Mini Drivers

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 101 ocen.

Mini Drivers
3 101 6 1

Opinie o Mini Drivers

Uważajcie na tanie Diabły 666

Odebrałem od nich Jaguara i kazali mu płacić po 130zł dziennie. Auto ma gps i jest na podsłuchu .Wszystko co w aucie mówisz słychać u nich. Po dwóch dniach wezwali mnie i krzyczeli na mnie że obrabiam im zadek. Po szarpaninie zabrali Jaguara i kazali dopłacić mi za to że wybrałem Jaguara z alufelgami 500zł !!! Czytajcie tam umowy bo to jacyś chorzy ludzie tam są . Teraz pracuje w Mini i tutaj to całkiem inna praca .Polecam Mini .

Alan nie strasz bo sie zesrasz
@Uważajcie na tanie Diabły 666 16.10.2018 08:12

500 zł ! 500zł Straszyli cię tam ? Chcieli pobić ?

Alan
@Alan nie strasz bo sie zesrasz 16.10.2018 14:11

Jak przychodzi koleś co chce Jaguara i za 40zł dziennie to co mam robić? Dostał w pape i poszedł do Mini bo gadał na nas źle wszystkim na mieście. Potraktowany został ulgowo. Wierzcie mi.

Karo
@Alan 18.10.2018 17:04

Jak to jest z tymi Jaguarami bo do seven chcą wynająć ? Naprawdę sa te podsłuchy w tych Jaguarach ?

Hołek
@Karo 21.10.2018 20:07

jakie warunki w tym tanie taxi są? Naprawdę są te podsłuchy w autach? Dziwne troche

Paweł
@Hołek 11.11.2018 00:45

Nie ma to jak w MINI .Warto spróbować .

Alan

Oczerniacie Panią Ole i Pana Łukasza ,że przyjechali z Lubelskiego i ona ssienarazdwiekiełbasy a połowa z was jest słoikami i dorbicie w Warszawie wiec po co te głupie komentarze skąd kto przyjechał .pozdrawiam

Ali
@Alan 29.10.2018 00:33

Bo to zwykła (usunięte przez administratora) jest i tyle.

Kala
@Ali 29.10.2018 16:57

już trzy opierd@la nie dwie.

EWA
@Kala 09.11.2018 20:22

NUDZI WAM SIĘ OCZERNIAĆ OLE ? Ona płacze teraz …………………...

????

W mini dobrze się dzieje ;) ćpunek z paniusia kupili domek ;) biuro przenieśli do swojego starego mieszkania w ząbkach ;) a jak w mini więcej ? Tak jak było ;) wybrańcy dobre kursy dostają a Daniela zapyzyziale skody co noc koczują na placu 3 krzyży ???? nic się nie zmienia od lat ;) klient jak właściciel ????

????
@???? 09.11.2018 01:31

Kierowcy tych parchow już nie śpią na miejscu kierowcy tylko kładą się na tych zapyzialych i zarzyganych kocach w fabiach ????

Slawek
@???? 09.11.2018 01:34

Ale jestescie mega odwazni z za komputera bez kitu!! Te wasze wypociny i ciskanie ludziom ktorym cos tam udalo sie osiagnac w życiu!!!zrobcie cos fajnego w zyciu to moze nie bedzie sie Wam nudziło i przestaniecie pisac te glupoty!!!

Grzesiek

Dotknęło bo prawdę napisal? ?? Do czego ta dwójka zlo@zieji doszła hahaha Umieją tylko kra@c, kombinować, ubliżać i mieszać ludzi z błotem. Chyba, że to paniusia to odpisuje albo jej zacp@ny (usunięte przez administratora) Łukaszek. Biedni ludzie.

Grzesiek

Dobrze,że Ty masz jaja Łukasz, wydmuszka albo i to nie. Leć do mamusi wypłaca się i poopowiadaj jak ta Twoja Ola pieprzy się z innymi po rogach a ty przymykasz oczy. Zenada

robert
@Grzesiek 09.11.2018 15:08

dotkneło to ciebie kilku woznych praciem w przedszkolu.zamilcz a jak masz problem to poprostu zadzwon do nich i powiedz osobiscie nedzny nieudaczniku

Grzesiek
@robert 09.11.2018 19:59

Nieudacznikiem jestes Ty, albo Ty Olka czy Ty Łukasz bo zapewne to właśnie Wy odpisujecie na niechlubne i niekorzystne dla Was aczkolwiek prawdziwe opinie innych ludzi. Jak nisko musieliscie upaść, że aż tak źle jesteście postrzegani. Swoją drogą ten woźny musiał Cię niezłe skrzywdzić bo masz spaczoną psyche.

Grzesiek
@robert 09.11.2018 19:59

Albo paniusia dobrze Ci dała dlatego ja tak rycersko bronisz haha

Kala
@Grzesiek 09.11.2018 20:09

OlkassienarazTRZY-KIEŁBASY Już trzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINI by dorze prężyło ale komuś nie chce się wziąć jak należy za to . Od centrali zacząć trzeba a nie od kierowców.

Alan seven prezes

Trzymam seven i was .Niedługo nowy regulamin.Pozdrawiam

Jab@ć seven i opti
@Alan seven prezes 03.11.2018 16:33

Tak trzymaj brachu. Kupiłeś mini to masz

Jab@ć seven i opti

Do tego te całe Mini. Tanie taxi spróbujcie. Bmw nowe i jaguary

ja pierd@le , jakie barany

w mini jeżdżą . Spotkałem chłopaka na mieście co jeździ w tanie taxi to powiedział ze codziennie zarabia od 300-450zł więc warto spróbować . Miła atmosfera i dobre zarobki .Auta 2018 rok !!!

Ja pierd@le ,jakie cfele
@ja pierd@le , jakie barany 04.11.2018 09:22

z tego tanie taxi są

Mateusz 402

Jak w mini z robotą bo w opti tragedia się zrobiła ? wie ktoś ?

Marcin
@Mateusz 402 02.11.2018 07:43

Jest dobrze. Sam spróbuj, (usunięte przez administratora). Pozdrawiam

Jak tam frajery płaczące ?

Płacicie dalej baze czy odchodzicie z mini ?

Śmierdzący pierdzioch

Weźcie coś popiszcie na tą firmę .Byle co aby źle .Dzięki

kierownik zmiany
@Śmierdzący pierdzioch 30.10.2018 09:14

Tu nie ma co pisać jak można tanie taxi polecać . Jaguary mają tanio i super .Olkassienarazdwie w mini kierowcom . Szkoda pisać .

Bronzowy taksiarz

Taksówkarz jest w stanie zwykle w przeciagu godziny zrobic utarg w okolicy 100. Mowie tu o kwocie średniej bo czasem jest mniej a czasem wiecej. Tak wiec w przeciagu normalnego czasu pracy czyli 8h mamy utarg 800, z tych pieniedzy: - 100 zl to jest koszt paliwa - 56 zl zsumowany koszt zusu i bazy na dzien - 50 zl musisz odłożyć na auto Reszta czyli nie cale 600 zl takskowkarz ma na reke pod warunkiem ze nie zepsuje mu sie auto. Czyli wychodzi jakies 50 zl na godzine na reke. Kwota utargu 600zl jest uśredniona z wiekszosci raportów dobowych wychodzi mi średnia 53 zl a ze jestem w stanie wykonać okolo 2h na godzinę w przeciągu 8h wychodzi 600zl taksowkarz dostaje jeszcze napiwki ale w przeciągu tych 8h nie bedziesz mial wiecej jak 60zl. Mozesz tez oczywiscie zasuwać po 12h plus weekendy wtedy zarobisz wiecej jak 75 zl/h ale przemęczysz się. Jednym słowem ze względu na finanse POLECAM! Jesli nie wierzysz w te wyliczenia to sam sprawdz ale jak zwiążesz sie z ta praca to ciezko bedzie ci uwierzyć. Ja nie odchodzę z tego zawodu tylko auto odrobię bo zamówiłem juz sobie nowego Mesia .

Aneta

Wasze wpisy w większości odbiegają od tematu tego forum. Proszę Was o skupianie się w swojej aktywności na tym wątku na rzetelnym przedstawianiu Mini Drivers jako pracodawcy. W związku z tym zachęcam Was do napisania kilku słów na temat warunków zatrudnienia jakie w tym momencie firma proponuje na rozmowie kwalifikacyjnej.

Olkassienarazdwiekiełbasy
@Aneta 23.10.2018 13:38

Dlatego można przyjemnie pracować w mini i przy okazji spędzać miło czas.

Radosław Pasikowski
@Aneta 23.10.2018 13:38

Nie chodzi o to przecież żeby zatrudnić nadprogranowa ilość kierowców tylko po to aby skasować pieniądze, jak robią to P. Łukasz i P. Ola a później nie miec co robic i czekać na zlecenie. Ale chodzi o to by wpierw zagwarantować pracę już tym kierowcom co się ma. W Tanie taxi jezdze teraz i bardzo sobie chwale zarówno pracę jak i "owego" szefa.

RAMZES
@Radosław Pasikowski 23.10.2018 17:17

Super to chwal ich sobie na waszych forach bo nas tu nie interesuje tanie taxi tylko mini drivers wiec jesli masz odrobine mozgu to pisz tam mam nadzieje ze to Cie nie przerosnie i zrozumiales. Z gory dziekuje

Marek

Wielka dama Pani prezes pffff zejdź na ziemię kobito. Ludzie zaczynają Cię nienawidzić za twoje traktowanie ich jak bydło. Nikt nie jest śmieciem ani popychadlem. Wracaj do siebie na wieś, może tam się na to godzą.

OLA Prezesowa
@Marek 19.10.2018 16:01

Będziecie tańczyć jak wam zagram. Aż was kukle będą swędziały .

Mateusz o

Taksówka była zamawiana o godz 9:30 na 12:00. O 11:45 zadzwonili że taksówka nie przyjedzie bo nie ma wolnych kierowców... Taksówkę zamówiliśmy, aby zawiozła nas na egzamin na prawo jazdy za który zapłaciliśmy 140 zł. Jak dla mnie firma dno i nikomu nie polecam!

tanie diabły
@Mateusz o 14.10.2018 16:24

140zł za egzamin ? Gdzie tyle biorą ?

Prawda w oczy

Takie jest wasze podejście zapłaciłem raz na próbę i wiem kolejny raz nie ma sensu a obrażanie nas kierowców nie jest w porządku bo to dzięki nam macie pieniądze.Co innego było obiecywane podczas pierwszego spotkania.Miałem właczoną aplikacje cały czas na jednym z 3 telefonów.Oczywiście telefon z waszą aplikacją "dzwonił" najsłabiej.To forum jest do wyrażania swoich opinii miedzy nami kierowcami.Mogę dodać zdjęcie na waszego fb ale każdy który jezdzi w tej firmie podzieli moją wypowiedź.To my kierowcy cierpiny gdy zleceń jest mało i dlatego każdy podpiera się jakąś aplikacja czy to taxify,opti czy uber.Prawda jest taka że przy tej kwocie nie da się zarobić w tej firmie.Ja w opti spotkałem wielu ludzi którzy odeszli z mini.Chciałem się przekonać bo każdy jest ciekawy.Nie rozpisuje się na temat pracy waszej centrali bo jedna osoba nie podoła z odbieraniem telefonów.Zrobiłem łacznie od mojego początku 13 zleceń w innych firmach tyle można zrobić jednego dnia.Każda osoba która tu przyjdzie będzie miała jeden dzień taki jak ja wczoraj i więcej nie zapłaci.Klienci się skarżą że czas jest podawany zaniżony.Kierowcy sami oddzwaniają do klienta wtedy jak klient słyszy głos nie Polaka często jest nie zadowolony.Wiem że jest wam łatwiej wysłać numer bo są braki kadrowe ale nie jest to dobre rozwiązanie.Kolega który odszedł do konkurencyjnej firmy i zrezygnował z mini powiedział że miałem najlepszy samochód w mini wiem że przyjmujecie każde auto ale klient też patrzy na to jakim autem jedzie.Nie wypowiadam się na temat reklamy bo na ten temat nie mam zielonego pojęcia ale moim zdaniem nie jest dobrze.Dużo klientów przeszło do opti bo mieli waszą bazę i sami rozesłali numery telefonów.W opti jest stała cena średnia wychodzi minimum 1,80zł a w korkach więcej czasem 2,20zł no tak zaraz spadnie fala na mnie że są opłaty,no ale moi mili płacę i zarabiam nie tłukę km na doloty.Przez to że aut jest garstka to musimy sobie radzić czyli (usunięte przez administratora) kilometry na pusto.Opti ma stawki taksówki no tyle tylko ze nie złapie łapek nie postojów więc klient z ulicy nie podejdzie.Kobiety na centrali Ukrainki maja wieksze pojecie niż u was.Ja mówię moje odczucia i co powinniście zmienić.A dostaje wyzwiska pajacu nie ważne jak byś mnie obrażał ja i tak tu nie wrócę.Słabe podejście.Ludzie prowadzą małą firmkę nie rozumieją że jak nie zainwestują nie będą mieli pracy wystarczy dodać więcej osób na telefony(jak by był ruch w co wątpie bo jest tendencja spadkowa z kim bym nie gadał)Druga rzecz to podejście do nas pracowników.Nikt nie słucha tego co mówimy,wiem że po tym co piszę wyłączycie mi aplikacje,ale mała to strata.Zbyt mało samochodów i co widać gołym okiem cięcie kosztów.Jeśli ktoś nas nie szanuje a ja mówię że się nie da zarobić i dostaje wiązankę czy to przez telefon czy to na forum.To może wyciągnie wnioski.Mi wisi bo mam pewniaka i wolę jezdzić gdzie mi coś zostaje.Po każdym kursie zapisuje w notesie jaka aplikacja.Wiem że jesteście na przegranej pozycji ale wspólnymi siłami można by ściągnąć kierowców do mini tylko po co jak roboty nie ma.Mam kilku kolegów którzy poprzechodzili ze mną z innych przewozów.Kolejni też odejdą z mini.Nie to że ich wyciągam ale wakacje były tragiczne,mysleli że we wrzesniu bedzie lepiej ale jeśli ten brak ruchu nazywacie poprawą to dzięki bogu że ja w tej szopce nie uczestniczyłem. Samo to że wy nie macie biura spotykacie się po krzakach to już mi się zaświeciła czerwone światełko.A z każdym dniemkolejne rzeczy zrażały mnie do pracy z wami.Mam tą śmieszną aplikację i patrze patrze można usnąc ale ma też 2 inne telefony które mnie budzą i napędzają do pracy.Finał będzie taki że zostaną wam 2 samochody nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjdzie tu,upadek gwarantowany.A dwoma samochodami miasta nie obrobicie jak teraz to jest mordęga.A się dziwiłem że pozwalacie na inne aplikacje bo u was z jednej jest lipa.Ja w przeciwieństwie do was i waszych chamskich odzywek żegnam się miły i cywilizowany sposób. Do widzenia.oby nie bo do końca roku to nikt nie zostanie w tej firmie.Chyba że jacyś ludzie nie znający ekonomi lub inni Janusze biznesu na swoich porozwalanych autach których nikt inny nigdzie nie przyjmie.Smutne to jest brak poszanowania drugiej osoby bo to dzięki nam macie chleb.Nawet nie rozumiecie tego,bo każdy może być smutny że wszystko się wali nie stajecie na wysokości zadania.Tylko czemu obwiniać nas kierowców wyrobników jak to nie nasza wina że tak się dzieje.Najpierw oceńcie siebie bo wasza praca ma odzwierciedlenie na nasze jakże małe "zarobki" jak odejdzie kilka osób na raz a tak niedługo się stanie to zejdziecie z tonu troszkę.ale wtedy będzie już za późno bo nie bedzie komu na pensje płacić.Jestem zdruzgotany bo to forum służy nam kierowcą a nie komuś co wyżywa się na innych zamiast wyciagnąć wnioski i szybciutko poprawić co sie da bo czasem nie da się nic już zrobić i o ile się nie mylę być może ten monet właśnie zawitał do Mini.Może się opamiętacie i nowi będą mieli lepiej.

tanie taxi wont z forum
@Prawda w oczy 08.10.2018 13:33

Wy naprawdę przesadzacie .

Hehe
@Prawda w oczy 08.10.2018 13:33

To gdzie w końcu wykupiles ta bazę?Bo na stronie 7 taxi to samo napisałeś.

Życie zweryfikuje diabełka
@tanie taxi wont z forum 08.10.2018 17:17

Sam numer mają jakiś taki diabelski.Nie wróżący nic dobrego. Chyba nie mają pracy że tak piszą po tym forum. Mini jest spoko. Można spróbować i zobaczyć .Każdy może.

666
@Życie zweryfikuje diabełka 11.10.2018 15:04

Diabeł tkwi w tej wrednej, krzykliwej, wulgarnej i chorej psychicznie babie z Mini. Jak jej tam Aleksandra??

Tanie DIABŁY taxi
@Życie zweryfikuje diabełka 11.10.2018 15:04

tak powinni się nazywać . Niech ulotki puszczą po staruszkach z hasłem .CHCESZ SZYBKO I TANIO NA TAMTEN ŚWIAT? Idź do diabła !!!!!!!!!!!

olkabierzenarzadwiekielby

Olka obcią*ała przez rok obcemu, ciekawe czy nowym kierowcom też bierze dwie kiełby na raz. Skąś się to wzięło;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Alan

Skończyłas zmianę w tanie taxi juz?

Mini u Mariusza najlepsze

Tak Alanku. I się podpisuje ten (usunięte przez administratora) imieniem i nazwiskiem. Nie ma co robić. Mówię wam odczepcie się o mini.A kto to ten (usunięte przez administratora) wogole? Może też z tanie taxi?

Hasło Olkassienarazdwiekiełby

Na to hasło macie bazę 0zł do końca roku.

?
@Hasło Olkassienarazdwiekiełby 06.10.2018 10:45

Napewno to jest to hasło? Bo jak powiedziałem jej w biurze to dostałem w pysk

Paulina

To przestańcie pisać na tanie taxi głupot

ŁUKASZ MINI

Jak wam nie pasuje to idźcie sobie do seven

?
@ŁUKASZ MINI 05.10.2018 15:08

Ty lepiej napisz dlaczego nasi klienci dostają smsy z innej firmy?

Kierowca 230

Psy szczekają, karawana jedzie dalej :) pozdrawiam

111

Ale komedia z tym (usunięte przez administratora) na czele. Hehe

Radek seven

Dzisiaj wieczorem rozdaje ulotki atu i seven. Kto chętny to będę stał na rondzie żaba do północy w granatowym fokusie z kogutem.

Jarosław

Polecam. Dużo zleceń jeżdżę od poniedziałku i takiego ruchu jak na początku tygodnia nie widziałem nigdzie. Polecam

Teraz mini Mariusza
@Jarosław 04.10.2018 19:33

Ja widziałem. Na lazienkowskiej jest codziennie i w centrum

Zonk

Wszędzie tylko nie u biznesmeni i Olki i jej przerasta narzeczonego. No chyba że lubicie być traktowani jak śmieci.

Piotrek

od 4 lat w Mini Drivers pozdrawiam ZAŁOGĘ :) PS: niezłe (usunięte przez administratora) tu jest widać konkurencja nie ma pracy :)

Rede

Latam dzisiaj od 6 rano robię 6 zlecenie rzyszedlem z ubera i taxify. mam umowę czuję się bezpiecznie i polecam

Karol

Polecam Mini jechałem z nimi że 100razy. Mili kierowcy i obsluga

Siwy

10 godzin 15 zleceń 511zlotych polecam

Marcin

Polecam jazdę w MINI. Brakuje trochę kierowców w poniedziałek i wtorek na mieście. Musi być więcej dyżurów.

Kulka

Jest podobno promocja w tanie taxi.słyszał ktoś?

Kierowca tanie taxi
@Kulka 21.08.2018 19:10

Dla kierowcow mini baza 100zl chyba ale zadzwoń i się dowiedz

Radek
@Kierowca tanie taxi 22.08.2018 13:01

Z kim można rozmawiać jakiś numer ?

Alan
@Radek 22.08.2018 17:39

Dzwoniłem tam ale jest cały czas numer zastrzeżony.

Radek
@Alan 22.08.2018 21:16

@Alan dzwoniłeś pod numer zastrzeżony ? Nie czaje

MAREK
@Kulka 21.08.2018 19:10

Tak słyszalem podobno przyjmują wszystkich pedał@w bez honoru!!!

Ty
@MAREK 23.08.2018 14:50

Czyli już tam jeździsz ? ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Stary

Oni jeżdżą po kierowcach i ich namawiają?

Mini driver

Mówił jak tam dobrze ze furki nowe ale jakiś nie halo był i nie chciałem z nim dalej gadać. wolę w mini zostać.

DonWasyl

Powiem krótko i na temat. Pracuje w Mini już rok czasu i nie mogę powiedzieć złego słowa mamona się zgadza lising się spłaca a Ci co (usunięte przez administratora) te głupoty to zamiast jeździć i zarabiać gruche wala w krzakach pod Poniatowskim. W mini u Pana Łukasza robota była jest I będzie i wbijcie sobie tempaki z taniego taxi że nie długo te wasze pazdziochy będą stały na strażackie bo nie dość że spłaty lisingu brak to te wasi kierowcy z pod Ciechocinka tak je dojada że bd sobie mógł je dzieciom na podwórku postawić do zabawy.

Ja
@DonWasyl 13.09.2018 13:58

Roboty pełno ? Hehe żartujesz ? Dzisiaj po 3 godziny ludzie stali aby zlecenie dostać :) na strażackiej to może i stoją ale Danielowe szroty co drzwi nie maja ???????? za ta cenę wiele oczekiwać nie można :) ale jak przykładowo w lato 35 stopni a po klienta mini jedzie, niezniszalna fabia 1 bez klimy a kierowca przez poto udaje ze się uśmiecha to śmiech na sali :)

Zostaw opinię o Mini Drivers - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mini Drivers