Agro-Sieć Maszyny

• Nowe Dobra
  • Starogród
  • Kosowo

3. Opinie o pracodawcach Chełmno
  5. Opinie o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Opinie o Agro-Sieć Maszyny Chełmno

Nie przegap nowości o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.!

Natalka

15.12.2023 08:12

Doradca Agrotechniczny na stronie ogłaszają rekrutacje, interesuje mnie ta praca i chciałam zapytać, jakie są ich propozycje finansowe, nie jest to moja jedyna oferta, którą rozważam. Dlatego proszę o jakieś szczegóły, chciałabym sobie porównać warunki.

15.12.2023 08:36

Dzień dobry Pani Natalio, Agro-Sieć Maszyny nie prowadzi rekrutacji na stanowisko Doradcy Agrotechnicznego, z tego co widzimy, jest to rekrutacja spółki Agro-Sieć, dlatego proponujemy skontaktować się bezpośrednio z nimi. Pozdrawiamy, Zespół Rekrutacyjny Agro-Sieć Maszyny

01.10.2023 20:44

Jakie warunki tam są na przedstawiciela handlowego? Nie mogę się dostać do ogłoszenia, bo oprócz tego z maja to żadnego nowszego nie widzę. A chciałbym wiedzieć, czy jest podstawa czy tylko prowizja, jak to finansowo wychodzi etc. Wie ktoś tutaj? Byłoby super.
Gość

17.10.2023 11:35

Praca w tej firmie na pewno nie jest zła, gorzej z częstymi wyjazdami integracyjnymi pracowników, które rodzin raczej nie scalają.
Gość

02.11.2023 12:53

Obowiązkowe niby nie są, ale może taki pracownik nie chce odstawać od reszty i jedzie. Szkoda że właśnie nie ma jednoczenia rodzin w tej firmie, tylko samych pracowników.
Handlowiec

14.09.2023 14:07

Na jaką podstawę może liczyć handlowiec ? Jakie narzędzia pracy ? Jaka flota samochodów i czy można wykorzystać do celów prywatnych ? Ile jest szkoleń i czy są regularne ?
Wojtek

06.09.2023 16:58

Jako, że wynagrodzeniem dla przedstawiciela handlowego ds. wynajmu maszyn ma być pensja zasadnicza, jak i premia, to na ile pomocne w późniejszej pracy są szkolenia? Jedną z zachęt pracy na tym stanowisku wg. ogłoszenia mają być właśnie szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego. Jaki zakres pensji zasadniczej przewiduje się w tego typu pracy?
Pracowałam tutaj

09.09.2023 10:02

Są szkolenia, ale pensja będzie ok 4 tys max. Poza tym oni ogłoszenie wystawili, ale nikogo nie szukaja.

12.09.2023 14:40

Dzień dobry, Oferujemy szkolenia wewnętrzne, dostęp do platformy szkoleniowej oraz szkolenia zewnętrzne, która czasami nawet odbywają się za granicą. Na stanowisku przedstawiciela handlowego obowiązuje system premiowy i jak najbardziej rewidujemy wynagrodzenia naszych Pracowników. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
Jan

11.09.2023 23:19

Czy będziecie teraz w weekend na targach ogrodniczych w Gnieźnie???

12.09.2023 07:57

Dzień dobry, Dla zainteresowanych sprzętem ogrodniczym John Deere będziemy dostępni z pełnym portfolio produktów na AGROSHOW Bednary w dniach 22-24.09.2023 - to tylko pół godziny drogi od Gniezna. W najbliższy weekend nie będzie nas w Gnieźnie. Serdecznie zapraszamy, Agro-Sieć Maszyny

12.09.2023 08:00

Panie Pawle, W ten weekend nie będziemy wystawiać się w Gnieźnie, zapraszamy natomiast na Targi AgroShow Bednary w dniach 22-24.09.2023r. gdzie będziemy mogli porozmawiać o kosiarkach samojezdnych. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
Kacper

04.09.2023 11:48

Czy macie kosiarkę do trawy na sprzedaż Z950R oraz X584 ( Gniezno) ???
Kacper

05.09.2023 12:49

Czy wy macie swój punkt sprzedaży w Pobiedziskach ??

05.09.2023 13:11

Witaj, Dziękujemy za zainteresowanie. Nie mamy punktu sprzedaży w Pobiedziskach. Adresy wszystkich naszych stacjonarnych placówek dostępne są na naszej stronie https://www.agro-siec.pl/kontakt/ Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z naszymi terenowymi doradcami. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
Robert

08.08.2023 00:03

Witam, po rozmowie z młodymi magazynierami dochodzę do wniosku że praca w tej firmie nie ma sensu , i nie chodzi mi tu o pracodawcę który podobno jest spoko , lecz o kierownika, który psuje relacje , nie potrafi przyjąć błędu na siebie, niby potrafi uprzykrzyć pracownikom życie np nie dając wolnego lub zadając zbyt dużo pracy na jeden dzień . Proszę podzielcie się uwagami bo z tego co wiem pracownicy boją się otwarcie o tym mówić . Szkoda panowie , że pracodawca nie wie co tam się dzieje i że nie macie tzw niebieskiej skrzynki gdzie anonimowo można zgłaszać problemy ...
PiotruśP.

18.08.2023 23:56

Tak jak w każdej pseudokorpo. Wszystkie błędy spychane na najniższy szczebel i jeszcze straszenie konsekwencjami gdzie "podobno" poubezpieczane wszystko. A co do "kierowników" to zrobią wszystko żeby exel się zgadzał a człowiek się nie liczy.

11.08.2023 12:05

11.08.2023 12:15

Dzień dobry Panie Marcinie, Dziękujemy za kontakt. W kwestii naszej oferty handlowej i dostępności asortymentu zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta +48 664 144 575 Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
Jasioo

03.08.2023 22:51

Czy na stanowisko przedstawiciela handlowego do spraw maszyn Jest wymaganie doświadczenie handlowe??

04.08.2023 12:01

Witaj, Znajomość języków obcych jest dodatkowym atutem, nie jest natomiast warunkiem koniecznym na stanowisku Doradcy Klienta. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

08.08.2023 09:27

Dzień dobry, Umiejętności komunikacyjne weryfikujemy podczas spotkania rekrutacyjnego. Natomiast z informacją zwrotną wracamy po zakończeniu całego procesu rekrutacyjnego. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
on46

06.08.2023 17:35

Mam pytanie. Czy wy sprzedajecie ciągniki na terenie Poznania- Rokietnicy ?? Bo żaden handlowiec nigdy mnie nie odwiedził od was. temu też pytam czy wy tam sprzedajecie maszyny rolnicze??

08.08.2023 09:16

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie naszą ofertą. Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu +48 664 -144 -575 . Chętnie umówimy się na wizytę, Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

27.07.2023 22:17

Pracodawca godny polecenia. Wynagrodzenie płatne na czas, nadgodziny również wypłacane. W firmie panuję super atmosfera. Pracowałem na magazynie przez prawie 1.5 roku, wszystko super gdyby nie kierownik przez, którego większości odechciewa się przychodzić do pracy. Szantażowanie, brak umiejętności zarządzania teamem i słoma z butów. Niestety ale rotacja na magazynie mówi sama za siebie.

16.05.2023 12:48

W jakich godzinach pracuje serwis? Planuję złożyć kandydaturę, ale godziny pracy maja dla mnie dosyć duże znaczenie.

06.07.2023 21:36

Serwis pracuje w godzinach 8-16 a w sezonie żniwnym pracują po 10h możliwe że 7-17 ale nie pamiętam dokładnie
Rafał

13.05.2023 19:32

Witam Składając CV na dane stanowisko nie został dodany list motywacyjny.Czy moja kandydatura zostanie wogole przyjęta do rekrutacji?? Serdecznie pozdrawiam

15.05.2023 10:36

Dzień dobry, Nie wymagamy od kandydatów listów motywacyjnych. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

20.08.2022 12:32

Czy w firmie Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
PiotruśP.

08.05.2023 23:33

A skąd tam "inteligent"??? Większość po branżówkach rolniczych.

09.05.2023 08:25

Dzień dobry, Szkoły rolnicze bez względu na stopień oferują bardzo wartościowe kształcenie teoretyczne i praktyczne, które jako firma doceniamy i w które angażujemy się już od wielu lat współpracując z różnymi placówkami edukacyjnymi począwszy od szkół branżowych I i II stopnia, ale także uczelniami wyższymi. Zawsze podczas spotkań z młodzieżą podkreślamy, że mogą być dumni z wyboru szkoły rolniczej, kierunku kształcenia związanego z rolnictwem, ponieważ jako absolwenci będą mieli szerokie możliwości dalszego rozwoju, specjalizacji i zatrudnienia. Pozdrawiamy, Agro- Sieć Maszyny Sp. z o.o.
Piochu777

16.04.2023 07:25

Czy zatrudniają państwo operatorów maszyn ?

17.04.2023 08:45

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt. Na ten moment wszystkie wakaty operatora maszyn mamy wypełnione, natomiast wstępnie w lipcu planujemy zwiększenie zatrudnienia. Jeśli jest to dla Pana interesujące, to zachęcam do kontaktu na adres [email protected], będziemy mogli umówić się na rozmowę. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

17.04.2023 14:57

Oczywiście już teraz zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy,

14.12.2022 11:24

Czy zdarzają się nadgodziny w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.?

16.12.2022 06:48

Dzień dobry, W Agro-Sieć Maszyny zgodnie z Kodeksem Pracy, również rekompensujemy pracę w godzinach nadliczbowych udzielając Pracownikowi czasu wolnego. Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

10.04.2023 16:43

Jeśli chodzi o dział części i serwisu, nadgodziny w okresie sezonu żniw są wypłacane. Jeśli chodzi o temat poza sezonem niestety nie doświadczysz kasy, nadgodziny wchodzą w zależności od kierownika na dodatkowe dni wolne do odbioru... Przykład działu części co drugą lub 3 sobotę pracujesz na dyżurze 4 godziny i w zamian tego w tygodniu odbierasz wolne zamiast dostać setkę za sobotę....

17.01.2022 09:33

Na jakie zarobki może liczyć mechanik/serwisant ? Oczywiście rozumiem, że są zależne od wiedzy i doświadczenia, ale chciałbym wiedzieć czego spodziewać się na start.
Mario C.

21.03.2023 21:03

Niecałe trzy do ręki... Chyba że się z kierasem dogadasz i pół premii dla niego to Ci godzin dopisze.

10.04.2023 16:37

Potwierdzam.... Chyba, że jesteś już rasowym mechanikiem to około 5 z premią dostaniesz, tzn takim który jest głównym ,,lekarzem ordynatorem "oddziału... Dlatego jest wielu młodych mechaników na oddziałach
Jarek

07.04.2023 19:44

Witam Pracował ktoś może kiedyś na stanowisku Terenowy Opiekun Klienta ds. Obsługi Posprzedażnej i chciał bym się podzielić informacjami na ten temat Jaki obowiązuje system pracy, wynagrodzenia oraz inne obowiązki. Serdecznie pozdrawiam

10.04.2023 16:18

Ogólnie jest to ,,nowa funkcja" tzn. po części to działało w zależności od charakterystyki oddziału... Dostarczasz części klientom i wyceniasz u nich wstępne koszty, przedstawiasz oferty, również doradzasz serwis, ale główny cel to target na częściach.... Zapewne osoba taka jest podczepiana pod ladę sprzedażową w zakresie celu sprzedażowego. Jeśli chodzi o kasę to jak wynegocjujesz tak masz... 3 k może ponad a premia jest kwartalna 1000 brutto (po wyrobieniu celu) plusem jest samochód, można użytkować go oczywiście do prywatnych celów... Oczywiście Berlingo nie pojedziesz na wakacje, ale jak masz coś do przewiezienia po godzinach nikt nie robi problemu. Teraz minusy nie myśl sobie, że to jest fucha przedstawiciela handlowego (w tej firmie kojarzeni z krasomowcami i w sumie za wiele się nie napracują, toteż za wiele nie zarabiają, z reguły,,rasowi " uciekają do konkurencji po czasie) w sezonie masz (usunięte przez administratora) Z beczkami oleju na pace wręcz tańczysz, części też się na dźwigasz plus oczywiście siatki do prasowania i inne... W sumie z doświadczenia wiem, że dłużej niż rok nikt nowy nie pracuję na dziale części, zostają tylko kierownicy i stare wygi... Jeśli chodzi o przedstawienie ofert klientom... Jeśli trafisz na kogoś komu internet jest obcy i katalogi części to coś sprzedaż jeśli nie to jest ciężki orzech do zgryzienia Agro Sieć jest droga... Dział maszyn przez obecne realia życia nie sprzedaje za wiele także serwis i dział części utrzymują firmę jest to przeszło 100 buzi do utrzymania.... Jest ostry nacisk od dyrekcji na wyrabianie planu zatem... Jeśli chodzi o atmosferę jest to pseudo korporacja jak popracujesz trochę zobaczysz o co chodzi... Dobrze współpracuje się działem zamówień, Tomek K. I Ania odwalają dobrą robotę i zawsze służą pomocą, księgowość jest upierdliwa ale idzie żyć.... Kierownik w zależności od oddziału... Są to z reguły osoby które sprzedadzą cię za błahostkę aby wykazać się u dyrektora... Jeśli chodzi o dyrektora SW jest ok , jeśli już do ciebie dzwoni albo piszę wiedz że masz już przeje.... I nie jest wyrozumiały na potknięcia. Ogólnie na przetarcie szlaków ta praca jest ok, kasa dla młodego adepta też jest ok, ale na długą metę.... Po paru inwentaryzacjach traci się chęci do pracy...
Hanna

15.03.2023 13:03

Jak wygląda w firmie kwestia dofinansowania do szkoleń i kursów? Czytałam w ofercie na Specjalistę ds. Logistyki, że firma takie oferuje. Potrafią finansować szkolenia w całości czy częściowo? Co do samego stanowiska - jest przy nim tylko podstawa pensji czy jakieś premie też?

15.03.2023 13:39

Dzień dobry, Szkolenia naszych Pracowników bez względu na rodzaj stanowiska finansujemy w całości. W kwestii Specjalisty ds. Logistyki na tym stanowisku nie mamy systemu premiowego. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem [email protected] lub numerem telefonu 695-652-939 Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

06.02.2023 09:08

Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.? Czy oprócz pensji w wysokości około 6100 można liczyć na dodatkową premię?
Piotr

13.03.2023 23:45

Jak połowę do ręki dostaniesz to wszystko... Dziewczyny znajomy pracuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agro-Sieć Maszyny?

Kontakt - Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.

Magazynowa 2 86-200 Chełmno

Branża główna: Maszyny rolnicze
szejk.

12.03.2023 13:25

Czy potrzebny handlowiec z klikunastoletnim doświadczeniem w branży do sprzedaży maszyn rolniczych na terenie województwa [email protected]

13.03.2023 08:12

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Aktualnie nie mamy otwartego wakatu na terenie woj. zachodniopomorskiego, natomiast poszukujemy handlowca na teren woj. pomorskiego ( praca na terenie 2-3 powiatów: kartuski, kościerskiego, puckiego, gdańskiego, bytowskiego, wejherowskiego, chojnickiego, człuchowskiego). Pozdrawiamy, Zespół Agro-Sieć Maszyny.
?

25.10.2022 19:09

Witam, czy w Agro-Sieć Maszyny, pracuje się również w weekendy?

26.10.2022 09:02

Witaj, Dziękujmy za kontakt. Praca w weekendy uzależniona jest od działu, w którym pracujesz oraz od okresu w roku z uwagi na sezonowość naszej branży. W związku z tym pracownicy działu części, magazynu oraz serwisu realizują dyżury weekendowe w okresie żniwnym. Jeśli potrzebujesz więcej informacji zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na adres [email protected] lub telefonicznie 695-652-939. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

06.12.2022 14:09

Dzień dobry, Okres żniwny rozpoczyna się ok. 15 lipca i trwa mniej więcej do końca sierpnia. Jest on ściśle uwarunkowany pogodą i możliwością wykonania prac polowych. Jeśli na danym stanowisku występuje praca w weekendy, to nie stosujemy indywidualnych odstępstw. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
MłodyP.

29.08.2018 10:03

Praca całkiem spoko. Zarobki ok, premie też są. Nikt cie nie zwolni za glupote. W innych pracach bylo duzo gorzej a tu pracuje mi sie bardzo dobrze. Prezes konkretny i wie czego chce. Polecam kazdemu.

28.12.2021 04:24

Jest dokladnie odwrotnie
O

01.09.2022 08:50

Masz rację
Harry

07.04.2022 22:31

Poszukuję pracy na stanowisko przedstawiciel handlowy lub doraca klijenta Jestem z terenu województwa wielkopolskiego. Czy w oddziale w Budzyniu uzyskam jakieś informacje. Serdecznie pozdrawiam.

08.04.2022 08:24

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Aktualnie jednak nie mamy otwartej żadnej rekrutacji na terenie województwa wielkopolskiego. Oczywiście zawsze zapraszamy na nasz oddział, gdzie można uzyskać więcej informacji lub też do bezpośredniego kontaktu z naszymi koleżankami z działu HR dostępnymi pod numerami telefonu 695- 652- 939 lub 539-948-404. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
CT

23.02.2022 12:22

Polecam pracę w firmie Agro-Sieć maszyny , pracowałem na stanowisku Doradca Klienta ds. Maszyn , odnośnie Osób zarządzających to właściwe Osoby na właściwych stanowiskach wraz z całym Zespołem tworzące i podtrzymujące bardzo pozytwną i fajną atmosferę w firmie . Jak wyżej wspomniane atmosfera super , Ludzie chętni do pomocy , dbałość o wszystkie aspekty . Szczerze polecam.
Mechanik z wykształceniem.

22.02.2022 00:28

Czy szukacie nowych serwisantów? 20lat jako mechanik, zaczynając od ciężarówek przez maszyny rolnicze po przemysłowe linie produkcyjne. Obecnie kierownik działu UR w przedsiębiorstwie zajmującym się obróbką skrawaniem. Chęć rozwoju nie pozwala spoczywać na laurach. Z wykształcenia Inż. Konstruktor i mechanik maszyn roboczych oraz pojazdów.

22.02.2022 08:31

Dzień dobry, Tak, jak najbardziej. Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, chętnie umówimy się na spotkanie. Numer telefonu: 695- 652- 939 lub 539-948-404. Zapraszamy także do wizyty na wybranym oddziale, gdzie Kierownik na pewno udzieli więcej informacji. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.
Bubus00

24.08.2021 22:31

Krótko o pracy magazyniera. Praca na zmianę i niektóre soboty, (usunięte przez administratora)niesamowity w sezonie jak i poza. Czasem płacą za nadgodziny czasem nie. Podstawy dostałem 2500 śmiech na sali za taką pracę. Jeśli nie masz życia poza pracą,lubisz jeść w biegu to praca dla ciebie. Nie polecam wakat wisi już chyba z rok.

14.01.2022 22:49

Płacą pewnie zależna jest od rejonu w którym znajduje się dany oddział.
Ziutek

15.01.2022 08:35

Hej jeśli chodzi o place na danych stanowiskach to sprawa jest bardzo indywidualna. Wszystko zależy od miejsca pracy od doświadczenia i od tego ile uda się wynegocjować na początku. To są rzeczy naprawdę otwarte w tej firmie.

21.09.2021 15:59

Drodzy,

W dniach 24-26.09.2021 odbędzie się  XXII Międzynarodowa Wystawa Rolnicza AGRO SHOW w Bednarach k. Poznania (gmina Pobiedziska), na której oczywiście będziemy.

Wszystkich, którzy także się wybierają na to najbardziej wyczekiwane wydarzenie branżowe w tym roku  serdecznie zapraszamy na stoisko 173, gdzie będziemy mogli spotkać się i porozmawiać, nie tylko o produktach jakie znajdziecie w naszej ofercie, ale także o tym jak wygląda nasza praca i jakie są  możliwości dołączenia do naszego zespołu.

Zapraszamy!
Zespół Agro-Sieć Maszyny
News image

28.12.2021 04:23

To jest miejsce do wystawiania opinii pracodawcom, a nie do reklamowania swoich watpliwych produktow, co tylko swiadczy o powadze tej firmy..

23.12.2021 22:28

Postanowiłem się podzielić swoimi spostrzeżeniami o firmie może komuś to pomoże w podjęciu decyzji.Jestem pracownikiem od miesiąca-pierwsze wrażenia Rozmowa kwalifikacyjna rzeczowa, konkretna,dość swobodna,jasno określone wymagania Masa szkoleń, dużo informacji do przyswojenia, Zasady wynagrodzenia jasne i przejrzyste Wszyscy w firmie są życzliwi i zawsze starają się pomóc jeśli tego potrzebuje, a to przy takiej ilości informacji często się zdarza. Godziny pracy 8-16,jeśli jest sezon i potrzeba nadgodziny płatne. W firmie jest luźna atmosfera,wszyscy są ze sobą na TY,od prezesa po szeregowego pracownika. Ogólnie wystawiłem taka trochę laurkę, ale tak to wygląda po miesiącu, mam nadzieję że tak będzie dalej-z rozmow że "starymi"pracownikami-firma ok-trzeba się napracować,ale po to się chyba przychodzi do pracy.
Gregor

14.10.2021 17:55

Witam czy warto aplikować na magazyniera do Budzyńia..? czy to nowo budowana placówka czy tylko punkt handlowy na chwilę..? Jakie zarobki i atmosfera? Z góry dziękuję za odpowiedźi.

15.10.2021 08:32

Witaj Gregor, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy w Budzyniu. W listopadzie uruchamiamy 3 nowe oddziały w Stargardzie, Biesiekierzu i w Budzyniu. Są to zupełnie nowe punkty, które wynikają z długofalowych planów rozwojowych firmy i przejęcia nowego terenu, na którym będziemy autoryzowanym punktem John Deere. To co bardzo ważne we wszystkich tych punktach budujemy zupełnie nowe zespoły na wszystkich oferowanych stanowiskach w działach Serwisu, Części i Handlowym. Jest to zatem doskonały moment, aby dołączyć i od samego początku być częścią tego zespołu i tworzyć koleżeńską atmosferę, która będzie sprzyjała współpracy. Zapraszam również do kontaktu mailowego: [email protected] żebyśmy mogli umówić się na rozmowę. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny

13.08.2021 10:32

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.?
Janek

18.09.2021 18:53

Hej chcesz powiedzieć że później jest problem z wywalczeniem podwyżki. Czy jak znasz swoją wartość to jestes w stanie dla siebie dużo wywalczyć??
Hrkk

30.09.2021 17:18

Dla serwisanta/magazyniera na początek 2500/3000 i na podwyżkę nie masz co liczyć

17.09.2021 21:31

jak jest dobrze to dobrze jak zaczyna sie walic to zapraszaja Ciebie i Twojego przelozonego do salki konferencyjnej - daja wypowiedzenie do podpisania i czekasz na swiadectwo pracy w domu. Ja osobiscie nie polecam tej firmy....
Janek

18.09.2021 18:48

Hej a możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś że była to sytuacja i kiedy to się zdarzylo
AnonimowyAnonimAnonimowicz

15.06.2021 23:12

Witam , Jakieś aktualne opinie na temat przedstawiciela handlowego, jakie podejście do pracowników, szkolenia ? Pozdrawiam
Janek0812

13.07.2021 20:01

Witam Złożyłem CV na stanowisko magazyniera przez stronę i nie mam nigdzie potwierdzenia czy aplikacja do was dotarła. Dodatkowo mam również pytanie odnośnie gospodarstw wiem że wasza firma posiada swoje czy poszukujecie może pracowników do tych oddziałów?? Mam doświadczenie w pracy w gospodarstwie wielkopowierzchniowym na sprzętach nowoczesnych.

13.07.2021 21:02

Witaj, Dziękujemy za wiadomość. Poprosimy o kontakt na nasz adres e-mail: [email protected], abyśmy mogli bezpośrednio się skontaktować i potwierdzić czy aplikacja dotarła oraz postaramy się przekierować do osób kontaktowych z gospodarstwa, ponieważ gospodarstwo jest niezależną spółką i prowadzi rekrutacje oraz zatrudnienie we własnym zakresie. Pozdrawiamy, Agro-Sieć Maszyny
Michał

22.02.2021 09:46

@j hej gdzie widzisz ze szukają do firmy ?

21.04.2021 13:01

Aktualne oferty pracy dostępne są na naszej stronie https://www.agro-siec.pl/praca

28.05.2020 11:40

Czy firma Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

21.04.2021 12:58

Tak, szkolenia naszych Pracowników finansowane są w całości przez pracodawcę.

02.01.2021 09:15

Czy w Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

21.04.2021 12:55

Tak, organizujemy wiele szkoleń zarówno wewnętrznych jak i zewnętrznych.

16.04.2021 15:11

Witaj,

Dziękujemy, że odwiedziłeś nasz profil. W Agro-Sieć Maszyny cenimy otwartą komunikację i każda konstruktywna informacja zwrotna jest dla nas ważna i stanowią punkt inicjujący zmianę, aby tworzyć przyjazne miejsce pracy, z pozytywną atmosferą, w którym czujemy się wartościowymi członkami zespołu.

Merytoryczne komentarze na pewno pomogą nam przeanalizować sytuację. Jesteśmy tutaj, by rozmawiać o Waszych dobrych doświadczeniach i wyciągać wnioski z Waszych uwag. Jednocześnie informujemy, że komentarze naruszające regulamin portalu GoWork oraz sprzeczne z zasadami współżycia społecznego lub zawierające wulgaryzmy nie będą publikowane.

Pamiętaj również, że będąc naszym Pracownikiem, w każdej chwili możesz porozmawiać z nami bezpośrednio o wszelkich wątpliwościach, zadać pytania, które Cię nurtują i rozwiązać bardzo wiele kwestii.

W razie pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem:  [email protected]

Pozdrawiamy!
Zespół Agro-Sieć Maszyny
J

26.11.2020 14:32

Widzę że szukają pracowników, a doszły mnie słuchy że mają problemy i w ostatnim czasie było sporo zwolnień ....? Ktoś coś wie jak to wygląda? Warto aplikować?
TB

24.11.2020 11:24

Kiedyś to była fajna firma, niestety ale zrobiła się korporacja i to taka w najgorszym wydaniu. Królują tabelki, żeby cokolwiek załatwić trzeba wysłać kilka maili i na wszystko trzeba mieć mailową "podkładkę", starzy pracownicy mają gdzieś nowych, ciężko o jakąkolwiek pomoc. Firma słynie z dużej ilości dyrektorów, momentami ciężko się połapać kto za co odpowiada....(usunięte przez administratora).OCywsicie na rozmowie obiecają złote góry a jak przyjdzie co do czego to okazuje się że wszystko jest inaczej, a premia się jednak nie należy. (usunięte przez administratora)
Były pracownik.

25.11.2020 12:00

Święta prawda.Pomyślcie kierownicy i dyrektorzy kiedy wasi pracownicy dostali podwyżkę.co nie którzy to nigdy.Tak jak przyszli ,tak do dziś pracują za te same pieniądze.Wstyd mi było powiedzieć znajomym i rodzinie ile tu zarabiałem.Zastanówcie się drodzy dyrektorzy.Może warto docenić tych którzy tu zostali ,a nie inwestować w niepotrzebnych pracowników których pozatrudnialiście do biur.

17.10.2019 10:03

Jak długo czekaliście na odzew z Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
www

19.11.2020 17:07

Zadzwonili po 3 miesiącach od złożenia podania. Czekając na rozmowę, Pani w recepcji zadzwoniła jak domniemam do osoby rekrutującej i powiedziała " kolejna osoba na rozmowę" . Czułam , że tracę czas, żałuję że nie wyszłam. Pani ta darowałaby sobie słowo kolejna.

Zostaw merytoryczną opinię o Agro-Sieć Maszyny Sp. z o.o.