Agro-Sieć Maszyny

• Nowe Dobra
  • Starogród
  • Kosowo

3. Opinie o pracodawcach Chełmno
  5. Opinie o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Opinie o Agro-Sieć Maszyny Chełmno

Nie przegap nowości o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.!

21.09.2021 15:59

Drodzy,

W dniach 24-26.09.2021 odbędzie się  XXII Międzynarodowa Wystawa Rolnicza AGRO SHOW w Bednarach k. Poznania (gmina Pobiedziska), na której oczywiście będziemy.

Wszystkich, którzy także się wybierają na to najbardziej wyczekiwane wydarzenie branżowe w tym roku  serdecznie zapraszamy na stoisko 173, gdzie będziemy mogli spotkać się i porozmawiać, nie tylko o produktach jakie znajdziecie w naszej ofercie, ale także o tym jak wygląda nasza praca i jakie są  możliwości dołączenia do naszego zespołu.

Zapraszamy!
    Zespół Agro-Sieć Maszyny
    News image

28.12.2021 04:23

To jest miejsce do wystawiania opinii pracodawcom, a nie do reklamowania swoich watpliwych produktow, co tylko swiadczy o powadze tej firmy..
    MłodyP.

29.08.2018 10:03

Praca całkiem spoko. Zarobki ok, premie też są. Nikt cie nie zwolni za glupote. W innych pracach bylo duzo gorzej a tu pracuje mi sie bardzo dobrze. Prezes konkretny i wie czego chce. Polecam kazdemu.

28.12.2021 04:24

Jest dokladnie odwrotnie
    O

01.09.2022 08:50

Masz rację
    ja polecam

29.08.2018 10:32

Na serwisie nie zauważyłem, aby klient był źle traktowany. Wszystko na czas z naszej strony i bez problemu z gwarancjami. Umowy z tego co wiem też są jasne. Firma jest duża i dużo tam pracy, wiadomo, ale jest też kilka osob, które siedzą i nic nie chca robić a potem narzekają. Z mojej strony praca jest bardzo dobra, wypłata na czas i premie za dobrą robotę. Nie mam sie do czego przyczepić.
    garo

29.08.2018 00:17

Pracowałam w tej firmie kilka lat. Ze względów osobistych zdecydowałam się na zmianę pracy, ale na pewno z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to firma, która stwarza perspektywy rozwoju i awansu. Tak, dyrektor jest wymagający, ale gdyby nie to, to niestety wielu nie ma wystarczająco dużo przyzwoitości, aby przyjąć, że jak się przychodzi do pracy, to po to, żeby pracować... Jak ktoś kieruje tą zasadą to nie boi się żadnej inwigilacji, tylko dostaje premię!
    paweł

01.04.2026 18:04

hej tak myślę nad złożeniem cv do tej firmy na serwisanta. powiedzcie czy są jakieś benefity takie jak dodatek do urlopu(wczasy pod gruszą), jakieś paczki świąteczne. Bo w aktualnej pracy mam takie dodatki i w czy tej jest coś takiego. pozdrawiam
    Jttm

02.04.2026 22:57

Data idealna do pytania o takie rzeczy w tej firmie 😂

Monster

30.06.2026 15:08

nie ma nic. nawet na święta nie dostaniesz kartki świątecznej
    Mateusz

08.04.2026 19:35

Witam firma patrzę nie jest mała. To czy takiej wielkości są dofinansowania do wczasów(wczasy pod grószą)? Albo jakieś premie świąteczne ogólnie jakieś benefity
    Elo

14.05.2026 22:48

Nie ma nic, nawet paczki na święta……

Tomek

25.06.2026 15:32

Dostaniesz fige z makiem

Xyz

25.06.2026 00:37

Prowadzona jest rekrutacja na stanowisko ds. e-commerce. Składasz aplikacje posiadasz 15 letnie doświadczenie, a oni odrzucają i nawet na rozmowę nie zaproszą z powodu, że nie masz doświadczenia. Dział HR chyba musi się podszkolić z szukania kandydatów. Zatrudniacie rozumiem początkujące osoby? Wtedy lepiej proszę zmienić w ogłoszeniu, że nie szukacie kogoś z doświadczeniem.

25.06.2026 08:50

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego (+48 664 144 575) lub mailowego: [email protected], abyśmy mogli porozmawiać na temat opisanej sytuacji i odpowiedzieć na ewentualne pytania. Ze względu na anonimowy charakter serwisu GoWork nie mamy możliwości powiązania nicku z konkretną aplikacją. Pozdrawiamy Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    CYZ

04.06.2026 14:58

I już po darmowym użytkowaniu aut służbowych w weekendy - czekać tylko aż każdy handlowiec będzie dojeżdżać autobusem do oddziału pod którym stoi jego auto służbowe.
    On

10.06.2026 22:11

Akurat handlowcom którzy tam zostali to ewentualnie zwykły rower bo więcej nie ma sensu😉
    Handlowiec

18.06.2026 22:42

Haha kolega chyba pomylił pracodawcę z budżetówką. Masz auto służbowe i korzystasz dowoli w dni pn-pt. Rozumiem że należy się również za darmo w weekendy abyś mógł jeździć nad morze i w góry a pracodawca musi Ci to zapewnić 🤣
    Były

16.06.2026 21:18

Drogi HR, Proszę nie usuwajcie dla was niewygodnych wiadomości, komentarzy.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Gorro

25.05.2026 10:57

Cześć. Czy warto się ubiegać o pracę na stanowisku przedstawiciela handlowego na terenie warmińsko -mazurskim? Czy raczej omijać szerokim łukiem?
    nick

25.04.2026 14:18

Polecacie przyjść do pracy na serwis?

07.04.2026 09:15

Czy firma dając auto służbowe do celów prywatnych wymaga aby na te jazdy prywatne płacić ze swoich pieniędzy? Czy można tankować z karty flotowej do celów prywatnych?
    MF255

17.03.2026 23:14

Kierownictwo masakra nie wiedzą jak zarządzać ludźmi patrzą się na cb z otwartą buzią albo dociągającą okulary i przecierają oczy na koniec i tak wina pracownika
    he

31.03.2026 20:47

Dobrze, że przynajmniej niektórzy kierownicy, jak w dziale na "M" mają swojego skrzata pomocnika który im mówi co trzeba robić oraz donosi na współpracowników
    Andrew

24.03.2026 01:12

Bezczelne usuwanie komentarzy pojawiło się od czasu stworzenia działu HR , wcześniej odbywało się to przez informatyków, ale nie w tak dużym stopniu. Wystarczy, że firma wykupi odpowiedni pakiet i sama może zarządzać komentarzami. A wystarczyło robić Screeny, to pierwsze co nauczyło mnie doświadczenie w tej firmie

13.03.2026 12:51

Gorąco nie polecam

10.03.2026 09:45

Gdzie jest ponad 80 nieprzychylnych dla was komentarzy ? Odpowiem innym : usunięte , jakby inaczej . Ludzie i tak wiedzą i widzą co dzieje się w firmie . Jak traktowani są pracownicy i jaka panuje chora atmosfera.

13.12.2025 13:49

Gdshs

16.12.2025 21:28

Wiadomo co z premią świąteczną ?

19.02.2026 08:36

tak, dział HR bardzo dużo komentarzy usunął, zwłaszcza tych prawdziwych i niewygodnych o firmie. Pisząc sobie samemu pochwałę na goworku
    xagrirol92

03.02.2025 22:21

Czym jest spowodowana tak duża rotacja na oddziale w Biesiekierzu? Dobrzy pracownicy odchodzą, serwisował mi taki dobry mechanik to go nie ma, na częściach też był fajny gość i go nie ma
    Rob

17.02.2026 07:53

Ludzie rotują bo nie są zadowoleni z traktowania

19.02.2026 08:35

przyczyną są kierownicy oraz ambitni pracownicy którzy albo sami odchodzą albo są zwalniani bo mają odwagę powiedzieć nie
    ZuziSweet

20.01.2026 18:31

Firma ulega szybkim przemianom strukturalnym związanym ze stałym szybkim spadkiem liczby pracowników z wieloletnim stażem pracy jednocześnie pomimo funkcjonowania na obszarze wiejskim w pełni czerpie z wzorców wielkomiejskich korporacji działających na warszawskim „Mordorze”. W dynamicznie zmieniającym się zespole pracowników firmy na wyróżnienie zasługuje dział HR, który na bieżąco stara się zapewnić nieprzerwany dopływ nowych pracowników , a także sprawnie reaguje na wszelkie nacechowane negatywnymi emocjami komentarze, pochodzące od aktualnych pracowników.
    elo

17.02.2026 11:39

Firma czerpie najepsze praktyki z mordoru - na przykład innowacyjne utrzymywanie wysokiej rotacji. Ma na to wpływ międzyinnymi ignorowanie szeregowego pracownika co powoduje że na stanowiskach kierowniczych są ludzie niekompetentni a pracownicy wnwoszący realną wartość do firmy po prostu z niej odchodzą
    Już tam nie pracuję

20.11.2023 10:40

Agro-sieć maszyny to typowe korpo. Tabelki, cele, wymagania, jako pracownik jesteś tylko miejscem po przecinku. Mimo to praca fajna i pracodawca godny polecenia. Atmosfera też ok, mozna powiedziec ze dobra z plusem. Wyplaty na czas i jasno określone warunki premii i wszystkiego innego. Flota zależy co się dostanie. Niektóre auta super, inne mniej super ale nadal dobre. Nie ma na co narzekać jeśli chodzi o samą centrale i traktowanie ludzi mimo korporacyjnej otoczki. Co innego poszczególne oddziały ale to inny temat.
    Luc

17.02.2026 08:03

Może kiedyś to była firma rodzinna ale teraz korpo z krwi i kości - takie z kierownikami posiadającymi własnych sprzymierzeńców bez kręgosłupa moralnego którzy rozgrywają własne gierki wobec niewygodnych pracownikow

17.02.2026 11:18

Firma rodzinna z aspiracjami do korporacji, ale nie radząca sobie z korporacyjnymi standardami. Podejście do szeregowego pracownika jak w (usunięte przez administratora)

10.12.2025 21:43

17.02.2026 07:55

jaką premią?
    Ela

05.02.2026 20:41

Na linkedin wszystko fajnie, "najważniejszy jest człowiek" ale gdy przychodzi co do czego to kierownictwo pokazuje swoją wyższość (mimo braku kompetencji) a dyrekcja, mimo raportowanych problemów nic z tym nie robi. Najważniejszy jest biznes

10.10.2025 19:20

Firma o małych perspektywach rozwoju z perspektywy pracowników, a dodatkowo tracąca ludzi lub sama ich zwalniająca po krótkim czasie. Zapytaj o to na rozmowie ;) Jeśli masz sensowną, stabilną pracę zastanów się dwanaście razy czy warto ryzykować dla chaosu. Żałuje.

27.09.2025 09:26

28.09.2025 16:26

Zgadzam się w 100%. Firma ma potencjał, natomiast na chwilę obecną, w mojej opinii negatywy przyćmiewają pozytywy. Z perspektywy czasu oceniam zmiany zachodzące w firmie na gorsze dla szeregowego pracownika.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agro-Sieć Maszyny?

Kontakt - Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Magazynowa 2 86-200 Chełmno

Branża główna: Maszyny rolnicze
    Zainteresowany

13.04.2025 07:01

Na jakie zarobki mogę liczyć na stanowisku magazyniera?
    EŁ

09.01.2025 13:48

Byłam dzisiaj na rozmowie w oddziale w Toruniu - nie znam jeszcze decyzji, ale niezależnie od tego jakie zapadną, to była jedna z najmilszych rekrutacji w jakich miałam przyjemność brać udział, Pani Alicja i Pani Kasia bardzo profesjonalne, a przy tym miłe i otwarte. Spotkanie oceniam na duży plus.
    wad

18.01.2025 12:18

i jak było? dostałaś pracę/ informacje zwrotną?
    EŁ

05.03.2025 11:18

Dostałam informację zwrotną i pracę :)

26.01.2025 14:36

Jak ocenianie firmę? widzę mocno się rozrasta, szukają dużo ludzi w różnych lokalizacjach zwłaszcza w IT. Firma warta pracy tam?

20.01.2025 12:31

Chciałbym się spytać czy bym mógł przyjść do pracy jako mechanik/serwisant do oddziału Wąbrzeźno młody człowiek 20 lat, doświadczenie nieduże po technikum rolniczym. Jakie oferujecie warunki pracy i jakie macie wymagania.

22.01.2025 15:49

Dzień dobry Panie Adamie, Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie na stanowisku mechanika/serwisanta w oddziale w Wąbrzeźnie. Doceniamy chęć rozwoju młodych osób, szczególnie absolwentów technikum rolniczego. Zapewniamy także atrakcyjne ścieżki rozwoju. Dlatego zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym ([email protected]) lub do odwiedzin na naszym oddziale. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    Karl

15.12.2024 13:26

Dzień dobry, Czy na stanowisko kierownik serwisu , konieczna jest znajomość techniczna maszyn?
    Marcin

12.12.2024 13:09

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Mechanik/ Serwisant i tutaj pytanie do osób pracujących na takim stanowisku. Jak wyglada praca w ciągu tygodnia? Jaki jest stosunek pracy na miejscu do pracy w terenie? Czy może jest podział i jedni pracują na miejscu a inni w terenie. Czy Mechanik/ Serwisant ma przydzielone własne narzędzia czy wszyscy korzystają z ogólnodostępnych? Jaki jest podział obowiązków na tym stanowisku? Każdy Mechanik/ Serwisant robi wszystko - mechanika, elektryka itp. czy kazdy ma jakąś konkretną dziedzinę? Co z samochodami na wyjazdy serwisowe? Każdy ma swój przydzielony czy jest wspólne auto? Kolejne pytanie jak są rozliczane soboty - nadgodziny, wliczone w wynagrodzenie czy godziny do odbioru? Jak się pracuje w serwisie w Stargardzie? Z góry dziękuję za odpowiedzi. @Pracodawca

12.12.2024 13:37

Dzień dobry Panie Marcinie, Dziękujemy za zapytanie. Starając się odpowiedzieć musimy zaznaczyć, że praca na stanowisku serwisanta/mechanika może się różnić w zależności od kwalifikacji i doświadczenia pracownika. Mamy zróżnicowane stopnie stanowiska i oferujemy różne możliwości rozwoju w poszczególnych specjalizacjach produktowych, ale także realizujemy ogólne ścieżki szkoleniowe z zakresu mechaniki, elekryki czy hydrauliki. Pracownicy terenowi mają przydzielone stałe auto, również narzędzia są przydzielane. Nadgodziny są rekompensowane czasem wolnym lub wypłacane jest dodatkowe wynagrodzenie za pracę w godzinach nadliczbowych, w dużym stopniu zależy to to od preferencji Pracownika. Zachęcamy do odwiedzin na naszym oddziale w Stargardzie, tam kierownik na pewno udzieli bardziej szczeółowych informacji, a jednocześnie będzie można zobaczy na żywo jak praca jest zorganizowana. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny
    Szymon

11.12.2024 00:35

Witam , pracowałem w tej firmie ponad 2 lata jako magazynier , spoko firma , wypłaty na czas(nawet wcześniej) , warunki pracy zaje**ście dobre , narzędzia do pracy itp wszystko super i nie mówię tak dlatego, że podpisałem stosowny dokument w którym "Nie będę wyrażał się źle o firmie" . Dalej bym tam pracował gdyby nie kasa - smutek. Po za tym spoko pozdrawiam.
    Weronika

19.09.2024 23:22

Dzień dobry. Widziałam, ofertę pracy na stanowisko administratora nieruchomości i specjalistę ds. ekspansji. Czy ktoś wie może jaka jest atmosfera, jak dużego doświadczenia wymagają czy rozmowa jest ciężka? Pozdrawiam

20.08.2024 14:53

Dzień Dobry Agro Sieć Maszyny Złożyłam swoje CV na stanowisko Koordynator visual merchandisingu. Pozdrawiam serdecznie Klaudia Rogacz.

20.08.2024 17:17

Dzień dobry Pani Klaudio, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. W kwestii przebiegu procesu rekrutacji będziemy kontaktować się w wiadomościach prywatnych. Do usłyszenia! Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny
    greg932

05.06.2024 21:05

czym różni się stanowisko specjalista ds. części a sprzedawca części? czy stawka finansowa jest podobna? czy dostaje się samochód służbowy i czy jest dofinansowanie do karty multisport? zastanawiam się nad rekrutacją

31.07.2024 16:13

A może jeden pracuje za ladą a drugi w terenie? Nie wiem czy mam rację ponieważ dopiero aplikowałem ale tak by wychodziło z mojego doświadczenia.

17.05.2024 08:18

17.05.2024 08:33

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Nie mamy oddziału w Pobiedziskach. Informację o wszystkich naszych lokalizacjach dostępne są na naszej stronie https://www.agro-siec.pl/ , do odwiedzin, której serdecznie zapraszamy. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny
    Mariusz

17.05.2024 22:43

zgadzam sie z tobą u nas też i proszą się żeby cokolwiek kupić. tak jest. Serio. Ile można już tego słuchać. My i tak wybieramy Budzyń i Agro Sieć .

19.03.2024 12:58

Mam pytanie czy można przyjść na praktyki na miesiąc na przykład do działu serwisu?

19.03.2024 18:25

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie odbyciem praktyk w naszej firmie. Oczywiście jesteśmy otwarci na przyjęcie praktykantów do naszego działu serwisu i chętnie omówimy z Tobą szczegóły programu praktyk oraz warunków ich odbycia. Prosimy o kontakt na nasz adres [email protected] lub telefonicznie: 664 144 575 Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny
    Dominik

10.01.2024 18:35

Witam,pracuje już 2 lata przy maszynach rolniczych czy jest możliwość podjęcia pracy jako mechanik w AgroSieć?

10.01.2024 18:48

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Zapraszamy do aplikacji poprzez naszą stronę https://www.agro-siec.pl/praca/ lub do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym pod adresem e-mail: [email protected] lub wizyty w naszym oddziale. Chętnie porozmawiamy o możliwości pracy na stanowisku Mechanik/ Serwisant. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    Natalka

15.12.2023 08:12

Doradca Agrotechniczny na stronie ogłaszają rekrutacje, interesuje mnie ta praca i chciałam zapytać, jakie są ich propozycje finansowe, nie jest to moja jedyna oferta, którą rozważam. Dlatego proszę o jakieś szczegóły, chciałabym sobie porównać warunki.

15.12.2023 08:36

Dzień dobry Pani Natalio, Agro-Sieć Maszyny nie prowadzi rekrutacji na stanowisko Doradcy Agrotechnicznego, z tego co widzimy, jest to rekrutacja spółki Agro-Sieć, dlatego proponujemy skontaktować się bezpośrednio z nimi. Pozdrawiamy, Zespół Rekrutacyjny Agro-Sieć Maszyny

01.10.2023 20:44

Jakie warunki tam są na przedstawiciela handlowego? Nie mogę się dostać do ogłoszenia, bo oprócz tego z maja to żadnego nowszego nie widzę. A chciałbym wiedzieć, czy jest podstawa czy tylko prowizja, jak to finansowo wychodzi etc. Wie ktoś tutaj? Byłoby super.
    Gość

17.10.2023 11:35

Praca w tej firmie na pewno nie jest zła, gorzej z częstymi wyjazdami integracyjnymi pracowników, które rodzin raczej nie scalają.
    Gość

02.11.2023 12:53

Obowiązkowe niby nie są, ale może taki pracownik nie chce odstawać od reszty i jedzie. Szkoda że właśnie nie ma jednoczenia rodzin w tej firmie, tylko samych pracowników.
    Handlowiec

14.09.2023 14:07

Na jaką podstawę może liczyć handlowiec ? Jakie narzędzia pracy ? Jaka flota samochodów i czy można wykorzystać do celów prywatnych ? Ile jest szkoleń i czy są regularne ?
    Wojtek

06.09.2023 16:58

Jako, że wynagrodzeniem dla przedstawiciela handlowego ds. wynajmu maszyn ma być pensja zasadnicza, jak i premia, to na ile pomocne w późniejszej pracy są szkolenia? Jedną z zachęt pracy na tym stanowisku wg. ogłoszenia mają być właśnie szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego. Jaki zakres pensji zasadniczej przewiduje się w tego typu pracy?
    Pracowałam tutaj

09.09.2023 10:02

Są szkolenia, ale pensja będzie ok 4 tys max. Poza tym oni ogłoszenie wystawili, ale nikogo nie szukaja.

12.09.2023 14:40

Dzień dobry, Oferujemy szkolenia wewnętrzne, dostęp do platformy szkoleniowej oraz szkolenia zewnętrzne, która czasami nawet odbywają się za granicą. Na stanowisku przedstawiciela handlowego obowiązuje system premiowy i jak najbardziej rewidujemy wynagrodzenia naszych Pracowników. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
    Jan

11.09.2023 23:19

Czy będziecie teraz w weekend na targach ogrodniczych w Gnieźnie???

12.09.2023 07:57

Dzień dobry, Dla zainteresowanych sprzętem ogrodniczym John Deere będziemy dostępni z pełnym portfolio produktów na AGROSHOW Bednary w dniach 22-24.09.2023 - to tylko pół godziny drogi od Gniezna. W najbliższy weekend nie będzie nas w Gnieźnie. Serdecznie zapraszamy, Agro-Sieć Maszyny

12.09.2023 08:00

Panie Pawle, W ten weekend nie będziemy wystawiać się w Gnieźnie, zapraszamy natomiast na Targi AgroShow Bednary w dniach 22-24.09.2023r. gdzie będziemy mogli porozmawiać o kosiarkach samojezdnych. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
    Kacper

04.09.2023 11:48

Czy macie kosiarkę do trawy na sprzedaż Z950R oraz X584 ( Gniezno) ???
    Kacper

05.09.2023 12:49

Czy wy macie swój punkt sprzedaży w Pobiedziskach ??

05.09.2023 13:11

Witaj, Dziękujemy za zainteresowanie. Nie mamy punktu sprzedaży w Pobiedziskach. Adresy wszystkich naszych stacjonarnych placówek dostępne są na naszej stronie https://www.agro-siec.pl/kontakt/ Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z naszymi terenowymi doradcami. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
    Robert

08.08.2023 00:03

Witam, po rozmowie z młodymi magazynierami dochodzę do wniosku że praca w tej firmie nie ma sensu , i nie chodzi mi tu o pracodawcę który podobno jest spoko , lecz o kierownika, który psuje relacje , nie potrafi przyjąć błędu na siebie, niby potrafi uprzykrzyć pracownikom życie np nie dając wolnego lub zadając zbyt dużo pracy na jeden dzień . Proszę podzielcie się uwagami bo z tego co wiem pracownicy boją się otwarcie o tym mówić . Szkoda panowie , że pracodawca nie wie co tam się dzieje i że nie macie tzw niebieskiej skrzynki gdzie anonimowo można zgłaszać problemy ...
    PiotruśP.

18.08.2023 23:56

Tak jak w każdej pseudokorpo. Wszystkie błędy spychane na najniższy szczebel i jeszcze straszenie konsekwencjami gdzie "podobno" poubezpieczane wszystko. A co do "kierowników" to zrobią wszystko żeby exel się zgadzał a człowiek się nie liczy.

Zostaw merytoryczną opinię o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.