Delante Marketing

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Delante Marketing sp. z o.o.

Opinie o Delante Marketing Kraków

Nie przegap nowości o Delante Marketing sp. z o.o.!

ja

21.05.2020 20:27

@Nie polecam ehh czyli jako miejsce pracy na dłużej nie polecasz...?
    grzegorz

06.01.2021 18:51

ja takze
    loverka

01.12.2021 18:04

ja takze nie polecam
    Piotr

19.10.2021 00:44

Tyle pozytywnych opinii ze uwierzyłem ze mój interes to klapa. Niestety poza wmawianiem ze coś robią to nic nie robią. Korzystałem z usługi adwords u nich. Serio lepiej zadzwonić bezposrednio do Google żeby sami to ustawili a ich opłatę przeznaczyć na olx czy cokolwiek.

20.10.2021 15:38

Panie Piotrze, dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie było negatywne. Zdecydowana większość naszych klientów jest zadowolona z naszych usług (jak sam Pan zauważył - zostawiają oni dużo pozytywnych opinii). Negatywna opinia jest czymś naturalnym i jesteśmy świadomi, że i takie się pojawiają, natomiast zawsze jesteśmy otwarci żeby porozmawiać i poznać wszystkie perspektywy. Chętnie porozmawiamy o zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt na [email protected], żebyśmy mogli się do niej odnieść. Pozdrawiamy, Zespół Delante
    agnesd

04.08.2020 19:54

Odniosłam bardzo negatywne wrażenie o firmie. Rozmowa kwalifikacyjna wyglądała jak przesłuchanie. Realne oczekiwania od stażysty znacznie wyższe niż zaprezentowane w ogłoszeniu. Mieli dać znać niezależnie od decyzji najpóźniej do wczoraj - kontaktu zero. No cóż.
    tomek

12.08.2021 19:45

uuuu, to wazna informacja dla potencjalnych klientow tej firmy bo bardzo dobrze to o niej swiadczy ze poszukuje ludzi ktorzy maja doswiadczenie (:
    kraków

21.09.2021 16:16

doświadczenie u stażysty... Dobre sobie. Niby gdzie to doświadczenie ma zdobyć jak nie podczas stażu? Jest multum innych agencji, na tą szkoda tracić czasu. Oczywiście zero feedbacku po rozmowie rekrutacyjnej, mimo obietnicy. Nie szanuję

14.05.2021 15:49

Sama rozmowa z Head of SEO&SEM oraz SEO Team Leaderem bardzo miła i rzeczowa. Z deklarowanego czasu 50 min przeciągnęła się na 70-80 min. Odpowiedź z wynikami w zadeklarowanym terminie. Odpowiedź odmowa i każdy ma do takiej decyzji prawo, jednak uzasadnienie nieadekwatne do przebiegu rozmowy. "Zbyt mała wiedza techniczna" - nie wiem na jakiej podstawie zostało to wywnioskowane, ponieważ podczas rozmowy nie padło żadne pytanie ukierunkowane w stronę technicznych aspektów SEO. No chyba, że wysnuta na podstawie pytania "Jak wygląda Twój tydzień pracy". Trochę jestem zawiedziony, a trochę nie. Dzięki - daliście mi siłę do dalszego poszukiwania i rozwoju.

09.06.2021 13:06

Widzę, że rzeczowa analiza procesu rekrutacji i uczciwe odczucia nie idą w parze z Twoim podejściem. Spokojnie - każdy ma prawo do takich osądów i wygłoszenia swojej opinii. Jednak szanujmy się wzajemnie i szanujmy język Polski bo jest różnica, czy robisz komuś „łaskę”, czy „laske”.

09.06.2021 13:10

- dzięki! Nie przejmuję się :) Mam co robić i głodem nie przymieram. Co do sytuacji Delante - nie mnie oceniać. Życzę całej firmie i pracownikom jak najlepiej! No i oczywiście dobrych wyników dla klientów. A na koniec pamiętajmy - czas zweryfikuje nasze decyzje. Pozdrawiam, P.
    Mirek

16.03.2021 12:37

Na staże w Delante przyjmowani są tylko studenci? Jest sens, aby osoba będąca już kilka lat po studiach składała CV na staż?
    nie

03.06.2021 14:48

powiedza Ci ze masz za duze doswiadczenie po czym zaproponuja "przesluchanie" do innego działu ;)
    Asia

21.05.2021 09:22

Jestem w Delante od ponad miesiąca. Chociaż fizycznie od biura dzieli mnie 289 km, tego dystansu nie było czuć ani podczas rekrutacji ani na etapie wdrożenia. Rozmowy rekrutacyjne były przeprowadzone w profesjonalny, ale lekki sposób. Stres minął już po paru pierwszych minutach, a konwersacja budowała się sama. Mówiłam po prostu o tym, jaka stoi za mną historia i co tak na prawdę mnie interesuje. Pierwsze tygodnie były bardzo intensywne. Codziennie uczyłam się nowych rzeczy (i nadal się ich uczę), brałam udział w szkoleniach przygotowanych przez specjalistów, a potem ćwiczyłam te zagadnienia w praktyce. Do tej pory regularnie otrzymuję feedbacki, które pozwalają mi ocenić, jak szybko przyswajam wiedzę. Dostaję także ambitne zadania, dzięki którym czuję, że naprawdę się rozwijam. W procesie wdrożenia wspiera mnie moja buddy Monika, a wraz z nią cały team SEO. Myślałam, że zdalna praca w nowym miejscu będzie ciężkim doświadczeniem, a okazała się być opcją, która pozwala mi łączyć zainteresowanie SEO ze studiami w Warszawie oraz moim dynamicznym trybem życia.
    Zdecydowanie Zadowolona

20.05.2021 17:31

Do Delante dołączyłam ponad rok temu, na samym początku pierwszego lockdownu. Mimo, że całe wdrożenie przebiegało zdalnie to atmosfera w zespole i całej firmie sprawiła, że łatwo było się wdrożyć w team. Firma dba o to, żeby uwzględniać opinie pracowników i się do nich odnieść - duży plus, bo to pozytywnie wpływa na atmosferę i kontakty wewnątrz. Od samego onboardingu przekazywana jest masa wiedzy o SEO, która jest na bieżąco uzupełniana w trakcie pracy - naturalnie, bo to główny obszar którym cała firma się zajmuje. W recenzjach widziałam zarzut, iż "nie uczą marketingu tylko SEO" - well, to agencja specjalizująca się w SEO, wiec to raczej logiczne ;). Zapewniam, że w razie chęci dokształcenia w szerszym zakresie marketingu wewnętrzny team marketingowy jest pomocny :) Naprawdę bardzo dobre miejsce do pracy, cieszę się, że tutaj trafiłam. Dużo nauki i wyzwań, a przy tym dobra organizacja wewnętrzna i podejście do pracownika. Zarząd wprowadza wiele udogodnień na prośby pracowników, zwłaszcza przy trybie zdalnym, wszystko jest konsultowane jawnie. Polecam!

17.04.2021 12:25

Jak jest z pakietem medycznym w Delante Online Marketing? Można dołączyć rodzinę?

20.05.2021 10:16

Tak, można dołączyć członków rodziny za dodatkową opłatą ;)
    Mariusz

23.02.2021 20:03

Czyli to dobre miejsce dla osób dla których to pierwsza praca tak?

20.05.2021 10:13

Zdecydowanie tak, dla wielu osób w Delante jest to pierwsza praca.
    Shrek

13.02.2021 20:29

Jako pierwsza praca ok. Jeżeli zależy Wam na marketingu z prawdziwego zdarzenia to lepiej szukać gdzie indziej. Wszystko kręci się wokół SEO. Klapki na oczach w kontekście rozwijania biznesu klienta. Atmosfera dobra, ale to według mnie tworzenie marketingu na zewnątrz. Dział sprzedaży dużo wrzuca tematów. Dopinają wszystko bo target musi się zgadzać. W momencie pandemii zwolnienia z dnia na dzień. Bez uzasadnienia dlaczego akurat na nich padło. Pozory dużo pozorów. Nadgodziny to norma. Ledwo da się wyrobić z praca.

24.07.2020 14:36

25.08.2020 13:15

W Delante inwestujemy w rozwój pracownika i staramy się, żeby każda osoba, która decyduje się do nas dołączyć miała możliwość poszerzania wiedzy, umiejętności i zdobywała doświadczenie w pracy z klientami. Umożliwia to odpowiednio zorganizowane wdrożenie oraz ścieżka kariery. Najczęściej pracownicy rozpoczynają z nami przygodę, jeszcze podczas studiów, na stażu płatnym, który trwa 3 miesiące, w trakcie którego pracują z innymi specjalistami nad realizacją projektów dla klientów. Po tym czasie możliwy jest awans na stanowisko juniora, gdzie zarobki już są uzależnione od realizacji projektów/zadań i odpowiednio rosną. Rzeczywiście wymagania w stosunku do kandydatów, a potem praca, są wymagające, ale to tylko i wyłącznie wynika z faktu, że realizujemy ambitne projekty dla klientów, co dla wszystkich z nas stanowi powód do dumy i satysfakcji.
    Ule

06.01.2021 18:49

@wik 100000% prawdy :) wyzysk i fałsz

02.11.2020 14:41

Czy specjalista dostanie się u Was na jakieś sensowne stanowisko czy dla wszystkich jest wyznaczona jedna ścieżka kariery?
    Ali

26.09.2020 11:02

Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnymi, wścibskimi pytaniami podczas rozmowy kwalifikacyjnej. O ile początkowe etapy rekrutacji (kontakt z Panią Klaudią) były na bardzo wysokim poziomie, to rozmowa z prezesem i szefem jednego z działów... poniżej jakiejkolwiek krytyki.

07.10.2020 17:00

Dziękujemy za cenną informację zwrotną. Celem naszego procesu rekrutacyjnego jest weryfikacja doświadczenia i umiejętności kandydata z perspektywą, że będzie on pracować u nas na stałe. Rekrutacja jest dla nas istotnym procesem, dlatego poświęcamy mu sporo naszej uwagi. Dopasowanie kandydata do wymagań roli, które u nas są bardzo ambitne, wymaga przeprowadzenia szczegółowego wywiadu. Jednocześnie staramy się cały czas polepszać doświadczenie towarzyszące rekrutacji, więc Twoja opinia jest dla nas cenna.
    Hmmmm

28.09.2020 15:47

Bardzo miła rozmowa rekrutacyjna. Miałem dostać informację zwrotną w x. 2 tygodnie po x wciąż cisza. Szkoda, bo firma wydawała się w porządku.

07.10.2020 16:48

Cieszymy się, że rozmowa była dla Ciebie przyjemnością ;) Daj nam znać na maila ([email protected]) lub napisz do nas na FB jeśli nadal nie dostałeś/aś odpowiedzi. Zaradzimy na to szybko!
    Michalina

14.03.2019 15:24

O Delante dowiedziałam się od koleżanki, z którą razem studiowałam przez 3 lata. Po pracy w kilku korporacjach stwierdziłam, że potrzebuję czegoś nowego, co da mi możliwość rozwoju i niekoniecznie musi się wiązać z moimi studiami. Przychodząc tutaj na staż w dziale sprzedaży uczyłam się od podstaw, zarówno SEO jak i samej sprzedaży. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Nauczyłam się wiele technicznych rzeczy, linkowania, nawiązywania relacji z ludźmi oraz nowoczesnej sprzedaży co bardzo rozszerzyło mi perspektywę na to co do tej pory o niej sądziłam. Nabyłam tu wiele umiejętności, zwłaszcza interpersonalnych. Po stażu zostałam w Delante jako Marketing Consultant. W dziale sprzedaży pracuję razem z moją koleżanką oraz innymi członkami zespołu, którzy zawsze napędzają mnie pozytywną energią. Czas mi szybko mija a praca z klientami daje dużo satysfakcji. Bardzo polecam ten staż osobom, które jak ja nie miały w tym temacie żadnego doświadczenia ale lubią rozmawiać z ludźmi. Spokojnie można również pogodzić pracę z studiowaniem. Delante to nie tylko fajne możliwości, dawka ciekawej wiedzy i nowoczesny biznes ale to także świetni ludzie i rodzinna atmosfera :)
    SEO

08.04.2020 14:35

Racja, szkoleń jest bardzo dużo i są one w czasie pracy, co jest bardzo fajne. Nie mówiąc już o początku pracy w delante kiedy szkolenia są praktycznie codziennie.

25.08.2020 13:24

Dokładnie tak! Szkoleń jest bardzo dużo, szczególnie na początku. Nie trzeba mieć dużej wiedzy SEO przychodząc na staż ale trzeba mieć pojęcie co to jest (na rozmowie raczej padają pytania "co to jest seo" albo "co wpływa na pozycję w wyszukiwarce" a nie "jak dodać opis alternatywny do zdjęcia produktu w shoperze"). Na stażu nauczysz się jak to robić w praktyce. Analogicznie, raczej nie aplikowałbym na staż w dziale podatkowym nie wiedząc co to jest podatek ;)

18.06.2020 10:54

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Delante Online Marketing?

19.08.2020 12:53

Hej, tak są co najmniej raz w roku. Co miesiąc są również wyjścia integracyjne na imprezy, paintball i wiele innych.

18.05.2020 23:42

Czy w czasie pandemii nadal jest prowadzona rekrutacja?
    Nie polecam

03.04.2020 23:34

Firma próbuje stworzyć pozory wspaniałej firmy, gdzie wszyscy jesteśmy jak rodzina. W rzeczywistości za plecami zarząd potrafi powiedzieć, że eksperta można zastąpić skończona liczbą stażystów. Prymitywne psychologiczne zagrywki na porządku dziennym i mydlenie oczu. Zarobki słabe. W premie nie polecam wierzyć. Złapać jak najwięcej wiedzy w jak najkrótszym czasie i uciekać.
    xxxx

15.04.2020 22:21

to prawda ;)
    Zainteresowany

11.05.2020 01:26

Z jednej strony widzę tu w Waszym komentarzu "zatrudnianie stażystów jest dla nas równie ważne jak zatrudnianie bardziej doświadczonych pracowników", natomiast z drugiej wpis Kasia - Delante 29.01.2020 13:12 sugeruje coś zgoła odmiennego - "Nie robimy rekrutacji na pozycje juniorskie, tylko na staże (mówię tutaj o dziale SEO).". To jak to w końcu jest, może najlepiej będzie podać potencjalnie zainteresowanym pracownikom ile osób zostało przyjętych na stanowisko przynajmniej specjalisty w przeciągu powiedzmy dwóch lat?
    Tomek

02.04.2020 15:58

Na portalach z ogłoszeniami cały czas "wiszą" oferty stażowe z Delante, nieprzerwanie od kilku lat? O czym to świadczy?

08.04.2020 14:28

To świadczy o tym, że od kilku lat szybko się rozwijamy i prowadzimy ciągły nabór na staż :)
    Ela

27.01.2020 11:48

Czy to prawda, że firma bazuje na rotujących stażystach pracujących za minimalną, a stała ekipa liczy kilkunastu członków z zarobkami na poziomie od 3-5 tys zł?
    Roman

01.03.2020 16:44

Informacje o zarobkach powinny być jawne. Nie widzę powodu ukrywania ich zarówno przez potencjalnymi kandydatami, jak o osobami z zewnątrz. Chyba, że jednak macie coś do ukrycia w tej kwestii?

04.04.2020 22:28

Jako osoba, która zna Delante musze powiedzieć, że niestety to prawda.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Delante Marketing?

Kontakt - Delante Marketing sp. z o.o.

Kraków

Branża główna: Agencje i domy mediowe

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Karolina

30.03.2020 16:11

Trafiłam do Delante w momencie kiedy zastanawiałam się co zrobić dalej pod kątem zawodowym. Uważam że decyzja przyjęcia pracy w tej firmie była jedną z lepszych decyzji o jakich zdecydowałam. To miejsce w którym jeśli tylko chcesz się rozwijać, zmieniać swój dział lub masz jakieś ogólne pomysły na polepszenie firmy - to nie tylko będziesz wysłuchany ale otrzymasz również pomoc i wsparcie w wprowadzeniu tych zmian do życia. Ludzie którzy tworzą tę firmę (a są to: pewne, doświadczone i ambitne osoby) bardzo angażują się aby każdy pracownik czuł się doceniony, wysłuchany i spełniony. Jest jeden warunek - nie wystarczy dużo mówić - trzeba być przygotowanym na czyny, wkład i pracę ale pracę która daje satysfakcje i zadowolenie :) polecam z czystym sumieniem.
    mat

20.03.2020 15:25

Staże w Delante są tylko dla studentów lub absolwentów do 2 lat po studiach, jak wynika z ogłoszeń?

23.03.2020 11:15

Staż skierowany jest przede wszystkim do studentów i absolwentów, ale jest otwarty dla każdego, kto jest dopiero na początku swojej kariery zawodowej i rozwoju w branży SEO.
    Ola

04.03.2020 10:36

Z Delante po raz pierwszy spotkałam się na jednych z krakowskich targów pracy i od razu poczułam, że tą firmę tworzą ludzie, z którymi chciałabym pracować. Chwilę po targach stwierdziłam, że spróbuję swoich sił i zaaplikowałam. Moja rekrutacja przebiegła bardzo sprawnie i po niedługim czasie znalazłam się w Delante już jako członek zespołu. Swoją przygodę w tej firmie zaczęłam jako Stażystka w dziale Marketingu, a po stażu zostałam na dłużej, już na stanowisku Juniora. Dziś rozpoczynam swój 9 miesiąc w Delante i szczerze przyznam, że nie wiem kiedy to minęło. Przede mną wciąż nowe wyzwania, mam coraz bardziej odpowiedzialne obowiązki i czuję, że naprawdę się rozwijam. Praca tutaj jest intensywna i wiele się dzieje, ale dzięki temu nie ma czasu na nudę ;-) Dużym plusem są na pewno szkolenia - na własnej skórze przekonałam się, że #napędzamytalenty nie jest jedynie pustym sloganem. W każdym tygodniu uczymy się czegoś nowego - mamy środowe webinary, #educzwartki i inne, zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne szkolenia - tu nie ma mowy o staniu w miejscu ;-) No i co dla mnie najważniejsze, bez większych problemów udaje mi się łączyć tą pracę ze studiami dziennymi.

27.02.2020 09:43

Co wchodzi w socjal Delante Online Marketing?

28.02.2020 11:55

Benefity dla pracowników Delante to między innymi: - prywatne ubezpieczenie zdrowotne, - dofinansowanie sportowe, - program rekomendacji, - wyjazdy na konferencje branżowe, - wyjazdy integracyjne i imprezy okolicznościowe, Oprócz tego w biurze na pracowników czeka strefa rozrywki z piłkarzykami, biblioteczka i świeże owoce :)
    GrupKarol

04.12.2019 10:35

Witam:) Mam pytabie, czy przyjmujecie na staże tez osoby, które mają już doświadczenie zawodowe, ale w innej dziedzinie? Bardzo zainteresował mnie staż seo/sem, zawsze chcialam sie tym zajmowac, ale od roku juz nie studiuje i miałam inne doswiadczenia zawodowe w trakcie studiów i po nich.. Pozdrawiam:)

05.12.2019 20:19

Za studentów nie trzeba płacić ZUSu, więc w Delante mają znacznie większe szanse. Jeśli jednak dobrze orientujesz się w seo lub sem, to też masz szanse. Aplikuj.

03.11.2019 09:08

Czy Delante Online Marketing organizuje staże dla studentów?

29.11.2019 12:59

Na naszej stronie można znaleźć oferty staży, na które jak najbardziej mogą aplikować studenci jeśli tylko mają wymaganą dostępność godzinową. Jesteśmy elastyczni jeśli chodzi o rozkład godzin pracy :) (usunięte przez administratora)
    Ciekawa

30.09.2019 15:14

Mam pytanie w związku ze stażem: co ile jest on organizowany? Bardzo zainteresowała mnie oferta stażu w dziale SEO/SEM niestety moja liczba godzin na studiach dziennych nie pozwala mi na bycie dyspozycyjną przez 32 h w tygodniu, przynajmniej w tym semestrze. Z góry dziękuję za odpowiedź.

29.11.2019 12:56

Rekrutacja na staż jest otwarta cały czas. Jeśli w kolejnym semestrze będziesz miała większą dyspozycyjność to zachęcam Cię do aplikowania.
    Grzegorz

29.08.2019 13:11

Czy program stażowy jest skonstruowany w sposób, który pozwala połączyć staż ze studiami dziennymi? Ktoś mógłby powiedzieć, jak wygląda to godzinowo ( chodzi mi konkretnie o staż SEO ) w ciągu tygodnia i elastyczność. Będę bardzo wdzięczny ;)

03.09.2019 15:19

Cześć Grzegorz, większość naszych stażystów łączy staż SEO ze studiami. Minimalny wymiar godzinowy stażu to 32h i zazwyczaj udaje się tak poukładać zajęcia że nie ma problemu z połączeniem stażu i studiów :) Jeśli chciałbyś dopytać o konkretny przypadek to zachęcamy do kontaktu przez Facebooka (https://www.facebook.com/delantepl/).
    Moni

30.08.2019 11:01

Pracuję w Delante w dziale Google Ads. Zaczynałam jako stażystka i zostałam na dłużej. Proces rekrutacji bardzo sprawny, w moim przypadku była to rozmowa przez telefon (ogólne pytania) i spotkanie w siedzibie ze specjalistą i właścicielem (pytania o doświadczenie zawodowe i umiejętności z CV). Harmonogram mojego stażu był przygotowany i ustalony zanim pojawiłam się w firmie, dlatego byłam pewna, że z tygodnia na tydzień będę uczyć się czegoś nowego i przydatnego - i tak było. Warto wiedzieć, że w Delante każdy nowy pracownik przez pierwszy tydzień poznaje pracę w SEO . Pomaga to zrozumieć wiele elementów i ułatwia późniejszą pracę w innych działach. Każdy też ma przydzielonego swojego opiekuna, który cierpliwie i z wyrozumiałością odpowiada na pytania, udziela feedbacku i jest nieopisaną pomocą w pierwszych dniach. Atmosferę także warto wyróżnić - życzliwość, zrozumienie i wsparcie widoczne jest na każdym poziomie pracowników (od stażystów, po właściciela). Nigdzie nie spotkałam się z taką ilością szkoleń w pierwszych 3 miesiącach! Co ciekawe - miały one różną formę: raz webinarów, raz prezentacji a innym razem formę warsztatową (czyli praktyczną). Bardzo łatwo jest połączyć studia stacjonarne i niestacjonarne z pracą w Delante.
    Ania

26.08.2019 19:50

Właśnie mija półmetek mojego stażu w Delante w dziale SEO i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nie wiem, kiedy to zleciało. Sam staż jest intensywny i naprawdę dużo się dzieje. W niemal każdym tygodniu przewidziane są szkolenia, na których krok po kroku omawiane są konkretne zagadnienia. Po szkoleniach teoretycznych przechodzi się już do zadań praktycznych, co pozwala oswoić się z danym tematem. Każdy stażysta ma przydzielonego opiekuna, który na bieżąco odpowiada na pytania i daje feedbacki odnośnie wykonanej pracy. Atmosfera jest naprawdę przyjazna i można liczyć na szybką odpowiedź, czy pomoc z każdej strony. Jeśli zależy Ci na tym, aby się dużo nauczyć, to staż w Delante z pewnością daje taką możliwość :)
    Dominika

29.07.2019 09:26

Właśnie zaczęłam przygodę w Delante, także podzielę się odczuciem po rekrutacji. Na moją aplikację odpowiedzieli dość szybko. Krótka rozmowa telefoniczna z ogólnymi pytaniami dotyczącymi również SEO, po czym umówienie spotkania na rozmowę kwalifikacyjną. Przed spotkaniem czułam się dosyć niepewnie, ale podczas rozmowy z Klaudią stres przeszedł i naprawdę bardzo miło to wspominam. Opowiedziałam o sobie, swoim doświadczeniu, swoich celach, co jest dla mnie ważne i jakie mam motywacje. Wyszłam bardzo zadowolona i ucieszona, że rozmowa kwalifikacyjna może być miłym wspomnieniem . Dostałam informację, że po konsultacjach oddzwonią z umówieniem się na następną wizytę. Bodajże dwa dni później, dostałam telefon z zaproszeniem na kolejną rozmowę, tym razem już z CEO i z Head of Growth, jako że aplikowałam do działu sprzedaży. Tutaj już stresowałam się bardziej niż za pierwszym razem, pytania dotyczyły sprzedaży, pracy z klientem. Była to jedna z lepszych rekrutacji i polecam każdemu, kto zastanawia się nad podjęciem tego pierwszego kroku. Atmosfera w pracy jest świetna, ludzie bardzo pomocni i na duży plus szkolenia wdrażające.
    Bożena

27.07.2019 11:14

Gorąco polecam współpracę z firmą Delante! :) świetny program stażowy, dużo praktyki i pomocnych szkoleń. Serdeczni i zawsze gotowi do pomocy ludzie :) nic dodać, nic ująć :)
    Robert

22.07.2019 17:52

(usunięte przez administratora) Wynagrodzenie słabe (usunięte przez administratora)
    Ola

02.07.2019 13:51

Uwaga na rozmowę rekrutacyjna z prezesem - robi drenaż know-how i wypytuje o praktyki i stawki kampanii AdWords w innych firmach, w których pracowałeś. Wielki niesmak.

05.07.2019 10:21

Dziękujemy za ten feedback. Przy rekrutacji do działu Google Ads czasem pytamy o rzeczy typu: rząd wielkości budżetu jaki obsługiwała dana osoba, ilość obsługiwanych klientów i branże. Robimy to by ocenić z jaką skalą trudności w pracy kandydat miał do czynienia. Przykro nam jeśli nasze pytania sprawiły Ci dyskomfort.
    Klaudia

28.05.2019 21:25

Po jakim czasie od wysłania CV można spodziewać się odpowiedzi?

29.05.2019 15:17

Cześć Klaudia, kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Kontakt jest do 2 tygodni po wysłaniu CV, zazwyczaj szybciej :)
    Konrad

11.02.2019 18:36

Do Delante również trafiłem jako osoba, która wcześniej nie miała styczności praktycznej z SEO. W firmie pracowałem łącznie około 14 miesięcy, które stały się dla mnie okazją do rozwoju zarówno pod kątem zawodowym, jak i osobistym. Co więcej, sam zespół okazał się wyjątkowo przyjazny i nastawiony na wzajemną naukę, czy to podczas szkoleń, czy też najzwyklejszych rozmów. Jeżeli ponadto komuś zależy na dodatkowych eventach okołofirmowych, a także profitach dla pracowników - nie będzie zawiedziony. Jak już wcześniej było wspomniane, sama praca jest intensywna, daje jednak przy tym też sposobność do rozwinięcia się na wielu frontach. Samo kierownictwo też wykazało się elastycznością, jako że przez większość mojego stażu pracy w Delante byłem studentem w trybie dziennym.
    Domi

08.01.2019 11:09

Pracuję już w Delante od ponad roku w dziale sprzedaży. Zaczęłam pracę w tej firmie jeszcze w trakcie studiów i do tej pory udaje mi się łączyć pracę ze studiowaniem. Moje doświadczenie w firmie zaczęłam od stażu, gdzie uczyłam się podstaw SEO i linkowania. Dzięki niemu miałam podstawy, których potrzebowałam do dobrej sprzedaży naszych usług. Praca w Delante bardzo mnie rozwinęła i pokazała, że sprzedaż oparta na relacji z klientem bardzo mi się podoba i chcę to dalej robić w życiu. Zespół sprzedażowy jest bardzo zgrany i zawsze gotowy do pomocy. Spędzamy ze sobą czas również po pracy i organizujemy gry integracyjne :) Wspieramy się nawzajem i wspólnie pracujemy na dalszy rozwój firmy.
    Sylwia

05.12.2018 16:48

Do Delante trafiłam po studiach, kiedy szukałam stażu z perspektywą zatrudnienia po nim, jestem tu prawie pół roku. Już w ogłoszeniu spodobały mi się przejrzyste informacje o wymaganiach i obowiązkach, a przede wszystkim o wynagrodzeniu (co się nie wszędzie zdarza). 2-etapowa rozmowa kwalifikacyjna przebiegła w luźnych warunkach, chociaż nie mogę powiedzieć, że się nie stresowałam. Odpowiedź po niej była bardzo szybka. 3 miesiące stażu zleciały szybko i były bardzo intensywne - na początku co tydzień szkolenia, coraz więcej obowiązków, ale też stała pomoc ze strony koleżanek z pracy (to zdecydowanie żeńska ekipa). Miałam własną „opiekunkę”, która odpowiadała na wszystkie pytania i bardzo pomagała mi na początku, dawała obszerny i częsty feedback. Zresztą nie tylko ona, firma dba o to, by feedbacku było dużo i konkretnie. W czasie stażu zadania obejmowały tworzenie backlinków, raportowanie wyników i raczej seocopywriting, praca na narzędziach do analizy była już po stażu. Zdecydowanie można się tu rozwijać, ekipa jest świetna :)
    Magda

13.12.2018 17:35

Jakieś wskazówki odnośnie rozmowy rekrutacyjnej?
    Karolina

19.09.2018 08:43

Pracuję w Delante w dziale sprzedaży trochę ponad pół roku. Trafiłam tutaj zupełnie przez przypadek. Zależało mi na pracy, w której będę mogła się rozwijać. Nie byłam pewna co do swoich umiejętności, ponieważ kompletnie nie znałam branży, ale mimo to mnie zatrudniono, czego nie żałuję. Wszystkiego dowiedziałam się na licznych szkoleniach, a na dodatek wszyscy są bardzo pomocni, więc zawsze mogę o wszystko dopytać! Każdego dnia uczę się czegoś nowego, rozwijam swoje umiejętności i wiedzę. Na początku miałam obawy co do wyścigu szczurów, ale tutaj tego nie ma! Atmosfera jest fantastyczna, w kuchni co chwilę są jakieś słodkości (uwaga, bardzo uzależniają!). W chill-roomie jest pełno wielkich poduszek, konsola, ściana do pisania mazakami bo lubimy grać w kalambury, no i "rośnie" tam trawa! Mamy fajne patio gdzie w okresie letnim jemy wspólnie lunche. Jesteśmy super zespołem, a ja się bardzo cieszę, że zdecydowałam się na pracę w Delante.
    Asia

07.08.2018 17:20

Hej! :) W Delante pracuję już od roku (w dziale SEO) i jestem osobiście bardzo zadowolona. Jeśli zależy Ci na rozwoju, a nie stażu, na którym będziesz parzyć kawę - dobrze trafiłeś. ;) Już od pierwszego dnia są tutaj szkolenia wewnętrzne z procesów, jeździmy też na wydarzenia branżowe (SEM KRK, Festiwal SEO w Katowicach). Można naprawdę ogrom wiedzy przyswoić, ambitne osoby są tu doceniane i szybko powierza się im odpowiedzialne zadania. To też ważne - naprawdę masz tutaj opcje szybkiego awansu. Poza tym starsze stażem osoby mega pomagają młodszym, odpowiadali mi cierpliwie zawsze na każde (nawet bzdurne na początku :D) pytania. Poza tym atmosfera jest świetna - młody team, wyjścia integracyjne. Chill room z playstation :), ciasta urodzinowe, dużo fajnych inicjatyw ("rowerem do pracy" itd), dofinansowanie do sportu... Na pewno nie będziesz się tu nudzić, nie ukrywam, że pracy jest dużo. Dla mnie to plus, jeśli dla Ciebie też, to może się tu kiedyś spotkamy ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Delante Marketing sp. z o.o.