Delante Marketing

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Delante Marketing sp. z o.o.

Opinie o Delante Marketing Kraków

Nie przegap nowości o Delante Marketing sp. z o.o.!

25.06.2025 17:15

Cześć!

Miło Cię tu spotkać!
    Jesteśmy Delante - Global Search Agency z Krakowa. Działamy na rynku nieprzerwanie od 2014 roku, wspierając marki z całego świata w zdobywaniu widoczności online i rozwijaniu ich biznesów.

Specjalizujemy się w widoczności - nie tylko w Google, ale też w ChatGPT, Bing, YouTube, TikToku i AI Overviews. Robimy SEO, SEM, Social SEO, mamy własne podejście do AI - AISO (AI Search Optimization) i pokazujemy, jak SEO naprawdę zmienia biznes.

Działamy w ponad 28 krajach. Zostaliśmy docenieni m.in. przez Forbesa, Deloitte, Financial Times oraz Global Search Awards, gdzie zdobyliśmy tytuł Best Global SEO Agency.

Nasz zespół to specjaliści z Polski, Włoch, Wielkiej Brytanii i innych krajów. Spotkasz nas na najważniejszych branżowych wydarzeniach: od BrightonSEO, przez Mediolan i Chiang Mai, aż po Seattle czy Cypr. Organizujemy też własne eventy i dzielimy się wiedzą bo edukacja to część naszej misji.

Dlaczego jesteśmy tutaj, na GoWork?
    Bo zależy nam na otwartej i merytorycznej komunikacji - nie tylko z klientami, ale też z osobami, które myślą o dołączeniu do #DelanteTeam. Chcemy, żebyś mógł/mogła lepiej nas poznać, zobaczyć jak pracujemy i sprawdzić, czy to miejsce dla Ciebie.

Jeśli szukasz przestrzeni do rozwoju, nauki i pracy z globalnymi markami - serio, dobrze trafiłeś/aś. Mamy Akademię Delante, jasne ścieżki kariery i zespół, który wzajemnie się wspiera. Bez spiny, ale z ambicją.

Zachęcamy do dzielenia się opiniami i zadawania pytań. Prosimy jednocześnie o zachowanie kultury wypowiedzi i publikowanie rzetelnych informacji - tylko na takie możemy odpowiedzialnie reagować.

Sprawdź aktualne oferty pracy na naszej stronie internetowej - może to właśnie Ty zostaniesz kolejnym delantero!

Pozdrawiamy,
    #DelanteTeam

#DelanteTeam #OneTeam #SearchLikeAHuman

X

22.06.2026 17:00

Pracuję w Delante od kilku miesięcy i zdecydowanie polecam to miejsce! Zaczęłam od stażu i od początku czułam się dobrze przyjęta - ludzie chętnie pomagają i odpowiadają na pytania. Praca jest wymagająca, ale branża SEO taka jest - cały czas coś nowego. Widać że zespół lubi to co robi i to naprawdę robi różnicę na co dzień. Polecam, szczególnie osobom które dopiero zaczynają i szukają miejsca gdzie można się naprawdę czegoś nauczyć ☺️

Stażystka

01.05.2026 13:05

Co prawda nie dostałam się na staż, ale cały proces rekrutacyjny był wspaniały! Od samego początku czułam, że faktycznie ktoś przeczytał moje CV. Rozmowa z Aliną z HR była w bardzo profesjonalnej ale pozytywnej atmosferze, następnie spotkanie w biurze z ekspertami w swojej dziedzinie. Będę dobrze wspominać i próbowac w kolejnych rekrutacjach!

Pracownik01

31.03.2026 13:05

W Delante pracuję ponad rok i uważam, że to bardzo dobrze miejsce na start kariery w SEO. Wdrożenie nowych pracowników jest naprawdę przemyślane, a także udoskonalane na podstawie feedbacku kolejnych nowo przyjętych osób. Co ważne, staż nie kończy się pożegnaniem z firmą - od początku jesteś szkolony tak, by kolejno zostać młodszym specjalistą, a następnie specjalistą SEO. Największą zaletą Delante są ludzie, na których zawsze można liczyć i którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą. Dużym plusem są też realne możliwości rozwoju i różnorodne, ciekawe projekty. Polecam!

Stażystka

25.11.2025 18:29

Pracuję już kilka miesięcy i dostałam przedłużenie umowy 😊 Mega mi się podoba mimo, że intensywnie. Jestem zadowolna. Polecam!
    Zadowolona

21.07.2025 17:09

Aktualnie już dłuższą chwilę pracuję w Delante i jako osoba, która intensywnie szukała pracy, bardzo doceniam Karolinę z rekrutacji. Nawet nie wiecie, jak często zdarza się, że po wypełnieniu zadań rekrutacyjnych zajmujących godzinę lub dwie firma nawet nie odezwie się z podziękowaniem za poświęcony czas... Tutaj kontakt był stały, nie było też problemu, żeby dogadać na spokojnie terminy i godziny etapów rekrutacji. Sam proces onboardingu również oceniam bardzo pozytywnie. Czułam, że mam wsparcie kolegów i koleżanek z teamu, którzy szybko odpowiadali na wszystkie pytania, a jeśli była taka potrzeba, znaleźli kilka minut na calla. Uważam, że bardzo dobrze wypada też „góra” - szef przedstawia się pierwszego dnia i rozmawia z pracownikiem, nie tylko o doświadczeniu i karierze, ale też ogólnie o życiu. Fajne, sprawia, że człowiek nie czuje się jak zwykły pionek w wielkiej korporacji. Pracy jest dużo i trzeba trzymać tempo, ale myślę, że jest to coś, czego można się spodziewać po dużej agencji marketingowej. To miejsce dla osób, które chcą się stale rozwijać, próbować swoich sił w nowych projektach i mają ambicje robić coś ciekawego. Czy każdy się tu odnajdzie? Pewnie nie. Ale czy warto jest spróbować? Zdecydowanie.
    Milosz

04.10.2025 23:07

Powodzenia z ta duza iloscia pracy. Ja mam mniej i zarabiam wiecej
    Wiktoria

06.08.2025 15:04

Pracuję w Delante agencji SEO/SEM od 4 lat i z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że był to bardzo dobry wybór. Mam realne możliwości rozwoju - zarówno przez udział w szkoleniach, jak i przez codzienną pracę przy zróżnicowanych projektach. Jeśli ktoś chce się rozwijać i nie boi się wyzwań, to znajdzie tu dla siebie miejsce.
    M

06.08.2025 12:53

Trudno chyba o lepsze wdrożenie na rynku. Otrzymałem dedykowaną osobę do pomocy i feedbacku, zestaw szkoleń oraz zapewnienie, że żadne moje pytania nie będą odbierane negatywnie. Tak też było w praktyce, każda osoba, do której zwracałem się z prośbą o pomoc, była nie tylko chętna do wsparcia, ale również do poznania mnie jako nowego członka zespołu 😀 Dzięki temu bardzo szybko poczułem się jak w domu. Choć zazwyczaj mam tendencję do zapominania imion, tutaj już w pierwszym tygodniu miałem wrażenie, że znam wszystkich nie od paru dni, a od paru lat. Pierwsze zadania, które mi przydzielano, były dobrze dopasowane: bez dużej presji, ale z szansą na naukę i wykazanie się. Polecam każdemu!

06.08.2025 12:44

M

Przebieg rekrutacji Rekrutacja rozpoczęła się od rozmowy wstępnej z Karoliną, była to bardzo miła i luźna pogawędka. Karolina okazała mi wsparcie w całym procesie rekrutacji i odpowiadała na każde moje późniejsze pytania. Kolejna rozmowa odbyła się z team leaderką Anią i również przebiegła w supermiłej atmosferze. Tym razem dotyczyła już konkretnych umiejętności oraz podejścia do pracy na stanowisku copywritera, opowiedziała mi o firmie, zespole i tym, czym będę się zajmował. Ostatni etap rekrutacji to spotkanie z liderką całego działu, Gosią. Co ciekawe, mimo że był to finał procesu, rozmowa miała nadal swobodny charakter i była nastawiona na lepsze poznanie mnie jako osoby, a także szerszym przedstawieniu, jak funkcjonuje firma i czego mogę się spodziewać. Cały proces oceniam bardzo pozytywnie. Był profesjonalny, a jednocześnie ludzki i przyjazny. Nie było żadnych niewiadomych, fikcyjnych dat i nie musiałem niczego się domyślać - duży plus. Pytania Podejście do pracy, poznanie mnie, sposoby radzenia sobie z trudnościami i obowiązkami, preferencje co do współpracy, omówienie umiejętności i doświadczenia.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    Kirn

15.07.2025 17:48

Niestety, procesu rekrutacyjnego finalnie nie oceniam pozytywnie, za dużo w nim niewiadomych, "chaosu oczekiwań" ze strony firmy, wygląda to na chęć obsadzenia dwóch/trzech ról w cenie jednej i to za pensję juniora. Jednak sam zakres obowiązków typowo juniorski już nie jest 😊 Moje oczekiwania wobec tej rekrutacji były znacznie wyższe i na samym początku niezwykle pozytywne, ponieważ rozmowa z HR była profesjonalna, ale im dalej w procesie, tym większe rozczarowanie.

18.07.2025 16:34

Dziękujemy za opinię i udział w procesie rekrutacyjnym. Domyślamy się, że chodzi o rekrutację w obszarze marketingu – to zespół, który obecnie jest w fazie rozwoju i intensywnych zmian, dlatego rzeczywiście szukamy osób, które potrafią spojrzeć szerzej i odnaleźć się w zadaniach z różnych obszarów. Dziękujemy za szczerość – cenimy sobie każdą informację zwrotną. Życzymy powodzenia w dalszych rekrutacjach i zawodowych wyzwaniach.

30.06.2025 17:35

Proces rekrutacyjny przebiegł w bardzo profesjonalny sposób – każdy etap został mi dokładnie wyjaśniony, a po zakończeniu rozmów szybko otrzymałam informację o decyzji. Od samego początku czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana. Onboarding również zasługuje na pochwałę – jeszcze przed pierwszym dniem pracy otrzymałam szczegółowego maila z informacjami organizacyjnymi, a pierwsze dni w firmie były w pełni poświęcone wdrożeniu. Wzięłam udział w wartościowych szkoleniach, a dodatkowo przydzielono mi buddy'iego, który był moim wsparciem przez pierwsze miesiące pracy. Warunki zatrudnienia oceniam bardzo wysoko. Pracuję przy ciekawych projektach, a firma daje realną możliwość kształtowania własnej ścieżki rozwoju – wystarczy wykazywać inicjatywę. Obowiązków jest sporo, ale każdy pracownik jest odpowiednio przygotowywany poprzez merytoryczne szkolenia. Co ważne, można liczyć na pomoc doświadczonych specjalistów SEO, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i wspierają na każdym etapie pracy.

13.06.2025 17:00

Skoro doszło do tego miejsca w sieci, to znaczy, że jest to związane z rozważaniem, jak jest w Delante. Ja tu już jakiś czas, i skorzystam, że zdecydowałem się właśnie na te zastosowanie innych alternatywnych. Firma ma pomysł na siebie, uruchomiła go, i uruchomiła się w okresie 10 ostatnich lat. Branża jest relatywnie nowa, jest ciekawym potencjałem do rozwoju. Wygląda ekstra? Ale ma też swoje cienie. Wyzwań nie brakuje, często, czasami trzeba przerwać czas iw zmieniających się warunkach. Jeśli jesteś niezależny, nie boisz się, że możesz wziąć na siebie odpowiedzialność i być naprawdę odpowiedzialnym za to, co może być dla ciebie dobrym miejscem.

25.06.2025 16:40

Dziękujemy za opinię!
    JJJ

09.06.2025 14:35

Aplikowałam na junior web developera, mając 4 lata doświadczenia. Rozmowa przebiegła bardzo dobrze – merytorycznie i konkretnie, pytania techniczne zbiłam bez problemu, co było też widoczne po reakcji. 9 maja obiecano mi kontakt „na początku przyszłego tygodnia”. Przypomniałam się 19 maja – odpowiedź przyszła dopiero 29 maja. Finalnie odrzucono mnie z powodu „zbyt słabego angielskiego”. To pierwszy raz, kiedy spotkałam się z taką opinią – do tej pory mój poziom języka był oceniany pozytywnie. Po takim czasie trudno uznać ten feedback za rzetelny – wygląda raczej na wymówkę niż realną ocenę. Jeśli kandydat już na starcie jest traktowany bez szacunku i zostaje zbyty po tygodniach ciszy, to lepiej nie sprawdzać, jak wygląda współpraca w środku. Szkoda czasu.

25.06.2025 16:39

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tak odebrałaś przebieg procesu rekrutacyjnego. Zapewniamy, że nie było to naszą intencją. Choć dokładamy wszelkich starań, by każdy etap rekrutacji przebiegał sprawnie i z poszanowaniem czasu kandydatów, niestety czasem zdarzają się opóźnienia - nie jest to reguła, a wyjątkowa sytuacja, za którą przeprosiliśmy. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i szanujemy Twój punkt widzenia. Niemniej decyzje rekrutacyjne podejmujemy w oparciu o kompleksową ocenę wielu aspektów, nie tylko technicznych. Nie możemy też zgodzić się z wysuwanymi przez Ciebie zarzutami - są one niesprawiedliwe i nie oddające realiów. Zależy nam na tym, by każdy kandydat czuł się traktowany uczciwie i z szacunkiem i tak też staramy się prowadzić procesy rekrutacyjne. Pozdrawiamy, #DelanteTeam
    Specjalista SEO

29.05.2025 11:35

Seowiec

Przebieg rekrutacji Każda rozmowa podczas wszystkich trzech etapów rekrutacji przebiegała w bardzo przyjaznej atmosferze. Osoby, z którymi miałem przyjemność się spotkać, były niezwykle profesjonalne i pomocne. Szczególne podziękowania należą się Karolinie z działu HR, która zadbała o mój komfort na każdym etapie procesu rekrutacyjnego. Finalna rozmowa z Mateuszem Calikiem również była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Cały proces rekrutacji trwał około miesiąca. Pytania Konkretnych pytań zadanych podczas rozmowy nie pamiętam, natomiast wszystkie z nich były ściśle dopasowane do zakresu wymagań na to stanowisko. Głównymi poruszonymi obszarami były: - moje podejście do pracy oraz sposoby radzenia sobie z obowiązkami, - umiejętność logicznego myślenia i rozwiązywania problemów, - szczegółowe omówienie umiejętności wymienionych w moim CV, - warunki zatrudnienia oraz kwestie organizacyjne związane ze stanowiskiem.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

#RozmowaKwalifikacyjna
    #SpecjalistaSeo
    J.

22.10.2024 23:52

Nie polecam pracy w Delante. Kreują się na super firmę w której wszyscy są rodziną a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Układy, tanie zagrywki, wyzysk pracowników niskiego szczebla. Kilku stałych pracowników którzy uważani są za lepszych od innych i stała rotacja.

26.02.2025 10:54

– jeśli masz pytania o pracę w Delante, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na [email protected] . Chętnie rozwiejemy wątpliwości i opowiemy więcej o naszej organizacji oraz podejściu do obsługi klienta ????
    Q

04.03.2025 17:31

6 osób to większość? Kreatywna ta statystyka. No, chyba że "od lat" to już 2 lata :)

11.10.2024 10:20

czy rekrutacja na staż do działu SEM jest nadal aktualna ? Jak wielu wakatów jest na to stanowisko? Czy mógłby się ktoś opowiedzieć, kto był na stażu w Delante jak wygląda? Jak wygląda praca hybrydowa w tym dziale ? Ile dni można pracować zdalnie a ile z biura? @Pracodawca

26.02.2025 11:08

Z wszystkimi pytaniami związanymi z rekrutację zapraszamy na maila [email protected]

10.02.2025 10:23

Pracuję w Delante już ponad 7 lat, więc śmiało mogę powiedzieć, że mam wystarczające doświadczenie, aby obiektywnie ocenić pracę w tej firmie. I szczerze? Nie mogłam trafić lepiej! Delante dba o swoich pracowników i zawsze stoi po ich stronie. Co więcej, oferuje ogromne możliwości rozwoju – regularne szkolenia, mentoringi, wyjazdy na konferencje oraz możliwość pracy z klientami z całego świata. Ścieżka awansu jest przejrzysta i dobrze przemyślana – wystarczy trochę zaangażowania i inicjatywy, żeby się fajnie rozwijać. Kolejny duży plus za super podejście do mam wracających z urlopu macierzyńskiego – firma dba o ich ponowne wdrożenie po długiej przerwie i zapewnia odpowiednie wsparcie w tym, często stresującym, momencie. Dodatkowo, Delante zapewnia elastyczne podejście do pracy, świetną atmosferę, regularne imprezy integracyjne oraz – co najważniejsze – fantastycznych ludzi! Nie rozumiem niektórych negatywnych opinii tutaj, mam wrażenie, że w większości są one pisane przez osoby sfrustrowane tym, że nie zostały przyjęte do firmy. Albo przez tych, którzy są zaskoczeni tym, że w pracy faktycznie się pracuje, a nie dostaje wynagrodzenie za leżenie i scrollowanie Social Mediów. Masz problem z szybkim tempem pracy? To nie szukaj pracy w agencji, proste! Osobiście uważam jednak, że zróżnicowanie klientów z różnych branż i rynków oraz szeroki wachlarz zadań to ogromny atut, bo dzięki temu praca jest znacznie ciekawsza i rozwijająca niż monotonne wałkowanie w kółko jednej strony.
    Jolanta

16.02.2025 12:47

Chyba sobie żartujesz. Co kazali napisać dobrą opinię ? A co powiesz na zarobki ? Ludzi frustruje to, że zarabiają takie pieniądze po kilku latach jak w innych korpo w Krakowie na start. Skoro tak długo pracujesz, to wiesz jakie są zarobki np. na Juniorze a ile jest pracy na tym stanowisku? Widziałem, również ostatnie ogłoszenie na Social Media Specjalistę i widełki UWAGA około "4-6k netto" za 3 LATA DOŚWIADCZENIA! Kochana ludzi frustruje to, że nie są należycie wynagradzani za ciężką pracę jaka czeka w tej agencji. A jakieś wpadające rzeczy np. 5 minut przed końcem pracy to standardzik w skutek czego trzeba siedzieć czasem nawet godzinę dłużej.

26.02.2025 10:44

Dziękujemy za Twoją opinię! Chętnie odniesiemy się do poruszonych kwestii. Jeśli chodzi o wynagrodzenie na stanowisku Social Media Specialist, w ogłoszeniu podane były widełki 6 000 – 8 000 zł brutto, a dla Starszego Specjalisty 8 000 – 11 000 zł brutto. To wynagrodzenie podstawowe, które jest rynkowe. Dodatkowo oferujemy system premiowy, który pozwala zwiększyć finalne zarobki. Proces rekrutacyjny zakończył się sukcesem, a do zespołu dołączyła doświadczona Specjalistka. Cenimy zaangażowanie i kompetencje, dlatego wynagrodzenia w firmie rosną wraz z rozwojem pracowników.
    ex

04.02.2025 22:25

Negatywne komentarze o agencji to niestety przykra prawda. Ogrom pracy a płace jak najniższe. Krewoanie sie na taką super agencje a tak naprawdę to wyzysk na pracownikach niskiego szczebla dając im ochłapy i możliwość ciężkiej pracy. Układy, układziki i nie jasne systemy przyznawania awansów finansowych. A i egzamin na specjaliste XDDD
    Semowiec

09.02.2025 15:48

Taaaa.. o tych egzaminach krążą legendy
    Kamila

12.12.2024 08:20

Nie polecam pracy w tym miejscu. Masa pracy i odpowiedzialności, zarobki może spoko ale nie jest to warte…
    Kaja

23.12.2024 13:13

Jestem dokladnie tego samego zdania. Obowiazkow tyle co na stanowisku managera w duzej firmie
    Piotrek

21.01.2025 18:03

Z tymi zarobkami to już nie przesadzajmy, w krakowskich korpo po 2 latach tyle płacą

11.11.2023 12:18

Czy firma Delante Media sp. z o.o. sp.k. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
    Piotrek

29.10.2024 20:14

Co to jest 6k dziś.. :)
    Ktoś

31.10.2024 15:51

6k samej premii.
    Inga

08.04.2024 10:45

Skoro widełki na stanowiska specjalistów uwzględniają również premię za sprzedaż, to tak realnie Specjalista SEM na jakie zarobki może liczyć na umowie o pracę? W ofercie podali wynagrodzenie 6000 - 8500 brutto, myślałam że tyle liczy już sama podstawa. Dajcie znać, jakiego doświadczenia oczekują - stricte agencyjnego, czy inhouse również będzie ok :)

29.05.2024 14:53

Cześć. Jeśli posiadasz pytania odnośnie rekrutacji na stanowisko Specjalista SEM zapraszam do kontaktu mailowego - [email protected] Pozdrawiam, Karolina z Delante

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Delante Marketing?

Kontakt - Delante Marketing sp. z o.o.

Kraków

Branża główna: Agencje i domy mediowe

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon

20.02.2024 11:14

Na stronie Lento.pl zamieszczono 4 lipca kilka aktualnych ofert pracy do firmy Delante Media sp. z o.o. sp.k.. Poszukiwana jest osoba do pracy jako Staż. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?

02.04.2024 10:58

Hej. Niestety w tym momencie rekrutacja na Młodszego Specjalistę SEO jest zamknięta, jednak jeśli chciałabyś porozmawiać na temat pracy w Delante zapraszam do kontaktu - [email protected]

02.11.2023 11:12

Hej, czy rekrutacje w firmie wyglądają teraz lepiej? Bo ktoś pisał, ze nie dostał feedbacku. Na stanowiskach dotyczących SEO są jakieś zadania rekrutacyjne tak w ogóle? Jak to wygląda, dajcie znać bo nie wiem czy warto brać firme pod uwagę, jak będe zmieniac pracę.

03.11.2023 15:22

Cześć. Na stanowiskach strice w dziale SEO obecnie nie mamy żadnych zadań rekrutacyjnych. Jeśli interesuje Cię jakaś konkretna oferta lub chciałbyś/chciałabyś porozmawiać na temat pracy w Delante i przekonać się czy pasujemy do siebie zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] :)

02.01.2024 14:20

Jednym stanowiskiem w tym momencie, na którym występuje zadanie rekrutacyjne są stanowiska sprzedażowe - przeprowadzamy wówczas case sprzedażowy. Co do aktualnych ofert polecam śledzić naszą stronę internetową www.delante.pl

27.12.2023 06:49

Na stronie firmy znalazłam ofertę pracy na stanowisko specjalisty sprzedaży usług SEO. W ogłoszeniu czytam, że w tym miejscu obowiązują elastyczne godziny pracy, które można dostosować do swojego stylu. Czy to oznacza, że można pracować nawet w nocy? Czy jednak trzeba się wstrzelić w jakieś ramy godzinowe? Jeśli chodzi o zadanie, które wykonywane jest na 3 etapie rekrutacji, to na czym ono polega? Można się jakoś do niego przygotować? ;)

02.01.2024 14:16

Do elastycznych godzin pracy podchodzimy zdroworozsądkowo, nie ma tutaj mowy o pracy w nocy - zazwyczaj rozpoczynamy pracę między 7:00 a 10:00. Co do pozostałej części zapraszam do kontaktu poprzez e-mail [email protected], a chętnie udzielę wszelkich potrzebnych informacji na temat procesu rekrutacyjnego oraz przybliżę, na czym polega zadanie na trzecim etapie :)

08.02.2023 12:17

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Delante Media sp. z o.o. sp.k.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na Lento.pl pojawiło się 4 lipca kilka ogłoszeń.

03.04.2023 12:35

Cześć. Proces i etapy rekrutacji nieznacznie różnią się w zależności od stanowiska, na które aplikujesz - jeśli posiadasz nurtujące Cię pytania zapraszam do kontaktu mailowego [email protected] :) Pozdrawiam, Karolina z Delante

14.03.2023 18:01

Brak informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej, a rozmowa wyglądała jak przesłuchanie. Niestety zawiodłem się, miałem duże oczekiwania a otrzymałem tylko brak szacunku.

03.04.2023 12:29

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że masz złe doświadczenia odnośnie procesu rekrutacji. Jeśli chciałbyś/chciałabyś rozwinąć temat, bardzo proszę o wiadomość na adres [email protected]. Pozdrawiam, Karolina z Delante

03.04.2023 12:30

Cześć. Jeśli posiadasz pytania odnośnie rekrutacji na stanowisko Specjalista SEO zapraszam do kontaktu mailowego - [email protected]. Pozdrawiam, Karolina z Delante
    Zastanawiające

16.03.2023 05:06

Tak czytam te opinie i zastanawiam się czy to firma stażystów ? Jak inaczej firma może robić wynik 8 milionów przy 18 milionach przychodów.
    w odpowiedzi

30.03.2023 16:46

W firmie jest tylko 5% stażystów (zazwyczaj 3-4 nowe osoby na stażu), a benchmarki wynagrodzeń pokazują że jesteśmy o 30% wyżej niż wartości na branży. Efektywność biznesowa i wzrost firmy nie jest czymś złym.

03.04.2023 12:26

Cześć. Staż trwa około 3 miesiące - po tym czasie istnieje możliwość awansu na stanowisko Juniorskie. Nasz proces stażowy zakłada wyszkolenie pracownika od poziomu stażysty po samodzielnego specjalistę SEO - dlatego z każdą osobą na stażu chcielibyśmy związać się na dłużej. Staż jest w pełni płatny, a dodatkowe benefity i premie pojawiają się po ukończeniu stażu po przejściu na stanowisko Junior SEO. Pozdrawiam, Karolina z Delante

02.04.2023 15:56

03.04.2023 12:19

Dziękujemy za Twoją opinię. Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna, by móc się do niej w pełni odnieść. Jeśli chciałbyś/chciałabyś rozwinąć temat, bardzo proszę o wiadomość na adres [email protected]. Pozdrawiam, Karolina z Delante

17.03.2023 14:34

Jak wyglada kwestia angielskiego? Czy firma na codzień posługuje się tylko i wyłącznie w tym języku? W ofercie jest napisane, że oczekują bardzo dobrego poziomu i zastanawiam się jak to wyglada w rzeczywistości.

03.04.2023 12:18

Cześć. Na co dzień nie prowadzimy komunikacji tylko i wyłącznie w języku angielskim. Jednak zwracamy dużą uwagę na bardzo dobrą znajomość tego języka z prostej przyczyny - mamy wielu klientów zagranicznych (a ich liczba cały czas się zwiększa!), dodatkowo w naszym zespole są również osoby spoza Polski :)
    Gośka

14.07.2022 17:36

Tak szczerze mówiąc, to wiązałam spore oczekiwania z tą firmą. Niestety okazało się, że głównie są tutaj wielkie słowa. Wypłata średnia, a nawet marna, oczekiwania ogromne, wdrożenie owszem jest ale potem nagle masa zadań, deadliny z dnia na dzień.
    Kamil

29.09.2022 14:37

Nie mogę się z Tobą zgodzić pracuję tu już kilkanaście miesięcy i mam odmienne odczucia. Wdrożenie przebiegło sprawnie, ale cały czas miałem i mam wsparcie od moich kolegów. Zadań rzeczywiście jest dużo, ale nie mam problemów z wyrabianiem się. Jest na tyle elastycznie, że gdy wpadają zadania z dnia na dzień mogę dogadać co odpuścić. Wypłata zawsze na czas, tyle na ile się zgodziłem plus to wpadają często premie.
    Gośka

10.01.2023 17:31

Bulbulator

05.10.2022 10:49

Ktos chcial zbudowac drugi comarch: kazdego specjaliste zastapic skonczona liczba studentow. Smutne, ze kiedy chcialem wyrwac sie z bagienka obietnic okazalo sie ze malo co wiem, kolejne agencje byly zaskocozne ze z moim poziomem wiedzy pracowalem klientami. Pojscie na platny (!!!) staz do innej firmy bylo szokiem jak to powinno wygladac. Mam teorie ze jesli wlasciciel zupelnie nie zna sie na tym co robi firma to zawsze bedziesz dla niego tylko cyferkami.
    yolo

15.12.2022 10:08

Jestem pracownikiem firmy. Staż jest płatny - zarobki wzrastają wraz z doświadczeniem. Nie prawdą też jest, że od stażu otrzymuje się Klientów do obsługi.

30.12.2022 17:45

Cześć @Łucja, Jeśli posiadasz pytania dotyczące naszego procesu stażowego - chętnie odpowiem na Twoje pytania. Skontaktuj się z nami proszę za pośrednictwem [email protected] Miłego dnia! Pozdrawiam, Karolina z Delante
    Karolina

11.07.2022 14:11

Bardzo porządna firma! Rozmowa rekrutacyjna przesympatyczna, tak samo jak proces wdrożenia :) Dla firmy nie ma słowa „problem” i to jest cudowne. Zamiast tego są wyzwania. Polecam ;)
    Gabriela

08.06.2022 16:09

Moja praca w Delante rozpoczęła się od stażu, który trwał 3 miesiące. Pierwsze tygodnie w firmie wiązały się z intensywnymi szkoleniami, które miały na celu wprowadzić mnie w podstawowe zagadnienia branży SEO oraz nauczyć korzystania z kluczowych narzędzi. Zdobyłam praktyczną wiedzę o zasadach copywritingu i procesu link buildingu zewnętrznego. Miałam okazję uczestniczyć w integracji całego zespołu, którą miło wspominam. Ogromnym plusem Delante są ludzie - pomocni, przyjacielscy, chętnie dzielą się swoją wiedzą z nowymi pracownikami. Praca jest elastyczna - istnieje możliwość pogodzenia jej ze studiami i innymi zajęciami. Mam zapewniony sprzęt do pracy i wsparcie na każdym kroku. Cieszę się, że mam szansę rozwijać się w tej firmie.

01.07.2022 10:32

Hej hej, wszystkie staże są płatne 3300 zł miesięcznie lub 19,70 zł brutto za godzinę przez pierwsze 3 miesiące.

01.07.2022 10:36

Hej, ja na staż do innego działu niż SEO poszłam bez doświadczenia w pracy, ale działałam wcześniej sporo w organizacji. Jeżeli masz doświadczenie w SEO to polecam aplikować na Młodszego Specjalistę: https://delante.pl/kariera/mlodszy-specjalista-seo/ albo wyżej na Specjalistę SEO lub Starszego Specjalistę ;)
    Lila

20.06.2022 18:46

Cześć Czy ktoś może napisać, jak wyglada praca hybrydowa? Ile dni w tygodniu jest zdalnie, a ile stacjonarnie? I jak wyglada kwestia multisport? Czy jest płatny pół na pół, czy większa cześć przez pracownik, czy przez firmę? Będę wdzięczna!!

01.07.2022 10:29

Hej! Wszystko zależy od działu, w którym się pracuje. Część działów wymaga bycia w 60% czasu pracy w tygodniu na stażu w biurze, a część mniej. Praca hybrydowa to moim zdaniem mocna strona Delante - zawsze wiesz co i kiedy jest do zrobienia jak pracujesz zdalnie i nikt nie ma problemu z tym, żeby Ci w czymkolwiek pomóc. Jeżeli chodzi o kwestię multisport, Delante dopłaca połowę albo trochę więcej - w zależności od wersji. Można też wybrać zwrot kosztów za aktywność sportową przez Delante do określonej kwoty.

17.03.2022 10:42

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Delante Media sp. z o.o. sp.k.?

01.07.2022 10:13

Hej, jak najbardziej. Spotkania integracyjne są organizowane zarówno dla poszczególnych zespołów jak i całościowe. Czasem są to spotkania wyjazdowe z noclegiem, a czasem spotkania na terenie Krakowa, i te zazwyczaj z dobrym jedzeniem. Imprezy też są, głównie na urodziny firmy.
    Kuba

10.06.2022 09:23

Staż w Delante oceniam bardzo pozytywnie. Pozwolił mi uporządkować moją wiedzę teoretyczną zarówno z linkbuildingu jak i całościowego kanonu. Szkoleń jest bardzo dużo, dzięki czemu można przyswoić dużą ilość wiedzy w krótkim czasie. Dodatkowo, na plus oceniam atmosferę w biurze i ludzi, którzy zawsze są gotowi pomóc.
    Radosław

10.06.2022 09:20

Gdybym miał opisać etap stażu w Delante w jednym słowie to byłoby to - nauka. I to jedną z tych intensywniejszych, jakiej doświadczyłem do tej pory. Ale nie jestem w stanie na to narzekać, widząc ile wiedziałem na początku stażu, a ile wiem teraz, bo jest to naprawdę duży progres i jestem ciekawy, jak dużo dowiem się na dalszych etapach kariery w Delante. Tak więc jeżeli chcecie nauczyć się sporo na temat SEO i dołączyć do fajnej i zgranej ekipy to staż w Delante jest właśnie dla was, polecam! ????????
    Justyna

15.03.2022 09:02

Na ofertę pracy trafiłam przez LinkedIn. Proces od pierwszego kontaktu ze strony firmy do momentu podpisania umowy trwał około 3 tygodni, więc duży plus za szybkie, konkretne i sprawne przeprowadzenie etapu rekrutacji. Pierwsze rozmowy były dość szczegółowe, dotyczące doświadczenia zawodowego oraz posiadanej wiedzy. Dla mnie jest to zupełnie normalne. Co do samej pracy... Jednymi z najważniejszych kwestii dla mnie jest atmosfera w pracy, wyrozumiałość ze strony Pracodawcy, jasno postawione cele, wygoda pracy, terminowe wynagrodzenie i te wszystkie kryteria są tutaj spełnione. Ponadto dostarczane są wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, a potrzeba dodatkowego niezbędnego sprzętu nie jest tu problemem. A jeszcze jeden bardzo ważny aspekt. W każdej pracy zależy mi aby móc jak najwięcej się nauczyć i przede wszystkim mieć od kogo się uczyć. Tutaj jest wielu specjalistów z ogromną wiedzą, którzy chcą się nią dzielić! Dodam, że nie jest to moja pierwsza praca na pełen etat i mam porównanie z poprzednimi :)
    Ania

02.03.2022 14:26

Pracę w Delante zaczęłam od 3 miesięcznego stażu. Był to czas intensywnego szkolenia i zdobywania wiedzy, którą mogłam od razu wykorzystać w praktyce, dzięki przydzielonym zadaniom. Bardzo podoba mi się atmosfera w firmie i podejście do pracownika. Mam duży wpływ na procesy i projekty, nad którymi pracuję, mogę także sama proponować nowe podejście, czy projekt. Praca jest elastyczna i daje możliwości rozwoju oraz pogłębiania wiedzy. Jestem zdecydowania zadowolona, że trafiłam do Delante :)
    Diana

01.03.2022 15:09

Zaczęłam pracę w Delante w październiku jako stażystka w dziale marketingu i podobało mi się wprowadzenie, bo dostałam naprawdę dużo merytorycznej wiedzy, poza tym podejście liderki i członków zarządu jest bardzo personalne, a atmosfera bardzo przyjemna. Bardzo dużo się nauczyłam przez to pół roku, spłynęło też na mnie szybko dużo obowiązków. Fajne jest to, że mam realny wpływ na procesy, niektóre prowadzę sama. Firma się też powiększa, więc widać perspektywę rozwoju i co najważniejsze, dostałam określoną ścieżkę kariery i wiem, że chyba lepiej z pracą podczas studiów trafić nie mogłam.
    ja

21.05.2020 20:27

@Nie polecam ehh czyli jako miejsce pracy na dłużej nie polecasz...?
    grzegorz

06.01.2021 18:51

ja takze
    loverka

01.12.2021 18:04

ja takze nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Delante Marketing sp. z o.o.