychologia jednego na drugiego. Podlizywanie się szefostwu oraz (usunięte przez administratora) jest jedyną szansa wybicia sie w strukturze ale ci co się właśnie w taki sposób wyniki będą skutecznie blokować wszystkich ltorzy mają chociaż trochę wiedzy bo wyszło by na to że sami wzięli się niewiadomo skąd. Wystarczy zasięgnąć opinii o pracownicach na wyższych szczeblach i wszystko jasne....Wstyd...poprostu wstyd
    Prqcownica

25.03.2023 09:14

Otoz odejście z firmy to nie jest pstryknięcie palcami i nie mowie tu o tym że pracy nie ma. G poland to dla osoby która szuka pracy w branży fashion napewno dobra okazja do pracy ALE KOMPETENCJE LUDZI KTORZY Z TOBA KOOPERUJA LUB ZARZADZAJA PROCESAMI SA DRAMATEM....NIE BEDE PRZYTACZAC PRZYKLQDOW BO NIE CHCE PODAWAC NAZWISK CZY IMION ALE KOOPERACJA Z SZEFOSTWEM CZY WSPOLPRACOWNIKAMI KTORZY NIE MAJA POJECIA NA CZYM POLEGAJA IVH OBOWIAZKI TO JAK CODZIENNE PRZEBIJAN8E SIE PRZEZ MUR. NIE ODRADZAM NIKOMU PRACY TU ALE PRZESTRZEGAM PRZED ATMOSFERA ORAZ PERSONELEM KTORY UWAZA SIE ZA SPECJALISTOW ALE WLASNIE CZY NIMI SA? POZOSTAWIAM OCENIE....co do kultury firmy.....no cóż....nie sądziłam że to wogole możliwe z czymś takim się zetknac

21.04.2023 11:55

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, każdy feedback jest dla nas cenny, ponieważ zależy nam na tym abyśmy byli przyjaznym miejscem do pracy. Jeżeli jednak Pana/Pani doświadczenia są inne, to jesteśmy otwarci na pogłębienie tego tematu. Nasz zespół HR chętnie wyjaśni zaistniałą sytuację. Zachęcamy do kontaktu osobistego bądź poprzez adres mailowy. Zapewniamy pełną dyskrecję.

22.09.2022 18:46

Koleżanka z EF

27.12.2022 19:50

"Stary browar" nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że Twoje pomówienia są karalne oraz, że wyśledzenie adresu IP w tym przypadku jest jak najbardziej uzasadnione przy skierowaniu sprawy na tor sądowy. Nie pozdrawiam, Do zobaczenia..

Kontakt - G. Poland Sp. z o.o.

Domaniewska 50B 02-672 Warszawa

Branża główna: Moda, projektowanie

Nowa93

02.12.2022 22:46

Jak przebiega proces rekrutacji? Zgłosiłam się na pomoc w magazynie i sklepie w CH blue city w Warszawie. Ogłoszenie było z 14 listopada, a później odświeżali 28.11. Ile czasu mam czekać na odpowiedź? ????
    Monika

11.07.2022 15:12

Okropne miejsce pracy, to jest firma dla kogos kto chce sobie zepsuć psychikę Pracownicy traktują Ciebie przedmiotowo i jakbyś był podwładnym i (usunięte przez administratora) bo jesteś nowy, jak wychodzą na lunch, pytają się każdego czy zechce zjeść z nimi, oprócz nowego pracownika, chociaż powinieneś wykonywać inne obowiązki zlecają Ci najgorsze prace, tak aby Ciebie ośmieszyć, dodoatkowo śmieją się przy Tobie że wiadomo kto wykona najgorszą robotę, kiedy ktoś przychodzi do firmy przedstawiają każdego oprócz nowego pracownika, traktują go gorzej niż Panie sprzątające, brak szacunku, ale karma wraca , nigdy nie wiadomo kto komu będzie stopy całował ???? Odradzam.
    N i e

02.05.2022 18:58

Pani regionalna z Poznania obiecuje telefony i informacje dla kandydata na rozmowie rekrutacyjnej a w rzeczywistości nic takiego się nie dzieje, człowiek czeka i się zastanawia, a tu obiecanki cacanki. Nie wspominam o tym że rekrutacja trwała trzy tygodnie. Dawno zdazylabym podjąć kilka innych prac, ale zależało mi na tej: Bardzo niefajnie zachowanie jak na „profesjonalną” regionalną i markę premium.
    Nieporozumienie

04.04.2020 17:42

Chce zostawic pozytywna opinie o firmie Sprawa o kradzierzy bylo nieporozumieniem Turystka

06.03.2020 07:22

Pomylka

03.04.2020 16:20

To chyba pomylka sprawa w trakcie wyjasciania przepraszam i czekam
    ok

28.08.2019 17:28

Myślę że firma bazuje na trochę innych zasadach niż większość firm, ale to nie sprawia że praca w niej jest zła.
    A.

06.06.2019 16:52

Nie rozumiem tych wszystkich złych opinii. Pracowałam i nie podzielam poniższych opinii. Atmosfera w firmie bardzo dobra. Oczywiście zdążają się nadgodziny, ale nigdy nie słyszałam o tym żeby zostawanie po 17 było niepisaną regułą.

12.04.2018 22:23

guber

21.05.2018 22:03

to przykre dzieki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w G. Poland?

Zly

20.05.2018 20:18

Iwona co tak czesto sie udzielasz???
    qwerty

09.08.2017 11:47

Absolutnie nie polecam i odradzam. Zarobki marne, brak szacunku do pracownika. Musisz być w firmie o 9.00, bo (usunięte przez administratora)ma u siebie podglad na monitoring i jak tylko ktoś wchodzi po 9.00 to dzwoni (usunięte przez administratora) Dodatkowo wyjście po 8 godzinach pracy nie jest mile widziane, dobrze jest posiedzieć minimum do 17.30, tak dla zasady. Pracownicy tam siedzą nawet po kilkanaście godzin, szkolenia organizowane są w soboty - za ten dzień nikt nie płaci, trzeba przyjść i koniec.(usunięte przez administratora)
    Booo

21.08.2017 11:20

Witam, pracowalas/łeś na Polczynskiej?
    Booo

21.08.2017 11:20

Witam, pracowalas/łeś na Polczynskiej?
    pies

18.06.2016 13:56

Firma zarządzana przez wyjątkowo niekompetentne osoby.
    Joanna

10.06.2015 16:32

(usunięte przez administratora) atmosfera w firmie jest zła i napięta. Brak profesjonalizmu w każdym zakresie. Brak szacunku do pracownika.

Zostaw merytoryczną opinię o G. Poland Sp. z o.o.