Agro-Sieć Maszyny

• Starogród
  • Kosowo
  • Wielki Konopat

3. Opinie o pracodawcach Chełmno
  5. Opinie o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Opinie o Agro-Sieć Maszyny Chełmno

Nie przegap nowości o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.!

Kiniaa

17.01.2020 14:31

Witam. Jakie zarobki oferuje firma na stanowisku pracownika administracyjno - biurowego?

21.12.2019 07:54

Bardzo słaba firma, utrzymująca się na rynku dzięki rozpoznawalnemu i pożądanemu produktowi. Zarządzanie poziom 0/-1.
    ZADOWOLONY @

29.12.2019 17:40

Ludzie proszę zejdźcie już z tej Firmy !!! jest dobrze , ponieważ oni się zajmują co się tu dzieje , a nie co wewnątrz firmy ! "Pracownicy " robia sobie co chcą z nimi, nawet można poza firmą ceny negocjować jest ok ! Jest kilku takich co można się dogadać . Nie bende pisał nazwiskami , ale dyrekcja już chyba wie o kogo chodzi ? Pozdrawiam Zadowolony .
    obiektywny

24.03.2019 21:53

Niestety, ja również nie polecam pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora) Prawdą jest również, że oddziały ciągną 1 - 2 osoby(usunięte przez administratora) serwis można zamknąć. A jeszcze jedno, skoro przez ostatnie 5 lat nie odszedł żaden wartościowy pracownik to dlaczego wydzwaniacie do nich żeby wrócili dając im pensje wyższe od posłów?
    Manykesz

29.12.2019 16:24

Odeszło wielu wartościowych pracowników - mieli honor to sami odeszli, byli to zarówno bardzo dobrzy mechanicy jak i doświadczeni pracownicy biurowi. Niestety były też osoby, którym ot tak sobie, bez ostrzeżenia nie przedłużono umowy.
    Jo

09.11.2019 19:12

Kto rządzi maszynami ?? UR szacun de szmaty technologowie nadają się tylko do napisania o grobość foli hahah
    ;)

27.10.2019 08:41

Tak jakoś wyszło hahah piszemy nie tylko w domu ? :)
    Klient

16.10.2019 19:05

Czy moge wiedziec ,kiedy wraca Świerszcz do pracy ? Mam maszyny do naprawy , a innego mechanika dobrego tam nie ma . Nawet szkoleniowiec od siedmiu bolesci nie potrafi pomóc .
    Wiecia

22.06.2019 00:32

Nam też się maszyny przegrzewają i co mamy zrobić ???

04.09.2019 08:26

Nic się przecież nie zmieniło. Agro-Sieć Maszyny - to stan umysłu.... Wieczny blef i zakłamanie w wykonaniu księdza Robaka. Kolesiostwo, układziki, strzelanie choćby z ucha, to popularne procedery. Praca w tej firmie, nie należy do komfortowych. Co najciekawsze, "karma" zaczyna wracać.
    Firma ok !

30.05.2019 10:46

Firma jak firma fajnie się tu pracowało do czasu ! Na początku roku został zatrudniony stary -nowy pracownik(usunięte przez administratora) który firmie i nam psuje cała opinie !!!! Już nie raz spotkaliśmy się z klientem ,który nam powiedzial ,ze jesteśmy za drodzy . Nasz kolega naprawi taniej i z częściami oczywiście !!!!! Części zakupuje on od innych firm !!!! (usunięte przez administratora)
    ???

22.06.2019 22:45

Szanowny (usunięte przez administratora) nawet się nie zwracamy, bo i tak zamiata pod dywan nasze sugestie. Bardzo dobrze nam się pracuje ale.... po co my mamy jeździć do wcześniej umówionych klientów skoro Pan P.T depcze nam po piętach i jeździ do nich oferując niższe stawki i tańsze części? Robimy z siebie i z firmy głupków bo nie mamy argumentów żeby to klientom jakoś wytłumaczyć!Jak tak dalej pójdzie będziemy zmuszeni poszukać sobie firmy o bardziej stabilnej i wiarygodnej pozycji na rynku! Pominiemy już fakt, że większość firm miała przedłużony weekend! .
    Sdcw

05.06.2019 02:52

Stacja 6 problemy stwarza, (usunięte przez administratora)

13.06.2019 20:33

Nie 6 - tylko 3 i 4. Tam zawsze ze wszystkim kłopot.
    Anna

15.04.2019 10:46

My, jako spółka z wieloletnim doświadczeniem na rynku, spotkaliśmy się niedawno z bardzo nieprzyjemną sytuacją, która rzutuje na nasz stosunek do firmy Agro-sieć. Pan przedstawiający się jako (usunięte przez administratora), z którym miałam „zaszczyt” rozmawiać, doprowadził nas do przekonania, że bardzo pożądanym będzie zrezygnowanie z usług świadczonych przez Państwa firmę. Od samego początku nawiązanej rozmowy doświadczaliśmy trudności komunikacyjnych. Przywołany przeze mnie Pan sprzedający twierdził co moment, że on nie wie „musi się upewnić”, ale się dowie. W taki sposób prowadzenie rozmowy było niemożliwe, gdyż każda kolejna rozmowa była przerywana brakiem wiedzy ze strony tego Pana, co do produktów które sprzedaje i przede wszystkim brakiem profesjonalizmu. Nie możemy więcej zaufać komuś, kto nie ma zaufania względem tego, co próbuje sprzedać. Uważam, że jedną z miar sukcesu firmy jest znajomość własnych produktów. Kiedy w końcu wyczerpana niezliczoną ilością telefonów przeszłam do sedna sprawy, czyli należności finansowych, wzbudziło to we mnie jeszcze większe zniesmaczenie. Prowadzone przez Pana pseudo negocjacje finansowe rodem awantury o kasę, ugruntowane były brakiem szacunku do swojego wieloletniego klienta. My jesteśmy poważną firmą i takie chwyty stosowane przez tego Pana, podyktowane pazernością, na nas nie działają. Pani, do której zadzwoniłam, chcąc wyjaśnić sytuację, stwierdziła, że nie ma na to wpływu. Taki stosunek Państwa do klientów, skłonił nas do rezygnacji ze świadczonych przez Państwa usług. Nadmienić pragnę, iż wcześniej nie spotykaliśmy się z taką godną pożałowania obsługą klientów z Państwa strony.

05.06.2019 22:54

Agro- Sieć sp. z o.o. to spółka "matka". Całkowicie inna firma - kręci się wokół chemii dla rolnictwa oraz materiału siewnego. Agro-Sieć Maszyny sp. z o.o. - to dealer maszyn rolniczych.
    jeszcze tu pracuje

04.02.2019 23:24

Nie polecam. (usunięte przez administratora) Są niesłowni i szukają jeleni którzy bedą pracować za pół darmo. Na koniec Cie wyrzucą bez słowa bo skonczy sie sezon. (usunięte przez administratora)NIE POZDRAWIAM!
    Maciej

09.03.2019 08:02

Ok, więc tak to wygląda: - w firmie pracuje 128 osób na dzień dzisiejszy i ciągle zatrudniamy, (usunięte przez administratora) - nie zamykamy żadnych oddziałów - w tej chwili rozbudowujemy centrale w firmie żeby pomieścić kolejne 20 osób - bo firma się rozwija, (usunięte przez administratora) Tak więc kimkolwiek jesteś drogi anonimie, my naprawdę lubimy to co robimy, cieszy nas rozwój firmy i to ze stajemy się coraz większym pracodawcą. A jeśli chodzi o wynagrodzenia - to zapraszamy na rozmowę - wtedy dowiesz się ile płacimy, naprawdę nie mamy się czego wstydzić. Z firmy w ciągu ostatnich 5 lat nie odszedł żaden wartościowy pracownik. (usunięte przez administratora)
    ...

11.04.2019 01:53

(usunięte przez administratora)) każdy kto chociaż przez chwilę był w jakim kolwiek oddziale wie co tam się wyprawia. Piszesz o rozwoju bo stawiacie jakąś budę w Chełmie. Napisz co się stało z Lisim Ogonem i Inowrocławiem. Czemu wydzwaniacie do starych pracowników żeby wrócili dając im 5-6 razu większe pensje bo nie możecie po nich nikogo znaleźsc? Czemu wykupiliscie przedstawicieli od konkurencji dając im również kilkukrotnir większe stawki aby tamci padli? (usunięte przez administratora) Tak jak reszta nie polecam i z chęcią odpowiem prawdą na Pana kłamstwa

14.03.2019 21:29

Pracodawca jak każdy inny, poniżej kilka ważniejszych uwag ode mnie: - pracodawca płacił na czas, - niesłowność to największy ból na szczeblu zarządzającym w tej firmie, - lojalność i ciężka praca jest tu nagradzana śmieszną pensją, - odnoszę wrażenie, że nie liczyła się praca i wiedza - tylko znajomości, wtedy można coś zarobić, - pracuje tam nadal wielu "statystów", którzy nie wiem dlaczego są nadal zatrudnieni, - częste rotacje w składzie firmy, - ponad 6 lat pracy w tej firmie, z czystym sumieniem określam jako zmarnowany czas. Aktualnie pracuję już w innej firmie. Agro-Sieci - niestety nie polecam.
    Gość

15.03.2019 18:11

Piszesz o Agro sieć ogólnie czy konkretnie o Agro sieć Maszyny ? I w jakiej placówce?

19.03.2019 21:54

Agro sieć Maszyny. Jakie znaczenie ma placówka - skoro firma jedna ?
    Gość

09.03.2019 20:03

To może ktoś napisze jakie są zarobki w Agro-Sieć Maszyny ?
    nick

29.08.2018 11:00

Mile wspominam tam pracę. Chętnie bym tam wróciła :)
    nie_ważne_

29.08.2018 23:18

Brawo dla pana informatyka! Mozna było tylko odpowiedzi rozłożyć w czasie, bo trochę" grubymi nićmi to szyte"!

Kontakt - Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Magazynowa 2 86-200 Chełmno

Branże: Maszyny rolnicze
    nie_rozumiem

29.08.2018 10:38

Nie rozumiem skąd te wszystkie negatywne opinie. Praca jak praca, w każdej bywa ciężko, zwłaszcza jak chce się przyjść, popatrzeć i za nic pieniądze wziąć. Jak ktoś chce pracować i robi wszystko ok to nie narzeka, ani nie ma problemu z szefami. Dla mnie praca całkiem spoko, na pewno lepsza niż to gdzie wcześniej musiałem pracować.

29.07.2018 21:58

no sorry

29.08.2018 10:37

mi nikt nie kazał robic nadgodzin. nie wiem skąd taka opinia. dyżury to sprawa ważna - szczególnie w sezonie, bo to jest jedna z najwiekszych firm w regionie. myslę, że narzekasz bez sensu a skarżyć się możesz mamie a nie pracodawcy.
    Małgorzata

04.08.2018 23:29

Anonymos, chyba jesteś mało wiarygodny, bo raz narzekasz, innym razem wychwalasz, czy mógłby wypowiedzieć się ktoś bardziej wiarygodny nie z tak rozchwianymi pogladami? Czytałam, ze firma rozwojowa?

29.08.2018 10:34

Firma jest rozwojowa dla kogoś kto chce pracować i to lubi. Wystarczy się postarać i szybko zostanie to docenione.
    ja polecam

29.08.2018 10:32

Na serwisie nie zauważyłem, aby klient był źle traktowany. Wszystko na czas z naszej strony i bez problemu z gwarancjami. Umowy z tego co wiem też są jasne. Firma jest duża i dużo tam pracy, wiadomo, ale jest też kilka osob, które siedzą i nic nie chca robić a potem narzekają. Z mojej strony praca jest bardzo dobra, wypłata na czas i premie za dobrą robotę. Nie mam sie do czego przyczepić.
    Wojtek

29.08.2018 10:17

Świetna firma, miła obsługa polecam
    D.

29.08.2018 06:35

Pracowalem w tej firmie kilka lat. Praca jest bardzo dobra i wynagrodzenie rowniez. Wymagane jest zaangazowanie i skupienie na pracy za ktore dostaje sie odpowiednie wynagrodzenie. W Agro spotkalem bardzo duzo pracownikow, ktorzy przyszli tylko po to, aby posiedziec i dostac pieniadze a gdy ktos to zauwazyl to byli zdziwieni i wyzywali swoich przelozonych. Ogolnie praca jest bardzo fajna. Moge polecic kazdemu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agro-Sieć Maszyny?

garo

29.08.2018 00:17

Pracowałam w tej firmie kilka lat. Ze względów osobistych zdecydowałam się na zmianę pracy, ale na pewno z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to firma, która stwarza perspektywy rozwoju i awansu. Tak, dyrektor jest wymagający, ale gdyby nie to, to niestety wielu nie ma wystarczająco dużo przyzwoitości, aby przyjąć, że jak się przychodzi do pracy, to po to, żeby pracować... Jak ktoś kieruje tą zasadą to nie boi się żadnej inwigilacji, tylko dostaje premię!
    anonymous

04.08.2018 19:25

Praca w firmie Agro Sieć Maszyny to extra sprawa. Polecam wszystkim
    Izabela

13.06.2018 17:56

@ja, chcesz powiedzieć, że praca w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. wymaga nadgodzin? W jakim dziale pracujesz lub pracowałeś w tej firmie? Czy ewentualne nadgodziny są lepiej płatne przez tego pracodawcę? Zachęcam Cię do wypowiedzi na ten ważny dla innych użytkowników temat.
    anonymous

21.07.2018 19:29

Zero kasy za nadgodziny i o tym musisz wiedzieć już na początku, bo tego nikt Ci nie powie, za dni "ponadprogramowe" były wolne dni, kwestia taka, że nie było kiedy ich wykorzystać - świątek, piątek i niedziela w pracy. Od lipca do końca września zakaz brania urlopów - bo tego wymaga branża rolnicza - jednak moim zdaniem trzeba też mieć czas żyć, jak dasz sobie wejść na głowę, to koledzy wkręcą Cię w taki grafik, że zaniemówisz.
    Szukam

24.05.2015 14:02

Czy ktoś mógłby napisać kilka słów na temat pracy w Agro-Sieć Maszyny, nie chodzi mi o Agro-Sieć?
    ja

06.06.2018 15:08

Nie polecam - chyba, że jesteś pracoholikiem.
    Ciekawy

23.11.2017 18:11

Witam ciekawi mnie jedno, firma znana i z tego co widzę i czytam na forum wypowiada się nawet kadra zarządzająca. Więc może ktoś jasno określi jakie są stawki panujące w formie. Premia prowizja miło czy to jest wpisane w umowę czy tylko puste słowa?? Jak wygląda ścieżka szkoleń awansu???
    aro

18.05.2016 10:49

Konkurencji na terenie wojewodztwa kujawsko pomorskiego zbytniej konkurencji raczej nie maja wiec nie musza martwic sie o to ze ich maszyny nie beda skupowane i nie beda mialy zainteresowania wspord rolnikow :)
    niebieski

13.11.2015 21:29

Jeśli chodzi o pracę jako handlowiec to polecam. Jeśli znasz się na częściach i masz potencjał i ambicje to na pewno zagrzejesz tam długo miejsce. Praca nie jest lekka i przyjemna w szczególności na częściach. W sezonie żniwnym licz się z pracą od rana do wieczora. Ale jesli będziesz miał wyniki to potrafią to docenić. Znam kilka osób z tej firmy i są zadowoleni. A ci co dochodzą to z innych powodów niż niezadowolenie z pracy. POLECAM
    reklama

06.09.2015 01:20

SYF SYF i nic więcej na ten temat(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.