Mini Drivers

Adres: PIŁSUDSKIEGO 41 lok. 54, 66-530 Warszawa

NIP: 5992730826 REGON: 211300799

Mini Drivers
2 206 485 5 1

Opinie o Mini Drivers

Filtruj opinie po kryteriach:

Zenio
 Opinia

Upadek firmy wisi w powietrzu.

Pomocna?
Tak12Nie
33333
 Opinia
@Zenio 10.07.2019 16:09

Dlaczego tak twierdzisz? Zarabiają kierowcy nawet 9000zł jak jeżdżą a nie stoją .Wystarczy codziennie pracowac

Pomocna?
TakNie10
Karol
 Opinia
@33333 11.07.2019 20:18

W tym problem, że w mini się stoi nie jeździ. Zresztą jakie 9 tys??? Z choinki się urwales?? W której korpo w tych czasach tyle zarobisz, bo na pewno nie w mini?? Kierowcy i klienci uciekają stąd na potęgę.

Pomocna?
Tak7Nie
Klient
 Opinia
@Karol 12.07.2019 16:52

A jako klient dokad moge uciec i co tym zyskam ?

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@Klient 12.07.2019 20:12

Tępa dzido przede wszystkim godne warunki przejazdu i auto na czas, w Mini nie znają takich pojęć.

Pomocna?
Tak4Nie
33333
 Opinia
@Marcin 13.07.2019 10:17

Jak możesz zarobić stojąc jak się ciebie prosi o pojechanie na zlecenie 2 km ? Masz pretęsje ze nie zarabiasz jak stoisz i się czajisz do zlecenia .Wstyd .

Pomocna?
Tak3Nie2
Kami
 Opinia
@33333 13.07.2019 17:12

Stoję bo nie ma zleceń, a robienie dolotów po 20 km, gdzie kurs 4 km poprostu się nie opłaca. Człowiek chce zarabiać a nie grzać miejsce i nie kłam, że tyle tu pracy, bo niby dlaczego kierowcy przechodzą do innych korpo, i to nie są jednostki. Kierowcy (usunięte przez administratora) stąd stadem. Pozdrawiam wszystkich. Kami

Pomocna?
Tak1Nie
Masa
 Opinia

Jak jest upadek trzeba zawijać żaden. Chłopy narzekanie robota jest!! Zapraszam Panowie widzę że narzekanie więc zapraszam do seven taxi tam zrobicie. Baza 350 zł chcesz wynająć auto dzwon 576-541-087 Praca na przewozie osób dużo zleceń. Seven taxi Warszawa Zapraszam wszystkich co chcą w końcu zarabiać. Brak dyżurów,miła atmosfera. Tu jest kasa

Pomocna?
Tak4Nie
Kierowca
 Opinia

Tu roboty już nie ma. Kierowcow też.

Pomocna?
Tak19Nie2
Wąsaty ????‍♂️
 Opinia
@Kierowca 15.06.2019 09:13

Aż taka tragedia się zrobiła ? (usunięte przez administratora) myślałem ze to żart ????????????

Pomocna?
Tak19Nie6
Daniel
 Opinia
@Wąsaty ????‍♂️ 17.06.2019 08:41

Pomagałem dobrym znajomym ze stacji!!!na ta chwile na zarobki nie narzekam ale cieszy mnie fakt ze zal wam (usunięte przez administratora) sciska anonimowi nieudacznicy!!!

Pomocna?
Tak15Nie11
Piotr
 Opinia
@Daniel 18.06.2019 17:25

Ty i pomoc hehehe każdy kto Cię zna turla się ze śmiechu hehe do pełna poproszę hehe

Pomocna?
Tak12Nie3
Stefek
 Opinia
@Piotr 28.06.2019 03:16

Mimo wszystko jednak szkoda ze nie potraficie wyrazic swojego zdania w realu tylko z za kompa...

Pomocna?
Tak4Nie3
Piotr
 Opinia
@Stefek 29.06.2019 19:41

Wyrazić zdanie chyba 3/4 osób wyraziła w oczy :) nie mam z tym problemu najmniejszego tak jak i inni ;)(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie9
Zombie
 Opinia

Kolejny marny weekend.

Pomocna?
Tak17Nie1
Warszawianka
 Opinia

Jestem zszokowana pierwszy raz miałam doczynienia z tak bezczelnym i zarozumiałym (usunięte przez administratora)....który twierdził ze jest Warsxawiakiem gdy spytałam o to bo milił ulice...Trzaskowskiego z Jakim najbardziej Warszawska dzielnica to Białołęka żenada jak próbowałam co kolwiek mu wytłumaczyć to jestem mało inteligentna i stara.Szok za za własne pieniądze.Powiedział że jest z Warszawy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie1
Karol
 Opinia

Polecam. Nie wiem skąd te opinie. Jeżdżę od tygodnia w dzień od zlecenia do zlecenia

Pomocna?
Tak8Nie14
Tiger
 Opinia

Dramat nie firma. -100%. NIE POLECAM.

Kolumb
 Opinia
@Tiger 04.04.2019 14:43

Zgadza się. Kicha straszna.

Pomocna?
Tak19Nie5
7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

Drodzy potencjalni kierowcy !!! Nie dajcie się zwieżć fałszywym jakże cudownym opiniom. Zauważcie nie trudno to wyhaczyc, iż którykolwiek z kierowców czy klientów napisze rzetelną ale niezbyt povhlebna opinie(usunięte przez administratora) Przesledzcie czas dodawania opinii z różnymi nickami. Dodawane są jedna po drugiej i na jedno kopyto. Tak jest cyrk na kółkach i pracownicy szybciej stamtąd uciekają niż przychodzą. Pracy tam nie ma, a zlecenia dostaja "swoi" ludzie, czy to wynajmujący auta Mini(usunięte przez administratora) Byłem tak wewnątrz i nie polecam nikomu, nawet wrogowi by patrzył na to co się tam wyprawia,(usunięte przez administratora) Pozdrawiam Was kierowcy. Trzymajcie się i szerokiej drogi życzę z dala od tych tutaj.

Pomocna?
Tak46Nie4
8
Tomasz
 Opinia
@anonim 18.02.2019 20:08

Jak mozna w ogole takie rzeczy wypisywać. Jezdze w Mini i U dlatego ,ze mam auto od U . Jezdze od listopada . I najbardziej podoba mi sie to ,ze kazda głupota z jaka zadzwonie np " gdzie sie podziało zlecenie bo chcialem je wziac" jest wyjasniana wraz ze zrzutami z programu. Jeździłem kiedys w N1 i w momencie zglaszania takich rzeczy dostawalem odpowiedz ze moge pracę zmienic na detektywa. Tu nawet jest wiadomość w programie aby zgłaszać wszystkie niepokojące nas sprawy dlatego śmieszą mnie takie opinie , ktore wiem ,ze z prawda nie maja za wiele wspolnego.

Pomocna?
Tak15Nie24
ROBERT
 Opinia
@anonim 18.02.2019 20:08

O jakie kobiecie mowa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia

Nie, nie, nie. Ta firma to porażka. (usunięte przez administratora) Klienci nie dzwonią, reszta kierowców która została stoi i grzeje miejsca. Nawet koszty mi się nie zwróciły.

Pomocna?
Tak21Nie1
6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Andrzej 29.03.2019 09:41

A jakie koszty poniosles ? Dawno sie przyjąłes ?

Pomocna?
TakNie
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek
 Opinia

Ja z pracy jestem zadowolony. Sporo zlecen w porównaniu z innymi firmami.

Pomocna?
Tak17Nie31
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rumun
 Opinia
@Jarek 15.03.2019 12:19

Garstka kierowców która została twierdzi zupełnie co innego. Pracy tu już nie ma od dawna. Z dnia na dzien jest coraz gorzej.

Pomocna?
Tak33Nie5
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Jarek 15.03.2019 12:19

A jakie koszty poniosles ? Dawno sie przyjąłes ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Duży
 Opinia

Przestrzegam potęcialnych chętnych do pracy w tej firmie. Jedno zlecenie 12 do 15 zł To około 45 min. Ogólnie firma (usunięte przez administratora). U nich praca to duże ryzyko, pracy darmowej albo na granicy opłacalności. Krótko mówiąc nie polecam.

Pomocna?
Tak33Nie3
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak120Nie2
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kawka
 Opinia

Ta pani co mnie przyjmowała to obiecała mi zarobki 4000-8000zl. Od początku roku mam 1500zł ale obrotu a nie Zarobku. Co z tego że bazę mi policzyła taniej niż inni 200zl jak i tak nie da rady zarobić?

Pomocna?
Tak104Nie1
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Herbatka
 Opinia
@Kawka 16.01.2019 09:10

Obiecywać można wiele. W obecnej sytuacji nie da się zarobić w tej korporacji, a raczej przewozie. Spróbuj gdziekolwiek indziej a zobaczysz diametralną różnicę w zarobkach i zleceniach. W Mini nie zarobisz, sam/a już wiesz. Nie wegetuj, no chyba, że Cię na to stać.

Pomocna?
Tak100Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nikodem
 Opinia

(usunięte przez administratora) Dwa koła obrotu na miesiąc mnie nie satysfakcjonuje. Na koszty to czy co a gdzie życie.

Pomocna?
Tak74Nie
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Co robić. W mini brakuje zleceń, nie ma pieniędzy. To prawda co tu piszą. Trzeba szukać zarobku gdzie indziej.

Pomocna?
Tak66Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca Mini
 Opinia

Daj spokój. Czekam na zlecenie jak na zbawienie. Jednym słowem bryndza w tym Mini.

Pomocna?
Tak43Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrej
 Opinia

Potwierdzam i nie polecam. Jest mnóstwo korporacji w których można zarobić. Na pewno nie jest to Mini.

Pomocna?
Tak44Nie
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Henio
 Opinia

Ten weekend też nie zapowiada się dobrze. Skończyły się dobre czasy. Trza stąd uciekać.

Pomocna?
Tak34Nie
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Podziękuje
 Opinia

Dalej tu siedzisz?? Chce stąd uciec bo więcej stoję niż jeżdżę ale nie wiem gdzie. Która korpo polecasz??

Pomocna?
Tak34Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Campo
 Opinia

Trza zmienić robotę (usunięte przez administratora). Tu nie ma co robić, gdzie są zlecenia????

Pomocna?
Tak35Nie
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Płać bazę frajerzyno
 Opinia
@Campo 21.02.2019 09:47

Albo pracuj bo nie masz godności odejść

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mini najlepsze
 Opinia

Kara 8 tys dzisiaj na lotnisku dwóch kierowców z atu wystarczy. Uciekamy stamtąd i wracamy do mini

Pomocna?
Tak19Nie22
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia

Takie jest wasze podejście zapłaciłem raz na próbę i wiem kolejny raz nie ma sensu a obrażanie nas kierowców nie jest w porządku bo to dzięki nam macie pieniądze.Co innego było obiecywane podczas pierwszego spotkania.Miałem właczoną aplikacje cały czas na jednym z 3 telefonów.Oczywiście telefon z waszą aplikacją "dzwonił" najsłabiej.To forum jest do wyrażania swoich opinii miedzy nami kierowcami.Mogę dodać zdjęcie na waszego fb ale każdy który jezdzi w tej firmie podzieli moją wypowiedź.To my kierowcy cierpimy gdy zleceń jest mało i dlatego każdy podpiera się jakąś aplikacja czy to taxify,opti czy uber.Prawda jest taka że przy tej kwocie nie da się zarobić w tej firmie.Ja w opti spotkałem wielu ludzi którzy odeszli z MINI DRIVERS.Chciałem się przekonać bo każdy jest ciekawy. Zrobiłem łacznie od mojego początku 13 zleceń w innych firmach tyle można zrobić jednego dnia.Każda osoba która tu przyjdzie będzie miała jeden dzień taki jak ja u Was i więcej nie zapłaci.Klienci się skarżą że czas jest podawany zaniżony.Kierowcy sami oddzwaniają do klienta wtedy jak klient słyszy głos nie Polaka często jest nie zadowolony.Wiem że jest wam łatwiej wysłać numer bo są braki kadrowe ale nie jest to dobre rozwiązanie.Kolega który odszedł do konkurencyjnej firmy i zrezygnował z MINI DRIVERS powiedział że miałem najlepszy samochód w MINI DRIVERS wiem że przyjmujecie każde auto ale klient też patrzy na to jakim autem jedzie.Nie wypowiadam się na temat reklamy bo na ten temat nie mam zielonego pojęcia ale moim zdaniem nie jest dobrze.Dużo klientów przeszło do opti bo mieli waszą bazę i sami rozesłali numery telefonów.W opti jest stała cena średnia wychodzi minimum 1,90zł a w korkach więcej czasem 2,20zł no tak zaraz spadnie fala na mnie że są opłaty,no ale moi mili płacę i zarabiam nie tłukę km na doloty.Przez to że aut jest garstka to musimy sobie radzić czyli zapierd@laC kilometry na pusto.Opti ma stawki taksówki no tyle tylko ze nie złapie łapek ani postojów więc klient z ulicy nie podejdzie.Kobiety na centrali Ukrainki maja wieksze pojecie niż u was.Ja mówię moje odczucia i co powinniście zmienić.A dostaje wyzwiska, nie ważne jak byś mnie obrażała ja i tak tu nie wrócę.Słabe podejście.Ludzie prowadzą małą firmkę nie rozumieją że jak nie zainwestują nie będą mieli pracy (jak by był ruch w co wątpie bo jest tendencja spadkowa z kim bym nie gadał)Druga rzecz to podejście do nas pracowników.Nikt nie słucha tego co mówimy,wiem że po tym co piszę wyłączycie mi aplikacje,ale mała to strata.Zbyt mało samochodów i co widać gołym okiem cięcie kosztów.Jeśli ktoś nas nie szanuje a ja mówię że się nie da zarobić i dostaje wiązankę czy to przez telefon czy to na forum.To może wyciągnie wnioski.Mi wisi bo mam pewniaka i wolę jezdzić gdzie mi coś zostaje.Po każdym kursie zapisuje w notesie jaka aplikacja.Wiem że jesteście na przegranej pozycji ale wspólnymi siłami można by ściągnąć kierowców do MINI DRIVERS tylko po co jak roboty nie ma.Mam kilku kolegów którzy poprzechodzili ze mną z innych przewozów.Kolejni też odejdą z sevena.Nie to że ich wyciągam ale wakacje, święta i nowy rok były tragiczne,mysleli że po nowym roku bedzie lepiej ale jeśli ten brak ruchu nazywacie poprawą to dzięki bogu że ja w tej szopce nie uczestniczyłem. Samo to że wy nie macie biura spotykacie się po krzakach to już mi się zaświeciła czerwone światełko.A z każdym dniem kolejne rzeczy zrażały mnie do pracy z wami.Mam tą śmieszną aplikację i patrze patrze można usnąc ale ma też 2 inne telefony które mnie budzą i napędzają do pracy.Finał będzie taki że zostaną wam 2 samochody nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjdzie tu,upadek gwarantowany.A dwoma samochodami miasta nie obrobicie jak teraz to jest mordęga.A się dziwiłem że pozwalacie na inne aplikacje bo u was z jednej jest lipa.Ja w przeciwieństwie do was i waszych chamskich odzywek żegnam się miły i cywilizowany sposób. Do widzenia.oby nie bo do końca roku to nikt nie zostanie w tej firmie.Chyba że jacyś ludzie nie znający ekonomi lub inni Janusze biznesu na swoich porozwalanych autach których nikt inny nigdzie nie przyjmie.Smutne to jest brak poszanowania drugiej osoby bo to dzięki nam macie chleb.Nawet nie rozumiecie tego,bo każdy może być smutny że wszystko się wali nie stajecie na wysokości zadania.Tylko czemu obwiniać nas kierowców wyrobników jak to nie nasza wina że tak się dzieje.Najpierw oceńcie siebie bo wasza praca ma odzwierciedlenie na nasze jakże małe "zarobki" jak odejdzie kilka osób na raz a tak niedługo się stanie to zejdziecie z tonu troszkę.ale wtedy będzie już za późno bo nie bedzie komu na pensje płacić.Jestem zdruzgotany bo to forum służy nam kierowcą a nie komuś co wyżywa się na innych zamiast wyciagnąć wnioski i szybciutko poprawić co sie da bo czasem nie da się nic już zrobić i o ile się nie mylę być może ten monet właśnie zawitał do MINI DRIVERS.

Pomocna?
Tak42Nie1
6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lacky
 Opinia
@Prawda 16.02.2019 10:42

W 100 % prawda.

Pomocna?
Tak40Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miłosz
 Opinia
@Prawda 16.02.2019 10:42

Tak się traktuje kierowców. I nie lepiej klientów, dlatego tak masowo uciekają i jedni i drudzy.

Pomocna?
Tak37Nie1
4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia

Hahaha nawet nie masz pojecia jaki jest do nich numer telefonu . I niby jesteś kierowca ? Jak tak pracujesz jak masz pojęcie o numerze to nie dziwne ze nie zarabiasz.

Pomocna?
Tak5Nie14
3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Prawda 16.02.2019 10:42

Jaka prawda ? O czym Ty piszesz ? Przeciez w MINI nie przyjmuja obcokrajowców samo to świadczy o tym ,ze nie masz zielonego pojęcia co sie dzieje w tej korporacji a co do auta nawet w ogloszeniu jest napisane ze od 2004 roku. Znajac zycie ten sam komentarz umieścisz na innych forach o innych firmach .

Pomocna?
Tak6Nie14

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia

A bierzesz pod uwage to ,ze ten Juryj moze mieszkac w Polsce 20 lat i nawet akcentu nie miec ?

Pomocna?
Tak8Nie13
4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gienne
 Opinia

Polecam. Fajna firma

Pomocna?
Tak5Nie16

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K2k
 Opinia

Miałem super weekend. Obrót chyba najwyzszy w tym roku przez noc.

Pomocna?
Tak6Nie16

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia

Bardzo dużo zlecen. Więcej niż w innych firmach. Z czystym sumieniem mogę polecic:)

Pomocna?
Tak7Nie16

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
slaw
 Opinia

Fajni ludzie i fajna atmosfera pracy. Wyjeżdżam codziennie wieczorkiem od ć roku. Polecam

Pomocna?
Tak7Nie15

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patryk
 Opinia

Polecam pracodawce. Pracowalem w kilku firmach i tu jest uczciwie pewnie dlatego jest co robić

Pomocna?
Tak4Nie14

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Parufka
 Opinia

(usunięte przez administratora)kupiła seven i teraz pewnie kupi nambera to będzie najlepsza w wawie

Pomocna?
TakNie14

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia

Faktycznie marny weekend po 7 zleceń na giełdzie w nocy wisialo

Pomocna?
Tak1Nie14
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leszek 104
 Opinia
@Kierowca 18.02.2019 17:32

Dokładnie tak. Ja w 10 godzin 16 zlecen zrobilem. Dobry farmazon ktoś tu w wypisuje

Pomocna?
Tak2Nie12

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia

Fajna przyjazna firma z samymi Polakami

Pomocna?
Tak2Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał kierowca
 Opinia

Polecam Mini Drivers po weekendzie jestem zachwycony

Pomocna?
Tak2Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Podziękuje
 Opinia

Gdzie najlepiej przejść bo widzę że tutaj długo nie pojeżdżę jak się więcej stoi niż jeździ?

Pomocna?
Tak29Nie
Patryk
 Opinia

Polecam Mini drivers dużo zlecen

Pomocna?
Tak3Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sebek aka żołnierz mefedronu
 Opinia

Taaaaaaaaate zioooooooooła

Pomocna?
Tak5Nie13
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca 241
 Opinia

Polecam Mini jeżdżę dziś 1 dzień i dopiero od rana jem śniadanie. Nie wiem jak będzie dalej Ale narazie jest co robić

Pomocna?
Tak4Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przyjaciel
 Opinia

Dokładnie tak jak ktoś pisze Łukasz z Mariuszem mieli mini 3 lata. Po 3 latach nic nie robienia Mariusza Łukasz go pogonił. Mariusz funkcjonował sam rok i już nie istnieje. Ktoś ewidentnie nie umie się pogodzić z porazka

Pomocna?
Tak2Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radoslawek
 Opinia

Świetna firma. Dzwia mnie te negatywne opinie. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nolt
 Opinia
@Radoslawek 16.02.2019 10:59

Nie skladaj na innych. Tu rozchodzi się o Mini (usunięte przez administratora)ta dwójka już sobie nie radziła (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nolt
 Opinia

(usunięte przez administratora)znów na bezrobociu bo co minutę wrzuca nową opinie jak to w Mini cukierkowo i wspaniale hahahaha Sama chyba tak myśli, bo poza jej "wyszukanymi" pozytywnymi opiniami są jedynie rzetelne opinie innych użytkowników Mini czy to kierowców czy klientów. Rzetelne wiesz co to słowo znaczy (usunięte przez administratora);)))

Pomocna?
Tak32Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Mini Drivers - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej