Agro-Sieć Maszyny

• Starogród
  • Kosowo
  • Wielki Konopat

3. Opinie o pracodawcach Chełmno
  5. Opinie o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Opinie o Agro-Sieć Maszyny Chełmno

Nie przegap nowości o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.!

Jasioo

03.08.2023 22:51

Czy na stanowisko przedstawiciela handlowego do spraw maszyn Jest wymaganie doświadczenie handlowe??

04.08.2023 12:01

Witaj, Znajomość języków obcych jest dodatkowym atutem, nie jest natomiast warunkiem koniecznym na stanowisku Doradcy Klienta. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

08.08.2023 09:27

Dzień dobry, Umiejętności komunikacyjne weryfikujemy podczas spotkania rekrutacyjnego. Natomiast z informacją zwrotną wracamy po zakończeniu całego procesu rekrutacyjnego. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    on46

06.08.2023 17:35

Mam pytanie. Czy wy sprzedajecie ciągniki na terenie Poznania- Rokietnicy ?? Bo żaden handlowiec nigdy mnie nie odwiedził od was. temu też pytam czy wy tam sprzedajecie maszyny rolnicze??

08.08.2023 09:16

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie naszą ofertą. Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu +48 664 -144 -575 . Chętnie umówimy się na wizytę, Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

27.07.2023 22:17

Pracodawca godny polecenia. Wynagrodzenie płatne na czas, nadgodziny również wypłacane. W firmie panuję super atmosfera. Pracowałem na magazynie przez prawie 1.5 roku, wszystko super gdyby nie kierownik przez, którego większości odechciewa się przychodzić do pracy. Szantażowanie, brak umiejętności zarządzania teamem i słoma z butów. Niestety ale rotacja na magazynie mówi sama za siebie.

16.05.2023 12:48

W jakich godzinach pracuje serwis? Planuję złożyć kandydaturę, ale godziny pracy maja dla mnie dosyć duże znaczenie.

06.07.2023 21:36

Serwis pracuje w godzinach 8-16 a w sezonie żniwnym pracują po 10h możliwe że 7-17 ale nie pamiętam dokładnie
    Rafał

13.05.2023 19:32

Witam Składając CV na dane stanowisko nie został dodany list motywacyjny.Czy moja kandydatura zostanie wogole przyjęta do rekrutacji?? Serdecznie pozdrawiam

15.05.2023 10:36

Dzień dobry, Nie wymagamy od kandydatów listów motywacyjnych. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

20.08.2022 12:32

Czy w firmie Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
    PiotruśP.

08.05.2023 23:33

A skąd tam "inteligent"??? Większość po branżówkach rolniczych.

09.05.2023 08:25

Dzień dobry, Szkoły rolnicze bez względu na stopień oferują bardzo wartościowe kształcenie teoretyczne i praktyczne, które jako firma doceniamy i w które angażujemy się już od wielu lat współpracując z różnymi placówkami edukacyjnymi począwszy od szkół branżowych I i II stopnia, ale także uczelniami wyższymi. Zawsze podczas spotkań z młodzieżą podkreślamy, że mogą być dumni z wyboru szkoły rolniczej, kierunku kształcenia związanego z rolnictwem, ponieważ jako absolwenci będą mieli szerokie możliwości dalszego rozwoju, specjalizacji i zatrudnienia. Pozdrawiamy, Agro- Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    Piochu777

16.04.2023 07:25

Czy zatrudniają państwo operatorów maszyn ?

17.04.2023 08:45

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt. Na ten moment wszystkie wakaty operatora maszyn mamy wypełnione, natomiast wstępnie w lipcu planujemy zwiększenie zatrudnienia. Jeśli jest to dla Pana interesujące, to zachęcam do kontaktu na adres [email protected], będziemy mogli umówić się na rozmowę. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

17.04.2023 14:57

Oczywiście już teraz zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy,

14.12.2022 11:24

Czy zdarzają się nadgodziny w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.?

16.12.2022 06:48

Dzień dobry, W Agro-Sieć Maszyny zgodnie z Kodeksem Pracy, również rekompensujemy pracę w godzinach nadliczbowych udzielając Pracownikowi czasu wolnego. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

10.04.2023 16:43

Jeśli chodzi o dział części i serwisu, nadgodziny w okresie sezonu żniw są wypłacane. Jeśli chodzi o temat poza sezonem niestety nie doświadczysz kasy, nadgodziny wchodzą w zależności od kierownika na dodatkowe dni wolne do odbioru... Przykład działu części co drugą lub 3 sobotę pracujesz na dyżurze 4 godziny i w zamian tego w tygodniu odbierasz wolne zamiast dostać setkę za sobotę....

17.01.2022 09:33

Na jakie zarobki może liczyć mechanik/serwisant ? Oczywiście rozumiem, że są zależne od wiedzy i doświadczenia, ale chciałbym wiedzieć czego spodziewać się na start.
    Mario C.

21.03.2023 21:03

Niecałe trzy do ręki... Chyba że się z kierasem dogadasz i pół premii dla niego to Ci godzin dopisze.

10.04.2023 16:37

Potwierdzam.... Chyba, że jesteś już rasowym mechanikiem to około 5 z premią dostaniesz, tzn takim który jest głównym ,,lekarzem ordynatorem "oddziału... Dlatego jest wielu młodych mechaników na oddziałach
    Jarek

07.04.2023 19:44

Witam Pracował ktoś może kiedyś na stanowisku Terenowy Opiekun Klienta ds. Obsługi Posprzedażnej i chciał bym się podzielić informacjami na ten temat Jaki obowiązuje system pracy, wynagrodzenia oraz inne obowiązki. Serdecznie pozdrawiam

10.04.2023 16:18

Ogólnie jest to ,,nowa funkcja" tzn. po części to działało w zależności od charakterystyki oddziału... Dostarczasz części klientom i wyceniasz u nich wstępne koszty, przedstawiasz oferty, również doradzasz serwis, ale główny cel to target na częściach.... Zapewne osoba taka jest podczepiana pod ladę sprzedażową w zakresie celu sprzedażowego. Jeśli chodzi o kasę to jak wynegocjujesz tak masz... 3 k może ponad a premia jest kwartalna 1000 brutto (po wyrobieniu celu) plusem jest samochód, można użytkować go oczywiście do prywatnych celów... Oczywiście Berlingo nie pojedziesz na wakacje, ale jak masz coś do przewiezienia po godzinach nikt nie robi problemu. Teraz minusy nie myśl sobie, że to jest fucha przedstawiciela handlowego (w tej firmie kojarzeni z krasomowcami i w sumie za wiele się nie napracują, toteż za wiele nie zarabiają, z reguły,,rasowi " uciekają do konkurencji po czasie) w sezonie masz (usunięte przez administratora) Z beczkami oleju na pace wręcz tańczysz, części też się na dźwigasz plus oczywiście siatki do prasowania i inne... W sumie z doświadczenia wiem, że dłużej niż rok nikt nowy nie pracuję na dziale części, zostają tylko kierownicy i stare wygi... Jeśli chodzi o przedstawienie ofert klientom... Jeśli trafisz na kogoś komu internet jest obcy i katalogi części to coś sprzedaż jeśli nie to jest ciężki orzech do zgryzienia Agro Sieć jest droga... Dział maszyn przez obecne realia życia nie sprzedaje za wiele także serwis i dział części utrzymują firmę jest to przeszło 100 buzi do utrzymania.... Jest ostry nacisk od dyrekcji na wyrabianie planu zatem... Jeśli chodzi o atmosferę jest to pseudo korporacja jak popracujesz trochę zobaczysz o co chodzi... Dobrze współpracuje się działem zamówień, Tomek K. I Ania odwalają dobrą robotę i zawsze służą pomocą, księgowość jest upierdliwa ale idzie żyć.... Kierownik w zależności od oddziału... Są to z reguły osoby które sprzedadzą cię za błahostkę aby wykazać się u dyrektora... Jeśli chodzi o dyrektora SW jest ok , jeśli już do ciebie dzwoni albo piszę wiedz że masz już przeje.... I nie jest wyrozumiały na potknięcia. Ogólnie na przetarcie szlaków ta praca jest ok, kasa dla młodego adepta też jest ok, ale na długą metę.... Po paru inwentaryzacjach traci się chęci do pracy...
    Hanna

15.03.2023 13:03

Jak wygląda w firmie kwestia dofinansowania do szkoleń i kursów? Czytałam w ofercie na Specjalistę ds. Logistyki, że firma takie oferuje. Potrafią finansować szkolenia w całości czy częściowo? Co do samego stanowiska - jest przy nim tylko podstawa pensji czy jakieś premie też?

15.03.2023 13:39

Dzień dobry, Szkolenia naszych Pracowników bez względu na rodzaj stanowiska finansujemy w całości. W kwestii Specjalisty ds. Logistyki na tym stanowisku nie mamy systemu premiowego. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem [email protected] lub numerem telefonu 695-652-939 Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

06.02.2023 09:08

Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.? Czy oprócz pensji w wysokości około 6100 można liczyć na dodatkową premię?
    Piotr

13.03.2023 23:45

Jak połowę do ręki dostaniesz to wszystko... Dziewczyny znajomy pracuje
    szejk.

12.03.2023 13:25

Czy potrzebny handlowiec z klikunastoletnim doświadczeniem w branży do sprzedaży maszyn rolniczych na terenie województwa [email protected]

13.03.2023 08:12

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Aktualnie nie mamy otwartego wakatu na terenie woj. zachodniopomorskiego, natomiast poszukujemy handlowca na teren woj. pomorskiego ( praca na terenie 2-3 powiatów: kartuski, kościerskiego, puckiego, gdańskiego, bytowskiego, wejherowskiego, chojnickiego, człuchowskiego). Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny.
    ?

25.10.2022 19:09

Witam, czy w Agro-Sieć Maszyny, pracuje się również w weekendy?

26.10.2022 09:02

Witaj, Dziękujmy za kontakt. Praca w weekendy uzależniona jest od działu, w którym pracujesz oraz od okresu w roku z uwagi na sezonowość naszej branży. W związku z tym pracownicy działu części, magazynu oraz serwisu realizują dyżury weekendowe w okresie żniwnym. Jeśli potrzebujesz więcej informacji zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na adres [email protected] lub telefonicznie 695-652-939. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

06.12.2022 14:09

Dzień dobry, Okres żniwny rozpoczyna się ok. 15 lipca i trwa mniej więcej do końca sierpnia. Jest on ściśle uwarunkowany pogodą i możliwością wykonania prac polowych. Jeśli na danym stanowisku występuje praca w weekendy, to nie stosujemy indywidualnych odstępstw. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
    MłodyP.

29.08.2018 10:03

Praca całkiem spoko. Zarobki ok, premie też są. Nikt cie nie zwolni za glupote. W innych pracach bylo duzo gorzej a tu pracuje mi sie bardzo dobrze. Prezes konkretny i wie czego chce. Polecam kazdemu.

28.12.2021 04:24

Jest dokladnie odwrotnie
    O

01.09.2022 08:50

Masz rację
    Harry

07.04.2022 22:31

Poszukuję pracy na stanowisko przedstawiciel handlowy lub doraca klijenta Jestem z terenu województwa wielkopolskiego. Czy w oddziale w Budzyniu uzyskam jakieś informacje. Serdecznie pozdrawiam.

08.04.2022 08:24

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Aktualnie jednak nie mamy otwartej żadnej rekrutacji na terenie województwa wielkopolskiego. Oczywiście zawsze zapraszamy na nasz oddział, gdzie można uzyskać więcej informacji lub też do bezpośredniego kontaktu z naszymi koleżankami z działu HR dostępnymi pod numerami telefonu 695- 652- 939 lub 539-948-404. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    CT

23.02.2022 12:22

Polecam pracę w firmie Agro-Sieć maszyny , pracowałem na stanowisku Doradca Klienta ds. Maszyn , odnośnie Osób zarządzających to właściwe Osoby na właściwych stanowiskach wraz z całym Zespołem tworzące i podtrzymujące bardzo pozytwną i fajną atmosferę w firmie . Jak wyżej wspomniane atmosfera super , Ludzie chętni do pomocy , dbałość o wszystkie aspekty . Szczerze polecam.
    Mechanik z wykształceniem.

22.02.2022 00:28

Czy szukacie nowych serwisantów? 20lat jako mechanik, zaczynając od ciężarówek przez maszyny rolnicze po przemysłowe linie produkcyjne. Obecnie kierownik działu UR w przedsiębiorstwie zajmującym się obróbką skrawaniem. Chęć rozwoju nie pozwala spoczywać na laurach. Z wykształcenia Inż. Konstruktor i mechanik maszyn roboczych oraz pojazdów.

22.02.2022 08:31

Dzień dobry, Tak, jak najbardziej. Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, chętnie umówimy się na spotkanie. Numer telefonu: 695- 652- 939 lub 539-948-404. Zapraszamy także do wizyty na wybranym oddziale, gdzie Kierownik na pewno udzieli więcej informacji. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
    Bubus00

24.08.2021 22:31

Krótko o pracy magazyniera. Praca na zmianę i niektóre soboty, (usunięte przez administratora)niesamowity w sezonie jak i poza. Czasem płacą za nadgodziny czasem nie. Podstawy dostałem 2500 śmiech na sali za taką pracę. Jeśli nie masz życia poza pracą,lubisz jeść w biegu to praca dla ciebie. Nie polecam wakat wisi już chyba z rok.

14.01.2022 22:49

Płacą pewnie zależna jest od rejonu w którym znajduje się dany oddział.
    Ziutek

15.01.2022 08:35

Hej jeśli chodzi o place na danych stanowiskach to sprawa jest bardzo indywidualna. Wszystko zależy od miejsca pracy od doświadczenia i od tego ile uda się wynegocjować na początku. To są rzeczy naprawdę otwarte w tej firmie.

21.09.2021 15:59

Drodzy,

W dniach 24-26.09.2021 odbędzie się  XXII Międzynarodowa Wystawa Rolnicza AGRO SHOW w Bednarach k. Poznania (gmina Pobiedziska), na której oczywiście będziemy.

Wszystkich, którzy także się wybierają na to najbardziej wyczekiwane wydarzenie branżowe w tym roku  serdecznie zapraszamy na stoisko 173, gdzie będziemy mogli spotkać się i porozmawiać, nie tylko o produktach jakie znajdziecie w naszej ofercie, ale także o tym jak wygląda nasza praca i jakie są  możliwości dołączenia do naszego zespołu.

Zapraszamy!
    Zespół Agro-Sieć Maszyny
    News image

28.12.2021 04:23

To jest miejsce do wystawiania opinii pracodawcom, a nie do reklamowania swoich watpliwych produktow, co tylko swiadczy o powadze tej firmy..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agro-Sieć Maszyny?

Kontakt - Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Magazynowa 2 86-200 Chełmno

Branże: Maszyny rolnicze

23.12.2021 22:28

Postanowiłem się podzielić swoimi spostrzeżeniami o firmie może komuś to pomoże w podjęciu decyzji.Jestem pracownikiem od miesiąca-pierwsze wrażenia Rozmowa kwalifikacyjna rzeczowa, konkretna,dość swobodna,jasno określone wymagania Masa szkoleń, dużo informacji do przyswojenia, Zasady wynagrodzenia jasne i przejrzyste Wszyscy w firmie są życzliwi i zawsze starają się pomóc jeśli tego potrzebuje, a to przy takiej ilości informacji często się zdarza. Godziny pracy 8-16,jeśli jest sezon i potrzeba nadgodziny płatne. W firmie jest luźna atmosfera,wszyscy są ze sobą na TY,od prezesa po szeregowego pracownika. Ogólnie wystawiłem taka trochę laurkę, ale tak to wygląda po miesiącu, mam nadzieję że tak będzie dalej-z rozmow że "starymi"pracownikami-firma ok-trzeba się napracować,ale po to się chyba przychodzi do pracy.
    Gregor

14.10.2021 17:55

Witam czy warto aplikować na magazyniera do Budzyńia..? czy to nowo budowana placówka czy tylko punkt handlowy na chwilę..? Jakie zarobki i atmosfera? Z góry dziękuję za odpowiedźi.

15.10.2021 08:32

Witaj Gregor, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy w Budzyniu. W listopadzie uruchamiamy 3 nowe oddziały w Stargardzie, Biesiekierzu i w Budzyniu. Są to zupełnie nowe punkty, które wynikają z długofalowych planów rozwojowych firmy i przejęcia nowego terenu, na którym będziemy autoryzowanym punktem John Deere. To co bardzo ważne we wszystkich tych punktach budujemy zupełnie nowe zespoły na wszystkich oferowanych stanowiskach w działach Serwisu, Części i Handlowym. Jest to zatem doskonały moment, aby dołączyć i od samego początku być częścią tego zespołu i tworzyć koleżeńską atmosferę, która będzie sprzyjała współpracy. Zapraszam również do kontaktu mailowego: [email protected] żebyśmy mogli umówić się na rozmowę. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

13.08.2021 10:32

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.?
    Janek

18.09.2021 18:53

Hej chcesz powiedzieć że później jest problem z wywalczeniem podwyżki. Czy jak znasz swoją wartość to jestes w stanie dla siebie dużo wywalczyć??
    Hrkk

30.09.2021 17:18

Dla serwisanta/magazyniera na początek 2500/3000 i na podwyżkę nie masz co liczyć

17.09.2021 21:31

jak jest dobrze to dobrze jak zaczyna sie walic to zapraszaja Ciebie i Twojego przelozonego do salki konferencyjnej - daja wypowiedzenie do podpisania i czekasz na swiadectwo pracy w domu. Ja osobiscie nie polecam tej firmy....
    Janek

18.09.2021 18:48

Hej a możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś że była to sytuacja i kiedy to się zdarzylo
    AnonimowyAnonimAnonimowicz

15.06.2021 23:12

Witam , Jakieś aktualne opinie na temat przedstawiciela handlowego, jakie podejście do pracowników, szkolenia ? Pozdrawiam
    Janek0812

13.07.2021 20:01

Witam Złożyłem CV na stanowisko magazyniera przez stronę i nie mam nigdzie potwierdzenia czy aplikacja do was dotarła. Dodatkowo mam również pytanie odnośnie gospodarstw wiem że wasza firma posiada swoje czy poszukujecie może pracowników do tych oddziałów?? Mam doświadczenie w pracy w gospodarstwie wielkopowierzchniowym na sprzętach nowoczesnych.

13.07.2021 21:02

Witaj, Dziękujemy za wiadomość. Poprosimy o kontakt na nasz adres e-mail: [email protected], abyśmy mogli bezpośrednio się skontaktować i potwierdzić czy aplikacja dotarła oraz postaramy się przekierować do osób kontaktowych z gospodarstwa, ponieważ gospodarstwo jest niezależną spółką i prowadzi rekrutacje oraz zatrudnienie we własnym zakresie. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
    Michał

22.02.2021 09:46

@j hej gdzie widzisz ze szukają do firmy ?

21.04.2021 13:01

Aktualne oferty pracy dostępne są na naszej stronie https://www.agro-siec.pl/praca

28.05.2020 11:40

Czy firma Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

21.04.2021 12:58

Tak, szkolenia naszych Pracowników finansowane są w całości przez pracodawcę.

02.01.2021 09:15

Czy w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

21.04.2021 12:55

Tak, organizujemy wiele szkoleń zarówno wewnętrznych jak i zewnętrznych.

16.04.2021 15:11

Witaj,

Dziękujemy, że odwiedziłeś nasz profil. W Agro-Sieć Maszyny cenimy otwartą komunikację i każda konstruktywna informacja zwrotna jest dla nas ważna i stanowią punkt inicjujący zmianę, aby tworzyć przyjazne miejsce pracy, z pozytywną atmosferą, w którym czujemy się wartościowymi członkami zespołu.

Merytoryczne komentarze na pewno pomogą nam przeanalizować sytuację. Jesteśmy tutaj, by rozmawiać o Waszych dobrych doświadczeniach i wyciągać wnioski z Waszych uwag. Jednocześnie informujemy, że komentarze naruszające regulamin portalu GoWork oraz sprzeczne z zasadami współżycia społecznego lub zawierające wulgaryzmy nie będą publikowane.

Pamiętaj również, że będąc naszym Pracownikiem, w każdej chwili możesz porozmawiać z nami bezpośrednio o wszelkich wątpliwościach, zadać pytania, które Cię nurtują i rozwiązać bardzo wiele kwestii.

W razie pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem:  [email protected]

Pozdrawiamy!
    Zespół Agro-Sieć Maszyny
    J

26.11.2020 14:32

Widzę że szukają pracowników, a doszły mnie słuchy że mają problemy i w ostatnim czasie było sporo zwolnień ....? Ktoś coś wie jak to wygląda? Warto aplikować?
    TB

24.11.2020 11:24

Kiedyś to była fajna firma, niestety ale zrobiła się korporacja i to taka w najgorszym wydaniu. Królują tabelki, żeby cokolwiek załatwić trzeba wysłać kilka maili i na wszystko trzeba mieć mailową "podkładkę", starzy pracownicy mają gdzieś nowych, ciężko o jakąkolwiek pomoc. Firma słynie z dużej ilości dyrektorów, momentami ciężko się połapać kto za co odpowiada....(usunięte przez administratora).OCywsicie na rozmowie obiecają złote góry a jak przyjdzie co do czego to okazuje się że wszystko jest inaczej, a premia się jednak nie należy. (usunięte przez administratora)
    Były pracownik.

25.11.2020 12:00

Święta prawda.Pomyślcie kierownicy i dyrektorzy kiedy wasi pracownicy dostali podwyżkę.co nie którzy to nigdy.Tak jak przyszli ,tak do dziś pracują za te same pieniądze.Wstyd mi było powiedzieć znajomym i rodzinie ile tu zarabiałem.Zastanówcie się drodzy dyrektorzy.Może warto docenić tych którzy tu zostali ,a nie inwestować w niepotrzebnych pracowników których pozatrudnialiście do biur.

17.10.2019 10:03

Jak długo czekaliście na odzew z Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    www

19.11.2020 17:07

Zadzwonili po 3 miesiącach od złożenia podania. Czekając na rozmowę, Pani w recepcji zadzwoniła jak domniemam do osoby rekrutującej i powiedziała " kolejna osoba na rozmowę" . Czułam , że tracę czas, żałuję że nie wyszłam. Pani ta darowałaby sobie słowo kolejna.
    ....

09.09.2020 12:05

Tylko potrafią wytykać czyjeś błędy a sami nie są idealni. Powodzenia życzę

12.08.2020 14:27

Jeśli chodzi o warunki pracy, zasadnicze wynagrodzenie, narzędzia pracy to nie ma się czego doczepić i to na tyle co dobrego spotka was w tej firmie. Co do warunków pracy, tabelka za tabelką 100% inwigilacji, gpsy, sresy nierealne plany sprzedażowe i ciągłe zmiany.Premie sprzedażowe marne do tego po rozliczeniu są ucięte i to kolosalnie. To już jest typowa korporacja i trzeba się liczyć z tym, że jesteś tylko tabelką w excelu i mogą bez uprzedzenia z dnia na dzień Cie zimno wyrzucić odbierając Ci tego samego dnia wszystkie narzędzia pracy bez poprzedzającej rozmowy. Jest wiele dużo lepszych firm traktujących odpowiednio pracowników, ta firma nią nie jest. Nie poczujesz tu stabilizacji, z reszta rotacja pracowników mówi sama za siebie.

02.07.2020 19:38

CHEŁMNO !!!!

20.07.2020 19:09

Czy tylko w Chełmnie ? Czy tak naprawdę cała firma z oddziałami ?
    Www

17.06.2020 17:49

Czy jesteście zadowoleni z rozmowy kwalifikacyjnej w tej firmie?
    Leszek

20.12.2019 09:13

To już jest korporacja, typowy wyścig szczurów, najważniejsze są słupki w excelu, a nie ludzie. Słaba komunikacja wewnątrz firmy. Są tam ludzie z którymi chce się współpracować ale są i tacy gdzie trzeba uważać żeby nie powiedzieć za dużo, bo zaraz to może trafić do kierownictwa. Nie przedłużają Ci umowy bo ponoć nie spełniłeś oczekiwań zarządu (gdzie tak naprawdę wykonywałeś polecone Ci zadania) i bez wcześniejszego uprzedzenia musisz zdać wszystkie narzędzia pracy. Szacunek do człowieka to chyba pojęcie mało znane w tej firmie. Jeśli masz małe doświadczenie w branży to nie znasz dnia ani godziny kiedy wrzucą kogoś na Twoje miejsce z większym stażem/ z lepszymi znajomościami. Musisz wziąć również pod uwagę to, że będą na Twój temat krążyły nieprawdziwe plotki.
    Nie polecam

09.01.2020 00:25

Leszek (choć nie sądzę, żebyś to był ty, prędzej jakiś handlowiec po ekspresowym zwolnionku) Nowy rok daje nowe możliwości. Olej brodacza i szukaj lepszej roboty. Rynek pracownika daje spore możliwości. Dobra praca jest w wielu miejscach - trzeba tylko chwilę poszukać. Wielu z nas tak zrobiło - nie słyszałem by ktoś narzekał. Reszta niech się męczy i narzeka.
    PAczka

12.02.2020 11:34

Co do Szlachetnej Paczki, to podobno to "wygląda dobrze PR-owo" dlatego to robią...
    Niedoszły klient

05.02.2020 12:23

Nie pozdrawiam handlowca, który w dniu wczorajszym prowadził konwersację w łamanym języku angielskim z kupcami na kombajn zbożowy, przy czym spluwał regularnie pod nogi ludzi rozmawiających z nim. Wyglądało to odrażająco, brakowało tylko dłubania w nosie. Brak kultury osobistej !!! (usunięte przez administratora) Nie weszliśmy już do środka firmy.
    Były klient

12.02.2020 00:25

W końcu ktoś prawdę napisał jakie jest podejście do klienta który chce zostawić milion złotych i mieć spokój w żniwa a tu na samym wstępie jest zalany na całego tylko dobrze że zobaczył to wszystko przed wydaniem tego miliona. Takie (usunięte przez administratora) w tej firmie było i to się szybko nie zmieni niestety dla nas frajerów którzy zrobili Ty zakupy za nie małe złotówki
    Wojtek

04.02.2020 08:29

Nie polecam. Dbają o klienta do momentu sprzedaży ciągnika a później radz sobie sam. Brak słów. Więcej dyrektorów i kierowników niż ludzi do pracy. Stawki mają takie, że żeby przez nich naprawiać będzie trzeba wziąć kredyt!!!!!

01.02.2020 00:33

Brak słów na tą całą agro sieć maszyny To jest jakaś porażka gdzie przyjeżdża serwis na przegląd gwarancyjny ciągnika i pyta się klienta co ma zrobić??? Jakie zarządzanie jaka obsługa kto tam wogóle myśli o klientach po zakupie maszyny(problemu) za nie małe pieniądze Nauka mechanika na koszt rolnika Tak powinna nazywać się tą firma

Zostaw merytoryczną opinię o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.