Mini Drivers

Adres: PIŁSUDSKIEGO 41 lok. 54, 66-530 Warszawa

NIP: 5992730826 REGON: 211300799

Mini Drivers
2 165 6 1

Opinie o Mini Drivers

Jessica

W tym miesiącu słabiej wyjdzie bo 45 tys. Ale to styczeń to dlatego.A Mariusz to myślę że 2 tysiące zarobi.

Kalinka
@Jessica 18.01.2019 20:13

Wieś śpiewa, wieś tańczy - prawda Olu;)

Stachu
@Jessica 18.01.2019 20:13

Jak trzeba być pierdolniętą babą by wypisywać takie głupoty. I myśli pewnie, że to kogoś interesuje hehehe

Rafał
@Jessica 18.01.2019 20:13

2 tys. na miesiąc u Was kierowca zarabia ????!!!! Zgadzało by się to z tym, co tu wypisują kierowcy. Ale wstyd. Za taka kasę, całe dnie i noce w aucie spędzone, nie dziękuję. Sami sobie jeździjcie.

Anna
@Rafał 19.01.2019 10:46

Kierowcy zarabiają 8000 na czysto. Ten co zarabia to MARIUSZ co jeździ na tramwajach. Kiedyś na centrali robił u Oli. Ola dała mu pracę. Dała na chleb zarobić.

Ola Pierdoła
@Anna 19.01.2019 12:30

Olu ten Mariusz nie chciał Cię (usunięte przez administratora) że tak się go uczepilas?

Polerował gałe
@Ola Pierdoła 19.01.2019 12:37

ŁUKASZOWI i jetem zazdrosna

ODPYCHAJĄCAiASEKSUALNA
@Polerował gałe 19.01.2019 13:54

Ęee tam. On zdecydowanie woli takie dojrzałe kobiety po 50-ce. BARDZIEJ OD CIEBIE OLU;)) dlatego mu do ciebie nie staje;)

Anna

Mariusz jeździ w atu teraz na firmowym aucie a nie żadnych tramwajach.

Mikołaj Różalski

Kobieto coś się tak uczepila Mariusza?? Przecież już go nie ma. Zostałaś sama na polu bitwy i wciąż zaslaniasz się nim jak coś pójdzie nie tak lub dochodzą jakieś nowe niezbyt pozytywne opinie na Twój temat??? Dziewucho ze słomą w buciorach, sztucznymi szponami, rzęsami i blond włochami bystrosci tymi zagrywkami nie zdobędziesz. Jak się czyta te wypociny na pierwszy rzut oka widać że pisze je jedna i ta sama osoba, czyli Ty Olu. Twój styl, a jakże wulgarny i oczerniajacy. Osmieszylas siebie już doszczętnie. Rozumu życzę. Pozdrawiam

Klaudia
@Mikołaj Różalski 17.01.2019 13:37

2600 netto to ambitnie zarabia ten Mariusz. Chce mu pomóc zarobić więcej. Na smieciarkach mają 2700 netto wiec może niech tam spróbuje. Bo firmę za grosze oddać to porażka

Dominik
@Klaudia 17.01.2019 15:17

Nie no, najlepiej zawalic komuś biznes, tak jak Wy to zrobiliście. Wtedy jest uczciwie i w porządku, tak????

Kierowca kiedyś i dziś

Olu nie życzę Ci źle w tym nowym 2019 roku, ale także nie życzę Ci wszystkiego najlepszego. Życzę Ci natomiast aby spotkało Cię to na co zasłużyłaś i zapracowalas.

Zenek
@Kierowca kiedyś i dziś 07.01.2019 21:33

Chyba tylko Ty bo reszta ja nie znosi i nienawidzi.

Były kierowca

Ale bzdury piszecie. Ja wiem że Mariusz został nowym rzecznikiem NBP lada dzień wszystkie się wyjasni

Siusiaczek w torebce
@Były kierowca 10.01.2019 11:07

Nie NBP tylko BP. Na stacji. Hot dogi wydaje i gaz tankuje

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariusz leszcz

Zmień motorniczego. Mariusz sprzedał bo się nie nadawał na prowadzenie firmy. Teraz na etacie ma 2600 + dodatki. Olka 50 koła bo ma biznes. Mariusz może sobie dorobić w lato na truskawkach jakby co.Łukasz uzależniony od zakupów. Wydaje 20 tys miesięcznie ale walczy z tym.

Robert
@Mariusz leszcz 17.01.2019 10:56

Widać i słychać, że z Ciebie(usunięte przez administratora) prosta, niewykształcona i mało inteligentna osoba. Prawda Cię boli, doskonale dajesz temu przykład. Zajmij się swoim " zakupoholikiem" białego towaru, bo szkoda chłopa.

Ola

Mariusz ? Ile zarabiasz na tramwajach? Bo mi zostaje 50 tysiecy Robisz dzwonkiem dzyn dzyn dzyn?

Dyzio

Głodnemu chleb na myśli ;) i nie denerwuj się tak Olcik bo Ci żyłka w ..... pęknie i jak będziesz nią zarabiać.

Edek

Marny weekend.nie ma już pracy.

Kawka
@Edek 13.01.2019 19:22

Ta pani co mnie przyjmowała to obiecała mi zarobki 4000-8000zl. Od początku roku mam 1500zł ale obrotu a nie Zarobku. Co z tego że bazę mi policzyła taniej niż inni 200zl jak i tak nie da rady zarobić?

Herbatka
@Kawka 16.01.2019 09:10

Obiecywać można wiele. W obecnej sytuacji nie da się zarobić w tej korporacji, a raczej przewozie. Spróbuj gdziekolwiek indziej a zobaczysz diametralną różnicę w zarobkach i zleceniach. W Mini nie zarobisz, sam/a już wiesz. Nie wegetuj, no chyba, że Cię na to stać.

Darecki

Mariusz czy ty możesz powiedzieć temu Adrianowi z atu żeby nie jeździł po naszych kierowcach i nie namawiał ich do przejścia? Czy może też masz w tym udział? Możesz się odpowiedzieć o co chodzi?

ADAMECKI
@Darecki 15.01.2019 08:10

Jakich kierowców?? Przecież w mini ich już prawie nie ma, podobnie jak roboty/zleceń.

Katka

Ta centrala nowa to nawet nie zna ulic

Ola

A jak oczerniasz ze ktoś sprzedaje bilingi to poinformowales kogoś w atu ze sprzedales bazę danych swoich klientów Radkowi z seven ? Twoi klienci dostają smsay z seven. Ładnie tak robic kierowcom swoim co jeździli u ciebie?

Pikuś
@Ola 10.01.2019 11:52

Chyba faktycznie Masz racje bo klienci mówili że jakieś smsy były od seven

Mini drivers

(usunięte przez administratora)co tak ostyglas?? Nie ma ubliżania i lawiny opinii od Ciebie. Nuda wieje. No weź;)))

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariuszu tramwajarzu

50 tys zarabia więc coś warta. Raczej nie pusta z taką kasą

ŻAL PL
@Mariuszu tramwajarzu 10.01.2019 15:27

Nie pogrążaj się już bardziej niż jesteś Olu;) Ludzie to nie(usunięte przez administratora)

Jagna

Jak trzeba być (usunięte przez administratora)samotnym i niedocenianym żeby pisać w imieniu innych i reagować na zaczepki, głupie zaczepki innych.

Były kierowca

Ja słyszałem nie wiem na ile to prawda zaznaczam, że Mariusz z Sebastianem zajęli się teraz sprzedażą gołębi. Podobno można ich spotkać też wieczorem na tyłach pałacu jak łapią te gołębie a później jeżdżą na Bronisze sprzedawać hurtownikom gołębie z wolnego wybiegu. Podkreślam że nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam Pana Mariusza i życzę sukcesów w nowym interesie.

Mariusz

Manius jeszczee jedno pytanie: to prawda że w mini drivers nigdy nie zrobiłeś żadnego zlecenia i nie odebrales nawet telefonu od klienta? Dyspozytorki na mieście mówią że pytałeś ich którym do czego myszka służy. To prawda? Maniek koniecznie odpisz proszę proszę proszę.

Mariusz

Tak to prawda wrzuciłem Łukasza z biura zostawiłem sobie dyspozytorki i sprzet. Musiał sobie na nowo bazę organizować haha

Kierowca

Maniek mordo Ty moja czemu kasujesz merytoryczne komentarze? Boli Cię że ktoś zarobił dla Ciebie 400koła a Ty nic nie wniosles do interesu? Manius nie przejmuj się nie Ty pierwszy nie ostatni.

4444444

Zabolało (usunięte przez administratora)to co tu wypisują o niej i dała upust swoim emocjom. ZAŁOSNE. Jak trzeba być zakompleksionym i mieć zaniżona samoocenę by odpisywać samemu przez pół nocy. W nocy się śpi. Z daleka widać że to Ty odpisujesz. Myślisz że ludzie (usunięte przez administratora) ŻAL ZAL ZAL

Muszkieter
@4444444 10.01.2019 08:27

Atu niedługo kupi i Drugie mini Oli pozwolą na centrali dorabiać .

Dyspozytorka Agata

Mariusz to prawda,że Łukasz zostawił Ci całe biuro,komputery i dyspozytorki a sam odszedł po 8 tylko z jednym numerem a były 3 numery? Mariusz odpisz czy to prawda

Muszkieter
@Dyspozytorka Agata 10.01.2019 00:10

Tylko co z tego że zostawił sobie jeden numer jak cwaniak dawał smsy do ludzi .Jak nic reklamował swój numer i wysyłał smsy żeby do niego dzwonili ludzie.Do tego Olka dawała wszystkim kierowcom na prawo i lewo i wszyscy mówili że Mini to patologia. Poszło po trupach do celu ale karma wraca. Juz niedługo.

Kasia

Mariuszku jak to jest, że większość komentarzy jest takich, że można dowiedzieć się wszystkiego o życiu prywatnym ludzi z którymi współpracowałes a nikt nie pisze o Tobie i Twojej wzorowej rodzince? Pochwal się co Ty przez 2 lata zrobiłeś z Mini drajwers. Obserwuję ten wątek z popcornem w ręku i się świetnie bawię hehe Zdecyduj się czy billingi zalatwial Ci Łukasz, jego matka czy z plusa bo z tego co pisałeś to Ty byłeś inwestorem w tej firmie. (usunięte przez administratora)

Kierowca

Buuuum kolejne obelgi i znów zero argumentow. Wywlekanie życia prywatnego i osób trzecich nie ma nic wspólnego z firma. Dostałeś pół firmy która się rozwijała i powaliles ja razem ze swoim synalkiem i nie możesz się z tym pogodzić. Wiem wiem teraz napiszesz znowu obelgi i będziesz wyzywal od patologii, no ale cóż tyle ci zostało... pamiętaj że prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak daczyna a jak kończy...

Jacek

Jeszcze oddał firmie za grosze w której kierowcy po prowokacji nakryli ojca tego Adrianka na zleceniu. Ten Adrianek też jeździ na lepsze zlecenia. Do kierowców Mariusza.Uciekajcie z tamtej firmy bo czekają was krótkie kursy i zawieszenia za byle co.

Kierowca

Widzisz krecik? I tak to wlasnie z tobą jest. Zero argumentow, tylko epitety. Zamiast siedzieć na tej śmiesznej stronie, trzeba było się wziąć za robotę po rozlamie firmy, to może miałbyś teraz lepsze zajęcie. Jeździłem u was prawie od początku, ale to z Łukaszem wszystko załatwialem bo nikt nie wiedział o twoim istnieniu. Ps. Wracając do mojego poprzedniego postu: Tylko dla ludzi myślących: Jak można ukraść biling firmy, ktora ma taka samą stawkę za kilometr i taką samą nazwę i namówić już jeżdżących klientów żeby dzonili gdzie indziej nie zyskując dokładnie NIC! Tylko Ty norku geniuszu marketingu spiskowego i reklamy na czele z kwiatem polskiej młodzieży SEBKIEM - KIEROWNIKÓW AKA ^ZAWÓD SYN^ KTÓRY NIKOGO NIE SZANOWAŁ mogłeś to wydumać. Ps2. Sorry zapomniałem, Łukasz z Olka rozdawali tym kliemtom pączki :) Jakim trzeba byś ćwierćmozgiem żeby w to wierzyć? Nie wiem...

Niedługo się okaże

Z tymi bilingami to jest tak.Musisz zgłosić aby ci powiedzieli u operatora kto i kiedy prosił o bilingi twojego numeru.Operator sprawdzi a ślad jest.Potem zgłaszasz na policję podejrzenie o przestępstwie ze ktoś bez twojej zgody pobrał bilingi twojego numeru.Policja sprawdzi i zobaczy czy czyjąś mama miała do tego dostęp. Warto sprawdzić bo inna firma padła przez to i ma problemy.

Niech się w końcu okaże
@Niedługo się okaże 09.01.2019 10:48

Łukasza mamusia będzie miała nie małe problemy za udostępnianie danych osobowych, a to jest przecież karalne.

Piotrek 300

Ślepy był już norkiem kanalarzem teraz będzie Karolem tramwajarzem. Miodowe lata w jednej osobie hehehehehe

Mariusz tramwajarz

17 zł na rękę. Gdzie więcej zrobię? Do tego inspekcja nie gania.

Marek

Mariusz ma nowy biznes, zdecydowanie korzystniejszy pod każdym względem od mini. Dlatego Olu żyj swoim życiem, nie innych i weź się do pracy, prawdziwej a nie zajmuj sie wypisywaniem bzdur na forach, bo jeśli jeszcze nie zdążyłaś zauważyć to Mariusz ma w poważaniu całe to mini, Ciebie i Łukasza razem wziętych i te wszystkie komentarze w większości napisane przez Was;))

Tadzio truskaw
@Marek 08.01.2019 07:51

Mariusz przestań już. Tak twierdziles że nie dadzą rady a sam nie dałeś rady. Zrobiłeś uprawnienia na tramwaj i to ma być Twój biznes? Nie nadajesz się do biznesu i tyle. Teraz kierowcy w tamtej firmie nie pojezdzą bo szefostwo tam jeździ na zlecenia lepsze. Mam nadzieje ze kierowcy to zobaczą.

Mariusz Poddał się hahaha

Ola gratuluję wygranej.

Andrzej

Byłem, widziałem na własne oczy i słyszałem na własne uszy. Nie polecam Mini. Myślałem, że to co jest tu napisane to bzdury, przepychanki konkurencji. Przekonałem się, że Pani ż która współpracowałem ma dwie jak różne twarze. Ta pierwsza i uśmiechnięta jak Cię przyjmuje i ta druga, niemiła i wulgarna jak kończysz współpracę. Możecie mnie zhejtować, mam to gdzieś. Tym bardziej przez ta Panią. Ta strona jest do tego aby wyrażać swoje opinie. Moja jest taka a nie inna. Dobrego pracodawcę nie poznajesz po tym jak zaczyna z Tobą współpracę ale po tym jak ja kończy. W tym przypadku koniec nie należał do przyjemnych. Pozdrawiam wszystkich kierowców.

Robert
@Andrzej 06.01.2019 18:09

Co to znaczy jak konczysz ? Przeciez w Mini nikogo sie nie informowalo o tym.

Alvaro

Teraz dopiero się zacznie. Popcorn gotowy. Czas zacząć przedstawienie.

Byłam tam
@Alvaro 05.01.2019 21:58

Wychodzi na to że Ola na którą tak źle rzeczy mówiono jest bardziej ambitna i bardziej inteligentna od tego Mariusza. Mimo wszystko prowadzi mini i się nie poddaje. Brawo Ola i Łukasz. Widocznie Mariusz nie nadaje się na przedsiębiorcę Pozostało

Lech
@Byłam tam 06.01.2019 08:31

Ta Ola to by go 3 razy sprzedala i kupila nawet by nie wiedzial. Jak plłaciliśmy za zlecenia to dobrze pomnozyc nie umiał????

Zostaw opinię o Mini Drivers - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mini Drivers