Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

Damian

17.01.2021 20:53

Czy wybiera się ktoś do pracy w styczniu przez tę agencję? Jakie warunki zakwaterowania? Ile osób w pokoju? Jak z zarobkami i ilością godzin? Dziękuję za odpowiedz
    Robercik

11.01.2021 23:24

Razem z dziewczyną jeździmy od 2019 do Holandii Agencja super, panie mile Z czystym sumieniem polecam
    Zocha85

11.01.2021 23:13

Polecam euro personnel wyjeżdżam co roku przez tą agencje.
    PaulinaPaulina

11.01.2021 09:10

A ja jestem ogonie zadowolona. W Polsce nie mogłam znalezc pracy. Warunki mieszkaniowe są dobre nawet mieszkajac z duza grupa. Wybor i rodzaj prac jest duzy i kazdy znajdzie cos dla siebie W porownaniu z innymi firmami zatrudniajacymi pracownikow tymczasowych moge polecic ta wlasnie firme!
    dana

11.01.2021 19:17

ciekawe ktora pani z agecji to pisze pisze bylam i wiem jak tam jest szkoda zachodu pozdrawiam
    Pawel

11.01.2021 17:58

Szkoda ze ostatnie 3 komentarze sa pisane przez te same osoby. Wystarczy zobaczyc na godziny w ktorych byly pisane. Ja rowniez tej agencji nie polecam. Nic dziwnego ze ludzie tam wytrzymuja tydzien i zjezdzaja. Jedna kobieta w biurze siedzi tam chyba z przymusu.
    @Joanna

08.01.2021 11:21

Cześć czy są jakieś chętne dziewczyny na wyjazd w styczniu?
    Stysia

11.01.2021 09:13

Tak. Ja z koleżanką sie wybieramy. Znajomi polecili ta agencje bo jechali w listopadzie do pracy przy mięsie i są zadowoleni.
    Pppk

11.01.2021 14:05

Ja myślę wyjechać w lutym dopiero , możliwe ,że z przyjaciółką
    NataliaO

11.01.2021 09:21

Polecam agencję. Panie w biurze są zawsze pomocne. Ja od nich jadę już 3 razy i zawsze wszystko jest ok. Serdecznie polecam euro personnel.
    Gregory M

07.01.2021 13:30

Agencja nie przywiązuje wagi do aplikujących na jakiekolwiek stanowiska pracy. Wniosek nasuwa się jeden, albo maja dość zgłoszeń, albo agencja zwija majdan i pojawi się pod nową nazwą. Czas pokaże ..
    o21

27.11.2020 13:32

Hej. czy chciałby ktos wyjechac po nowym roku z europersonnel z okolic niska (podkarpackie)? Szukam osoby z ktora moglbym dzielic pokoj. Jezeli jest ktos chetny to zostaw kontakt do siebie to napisze :)
    Szymon

30.12.2020 12:12

Hej jeśli nadal kogoś szukasz to proszę o kontakt jestem zainteresowany [email protected]
    Marcysia

04.01.2021 22:27

Cześć. Jestem chętna, a pani juz kogoś znalazła. Ja jestem osobą spokojną, dbając o porządek nie imprezuje i takiej też osoby szukam. Pozdrawiam
    Renata

05.12.2020 15:06

Czy ktoś chętny na wyjazd w styczniu
    Renata

26.12.2020 19:23

Ja chcę wyjechać też tak jakoś styczen, luty, marzec, mnie bardziej interesuje wyjazd do pracy do Niemiec, do Holandii nie chcę. Jak coś to e-mail [email protected]

04.01.2021 19:24

Ja chce pojechać tez,jeśli będzie normalna oferta warta uwagi,z normalnymi warunkami mieszkaniowy i godzinami pracy. Adam,45lat

04.01.2021 19:22

Szukam kogoś na wyjazd do pracy w Holandii w styczniu bądź lutym,najchętniej pakowanie sera tartego lub chipsów, Adam,45l Mój mail [email protected]
    Gregory M

04.01.2021 15:45

Agencja poprzez portal pracuj.pl zaakceptowała moje CV i miała sie skontaktować ze mną. Było to 15 grudnia u.r. i nic Dzisiaj jest 4 01 nowego roku. Czy takie podejście pracowników agencji to jest norma? Może ktos odpowie ?
    Szymon

04.01.2021 14:52

Ktoś chętny wyjechać w okolicach końca stycznia lub początkiem lutego? Zostaw jakiś kontakt ja odpiszę.

01.01.2021 18:15

Jak ktos chetny z podkarpacia w okolicach lutego marca to zostaw kontakt napisze:)
    Aga7655

28.12.2020 15:05

My jedziemy w styczniu

25.12.2020 10:49

ktos chetny z podkarpacia na wyjazd styczen luty lub w marcu?
    Pp

26.12.2020 08:51

Ja myślę nad wyjazdem między lutym a marcem,Zostaw jakiś kontakt do siebie

28.12.2020 09:21

jezeli ktos bylby chetny to zapraszam do kontaktu [email protected] :))
    Xxx

14.12.2020 21:02

W jakich miastach ma zakwaterowania ta agencja ?

16.11.2020 14:45

Witam Serdecznie wszystkich czy ktoś wybiera się w tym tygodniu lub przyszłym do pracy w Holandi na cebulki kwiatowe z Podkarpacia może by tak razem wyjechać będzie raźniej jak coś to proszę do mnie na napisać na e-mail [email protected]
    Paulina

13.12.2020 12:42

Ja z okolic Mielca
    Mariola447

13.12.2020 18:40

Hej ???? Napisz do mnie na meila, jadę w styczniu do pracy przez tą albo inna agencje a jestem z Sandomierza więc możemy jechać razem ???? [email protected]
    Jenny

09.12.2020 20:29

Jak wyglądają warunki zakwaterowania? Hotele? Domy? Pokoje zamykane na klucz? Spokój czy raczej imprezowania?
    Krzycho

04.12.2020 14:45

Ja wyjeżdżam dzisiaj, Scheveningen...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Jus@

25.11.2020 22:54

Samemu to tak nie bardzo .
    marian

19.11.2020 16:48

witam czy może ktoś pracował na produkcji sera , jak tam jest?

16.11.2020 12:30

Witam Serdecznie wszystkich czy ktoś jedzie z Podkarpacia okolic Leżajska listopadzie przez europersonel na cebulki kwiatowe szukam chętnej osoby

17.11.2020 01:16

Cześć. Jestem chętny też okolice Leżajska . Napisałem na maila

16.11.2020 09:18

@użytkownik napisz na maila lub FB [email protected]

16.11.2020 19:21

Mój e-mail to [email protected] jak można napisać i wyjechać z większą grupą raźniej niż samemu

13.11.2020 11:37

Chcę wyjechać przez europersonel i pytanie czy warto ?? I szukam chętnej osoby do wyjazdu jest ktoś chętny z podkarpackiego wyjazd jeszcze w listopadzie ??
    @użytkownik

16.11.2020 09:22

Napisz na maila lub FB [email protected] to pogadamy jestem z Podkarpacia jeśli ktoś chętny na wyjazd zapraszam pogadamy.

16.11.2020 19:20

Witam ja zamierzam jechać w listopadzie do tego biora na cebulki kwiatowe a czy warto to nie wiem też jestem z Podkarpacia
    Qp

05.11.2020 14:18

Jest tu ktos nowy kto chcialby wyjechac z tej agencji? Np z podkarpacia?
    uzytkownik

15.11.2020 12:12

tak jak sie z toba moge skontaktowac?

16.11.2020 12:31

Ja jestem chętny do wyjazdu w listopadzie ????
    Fifek

08.11.2020 09:21

Firma w porządku. Jak komuś zależy na pracy to zawsze się dogada i pojedzie i będzie pracować. Ja nie narzekam. Pojechałem i zarobiłem więcej niż w kraju.
    spajki

23.10.2020 21:09

firma jest masakryczna i kto wie to zna opinie ze nie sa wporzadku co do wszystkich
    Pato viron

19.10.2020 19:08

Czy ktoś może coś napisać na temat tej firmy?, mail tymczasowy to [email protected] chodzi o cebulki kwiatowe. Pozdrawiam.
    Dawid

15.08.2020 15:07

Witam chce wyjechać przez ta agencje, czy oferują dobre warunki, zakwaterowanie, wypłacalność, czy jest to uczciwa firma ? Czy nie ma przestojów w prwcy? Pozdrawiam
    piotr

27.08.2020 09:59

hej Dawid ja planuje za tydzień jechać jestem z podkarpacia
    Wiola

14.10.2020 15:05

Hey, mógłbyś mi coś więcej powiedzieć o tej agencji? Proszę o kontakt [email protected]
    ola123

09.10.2020 15:35

ja z tej firmy nie jestem zadowolona bo nie dosc warunki sa masakryczne to ludzie wredni biuro tez nie jest wporzadku i czasami tez robi komplikacje bardzo malo godzin bo to zalezy u jakiego gospodarza i nie ma blisko bankomatow trzeba kombinowac
    ola

09.10.2020 14:38

bylam juz kilka razy ale w niktorych sytuacjach sie zawiodlam nie polecilalabym tej firmy bo nie jestem z niej zadowolona zakwaterowanie niezbyt zarobki takie sobie lokalizacjie tez niezbyt ludzie wredni a biuro nie dopelnia obowiazku
    Bart

07.10.2020 10:13

Wyjechałem do NL 4miesiace temu i ogólnie jestem zadowolony. Start zawsze jest ciężki ale z czasem można się przyzwyczaić, poznać ciekawe osoby i zaplanować ciekawie czas po pracy.
    Mariola447

21.08.2020 00:48

Hej, czy wybiera się ktoś z Was może w najbliższym czasie do pracy przez tą agencje? Konkretnie chodzi mi o pracę przy cebulkach kwiatowych, zastanawiam się nad aplikowaniem i może znalazłby się ktoś do wspólnego wyjazdu
    Pola

28.08.2020 14:52

Odezwij sie na snapchat p.mleczko2O będzie pisac Pola lub na maila [email protected]
    Ciekawy

10.09.2020 16:59

Hej ja się zamierzam wybrać do pracy przy cebulkach czy mogłabyś powiedzieć jak praca wygląda ile h pracy i jaka kasa za tydzień?
    Pola

10.09.2020 12:56

Ja mam jechać 18 września a jeszczs nic nie wiem dziwne
    Dominik

04.09.2020 12:09

Od kilku lat korzystam z tej agencji i jestem bardzo zadowolony polecam . Miła obsługa dobry kontakt i szybkie wyjazdy .
    Anita

03.09.2020 19:57

Wyjechałam przez tą agencję do Holandii kilka miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona. Od samego początku pełen profesjonalizm jezeli chodzi o dobór pracy jak i kontakt. Panie w biurze bardzo konkretne i życzliwe, do samego konca trzymają rękę na pulsie. Polecam.
    Saszka

03.09.2020 16:59

Witam. Do wszystkich którzy chca przyjechać do Holandii i zarobic w miare normalne pieniadze, zalezy od godzin. Oferty pracy ok, stawki ok, oferuja mieszkania prywatne. Polecam.
    Ona

31.08.2020 08:53

Hej ja jestem chętna do wyjazdu jest jakaś dziewczyna ktora też sama chce jechać? Fajnie by było się zgadac i razem pojechać [email protected]
    Aerkon

27.08.2020 16:22

Czy ktoś pracuje może przy kaktusach przez tą agencje ? Wyjeżdżam W tym tygodniu razem z Żoną możecie coś powiedzieć jak tam jest
    piotr

30.08.2020 11:06

hej do jakie miejscowości was kierują i jaka to firma?

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego